|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
Coś wymyslają..... Mnie on totalnie zaskoczył, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło... że też nie zapytałam po co mu mój pesel, ale dobrze że nie podałam... Po kij im to, to nie wiem... Chyba skrobnę maila do AVONU... |
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patusia22 w katalogu informacja "do wyczerpania zapasów" jest przy torbie na weekend tej jasnej i organizatorce tej czerwonej a nie przy Annie
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-13 o 12:53 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
na brakach sa też kolczyki JOSEPHINE ze str 71 ale nie wiem czy produkcja jest zakończona
ktoś mi o tym mówił ale nie wiem tego na 100%
Edytowane przez katmar Czas edycji: 2009-10-13 o 12:58 |
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie wymiany tych kolczyków i bransoletki EL: jak przyjedzie po nie kurier, to mam mu tak po prostu do ręki dać to pudełeczko i formularz, czy trzeba to jakoś zapakować?
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
a ja biedna nie mam karty kolorów.... i co ja teraz zrobię, jak się mnie klientka zapyta
a macie może jakiś patent na używanie mineralnego podkładu? użyłam go dziś pierwszy raz i w sumie efekt nie szczególnie mnie powalił ani jakoś specjalnie nie kryje, ani nic... spodziewałam się czegoś lepszego, ale może po prostu nie umiem go używać?
|
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam sobie z kat 14/2009 puder w kamieniu z color trend....niby nie najgorszy, ale strasznie denerwuje mnie jego zapach....jest okropnie perfumowany....szkoda bo gdyby nie ten zapach miałabym pare klientek na niego
|
|
|
|
#3608 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje, Dziewczyny, za szybka odpowiedz
|
|
|
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
a to przepraszam
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Mamuśka mi się pogubiła więc może rozwiążecie problemik niemały
w katalogu nr 14 jest krem Anew "Naprawczy krem na noc" (str.5) i obok zestaw (tusz, szminka, krem) za darmo. Pytanie brzmi: gdzie wcisnąć kod koloru tej szminki? Kod na krem jest, i na szminkę także mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi. Będę wdzięczna za odp.
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
mam takie pytanko.
Kolezanka zamowila calkiem w ciemno perfumy dla swojego faceta. Zamawia u mnie od dwoch katalogow, wiec nie pytalam czy zna ten zapach. No wiec odpakowala go przy mnie i stwierdzila ze to bardzo brzydki zapach i chce go zwrocic. I nie orientuje sie czy powod 'bo sie jednak nie podoba' bedzie brany pod warunek zwrotu?
|
#3614 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, ale to mi odejma to od kwoty na ktora zamowilam w tym katalogu? Bo jeste neico nad 500zl i nie wiem czy wtedy ten prog nie zmieni. i po jakim czasie bedzie wiadomo co z tym zwrotem ?
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZESTAW ALEXIA s.78 nr 50310 cena 60zł Na fakturze pisze: Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. |
|
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
A ja się Wam muszę przyznać, że mi się brasoletka EL podoba
Tzn po przeróbkach. Bo poprosiłam tż-ta żeby mi ją skrócił i wymienił zapięcie na takie normalne które mu dałam od starego naszyjnika.
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, orientujecie jakie promocje szykują się w najnowszych katalogach?
Chcę kupić pomadkę z color trend, w odcieniu bikini. W cenie regularnej jest za 14zł, teraz w promocji za 11,90zł. Koleżanka mówi, że niedawno kupiła ją za 8zł i nie wiem czy czekać aż będzie tańsza czy zamawiać teraz? Może są gdzieś przyszłe katalogi do wglądu, a ja o tym nie wiem?
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w brakach biżuteria Diana,info na fakturze: doślą w kolejnym zamówieniu, jednak napisałam do nich żeby już nie dosyłali i dostałam odpowiedź że to zrobią
![]() mam pytanko do używających sypkiego podkładu w wygładzającymi minerałami - jak go nakładacie? ja wczoraj go dostałam zamówiłam razem z pędzelkiem, żeby go wydobyć zakręcam słoiczek przekręcam do góry nogami, okręcam nabieram na pędzelek, strzepuję nadmiar i znów zakręcam i od nowa...jednak w niektórych miejscach tworzą mi się takie hmm..plamy(?) jest tez nieco za jasny ale nie tak"rażąco" więc postanowiłam go przyciemnić nakładając trochę pudru ale efekt był jeszcze bardziej plamiasty... kas!a katalogi są do wglądu na tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=29
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2009-10-13 o 17:43 |
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
11,9zł kosztują błyszczyki w kat.15 a nie szminki |
|
|
|
|
#3621 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14705487]dajcie już spokój z wieszaniem psów na malce
kazdy ma prawo wyjawić swoje poglądy![]() życzę tolerancji ![]() [/QUOTE] W pewnym sensie masz oczywiście rację, jednak warto pamiętać, że przy "wyjawianiu" poglądów, również obowiązuje kultura wypowiedzi. Cytat:
Natomiast netto i demo zawsze udostępniam- może dlatego, że większość klientek to dobre znajome![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Vanilla i anusiaa, dzięki za odzew i pomoc dla mamusi
pozdrawiam.
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
no po wnikliwym obejrzeniu katalogu 17 .... no szału nie ma
chociaż uważam, ze oferta łączona PS - 2 za 34,40 jest korzystna w sytuacji gdy chce się kupić to masło do ciała w fajnym słoiczku bo w 16-stce kosztuje ono 29,90zł, więc ciutek tylko dokładając można mieć dwie sztuki ![]() no i zainteresowały mnie kremiki do twarzy solutions winter - też zapewne zanjadą się w moim koszyczku w łazience na czas zimy
|
#3624 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam prośbę do tych z was, które posiadaja ten sypki podkład z minerałami. Czytałam tu, że nie ma tragedii z tymi kolorami, jak w poprzedniej edycji tych podkładów. Jak to jest w rzeczywistości? Jak stosuję podkład o odcieniu cream, to jaki byłby dobry, nude, czy sand beige ? Potrzebuję taki w żółtym odcieniu.
No i jak któraś może i ma to proszę o podanie składu |
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
To zależy, czy Twoja konsultantka jest z normalnego okręgu, czy z tzw. prognozującego. Te normalne mają teraz katalog 14, pod koniec października wchodzi 15. A prognozujące mają o dwa numery do przodu
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dzięki wielkie.
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co
![]() Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy mgiełka Naturals Czereśnia i gałka muszkatołowa pachnie tylko czereśnią czy czuć w niej tą gałkę? Albo przynajmniej czy ma taki sam zapach jak balsam z tej serii? Bo balsam miałam okazję wąchać i mi się bardzo spodobał Mam ochotę na tą mgiełkę ale nie wiem czy się nie zawiodę na jakimś muszkatołowym smrodku.I muszę powiedzieć, że bardzo mi się nie podoba mgiełka Jeżyna i wanilia. Albo mam jakiś nieczuły węch, albo jej prawie wcale nie czuć
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

W ogole, czy komplet Diana to produkcja zakonczona, czy dosla w kolejnym zamowieniu?
ani jakoś specjalnie nie kryje, ani nic... spodziewałam się czegoś lepszego, ale może po prostu nie umiem go używać?

kazdy ma prawo wyjawić swoje poglądy