|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
A otaką ci odzywkę chodzi: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...h-paznokci.htm czy o taką:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-paznokcie.htm ? |
|
|
|
|
#1652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
rozumiem Cię świetnie, ja się boję gdziekolwiek wyjść jak coś dolega mojemu uszatkowi, Mam nadzieję że z kotką będzie wszystko dobrze, że wyzdrowieje i okaże się że to nic takiego
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno ją dostać w Rossmanie. Inne stoją jeszcze na półce, a ta jest już wykupiona i trzeba często polować na nową dostawę. Chyba najwięcej osób ją po prostu kupuje
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą stronkę miss sporty ma szałową
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem malutka, drobniutka ale jestem świadoma tego że czasami mogę wyjść z salonu z czymś takim, dlatego nie pojade napewno sama
|
|
|
|
|
#1657 | |||
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się jak najbardziej z Tancerką co do tego, że suknie trzeba mierzyć i oglądać na żywo
![]() Tancerka chciała bezę, a ma bardziej obcisłą suknię. Ja chciałam A i mam rybkę, także jest ciekawie Cytat:
![]() Chili muszą być zdjęcia, nie damy Ci spokoju ![]() Cześć ![]() Cytat:
Będziesz widzieć dokładnie jak to będzie wyglądać![]() Cytat:
![]() Powodzenia i udanego wyjazdu
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
nie dams ię, trza być twardziochem, a nie mięciochem
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes... no bądź miętka...bądź...
|
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, ja Ci odpuszczę, bo sama nie mam fotek w sukni, ale nie wiem jak reszta dziewczyn.... ![]() Cytat:
![]() Aha, dzwoniłam do salonu i zadzwonią do mnie jak przyjdzie moja suknia, będzie w okolicach grudnia I te kolczyki, ktore do niej mierzyłam dla klientek kosztują 200 zł (rozumiem, że dla nie-klientek drożej )Także jak zadzwonią, że suknia jest to pójde ja obczaic jaka jest piękna i od razu kupię albo nie kupię kolczyki. Gorzej, bo wyobrazilam sobie bransoletkę, która by pasowała do sukni, ale znając życie taka nie istnieje![]() ![]() I coś mnie wzięło, żeby obejrzec zdjęcia naszego foto i to mi się strasznie podoba http://www.czarneswiatlo.com/?plener;2;0 a to jest ulica, którą bardzo często chodzimy z tż W sumie super miec takie ślubne fotki z miejsc, w których się po prostu bywa, przechodzi się tamtędy Tylko ciekawe o której trzeba wstać, żeby zrobic takie zdjęcia, bo nie ma ludzi![]() ale dziewczyna ma fajnie uplecione wlosy http://www.czarneswiatlo.com/?wesele;39;2 to na górze mi się podoba
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-16 o 15:40 |
||
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
Ceni a Ty jaką masz suknię? Bo jakoś nie kojarzę
pokaż zdjęcia![]() właśnie wróciłam z zakupów, piękne słońce i błękitne niebo nad Lublinem a i nie jest jakoś przerażliwie zimno bo 5stopni ![]() A dzisiaj na 19 idziemy na kurs tańca na pierwszą lekcję, już się boję ![]() Tż chciał przyjechać po mnie tak żebysmy byli na miejscu 5min wcześniej, a ja sie śmieje i mówię do niego żeby przyjechał wcześniej bo musimy sobie zająć dobre miejsce żeby nie było nas widać na tej sali bo nas ludzie wyśmieją jak tańczymy
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() anesh_ suknia bardzo ładna tyle ze jak pisze tancerka trzeba poprzymierzac, ja podobna mierzyłam i to była ta w ktorej jak podniosłam rece do gory to by sie rekaw odpruł nie praktyczna taka, ale sama przymierzysz to ocenisz,tancerka 212 4 i 5 suknia mi sie bardzo podoba, twoja tez niczego sobie ![]() certina4 bardzo ładna suknia, ja tez chce miec ramiaczka przy swojej sukni i pytałam dokładnie o takie jakie ty wkleiłas, ale pani powiedziała ze do tej sukni takie nie beda pasowac, wiec prawdopodobnie beda cieniutkie pokryte koronka, Martoolka87 chyba kiepsko z moja wyobraźnia chociaz to moze byc całkiem niezła suknia,Cytat:
Aaś wydaje mi sie ze bedzie pasowac, a co do tej reklamy to widziałam w gazecie i dzis nawet w pracy o tym mowiłysmy, ludzie to naprawde maja w głowach na... Cytat:
|
|
#1664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bleee ale sie paskudnie zrobilo i zzzimno... a rano bylo tak pieknie
![]() chyba mi sie znow smaki zmieniaja, bo kiedys bylam fanka musztardy miodowej, a teraz zaczela mi smakowac... Dijon oj wyostrzyly sie kubeczki smakowe![]() wlasnie sobie zrobilam z nia sosik do salatki dietetyczny zadej oliwy tylko maslanka, musztarda, sok z cytryny i przyprawy ![]() Cytat:
leniuch jestem i jak maluje to max 2 razy w tygodniu w dodatku nie lubie sie bawic zmywaczem, bo potem cale palce mam w kolorze lakieru - babranina taka ![]() Cytat:
dziwne...ja o poranku jestem w stanie tylko z panem w geterkach pocwiczyc na bieganie na aero jestem zbyt zaspana ![]() Cytat:
a co bedziecie tam tanczyc?![]() my na kurs idziemy dopiero od stycznia zeby do slubu nie zapomniec ![]() Cytat:
(zastanawiam sie jak ja to zgram z fryzjerem... isc dnia poprzedniego i spac tak zeby nie zniszczyc ![]() mi sie zle kojarzy ta ulica, bo biegam nia na 10-ke zeby jechac na Ekonomiczna i czesto mi zwiewa sprzed nosa ja lubie ta ulice (TZ tam czasem cichaczem parkuje |
||||
|
|
|
#1665 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain oto i mój kurs tańca:
KURS TAŃCA DLA POCZĄTKUJĄCYCH NR 2: (od 16 października 2009 do 15go lutego 2010) Obejmuje naukę podstawowych figur nauczanych tańców,rozpoznawania rytmów.Podpowiadamy jak nabrać pewności siebie, jak prowadzić w tańcu i jak być prowadzoną. Program: - tańce standardowe: walc angielski, walc wiedeński, tango - tańce latyno amerykańskie: samba, cha cha cha, rock n'roll - disco-fox - tańce i zabawy integracyjne Po zakończeniu kursu w lutym 2010, możliwość kontynuacji do czerwca. Zajęcia: wtorki,piątki od 19.00-20.00 Pierwsze spotkanie:16.10.2009(piąt ek) godz.19.00 No i jak skończymy w lutym to możemy się potem podłączyć do grupy, która zaczęła 5-tego października i chodzić np. do maja, a cały czerwiec na zajęcia indywidualne do przygotowania pierwszego tańca wiele szkół oferuje takie zajęcia i nawet w niektórych są pakiety obejmujące określoną ilość godzin.No i na takich indywidualnych już zajęciach prowadzący dobiera choreografię do piosenki i możliwości fizycznych Państwa Młodych ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- mi się najbardziej przyda nauka " jak być prowadzoną" ciekawa jestem na czym będą polegały tańce i zabawy integracyjne, mam nadzieję że nie trzeba będzie tańczyć z innymi ludźmi bo ja nie chcę idę z TŻ i z Nim chce się nauczyć tańczyć przede wszystkim, a nie ide tam żeby zawierać nowe znajomości
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy jako Panna Młoda bym chciała miec taką fryzurkę ![]() Jako gość weselny to czemu nie ![]() Cytat:
![]() Ale u mnie deszcz leje i wieje, mam nadzieję że szybki minie jesienna plucha ![]() Pisałyście o odzywkach do paznokci, Ja już po raz drugi kupiłam tą odzywkę http://alejka.pl/sally-hansen-3030-p...0-w-5-dni.html Jest superowska!! Utrzymuje się tydzień, czasami nawet dłużej zależy co robię
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z odżywek polecam:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ling-nails.htm to moim zdaniem najlepsza odżywka na rynku, poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się paznokciami |
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
na odzywkach do paznokci sie niestety nie znam
![]() weszłam na watek PM 2011, ale ich juz tam duzo
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam jak mi się skończyła ta SH złota, ale jednak SH lepsza i tamtej już nie skończyłam
|
|
#1670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na step nie moge chodzić, bo wstrząsy typu skakanie po stopniu nie sa dobre dla kręgosłupa a desce jeżdżę a nie skaczę. I nie jeszcze tylko w ogóle nie mogę na step chodzić.Cytat:
Lubie tą ulicę tylko własnie zaparkowane auta psują cały urok. Ostatnio stal tam Lancerek, więc on akurat nie był zły, tylko juz mi sie poatrzył Ja na plener nie chcę fryzjera tylko rozpuszczone włosy i podpięte tak jak sama potrafię.a co do ulic to od jutra w strefie nie ma pierwszeństwa i wszystkie skrzyżownia są rónworzedne a ja tam jutro jadę Boje się, bo jeżdżę na pamięć i żebym sie nie zapędziła![]() Cytat:
ALe czasem jej krzywo wychodzi i się wkurza
|
|
#1671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiecie co mam ostatnio jakiegoś pecha... w domu nareszcie włączyli mi prąd i wodę i dzis wybrałam się na zakupy do Carrefoura i co... światło zgasło, poczekałam z 5 minut i wyszłam oczywiście zakupów nie zrobiłam ale tam było ciemno Samoa pokaż tą swoja odżywkę Chilanes rajstopy cieliste jak najbardziej mogą być, nikt nie powiedział że mają być białe... sama jeszcze się zastanawiam czy takich nie założyć
|
|
#1672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na cos takiego chodzilam w podstawowce w ramach w-fu ale juz nic nie pamietam ![]() my bedziemy chodzic do szkoly tanga tylko na tango bo wiadomo, ze to kwestia pierwszego tanca, a potem to juz sie tanczy 'weselnie' - jak kto umie no chyba, ze macie zamiar chodzic pozniej na jakies dancingi czy cos ![]() nie chce Cie zmartwic, ale na tych kursach wlasnie zazwyczaj tak jest, ze sie tanczy z roznymi partnerami, bo przychodza tez niesparowani single... chyba na tych kursach dla narzeczonych tanczy sie tylko ze swoim partnerem mam nadzieje, ze na naszym kursie bede tanczyc tylko z TZem, bo to z nim mam tanczyc ten pierwszy taniec, a nie z jakims obcym facetem mam nadzieje, ze jakos nam to bedzie szlo, bo nie chce tanczyc zwyklego nudnego przytulanca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na sw. Krzyza nie ma takiego bruku TZ staje za zakretem pod budynkiem muzeum, bo ciemno tam jak w d... i straz miejska rzadko sie zapuszcza obok na Poselskiej tez mozna sobie spokojnie stanac - jeszcze nas tam nic zlego nie spotkalo ![]() spadam, bo TZcik po mnie jedzie
|
|||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Świętego Krzyża jest taki bruk jak idziesz w kierunku plant za placem św. Ducha czy tam na plac Na końcu jest prostopadła ta ulica i właśnie tak wygląda Ja akurat nie mam dobrego zdania o stawianiu aut w strefie A Wole postawić sobie auto na placu Matejki albo na Starowiślnej/Krowoderskiej/Garbarskiej/pod Multibankiem i sie przejśc niż zastawiać ulice a spacerek jest przyjemny
|
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wpadłam się przywitać i przypomnieć
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście już dobrze, już nawet gardło mnie nie boli Myślałam, że bardzo odzwyczaiłam się od stażu, ale wystarczył poniedziałek i wciągnęłam się znowu w prace, tym bardziej że codziennie dzieje się coś ciekawego
|
#1677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po urlopie też się jakoś szybko wdrożyłam w pracę, myślałam że będzie gorzej... chyba z wiekiem łatwiej to przychodzi
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jest odzywka tylko utwardzacz
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...d-Top-Coat.htmfajnie nabłyszcza i faktycznie utwardza. Właśnie się zabieram za manicure, mam w planach french ![]() Wiecie co, tak sobie myslalam, że może my bysmy z tzcikeim pojechali na Węgry po winko (dwie pieczenie na jednym ogniu ), ale w sumie 30 butelek wina to by nam chyba cały bagażnik zajęło POza tym nie wiem czy 30 butelek to nie za mało na 140 osób, to jest 22,5 litra. Przy naszym stoliku na weselu znajomych zeszły nam dwie butelki, bo wszyscy pili do obiadu a drugą prawie całą ja zrobiłam Jak myslicie, wystarczy 30 butelek?Moze 40 lepiej?Albo 50 Planuje tylko czerwone, bo nie trzeba go chłodzić.
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Kuuuuurdeeee!!!!!
![]() ![]() i teraz nie chce mi się znowu multicytować, bo bym musiała znowu kilka stron czytać grrrr wstrętny komputer!!!!No więc z tego co pamiętam, to według zawiłego opisu sukni ślubnej pierwsza wersja (o ile dobrze ją zrozumiałam) powinna dobrze wyglądać, nie wiem jak wygląda organza więc się nie wypowiem na temat wersji organza+satyna. Jeśli chodzi o koronki na dole + na boku, to już zależy od materiału na jakim byłyby te boczne ozdoby, bo jeśli na satynie, to masakra i odpada, a jeśli byłyby na tiulu, który byłby nałożony na gładki matowy materiał, to myślę że spoko będzie. I miałam jeszcze raz napisać co to za suknia co się spodobała mojej mamie: firma Maggie Sottero, a model Rachelle http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1047LUHC# i tyle pamiętam ![]() Zdjęcia fotografa obejrzałam pobieżnie, ale podobają mi się
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-16 o 20:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Jak miałam taką fazę na te ćwiczenia to wstawałam specjalnie wcześniej (czasem właśnie nawet o 5) żeby ćwiczyć, ale wtedy było ciepło i wcześniej jasno na dworze. Teraz chyba nie dam rady tak wstawać

ja jestem malutka, drobniutka ale jestem świadoma tego że czasami mogę wyjść z salonu z czymś takim, dlatego nie pojade napewno sama