Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 13:18   #1651
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Już poćwiczyłam Jak miałam taką fazę na te ćwiczenia to wstawałam specjalnie wcześniej (czasem właśnie nawet o 5) żeby ćwiczyć, ale wtedy było ciepło i wcześniej jasno na dworze. Teraz chyba nie dam rady tak wstawać

Nie wiem jak lakiery, ale odżywka maziajowata nie jest Używam jej non stop, bo dobrze robi moim paznokciom, łatwo się rozprowadza i ma neutralny kolor (w buteleczce wygląda na jasnoróżowy, ale na paznokciach jest prawie bezbarwny).
Ja kiedyś rano na basen chodziłam. Całe 2 razy byłam o 7 rano Cały dzień byłam wypluta potem

A otaką ci odzywkę chodzi: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...h-paznokci.htm czy o taką:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-paznokcie.htm ?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:26   #1652
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Nie mam czasu doczytać co napisałyście

Zaraz szybki prysznic, jeszcze szybsze pakowanie i jedziemy do teściów.
Cieszyłam się, że w końcu udało się termin zgrać, że salę zobczymy i pewnie umowę podpiszemy itd. a tu choroba koty i ogólnie jestem załamana.
Nie wiadomo na razien co jej jest.

Chcę jechać, ale bardzo się boję czy Seli coś się nie stanie w tym czasie, że źle się poczuje, a mnie nie będzie
Wiec cały wyjazd będzie pod znakiem moich nerwów i czarnych myśli.

Zajrzę tu pewnie dopiero w niedzielę.

rozumiem Cię świetnie, ja się boję gdziekolwiek wyjść jak coś dolega mojemu uszatkowi,
Mam nadzieję że z kotką będzie wszystko dobrze, że wyzdrowieje i okaże się że to nic takiego pogłaskaj ją ode mnie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:28   #1653
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja kiedyś rano na basen chodziłam. Całe 2 razy byłam o 7 rano Cały dzień byłam wypluta potem

A otaką ci odzywkę chodzi: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...h-paznokci.htm czy o taką:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-paznokcie.htm ?
To nie jest żadna z tych. Na tej stronce http://www.miss-sporty.pl/ wejdź w makijaż - paznokcie - odżywki i french i tam na 5 obrazku jest odżywka salon expert odbudowująca.
Trudno ją dostać w Rossmanie. Inne stoją jeszcze na półce, a ta jest już wykupiona i trzeba często polować na nową dostawę. Chyba najwięcej osób ją po prostu kupuje
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:34   #1654
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest żadna z tych. Na tej stronce http://www.miss-sporty.pl/ wejdź w makijaż - paznokcie - odżywki i french i tam na 5 obrazku jest odżywka salon expert odbudowująca.
Trudno ją dostać w Rossmanie. Inne stoją jeszcze na półce, a ta jest już wykupiona i trzeba często polować na nową dostawę. Chyba najwięcej osób ją po prostu kupuje
To chyba wypróbuję jak dobra

A swoją drogą stronkę miss sporty ma szałową
Stary 2009-10-16, 13:43   #1655
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba wypróbuję jak dobra

A swoją drogą stronkę miss sporty ma szałową
W sam raz dla 13-latek
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:59   #1656
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Siostra cioteczna tżta też chciała ładną prostą sukienkę, bez drapowań, świecidełek itp. i wyszłą z salonu z mniej więcej taką: http://www.slubnytarg.pl/ks19075-suk...niczki___.html tylko z osdobniejszym gorestem
O nie ja jestem malutka, drobniutka ale jestem świadoma tego że czasami mogę wyjść z salonu z czymś takim, dlatego nie pojade napewno sama
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:00   #1657
centipede
Zadomowienie

Zgadzam się jak najbardziej z Tancerką co do tego, że suknie trzeba mierzyć i oglądać na żywo Na przykład Samci Lorna wygląda o niebo lepiej na prawdziwych PM niż na tej wygiętej modelce
Tancerka chciała bezę, a ma bardziej obcisłą suknię. Ja chciałam A i mam rybkę, także jest ciekawie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
Chili wydaje mi się, że jak najbardziej mogą być cieliste pończochy. Przyznam szczerze, że ja się jeszcze nad tym nie zastanawiałam, ale może białe
Chili muszą być zdjęcia, nie damy Ci spokoju
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc
Cześć

Cytat:

Dzięki Właśnie chodziło mi o to czy nie będzie wiochy
Ja mierzyłam sporo sukienek i wiem jaki kształt dołu mi odpowiada, ale żadne zdobienia z tych, które mierzyłam mi się nie podobały w 100%. Ale ja szyję tą suknię, więc i tak najpierw gładką będę mierzyć, a koronki mi pani chyba po pierwszej przymiarce podoszywa, to mi może najpierw poprzykładać żebym obczaiła jak to będzie wyglądało.
Chyba tak będzie najlepiej Będziesz widzieć dokładnie jak to będzie wyglądać
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Nie mam czasu doczytać co napisałyście

Zaraz szybki prysznic, jeszcze szybsze pakowanie i jedziemy do teściów.
Cieszyłam się, że w końcu udało się termin zgrać, że salę zobczymy i pewnie umowę podpiszemy itd. a tu choroba koty i ogólnie jestem załamana.
Nie wiadomo na razien co jej jest.

Chcę jechać, ale bardzo się boję czy Seli coś się nie stanie w tym czasie, że źle się poczuje, a mnie nie będzie
Wiec cały wyjazd będzie pod znakiem moich nerwów i czarnych myśli.

Zajrzę tu pewnie dopiero w niedzielę.
Mam nadzieję, że z kotkiem wszystko w porządku
Powodzenia i udanego wyjazdu
Stary 2009-10-16, 14:02   #1658
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
W sam raz dla 13-latek

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
O nie ja jestem malutka, drobniutka ale jestem świadoma tego że czasami mogę wyjść z salonu z czymś takim, dlatego nie pojade napewno sama
Wiesz..najgorzej on a w tej suknie nie wyglądała...ale trochę ją przytłoczyła, to fakt
Stary 2009-10-16, 14:08   #1659
chilanes
Zakorzenienie

nie dams ię, trza być twardziochem, a nie mięciochem
Stary 2009-10-16, 14:10   #1660
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
nie dams ię, trza być twardziochem, a nie mięciochem
chilanes... no bądź miętka...bądź...
Stary 2009-10-16, 15:24   #1661
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Właśnie chodziło mi o to czy nie będzie wiochy
Ja mierzyłam sporo sukienek i wiem jaki kształt dołu mi odpowiada, ale żadne zdobienia z tych, które mierzyłam mi się nie podobały w 100%. Ale ja szyję tą suknię, więc i tak najpierw gładką będę mierzyć, a koronki mi pani chyba po pierwszej przymiarce podoszywa, to mi może najpierw poprzykładać żebym obczaiła jak to będzie wyglądało.
no to dobrze, że sie zrozumiałyśmy

Cytat:
samoa przeca mówiłam, że nie dam Wam fotek i będę dręczyć :P
wiesz, ja Ci odpuszczę, bo sama nie mam fotek w sukni, ale nie wiem jak reszta dziewczyn....

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Zgadzam się jak najbardziej z Tancerką co do tego, że suknie trzeba mierzyć i oglądać na żywo Na przykład Samci Lorna wygląda o niebo lepiej na prawdziwych PM niż na tej wygiętej modelce
Tancerka chciała bezę, a ma bardziej obcisłą suknię. Ja chciałam A i mam rybkę, także jest ciekawie
a ja myślałam, ze będę grubo wyglądać w rybkowatej a mam rybkowatą, ale nie rybkę

Aha, dzwoniłam do salonu i zadzwonią do mnie jak przyjdzie moja suknia, będzie w okolicach grudniaI te kolczyki, ktore do niej mierzyłam dla klientek kosztują 200 zł (rozumiem, że dla nie-klientek drożej)Także jak zadzwonią, że suknia jest to pójde ja obczaic jaka jest piękna i od razu kupię albo nie kupię kolczyki. Gorzej, bo wyobrazilam sobie bransoletkę, która by pasowała do sukni, ale znając życie taka nie istnieje

I coś mnie wzięło, żeby obejrzec zdjęcia naszego foto i to mi się strasznie podoba http://www.czarneswiatlo.com/?plener;2;0 a to jest ulica, którą bardzo często chodzimy z tżW sumie super miec takie ślubne fotki z miejsc, w których się po prostu bywa, przechodzi się tamtędyTylko ciekawe o której trzeba wstać, żeby zrobic takie zdjęcia, bo nie ma ludzi

ale dziewczyna ma fajnie uplecione wlosy http://www.czarneswiatlo.com/?wesele;39;2 to na górze mi się podoba

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-16 o 15:40
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:54   #1662
certina4
Wtajemniczenie

Ceni a Ty jaką masz suknię? Bo jakoś nie kojarzę pokaż zdjęcia

właśnie wróciłam z zakupów, piękne słońce i błękitne niebo nad Lublinem a i nie jest jakoś przerażliwie zimno bo 5stopni

A dzisiaj na 19 idziemy na kurs tańca na pierwszą lekcję, już się boję
Tż chciał przyjechać po mnie tak żebysmy byli na miejscu 5min wcześniej, a ja sie śmieje i mówię do niego żeby przyjechał wcześniej bo musimy sobie zająć dobre miejsce żeby nie było nas widać na tej sali bo nas ludzie wyśmieją jak tańczymy a tak serio to trochę się obawiam swoich ruchów na parkiecie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-16, 17:11   #1663
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Boska suknia metkaa. Zapisałam ją sobie na moim komputerku, bo ja szukam czegoś w podobnym stylu).

A teraz znalazlam taką (chyba jednak taką chcę), heheh, co chwila zmieniam zdanie, ale styl sukni cały czas ten sam:
dziekuje
anesh_ suknia bardzo ładna tyle ze jak pisze tancerka trzeba poprzymierzac, ja podobna mierzyłam i to była ta w ktorej jak podniosłam rece do gory to by sie rekaw odpruł nie praktyczna taka, ale sama przymierzysz to ocenisz,

tancerka 212 4 i 5 suknia mi sie bardzo podoba, twoja tez niczego sobie

certina4 bardzo ładna suknia,
ja tez chce miec ramiaczka przy swojej sukni i pytałam dokładnie o takie jakie ty wkleiłas, ale pani powiedziała ze do tej sukni takie nie beda pasowac, wiec prawdopodobnie beda cieniutkie pokryte koronka,

Martoolka87 chyba kiepsko z moja wyobraźnia chociaz to moze byc całkiem niezła suknia,

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wkleje Wam moje typy i zobaczcie czy Wam też wychodzi MS na końcu jak mi Ostatnia sukienka to ta która mi się nabardziej podoba i jest połączeniem różnych elementów sukni które mi sie podobają
2 moze byc bardzo ciezka tak mi sie wydaje, 6 brzydka, 3 podoba mi sie chyba najbardziej,

Aaś wydaje mi sie ze bedzie pasowac, a co do tej reklamy to widziałam w gazecie i dzis nawet w pracy o tym mowiłysmy, ludzie to naprawde maja w głowach na...

Cytat:
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
mysle ze spokojnie mozesz załozyc cieliste rajstopy, tak sie przyjeło ze PM zakładaja białe ponczochy czy rajstopy ale cieliste moim zdaniem jak najbardziej pasuja,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:24   #1664
lain
Zakorzenienie

bleee ale sie paskudnie zrobilo i zzzimno... a rano bylo tak pieknie

chyba mi sie znow smaki zmieniaja, bo kiedys bylam fanka musztardy miodowej, a teraz zaczela mi smakowac... Dijon oj wyostrzyly sie kubeczki smakowe
wlasnie sobie zrobilam z nia sosik do salatki dietetyczny zadej oliwy tylko maslanka, musztarda, sok z cytryny i przyprawy

Cytat:
No ba! Nawet do następnego dnia!
nie jest to inglot że 5 dni się trzyma ale na imprezę i jakieś wyjścia jak znalazł
a to ja jednak wole takie bardziej dlugotrwale leniuch jestem i jak maluje to max 2 razy w tygodniu w dodatku nie lubie sie bawic zmywaczem, bo potem cale palce mam w kolorze lakieru - babranina taka

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
smiać JA bardzo lubię step, ale przez problemy z kręgosłupem nie mogę na niego chodzić...Dla mnie teraz jest jest pilates i BPUI będe chodzić z przyjaciółką tylko musze się zwlec z wyrka wczesnie a to będzie trudne
to na snowboardzie juz mozesz jezdzic, a na step dalej nie mozesz isc dziwne...
ja o poranku jestem w stanie tylko z panem w geterkach pocwiczyc na bieganie na aero jestem zbyt zaspana dlatego aero zostawiam sobie na wieczor

Cytat:
Tż chciał przyjechać po mnie tak żebysmy byli na miejscu 5min wcześniej, a ja sie śmieje i mówię do niego żeby przyjechał wcześniej bo musimy sobie zająć dobre miejsce żeby nie było nas widać na tej sali bo nas ludzie wyśmieją jak tańczymy a tak serio to trochę się obawiam swoich ruchów na parkiecie
na pewno dacie rade a co bedziecie tam tanczyc?
my na kurs idziemy dopiero od stycznia zeby do slubu nie zapomniec

Cytat:
I coś mnie wzięło, żeby obejrzec zdjęcia naszego foto i to mi się strasznie podoba http://www.czarneswiatlo.com/?plener;2;0 a to jest ulica, którą bardzo często chodzimy z tżW sumie super miec takie ślubne fotki z miejsc, w których się po prostu bywa, przechodzi się tamtędyTylko ciekawe o której trzeba wstać, żeby zrobic takie zdjęcia, bo nie ma ludzi
oj conajmniej o 6 trzeba by byc juz na miejscu (zastanawiam sie jak ja to zgram z fryzjerem... isc dnia poprzedniego i spac tak zeby nie zniszczyc )
mi sie zle kojarzy ta ulica, bo biegam nia na 10-ke zeby jechac na Ekonomiczna i czesto mi zwiewa sprzed nosa

ja lubie ta ulice (TZ tam czasem cichaczem parkuje )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:42   #1665
certina4
Wtajemniczenie

Lain oto i mój kurs tańca:

KURS TAŃCA DLA POCZĄTKUJĄCYCH NR 2: (od 16 października 2009 do 15go lutego 2010)
Obejmuje naukę podstawowych figur nauczanych tańców,rozpoznawania rytmów.Podpowiadamy jak nabrać pewności siebie, jak prowadzić w tańcu i jak być prowadzoną.
Program:
- tańce standardowe: walc angielski, walc wiedeński, tango - tańce latyno amerykańskie: samba, cha cha cha, rock n'roll - disco-fox - tańce i zabawy integracyjne
Po zakończeniu kursu w lutym 2010, możliwość kontynuacji do czerwca.
Zajęcia: wtorki,piątki od 19.00-20.00 Pierwsze spotkanie:16.10.2009(piąt ek) godz.19.00

No i jak skończymy w lutym to możemy się potem podłączyć do grupy, która zaczęła 5-tego października i chodzić np. do maja, a cały czerwiec na zajęcia indywidualne do przygotowania pierwszego tańca wiele szkół oferuje takie zajęcia i nawet w niektórych są pakiety obejmujące określoną ilość godzin.
No i na takich indywidualnych już zajęciach prowadzący dobiera choreografię do piosenki i możliwości fizycznych Państwa Młodych

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

mi się najbardziej przyda nauka " jak być prowadzoną" bez kitu mam z tym problem

ciekawa jestem na czym będą polegały tańce i zabawy integracyjne, mam nadzieję że nie trzeba będzie tańczyć z innymi ludźmi bo ja nie chcę idę z TŻ i z Nim chce się nauczyć tańczyć przede wszystkim, a nie ide tam żeby zawierać nowe znajomości

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-16, 17:44   #1666
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze, że sie zrozumiałyśmy

wiesz, ja Ci odpuszczę, bo sama nie mam fotek w sukni, ale nie wiem jak reszta dziewczyn....

a ja myślałam, ze będę grubo wyglądać w rybkowatej a mam rybkowatą, ale nie rybkę

Aha, dzwoniłam do salonu i zadzwonią do mnie jak przyjdzie moja suknia, będzie w okolicach grudniaI te kolczyki, ktore do niej mierzyłam dla klientek kosztują 200 zł (rozumiem, że dla nie-klientek drożej)Także jak zadzwonią, że suknia jest to pójde ja obczaic jaka jest piękna i od razu kupię albo nie kupię kolczyki. Gorzej, bo wyobrazilam sobie bransoletkę, która by pasowała do sukni, ale znając życie taka nie istnieje

ale dziewczyna ma fajnie uplecione wlosy http://www.czarneswiatlo.com/?wesele;39;2 to na górze mi się podoba
Super ma te włoski uplecione
Tylko nie wiem czy jako Panna Młoda bym chciała miec taką fryzurkę
Jako gość weselny to czemu nie
Cytat:
Ja sama chyba wybiorę cieliste, więc luzik

Ale u mnie deszcz leje i wieje, mam nadzieję że szybki minie jesienna plucha

Pisałyście o odzywkach do paznokci, Ja już po raz drugi kupiłam tą odzywkę
http://alejka.pl/sally-hansen-3030-p...0-w-5-dni.html
Jest superowska!!
Utrzymuje się tydzień, czasami nawet dłużej zależy co robię

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:46   #1667
certina4
Wtajemniczenie

ja z odżywek polecam:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ling-nails.htm

to moim zdaniem najlepsza odżywka na rynku, poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się paznokciami

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-16, 17:49   #1668
metkaa
Zakorzenienie

na odzywkach do paznokci sie niestety nie znam

weszłam na watek PM 2011, ale ich juz tam duzo
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:53   #1669
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
ja z odżywek polecam:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ling-nails.htm

to moim zdaniem najlepsza odżywka na rynku, poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się paznokciami
Też ją mam
Kupiłam jak mi się skończyła ta SH złota, ale jednak SH lepsza i tamtej już nie skończyłam

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:58   #1670
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
czekam na relację

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to na snowboardzie juz mozesz jezdzic, a na step dalej nie mozesz isc dziwne...
ja o poranku jestem w stanie tylko z panem w geterkach pocwiczyc na bieganie na aero jestem zbyt zaspana dlatego aero zostawiam sobie na wieczor
wcale nie dziwnena step nie moge chodzić, bo wstrząsy typu skakanie po stopniu nie sa dobre dla kręgosłupa a desce jeżdżę a nie skaczę. I nie jeszcze tylko w ogóle nie mogę na step chodzić.

Cytat:
oj conajmniej o 6 trzeba by byc juz na miejscu (zastanawiam sie jak ja to zgram z fryzjerem... isc dnia poprzedniego i spac tak zeby nie zniszczyc )
mi sie zle kojarzy ta ulica, bo biegam nia na 10-ke zeby jechac na Ekonomiczna i czesto mi zwiewa sprzed nosa

ja lubie ta ulice (TZ tam czasem cichaczem parkuje )
Świętego Krzyża na moje okoLubie tą ulicę tylko własnie zaparkowane auta psują cały urok. Ostatnio stal tam Lancerek, więc on akurat nie był zły, tylko juz mi sie poatrzyłJa na plener nie chcę fryzjera tylko rozpuszczone włosy i podpięte tak jak sama potrafię.

a co do ulic to od jutra w strefie nie ma pierwszeństwa i wszystkie skrzyżownia są rónworzedne a ja tam jutro jadęBoje się, bo jeżdżę na pamięć i żebym sie nie zapędziła
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Super ma te włoski uplecione
Tylko nie wiem czy jako Panna Młoda bym chciała miec taką fryzurkę
Jako gość weselny to czemu nie
mama mi czasem takie cos robi ALe czasem jej krzywo wychodzi i się wkurza
Stary 2009-10-16, 18:07   #1671
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

mi się najbardziej przyda nauka " jak być prowadzoną" bez kitu mam z tym problem
hehe jak czytałam to info co wkleiłaś o tym kursie to ta rzecz zwróciła moją uwagę bo sama tez mam z tym problem

wiecie co mam ostatnio jakiegoś pecha... w domu nareszcie włączyli mi prąd i wodę i dzis wybrałam się na zakupy do Carrefoura i co... światło zgasło, poczekałam z 5 minut i wyszłam oczywiście zakupów nie zrobiłam ale tam było ciemno

Samoa pokaż tą swoja odżywkę

Chilanes rajstopy cieliste jak najbardziej mogą być, nikt nie powiedział że mają być białe... sama jeszcze się zastanawiam czy takich nie założyć ale ja to jak wiecie nie mam na razie kompletnie żadnej wizji co do mojego wyglądu na ślubie, już o sukni nie wspominając

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:09   #1672
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain oto i mój kurs tańca:

KURS TAŃCA DLA POCZĄTKUJĄCYCH NR 2: (od 16 października 2009 do 15go lutego 2010)
Obejmuje naukę podstawowych figur nauczanych tańców,rozpoznawania rytmów.Podpowiadamy jak nabrać pewności siebie, jak prowadzić w tańcu i jak być prowadzoną.
Program:
- tańce standardowe: walc angielski, walc wiedeński, tango - tańce latyno amerykańskie: samba, cha cha cha, rock n'roll - disco-fox - tańce i zabawy integracyjne
Po zakończeniu kursu w lutym 2010, możliwość kontynuacji do czerwca.
Zajęcia: wtorki,piątki od 19.00-20.00 Pierwsze spotkanie:16.10.2009(piąt ek) godz.19.00

No i jak skończymy w lutym to możemy się potem podłączyć do grupy, która zaczęła 5-tego października i chodzić np. do maja, a cały czerwiec na zajęcia indywidualne do przygotowania pierwszego tańca wiele szkół oferuje takie zajęcia i nawet w niektórych są pakiety obejmujące określoną ilość godzin.
No i na takich indywidualnych już zajęciach prowadzący dobiera choreografię do piosenki i możliwości fizycznych Państwa Młodych

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

ciekawa jestem na czym będą polegały tańce i zabawy integracyjne, mam nadzieję że nie trzeba będzie tańczyć z innymi ludźmi bo ja nie chcę idę z TŻ i z Nim chce się nauczyć tańczyć przede wszystkim, a nie ide tam żeby zawierać nowe znajomości
czyli wlasciwie prawie wszystkie mozliwe tance a nie boicie sie, ze kazdego nauczycie sie po lebkach ? ja na cos takiego chodzilam w podstawowce w ramach w-fu ale juz nic nie pamietam

my bedziemy chodzic do szkoly tanga tylko na tango bo wiadomo, ze to kwestia pierwszego tanca, a potem to juz sie tanczy 'weselnie' - jak kto umie no chyba, ze macie zamiar chodzic pozniej na jakies dancingi czy cos

nie chce Cie zmartwic, ale na tych kursach wlasnie zazwyczaj tak jest, ze sie tanczy z roznymi partnerami, bo przychodza tez niesparowani single... chyba na tych kursach dla narzeczonych tanczy sie tylko ze swoim partnerem mam nadzieje, ze na naszym kursie bede tanczyc tylko z TZem, bo to z nim mam tanczyc ten pierwszy taniec, a nie z jakims obcym facetem mam nadzieje, ze jakos nam to bedzie szlo, bo nie chce tanczyc zwyklego nudnego przytulanca

Cytat:
wcale nie dziwnena step nie moge chodzić, bo wstrząsy typu skakanie po stopniu nie sa dobre dla kręgosłupa a desce jeżdżę a nie skaczę. I nie jeszcze tylko w ogóle nie mogę na step chodzić.
to zycze zebys na muldy nie trafila, bo mozna pozaliczac takie skoki (calkowicie niechcacy), ze niech step sie schowa

Cytat:
Świętego Krzyża na moje okoLubie tą ulicę tylko własnie zaparkowane auta psują cały urok. .
to akurat Senacka na sw. Krzyza nie ma takiego bruku TZ staje za zakretem pod budynkiem muzeum, bo ciemno tam jak w d... i straz miejska rzadko sie zapuszcza obok na Poselskiej tez mozna sobie spokojnie stanac - jeszcze nas tam nic zlego nie spotkalo

spadam, bo TZcik po mnie jedzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:19   #1673
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to zycze zebys na muldy nie trafila, bo mozna pozaliczac takie skoki (calkowicie niechcacy), ze niech step sie schowa

to akurat Senacka na sw. Krzyza nie ma takiego bruku TZ staje za zakretem pod budynkiem muzeum, bo ciemno tam jak w d... i straz miejska rzadko sie zapuszcza obok na Poselskiej tez mozna sobie spokojnie stanac - jeszcze nas tam nic zlego nie spotkalo

spadam, bo TZcik po mnie jedzie
od muld nic mi nie będzie, dotąd nic mi sie nie stało i żadnych spektakularnych skokow ani upadków nie zaliczałam, wiec sie nie boję
Na Świętego Krzyża jest taki bruk jak idziesz w kierunku plant za placem św. Ducha czy tam na placNa końcu jest prostopadła ta ulica i właśnie tak wyglądaJa akurat nie mam dobrego zdania o stawianiu aut w strefie A Wole postawić sobie auto na placu Matejki albo na Starowiślnej/Krowoderskiej/Garbarskiej/pod Multibankiem i sie przejśc niż zastawiać ulice a spacerek jest przyjemny
Stary 2009-10-16, 18:38   #1674
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć
Wpadłam się przywitać i przypomnieć
Stary 2009-10-16, 18:43   #1675
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć
Wpadłam się przywitać i przypomnieć
cześć jak zdrówko??

Stary 2009-10-16, 18:47   #1676
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć jak zdrówko??
Hello Na szczęście już dobrze, już nawet gardło mnie nie boli
Myślałam, że bardzo odzwyczaiłam się od stażu, ale wystarczył poniedziałek i wciągnęłam się znowu w prace, tym bardziej że codziennie dzieje się coś ciekawego
Stary 2009-10-16, 18:51   #1677
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello Na szczęście już dobrze, już nawet gardło mnie nie boli
Myślałam, że bardzo odzwyczaiłam się od stażu, ale wystarczył poniedziałek i wciągnęłam się znowu w prace, tym bardziej że codziennie dzieje się coś ciekawego
to super, że już zdrowa
ja po urlopie też się jakoś szybko wdrożyłam w pracę, myślałam że będzie gorzej... chyba z wiekiem łatwiej to przychodzi

Stary 2009-10-16, 19:01   #1678
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
to super, że już zdrowa
ja po urlopie też się jakoś szybko wdrożyłam w pracę, myślałam że będzie gorzej... chyba z wiekiem łatwiej to przychodzi
Taaaa...posuwamy się w wieku posuwamy
Stary 2009-10-16, 19:28   #1679
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa pokaż tą swoja odżywkę
to nie jest odzywka tylko utwardzacz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...d-Top-Coat.htm
fajnie nabłyszcza i faktycznie utwardza. Właśnie się zabieram za manicure, mam w planach french

Wiecie co, tak sobie myslalam, że może my bysmy z tzcikeim pojechali na Węgry po winko (dwie pieczenie na jednym ogniu), ale w sumie 30 butelek wina to by nam chyba cały bagażnik zajęłoPOza tym nie wiem czy 30 butelek to nie za mało na 140 osób, to jest 22,5 litra. Przy naszym stoliku na weselu znajomych zeszły nam dwie butelki, bo wszyscy pili do obiadu a drugą prawie całą ja zrobiłam Jak myslicie, wystarczy 30 butelek?Moze 40 lepiej?Albo 50Planuje tylko czerwone, bo nie trzeba go chłodzić.
Stary 2009-10-16, 20:32   #1680
Jazzmanka
Zadomowienie

Kuuuuurdeeee!!!!! Zmknęło mi wizaż w trakcie pisania odpowiedzi i teraz nie chce mi się znowu multicytować, bo bym musiała znowu kilka stron czytać grrrr wstrętny komputer!!!!

No więc z tego co pamiętam, to według zawiłego opisu sukni ślubnej pierwsza wersja (o ile dobrze ją zrozumiałam) powinna dobrze wyglądać, nie wiem jak wygląda organza więc się nie wypowiem na temat wersji organza+satyna. Jeśli chodzi o koronki na dole + na boku, to już zależy od materiału na jakim byłyby te boczne ozdoby, bo jeśli na satynie, to masakra i odpada, a jeśli byłyby na tiulu, który byłby nałożony na gładki matowy materiał, to myślę że spoko będzie.

I miałam jeszcze raz napisać co to za suknia co się spodobała mojej mamie: firma Maggie Sottero, a model Rachelle http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1047LUHC#

i tyle pamiętam

Zdjęcia fotografa obejrzałam pobieżnie, ale podobają mi się

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-16 o 20:34
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości