|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Ja mam nadzieję, ze jednak tak
![]()
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja myślę, że jeżeli dodasz te pominięte szczegóły to na pewno nie
|
|
|
|
#4053 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Adolf? Znam kogoś o tym imieniu i jakoś nie pałam pozytywnymi uczuciami do tej osoby.
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sądzę tak jak Linka
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Pepus nadrabia straty;D ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Carol a mogę prosić o wpisanie na listę staraczek? Natalka 25, cykl starań będzie pierwszy w tym miesiącu a okres 15.10
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
to się posypały romantyczne historie... mi z moim TŻ 8 listopada minie 12 lat jak razem jesteśmy. Szmat czasu, wiele przeżyliśmy, wojsko, moje studia, małżeństwo, córka...tak zwyczajnie
nic romantycznego. Dwoje waraitów zakochanych w sobie Witam nową koleżankę ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ps i mam nadzieję, że razem doczekamy wnuków a nawet prawnuków
|
|
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Pepus ja też mam cykle po 32-34 dni i raczej nic sie z tym nie da zrobić.Tabletki brałam to po odstawieniu może przez 2 miesiące miałam po 28-30 a potem wróciło do swojej normy
Tylko im dłuższe cykle tym mniej szans... No i właśnie odnośnie długich cykli to wiesz kiedy dokładnie masz płodne dni? Bo ja tak nie bardzo.Zastanawiam się czy nie spróbować testów owulacyjnych.Próbowałyści e tego? Pomogło?
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko już Cie wpisałam
![]() ...a szczegóły to ja się wstydze ![]() Pepus jasne, ze powiem jaki filmik
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojeju az mi cie szkoda ![]() Marlenko i Carol77 ja wam zaraz
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
Carol
Taka duża i się wstydzi
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Edziu no ja stwierdzam fakt, że stara heehehLinka, nie będę ze szczegółami opowiadac bo mogą być nieprzyzwoite
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-16 o 20:40 |
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosze aż zastygłam a jak teraz odpisuje to rycze jak dziecko bosze ja to boje sie stacji kolejowych i kiedy tam jestem lub byłam z kims małym trzymałam za rece i stalam jak najdalej torów dziwie sie troche tej matce ze pusciła wózek przeciez gołym okiem widac ze teren jest nierówny ![]()
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, na szczęście dziecku nic nie jest. A swoją drogą mogła hamulec nacisnąć żeby nie odjechał...
|
#4065 |
|
Wtajemniczenie
|
Edzia ja też miałam takie lęki na peronie.Zawsze musiałam stać na samym środku,żeby być jak najdalej od torów i jeszcze kazałam rodzicom torby trzymać żeby ich podmuch jakiegoś pospiesznego nie wciągnął
Nawet po nocach mi się śniły czasem takie czarne scenariusze.Od dziecka miałam koszmary związane z koleją... Śmieję się,że może w poprzednim życiu zginęłam na torach i stąd teraz ten strach Ale chociaż jestem pewna,że coś takiego z wózkiem na pewno mi się ni zdarzy
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motylku masz racje bo moje imie jest idealne z tym jaka jestem http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,322 poszukajcie sobie waszych imion z moim sie zgadza w 90 % hahah to sie nie zgadza "Są stewardesami, modelkami, antykwariuszami, interesują je wszelkie zawody związane z modą i dekoratorstwem." chociaz jestem z zawodu krawcowa chociaz jedzenie tez musi byc ładnie podane hahah i tez troche do stewardesy i modelki podobne Prawda jest ze do ludzi sie nie myle po 1 lub 2 spotkaniach wiem o nim prawie wszystko znaczy jaki jest i jaki ma charakter
|
|
#4067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale sie historie posypaly ![]() ja z moim tz poznalam sie przez net on byl wanglii ja w pl ...najpierw rozmawialismy ok 2 mcy dzien w dzien a potem poleialamn 4 dni do niego tak w ciemno..szalone hehe po tych 4 dnaich musialam wracac do pl i pojechalam na wakacje potem znowu do pl skonczyc studia apotem jeuz wyejchalam tam na dluzej nio i tak zostako z tym ze wrocilismy do pl![]() ![]() ![]() ja po 1 dniu studiow jestem padnieta ehhhh niektorzy to maja nasrane w glowce hehe mowi o profesorach
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogólnie nie lubie peronów i dworców, z niczym miłym się to nie kojarzy, brud śmierdzi itd... już nie wspomne że jak zawsze wsiadam do pociągu to boje się że zlecę, taki odstęp !!!
ja właśnie pościerałam kurze ,wymyłam łazienkę ,właśnie studze warzywa na sałatkę i bede jeszcze piec ciacho, a to tylko dla tych bezcennych chwil sobotnich których nie chce marnować na porzadki i takie tam....
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Super ten imiennik, mnie prawie się zgadza
i mojemu TŻ też heheeh ja mojego mężusia też przez necik poznałam
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-16 o 20:55 |
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pamietam moja 1 taka młodziencza miłosc wtedy chyba 15 albo 16 lat i fu bzdziu w głowie Do dzis kiedy przechodze koło tych miejsc smieje sie sama do siebie . bosz ja nie wiem jak ja mogłam tak wykorzystac biednego chłopaka . Spotykalismy sie zawsze na ławce pod blokiem zawsze przychodził z gitara i musiał mi na niej grac a ja sobie lezałam na trawie z zamknietymi oczami , biegał mi do sklepu po jabłka , wspinał sie po drzewach po gruszki , sprawdzał czy w czeresniach nie było robaków. Kazałam mu pisac listy miłosne do mnie i wiersze, przez niego spaliłam mamie garnek bo rozmawialismy na klatce schodowej a ja sobie ryz gotowałam i zapomniałam hahaha dobrze ze moja matus zauwazyła bo tak by mieszkanie z dymem poszło pocałunki to byly tylko takie delikatne w usta to wszystko było takie niewinne potem zaczeło sie psuc bo wolał siedziec z chłopakami niz ze mna (nie dziwie mu sie hahah) strasznie sie wtedy na niego obraziłam i nawet podeszłam do chłopaków z którymi siedział i mu nagadałam . po 2 dniach przyszedł do mnie z taką niebieska maskotka takim misiem usypiaczkiem do dzis chyba mam ja gdzies jak nacisneło sie na rączke ładna melodia grała . maskotke wziełam ale kiedy po 15 min stał pod drzwiami grał i spiewał na gitarze ja ze wstydu w ubikacji siedziałam i nie chciałam wyjsc hahaha. Poł klatki wyszło ze swoich mieszkan by zobaczyc co sie dzieje a ja w wc przekazywał mi listy pod drzwiami i prosił mojego brata zeby jedał a ja je w wc czytałam i wiecie co z nimi robiłam .po 2 godz dał sobie spokoj hahaha potem spotkalismy sie po 2 dniach i to była moja 1 tak naprawde szczera i poważna rozmowa zostalismy znajomymi wiem jedynie ze sie ożenił i ma 2 dzieci ale nie jest szczesliwy ma kobiete która o niego nie dba.Mojego tż którego kocham nad życie spotkalam w mojej pracy ale o tym by książke napisać naprawde może kiedys wam o tym napisze powiem tylko jedno jesli miedzy 2 jest miłosc to chodzby nie wiem co i tak jesli 2 ludzi sie kocha to beda razem na dobre i złe ![]() Co do imion moj TŻ nie chce słyszeć o Antosiu buuuuuu dla dziewczynki mam pare ale z dnai na dzien mniej mi sie podobaja hmm pwoiem wam ze ja tez łapie sie na tym ze o malenstwie mowie "on" po mesku moze to dlatego ze mam w domu 4 facetów wow ale sie rozpisałam
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-16 o 21:14 |
|
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
A ja wzielam prysznic, zrobilam sobie wlosy, zjadlam kolacje i teraz siedze sobie z lampka wina przed telewizorem z komputerem na udach
. Uwielbiam piatkowe wieczory, perspektywa dwoch wolnych dni jest po prostu wspaniala.aa2 zgadzam sie z toba. Tez lubie sobie wszystko porobic w czwartek i piatek i wtedy sobota i niedziela sa wolniutkie od obowiazkow, sama przyjemnosc ![]() Dziewczyny ten imiennik pisze straszne rzeczy o Katarzynach |
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
temu co to napisał o Twoim imieniu![]() Kasiu a możesz nam wkleic jakąś swoja fotkę??
|
|
#4073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A fotka Audrey nie wystarczy??? Cos wysle ale wolalabym na priva
Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-10-16 o 21:05 |
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
fajny ten imiennik właśnie znalazł się w moich ulubionych, jak zdecyduje się już na jakieś imie dla dzidzi na pewno skorzystam
a jeżeli chodzi o mnie to ogólnie dużo się zgadza
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej Oli wszystko się zgadza heheh jest buldozerem
![]() Teraz na 100% mój synuś będzie nosił imie Samuel, jednak moja intuicja mnie nie zawodzi
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-16 o 21:13 |
|
|
|
#4076 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham ogladac filmy bollywod i do tego juz naciagnelam moja bliska koleżanke i moja bratanice zapomniałam wam napisac banany omijam z daleka napoje typu kubus odpadaja odpadaja tez cytrusy ( swedzi mnie po nich skóra) ciagle bym jadła zupy kalafiorowa rosół placki ziemniaczane i barszcz czerwony z makaronem ( taki jak zupa chinska nawet chyba jest z amino) własnie słucham mojego radyjka i ktos tam robi placki a mi smaka narobił ahahaha bylam dzis z moim tz na zakupach i zerkałam na wózki żaden mi sie nie podobał oj ja jestem cieżka sama przyznaje ja prawie wszystkich znajomych przeswietliłam tym imiennikiem
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-16 o 21:28 |
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia mam to samo co ty patrze na wózki i żaden mi się nie podoba, a dodatkowo zwracam uwagę na to jaki jest wysoki , bo niektóre to bude po ziemi ciagają , a ja z mężem wzrostu mamy duzo i chce żeby był wysoki żeby było wygodnie, jak tak dalej pójdzie to swoją dzidzi w taczce będe wozić albo nosić w plecaku bo nic fajnego jeszcze nie widziałam
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzis w biedronce i kupiłam sliniaczki wybrałam kolor zielony znaczy taki lazurowa zielen byłam dzis na badaniu nawet super poszło w poniedziałek mocz bo zapomniałam kubeczka kupic
|
|
#4080 |
|
Zadomowienie
|
Wyglada na to ze nie mozna zalaczac zdjec do prywatnych wiadomosci
(chyba ze cos przeoczylam). Wiec na chwile zalaczam tutaj
Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-10-16 o 22:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

Właśnie szukałam w necie i wygrzebałam że tempka może spaść jak się już dostanie @ a nawet dopiero po. Więc w tym miesiącu 

(chyba ze cos przeoczylam). Wiec na chwile zalaczam tutaj