![]() |
#2221 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14746369]bo kobiety bywają sentymentalne, a w ciąży tym bardziej.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem, ze i Tobie musi byc trudno, bo w sumie jestesmy doroslymi babkami a boimy sie reakcji rodzicow. Ja takiej guli w gardle nie mialam chyba nigdy jak dzisiaj rano. Moze jednak Twoja mama sie ucieszy a jesli nie to napewno nie powie nic przykrego. Zobaczysz ![]() Za kilka lat cora bedzie szczesliwa, ze ma taka mame, i ze miala i ma z nia taki kontakt. Napewno. Cytat:
![]()
![]() |
#2222 |
Zadomowienie
|
araczki - najwazniejsze, że już powiedziałaś, i tak długo utrzymałaś to w tajemnicy
![]() ![]() kitty - no Twój tata wymiata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
Oj, u mnie to poszło w jakąś skrajność... Normalnie rzadko jestem sentymentalna czy nadwrażliwa, a teraz to jakiś koszmar, mój TŻ już chyba zaczyna mieć mnie dość
![]() ![]() ![]() Kitty fajnie masz z tą rodzinką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie w weekend powiemy.. ![]()
![]() |
#2225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tez jakaś nerwowa ostatnio bywam, takie uroki naszego stanu błogosłąwionego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, my to powiedzieliśmy tylko mojej mamie. Rodzinka Tżta wie, bardzo się ucieszyła, ale oni mieszkają na drugim końcu Polski i jeszcze się nie widzieliśmy. A mojej rodzince jakoś mi się nie spieszy mówić, wiem, że oni tylko potrafią się zamartwiać jak to teraz będzie, a marudzenia ja nie mam zamiaru słuchać (tym bardziej, że nie oczekujemy z ich strony żadnego zaangażowania czy to materialnego, czy czaswego). Jak mama mi się pytała kiedy powiemy reszcie, to mówiłam, że wyślemy zaproszenie na chrzciny, to się dowiedzą
![]() Lea, kocur z Maksiem przesłodki, nasza kicia nie jest taka wyrozumiała, ma dopiero 5 miesięcy ![]() ![]()
#2227 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nasz kocurek jest z nami tak długo jak Maksiu, znają się od początku. Zresztą kotek to najlepszy towarzysz zabaw. 1.2. z kotkiem można poleżeć. 3. kotkowi można policzyć paluszki. 4. kotek "idzie" do piaskownicy. ![]() 5.pierwsze "widzenia " z kotkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Nasza kochana koteczka, nie wie co to długie i ostre pazurki. Ma panią sadystkę, co ciacha co 3 tygodnie
![]() ![]() A ten wasz to jakiś wypchany, albo pluszak ![]() Super, że jest taki cierpliwy. My takie zdjęcia mamy, ale z psem w roli głównej ![]() Mała potrafi trzymać psa za tylną nogę i tak chodzą sobie po mieszkaniu ![]() ![]()
#2229 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jakiego macie pieska? My mamy owczarka niemieckiego, którego Maks też polubił... do czasu. Gonił z nim, siadał na niego, wynosił mu zabawki z budy, itp. aż któregoś razu Maks się przewrócił na podwórku goniąc psa, i pies położył się na dziecku i nie chciał zejść. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Jakie świetne Wasze koty
![]() Mója dawna kicia też dawała robić z sobą wszystko ![]() ![]() Ale teraz mój pies nie da sobie nic zrobić glupiego ![]() ![]() Chciałam kupić jakis ładny staniczek. Ale nic nie ma ![]() Kupilam oliwkę. ale taką zwykłą, w żelu ![]() i puder kokosowy do kąpieli ![]() Jutro idę na te badania. i musze do 10 się wyrobic zeby być w przychodni! ahh.. przyjaciółka przyniosła mi rafaello ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
Lea, mamy krzyżówkę sznaucera średniego z owczarkiem niemieckim. Praktycznie wychowywali się razem jak rodzeństwo
![]() ![]()
#2233 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14749176]a co to takiego?? [/QUOTE]
W sumie nie wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() łał! no to niezłą masz praktykę w "zawodzie" mamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14749468] A jutro pierwsza wizyta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dowiedziałam się, że znajoma z mojej poprzedniej pracy niedawno urodziła synka siłami natury i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że chłopczyk miał 62 cm ![]() ![]() Mam nadzieję, że ja nie będę miała tak dużego dziecka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wpadła na kawkę koleżanka i pierwsze co to brzuszek chciała oglądać ![]() Kropciu a wiesz może czy można używać jakieś maści, żele na ból kręgosłupa, rwę kulszową. Męczy mnie od kilku dni. Kiedyś (jak pracowałam, przez czas kiedy nie pracowałam, nie bolało) stosowałam voltaren i pomagał, ale nie można go stosować w ciąży ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-10-15 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio mam jakąś huśtawkę - jednego dnia czuję się bardzo dobrze, mam dużo energii i dobry humor, a kolejnego jestem dętka, wszystko mnie drażni i doprowadza do płaczu, tylko bym spała... I tak jest dokładnie co drugi dzień. Jak tak dalej pójdzie, to TŻ w końcu ucieknie, a wcześniej zwariuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ex TŻem i jego żoną też macie fajne układy, zazdroszczę. Ex żona mojego P. to ma tak nagwizdane, że kapcie opadają... Tak knuje, że porażka, każde słowo które P jej powie sprzedaje mnie, oczywiście zmodyfikowane, każde moje odpowiednio preparuje i przekazuje jemu - po paru miesiącach prób normalnego kontaktu, urwaliśmy go całkiem. ![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14748842]to musisz uważać , bo pazurki kocie ostre. ![]() nasz kocurek jest z nami tak długo jak Maksiu, znają się od początku. Zresztą kotek to najlepszy towarzysz zabaw. 1.2. z kotkiem można poleżeć. 3. kotkowi można policzyć paluszki. 4. kotek "idzie" do piaskownicy. ![]() 5.pierwsze "widzenia " z kotkiem.[/QUOTE] ![]() Fotka nr 4 mnie rozwaliła. Ten kot to chodzący spokój. ![]() Tak to się nie da nawet z moim mega spokojnym Dydusiem. Cytat:
![]() Niedawno wróciłam. I skaczę z radości, że poszłam. ![]() Okazuje się, że w ciągu ostatniego roku zrobiła mi się mała dziurka. A do tego odsłoniła mi się szyjka w górnej szóstce, tak dziwnie z zewnątrz, że tego nie widziałam. Nie wiedziałam że coś jest do leczenia, więc poszłam lajtowo, gość załatwił mnie w 10 minut bez znieczulenia, dałam stówkę i mam piękne dwie nowe plomby. ![]() Następna wizyta w VII miesiącu. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-15 o 18:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() jutro ide na badanie krwi i wiecie co zapomniałam sobie kupic pojemniczka na mocz :| gdzie ja mam głowe ![]() ![]() to juz bedzie 11 tydz i 1 dzien ?! starapanno przykro mi bardzo los tak chciał widocznie tak musiało byc ale za bardzo sie nie przejmuj jeszcze bedziesz tuliła w ramionach małego aniołka ![]() AAA... Witam oczywiscie nowe mamusie ![]()
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
kropka, czytałam na forach, że lepiej usunąć takiego cudaka w ciąży, żeby podczas porodu nie dostać krwotoku. Zabieg trwa podobno ok 15 min. w znieczuleniu miejscowym. Popytam jeszcze innego lekarza.
lea, słodkie fotki. Masz ślicznego synka ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]() dafreen, dobry pomysł z angażowaniem starszego dziecka w nową sytuację. My naszego też chcemy angażować, żeby czuł się potrzebny. kitty, super masz rodzinkę ![]() Dziękuję wszystkim za syna ![]() Moi rodzice zareagowali dobrze, mamie mowę odebrało, a teściowie mnie wyściskali. Teściowa się popłakała. W niedzielę robimy obiad dla naszych rodziców ( moi mieszkają ode mnie 160 km ). Ja z moja mamą rozmawiałam tylko grzecznościowo przez prawie 2 lata. Teraz jest lepiej, lody stopniały w te wakacje. Moja mama to taki typ, że lubi się wtrącać, a ja tego baaaaaaaardzo nie lubię ![]() ![]() Nasze psisko bardzo lubi dzieci, a z kotem teściów śpi na jednym posłaniu
#2241 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam pokażę moją kotkę i jej wielką mega miłość do pana.
![]() 1. Tak śpi, jeśli tylko pan się przechyli na kanapie. 2. Pan w kociej ciąży - miłość bez granic. ![]() 3. Zazdrość. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-15 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-10-15 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Ta, zwłaszcza na tym drugim zdjęciu, z tymi zaciśniętymi ustami...
![]() Przystojniak to jest tu - mój puchaty (w każdym znaczeniu tego słowa) kocurek. ![]() Ps. To zielone dogorywające z tyłu, to był papirus. Był, zginął śmiercią tragiczną, albo popełnił samobójstwo - nie jestem pewna. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-15 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Śliczny
![]() ![]() Dobranoc babeczki.
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-10-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Wygięty i pogięty.
![]() ![]() Ja też mykam, na dziś dość. Buziaki i kolorowych Wam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Fajne te Wasze zwierzaki
![]() A mnie ostatnio nasz pies drażni, jest wielki, niewychowany i źle pachnie ![]() Chyba jednak nie chcę psa w naszym nowym mieszkaniu, choć TŻ bardzo nalega... ![]() Dobrej nocki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lea, Twój kot to jakiś ewenement na skalę światową!!! Jeżeli to kotka i bedzie kiedyś miała dzieci, to ja chcę, chcę ![]() ![]() ![]() Dafreen, to ty już kawał dobrej roboty odwaliłaś: 16 lat doświadczenia rodzicielskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/35cd791601.png Edytowane przez luthien79 Czas edycji: 2009-10-16 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
czy tylko ja muszę tak wcześnie wstawać??
rytuał codzienny - śniadanie przy kompie ![]() fajne macie zwierzaki. ![]() w niedzielę przyjeżdża do nas teściowa, wtedy jej powiemy. u mnie w rodzinie jeszcze nikt nie wie. powiedziałam tylko przyjaciółce i 3 osobom w pracy, bo musiałam się wytłumaczyć, czemu nie chcę brać na siebie dodatkowego obowiązku. do dyry pójdę po wizycie u lekarza. nie będę czekała do końca 3 miesiąca. niech się kobieta już zastanawia, jak rozwiązać problem mojej nieobecności. bo mam wielką ochotę iść na jak najdłuższe L4 i mieć wszystko w d... poza tym byłoby to uzasadnione - pracuję w przedszkolu - wirusy, wielka odpowoedzialność, stres itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() margo80 - pociesze Cie, nie tylko Ty wstajesz wczesnie rano. Ja np. wstaje o 5:30 ![]() ![]() ![]() Miłego końca tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.