Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 16:07   #541
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj z kumpelą w Chorzowie i widzialam na tramwajach ogłoszenia, ze są targi slubne w niedziele haaaa mam nadzieje, ze mój da sie na nie namowic. Po mojej szkole szło by jechać
Gdzie są targi? Bo jestesmy z tego samego miasta I o ktorej
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:15   #542
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Mustique a nie chcecie inneo dnia plener zrobić? wtedy normalnie na weselu ten znajomy by był a po weselu się z nim na sesję umówicie i już
u nas sesja w inny dzień odpada. bo nie będziemy ludzi zwoływać na inny dzień. a i nie wiadomo jak Chris (to tenfotograf) planować będzie czas. może zaraz po weselu pojedzie do domu.

Cytat:
Napisane przez kromcia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale gaduły jesteście przeczytałam jeden z waszych wątków a reszte tak pobieżnie bo nie nadążam My mamy datę na 18 czerwca 2011 i narazie orkiestre i nic poza tym bo nie wiem jak sie za to zabrać A u Was już jakieś przygotowania ruszyły???
witam serdecznie!

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Hej

A był moze ktos jeszcze na weselu z DJ?
ja byłam na paru. na kazdym weselu było inaczej. ale z tego co pamiętam u naszej wspólnej znajomej goście- ci starsi- mieli pretensje że nie było orkiestry. chociaż DJ puszczał częściej muzykę polską weselną, ni z zagraniczne przeboje. mi sie podobało. ale atmosfera na takim weselu zależy od DJ i gości. bo jak są niedozycia i bawić sie nie umieją to kiszka!
Stary 2009-10-20, 16:15   #543
asia665
Wtajemniczenie

Nadrabianie.... część I

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie za oknem też szaro, a po wczorajszym chyba jakieś przeziębienie bierze A w ogóle to mam lenia i najchętniej to bym dziś nie poszła na zajęcia, ale mam pierwszy raz i muszę się zapisać do odpowiedniej grupy...

Isabele -
Dzień dobry oj to kuruj się Kochana.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Właśnie siedze i narzekam , ze nic nie umiem wszystko co czytalam wczoraj zapomnialam ehhh i teraz siedze od rana i znowu sie ucze i ucze i ucze i nauczyc sie nie moge ale bym chciala zeby byl juz czwartek, zebym byla juz po wszystkim ehhhhh
Wiesz to chyba wszystko przez tą straszną pogode....

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że leżę z Lu pod kołderką i usiłuję się zdrzemnąć a tu telefon, z solarium! w którym w marcu czy kwietniu składałam CV (dzwonili od razu wtedy ale za dużo weekendów miałam w szkole i nie dało rady) i zadzwonili jeszcze raz Powiedzieli że to nie jest stała praca ale jakieś 2-3 dni w tygodniu i te weekendy co mam wolne... Powiedzieli że mają pare os które rzuciły się im w oczy i dlatego dzwonią. Zorganizują taka jakąś rozmowę czy coś w stylu szkolenia i zobaczą. No chyba zeby szefostwo się nie zgodziło, to nie będą dzwonić. Problem w tym że to jest jakies 10 km odemnie i muszę na 2 autobusy jechać:/ i kawałek od autobusu iść... No ale zobaczymy zajechać sprawdzić mogę, jak nie będzie odpowiadało to zrezygnuję.
Ale wiesz fajnie że Cię zapamiętali, zawsze zresztą to jakaś dodatkowa gotówka. Nikt tu nie mówi o kokosach ale wiesz pare groszy sie przyda

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
zimno zimno
na dworzu pochmurno, ale nie pada i dobrze bo jestem że tak powiem z buta dziś

wczoraj u Piotrka znowu graliśmy w NFS, normalnie się wciągam, zmieniłam już samochód na Astona Martina (mała rzecz a jak cieszy...)

po pracy szykuje się imprezka babcia ma imieniny dziś

czy wy też tak macie, bo ja u siebie zauważam często takie zwroty w kierunku mojego Piotrka albo innych osób: "bo dziewczyny na forum to pisały że..." albo "bo na forum to widziałam..." uzależnienie??

nie wiem czy pamiętacie jak wam mówiłam że brat Piotrka ma taką żonę wiedźmę z lekka i nie chciałabym jej przy swoim stole na ślubie by siedziała z nami jako że żona świadka i że generalnie jej nie znoszę od samego początku?
i kurde nie układało im się niby od dawna, ale wczoraj się dowiedziałam że składają papiery o separację i rozdzielność majątku
powiedzcie że nie jestem żadną czarownicą i tego nie wykrakałam!!
No dzisiaj dośc chłodno jest. NFS - kiedtś cos tam próbowałam grać ale simsy i tak sa moją miłością Wszystkiego naj dla babci
A ja to mówie "wiesz gadałam z dziewczynami na forum" " poruszałysmy temat..." , " bo dziewczyny to mają sale itd" .
Troche przykro,że sie im nie udało.

Cytat:
Cześć dziewczyny, ale gaduły jesteście przeczytałam jeden z waszych wątków a reszte tak pobieżnie bo nie nadążam My mamy datę na 18 czerwca 2011 i narazie orkiestre i nic poza tym bo nie wiem jak sie za to zabrać A u Was już jakieś przygotowania ruszyły???
Cześć Ja jeszcze nie mam nic, w tą sobote idziemy na wesele i się dowiem czy wybierzemy daną sale dla siebie.

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY!!!

A co do sali- wstępny objazd zrobiłam z TŻ i moja mamą. Wybraliśmy co nam sie podobało. Mama sie nie wtrącała co do miejsca,ale ja chciałam by zobaczyła odrazu. potem teściów wzięliśmy na objazd znów po tych salach i wybraliśmy to co NAM -MI I TŻ- sie podobało. Mimo tego,że rodzice mieli różne ponysły i oni płacą nam za salę.
Gdybym patrzyła,że komus będzie lepiej inna sala pasowała to całe wesele bym zrobić musiąła 100 km od mojego domu i parafii bo rodzine mam z całkiem innych okolic, tylko kilka osób z warszawy. i jakos sie nie martwie,ze nie bedą mieli gdzie spać-u nas sie takich rzeczy nie praktykuje. kazdy martwi sie o siebie. a jesli coś to na podorędziu sa pokoje-ktoś chce to nie bronię-ale we własnym zakresie..
ja bym taką tesciową ustawiac zaczęła. i z tż pogadała poważnie. bo ma być to wasz dzień a nie tesciowej, która synusia nie chce się zbyt pozbyć. A robienie wesela pod siostre,bo jej lepiej by było jest jakąs paranoją. Weż wytłumacz to swojej teściowej,ze wam się podoba tak a nie inaczej i to WASZ dzień- chcesz potem żałować że nie zrobiłaś po swojemu? Ja bym sie nie dała.... najwyżej się mamuśka obrazi,a powiem ci że lepsze nie odzywanie się iż wpierdzielanie się tesciowej codziennie do zycia... a jeżeli rodzice mieli placić za wesele i teście by z obrazy nie chcieli wam sprezentować wesela po części, to najlepiej zostać przy małym przyjęciu-napewno zdążycie odlożyć pieniążki i twoja mam aci pomoże. a jeżeli płacicie sami wszytsko to ja nie rozumiem wpierdzielania sie rodziców. wtedy to bym podpisała wszystkie umowy itd.zaklepała terminy i oznajmiła rodzicom,że ich zapraszamy na nasze wesele -ZAPRASZAMY JAKO GOŚCI A NIE ŻEBY SIE WTRĄCALI.

-----
A propo tesciowych.... wiecie jak ja swoją oczarowałam....co wymyślę to jest "jak Jola chce/jak sie tylko Joli podoba/jak Wy chcecie/jak uważacie/najważniejsze by Joli sie poobało itd...
Az moja mama się śmieje,że sterroryzowałam wszystkich
Całe szczęście(narazie) sie nie wtrącają-wszystko załatwione w sumie jest. został tylko ze strony rodziców alkohol (akurat mi to obojętne co na stole bedzie bo ja raczej nie pije. byle by butelka była ładnaNarazie ubolewamy,że wódka OZONE ma paskudny rysunek-kółka na nutelce-bo tak to by juz było wybrane-chyba że za 2 lata zmienia cos). I tyle by było z ich wtrącania sie.
Zespoł, foto i kam-wybieramy my-bez wtrącania si erodziców-nawet nie chcą słuchac naszych wywodów gdy o zdanie pytamy-nasz ślub i wesele więc zróbmy po swojemu-jak oni robili Dobrze,że mam takich rodziców i teściów przyszłych.
Zazdroszcze, ja to ze swoją mama będe przechodziła droge przez męke.

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:16   #544
asia665
Wtajemniczenie

część II

Cytat:
Ja też juz do domu lecę ale najpierw do drogerii bo niestety podklad mi się dzisiaj skończył na amen
Cytat:
ciekawe jak Isabele pewnie już sukces gdzieś opija

EDIT: a ja mma jeszcze inna sytucje z przygotowan ja moim chce poopowiadać gdzie bylismy i co załatwiliśmy a oni nie chcą słuchać i wszystko sami załatwiamy też nawet sali nie widzieli jeszcze... a co do teściów to oni w ogóle nic nie wiedzą :/ tomas za bardzo z nimi nie trzyma i nic im nie mówi a ja niezbyt często z nimi rozmawiam... w sumie to w ogóle jeszcze z teściami o slubie nie rozmawiałam... może jak się rodzice zapoznają to przełamię lody

U mnie już sie rodzice zapoznali i mimo mojego strachu przed tym spotkaniem to bło super!

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
na rozweselenie

Dwie kobiety przyszły do króla Salomona i przywlekły za sobą młodego człowieka.
- Ten młody człowiek zgodził się ożenić z moja córką! - powiedziała jedna.
- Nie! Zgodził się ożenić z moją córką! - zakrzyknęła druga.
I zaczęły się kłócić, aż król Salomon poprosił o ciszę.
- Przynieść mi największy miecz - powiedział - Trzeba przeciąć go na pół. Każda z was dostanie po połowie!
- Brzmi nieźle - powiedziała pierwsza kobieta
Druga na to:
- O, panie, nie przelewaj niewinnej krwi. Niech inna kobieta go poślubi.
Mądry król nie wahał się ani chwili:
- Facet musi poślubić córkę pierwszej kobiety - zawyrokował.
- Ale ona chciała przeciąć go na dwie części! - wykrzyknął dwór króla.
- Właśnie dlatego widać - powiedział mądry król Salomon - że to jest prawdziwa teściowa!
----------------------------------

Teściowa do zięcia:
- Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości!
- "Bogurodzicę"?!
----------------------

Młody człowiek podnieconym głosem mówi matce, że zakochał się i się żeni:
- Tak dla jaj, przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.
Matka się zgodziła. Następnego dnia przyprowadza trzy piękne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta:
- Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.
- Tę w środku ? odpowiada bez wahania.
- To zdumiewające, mamo. Zgadza się. Skąd wiedziałaś?
- Nie lubię jej.
-------------------

Rano w biurze:
- Stary, skąd masz takie limo pod okiem?!
- A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową...
-----------------

Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
------------------------

Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś.
- ok.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś????
- No, syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
- o.k. teraz kupie jaguara.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.
------------------------

Przychodzi facet do sklepu:
- Poproszę cukier w kostkach,
- Przykro mi nie ma,
- To po proszę jakąś inną tanią bombonierkę dla teściowej?
-------------------------

Ogłoszenie: Zgubiono teściową, znalazcę czekają niesamowite wrażenia.
------------------------

Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widział mówi do niego:
- Co ty robisz?
On odpowiada:
- To moja teściowa!
Tamten krzyczy:
- No to kantem ją, kantem!!!
-------------------------------

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

PS. Ja na weselu z dj byłam raz- nie było żle- dj to tez wodzirej, prowadzi zabawy,zacheca do tanca, prowadzi konkursy. Tak jak i orkiestra tyle,że muzyka puszczana z pyt.
i ostatnio oglądałam wesele znajomych to ich dj tańczył z gośćmi, śpiewał też z gośćmi. muzyka z płyt oczywiście ale fajnie to wyglądąło. karaoke tez było.

Super teksty Tak, wszystko zlaezy od DJ, bo czasem się wczuje w swoją role a innym razem to lepiej osoba z zewnątrz by to zrobiła.

Cytat:
Cześć dziewczyny Troszke mnie nie było... Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło? Bo szczerze mówiac nie chce mi sie nadrabiac
Cytat:

Nowe Peemki witam serdecznie

W sumie nic takiego sie nie działo. Wczoraj siedzialam z Kamilkiem, pilismy sobie piwko Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie miło.

Mam straszna ochote na pączki z lukrem!! Jak nie zjem pączka to umre chyba... Dlatego K mnie zawiezie do Auchana :P

Byłam dzisiaj z kumpelą w Chorzowie i widzialam na tramwajach ogłoszenia, ze są targi slubne w niedziele haaaa mam nadzieje, ze mój da sie na nie namowic. Po mojej szkole szło by jechać

Dzis dostalam @ i widze, ze po zmianie tabletek nic nie czuje to dobrze.. nawet nie poczulam ze dostalam A ostatnio tak sie zwijalam, ze przedawkowalam przecibolowe tabletki

Dopisze jak mi sie cos istotnego wspomni

Cześć A u mnie to nigdy nie ma targów ślubnych...
a ja własnie zjadłam słodką babeczke

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:38   #545
mutaciatko
Przyczajenie

Jestem i ja
masakra właśnie wróciłam z fitnesu- to było straszne- niemoge się ruszyć, wszystko mnie bolinie myślałam że mam tak słabą kondycje

Witaj na forumbardzo Ci współczuje tej sytuacji ale niestety wydaje mi się że Twój Tż powinien ostro porozmawiać sobie z mamusia- jeśli teraz ulegniecie to później całe zycie tak będzie- a to jest chora sytuacja i przez teściową Wy będziecie się kłucić. Ta kobieta jest toksyczna i niepozwólcie się platać w jej chore gierki- ja rozumiem że to jest jej synuś, no ale bez przesady.
Niestety z teściowymi jest tak, że zawsze umierają na zawał a nigdy tak na serio- tekst mojego ojca- może niezbyt trafny ale mi się podoba- odrazu wiadomo jakie mój tata ma stosunki z moją babcia

A jeszcze mam takie pytanie- kto Wam finansuje wesele??bo jeśli teściowa to nietsty ma coś do powiedzenia- a jesli sami, to zróbcie tak jak Wam się podoba a rodziców poprostu zaproście.

dziewczyny, po pierwsze dziękuje za odpowiedzi, podniosly mnie troszke na duchu i nastawily pozytywnie

niestety oni na pol z moja mama finansuja nam impreze, my niestety jestesmy "golodubcami" gdybysmy sami sobie finansowali nie bylo by nawet mowy o wtracaniu, a tak musze sie liczyc z jej zdaniem

dzisiaj bedziemy rozmawiac z tz co z tym fantem zrobic.

wiem ze jesli dam sobie teraz wejsc na glowe bedzie sie to powtarzalo niestety ciagle...

najbardziej boli to "zrobcie jak chcecie to wasz dzien"...po czym jest " jak mozecie" i po co nas namawiala...? czasami zaluje ze nie mozna takiej kobiety wymienic na nowszy model

a powiedzenie Twojego taty jest super, usmialam sie
Stary 2009-10-20, 16:44   #546
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Te targi są na hali MORiS na Ul. Dąbrowskiego 13 i są od godziny 10 do 17

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:46   #547
grunia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mutaciatko Pokaż wiadomość
[B][FONT=Arial]
a powiedzenie Twojego taty jest super, usmialam sie
Ma jedno jeszcze lepsze- mój ojciec ciagle tylko gada że składa pieniądze- i jak już się Go ktoś zapyta na co- to mówi że kupujew dla tesciowej bilet na wakacje- na Plutona w jedną strone
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:46   #548
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj podaję linka na stronkę Targów. Jest plan w jakim mieście, kiedy i gdzie odbywają się TŚ => http://www.targislubne.pl/

---
Wracam do dziennika praktyk, zapomniałam o nim . Muszę go jak najszybciej skończyć i oddać do szkoły, a zostały mi jeszcze niecałe 2 tyg żeby na uczelni złożyć papiery z praktyk ... I czekam na Piotrka
Do usłyszenia później

A do ślubu pozostało: 669 dni, czyli 1 rok i 10 m-cy

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-20 o 16:52
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:06   #549
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Lula sto lat!!!
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Lula przede wszytkim sto lat, zdrówka i usmiechu oraz, oczywiście, owocnych przygotowań do ślubu

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Lula wszytskiego najlepszego!!!

Martilla urodzilysmy się tego samego dnia i w tym samym roku
dziekuje bardzo dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
[LEFT]U mnie deszczowo i ponuro A u Was jak? Honolinka i Elunka nie muszą pisać, bo już wiem

Lula, żeby czas do naszch ślubów mijał jak najszybciej

o tak oby......

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!

piekna zima tej jesuieni na podhalu jest! już dwa dni na mini urlopie, a ja jakby tego nie czuję. Mogłabym być na wakacjach wiecznie!

jeśli chodzi o pracę?! Cobra wszystko będzie dobrze. 10 km, to jest porównywalnie mało- jeśli chodzi o moj dystans do pracy. da sie wszystko przezyć! i trzymam kciuki za powodzenie!

MUTACIATKO- a to jest wasze wesele czy mamy teżeta! masz trudny orzech do zgryzienia, bo jak wiadomo to rodzina! przyszła bo przyszła, ale rodzina. nie mogę ci napisać co masz zrobić, bo nie jestem na twoim miejscu. ale według mnie to jest tylko wasze święto i wy macie sie w nim czuć wspoaniale!

a w jakiej jestes miejscowowsci jakmoge wiedziec

Cytat:
witaj bierzesz slub w tym samymdniu co ja i ivonka84

no nadrobilam te 9 stron ale nic juz nie wiem heheh wszystko sie mi pomieszalo;P a co do zdjec w czasie slubu to u nas to jest normalne i tak sie przyjeclo ze para mloda przewaznie po pierwszym tancu jezdzie na zdjecia i u mnie i u TZ tak jest wiec goscie sie nie obraza na pewno

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

aha i zapomnialam dodac mostique,cobra,lusesita sliczne avatary

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:07   #550
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ja wole mieć zdjęcia w inny dzień... Sesja w trakcie wesela to strata czasu wg mnie

Czekam na Kamilka i jedziemy na zakupy

Stary 2009-10-20, 17:10   #551
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ja już po obiadku. Jeszcze się fochuję na Łukasza a co Niech ma za swoje Zaraz muszę obejrzec wczorajszą Brzydulę, bo nie obejrzałam

Jolka
Genialna jesteś

Honolinka odchudzanie byłoby o wiele łatwiejsze, gdyby nie było efektu jo-jo - kto go wymyślił
A zaproszeń też nie lubię przesadnie zdobionych - co za dużo to niezdrowo

MiciaKicia fajnie, że zmiana tabletek pomogła

Grunia niestety pierwszy raz na siłowni ma to do siebie, że daje w kośc Następnym razem będzie lepiej.
A księża z powołania się zdarzają - niezwykle rzadko
Niezły Twój tata

Mustique, ale po co zwoływac ludzi na inny dzień, bo nie rozumiem

Mutaciatko - życzę znalezienia rozwiązania

Lula u nas większośc Par Młodych robi plener w dzień ślubu, ale ja nie chcę zostawiac gości, a poza tym w inny dzień będę bardziej wyluzowana. I jeszcze jedno - będę mogła jeszcze raz zalożyc suknie

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:16   #552
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po obiadku. Jeszcze się fochuję na Łukasza a co Niech ma za swoje Zaraz muszę obejrzec wczorajszą Brzydulę, bo nie obejrzałam

Jolka
Genialna jesteś

Honolinka odchudzanie byłoby o wiele łatwiejsze, gdyby nie było efektu jo-jo - kto go wymyślił
A zaproszeń też nie lubię przesadnie zdobionych - co za dużo to niezdrowo

MiciaKicia fajnie, że zmiana tabletek pomogła

Grunia niestety pierwszy raz na siłowni ma to do siebie, że daje w kośc Następnym razem będzie lepiej.
A księża z powołania się zdarzają - niezwykle rzadko
Niezły Twój tata

Mustique, ale po co zwoływac ludzi na inny dzień, bo nie rozumiem

Mutaciatko - życzę znalezienia rozwiązania

Lula u nas większośc Par Młodych robi plener w dzień ślubu, ale ja nie chcę zostawiac gości, a poza tym w inny dzień będę bardziej wyluzowana. I jeszcze jedno - będę mogła jeszcze raz zalożyc suknie
no ja plener tez bede miec w dzien slubu bo pozniej musialabym tez zwolywac druhny i wogole bylo by ciezko a jest przyjete ze w dzien slubu u nas i tak juz zosatnie nie bede wymysla a po za tym wydaje mi sie, ze wtedy to jest taki magiczny dzien i ze ta magia jakos tak zostaje na tych fotografiach ale to tylko moje zdanie a suknie tez bede miala okazje zalozyc drugi raz bo w tyodniu po slubie bedziemy nagrywac ten taki teledysk slubny, ktory na forum weselne kicze tez byl uznany za kicz hehe;P ale mi sie to baaaaardzo podoba i wogole u mnie jest malo popularne a my chcemy taki teledysk i bedziemy go miec hehe a bedzie on w tygodniu bobedziemy m.in w wodzie nagrywac i bylo by coezko pozniej z ta mokra suknia tanczyc mi na weselu hehehehe i wogole ze zniszczonym makijazem i fryzura bym wygladala cudownie:P:P:haha ha:

Stary 2009-10-20, 17:18   #553
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez sie nad tym zastanawiałam, ale juz nie bede miala ani fryzury ani welonu
Stary 2009-10-20, 17:22   #554
MiciaKicia
Zakorzenienie

eee uczesac sie mozna u fryzjera.. razem z fruzurą ślubną zamów sobie termin, w którym masz plener i juz Niech Ci jakos wlosy ułoży. A welon? Tez sie da zalatwic.. Kupic jakis tani czy cos zeby tylko do zdjęc mieć. Albo nie dawać go na zawsze osobie, która go złapie na weselu

Stary 2009-10-20, 17:24   #555
lasoa
Zakorzenienie

kurcze, ale my tniemy koszty jak sie tylko da, bo chcemy kupic samochod za 2 lata a tutaj znow koszt fryzjera...

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

ja bede rzucac kwiatkami chyba
Stary 2009-10-20, 17:25   #556
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lula, ale po co zwoływac druhny Możecie przed salą, jak jest ładny ogród czy coś, porobic troszkę zdjęc z tymi co trzeba - taki mini plener. Może zrobisz plener i teledysk ślubny razem?

Lasoa - czemu nie będziesz miała welonu po weselu? A fryzura nie musi by super - nie trzeba będzie tak na nią uważac, a jak się będzie wariowało w wodzie to i tak się popsuje A fryzjer majątku nie kosztuje

64 => 55
Stary 2009-10-20, 17:30   #557
lasoa
Zakorzenienie

no bo jak go mam upiąć w tygodniu, jak trzeba wiecej wsuwek itp
Stary 2009-10-20, 17:30   #558
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Lula, ale po co zwoływac druhny Możecie przed salą, jak jest ładny ogród czy coś, porobic troszkę zdjęc z tymi co trzeba - taki mini plener. Może zrobisz plener i teledysk ślubny razem?

Lasoa - czemu nie będziesz miała welonu po weselu? A fryzura nie musi by super - nie trzeba będzie tak na nią uważac, a jak się będzie wariowało w wodzie to i tak się popsuje A fryzjer majątku nie kosztuje
bo u nas na zdjecia jezdzi sie z druhnami i druzbami zreszta mi sie to bardzo podoba i niewyobrazam sobie zdjec bez druhen i druzbow wiadomo ze sami tez bedziemy miec mnostwo ale z druhnami ubranymi tak samo i druzbami dopasownych koszulach kolorem do sukienek druhen to takpieknie wylada a juz sie umowilismy z kamerzysta ze teledysk zrimy w tygpdniu po slubie i wtredy tez pojedziemy na jeszcze jedne zdjecia plenerowe sami w Tatry

Stary 2009-10-20, 17:33   #559
lasoa
Zakorzenienie

my chyba nie bedziemy mieć drużb i druhien
Stary 2009-10-20, 17:35   #560
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lasoa welony teraz z reguły są na grzebyki i wkładasz go i już. I ktoś może to zrobic za Ciebie.

Lula faktycznie ładnie to wygląda z druhnami ubranymi tak samo U mnie też jest tak, że para opuszcza wesela na plener, ale ja chcę byc na całym weselu. Na plenerze poza łukaszem i dobrym fotografem i wodą nic do szczęścia mi nie potrzeba

64 => 55
Stary 2009-10-20, 17:35   #561
lusesita23
Zakorzenienie

No ja też się zastanawiam jak z tym plenerem-nie chcę zostawiac gości, ale w inny dzień tez nie chcę...

Moim drużbą będzie chrzesniak będzie niósł mój welon i podawał obrączki

Lula dziekuję
Stary 2009-10-20, 17:36   #562
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Lasoa welony teraz z reguły są na grzebyki i wkładasz go i już. I ktoś może to zrobic za Ciebie.

Lula faktycznie ładnie to wygląda z druhnami ubranymi tak samo U mnie też jest tak, że para opuszcza wesela na plener, ale ja chcę byc na całym weselu. Na plenerze poza łukaszem i dobrym fotografem i wodą nic do szczęścia mi nie potrzeba
Mamy jeszcze czas na zastanowienie się,

A Wy gdzie będziecie miec sesje? Morze ?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Ja bym chciala zeby jakas dziewczynka przyniosła nam obraczki, ale nie mam w rodzinie i znajomych nikogo
Stary 2009-10-20, 17:41   #563
lula177
Zakorzenienie

Cytat:

no mi na teledysku tez ale na zdjecia druhy i druzbowie obowiazkowo
jak znajde zdjecia to powklejam z wesela mojej kuzynki bylysmy ubrane na zielono a druzbowie mieli zielone krawaty): super to wygladalao tylko mogli miec jeszcze zielone koszule i byloby git

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
No ja też się zastanawiam jak z tym plenerem-nie chcę zostawiac gości, ale w inny dzień tez nie chcę...

Moim drużbą będzie chrzesniak będzie niósł mój welon i podawał obrączki

Lula dziekuję
no ja bede miala 6 druhen i 6 drozbow z ktorych 1 pierwsza druhna i pierwszy druzba(stoja zaraz za para mloda) beda swadkami

Stary 2009-10-20, 17:44   #564
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lusesita, a moze przed ślubem? Też tak robią, ale nie wiem czy to nie za bardzo stresujące

Lasoa w moim regionie jest mnóstwo pięknych miejsc na plener. Może nam niepotrzebne Zresztą w każdym regionie jest mnóstwo uroczych zakątków i każdy znajdzie coś dla siebie Jakiś zbiornik wodny, las - wszędzie jest coś takiego

Lula strasznie dużo będziesz miała druhen Na ostatnim weselu było po 4 i też byli na zielono, no może bardziej taki ala turkus. Ale panowie mieli białe koszule i krawaty w kolorze sukienek - super

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-10-20 o 17:47
Stary 2009-10-20, 17:48   #565
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Ma jedno jeszcze lepsze- mój ojciec ciagle tylko gada że składa pieniądze- i jak już się Go ktoś zapyta na co- to mówi że kupujew dla tesciowej bilet na wakacje- na Plutona w jedną strone
trzeba sobie zanotować

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:49   #566
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Oooo jej.Dopiero wstałam:P.
Zaraz obejrzę Brzydulkę i na fitness:P
ivona84 no gdyby nie efekt jo-jo to by było super. A z zaproszeniami,masz rację-takie spokojniejsze są super.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:50   #567
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Lusesita, a moze przed ślubem? Też tak robią, ale nie wiem czy to nie za bardzo stresujące

Lasoa w moim regionie jest mnóstwo pięknych miejsc na plener. Może nam niepotrzebne Zresztą w każdym regionie jest mnóstwo uroczych zakątków i każdy znajdzie coś dla siebie Jakiś zbiornik wodny, las - wszędzie jest coś takiego

Lula strasznie dużo będziesz miała druhen Na ostatnim weselu było po 4 i też byli na zielono, no może bardziej taki ala turkus. Ale panowie mieli białe koszule i krawaty w kolorze sukienek - super

no mi sie podoba jak jest tak duzo a aurat 6 z tego wzgeldu ze w wypozyczalni jest tyle wlasnie sukienek takich samych ehhehe

Stary 2009-10-20, 17:54   #568
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

elunka88 widziałam na Kieleckim,że szukasz opini o Wideocentrum. Wiesz ile oni biorą? 5 tyś za foto i video! I to na ten rok,a jak zapytałam go o cenę na 2011 to powiedział,że pewnie wzrośnie o 500 lub 1000. Załamałam się i podziękowałam. Ela,a może Dwie Wieże? Oni tam mają różne możliwości cenowe,a są super!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:54   #569
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lula

Uciekam na Brzydulę Może jeszcze dziś zajrzę

64 => 55
Stary 2009-10-20, 17:55   #570
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Idziemy na Brzydulkę
A potem nauka...
Do jutra Misie Pysie
Edit:
Honolinka - o tym video centrum to mi Grzegorz truje zad. Juz pisałam maila do Dwie wieże i jestem prawie zdecydowana
Ivona - dzięki za pomoc na Kieleckim forum

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-10-20 o 17:57
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości