|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
Czyżbyś mieszkała w moich okolicach? ![]() Cytat:
Tak tu kusicie zewsząd, a ja postanowiłam w tym miesiącu nie kupić już nic kosmetycznego - ani pielęgnacji, ani kolorówki ![]() Byłam dziś w drogerii po pastę do zębów i mimo, że macałam lakiery i zerkałam w szafy z kolorówką, to udało mi się nic więcej nie kupić
|
||
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!! wrocilam z centrum ze spotkania z Polka
ale zesmy sobie pogadaly ![]() ![]() ![]() kupilam plyn do demakijazu bo w moim jest koncowka ![]() Cytat:
zaraz kolacja a potem idziemy z Tz-tem do pubu na koncert rockowy |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola: już go wypróbowałam i wchłonął mi się prawie do matu (podobnie jak oliwkowy
)
|
#3724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Parsifal, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Cuciola, Hosenka, Vibeska gratuluję zużyć. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I pewnie wykorzystuje fakt "starszeństwa". [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764898]Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P[/QUOTE] A mój patrzy "oczami kota ze Shreka" z nadzieją że dostanie część. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam herbatkę z prądem i jest mi lepiej, zrobiłam sobie parówkę z maską błotną avonu a teraz siedzę z Ziają Anno doro mikrodembrazja
![]() I mam ryjek oczyszczony
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764314]Czysta Skóra Active, eliminujący niedoskonałości. Niby. [/COLOR]Sama nie używam, ale cała masa moich klientek się w niego zaopatruje na zimę, więc musi być super Kocham teatr, więc cudowny prezent Też z moim kochaniem się wybieram niedługo I oczywiście - spóźnione sto lat! Ten 'lekka formuła' czy zwyczajny masz?[/QUOTE]ja mam cały ten peeling ale użyłam go dopiero 4 razy, pasowałby mi bardziej na lato z racji tego uczucia zimna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i jak ten kalendarz?? bo też mam w planach kupić
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Moje włosy są dosyć podatne na prostownicę, ale ze sprayem jest jakby ciut lepszy efekt i mam wrażenie, że utrzymuje się dłużej - praktycznie do kolejnego mycia
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drogeryjnego wypadu mojej kuzynki dla mnie tylko płatki kosmetyczne ale to się przyda a i okazja cenowa więc zakup usprawiedliwiony. Ojć o zimowym obuwiu nawet nie wspominajcie. Musze w niedziele coś koniecznie kupić bo niestety moje buty "przeciekaja" jak się wczoraj przekonałam. Adidaski wysłużyły mi 3 lata i to ich kres wiec zakup konieczny bo na tą pluche w sandałach troche nie tego ... ![]() Zużyłam dziś resztki maseczki błotnej z avonu i chętnie kupiłabym znów ale musze inne pokończyć. W listopadzie chciałabym skonczyć kolejne opakowanie maseczki, tym razem stymuluijące też z avonu - piekielnie wydajna. |
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety, nigdy jeszcze nie zdarzył się miesiąc z zerowymi zakupami
![]() W czeluściach moich zbiorów także tkwi maseczka stymulująca A właśnie, może dzisiaj sobie jakieś zaaplikuję... Dobrze, że mi o niej przypomniałaś |
|
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- zużyłam tonik ziaja nuno
|
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
________________________ No dziewczyny, cos nam sie kruszy ten odwyk... Ja kupilam 2 odzywki do wlosow, ale oebecne sa na wykonczeniu, a ze bylam blisko natury... Ciesze sie ze sie oparlam pokusom w postaci stois essence, sensique, my secret, pierre rene... Jakos stwierdzam ze co do kosmetykow strasznie wybredna jestem ostatnio (kolorowkowych)
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis zużyłam peeling do ciała,żel do twarzy i hydrolat.w sumie w tym miesiacu posszło mi około 10 kosmetyków pełnowymiarowych i z 5 próbek.ja dzis byłam z kolega i kolezanka na piwie i znowu przy mnie zadzwonili do niej z oferta pracy.ja nie wiem co trzeba zrobić zeby dostac prace
mam mega doła mimo ze staram sie o tym nie myśleć.jeszcze TŻ poszedł na spotkanie klasowe i siedze sama jak ten kołek.chyba zrobie sobie kąpiel relaksacyjną na pomarańczowo i zrobie sobie sztuczna opaleniznę.
|
#3735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio dużo się podziało, ale nie mam za bardzo czasu pisać, bo strasznie zagoniona jestem na uczelni.
Ogólnie to żyje w mega stresie przez tego ćwiczeniowca z analizy zespolonej, o którym wam pisałam siedzę, po 2 dni i 2 noce przed zajęciami (normalnie się uczę na zwykłe zajęcia jak na egzamin Nie wiem, ile dam radę wytrzymać taki stres ![]() Z cudownych wiadomości to ... mam nowy, boski płaszczyk Dostałam od Mamy na poprawę humoru, zresztą od dawna planowałam zakup ładnego płaszczyka. A ten jest nieziemski Niestety rozchorowałam się trochę. Od wczoraj trzyma mnie gorączka i smarkam ciągle, gardło mnie boli i jeszcze mam dreszcze ![]() i jeszcze nagrzeszyłam ... ale tak na maksa Weszłam do Natury kupić pastę do zębów i podeszłam to szafy Sensique i odpłynęłam ![]() Zakupy: Z limitowanki Inspired by Earth: - cień pojedyńczy ciemny turkus - paleta cieni I by E (5 kolorów - boskie - lakier ten w kolorze pomarańczowego złota (takiego jeszcze nie mam )Dodatkowo skusiłam się na promocyjną, szarą kredkę z My Secret ![]() I koniec Natury. A teraz Rossmann ... Weszłam tylko po maseczkę AA, tą nową antybakteryjną dla nastolatek. To był planowany zakup, bo chciałam kupić coś zamiast kremu na noc, bo nie wziełam kosmetyków z Torunia (zużycia stoją w miejscu Ale to jeszcze nie wszystko Przyjechałam do domku, do rodziców i trochę Mamie opowiadałam o kosmetykach i naszym wątku Zamówienie z BU sobie wymarzyłam i zaplanowałam na grudzień, tak zrobić sobie prezent pod choinkę A tu Mam się napaliła na serum renew z retinolem (te najdroższe ), więc skorzystałam z okazji i domówiłam dla siebie 2 hydrolaty: oczarowy i geraniowy, maseczkę wulkaniczną z ogórkiem i serum regulujące LemonKoniec Nie bijcie za mocno Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja z tym mówieniem Tżtowi o kosmetykach mam dokładnie tak jak Orlica. Wchodzę do domu z siatką kosmetyków, tak niby udaję że chowam, a on na to: "No pochwal się, co kupiłaś" Wykładam mu całą reklamówkę, a on patrzy z politowaniem, śmieje się i mówi: "Nieładnie, przecież odwyk masz" Orlica te nasze Tżty to jakieś podobne są, zresztą pewnie jak my same |
|||
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Opróżniłam słoiczek po kremie na noc, ale stwierdzam, żem sierota
Obym tylko ponownie pobiegła do kasy, gdy tylko się na jakiś zdecyduję ![]() A może polecacie jakiś niezbyt ciężki i niezapychający krem na noc do cer naczynkowych ?
|
|
|
|
#3737 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, powiedz tylko, że Twój TŻ nie ma na imię Wojtek
Też mnie kusi zamówienie kilku rzeczy z BU, ale nie chcę płacić 11zł za przesyłkę... Może jak dostanę wypłatę pod koniec października to się skuszę. |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Księżniczko, nieźle sobie odreagowałaś wrednego ćwiczeniowca
![]() |
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775006]Księżniczko, powiedz tylko, że Twój TŻ nie ma na imię Wojtek
Też mnie kusi zamówienie kilku rzeczy z BU, ale nie chcę płacić 11zł za przesyłkę... Może jak dostanę wypłatę pod koniec października to się skuszę. Mój jest Maciuś Też mnie trochę ta przesyłka odstraszała, szkoda (i w sumie nieszkoda ), że kosmetyki z BU są nietrwałe, bo można by było kupować dużo na zapas i zmniejszać koszt wysyłki.
|
|
|
|
#3740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałam wziąć hydrolaty i maseczki, ale mam takie zapasy, że pewnie nie zużyłabym tego tak szybko. Chociaż... hmm, w sumie obie jesteśmy z Torunia, to można by było zrobić kiedyś wspólne zamówienie
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775203]Właśnie wspominając o tej nietrwałości, odciągnęłaś mnie od zakupów na jakiś czas
Chciałam wziąć hydrolaty i maseczki, ale mam takie zapasy, że pewnie nie zużyłabym tego tak szybko. Chociaż... hmm, w sumie obie jesteśmy z Torunia, to można by było zrobić kiedyś wspólne zamówienie [/QUOTE]Też pomyślałam o wspólnym zamówieniu ja też mam ogromne zapasy, ale postanowiłam na trochę je odstawić i spróbować biochemii (większość zapasów ma ważność do 2011, także się nie zmarnują |
|
|
|
#3742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775365]Daj więc znać, jak będziesz coś stamtąd zamawiać znowu, mam gotowy koszyk na 25zł, doczytałam co do tej trwałości, nie jest tak źle
[/QUOTE]A może da się tam jakoś połączyć te zamówienia? Albo uzupełnić już gotowe zamówienie? ![]() Bo penie teraz to nieprędko coś będę zamawiać |
|
|
|
#3744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdybyś mogła dopisać, wzięłabym hydrolat cytrynowy, puder bambusowy i maseczkę wulkaniczką z limonką
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Księżniczko, ale poszalałaś z tymi zakupami.
Kalendarz świetny, estetyczny i wygodny w prowadzeniu (ja miałam już 2x kalendarze z TS i byłam b.zadowolona). A co do próbek to była saszetka Lenora z tej serii Perfumelle czy jakoś tak (właśnie włączyłam pranie, zobaczymy czy faktycznie ładny zapach ), saszetka maseczki + kremu Soraya, krem Lirene +45, bon -10% na zakupy w Douglas na wybrane marki, paszport CHI (są miejsca na pieczątki z zakładów fryzkerskich, które pracują na CHI, jak zbierzesz 3 za farbowanie to dostajesz zestaw kosmetyków za 260zł), do tego katalog Nivea, Douglas, Deichmann. Cytat:
Zużyłam dziś szamon kokos i migdał Joanny! |
|
|
|
|
#3746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam odżwykę do brwi i rzęs - tzn wyrzuciłam resztki bo już taka paskudna maź się zrobiła i oczy mnie szczypią bo nałożniu na rzęsy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-17 o 11:54 |
|||
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupilam kozuszek ![]() Dzisiaj okropna pogoda... Ciemno od rana:/ Ksiezniczko mysle ze nie mozesz sie zabardzo tym gosciem przejmowac... Niech mowi co mowi, widocznie ma taki styl nauczania, a to nie znaczy ze jestes glupia. Tymbardziej ze wszytskich tak traktuje, wiec nie masz sie czym przejmwoac i brac tego do siebie
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny które zaszalały zróbcie zdjęcia swoich zdobyczy, chętnie napasę czymś oko
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od rana piękne słoneczko, choć tylko 5 stopni
Idzie zima Dzisiaj po długich przymiarkach udało się skrzyknąć ze znajomymi na drinkowanie |
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Czyżbyś mieszkała w moich okolicach? 

)

Dopóki nie kupiłam prostownicy, to smarowałam je jedwabiem, ale prostowanie daje lepszy efekt
Ten 'lekka formuła' czy zwyczajny masz?[/QUOTE]

Nie wiem, ile dam radę wytrzymać taki stres
)
), saszetka maseczki + kremu Soraya, krem Lirene +45, bon -10% na zakupy w Douglas na wybrane marki, paszport CHI (są miejsca na pieczątki z zakładów fryzkerskich, które pracują na CHI, jak zbierzesz 3 za farbowanie to dostajesz zestaw kosmetyków za 260zł), do tego katalog Nivea, Douglas, Deichmann.