Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-17, 12:34   #3751
mirab
Raczkowanie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

W końcu nadrobiłam czytanie odwykowego wątku i...

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

musze sie przyznać że ostatnio popełniłam OLBRZYMI BŁĄD! uradowana odwykiem głownie pielegnacji pochwaliłam sieTŻtowi po obliczeniach że mam juz tylko ponad 40 kosmetyków- na co oczywiscie spojrzał sie na mnie błagalnie- wiec ja głupia tłumacząc sama siebie i próbując udowodnić jaki to wielki czyn/krok zrobiłam powiedziałam ze przed odwykiem miałam ponad 100 kosmetyków wiec to nie lada wyczyn.... na to TŻ powiedział tylko " wiesz co ja takich rzeczy wole nie wiedzieć" no i zdałam sobie sprawe że przecież facetom nie o wszystkim trzeba mówić nawet jeśli dla mnie to jest radość, no cóż o moich nowych zakupach kolorówki mogę się jedynie Wam pochwalić
Shpilcia, skąd ja to znam

Już przekonałam się, że nie warto facetom o takich rzeczach mówić. Mój TŻ ostatnio na pytanie "Ładnie wyglądam?" (oczywiście w 100% makijażu) powiedział, że owszem, ale wolałby mnie widzieć bez tych wszystkich pudrów i - niestety - mazideł do ust, które uwielbiam...

A gdy pochwaliłam się, że zużyłam coś, spytał, ile już na to miejsce kupiłam następnych No ale tak to już z nimi bywa

Ale ale wracając do zużywania, to uporałam się z próbkami Renew&Lift Rimmela.

Oglądałam ostatnio katalogi Avon i Oriflame i muszę się pochwalić nieskromnie, że chyba raczej nie zamówię nic.
Jedyne co mnie naprawdę kusi, to owocowy błyszczyk w promocji w Oriflame, ale jeszcze muszę to przemyśleć.

Ostatnio trochę boję się eksperymentować z kosmetykami, bo miałam niedawno poważną alergię - uczuliło mnie masło karmelowe z Farmony, więc muszę przystopować przynajmniej z kosmetykami do ciała To naprawdę trudny okres dla mnie Kolorówkę mam taką jak mialam, ale do ciała używam tylko AA.
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:44   #3752
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez mirab Pokaż wiadomość
Ostatnio trochę boję się eksperymentować z kosmetykami, bo miałam niedawno poważną alergię - uczuliło mnie masło karmelowe z Farmony, więc muszę przystopować przynajmniej z kosmetykami do ciała To naprawdę trudny okres dla mnie Kolorówkę mam taką jak mialam, ale do ciała używam tylko AA.
To masło Farmony w ogóle jest jakieś dziwne. Ja nie mam uczulenia na cynamon, a jak go używam normalnie na noc to piecze i swędzi mnie skóra. W dodatku zapach staje się nie do zniesienia i zamienia się w bardzo chemiczny smrodek na mnie, a szkoda bo karmel uwielbiam. Jestem zmuszona zużyć je jako produkt poślizgowy do golenia. Na szczęście powinnam się z nim uporać w ciągu tygodnia, maksymalnie dwóch.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:47   #3753
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Mi tez odwyk nie idzie "wzorowo" Cos ostatnio po wlaczeniu ogrzewania moja skora na twarzy jest bardzo sciagnieta po myciu i taka sucha w dotyku...wiec kupilam podkuszona przez Hosenke krem Ziaja maslo kakaowe. Dzis wieczorem test, bedzie moim kremikiem na noc Za to zuzywanie idzie mi dobrze. Niedlugo skonczy sie: odzywka Syoss nablyszczajaca, peeling Radiance Ori, perfumy Pamir.
Troche nakupilam dziadostwa w tym miesiacu, potem zbiore nowosci w moim zbiorku i moze obfoce, opisze. Az wstyd sie przyznawac...mial byc odwyk...
No nie umiem sie powstrzymac przed kupowaniem, niestety. NALOG

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:49   #3754
Parsifal
Zadomowienie

mi się wydaje że ten odwyk nam nie idzie przez tą pogodę, jest zimno, szaro i smutno i każda szuka pocieszacza, my akurat kosmetycznego a inni kto wie jakiego

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:50   #3755
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
To masło Farmony w ogóle jest jakieś dziwne. Ja nie mam uczulenia na cynamon, a jak go używam normalnie na noc to piecze i swędzi mnie skóra. W dodatku zapach staje się nie do zniesienia i zamienia się w bardzo chemiczny smrodek na mnie, a szkoda bo karmel uwielbiam. Jestem zmuszona zużyć je jako produkt poślizgowy do golenia. Na szczęście powinnam się z nim uporać w ciągu tygodnia, maksymalnie dwóch.
ja miałam tak samo z tym masłem cynamonowym a na cynamon tez nie jestem uczulona wymieniłam go na targowisku bo po 1 użyciu tak mnie paliło że musiałam biegnąć do łazienki i szybko zmyć to z siebie
Stary 2009-10-17, 12:55   #3756
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Opróżniłam słoiczek po kremie na noc, ale stwierdzam, żem sierota Zdawało mi się dziś w drogerii, że prócz pasty miałam na coś spojrzeć, lecz czym prędzej uciekłam przed pokusami do kasy. Teraz przyszło olśnienie Jutro znów muszę tam wrócić i zaopatrzyć się w nowy krem Obym tylko ponownie pobiegła do kasy, gdy tylko się na jakiś zdecyduję

A może polecacie jakiś niezbyt ciężki i niezapychający krem na noc do cer naczynkowych ?
Ja polecam z serii Garnier Skóra Wrażliwa, takie w 50ml tubce - mam na dzień, kiedyś miałam na noc i uważam że jest świetny, łagodzi, na pewno nie podrażnia i nie jest ciężki. A z aptecznych do naczynkowej polecam Bioderme Sensibio AR - ja używam właśnie na noc i tylko na policzki także mimo ceny jest wydajny.
A i maseczki AA skóra wrażliwa takie pomarańczowo-białe świetnie uspokajają mi skórę wieczorem jak nieraz mam podrażnioną. Polecam wybróbować

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

A dzisiaj wyrzuciłam:
-puste opakowanie po żelu pod prysznic 400ml
-taty szampon co pusty zalegał na półeczce i robił sztuczny tłok
-lakier Elnett (skończył sie akurat wczoraj jak sie szykowałam na impreze )
-rekonstruktor Joico K-Pak 150ml (troche szkoda bo drogi jak cholera ! )
-maseczka 1 sztuka saszetkowa
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:55   #3757
ganimedea
Zakorzenienie

Zgadzam się z Tobą, Parsifal. Jedni kupują kosmetyki, inni jedzą czekoladę czy inne słodkości, a wszystko w reakcji na zmniejszenie ilości naturalnego światła i pogorszenie pogody. Najgorsze jest właśnie takie przesilenie, zanim organizm się troszeczkę przyzwyczai

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:56   #3758
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ja miałam tak samo z tym masłem cynamonowym a na cynamon tez nie jestem uczulona wymieniłam go na targowisku bo po 1 użyciu tak mnie paliło że musiałam biegnąć do łazienki i szybko zmyć to z siebie
Widocznie jesteśmy uczulone na jakiś inny składnik, może konserwant, albo składnik zapachowy.

Postanowiłam dziś zadbać intensywnie o włosy - najpierw umyłam je szamponem z Kokosem i Migdałem Joanny, potem zrobiłam sobie godzinny kompres z maski Kallos Latte, zmyłam i nałożyłam odżywkę bez spłukiwania Len i Rumianek Joanny, a jak wyschną to jeszcze odrobinę jedwabiu na końce. Przy okazji umówiłam się też do fryzjera na przyszły piątek, bo muszę odświeżyć grzywkę i całą fryzurę.

Muszę powiedzieć, że bardzo polubiłam szampony Joanny - nie mają silikonów, a dobrze oczyszczają włosy i nie wysuszają. No i kosztują jedynie 3.50
Stary 2009-10-17, 12:57   #3759
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Ja polecam z serii Garnier Skóra Wrażliwa, takie w 50ml tubce - mam na dzień, kiedyś miałam na noc i uważam że jest świetny, łagodzi, na pewno nie podrażnia i nie jest ciężki. A z aptecznych do naczynkowej polecam Bioderme Sensibio AR - ja używam właśnie na noc i tylko na policzki także mimo ceny jest wydajny.
A i maseczki AA skóra wrażliwa takie pomarańczowo-białe świetnie uspokajają mi skórę wieczorem jak nieraz mam podrażnioną. Polecam wybróbować

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

A dzisiaj wyrzuciłam:
-puste opakowanie po żelu pod prysznic 400ml
-taty szampon co pusty zalegał na półeczce i robił sztuczny tłok
-lakier Elnett (skończył sie akurat wczoraj jak sie szykowałam na impreze )
-rekonstruktor Joico K-Pak 150ml (troche szkoda bo drogi jak cholera ! )
-maseczka 1 sztuka saszetkowa
Dzięki za typy, chętnie się im bliżej przyjrzę i gratuluję zużyć

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-17, 12:58   #3760
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirab Pokaż wiadomość
Oglądałam ostatnio katalogi Avon i Oriflame i muszę się pochwalić nieskromnie, że chyba raczej nie zamówię nic.
Jaka ostrożna wypowiedź

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Cos ostatnio po wlaczeniu ogrzewania moja skora na twarzy jest bardzo sciagnieta po myciu i taka sucha w dotyku...wiec kupilam podkuszona przez Hosenke krem Ziaja maslo kakaowe. Dzis wieczorem test, bedzie moim kremikiem na noc
Daj znac czy Ci się spodoba.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 13:08   #3761
aaaania1989
Zakorzenienie

a ja składałam wczoraj zamówienie i wzięlam dla siebie :
-matujący podkład w musie
-wodę perfumowana far away 30ml
-waniliowy scrub do stóp
-waniliowy nawilżający krem do stóp
-okrągłą szczotkę

Czy znacie może jakiś płyn do kąpieli/żel pod prysznic o tak cudnym zapachu jak nowości Avonu do stóp wanilia i brązowy cukier? zakochałam się w zapachu...jak wata pachnie...
Stary 2009-10-17, 13:16   #3762
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
a ja składałam wczoraj zamówienie i wzięlam dla siebie :
-matujący podkład w musie
-wodę perfumowana far away 30ml
-waniliowy scrub do stóp
-waniliowy nawilżający krem do stóp
-okrągłą szczotkę

Czy znacie może jakiś płyn do kąpieli/żel pod prysznic o tak cudnym zapachu jak nowości Avonu do stóp wanilia i brązowy cukier? zakochałam się w zapachu...jak wata pachnie...
Z brązowym cukrem jest również scrub z serii Planet SPA, który obłędnie pachnie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-17, 13:18   #3763
aaaania1989
Zakorzenienie

wygrałam go w krzyżówce ale nagrody nie widać....na rozwiązanie czekałam 2 miesiące a na nagrodę to nie wiem...
Stary 2009-10-17, 13:52   #3764
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, Księżniczko, nieźle sobie odreagowałaś wrednego ćwiczeniowca
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Księżniczko, ale poszalałaś z tymi zakupami. Teraz musisz mieć ładne zużycia żeby to jakoś nadrobić.
[QUOTE=Hosenka*;14778232]

QUOTE]

wstyd mi
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Jak to sa nietrwałe??
A ja kupilam kozuszek
Dzisiaj okropna pogoda... Ciemno od rana:/
Ksiezniczko mysle ze nie mozesz sie zabardzo tym gosciem przejmowac... Niech mowi co mowi, widocznie ma taki styl nauczania, a to nie znaczy ze jestes glupia. Tymbardziej ze wszytskich tak traktuje, wiec nie masz sie czym przejmwoac i brac tego do siebie
Tzn nietrwałe to może złe słowo, po prostu mają krótki termin ważności np. 6 miesięcy. Nie można dlatego robić zapasów
Dzięki za pocieszenie Wiem, że masz rację, ale nie umiem się nie przejmować , od zawsze nawet błahe sytuacje bardzo mnie stresują, a co dopiero takie ćwiczenia
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 13:52   #3765
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny! dzisiaj z wami nie popisze bo zaraz jedziemy z Tz-tem do znajomych i wrocimy wieczorem. No wiec nadrobie czytanie jutro.

Gratuluje zuzyc i baty dla tych,ktorzy sie obkupili

Cytat:
wlasnie sie czaje na ten krem do stop ale jest dopiero w 8 wloskim katalogu (teraz jest 7) wiec pozuzywam jeszcze lawendowego kremu Avonu i potem zamowie ten waniliowy. Na pewno aquolina ma cos w stylu "zucchero filato" czyli wata cukrowa

to papa dziewczyny!!!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:35   #3766
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za typy, chętnie się im bliżej przyjrzę i gratuluję zużyć

Dzięki
Naprawde polecam maseczki Są super i tylko 2 lub 3 złote
Stary 2009-10-17, 14:36   #3767
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Moje ostatnie zakupy kolorówkowe, Avonu jeszcze nie odebrałam
Cienie NYX wygladaja bardzo fajnie. Powiedz warto w nie zainwestowac? Bo jakos inloty srednio mi sie podobaja... W nyx jest duzy wybor kolorow a jak z konsystencja i trwaloscia, nakladaniem?
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
mi się wydaje że ten odwyk nam nie idzie przez tą pogodę, jest zimno, szaro i smutno i każda szuka pocieszacza, my akurat kosmetycznego a inni kto wie jakiego
Dokladnie!!

[QUOTE=ksiezniczkaa87;1478 0149]
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

QUOTE]

wstyd mi

Tzn nietrwałe to może złe słowo, po prostu mają krótki termin ważności np. 6 miesięcy. Nie można dlatego robić zapasów
Dzięki za pocieszenie Wiem, że masz rację, ale nie umiem się nie przejmować , od zawsze nawet błahe sytuacje bardzo mnie stresują, a co dopiero takie ćwiczenia
Rozumiem, bo ja jestem niby taka cwana pocieszajac Cie, a tez zawsze sie wszystkim przejmuje, jak powiem w szkole cos glupiego na lekcji to potem roztrzasuje to tydzien i stresuje sie przy kazdej odpowiedzi... Ale zawsze strama sie sobie powtarzac, ze nie ma co sie tak przejmowac.
Stary 2009-10-17, 15:05   #3768
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Cienie NYX wygladaja bardzo fajnie. Powiedz warto w nie zainwestowac? Bo jakos inloty srednio mi sie podobaja... W nyx jest duzy wybor kolorow a jak z konsystencja i trwaloscia, nakladaniem?
Jakoś tak się złożyło, że nigdy nie miałam Inglota, wiec nie przyrównam do niego
Cienie nakładają się łatwo, nie ma problemu z nabraniem cienia na pędzelek, są trwałe i nie zauważyłam, by bledły z upływem dnia. Mam same neutralne kolory, których jedna warstwa daje nienachalny efekt, ale bardzo łatwo się je stopniuje i wzmacnia nasycenie barwy. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona i polecam
Na swatchach nie stosowałam żadnego intensyfikatora, kolorki są kładzione na "nagą" skórę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-17, 16:02   #3769
mirab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jaka ostrożna wypowiedź
No tak Hosenko, nie chcę za bardzo obiecywać .

Jeszcze niedawno każde oglądanie katalogu kończyło się dość pokaźnymi zakupami, a później się denerwowałam, że znowu, że niepotrzebnie i że chyba nigdy tego zakupu nie zużyję.
A teraz po obejrzeniu obu katalogów doszłam do wniosku, że z Avonu na pewno nie potrzebuję nic, a jedyne na co skusiłabym się w Oriflame to błyszczyk który jest w promocji.

Byłam dziś w Naturze. Niestety limitowanka Essence już zniknęła z półek, zostały tylko cienie w totalnie nie moim kolorze i puder brązujący, którego nie potrzebuję.
No więc nie kupiłam cieni Creamylicious, ale na to konto kupiłam pilnik Essence, inny cień Essence i zestaw do modelowania brwi, też Essence. I uwaga, jestem z tego dumna: ŻADNEGO SMAROWIDŁA DO UST!!!!
W aptece kupiłam serum na niedoskonałości skóry Dermedic

CO do tego masła Farmony, to mnie uczuliło bardzo!!! Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzyło. Zapach piękny, ale po 15 minut skórę miałam czerwoną i swędzącą. Wyrzuciłam do kosza, żeby sobie i innym nie narobić problemów.

Edytowane przez mirab
Czas edycji: 2009-10-17 o 16:50
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:58   #3770
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś tak się złożyło, że nigdy nie miałam Inglota, wiec nie przyrównam do niego
Cienie nakładają się łatwo, nie ma problemu z nabraniem cienia na pędzelek, są trwałe i nie zauważyłam, by bledły z upływem dnia. Mam same neutralne kolory, których jedna warstwa daje nienachalny efekt, ale bardzo łatwo się je stopniuje i wzmacnia nasycenie barwy. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona i polecam
Na swatchach nie stosowałam żadnego intensyfikatora, kolorki są kładzione na "nagą" skórę
Dziękuje za odpowiedź
Zachęcilas mnie do zakupu
Stary 2009-10-17, 17:00   #3771
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Witam...I od razu się chwalę bom dumna.
Wypisywałam w tym miesiącu wszystko co zużywam ...zużyłam 20 kosmetyków różnych (i z kolorówki i z pielęgnacji) a przybyło mi 9..Z czego 1 to prezent!

I jak??

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:23   #3772
magdolena
Zakorzenienie

Sweet jelly niezle niezleA mnie zuzycia pielegnacyjne w cale nie ciesza bo oznaczaja kolejne zakupy:P
Stary 2009-10-17, 17:26   #3773
Parsifal
Zadomowienie

a ja zużyłam przed chwilą szampon Herbala "Błyszczę więc jestem" 400 ml

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 18:18   #3774
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet jelly niezle niezleA mnie zuzycia pielegnacyjne w cale nie ciesza bo oznaczaja kolejne zakupy:P
ja też zamierzam zrobić niezłe zakupy..z Avonu

Ale z kosmetyków to w sumie tam będzie tylko peeling do ciała i krem pod oczy ...bo reszta to 2 rzeczy które zamawia moja mama, 1 którą kupuję dla niej na prezent na gwiazdkę oraz Torebka+portfel (dla siebie kupuję)

w sumie kusi mnie jeszcze by kupić jakiś krem do rąk..bo 2 zużyłam i tylko 1 został ale to już kupię w zwykłym sklepie

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 18:53   #3775
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja zużyłam przed chwilą szampon Herbala "Błyszczę więc jestem" 400 ml
O i jak efekty bo myslalam czy by nie kupic.
Poprzednia wersja Herbala bardzo mi pasowala.
czy i ten daje rade przy tlustych wlosach?
Stary 2009-10-17, 19:05   #3776
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
ja też zamierzam zrobić niezłe zakupy..z Avonu

Ale z kosmetyków to w sumie tam będzie tylko peeling do ciała i krem pod oczy ...bo reszta to 2 rzeczy które zamawia moja mama, 1 którą kupuję dla niej na prezent na gwiazdkę oraz Torebka+portfel (dla siebie kupuję)

w sumie kusi mnie jeszcze by kupić jakiś krem do rąk..bo 2 zużyłam i tylko 1 został ale to już kupię w zwykłym sklepie
Gratuluję zużyć

Co do zestawu: portfel nie przychodzi. W papierkach przy fakturze mam komunikat, że nie będzie portfela, a torebka bedzie z opustem 45%.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 19:07   #3777
magdolena
Zakorzenienie

ja mam ochote na jakies migdałowe kosmetyki... szkoda ze nie mam teraz u kogo zamawiac z avonu:/
Stary 2009-10-17, 19:48   #3778
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
Wypisywałam w tym miesiącu wszystko co zużywam ...zużyłam 20 kosmetyków różnych (i z kolorówki i z pielęgnacji) a przybyło mi 9..Z czego 1 to prezent!

I jak??
Jak dla mnie bombowy odwyk
Stary 2009-10-17, 20:04   #3779
fuksjaa

Cytat:

I jak??
Wow, super idzie Ci realizowanie odwykowych postanowień!
Gratuluję i zazdroszczę samozaparacia.

A jak się czujesz? (bo przeczytałam, że zostaniesz Mamą )

Ja dziś dzielnie oparłam się pokusom w Naturze i Carrefourze. Kupiłam jedynie płatki kosmetyczne. Za to mama zaszalała i kupiła szampon Herbal Essences i odżywkę w spray'u Gliss Kura.
Stary 2009-10-17, 20:12   #3780
_Novotna_
Wtajemniczenie

Mi sie chciało dzisiaj pojechać do CH zobaczyć w końcu te cienie Essence limitowane tzn. wziąć ze 2 kolorki ale kurde kaca miałam i nie mogłam za bardzo prowadzić to nie pojechałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości