|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie czuję się podobnie jak Katarina wczoraj. W głowie mi kołuje, czuję się wykończona, nic mi się nie chce, mam wrażenie jakby grawitacja działała na mnie kilka razy silniej niż wcześniej, duszno mi i mam mdłości
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu jesli nie masz sily to najlepiej sie poloz.. niedobrze by bylo jakbys zemdlala i uderzyla sie brzuszkiem o cos
uwazaj na siebie slonko
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez kachula27 Raczej tak UWAGA UWAGA WIESCI OD KARENINY!!!!! W PIATEK 16,10,2009 PRZED GODZ 9 POJAWIL SIE NA SWIECIE NASZ SYNEK ANDRE 3250,52CM,PIEKNE CZARNE WŁOSKI,DUMNY TATUS PRZECIAL PEPOWINE.MAMA I SYNEK CZUJA SIE DOBRZE,CAŁA TROJKA JEST BARDZO SZCZESLIWA KARENINA- GRATULACJE DLA CIEBIE I TŻ I WASZEGO DZIDZIUSIA ANDRE
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Cytat:
![]() Ale od rana się czułaś dzisiaj nie bardzo, może to kwestia tej sztormowej pogody? U mnie też sie ciśnienie chyba zmieniło, bo się czuję, jakby mi ktoś siedział na głowie ![]() W dodatku trąc ziemniaki na placki, palca sobie obtarłam
|
|
#4536 |
|
Wtajemniczenie
|
no to dziołchy chyba zaczynamy na całego
ja myślałam, ze zawroty u mnie nei maja zwiazku z porodem ale chyba jednak tak jeśli i Wam sie to przytrafia ![]() ja dizś mam taką mega zgagę ż echyba zaraz zwariuję
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia
ja tez dolaczam do grona mamusiek ze zlym samopoczuciem...tylko ja jestem pobita...wlasne dziecko mnie pobilo ![]() Przyjechaly meble do mnie, tak ze Gucia rozumiem Twoje podirytowanie kuchenka... u mnei chcieli 50 zł za wniesienie
|
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
a mi dzisiaj dzidź usiłuje wyjść przez pępek
strasznie śmieszne uczucie, ale chyba bym tak nie zasnęła... właśnie nie że kopanie, tylko tak na pych mnie bierze
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pierwszy raz w zyciu poobijane zebra, zwlaszcza prawe...zeberko i jajniczek
i tak na zmiane
|
|
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madzia nie strasz
![]() Ja myślę, że to przez pogodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie się jakoś słabo zrobiło, więc TŻ placki smaży Głodna jestem
|
|
#4541 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie szaro-buro za oknem, nie mogę się zmobilizować do niczego. Dobrze, że dziś wychodzimy na parapetówkę zakupiłam sobie piwo 0,0% baaaardzo dobre, wynalazłam je w carrefour -nazywa się BAVARIAhttp://www.☠☠☠☠☠☠.pl/product/8714800...koholowe.xhtml - tu jest link do jabłkowego, które już wypróbowałam a na dziś mam zwykłe
|
|||
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
Xpressjo, Kropeczko - dzięki za informacje na temat Waszych dietek cukrzycowych - na pewno coś od Was ściągnę
Karenina, ![]() A ja już po wizycie u gin. I dobrze że poszłam bo sprawa jest nie za ciekawa... Jak moja gin zobaczyła jakie bakterie mam na szyjce to sama nieźle się zdziwiła... Bo to są pałeczki zapalenia płuc!!! Wyobrażacie sobie? Tylko skąd one się tam wzięły? Ja na zapalenie płuc nigdy w życiu nie chorowałam, w mojej rodzinie w ciągu ostatnich miesięcy też nikt... Normalnie szok. Dostałam antybiotyk w czopkach na 10 dni na który te bakterie są ponoć wrażliwe i powinno pomóc. Oczywiście po antybiotyku pobiorą mi kolejny wymaz żeby sprawdzić czy bakterii już nie ma. Na razie wg mojej gin niczym to dzidziusiowi ani mi bardzo nie grozi, ale muszę się koniecznie pozbyć tych bakterii przed porodem bo gdybym rodziła sn (a na to się zanosi) to dzidzia mogłaby się zarazić zapaleniem płuc Na szczęście mam jeszcze czas żeby to wyleczyć...Dobra, to ja uciekam na podwieczorek
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Uff... skonczylam prasowanie.
Wiecie moze gdzie mozna niedrogo kupic łóżeczko 140x70? |
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może doszło do zanieczyszczenia próbki? Albo jakiejś pomyłki? Dobrze, że dostałaś leki, na pewno wszystko będzie w porządku Na allegro ?
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-10-16 o 17:56 |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się położyłam i to było niejako lekarstwem, bo zaraz musiałam się podnieść i lecieć pogadać z panem klozetem Do tego odkryłam, że cierpię na wysiłkowe nietrzymanie moczu Ale przynajmniej jak żołądek mi się oczyścił to i lepiej się poczułam, tyle że nadal czuję się przemielona, pomimo krótkiej drzemki ![]()
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu a może coś Ci na żołądku leżało? Może czymś się strułaś?
|
#4547 | |
|
Zadomowienie
|
gissh - dziwna sprawa
a może faktycznie jakiś błąd w laboratorium popełnili. No oby przy następnym badaniu juz było dobrze. Cytat:
biedactwo
|
|
|
|
|
#4548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() GUCIA TY LEŻ!!
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
Na allegro ?
No wlasnie na allegro za bardzo nie widac
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie widać?
http://allegro.pl/listing/search.php...&description=1
|
#4551 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To udanej zabawy, trzeba korzystac ze spotkań towarzyskich bo później może byc krucho! A co do piwka to rzeczywiście chyba jedyne na rynku 0% i podobno bardzo dobre! Jak będę jutro w domku czytaj w wwiększym mieście to tez sobie na nie zapoluje, takiego mi smaka narobiłaś Cytat:
Leż kochana i odpoczywaj, mam nadzieję że juz niedługo poczujesz się lepiej a ja musze zebrać swoje szanowne siedzenie bo awaryjna sytuacja w rodzince. Babci zabrakło leku, a że jutro ją odwiedzamy mam dowieźć brakujące medykamenty. Bardzo mi sie nie chce wychodzić, ale co zrobić jak awaria to awaria....muszę wystawic rp farmaceutyczną. Odezwę się wieczorkiem jak juz wrócę z roboty. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Akinea zgadzam się z Brombi, na allegro. Z reszta Brombi to nasz forumowy spec od wszystkiego
|
|
#4552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak wpisywalam lozeczko 140 to mi nie wynajdywalo dzieki |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4554 |
|
Wtajemniczenie
|
o Gucia moze faktycznie coś zjałas co nie podeszło
co do moczu to ja od jakiegoś czasu bez wkładki nie mam co chodzić - myslę, ze to cieżar brzuszka daje o sobie znać |
|
|
|
#4555 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kurcze już jakiegoś czasu próbuję wejść i mi tak strasznie net muli. Widzę że przybyło nam kolegi po drugiej stronie.
GRATULACJE DLA KARENINKI ![]() Dziewczyny które biorą magnez czy już któraś go odstawiła?? Bo mi gin powiedziała tak: Pani już ma ciąże donoszoną więc może Pani odstawić magnez. Ja jeszcze nie odstawię bo tżt by zawału dostał. Kibelek nie skońćzony, on jeszcze musi 24 ostatni egzamin zaliczyć a ja bym już miała urodzić. I tak się zastanawiam jak u Was jest z tym magnezem?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ciąży to normalka. Zresztą w ciąży to jest podobno wszystko normalne. Dobrze że nie masz zaniku innych mięśni bo by wtedy gatki mogły nie wystarczyć |
|||||
|
|
|
#4556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do magnezu to mi gin kazał o dponiedziałku odstwić i czekam do poniedziałku
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia uwazaj na siebie kochana
Ja z tz bylismy na zakupach i kupilam jednak ten oliatum dla malego troche drogi ale mam nadzieje ze sie sprawdzi Dobra mykam bo lecimy so siostry mojej i jej córuni
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leze taka poobijana
![]() Mamusie ile macie przescieradel do lozeczka? bo jedno to chyba za mało, nieprawdaz??
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Domi a ty coś oprócz tego olejku polecasz z tego sklepu co dałaś do niego linka?? Bo ja się zastanawiam nad zakupem. Ale może za jedną przesyłką sobie coś innego zamówię |
||
|
|
|
#4560 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
Cytat:
![]() domi ale piekne wloski nedzia naczytalam sie o tym kapusniaczku i co? zrobilam i tez wieeelki gar Karenina gratuluje samanthhha podobno w Garwolinie zzo jest za darmo ale dokladnie nie wiem,no i slyszalam ze remont zrobili ![]() my zaczynamy dzis 35tc jak ten czas leci ...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

w międzyczasie namierzyliśmy z tz jeszcze jeden szpital w sąsiednim powiecie, którego wcześniej nie braliśmy pod uwagę i wczoraj pojechaliśmy go obejrzeć i wydaje się być bardzo ok

a może faktycznie jakiś błąd w laboratorium popełnili. No oby przy następnym badaniu juz było dobrze. 
bo jedno to chyba za mało, nieprawdaz??
jak ten czas leci ...