|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Hej, dawno nie byłam, ale już jestem... tyle napisałyście, że nie sposób teraz nadrobić.
Mam nadzieję, że wszystkie zdrowo się mają. I w razie co, witam nowe PMki ![]() Cytat:
to jest opisane i tu podam. Znalazłam: to ten link: http://www.suwaczek.pl/blog/2008/02/...windows-vista/ czytajcie dokładnie i wpiszcie dokładnie nazwę pliku ściąganego jak podano w instrukcji. W razie problemów - pytajcie. Wg tej instrukcji mam nawet 4 suwaczki na moim pulpicie Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-10-20 o 23:17 |
|
|
|
|
#2372 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
chcialabym zeby ktos zapamietal ten pierwszy taniec ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Ok dziewczynki ide spac bo jutro mam wazna rozmowe o prace musze wygladac bajecznie dobranoc
|
||
|
|
|
#2373 |
|
BAN stały
|
szyszynko,trzymam kciuki i życze powodzenia na rozmowie w sprawie pracy.
![]() Wszystkie idą/poszly spać,a ja będe tu chyba sama siedzieć. ![]() Oglądne sobie komedie romantyczną,która się właśnie zaczeła na tvp2 "Mężczyzna idealny"
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-20 o 23:39 |
|
|
|
#2374 | |||||
|
Zadomowienie
|
O jaaaa, ale dzisiaj poszalałyście z postami. Nadrobiłam połowę, reszty nie dam rady - wstaję rano o 5, bo chcę iść przed pracą na siłownię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Załącznik 2598118 Cytat:
Cytat:
Jak do twojej kremowej (w każdym razie nie białej) sukni, to spoko Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-21 o 00:08 |
|||||
|
|
|
#2375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie my też nie mamy takich "wspólnych znajomych" tylko tych ode mnie i od niego, i myślę tak jak TY ze wspólna paczka to co innego, a w innej sytuacji znajomym Tżta zależy tylko na jego obecności, może ewentualnie mojej, ale jak mnie nie ma to nic się przecież nie dzieje i to samo moim znajomym, tylko że akurat u moim znajomych sytuacja taka że prawie wszyscy są bez partnerów. W tym moim poście bardziej chodziło mi o zachowanie znajomych TŻta którzy sami bez swoich dziewczyn się nie ruszą, a mojego TŻ wyciągają nawet beze mnie i nie mogą zrozumieć czego ten nie chce iść. Bo na wszystkie inne spotkania tj. typowo męskie czy typowo żeńskie chodzimy osobno, i to nie stanowi dla nas żadnego problemu, ale jak już się spotykają same małżeństwa- czyli znajomi Tż to chciałabym chodzić z nim jak mogę a jeśli nie mogę to byłoby fajnie gdyby oni nie nalegali żeby przychodził nawet beze mnie bo to po prostu nieładnie moim zdaniem Szyszynka mam nadzieję że dasz im jutro popalić, będzie dobrze Mad i ja nie śpię właśnie skończyłam oglądać plotkarę i chyba sobie obejrze californication
|
|
|
|
|
#2376 |
|
BAN stały
|
Certi,no jak mogłam zapomnieć przecież tak jak ja cierpisz na bezsenność.
![]() Ja skończyłam oglądać czeską komedie romantycznąnawet fajny był. ![]() Ide chyba sobie zaprzyć herbatke ta anti stresową na sen,albo melise
|
|
|
|
#2377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzisz jakies efekty po stosowaniu tej herbatki na sen? Kurcze ja jakoś jak jestem bardzo zmęczona to zasnę po 12, ale jak jakoś specjalnie się w dzień nie przemęczałam to i na noc ciężko jeszcze musiałam bawić się w oczyszczanie kuperka mojemu królikowi bo ewidentnie szkodzą mu warzywa i z targu i ze sklepu, pomimo tego że solidnie są wymyte i wysuszone. Jakimś cholerstwem psikają i później zwierzątka się męczą. Mam nadzieję że będzie mu już lepiej bo jakiś strasznie niespokojny był ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- aj szkoda że nie mam tv u siebie w pokoju bo też mogłabym sobie coś zobaczyć oprócz tych moich seriali mam nadzieje że się przestawię z tego późnego zasypiania jak pójde do pracy, bo mój TŻ już po 21 mógłby iść spać, taki wykończony wraca z pracy, a ja się męczę jak On u mnie śpi bo wtedy kilka godzin gapię się w sufit i kręcę z boku na bok.---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- znalazłam sobie coś ciekawego do roboty |
|
|
|
|
#2378 |
|
BAN stały
|
Certi biedny króliczek.
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
póki co śmiga, bo ona ma troszkę zmulony komp i się bałam, że on taki zmulony, ale na naszym chodzi super![]() będę dzisiaj z Wami bo mam wolne
|
#2381 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
to musi byc bardzo upie.rdliwe ![]() Cytat:
grunt to odpowiednio je pielegnowac. i moze wlasnie dzieki temu, ze nie uzywam suszarki, tak swietnie sie trzymaja w zyciu tez nie mialy do czynienia z prostownica no i jednak nie farbuje wyzerajacymi blond farbami ![]() wole regularnie farbowac i je odzywiac nic chodzic jak burak z odrostami na kilometr 190cm z tego co pamietam Twoj jeszcze wiecej ![]() Cytat:
dyskryminacja ![]() Cytat:
taniej to raczej nie wychodzi, ale za to ladniej i tak jak sie chce z takich materialow jak sie chce no i jaka oszczednosc czasu jak sie nie lata po salonach szukajac czegos o okreslonych wymiarach zeby sie zmiescilo do pokoju ja swoje meble zaprojektowalam z siostra, potem tylko pan zobaczyl czy ten projekt ma rece i nogi, okazalo sie, ze jest dobry i mamy takie meble jakie chcialysmy ![]() Cytat:
![]() tez mam z tej firmy pierscionek zareczynowy minely prawie 4 lata, a on nadal swietnie sie trzyma i biale zloto jest biale, a nie zolte w ogole to mam tego jubilera za ulica ![]() my juz z TZem po stwierdzilismy, ze cos ostatnio takie nieciekawe pod wzgledem wygladu ma Hank te laski ![]() jestem po wczorajszej relacji kolezanki z podrozy do Malezji nawet sciagajac buty mozna w nich znalezc niespodzianke w postaci pijawek kolezanka w przyszlym roku wybiera sie w podroz do Indii - juz nie moge sie doczekac relacji a dzis spotykamy sie ze znajomymi, ktorzy maja slub 2 miesiace po nas ciekawe co nowego zalatwili
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-21 o 08:59 |
|||||
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę iść do łazienki wziąc prysznic i sie ogarnąć bo od rana to tylko zęby umyłam, bo musiałam instalować neta-jak narkomanka normalnie w ogóle wczoraj miał być "dzień dziecka", ale on dowalił w trakcie tekstem i nic z tego....sam jest sobie winien a tekst brzmiał "Ty to robisz z przymusu?"
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , a co mogą robić druhny na weselu? Mam 4 takie w wieku 7-10 lat
Od razu mówię, że sypanie kwiatkami i niesienie trenu odpada Myślałam, że moze córka poda nam obrączki ewentualnie, ale co jeszcze?
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ pół roku siedzi w Indiach i już ma ich dosyć... a ja tu tęsknię, ale na szczęście teraz jest ze mną. |
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
nowe PM jak chcecie być w naszym cudownym kalendarzu to proszę piszcie na pw do mnie bo nie jstem w stanie Was ogarnąć
|
#2387 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
NA pewno nie będa pic wódki i tańczyc z gośćmi
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-21 o 09:38 |
|||||||
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() Zrobiłam sobie suwaczki i jak były widoczne linki to wszystko ok- działały, ale jak chciałam zrobić hiperłącze- tak jak np. ma kaśka87 to nie działają... wiecie dlaczego? |
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym on jest taki przewidywalny....
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napis który chcesz żeby ci się wyświetlał Tylko zwróć uwagę jaki link wklejasz!! Tylko część od "http" do ".png" Mam nadzieję że pomogłam ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Ale naprodukowałyście od wczoraj..
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile sama sie nie myle powinno być nazwazrobię ze spacjami bo tak to mi sie polinkowuje słowo, które chcesz podlinkować strona onetu ale głupie, kod mi wcina:| [url= adres strony)slowo, ktore chcesz podlinkować /url w kwadratowych nawiasach
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-21 o 09:52 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie wiem jak to inaczej nazwać) bardzo im zależy Tańczyć mogą, pić wódki raczej nie, chociaż nie słyszałam o takim obowiązku druhen
Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 Edytowane przez izzie Czas edycji: 2009-10-21 o 09:51 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[ url="http://www.suwaczek.pl/cache/46c093a87c.png"]napis który chcesz żeby ci się wyświetlał[/url ] Tylko zwróć uwagę jaki link wklejasz!! Tylko część od "http" do ".png" Mam nadzieję że pomogłam I pousuwaj spacje![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Ale naprodukowałyście od wczoraj.. ![]() O. sorry. Zdublowały mi się posty
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-10-21 o 09:51 |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
nad tym, że pewnie zbyt zachęcająca nie byłas i wyglądalaś jakbys łaskę robiła. Skądś takie pytanie musiało sie nasunąć, bez powodu by go nie zadał skoro juz mial okazję podziałać. i zamiast sie foszyc powinnaś docenić, ze zwraca na Ciebie uwagę a nie robi swoje i nara. Chociaz z drugiej strony nie dziwię się, że nie chciał skoro Ty prawdopodobnie zachowywałas sie tak jakbys sie niecierpliwiła kiedy koniec.
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
źle link wkleiłaś
https://wizaz.pl/forum/[img]http//s2.suwaczek.com/20090627650113.png[/img] wklej tylko to pogrubiony i tak samo w innych-to jest akurat Twój link "slub cywilny" ![]() Samoa wczoraj mi powiedział, że się mylił mówiąc, że sex nie jest ważny....i foch, że 3 miesiące nic
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-21 o 09:59 |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
oooo przebudzenie obok mnie
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certina chyba Ty wczoraj pisałas o Martini Asti a ja dzis wchodzę do spiżarni(tam mamy barek) i po kilku miesiącach zwrocilam uwagę, że mam Martini Asti W takim złotym kartonie Aż otworzyłam, żeby zobaczyc czy jest w takiej butelce jak szampan i jest, więc przy najbliższej okazji spróbuję Dobrze, że mi powiedziałaś, bo ja nawet nie wiedziałam co to, jakoś to ignorowałam, bo nie lubie Martini i myślałam, ze to normalne tyle, że w jakiejś jubileuszowej edycji W ogole mam tyle wypaśnych alkoholi w barku(których nikt nie pije ), że spokojnie mogę z jego zawartosci zrobić stolik na wesele i jeszcze zostanie I chyba tak zrobię![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Właśnie mi tżcik powiedział, ze wrzucił całe nasze oszczędności w giełdę Hehe adrenalinka jest Ja bym jeszcze chciała, zeby grał kasą na wesele, ale na razie tego nie ruszamy
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty czegoś szukasz?Obydwoje jesteście na dziennych?masz tu w multibanku praktyki https://www.multibank.pl/kariera/?offer_id=31342
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-21 o 11:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

jak to zleciało..
jeszcze musiałam bawić się w oczyszczanie kuperka mojemu królikowi bo ewidentnie szkodzą mu warzywa i z targu i ze sklepu, pomimo tego że solidnie są wymyte i wysuszone. Jakimś cholerstwem psikają i później zwierzątka się męczą. Mam nadzieję że będzie mu już lepiej bo jakiś strasznie niespokojny był 

to musi byc bardzo upie.rdliwe
grunt to odpowiednio je pielegnowac. i moze wlasnie dzieki temu, ze nie uzywam suszarki, tak swietnie sie trzymaja

nawet sciagajac buty mozna w nich znalezc niespodzianke w postaci pijawek