|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
ja już go zamówiłam i czekam na dostawe...! (nie mam nic do stóp,żeby nie było
)
|
#3902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cuciola - kredki Avon bardzo mi sluza Robie nimi gruba kreche na gornej powiece, do tego tusz i juz Shpilcia - musze sobie wyznaczac cele, male cele Mam dlugofalowy - do konca roku jak najmniej nakupic, ale ciezko mi sie odzwyczaic od nawyku "chomikowania", kolekcjonowania kosmetykow. Co chwile nowa limitowanka, nowe kremy do twarzy wchodza na rynek...i jak tu sie odzwyczajac? Z zamknietymi oczami chodzic?? ![]()
|
|
|
#3903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściaraCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dużo zużyć, pięknie po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Za zapasy dostajesz duży ![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj krem na noc - potrzebny bardzo, nie miałam już nic na naczynka. Zdecydowałam się na AA, pachnie ładnie, a jak się spisuje sprawdzę wieczorem
|
||||||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak Hosenka zdecydowanie ma problem z lakierami....
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to: Zdjęcie 1: - płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda") - peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej) - dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy Zdjęcie 2: - szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mam nic do takich włosów) Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam na liscie 14 w tym 2 rzeczy z kolorowki blyszczyk i tusz z pielegnacji poszedl tonik,zel dove pod prysznic,plyn do demakijazu i dezodorant Cytat:
oblepimy ci plastrami paznokcie to nie bedziesz malowac Koshatka fajne zakupy!!! powiesz cos potem o kremie kokosowym co? moze upoluje go w grudniu jak bede w PL mniam kokos! ide myc wloski!
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-19 o 18:26 |
||
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
naprodukowalyscie 2 str, niestety dzis nie nadrobie
![]() Zuzylam tonik Lavera. Fajnie oczyszcal i sciagal, zwezal pory. Ale chyba za drogi na regularne uzywanie
|
#3911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sama znam to z autopsji lawendowy właśnie kończę silikonowego wykończyłam 2 opakowania i obydwa sa super i mam dylemat ![]() Cytat:
już zmywam pazury cobym się wyrobiła do północy Cytat:
Cytat:
![]() BTW zapomniałam napisać że wąchałam nowe zapachy C-thru Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-19 o 18:45 |
||||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
magdolena gratulacje
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam właśnie po 15ml szampon i odżywkę Biosilka z prezentów Rossmannowych.
Prawdopodobnie pójdzie mi dziś jeszcze próbka któregoś kremu do twarzy (mam sporo różnych, a chcę sprawdzić coś nowego dziś ) i, mam nadzieję, balsam z białą herbatą Ziai.
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Masło lawendowe jest boskie.
Szybko się wchłania, nawilża i zapach długo utrzymuje się na skórze a ja kocham lawendę.
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprzedaż bo ważne do 12.2009 ale ja to zdążę spokojnie zużyć.
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Idę umyć włosy Będę paradować po mieszkaniu z reklamówką foliową zakręconą na swojej makówce, coby mi się dobrze wchłonęła maska regenerująca |
|
|
|
#3918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14815365]Ja właśnie siedzę z ręcznikiem na łbie i błotkiem na twarzy
[/QUOTE]Jesteśmy w końcu ludkiem z tej samej planety |
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:widze ze dzisiaj dzien na mycie wlosow pojdzie jeszcze na dniach krem migdalowy,dzis rozetne tubke |
||
|
|
|
#3921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej przeraziły mnie te płyny do higieny intymnej 4? ![]() Cytat:
Glam Weary sa super, zwłaszcza ciemny fiolet z lekko niebieskim połyskiem ( , taki ziiimny Oba kolory mam jeszcze w zapasach To limitowanka, więc musiałam kupić po drugiej buteleczce ![]() Cytat:
Idealne do szybkiego makijażu, tylko, że ja jeszcze robię kreskę na dolnej powiece i czarną kreskę po wewnętrznej stronie.Mam kolor Berry: winogronowy fiolet ze złotym brokacikiem (cuuudny , mam drugą w zapasach ). I jeszcze Chocolate - brąz ze złotymi drobinkami.Kredki Sensique też się w tej roli super sprawdzają Ekstra wygladają tez w połaczeniu z cieniami - np. brązowym Cytat:
Aaaa - i ten który dziś kupiłam nie jest "nowy" ![]() I wtedy co? Zmarnują się te wszystkie lakiery Szkoda by było
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko, a w tych zapasach to ile buteleczek już siedzi?Co do zaklejania, to masz rację, Hosenko. Tylko, żeby to wszystko pozużywać w miarę rozsądnym czasie, to musiałabyś mieć trzy razy tyle kończyn, co w tej chwili |
|
|
|
|
#3923 | |||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Nakładam zawsze na mokre włosy jakąś odżywkę bez spłukiwania (obecnie Len i Rumianek Joanny), potem pryskam odżywką w spray'u (obecnie czerwony Gliss Kur do farbowanych, chyba nowość ) i jeszcze nakładam odrobinę jedwabiu Joanny. Włosy są zabezpieczone i mimo częstego prostowania zdrowe, miękkie i błyszczące. Cytat:
Baaardzo się zmęczyłam dziś. Po powrocie do domu od razu wskoczyłam pod prysznic, wymasowałam się syrenką i za chwilę będę się brązowić. Cytat:
Wieki będziesz to zużywać. Cytat:
![]() Dla mnie ten zapach też nie jest kokosowy, ale bardzo relaksujący i apetyczny. Cytat:
Kupiłam dziś krem brązujący Garniera - nie mam żadnego kremu brązujacego, a powoli mój podkład i pudry robiły się za ciemne, więc muszę trochę podkręcić swój naturalny kolor, żeby je zużyć. Miałam kupić też jakiś puder prasowany, ale w końcu zrezygnowałam i stwierdziłam, że zużyję moją mozaikę Pure Beauty Essence.
|
|||||
|
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
A ja zaczelam zuzywac lakiery do zdobienia, ktorych nawet nie chce mi sie liczyc, codziennie robie sobie jakies nowe wzorki
Znalazlam tez sposob na zuzycie moich balsamowych zapasow - peeling kawowy wlasnej roboty! ![]() Wczoraj zrobilam sobie po pracy i poczulam sie cudownie Skora jest gladziutka a ten kawowy zapaszek idealnie pobudza |
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paznokcie maluję co 3-4 dni, maluję 2 warstwy, no i paznokcie są długie (jeszcze zapuszczam, bo jak na mnie są za krótkie ), więc lakieru ubywa z buteleczki ![]() Palermo: bawiłam się kiedyś w ten peeling kawowy, jakieś 5 lat temu, ale już mi sie nie chce babrać Poza tym ja leń jestem i muszę mieć gotowe
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-19 o 20:04 |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
a moj odwyk w pazdzierniku jest totalnie nieudany.lepiej nie bede pisac czemu.nie mam pracy i dalej sobie poprawiam samopoczucie kosmetykami
do tego ta pogoda i Tż który nie wpuszcza mnie na internet prawie wcale.siedzi na L4 po tej operacji i mnie wkurza bo ledwo połgodziny temu weszłam na neta a on mnie juz przegania...
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
zetafon
magdolena i nynka pytały o tonik 2% BHA, no więc ani mnie on grzeje ani ziębi... większej poprawy po nim nie widziałam, łuszczenia też nie, ale ja jestem już zaprawiona w kwasach, możliwe że mam za duże problemy na ten tonik, następnym razem zamówię 10% AHA/BHA Dziewczyny, czy tylko ja tu odwyk trzymam ??
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ze nagrzeszylam straszliwie
, na szczescie juz zaczelam uzywac tych nowych kosmetyków. Czemu ja mam taka slaba silna wole?? I tam mnie te kosmetyki do siebie ciagna? och... w innych sprawach potrafie miec silna wole a w sprawach zakupow kosmetycznych tak latwo mnie złamać... ta jesien na mnie źle działa ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- o jakim masle lawendowym mowicie? z jakiej jest firmy?
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Stara Mydlarnia, dostępne w niektórcyh Naturach.
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze ze sie tak trzymasz, tez bym tak chciala. A ze man jest zupelnie odwrotnie, wchodze do sklepu i kosmetyki do mnie mowia KUP MNIE!!!!!!!!! ![]() A ten krem lawendowy ze Starej Mydlarni to teraz jakos jest w promocji czy juz dawno kupowalyscie? Tak z ciekawosci pytam
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-19 o 21:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

)

nawet na cała powiekę ten kolor się nadaje taki nude look wychodzi zw połączeniu z tuszem 

czarne na koreczku stabilnym 1 cm
przymierzyłam i niestety zakochałam się 

) peeling kawowy i sopot spa (zalezy od partii ciała) potem krem antycellulit i emolium. Stópki peeling, pumeks, kremik i pomaluje paznokietki. Dłonie kremik odżywka i manicure
) Kolor jest cudowny 

powiesz cos potem o kremie kokosowym co? moze upoluje go w grudniu jak bede w PL 

klask i: