|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
obczajcie bluze )
|
|
#4292 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- mam odlewkę Vanille Mokha CsP,jakoś leży i nie używam-chyba puszczę w świat.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bluza... Cytat:
|
|
#4294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O płaszczach, kozakach i bluzie z łabądkiem nie wypowiadam się piękniste po prostu te płaszczyki z Mango, ale mi w ogóle niepotrzebne, w ogóle niepotrzebne, w ogóle niepotrzebne! ![]() Wróciłam właśnie z urodzin teściowej .Kurcze, kulinarny talent to ona ma! Oczywiście i jeszcze parę innych zalet, oprócz worka wad ![]() ![]() Życzę wszystkim dobrej nocy, zmykam, jutro muszę wstać o 4:30 |
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty co taka zaspana? coś w nocy robiła?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to co - balowałam
![]() Kurczę przeziębiłam się Dzisiejsza awaria pociągu dała mi się we znaki. Przemarzłam, dostała drgawek z zimna, kierowca w autobusie dziwnie się na mnie patrzył, bo naprawdę nie umiałam tych drgawek opanować. Kuruję się maksymalnie, bo teraz już powoli nie czas na choróbska.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
to było pytanie retoryczne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jedynie słuszne wyjście
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, wyleż i wygrzej sobie porządnie to przeziębienie, najgorzej się niedoleczyć
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram
hry hry hry a tak to siedze w robocie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2009-10-19 o 12:41 |
|
|
|
#4302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz mi, proszę, jeszcze czy te glany są ciężkie? Pewnie cięższe niż Martensy, bo i podeszwa, i blachy i śruby. Ale może nie są bardzo ciężkie. Truskawko, mam prośbę. Czy mogłabyś zmierzyć wysokość podeszwy i obcasa? Przepraszam, że tak Cię męczę, ale nie znam i nie znalazłam przez net ani jednego sklepu w Gdańsku, który miałby glany Shelly's w swoim asortymencie. Pozostaje mi zakup w necie, bo kusi mnie trwałość tych butów, jednak muszę się najpierw upewnić czy to są takie glany jakie chcę ![]() EDIT: Znalazłam w necie, że tej samej firmy co Shelly's są Boots&Braces. Te drugie mają klasyczną (w wyglądzie) podeszwę glanowską Wiesz może coś o nich?
Edytowane przez selya Czas edycji: 2009-10-19 o 16:47 |
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzbudziłaś we mnie wielką chęć powąchania muszę koniecznie dorwać próbkę do testów Cytat:
cóż za piękny wspomnieniowy avek ![]() Madzik zdrowiej
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Red Bird pobija wszystko
Madzik
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Teziak, twój avek rzondzi
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam J'Ose i to zupełnie nie to, czego szukam. Nie pachnie tak, jak się spodziewałam. Od początku do końca czuję męską wodę kolońską o bliżej nie sprecyzowanych nutach
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, a może Cocon YR? To piękne kakao z paczulą, na jesienno-zimowe dni idealne
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie męska woda kolońska, kawa ( ale zimna) i tytoń. Coś tam pewnie jeszcze czuję ale zdefiniować nie potrafię, wysładzają się po kilku godz i muszę przyznać że nie jest to zapach który lubię, ale czasem tak bardzo go chcę, gdy chcę pachnieć tak dekadencko, jakbym wyszła z knajpy nad ranem, dla mnie on jest taki trochę brudny ale nie mylić ze spocony i nieumyty, tylko no zapach "dobrej" knajpy. Nie wiem czemu tak mnie do niego ciągnie, może na zasadzie że lubię rzeczy w tym i zapachy które nie są "miłe". Kolega powiedział że tak sobie wyobraża ze pachniałaby Marlena Dietrich. Z męskim zadziorem, acz seksualnie. Chciałabym poczuć go na kimś. a BTW czego szukasz? w strone czego? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() odkryłam je x lat za późno ale ważne że jest ( ja nim nawet spryskuję poduszkę do snu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-19 o 15:04 |
||
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiedzmy, że gęstością przypominające Arabie SL, tylko więcej wanilii i zapachów typowo świątecznych, jak piernik czy słodkie migdały. Poza Sensous myślałam o Fragile i Rochas Absolu Intense, ale nie znam tych zapachów, więc byłyby to strzały w ciemno. Jak nic innego nie znajdę, to będę strzelać
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, a testowałaś Gaultier2?
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strategia strzelania - obyś wygrała - ja mam póki co kiepskie satystyki w tymże "strzelectwie". .
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Właśnie zerknęłam w KWC i jest tylko jedna recenzja. On jest w Sephorach?Cytat:
Coś czuję, że strzelanie będzie grane
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę poczytać czym różnią się wersje cinem. |
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4316 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam uwielbiam J'Ose
![]() i dla odmiany Cocon mi nie podszedł,takie gorzkie kakao
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż sama sprawdziłam bo coś mi tutaj kręcisz, że jest tylko jedna recenzja na KWC Chodziło mi o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...tier-2-EDP.htm Może akurat Ci się spodoba
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę przetestować. Dzięki, Moniu
|
|
#4319 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tylko napiszę,że robiłam porządek w garderobie i znalazłam kozaki
czarne,prawie nowe,które kupiłam pod koniec zeszłej zimy na wyprzedaży z przeznaczeniem na tą zimę
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Najlepiej z rumem/piernikami/cynamonem 

Idę myśleć i szukać. Coś na pewno się znajdzie 

.

Dzisiejsza awaria pociągu dała mi się we znaki. Przemarzłam, dostała drgawek z zimna, kierowca w autobusie dziwnie się na mnie patrzył, bo naprawdę nie umiałam tych drgawek opanować. Kuruję się maksymalnie, bo teraz już powoli nie czas na choróbska.

, wyleż i wygrzej sobie porządnie to przeziębienie, najgorzej się niedoleczyć

wzbudziłaś we mnie wielką chęć powąchania
Aż sama sprawdziłam bo coś mi tutaj kręcisz, że jest tylko jedna recenzja na KWC