Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 17:47   #1621
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

haj wrocilam z podrozy
czemu tu pada?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:49   #1622
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
haj wrocilam z podrozy
czemu tu pada?
i jak było? kliwia czekamy na zdjęcia

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:50   #1623
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:45   #1624
india83
Zakorzenienie

Cytat:
haj wrocilam z podrozy
czemu tu pada?
No właśnie opowiadaj jak było, wszystkie jestesmy bardzo ciekawe
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 20:32   #1625
kliwia
Zakorzenienie

fajnie bylo, pogoda cudna.
zawiodlam sie dolina trzech kroli wykonczyla mnie, ale potem juz bylo lepiej
ahhhh chcialabym tam wrocic z mezulkiem!
Stary 2009-10-16, 21:11   #1626
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
w moim mieście w pralni powiedzieli 99 zł, bez gwarancji czy jej nie zniszczą ja swoją wyprałam w pralce na praniu ręcznym, dwa razy i była czysta. Przed ślubem też sama ją prałam. Ja swoją suknię miałam ponad pół roku w domu więc zakurzona no i taka nieświeża była więc poszła do pralki
Wow to z czego Twoja suknia jest uszyta?No i chyba nie była zbyt duża skoro się zmiesciła
czesc kliwia dlaczego Cię zawiodła dolina ??

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:12
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:16   #1627
kliwia
Zakorzenienie

atomufka goracko jak w piecu 60 stopni, w gorach bez powiewu wiatru, my mielismy bilety na 3 komtaty, ramzesowa i.. niewazne. no w kazdym badz razie, jak juz zeszlam do 1 grobowca to myslalam ze z duchoty wyzione ducha. nie bylo czym tam oddychac, a bylo zejscie stromo w dol, a potem trzeba bylo sie wgramolic na gore i tak do trzech komnat. dla mnie to zadna atrakcja, a po tym bylam wykonczona.
Stary 2009-10-16, 21:32   #1628
bzyczka1
Zakorzenienie

atomufka no duża to ona nie była, a ja mam pralkę sporą. Ale moja znajoma prała swoją suknię też w domu w pralce bo jej nie chcieli nigdzie przyjąć, miała dużo takiego siatkowego materiału i on nie był obszyty i bały się że będzie się pruła.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:26   #1629
Ana***
Zakorzenienie

Cześć! Ale mnie tu dawno nie było
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:57   #1630
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

I najwazniejsza wiadomosc mamy kotka a raczej kotke, i nazywa sie Maja Jest malutka, sliczniutka, biala w czarne plamki, smiejemy sie ze wyglada troszke jak krowka hehe
o gratulacje, śliczny maluszek

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
lustereczko gratuluję pociechy ja mam taką małpę już piąty miesiąc w domu a ma 6 miesięcy wiem że za szybko została zabrana ale to już inna historia franciszka wszędzie się wciska i rozrabia cały dzień a ja normalnie umieram na koniec dnia przez nią
a Ty nic nie mówiłaś, że Twoja kicia to taka cudna szylkretka

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziew3czyny nie daję rady już

mąż przyszedł wczoraj o 24 z pracy i tak jest od soboty, przenowszą firmę do nowej siedziby, zjadł i zasnął i tak potworie zaczął chrapać znow ze całą noc nei spalam najpierw nie spałam bo długo nie wracał potem bo chrapał i nic nie pomagao proszenie zeby nei hrapał abo zeby sie obrócił na bok

w koncu tak sie zaczął wiercic ze znow mi przyłożył

pozbierałam poduchę i kołdrę i poszłam spać do

garderoby (...)
już kiedyś pisałam o tym, że mój TŻ też chrapie i ratunkiem dla nas okazało się to cudo:
http://allegro.pl/item747188326_skut..._snorflex.html
gdyby nie to, to obawiam się, że chyba nie bylibyśmy już razem Autentycznie były takie noce, że miałam ochotę go udusić. Nawet wychodzenie spać do innego pokoju nie pomagało bo tam też było go doskonale słychać. Po prostu dom trzęsł się w posadach
Mój mąż używa tego urządzenia już ze 3 lata i w nocy tylko czasami trochę pochrapuje ale prawie niezauważalnie w porównaniu do tego co było wcześniej. Także na prawdę polecam

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
My mamy kotkę od roku z małym hakiem też jest biała i ma czarne plamki z jednej str te plamki układają się w kwiat z 5 płatkami
Nasza jest już dorosła i bardzo cwana, a zarazem mądra. Od początku mówiliśmy do niej po imieniu i tak zostało, że tylko na nie reaguje. Ponadto rozumie co się do niej mówi, a już najbardziej gdy mówimy Masz, albo Chodź, bo wie cwaniara, że będzie albo jedzenie, albo głaskanie No i najlepsze jest to, że jak jej coś nie pasuje to się z nami kłóci - wydaje takie dźwięki, że wiadomo iż się nie zgadza i używa go tylko gdy coś jest nie po jej myśli, a jak się zgadza, to robi zwykłe miau, tylko z takim dziwnym akcentem.
Zdaję sobie sprawę, że jak niektóre z Was to przeczytają, to pomyślą, że jakaś stuknięta jestem zrozumie mnie jedynie ten co ma kota w domu od jakiegoś czasu Zanim wzięliśmy tę kotkę sama bym pomyślała, że ktoś ma nierówno pod sufitem jak mówi takie rzeczy o kocie, ale teraz
ja doskonale Cię rozumiem, bo ja też gadam z kotami. Czasami nawet się wkurzam na męża bo mówię coś do niego a on kompletnie nie reaguje i dopiero jak się na niego obrażam to mówi "no co Ty, byłem pewien, że rozmawiasz z kotami"I ja też rozróżniam różne miauki kotów... wiem kiedy są złe, zadowolone, kiedy coś chcą itd.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kurcze nie nawidzę oglądac seriali w TV. nie dosc, ze przerywane reklamami, to jeszcze w okreslonych godzinach, nie mozna oglądac kiedys sie chce i ile się chce.
ja też nie znoszę oglądać seriali ani w ogóle niczego w TV ale na to jest sposób w postaci nagrywarki My mamy sony i to jest na prawdę rewelacyjne urządzenie. Nie dość, że można sobie wszystko nagrać to jeszcze można zacząć oglądać film np. 30 min po jego rozpoczęciu gdy jeszcze leci w TV - dzięki temu ma się zapas czasu na przewijanie reklam Od czasu jak TŻ ją kupił już nic nie oglądamy na żywo w telewizji.

Cytat:
o super, widzę że podróż udana Snurkowalicie czy daliście też nura gdzieś głębiej?

Katunia śliczne fotki

Madzialenka wierzę, że wszystko będzie dobrze z Twoimi bliskimi

W ogóle dziewczyny cudne te wasze zwierzaki, ja sobie nie wyobrażam domu bez zwierząt. My mamy dwa akwaria oraz trzykota

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-10-16 o 23:59
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 07:41   #1631
kliwia
Zakorzenienie

motley tylko snukowalismy. Nastepnym razem bedziemy nurkowac, juz zaczelismy odkladac $ na nastepna wycieczke, tym razem do sharmu
Twoje kociaki i akwaria mnie powalają. Cudne
Stary 2009-10-17, 09:22   #1632
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki super, najwazniejsze, że cala podroz udana ;p
Stary 2009-10-17, 10:06   #1633
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
atomufka goracko jak w piecu 60 stopni, w gorach bez powiewu wiatru, my mielismy bilety na 3 komtaty, ramzesowa i.. niewazne. no w kazdym badz razie, jak juz zeszlam do 1 grobowca to myslalam ze z duchoty wyzione ducha. nie bylo czym tam oddychac, a bylo zejscie stromo w dol, a potem trzeba bylo sie wgramolic na gore i tak do trzech komnat. dla mnie to zadna atrakcja, a po tym bylam wykonczona.
Wiem o czym mowisz ,bo my bylismy w Egipcie rok temu i to w lipcu

bzyczka Niestety wiekszosc sukien trzeba czyscic chemicznie wiec zaoszczedzilas pieniazki

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-10-17 o 10:10
Stary 2009-10-17, 10:31   #1634
MAGiALENA
Zakorzenienie

cześć Żonki!
coza paskudna pogoda...!

Madzialenka12344321 zaczęłam.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:17   #1635
atomufka
Zakorzenienie

U nas piekna pogoda Co jest bardzo dziwne o tej porze roku na wyspie
Magialena zaczelas diete?

szafa

Stary 2009-10-17, 11:23   #1636
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Magialena zaczelas diete?
nom.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:01   #1637
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Musze sobie kupiś kurtke na zime albo płaszczyk jakiś, spodnie, sweterek, i dla mężusia też spodnie i bluze. także liste mam dość długą. a jeszcze mój brat z dziewczyną z nami jedzie.
Ja też mam tyle rzeczy do kupienia i chyba się dziś z mamą wybiore bo TŻ robi remont, kolezanka jedna w pracy, jedna na studiach... ale jak sobie pomyśle, że mam tyle rzeczy do kupienia to mi się odechciewa chodzić.. po za tym na zime chce płaszczyk a jakoś wszystkie które do tej pory widziałam są albo za cienkie albo takie bardziej sportowe i nie umiem nic fajnego znaleźć..

Cytat:
tak się zastanawiam. czy wy często robicie sobie piling ciała, piling twarzy, maseczki na twarz?? BO ja coś czuję, ze sie zaniedbuję w tej sprawie. ja tylko rano i wieczorem smaruję sie kremem do twarzy i po kąpieli balsamem
Wstyd się przyznać bo ja to jestem kompletnie niesystematyczna, akurat wczoraj robiłam maseczke (TŻ też - ma swoją kupiłam mu taką do jego typu cery) ale tak to tylko zmywam twarz specjalnym żelem do twarzy. Na usprawiedliwienie tylko dodam, że generalnie nie używam fluidów ani pudrów

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A właśnie, a ile czyszczenie sukni?
Wstyd się przyznać bo moja ciągle nie wyprana ale pytałam w 2 pralniach (obie takie w centrum handlowym) i w jednej chcą 150zł w drugiej 90 więc jak już się zbiore to zaniose do tej 2 z tym, że zadko tam jestem więc nie wiem kiedy to nastąpi

motley ja przeglądam nowe posty zawsze od dołu bo tak mam w ustawieniach i jak zobaczyłam akwarium takie piękne to odrazu wiedziałam, że to będzie Twoje

kliwia witaj spowrotem hehe tam taki gorąc a tu co ;( śnieg spadł nawet...
Stary 2009-10-17, 12:06   #1638
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
a zdawałaś w Anglii czy w Polsce? ja już troszke odpuściłam, ale zła byłam na maksa dobrze, że TŻ poszedł do pracy bo chyba bym była troszke upierdliwa
PS. Martuś piękne zdjęcia, dopiero teraz je oglądnęłam, masz cudne włoski, uwielbiam ten kolor wyglądaliście bosko
ja zdawalam w polsce

co do zdjec to dziekuje.. a kolorek no coz nieukrywam moj ulubiony dziekuje dziekuje jeszcze raz

a propo fryzjera ide w poniedzialek troszke podrasuje wlosy zrobie fotke i wrzuce

Cytat:
haj wrocilam z podrozy
czemu tu pada?
niestety pada.. wiem co czujesz bo my po powrocie przebieralismy sie na lotnisku w grube ciuchy

Cytat:
egipt jest cudny.. ja w dolinie niebylam i zaluje moze nastepnym razem.. ale piramidki calkiem calkiem wlasnie plusem bylo to ze bylo cieplo ale nie do przesady

bylismy wczoraj w bnaku i powiedziano nam ze we wtorek bedzie decyzja w sprawie kredytu wiec trzymajcie kciuki... troche mnie pani zasmucila bo powiedziala ze nie ma problemu zdolnosc jest duza i powinno byc dobrze... ale... analitycy maja rozne humory i od ich decyzji nie ma odwolania (kiedys bylo a teraz juz nie) i czasem nawet przy duzej zdolnosci odmawiaja.. no nic zobaczymy. niechcemy sie zadreczac.. trzymamy kciuki wy tez trzymajcie..
Stary 2009-10-17, 13:02   #1639
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley tylko snukowalismy. Nastepnym razem bedziemy nurkowac, juz zaczelismy odkladac $ na nastepna wycieczke, tym razem do sharmu
Twoje kociaki i akwaria mnie powalają. Cudne
dzięki
My też planujemy następny wyjazd do Sharmu, może się spotkamy

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać bo moja ciągle nie wyprana ale pytałam w 2 pralniach (obie takie w centrum handlowym) i w jednej chcą 150zł w drugiej 90 więc jak już się zbiore to zaniose do tej 2 z tym, że zadko tam jestem więc nie wiem kiedy to nastąpi

motley ja przeglądam nowe posty zawsze od dołu bo tak mam w ustawieniach i jak zobaczyłam akwarium takie piękne to odrazu wiedziałam, że to będzie Twoje
dzięki
a moja suknia też brudna wisi, chociaż ja akurat nie mam problemu bo salon w którym ją kupiłam czyści za 70 zł... tylko mi się nie chce jej zawieźć

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

bylismy wczoraj w bnaku i powiedziano nam ze we wtorek bedzie decyzja w sprawie kredytu wiec trzymajcie kciuki... troche mnie pani zasmucila bo powiedziala ze nie ma problemu zdolnosc jest duza i powinno byc dobrze... ale... analitycy maja rozne humory i od ich decyzji nie ma odwolania (kiedys bylo a teraz juz nie) i czasem nawet przy duzej zdolnosci odmawiaja.. no nic zobaczymy. niechcemy sie zadreczac.. trzymamy kciuki wy tez trzymajcie..
i

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:38   #1640
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja zdawalam w polsce

co do zdjec to dziekuje.. a kolorek no coz nieukrywam moj ulubiony dziekuje dziekuje jeszcze raz

a propo fryzjera ide w poniedzialek troszke podrasuje wlosy zrobie fotke i wrzuce

niestety pada.. wiem co czujesz bo my po powrocie przebieralismy sie na lotnisku w grube ciuchy

egipt jest cudny.. ja w dolinie niebylam i zaluje moze nastepnym razem.. ale piramidki calkiem calkiem wlasnie plusem bylo to ze bylo cieplo ale nie do przesady

Będzie dobrze, ale wiem, że to duży stres. Jak my czekaliśmy na decyzję, to kazdy dzień wydawał się wiecznościa. Przyznali nam kredyt, ale co z tego jak sprzedajacy się rozmyślili ;/ ale może to i lepiej, bo zamaist mieszkania postanowiliśmy się budować i walka o kredyt zacznie się od nowa a w jakim banku się staracie?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Postanowiłam zaryzykowac i wrzuciłam swoją suknię do pralki zobaczymy co z tego wyjdzie, az sie boje!!!
Stary 2009-10-17, 15:04   #1641
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Postanowiłam zaryzykowac i wrzuciłam swoją suknię do pralki zobaczymy co z tego wyjdzie, az sie boje!!!
ja swoja wyprałam w rekach wyszuszyłam bez wirowania i sukienka jak nowa nawet nie trzeba nic prasować

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 15:56   #1642
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć.

ale kocioł u rodziców w pracy. Strasznie dużo ludzi jest teraz w Hotelu. poza tym jedna pokojowa ma 42 lata jest w ciązy ii sie okazało, ze ciąza jest zagrożona i od dzis jest na urlopie. tzn dzis przyszła do pracy i powtem powiedziała, ze ma ciąze zagrożoną. w związku z tym dzis nie mogłam jechac do dziadka siedziałam w recepcji a pani z recepcji poszła pomagac sprzątac pokoje. nie nudziło mi się i TZ co chwila do mnie zaglądał, bo on tam balkony maluje jutro tez idę do pracy niestety do dziadka pojechali tylko rodzice i babcia. mama chciała zostac, ale powiedzialam, ze ja zostanę w praxy a niech ona jedzie. z dziadkiem przez tel tylko pogadałam biedaczek ze stresu przed operacją schudł. jest juz wyznaczona godz operacji na poniedziałek na 13.00
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
Madzialenka12344321 zaczęłam.
i jak?? co tam dzis wcinalas??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:33   #1643
bzyczka1
Zakorzenienie

motley a no taka czarno-rudo-biała małpa

my dzisiaj byliśmy na "imprezie" u tż w pracy wiecie...w jednostce na dworze, trawie, błocie...jeden namiot ogrzewany i to kiepsko, ognisko, no ale ilu ludzi się przy jednym ognisku zmieści...koniki dla dzieci, quady, zimne piwo grochówka i bigosik...herbata normalnie z 3 łyżeczki cukru w kubku wychodziło bleee...ogólnie masakra a do tego płatna 30 zł od rodziny pogoda w sam raz na tego typu imprezy zmarzłam, zresztą tż też, tylko się piwa opił

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:32   #1644
india83
Zakorzenienie

Uff... suknia pięknie się wyprała i na szczęście nic jej nie jest
Stary 2009-10-17, 18:10   #1645
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, ale wiem, że to duży stres. Jak my czekaliśmy na decyzję, to kazdy dzień wydawał się wiecznościa. Przyznali nam kredyt, ale co z tego jak sprzedajacy się rozmyślili ;/ ale może to i lepiej, bo zamaist mieszkania postanowiliśmy się budować i walka o kredyt zacznie się od nowa a w jakim banku się staracie?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

bedzie dobrze z sukienka

a my bierzemy w pko..

Cytat:
Uff... suknia pięknie się wyprała i na szczęście nic jej nie jest
no widzisz wiedzialam

motley dziekuje
Stary 2009-10-18, 10:45   #1646
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

jaka tu cisza

Stary 2009-10-18, 11:07   #1647
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

jaka tu cisza
czesc

szafa

Stary 2009-10-18, 11:50   #1648
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie sobie zakładam książkę kucharską narazie zbieram fajne przepisy, wklejam do odpowidnich katalogów a potem będe drukowała i wpinała do segregatora

Stary 2009-10-18, 13:15   #1649
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Pelling używam raz na dwa tygodnie, St. Ives do twarzy morelkowy i peeling antycellulitowy do ciała z erisa maseczki mam i czasem sobie robię, ale często zapominam, chyba że mam dzień dla siebie i robię koło siebie tzw. porządki zawsze zmywam twarz na noc i używam tonik na dzień, krem na dzień z filtrem i na noc jakiś mocniejszy
zastanawiałam się nad tą biodermą, kiedyś dostałam próbkę przy zakupie tuszu z firmy lancome -wodę termalną, fajna, ale troszkę droga 150zł za 150ml szok!!!
Zachęciłyście mnie tym przepisem na kurczaka ja dziś robię zupke brokułową z grzankami
o matko !! 150 zl? niemozliwe, 40-45 zl kosztuje pianka... a moze Ty mowisz o firmie Biotherm a nie Bioderma? :P Wtedy sie zgodze
Bioderme kupisz w aptece, tak wyglada

http://www.aptekaeskulap.pl/bioderma...ml-p-5643.html

Naprawde super, do suchej oraz bardzo suchej cery.

Cytat:
haj wrocilam z podrozy
czemu tu pada?
witaj Prawda ze egipt uzaleznia i mozna sie zakochac?
dla mnie najwieksza frajda jest wylot do cieplych krajow, kiedy u nas snieg i zimno - wtedy to jest relaks
Dlatego nasza podroz poslubna od 16 listopada

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 13:41   #1650
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

witaj Prawda ze egipt uzaleznia i mozna sie zakochac?
dla mnie najwieksza frajda jest wylot do cieplych krajow, kiedy u nas snieg i zimno - wtedy to jest relaks
Dlatego nasza podroz poslubna od 16 listopada
A ja nigdy nie byłam w ciepłych krajach mam nadzieje, ze kiedys sie uda.

Dzis zabrałam sie za rysowanie, musze zrobić nowe ulotki dla dzieci - ale jakos nie mam weny.
Poza tym zaczęłam sobie przypominać angielski, az wstyd jakie mam braki - jak się czegos nie uzywa bardzo szybo sie zapomina (przekonałam sie o tym bedac na urlopie w Szkocji hihi)

Mam pytanie czy ktoras z Was bawi się w scrapbooking? ostatnio mnie to zainteresowalo, nawet zlozylam zamowienie, na rzeczy ktore będa mi potrzebne do wykonania albumu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości