Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 19:03   #4051
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Ha! Zaloze sie ze nikt nie przebije Carol
Ja mam nadzieję, ze jednak tak

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:08   #4052
Linka24
Wtajemniczenie

a ja myślę, że jeżeli dodasz te pominięte szczegóły to na pewno nie
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:24   #4053
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość

Pepus tez bym chciała wiedziec to samo o co ty pytasz
dobre to o bólu głowy i plemniczkach
Ja tez wam walne kawałem
Też bym chciała wiedzieć, a nigdzie nic nie piszą o objawach.

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

A i mam przez pol roku stosowac tabletki anty... Zeby wyrownac cykl ...
Dostalam jakies nowe Yaz sie nazywaja i jak poczytalam o ich niepozadanych skutkach to szok ...
Hmm.... jeśli musisz brać. Ja mam @ co 32 -34 dni i nie mam zamiaru tego regulować hormonami, bo to i tak nic nie da w moim przypadku. Zresztą ja nie narzekam, bo przyzwyczajona jestem już

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Dzień Doberek U mnie dobrych wieści niestety nie będzie. Tempka nie spadła, ale @ na bank dziś najpóżniej juro zawita Właśnie szukałam w necie i wygrzebałam że tempka może spaść jak się już dostanie @ a nawet dopiero po. Więc w tym miesiącu Może jestem już za stara...
t o się ubawiłam, a na pocieszenie wiekiem pobijam tu was wszystkie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
A ja już mam gdzieś tą pogodę, jutro ide z kumpela na galerianki juz sie cieszę, ze się wyrwie z ten monotonii tygodniowej nic nie poprawia humoru bardziej niż babskie wyjścia
To jak obejrzysz to zdasz relację. Też mam ochotę wybrać się na ten film.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc kochane
znowu mnmnie nikt nie widziale nie bede smutna
za godzinke mykam na zajecia nie chce mi sie straznie jeszcze w taka pogode blee, nio ale jak mus to mus....
milego dzionka wszystkim
Widzi, widzi!

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
odnosnie imion to mi sie podoba Mateusz ale mojemu tz nie
wiec chlopczyk chyba bedzie Daniel a dziewczynka Martyna lub Milena...

a ja caly czas mam niewielkie plamienia koloru zoltego lub takie kawa z mlekiem...w sumie gin mowil ze plamienia na pewno nie pochodza z macicy tylko z szyjki macicy z tego torbielka chyba...staram sie duzo lezec biore luteine 2x2 i modle sie aby bylo dobrze
Będzie dobrze nic się nie martw.

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
ostatnio przegladalam w necie spis imion i niektore sa takie ze uposledzaja dziecko do konca zycia np Alfons,masakra jakas....

A Adolf? Znam kogoś o tym imieniu i jakoś nie pałam pozytywnymi uczuciami do tej osoby.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:37   #4054
motylek85
Zakorzenienie

ja też sądzę tak jak Linka

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Pepus nadrabia straty;D

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Carol a mogę prosić o wpisanie na listę staraczek? Natalka 25, cykl starań będzie pierwszy w tym miesiącu a okres 15.10

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:48   #4055
marlenka0505
Zakorzenienie

to się posypały romantyczne historie... mi z moim TŻ 8 listopada minie 12 lat jak razem jesteśmy. Szmat czasu, wiele przeżyliśmy, wojsko, moje studia, małżeństwo, córka...tak zwyczajnie nic romantycznego. Dwoje waraitów zakochanych w sobie
Witam nową koleżankę

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

ps i mam nadzieję, że razem doczekamy wnuków a nawet prawnuków
Stary 2009-10-16, 20:16   #4056
farminka
Wtajemniczenie

Pepus ja też mam cykle po 32-34 dni i raczej nic sie z tym nie da zrobić.Tabletki brałam to po odstawieniu może przez 2 miesiące miałam po 28-30 a potem wróciło do swojej normy Tylko im dłuższe cykle tym mniej szans... No i właśnie odnośnie długich cykli to wiesz kiedy dokładnie masz płodne dni? Bo ja tak nie bardzo.Zastanawiam się czy nie spróbować testów owulacyjnych.Próbowałyści e tego? Pomogło?
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:19   #4057
Carol77
Zakorzenienie

Natalko już Cie wpisałam
...a szczegóły to ja się wstydze

Pepus jasne, ze powiem jaki filmik

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-16, 20:30   #4058
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane
Mnie głowa pęka od rana... Ole gardło boli i kaszlała w nocy więc nie poszła do szkoły i jedziemy na 10:30 do lekarza. Zaczyna sie chorowanie...pewnie ja znowu złapie jako pierwsza.

Sunsetia co do grypy w ciąży, to łóżeczko i jeszcze raz łóżeczko!! Ja byłam bardzo chora w 7 mc i nie mogłam nic wziąć na szczęście samo przeszło,ale nie wychodziłam dosłownie nigdzie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!

Marlenko Ty za stara?? Na co no prosze Cie co ja mam powiedzieć???Trzymam kciuki może nie przyjdzie ta wredota

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

A ja już mam gdzieś tą pogodę, jutro ide z kumpela na galerianki juz sie cieszę, ze się wyrwie z ten monotonii tygodniowej nic nie poprawia humoru bardziej niż babskie wyjścia

ojeju az mi cie szkoda
Marlenko i Carol77 ja wam zaraz o tak a wy juz wiecie same a co za te stare :P

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:30   #4059
Linka24
Wtajemniczenie

Carol Taka duża i się wstydzi
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:34   #4060
Carol77
Zakorzenienie

Edziu no ja stwierdzam fakt, że stara ze mnie heeheh

Linka, nie będę ze szczegółami opowiadac bo mogą być nieprzyzwoite

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-16 o 20:40
Stary 2009-10-16, 20:34   #4061
marlenka0505
Zakorzenienie

a ja już o wnukach myślę
Stary 2009-10-16, 20:36   #4062
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
O jejku!!! Nie wiem czy juz to widzialyscie... W sumie jest to przestroga dla wszystkich
http://wiadomosci.onet.pl/5591993,21,relacjetveu.html

Bosze aż zastygłam a jak teraz odpisuje to rycze jak dziecko bosze
ja to boje sie stacji kolejowych i kiedy tam jestem lub byłam z kims małym trzymałam za rece i stalam jak najdalej torów
dziwie sie troche tej matce ze pusciła wózek przeciez gołym okiem widac ze teren jest nierówny

Stary 2009-10-16, 20:38   #4063
marlenka0505
Zakorzenienie

Edzia ona tylko spodnie poprawiała...
Stary 2009-10-16, 20:41   #4064
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Edzia ona tylko spodnie poprawiała...
Masakra, na szczęście dziecku nic nie jest. A swoją drogą mogła hamulec nacisnąć żeby nie odjechał...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-16, 20:42   #4065
farminka
Wtajemniczenie

Edzia ja też miałam takie lęki na peronie.Zawsze musiałam stać na samym środku,żeby być jak najdalej od torów i jeszcze kazałam rodzicom torby trzymać żeby ich podmuch jakiegoś pospiesznego nie wciągnął Nawet po nocach mi się śniły czasem takie czarne scenariusze.Od dziecka miałam koszmary związane z koleją... Śmieję się,że może w poprzednim życiu zginęłam na torach i stąd teraz ten strach Ale chociaż jestem pewna,że coś takiego z wózkiem na pewno mi się ni zdarzy
Stary 2009-10-16, 20:44   #4066
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh to już wiem kogo będę badać jak profesorkowi spodoba się temat;D heh, ale się temat nakręcił wiecie ja sądzę, że imię ma wpływ na to jacy jesteśmy, ja nieraz czytam skarbczyk imion i powiem wam, że to co tam piszą w porównaniu z osobami zgadza się niemal w 80% a to chyba dużo;D nawet przy wyborze imienia dla dziecka będę się nieco sugerowała opisem hihi

motylku masz racje bo moje imie jest idealne z tym jaka jestem http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,322 poszukajcie sobie waszych imion z moim sie zgadza w 90 % hahah to sie nie zgadza "Są stewardesami, modelkami, antykwariuszami, interesują je wszelkie zawody związane z modą i dekoratorstwem." chociaz jestem z zawodu krawcowa ale cały czas pracowałam jako kelnerka lub barmanka chociaz jedzenie tez musi byc ładnie podane hahah i tez troche do stewardesy i modelki podobne
Prawda jest ze do ludzi sie nie myle po 1 lub 2 spotkaniach wiem o nim prawie wszystko znaczy jaki jest i jaki ma charakter

Stary 2009-10-16, 20:47   #4067
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
a tak wogole czesc dziewczyny.
dawno mnie tu nie bylo.ale zadko sie udzielam na jakimkolwiek wateczku.za to prawie co dziennie zagladam aby zobaczyc i dowiedziec sie o nowych lokatorach.
ja juz jestem w 16 tyg i 6 dz ale ten czas leci
8 listopada mam usg i dowiem sie coz tam mi w brzuszku buszuje.
brzusio rosnie
ostatnio bylam chora ale szybko sie wyleczylam i dzis jestem juz zdrowa

gratuluje zafasolkowanym i oby te brono jak najszybciej sie powiekszylo,bo jakis taki lekki postuj tu zauwazylam

pozdrawiamy Was
:

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

ciesze sie,ze juz Ci lepiej a i czesto zmnieniaj pizamki,abys nie lezala w tych przepoconych i mokrych koszulkach.a i jeszce jedno jesli masz goraczke to pij kompot z agrestu.jest rewelacyjny na goraczke i Ci ja zbije. zycze szybkiego powrotu do zdrowia
ale Ci fajniutko:cmok
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Pomyślałam sobie,że do Was dołączę tak nieśmiało Przyjmiecie mnie? Mam nadzieję,że z czasem połapię się kto jest kto,bo wątek się porządnie rozwinął już
To na początek się przedstawię troszkę.Jestem młodą mężatką (z 2 miesięcznym stażem ),mam 22 lata i powolutku zaczynamy z mężem staranka o dzieciaczka.Z początku się trochę bałam,ale instynkt macierzyński obudził się we mnie z ogromną siłą i chęć powiększenia rodziny przeważa już nad strachem przed ciążą itp.Mój TŻ też już bardzo chciałby bobaska. Staramy się 3 cykl,za tydzień spodziewana @ i obawiam się,że niestety może przyjść,tak jak poprzednimi razami.
O naszych planach nie mówiliśmy jeszcze nikomu,a mam straszną ochotę z kimś o tym porozmawiać i podzielić się wszystkimi rozterkami,więc pomyślałam,że to dobre miejsce
Witam

ale sie historie posypaly
ja z moim tz poznalam sie przez net on byl wanglii ja w pl ...najpierw rozmawialismy ok 2 mcy dzien w dzien a potem poleialamn 4 dni do niego tak w ciemno..szalone hehe po tych 4 dnaich musialam wracac do pl i pojechalam na wakacje potem znowu do pl skonczyc studia apotem jeuz wyejchalam tam na dluzej nio i tak zostako z tym ze wrocilismy do pl

ja po 1 dniu studiow jestem padnieta ehhhh niektorzy to maja nasrane w glowce hehe mowi o profesorach
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:49   #4068
aa2
Zakorzenienie

ja ogólnie nie lubie peronów i dworców, z niczym miłym się to nie kojarzy, brud śmierdzi itd... już nie wspomne że jak zawsze wsiadam do pociągu to boje się że zlecę, taki odstęp !!!

ja właśnie pościerałam kurze ,wymyłam łazienkę ,właśnie studze warzywa na sałatkę i bede jeszcze piec ciacho, a to tylko dla tych bezcennych chwil sobotnich których nie chce marnować na porzadki i takie tam....
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:51   #4069
Carol77
Zakorzenienie

Super ten imiennik, mnie prawie się zgadza i mojemu TŻ też heheeh

ja mojego mężusia też przez necik poznałam

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-16 o 20:55
Stary 2009-10-16, 20:54   #4070
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Edzia ja też miałam takie lęki na peronie.Zawsze musiałam stać na samym środku,żeby być jak najdalej od torów i jeszcze kazałam rodzicom torby trzymać żeby ich podmuch jakiegoś pospiesznego nie wciągnął Nawet po nocach mi się śniły czasem takie czarne scenariusze.Od dziecka miałam koszmary związane z koleją... Śmieję się,że może w poprzednim życiu zginęłam na torach i stąd teraz ten strach Ale chociaż jestem pewna,że coś takiego z wózkiem na pewno mi się ni zdarzy
hahaha jakbym siebie czytała ja nawet moich rodziców upominalam zeby staneli dalej od torów ludzie sie na mnie zawsze jak na wariatke patrzyli

Ja pamietam moja 1 taka młodziencza miłosc wtedy chyba 15 albo 16 lat i fu bzdziu w głowie Do dzis kiedy przechodze koło tych miejsc smieje sie sama do siebie . bosz ja nie wiem jak ja mogłam tak wykorzystac biednego chłopaka . Spotykalismy sie zawsze na ławce pod blokiem zawsze przychodził z gitara i musiał mi na niej grac a ja sobie lezałam na trawie z zamknietymi oczami , biegał mi do sklepu po jabłka , wspinał sie po drzewach po gruszki , sprawdzał czy w czeresniach nie było robaków. Kazałam mu pisac listy miłosne do mnie i wiersze, przez niego spaliłam mamie garnek bo rozmawialismy na klatce schodowej a ja sobie ryz gotowałam i zapomniałam hahaha dobrze ze moja matus zauwazyła bo tak by mieszkanie z dymem poszło pocałunki to byly tylko takie delikatne w usta to wszystko było takie niewinne potem zaczeło sie psuc bo wolał siedziec z chłopakami niz ze mna (nie dziwie mu sie hahah) strasznie sie wtedy na niego obraziłam i nawet podeszłam do chłopaków z którymi siedział i mu nagadałam . po 2 dniach przyszedł do mnie z taką niebieska maskotka takim misiem usypiaczkiem do dzis chyba mam ja gdzies jak nacisneło sie na rączke ładna melodia grała . maskotke wziełam ale kiedy po 15 min stał pod drzwiami grał i spiewał na gitarze ja ze wstydu w ubikacji siedziałam i nie chciałam wyjsc hahaha. Poł klatki wyszło ze swoich mieszkan by zobaczyc co sie dzieje a ja w wc przekazywał mi listy pod drzwiami i prosił mojego brata zeby jedał a ja je w wc czytałam i wiecie co z nimi robiłam .po 2 godz dał sobie spokoj hahaha potem spotkalismy sie po 2 dniach i to była moja 1 tak naprawde szczera i poważna rozmowa zostalismy znajomymi wiem jedynie ze sie ożenił i ma 2 dzieci ale nie jest szczesliwy ma kobiete która o niego nie dba.

Mojego tż którego kocham nad życie spotkalam w mojej pracy ale o tym by książke napisać naprawde może kiedys wam o tym napisze powiem tylko jedno jesli miedzy 2 jest miłosc to chodzby nie wiem co i tak jesli 2 ludzi sie kocha to beda razem na dobre i złe

Co do imion moj TŻ nie chce słyszeć o Antosiu buuuuuu dla dziewczynki mam pare ale z dnai na dzien mniej mi sie podobaja hmm pwoiem wam ze ja tez łapie sie na tym ze o malenstwie mowie "on" po mesku moze to dlatego ze mam w domu 4 facetów

wow ale sie rozpisałam

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:14
Stary 2009-10-16, 20:57   #4071
Kasia_Dublin
Zadomowienie

A ja wzielam prysznic, zrobilam sobie wlosy, zjadlam kolacje i teraz siedze sobie z lampka wina przed telewizorem z komputerem na udach . Uwielbiam piatkowe wieczory, perspektywa dwoch wolnych dni jest po prostu wspaniala.

aa2 zgadzam sie z toba. Tez lubie sobie wszystko porobic w czwartek i piatek i wtedy sobota i niedziela sa wolniutkie od obowiazkow, sama przyjemnosc

Dziewczyny ten imiennik pisze straszne rzeczy o Katarzynach . Moze tylko to sobie wmawiam ale ze mna to sie wogole nie zgadza
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:58   #4072
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja ogólnie nie lubie peronów i dworców, z niczym miłym się to nie kojarzy, brud śmierdzi itd... już nie wspomne że jak zawsze wsiadam do pociągu to boje się że zlecę, taki odstęp !!!

ja właśnie pościerałam kurze ,wymyłam łazienkę ,właśnie studze warzywa na sałatkę i bede jeszcze piec ciacho, a to tylko dla tych bezcennych chwil sobotnich których nie chce marnować na porzadki i takie tam....
Ja tez mysłałam o sprzatanku dzisiaj, ale mi się nie chce, jutro na 9:30 do fryzjera, potem posprzątam,a potem wieczór z przyjaciółką

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
A ja wzielam prysznic, zrobilam sobie wlosy, zjadlam kolacje i teraz siedze sobie z lampka wina przed telewizorem z komputerem na udach . Uwielbiam piatkowe wieczory, perspektywa dwoch wolnych dni jest po prostu wspaniala.

aa2 zgadzam sie z toba. Tez lubie sobie wszystko porobic w czwartek i piatek i wtedy sobota i niedziela sa wolniutkie od obowiazkow, sama przyjemnosc

Dziewczyny ten imiennik pisze straszne rzeczy o Katarzynach . Moze tylko to sobie wmawiam ale ze mna to sie wogole nie zgadza
To trzeba temu co to napisał o Twoim imieniu
Kasiu a możesz nam wkleic jakąś swoja fotkę??

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-16, 21:02   #4073
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
To trzeba temu co to napisał o Twoim imieniu
Kasiu a możesz nam wkleic jakąś swoja fotkę??
Dokladnie, to musial byc jakis facet niegdys zraniony przez piekna i zmyslowa Kasie . Juz ja bym takiemu nagadala .

A fotka Audrey nie wystarczy??? Cos wysle ale wolalabym na priva

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:05
Stary 2009-10-16, 21:02   #4074
aa2
Zakorzenienie

fajny ten imiennik właśnie znalazł się w moich ulubionych, jak zdecyduje się już na jakieś imie dla dzidzi na pewno skorzystam a jeżeli chodzi o mnie to ogólnie dużo się zgadza
Stary 2009-10-16, 21:10   #4075
Carol77
Zakorzenienie

Mojej Oli wszystko się zgadza heheh jest buldozerem
Teraz na 100% mój synuś będzie nosił imie Samuel, jednak moja intuicja mnie nie zawodzi

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:13
Stary 2009-10-16, 21:23   #4076
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
hahaha jakbym siebie czytała ja nawet moich rodziców upominalam zeby staneli dalej od torów ludzie sie na mnie zawsze jak na wariatke patrzyli
Robiłam dokładnie tak samo
Stary 2009-10-16, 21:25   #4077
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

ja kocham ogladac filmy bollywod i do tego juz naciagnelam moja bliska koleżanke i moja bratanice

zapomniałam wam napisac banany omijam z daleka napoje typu kubus odpadaja odpadaja tez cytrusy ( swedzi mnie po nich skóra) ciagle bym jadła zupy kalafiorowa rosół placki ziemniaczane i barszcz czerwony z makaronem ( taki jak zupa chinska nawet chyba jest z amino) własnie słucham mojego radyjka i ktos tam robi placki a mi smaka narobił ahahaha
bylam dzis z moim tz na zakupach i zerkałam na wózki żaden mi sie nie podobał oj ja jestem cieżka sama przyznaje

ja prawie wszystkich znajomych przeswietliłam tym imiennikiem

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:28
Stary 2009-10-16, 21:33   #4078
aa2
Zakorzenienie

Edzia mam to samo co ty patrze na wózki i żaden mi się nie podoba, a dodatkowo zwracam uwagę na to jaki jest wysoki , bo niektóre to bude po ziemi ciagają , a ja z mężem wzrostu mamy duzo i chce żeby był wysoki żeby było wygodnie, jak tak dalej pójdzie to swoją dzidzi w taczce będe wozić albo nosić w plecaku bo nic fajnego jeszcze nie widziałam
Stary 2009-10-16, 21:39   #4079
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Edzia mam to samo co ty patrze na wózki i żaden mi się nie podoba, a dodatkowo zwracam uwagę na to jaki jest wysoki , bo niektóre to bude po ziemi ciagają , a ja z mężem wzrostu mamy duzo i chce żeby był wysoki żeby było wygodnie, jak tak dalej pójdzie to swoją dzidzi w taczce będe wozić albo nosić w plecaku bo nic fajnego jeszcze nie widziałam
nic dodać nic ując

byłam dzis w biedronce i kupiłam sliniaczki wybrałam kolor zielony znaczy taki lazurowa zielen
byłam dzis na badaniu nawet super poszło w poniedziałek mocz bo zapomniałam kubeczka kupic

Stary 2009-10-16, 21:42   #4080
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Wyglada na to ze nie mozna zalaczac zdjec do prywatnych wiadomosci (chyba ze cos przeoczylam). Wiec na chwile zalaczam tutaj

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości