|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: próby i próbki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1245228240 te sa sympatyczne
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam dziewczyny
Wrzucam takie różności bo w zasadzie siedzę w zamówieniach, a nieszczególnie to lubię... ,,to bym chciała tak, a to może skrócić, albo nie- na dłuższym łańcuszku niech zostanie, tylko żeby tak nie dyndało..." Ech. No i fotki. Ja już jestem na skraju nerwicy. Albo aparat nie tego, albo ja nie kompatybilna z nim
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnia bransoletka jest ładniutka. Mam takie same wałeczki jaspisu, które teraz czekają na swoją kolej. I chyba zrobię z nich kolczyki, będziemy miały komplet
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze kolczyki i pierwsza bransoletka bardzo mi się podobają.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
No obejrzałam wszystkie twoje dzieła i na serio widać, że robisz postępy, coraz ciekawsza ta biżuteria, pomysły masz i ładnie ci to wychodzi
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Te z 4-go zdjęcia są super. Co to za "szkiełko"??
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podobają 1,2 i 6. Szczególnie 2
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bransoletka chyba z 2 strony z owinięciem. Bardzo ładna. Z ostatniego wrzutu najbardziej mi odpowiada praca 1,4,5.
Ale najbardziej podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248711058 No po prostu cudo
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Szósta praca, bransoletka jest bardzo ładna
U mnie to jest różnie z zamówieniami... dobre znajome wiedzą, że zamówienie musi nabrać mocy urzędniczej
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję moje drogie
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
ta bransoletka śliczna.
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ogólnie wszystkie wrapki pomysłowe, co jakaś nowość to lepiej wykonane
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie ciepło w ten chłodny dzień
![]() Naisha,Marta1977 - dziękuję za odwiedzinki Ja to się dzisiaj przyszłam pożalić. Zaplotłam sobie kolczyki, radośnie wypluskałam w oksydzie, wzięłam się za polerkę i Zgroza. Okazało się, że drucik do owijania nie był srebrny . Na pocieszenie mam tylko tyle, że sobie poćwiczyłam![]() Zobaczcie same jakie kolorki wylazły
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Zgroza z takim zamówieniem....pogoniłaby m sprzedawce
![]() Ale kolczyki tak czy siak cudne
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie zareklamuj ten drut.
A kolczyki są bardzo fajne .
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Heurku, ale szkoda z tym drutem. Kolczyki sympatyczne, podoba mi się w środku ten zawijasek z kuleczką. Jest taki zadziorny i delikatny jednocześnie
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne
i jeśli sztyfty są srebrne, to, przynajmniej ja, nie widzę problemu - odpowiada się, że tak miało być hihihibaaaardzo mi się podobają, szczególnie ten (za zuteria) zadziorny zawijasek .viktorej ma rację! zareklamuj - jeśli ci sprzedali jako srebrny! swoją drogą, zajrzyjcie tu: CJ oszukuje takich jak oni może być więcej .
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-10-16 o 15:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze lipa z tym drutem...szkoda bo są naprawde śliczne i dokładnie wykonane
Z poprzednich jeszcze bardzo mi sie podobają te z łańcuszkami i bransoletki
Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-16 o 16:35 |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co ja mam podobnie w dwoma kolczykami
I drut jest na pewno srebrny bo robiłam z niego inne kolce. Według mojej oceny to coś nie tak było z oksydą. Nie wiem czy za mocno ją rozcieńczyłam? Nie wiem. Wiem, że to nie wina drutu. Jedne i drugie kolce oksydowałam razem i wiem, że to oksyda. Po usunięciu oksydy wygląda to srebro jak rdza . Zastanawiam się co zrobić. A może jeszcze raz wrzucić do oksydy ale nie rozcieńczonej aby tę rdzę pokryła i wtedy na nowo polerować? Tylko czy to okropieństwo z czasem nie wyjdzie ?? A jaką miałaś oksydę??
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Heurek tak sobie myślę.....próbowałaś może go topić.... może jednak srebro jeśli się kulka zrobi.....???? |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za dobre słowa
Killa chyba i tak zostaną ze mną więc jakby co- takie miały być ![]() Poppppy to były moje pierwsze zamówienia, robiłam je w artkor.pl nie wiedziałam jeszcze co i jak i ten drut właściwie leżał sobie. Dlatego sprawdziłam historię zamówień. Teraz drut z tym oznaczeniem nawet nie figuruje ![]() Haniu to raczej nie oksyda bo sztyfty i baza polerują się ślicznie. Tylko to cholerstwo obłazi. Oksyda na zimno z kadoro, nigdy nie było z nią problemu. No i wpadłam na jeszcze jeden pomysł. Wyobraźcie sobie, że z niego idzie wytopić kulkę, ale ona jest jakaś taka krucha No i nie wiem czy ta reklamacja przejdzie jak ja tyle miesięcy temu tam zamawiałam
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam oksydę na zimno z kadoro i tez żadnego problemu nie było. Wszystko w niej oksyduję i wszystko było ok. Moje sztyfty też były idealne a tylko cienki drut był rdzawy. Z tego drutu robiłam i inne wrapki ale oksydowałam je innym razem i wszystko było dobrze więc wiem, że u mnie to oksyda na 100% zawiniła. A dlaczego tak się stało?? Nie mam pojęcia.
Prześlę zdjęcia gdzie najbardziej te niedociągnięcia widać. Nie są one aż tak rażące jak u Ciebie ale są.
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Wielka szkoda, że drut się okazał felerny, bo wrapki bardzo fajnie wyszły.
Moim zdaniem powinnaś próbować reklamować - najwyżej się nie zgodzą, a będziesz chociaż wiedziała, że zrobiłaś, co się dało
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu nie przeczę, że masz rację ale u mnie ewidentnie wina posrebrzaka.
Sol, Poice Będę się chwalić Tak trochę nie biżuteryjnie, ale nie mogę się powstrzymać- zobaczcie co dostałam w wymiance z Titanią. Ale ta dziewucha ma talent!
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Ech. No i fotki. Ja już jestem na skraju nerwicy. Albo aparat nie tego, albo ja nie kompatybilna z nim
).Z kolczyków najfajniejsze są 

jestem również

I drut jest na pewno srebrny bo robiłam z niego inne kolce. Według mojej oceny to coś nie tak było z oksydą. Nie wiem czy za mocno ją rozcieńczyłam? Nie wiem. Wiem, że to nie wina drutu. Jedne i drugie kolce oksydowałam razem i wiem, że to oksyda. Po usunięciu oksydy wygląda to srebro jak rdza