|
|
#4051 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() mysle ze to senna projekcja lęków- boisz sie ze będą cię chcieli tam zatrudnić ![]() Cytat:
tylko ze on jest na recepte. Po za tym ani na mnie ani na moje dziecko on nie działa- w ogóle-nawet w dawce podwójnej- niewiem noze to jakaś genetyczna niewrazliwośc na acetylcysteine? [/QUOTE] odczepił sie od plecaka podczas wycieczki na wydmy...co zrobił potem -nie wiem- moze i odpłynął? a albo dołączył do plazowej komuny zgubionych butów (kilka egzemplazy po drodze widzieliśmy)Cytat:
bedzie łatwiej ukryćCytat:
Cytat:
ja to bym z efedryna nie chciała miec doczynienia. Jak zazyję 1 Sudafed ok 17.00 to nie zasnę do samego rana , a on zawiera pseudoefedryne, która podobna daje mniejszego powera.Kiedyś bosko się urządziłam- aby dobrze przespać noc zażyłam sobie 2 perseniki- ledwo je połknęłam uzmysłowiłam sobie ze to były 2 Sudafedy - rozwazalam myśl aby zaproponować im drogę powrotną , ale sobie przypomniałam ze pół godziny pczesniej wzięlam pigule anty wiec 2 sudafedy misialy we mnie pozostac- oka nie zmruzyłam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-15 o 14:29 |
|||||
|
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-15 o 14:46 |
||
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sudafed w twoim wykonaniu- jednak wymiata. Nie chcę się śmiać z czyjegoś nieszczescia - ale no nie da się. teraz widzę ze dobrze zrobiłąm ze go w ogóle w domu nei trzymam już. Nie dla mnie sudafed. Herzklekoty.brrrrrrrrr |
|
|
|
|
#4054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Naprawiłam sobie forum, ale jestem zdolna nie wiem w prawdzie jak to zrobiłam aleeeee |
|||
|
|
|
#4055 |
|
BAN stały
|
Widzę że mam sporo nadrabiania...
ciężki tydzień miałam
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że bycie dobrym człowiekiem nie ma nic wspólnego ze stos. do kościoła- nigdy nie mówiłam, że jest inaczej. I ja też lepsza nie jestem w stos. do czasów, kiedy nie byłam katoliczką. Jedyna różnica, że jest mi łatwiej żyć, ale towarzysko trudniej (jeśli już zejdzie rozmowa na taki temat). ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
A przy okazji- przyszła dziś do mnie mini Lou Lou i pierwszy raz miałam okazję "dogłębnie" zapoznać się z nią. Pasuje mi. A kolorki ma odjazdowe. Muszę namalować taki ochydek
|
||
|
|
|
#4057 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam w tej chwili w domu robiony syrop, na receptę. To niezły zajzajer jest, bo z kodeiną i efedryną, na bazie z pini. Skuteczny, ale co z tego jak mogę brać tylko na noc, bo zasypiam prawie od razu po zużytkowaniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a na mnie działa wręcz przeciwnie. Zaraz chce mi się spać ![]()
|
||||||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się "przykleiłam" do kompa i nie zamierzam się ruszyć, bo skończy się to spustoszeniem lodówki - od wczoraj biorę Duphaston i ssie mnie w żołądku nieustannie
![]() Najwyżej po jogurt skoczę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
monopol na wiarę i właściwe postrzeganie boga, że tak lekceważąco wypowiadasz się o o wierze innych. ? Tych innych jest na świecie ponad 80%. Cytat:
Ja po prostu powiem , że bocian mi go przyniósł Przeciez każdy wie, po co wiosną przylatują bociany ! MADZIK ty ćwicz silną wolę !
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-15 o 21:46 |
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
No przeciez ćwiczę
![]() Dzielna jestem i zajmuję umysł różnymi innymi myślami i czynnościami.Przecież nie mogę jeść 24h non stop Tym bardziej, że wiem, że to nie jest "normalne" ssanie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-15 o 20:18 |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4062 |
|
BAN stały
|
Nie warto poruszać tematów odnośnie wiary..
każdy będzie zawsze miał na to inny pogląd... |
|
|
|
#4063 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dobrze pamiętać, że to też ludzie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednym z najbardziej "lajtowych" przejawów stosunku tamtych kreatur do ich podopiecznych był kwiatek, jaki mi walnęli już po wszystkim. Powiedzieli, że jeśli nie zgodzę się na to, by pochówku dokonał ich kościelny zakład pogrzebowy, tylko będę upierała się, żeby, zgodnbie z wyrażonym za życia życzeniem zmarłej zrobił to posiadający własny zakład jej przyjaciel(nota bene osoby wierzącej) to wyrzucą zwłoki na ulicę za bramę natychmiast, zanim uda mi się dodzwonić do tego drugiego zakładu. Ładne, prawda? Oczywiście zadziałało. Zapłciłam kościelnemu zakładowi pogrzebowemu. A to naprawdę jest drobiazg, ponieważ żywych pensjonariuszy traktowali tak samo dobrze, jak tych już nieżywych. ![]() Cytat:
Pytam, bo nauki zawarte w Biblii (a konkretnie w Nowym Testamencie, bo Stary to zupełnie inna filozofia) intuicyjnie kontrastują mi z tym, co pisałaś w kontekście Passenta czy Madonny - z łatwością sądzenia i negatywnego oceniania innych ludzi. Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. I jeszcze... O wybaczaniu siedemdziesiąt i siedem razy też było... Oczywiście nie oceniam Twojego światopoglądu. Pytam wyłącznie dlatego, że mnie takie zestawienie nieco dziwi.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-15 o 21:02 Powód: dopisałam coś |
|||||
|
|
|
#4064 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dziś już inauguracja sezonu kozakowego.
Ale pojechałam po te półbuty a wróciłam z torebką i fundusz obuwniczy poszedł się.... Wypachniłam sobie nadgarstek Pi Givenchy Chyba kupię mężowi i będę mu podkradać...
|
#4065 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Specjalizują się w glaniorach i tym podobnym ![]() Cytat:
Chyba, że ktoś próbuje mi coś narzucać odgórnie, bo podobno większość mieszkańców tego kraju to katolicy. Nie licząc się z tym, że większość to nie wszyscy. Nie ukrywam, że wtedy włącza mi się fighter. Albo wręcz agresor.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
![]() Ja od wtorku nie wysadziłam nosa z domu, jutro więc i ja sezon kozakowy zaczynam albo "oficerski" 4 sezon już będę chodzić w oficerkach, tych samych jak dla mnie są genialne w tamtym roku kupiłam czarne lakierowane kozaki na cieniutkiej szpilce, wygląd to one mają ale na śnieżycę... hmm...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-10-15 o 21:13 |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sie rozumie
![]() Ano tak jakos ![]() Siostra mi mowila pozatym kiedys ukradlem jej zeszyt do poczytania i wlasnie na takie cudo sie natknalem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem, przecież piszę tylko o tym, z jakimi reakcjami ja się spotykam i jaką postawę wobec Boga (nie- boga) uważam za najmniej kontrowersyjną i aprobowaną (a przerobiłam to też na własnej skórze). O żadnej wierze nie śmiałabym się wypowiadać lekceważąco.
|
|
|
|
#4069 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wcześniej traktowałam to jak "dopust boży" i nie reagowałam wcale. Uraza włącza mi się dopiero kiedy słyszę teksty typu: "Nie ma alternatywy dla chrześcijańskiego systemu wartości". To mnie obraża. W sumie do religii jako nośnika pewnych wartości mam stosunek pozytywny. Ludzi wierzących (i mam tu na myśli ludzi wierzących w jakiekolwiek nadprzyrodzone istoty, nie tylko Chrześcijan, czy Katolików) rozumiem i nawet trochę im zazdroszczę tej umiejętności zawieszenia niewiary, odsunięcia na bok rozumu na rzecz nadziei. Myślę, że tak jest łatwiej żyć. Niestety, sama mam ciągoty do wybierania trudniejszych opcji. To nie zawsze daje radość. Cytat:
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie ![]() ps. przepraszam że się tu tak wtrąciłam z ta informacją Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2009-10-15 o 21:39 |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4072 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja nie mam swojego Lutka a minął juz miesiąc i jeden dziń od dnia wysłania
, chciałabvym odzyskać kasę
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako osoba tolerancyjna przyznasz mi chyba prawo do własnej interpretacji powodów, dla których Madonna wygląda tak, jak wygląda. I kapusiowi też mam prawo ręki nie podać
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usmialem sie jak norka![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większosc ludzi ma jakiegoś "swojego" boga. Dla jednych jest to bóg w okreśłonym systemie religijnym, większym, mniejszym czy jeszcze mniejszym, zazwyczaj z okreśłonym imieniem , dla innych jest to bardzo idywidualnie postrzegany bóg. Zacytowane zdanie w moim odbiorze jest lekceważące dla inaczej niż Justyna postrzegających boga.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-15 o 22:10 |
|
|
|
|
#4077 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja myslę ze justynie chodziło o to ze ludzie "małej wiary" wymyslają "swojego boga" takiego który im pasuje- np ich bóg jest bogiem katolickim ale nie ma nic przeciwko aborcji...czyli generalnie o naginanie boga do swojego światopoglądu lub potrzeb
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-15 o 22:12 |
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście każdy ma prawo do własnej interpretacji czyli swoistego osądu , powodów dla ktorych , ktoś tak czy inaczej wygląda i to nawet najbardziej negatywnych , natomiast upublicznianie tych sądów, to już inna para kaloszy.
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyć jako osoba wierząca jest łatwiej, ale to była tytaniczna praca, jak to nazywasz "odsunięcie rozumu" i zdecydowanie trudniejsza opcja. Zresztą nie jest tak, że ciągle nie muszę nad wiarą pracować. Ale efekty są. |
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem. .
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

(kilka egzemplazy po drodze widzieliśmy)
bedzie łatwiej ukryć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).

, chciałabvym odzyskać kasę