|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
I o ktorej
|
|
|
|
|
#542 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
ja byłam na paru. na kazdym weselu było inaczej. ale z tego co pamiętam u naszej wspólnej znajomej goście- ci starsi- mieli pretensje że nie było orkiestry. chociaż DJ puszczał częściej muzykę polską weselną, ni z zagraniczne przeboje. mi sie podobało. ale atmosfera na takim weselu zależy od DJ i gości. bo jak są niedozycia i bawić sie nie umieją to kiszka!
|
|
|
#543 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabianie.... część I
Cytat:
oj to kuruj się Kochana.Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja to mówie "wiesz gadałam z dziewczynami na forum" " poruszałysmy temat..." , " bo dziewczyny to mają sale itd" . Troche przykro,że sie im nie udało. Cytat:
Ja jeszcze nie mam nic, w tą sobote idziemy na wesele i się dowiem czy wybierzemy daną sale dla siebie.Cytat:
|
|
#544 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
część II
Cytat:
Cytat:
U mnie już sie rodzice zapoznali i mimo mojego strachu przed tym spotkaniem to bło super! Cytat:
Super teksty Tak, wszystko zlaezy od DJ, bo czasem się wczuje w swoją role a innym razem to lepiej osoba z zewnątrz by to zrobiła. Cytat:
Cytat:
Cześć A u mnie to nigdy nie ma targów ślubnych... a ja własnie zjadłam słodką babeczke
|
|
#545 |
|
Przyczajenie
|
Jestem i ja
![]() masakra właśnie wróciłam z fitnesu- to było straszne- niemoge się ruszyć, wszystko mnie boli nie myślałam że mam tak słabą kondycje![]() Witaj na forum bardzo Ci współczuje tej sytuacji ale niestety wydaje mi się że Twój Tż powinien ostro porozmawiać sobie z mamusia- jeśli teraz ulegniecie to później całe zycie tak będzie- a to jest chora sytuacja i przez teściową Wy będziecie się kłucić. Ta kobieta jest toksyczna i niepozwólcie się platać w jej chore gierki- ja rozumiem że to jest jej synuś, no ale bez przesady.Niestety z teściowymi jest tak, że zawsze umierają na zawał a nigdy tak na serio- tekst mojego ojca- może niezbyt trafny ale mi się podoba- odrazu wiadomo jakie mój tata ma stosunki z moją babcia ![]() A jeszcze mam takie pytanie- kto Wam finansuje wesele??bo jeśli teściowa to nietsty ma coś do powiedzenia- a jesli sami, to zróbcie tak jak Wam się podoba a rodziców poprostu zaproście. dziewczyny, po pierwsze dziękuje za odpowiedzi, podniosly mnie troszke na duchu i nastawily pozytywnie niestety oni na pol z moja mama finansuja nam impreze, my niestety jestesmy "golodubcami" gdybysmy sami sobie finansowali nie bylo by nawet mowy o wtracaniu, a tak musze sie liczyc z jej zdaniem dzisiaj bedziemy rozmawiac z tz co z tym fantem zrobic. wiem ze jesli dam sobie teraz wejsc na glowe bedzie sie to powtarzalo niestety ciagle... najbardziej boli to "zrobcie jak chcecie to wasz dzien"...po czym jest " jak mozecie" i po co nas namawiala...? czasami zaluje ze nie mozna takiej kobiety wymienic na nowszy model ![]() a powiedzenie Twojego taty jest super, usmialam sie
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Te targi są na hali MORiS na Ul. Dąbrowskiego 13 i są od godziny 10 do 17
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj podaję linka na stronkę Targów. Jest plan w jakim mieście, kiedy i gdzie odbywają się TŚ => http://www.targislubne.pl/
--- Wracam do dziennika praktyk, zapomniałam o nim Do usłyszenia później ![]() A do ślubu pozostało: 669 dni, czyli 1 rok i 10 m-cy Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-20 o 16:52 |
|
|
|
#549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o tak oby...... ![]() Cytat:
a w jakiej jestes miejscowowsci jakmoge wiedziec ![]() ![]() Cytat:
![]() bierzesz slub w tym samymdniu co ja i ivonka84![]() ![]() ![]() no nadrobilam te 9 stron ale nic juz nie wiem heheh wszystko sie mi pomieszalo;P a co do zdjec w czasie slubu to u nas to jest normalne i tak sie przyjeclo ze para mloda przewaznie po pierwszym tancu jezdzie na zdjecia ![]() i u mnie i u TZ tak jest wiec goscie sie nie obraza na pewno![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- aha i zapomnialam dodac mostique,cobra,lusesita sliczne avatary
|
|||||
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wole mieć zdjęcia w inny dzień... Sesja w trakcie wesela to strata czasu wg mnie
![]() Czekam na Kamilka i jedziemy na zakupy
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku. Jeszcze się fochuję na Łukasza a co
Niech ma za swoje ![]() Jolka Honolinka odchudzanie byłoby o wiele łatwiejsze, gdyby nie było efektu jo-jo - kto go wymyślił ![]() A zaproszeń też nie lubię przesadnie zdobionych - co za dużo to niezdrowo MiciaKicia fajnie, że zmiana tabletek pomogła ![]() Grunia niestety pierwszy raz na siłowni ma to do siebie, że daje w kośc Następnym razem będzie lepiej. A księża z powołania się zdarzają - niezwykle rzadko ![]() Niezły Twój tata Mustique, ale po co zwoływac ludzi na inny dzień, bo nie rozumiem ![]() Mutaciatko - życzę znalezienia rozwiązania ![]() Lula u nas większośc Par Młodych robi plener w dzień ślubu, ale ja nie chcę zostawiac gości, a poza tym w inny dzień będę bardziej wyluzowana. I jeszcze jedno - będę mogła jeszcze raz zalożyc suknie
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jest przyjete ze w dzien slubu u nas i tak juz zosatnie![]() nie bede wymysla a po za tym wydaje mi sie, ze wtedy to jest taki magiczny dzien i ze ta magia jakos tak zostaje na tych fotografiach ale to tylko moje zdanie a suknie tez bede miala okazje zalozyc drugi raz bo w tyodniu po slubie bedziemy nagrywac ten taki teledysk slubny, ktory na forum weselne kicze tez byl uznany za kicz hehe;P ale mi sie to baaaaardzo podoba i wogole u mnie jest malo popularne a my chcemy taki teledysk i bedziemy go miec hehe![]() a bedzie on w tygodniu bobedziemy m.in w wodzie nagrywac i bylo by coezko pozniej z ta mokra suknia tanczyc mi na weselu hehehehe i wogole ze zniszczonym makijazem i fryzura bym wygladala cudownie:P:P
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
eee uczesac sie mozna u fryzjera.. razem z fruzurą ślubną zamów sobie termin, w którym masz plener i juz
Niech Ci jakos wlosy ułoży. A welon? Tez sie da zalatwic.. Kupic jakis tani czy cos zeby tylko do zdjęc mieć. Albo nie dawać go na zawsze osobie, która go złapie na weselu
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale my tniemy koszty jak sie tylko da, bo chcemy kupic samochod za 2 lata a tutaj znow koszt fryzjera...
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ja bede rzucac kwiatkami chyba
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Lula, ale po co zwoływac druhny
Możecie przed salą, jak jest ładny ogród czy coś, porobic troszkę zdjęc z tymi co trzeba - taki mini plener. Może zrobisz plener i teledysk ślubny razem?Lasoa - czemu nie będziesz miała welonu po weselu? A fryzura nie musi by super - nie trzeba będzie tak na nią uważac, a jak się będzie wariowało w wodzie to i tak się popsuje A fryzjer majątku nie kosztuje
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
no bo jak go mam upiąć w tygodniu, jak trzeba wiecej wsuwek itp
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta mi sie to bardzo podoba i niewyobrazam sobie zdjec bez druhen i druzbow wiadomo ze sami tez bedziemy miec mnostwo ale z druhnami ubranymi tak samo i druzbami dopasownych koszulach kolorem do sukienek druhen to takpieknie wylada![]() a juz sie umowilismy z kamerzysta ze teledysk zrimy w tygpdniu po slubie i wtredy tez pojedziemy na jeszcze jedne zdjecia plenerowe sami w Tatry
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
my chyba nie bedziemy mieć drużb i druhien
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Lasoa welony teraz z reguły są na grzebyki i wkładasz go i już. I ktoś może to zrobic za Ciebie.
Lula faktycznie ładnie to wygląda z druhnami ubranymi tak samo
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też się zastanawiam jak z tym plenerem-nie chcę zostawiac gości, ale w inny dzień tez nie chcę...
![]() Moim drużbą będzie chrzesniak będzie niósł mój welon i podawał obrączki![]() Lula dziekuję
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Wy gdzie będziecie miec sesje? Morze ? ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ja bym chciala zeby jakas dziewczynka przyniosła nam obraczki, ale nie mam w rodzinie i znajomych nikogo
|
|
|
|
|
#563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi na teledysku tez ale na zdjecia druhy i druzbowie obowiazkowo ![]() ![]() jak znajde zdjecia to powklejam z wesela mojej kuzynki ![]() bylysmy ubrane na zielono a druzbowie mieli zielone krawaty) : super to wygladalao tylko mogli miec jeszcze zielone koszule i byloby git![]() Cytat:
![]() z ktorych 1 pierwsza druhna i pierwszy druzba(stoja zaraz za para mloda) beda swadkami
|
||
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita, a moze przed ślubem? Też tak robią, ale nie wiem czy to nie za bardzo stresujące
![]() Lasoa w moim regionie jest mnóstwo pięknych miejsc na plener. Może nam niepotrzebne Zresztą w każdym regionie jest mnóstwo uroczych zakątków i każdy znajdzie coś dla siebie ![]() Lula strasznie dużo będziesz miała druhen Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-20 o 17:47 |
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Oooo jej.Dopiero wstałam:P.
Zaraz obejrzę Brzydulkę i na fitness:P ivona84 no gdyby nie efekt jo-jo to by było super . A z zaproszeniami,masz rację-takie spokojniejsze są super.
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi sie podoba jak jest tak duzo a aurat 6 z tego wzgeldu ze w wypozyczalni jest tyle wlasnie sukienek takich samych ehhehe
|
|
|
|
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 widziałam na Kieleckim,że szukasz opini o Wideocentrum. Wiesz ile oni biorą? 5 tyś za foto i video! I to na ten rok,a jak zapytałam go o cenę na 2011 to powiedział,że pewnie wzrośnie o 500 lub 1000. Załamałam się i podziękowałam. Ela,a może Dwie Wieże? Oni tam mają różne możliwości cenowe,a są super!
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Lula
Uciekam na Brzydulę
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy na Brzydulkę
![]() A potem nauka... Do jutra Misie Pysie ![]() Edit: Honolinka - o tym video centrum to mi Grzegorz truje zad. Juz pisałam maila do Dwie wieże i jestem prawie zdecydowana ![]() Ivona - dzięki za pomoc na Kieleckim forum
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-10-20 o 17:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

A u Was już jakieś przygotowania ruszyły???

i najchętniej to bym dziś nie poszła na zajęcia, ale mam pierwszy raz i muszę się zapisać do odpowiedniej grupy...

najwyżej się mamuśka obrazi,a powiem ci że lepsze nie odzywanie się iż wpierdzielanie się tesciowej codziennie do zycia... a jeżeli rodzice mieli placić za wesele i teście by z obrazy nie chcieli wam sprezentować wesela po części, to najlepiej zostać przy małym przyjęciu-napewno zdążycie odlożyć pieniążki i twoja mam aci pomoże. a jeżeli płacicie sami wszytsko to ja nie rozumiem wpierdzielania sie rodziców. wtedy to bym podpisała wszystkie umowy itd.zaklepała terminy i oznajmiła rodzicom,że ich zapraszamy na nasze wesele -ZAPRASZAMY JAKO GOŚCI A NIE ŻEBY SIE WTRĄCALI.
Kroimy: 2016(?)

A u Was jak? Honolinka i Elunka nie muszą pisać, bo już wiem