Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 21:55   #1231
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Kosteczko nie wiem w sumie....mlekowy podobno nie działa tak hardcorowo na naczynka....

a masz jakis przepisik na tonik z kwasikiem?

Kosteczko a moglabym sie do Ciebie przylaczyc z 2 drobiazgami? Podzielimy koszty przesylki i bedziemy miec pretekst do kolejnego spotkanka? zawsze mnie wysylka odstrasza jak robie mini-micro zamowienie
jasnemasz racje tez mnie to wkurza z ta przesylka i potem za duzo zamawiam popatrz co bys chciala i sie zgadamy, bo ja bym w takim razie wziela mlekowy i znalazlam prosty przepis z kwasem hialuronowym i woda utl, jest na mazidlach
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:01   #1232
Malinn
Zakorzenienie

to ja chce
hialuronik 100ml,
hydrolat z kocanki 100ml
mocznik 10g
i wyszlo 31,81 + wysylka

i jak bede chciala jeszcze cos to mi nie pozwalaj
Stary 2009-10-20, 22:24   #1233
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Mamrotko ja ostatnio padłam jak kupilam Essence Multi Action na KWC ma bardzo dobre opinie... tusz jak dla mnie lepszy od kochanych max factorow i lancoma....
Malinn czy ten tusz jest w rossmanie?? czy gdzie go kupiłaś bo musze kupic jakis i sprobowalabym tego...??

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
to ja chce
hialuronik 100ml,
hydrolat z kocanki 100ml
mocznik 10g
i wyszlo 31,81 + wysylka

i jak bede chciala jeszcze cos to mi nie pozwalaj
ok, to ja moze jutro sie zdecyduje i zamowie, to Ci dam znac ile wyjdzie, a znalazlam tam olej kokosowy to chyba go zamowie...??

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

a do czego Ci mocznik???
Stary 2009-10-20, 22:33   #1234
Malinn
Zakorzenienie

kostko tusz w naturze na staromiejskiej to ten

a mocznikiem udoskonale sobie balsam z BD

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

olej mozesz zamawiac... ale bardziej ekonomicznie oplaca sie kupic puszke jadalnego 700g za 10 zeta... tyle, ze ten co ja mam jest grudkowaty i bez zapaszku kokosa a ten mazidlany pachnie wiorkami kokosowymi i ma konsystencje maselka
Stary 2009-10-20, 22:40   #1235
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
olciu, hehe może Tż jest taki kochany bo zajada się tymi pysznościami, które mu gotujesz. Wiadomo, przez żołądek do serca hihi Oj, na pewno ma z Tobą dobrze, taka fajna i ciepła z Ciebie kobitka;]
Książeczka SB oczywiście nie moje dzieło, ale też jestem pełna podziwu dziewczynie, która potrafiła to wszystko zebrać i posegregować.
No i czekam na fotencje zakupowe, jak będziesz miała więcej czasu
ucałuj Niuńkę od wizażowej cioci niuńki
może... nie wiem z czego to wynika, ale wiem, że jest cudnie i niech nic się nie zmienia!!! Dziękuję Ci kochana za miłe słowa .
Niuńka ucałowana. Łobuz mi dzisiaj kompletnie nie chce spać... 23 a ona dalej buszuje...

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
a Nadusia teraz to chyba bedzie zaczynac chodzic co? mam kolezanke ktora ma synka to jak zaczynal chodzic to taki byl slodki, byl taki rozped i szedl do przodu ile bylo miejsca a pozniej na pupe spadal, chociaz i siniaczkow tez biedaczek sie dorobil no ale teraz to juz duzy z niego chlopak w styczniu 3 latka skonczy a jaka gadula z niego, jest naprawde slodki

tz byl dzis w szpitalu i remontu nie bedzie na pewno w tym roku moge odetchnac z ulga i czekac spokojnie na godzinne 0

Olenko a powiedz mi ty rodzilas sn czy cc? bo ja tak sie nad znieculeniem zastanawiam nie wiem ale strasznie boje sie tej igly w kregoslup a z drugiej strony wiem ze sama to nie dam rady bo prog bolu mam baaardzo niski, kazdy @ byl dla mnie straszny i 2 dni pierwsze wykreslone z zycia
Moja Niunia dzisiaj pierwszy raz stała sama w łóżeczku. Coś jej się nie spieszy do chodzenia, ale nawet pani doktor stwierdziła, że będzie chodzić pewnie dopiero na święta. Zobaczymy. Ale i bez tego wszędzie jej pełno.
Ja nie miałam wyboru, bo u mnie była sytuacja zagrożenia życia mojego i Niuni (dłuuuga historia) tak więc nawet nie było opcji rodzenia naturalnego. Tak więc zastrzyk w kręgosłup przeżyłam i dałam radę. A co do bólu... po cc też boli i to straaaaaaszliwie....
Trzymam kciuki co by przeszło najłgodniej jak się da, bezproblemowo i szybciutko. I fajnie, że masz już przy sobie TŻta, zawsze to chociaż jeden stres mniej. A spakowałaś już torbę do szpitala? To chyba już powoli czas...
Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
kociak, a skad to wiesz?
ja jestem przy 5 odcinku 6 seznu i chyba anie am wiecej odcinkow.......czy sa???????????
Ej, a Cristina płacząca, bo nie chce się już bić o operacje, a Cristina pocieszająca Alexa, albo cierpliwa wobec Hunta? To nie jest ta sama Cristina. Tylko chyba trochę za bardzo zamieszali z Izie.

Kostko, Malinn, Joyce wyglądacie prześlicznie. Ja napradę nie wiem z czego Wy się odchudzacie. Jesteście przesympatyczne. Miło Was zobaczyć. I proszę nie wygadywać głupot, że grube i w ogóle , bo to stanowczo nie na miejscu.

Limonko polecam się na przyszłość .
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 23:12   #1236
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Ej, a Cristina płacząca, bo nie chce się już bić o operacje, a Cristina pocieszająca Alexa, albo cierpliwa wobec Hunta? To nie jest ta sama Cristina. Tylko chyba trochę za bardzo zamieszali z Izie.
no fakt)))
skonczylo sie jak Alex załamany przyszedl do merydit i kristina do neigo szla....ale gdzie Izi poszla sobie????

hmmmm wolalabym juz chyba zeby dzordz zostal niz ona;(
i nie pogoba mi sie w szpitalu inwazja pomaranczowych!
Stary 2009-10-21, 05:37   #1237
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Aaaaaa.... moja gruba mordka..... i to ramię Serio, Kostko, następnym razem poproszę o photoshop, bo np. na tym zdjęciu przy żabie wyglądam jak mała, gruba kulka
Wiecie co? Wy to jesteście jedna gorsza od drugiej Joyce, jesteś PRZEŚLICZNĄ, PRZESYMPATYCZNĄ dziewczyną i masz najładniejszą opaskę na świecie Już nie mówię o tym, że jak dla mnie to Ty w ogóle nie masz się z czego odchudzać.
Ech... Wszystkie jesteście jednakowo śliczne co głupiutkie i uparte, tyle Wam powiem

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
tak sobie myslę, ze wszystkie jesteście fajne babki i jakbysmy sie tak spotkały to pewnie nie mogłybysmy skonczyc gadac nam dzisiaj 3 godzinki zleciało nie wiadomo kiedy wogole to ciekawe uczucie jak sie widzi kogos pierwszy raz a wie sie o nim tyle naprawde musiy sie spotkac wszystkie (moze na wiosne??)
Tak, tak, tak! Jestem za! Mam nadzieję,że tym razem wyjdzie nam z tego coś bardziej konstruktywnego niż z letniego spotkania

Cytat:

a do czego Ci mocznik???
O to samo miałam zapytać Brzmi co najmniej przerażająco

Cytat:
Niuńka ucałowana. Łobuz mi dzisiaj kompletnie nie chce spać... 23 a ona dalej buszuje...
No proszę... Ewidentnie się w mamusię wdała z temperamentem

Cytat:
Moja Niunia dzisiaj pierwszy raz stała sama w łóżeczku. Coś jej się nie spieszy do chodzenia, ale nawet pani doktor stwierdziła, że będzie chodzić pewnie dopiero na święta. Zobaczymy. Ale i bez tego wszędzie jej pełno.
Na wszystko przyjdzie czas. Pamiętam jak mój brat z żoną zamartwiali się, że ich Młody nie robi w żadnych postępów w chodzeniu, a jak zaczął... to już nie można go było opanować Podobnie było z mówieniem. Najpierw długo, długo nic, a teraz buzia to mu się w zasadzie nie zamyka
Ani się obejrzysz a będziesz za Gwiazdą głównie biegać

Cytat:
Ja nie miałam wyboru, bo u mnie była sytuacja zagrożenia życia mojego i Niuni (dłuuuga historia) tak więc nawet nie było opcji rodzenia naturalnego. Tak więc zastrzyk w kręgosłup przeżyłam i dałam radę. A co do bólu... po cc też boli i to straaaaaaszliwie....
Dla mnie wszystkie kobiety, które zdecydowały się na poród to bohaterki narodowe. Boję się tego najbardziej na świecie... Nie żeby mi to groziło. Po pierwsze jak już wspominałam ja w ogóle nie planuję zostać mamą, a po drugie- nie jestem przecież wiatropylna, a z moim szczęściem u płci przeciwnej ewentualnego kandydata na tatusia znajdę pewnie w domu starców Kiedy będzie bądź co bądź trochę za późno

Cytat:
Limonko polecam się na przyszłość .
Będę to miała na uwadze

Nie udało mi się wczoraj dostać do żadnego lekarza. Widocznie nie tylko mnie dopadł jakiś wirus.
Udało mi się za to wcisnąć dzisiaj rano. Mam nadzieję, że szybko mi to choróbsko minie, bo już tracę cierpliwość...

A wieczorkiem mam hiszpański

Miłego dnia, dziewczyny Sorry, za chaotyczne pisanie, ale trudno się skupić między jednym wycieraniem nosa a drugim
Stary 2009-10-21, 06:37   #1238
kamakama89
Raczkowanie

dzien dobry

i ja zdjec nie zobacze

lece na uczelnie
milego dnia
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:11   #1239
Kostka09
Zakorzenienie

Helo misiaki

wczoraj zasiedzialam sie do 1 bo sprzatalismy z tz i nawet o 22 trzepałam chodniczki pizze spalilam napewno ale wieczorem bylam juz tak glodna ze i tak dowalilam dwoma kromkami razowca z pasztetem - Malinn to Twoja winazrobiłaś mi ochote..

a dzisiaj ciezko mialam sie zwlec z lozka zaraz lece na jakies zakupy, brzuch mnie boli i glowa z @ i mam wielkiego głooooda
po poludniu do pracy,

limonko - zdrowiej nam

lece sie ubierac, miłego dnia

do wieczorka

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:13
Stary 2009-10-21, 09:14   #1240
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
no fakt)))
skonczylo sie jak Alex załamany przyszedl do merydit i kristina do neigo szla....ale gdzie Izi poszla sobie????

hmmmm wolalabym juz chyba zeby dzordz zostal niz ona;(
i nie pogoba mi sie w szpitalu inwazja pomaranczowych!
Co by nie mówić Izi jakaś taka ciężka się zrobiła. Ale może za dużo jej dali - nie dość, że zmarł Dany, potem choroba, Dżordż, a teraz zwolnienie...szkoda mi tylko Alexa.
A ci pomorańczowi - fakt - jacyś dziwni są i Webber który kompletnie nie jest tym samym ciepłym szefem... Buuu. Aż się boję co będzie dalej.
A Ty w końcu oglądałaś z subtitlesami?

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
No proszę... Ewidentnie się w mamusię wdała z temperamentem
Hihi, mój małż mówi to samo

Cytat:
Na wszystko przyjdzie czas. Pamiętam jak mój brat z żoną zamartwiali się, że ich Młody nie robi w żadnych postępów w chodzeniu, a jak zaczął... to już nie można go było opanować Podobnie było z mówieniem. Najpierw długo, długo nic, a teraz buzia to mu się w zasadzie nie zamyka
Ani się obejrzysz a będziesz za Gwiazdą głównie biegać
Noo, biorąc pod uwagę, że jak wczoraj stanęła, tak od tego momentu ciągle stoi, to pewnie będzie moment...
A co do mówienia, to Niuńka jest nieziemska, bo wali pięknymi słowami, że nawet pani doktor ostatnio była w szoku - mówi np.: cześć, dzidziuś, kotek, hau, mniam mniam, mama, tata, dziadek, baba, papa, bumbum, otwórz, ostatnio ją małż uczy mówić śrubeczka i mamy przy tym niezły ubaw, bo mówi ećka, co uważam jest olbrzymim wyczynem. Tak więc mówić Niuńka zaczęła bardzo szybko, a teraz tylko się rozkręca

Cytat:
Dla mnie wszystkie kobiety, które zdecydowały się na poród to bohaterki narodowe. Boję się tego najbardziej na świecie... Nie żeby mi to groziło. Po pierwsze jak już wspominałam ja w ogóle nie planuję zostać mamą, a po drugie- nie jestem przecież wiatropylna, a z moim szczęściem u płci przeciwnej ewentualnego kandydata na tatusia znajdę pewnie w domu starców Kiedy będzie bądź co bądź trochę za późno
Ej, myślę, że przesadzasz. Jak to kiedyś mi ktoś powiedział, miłość się znajdzie - zawsze wtedy kiedy będziesz się tego najmniej spodziewać. I tak jest. Tylko cierpliwości i nic na siłę. Hihi i będziemy bawić malutkie Limonki. Zobaczysz.

Cytat:
Będę to miała na uwadze

Cytat:
Nie udało mi się wczoraj dostać do żadnego lekarza. Widocznie nie tylko mnie dopadł jakiś wirus.
Zdrówka życzę. Kuruj się kobieto.

Edytowane przez olcia_czwa
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:27
Stary 2009-10-21, 09:58   #1241
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Niunia, ale mu już dawno wiemy, że jesteś zboczuch-niesamowitus Akceptujemy Cię i lubimy taką jaka jesteś Tym bardziej, że ja jestem niewiele lepsza od Ciebie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Niestety cały dzien pada malutki deszczyk...;/ Kurde ja nie chce zimy, teraz pół roku będe siedziała w domu i chodziła tylko do szkoły, szybko będzie ciemno i ponuro a do tego w ten week przesuwamy czas ? pamiętacie ?
Tez zaraz złape jakąś depreche;/
Też nienawidzę zimy przesuwamy czas? Ja zapomniałam

Cytat:
Byłam dziś na USG piersi i nic mi nie wykazało wszystko jest ok, tylko czemu boli;/?
Jutro mam znowu zaliczenie a nawet 2 i mam juz tego dośc ;/
Skoro nic nie wykazało, to trzeba się cieszyć! A te bóle, no nie wiem, może związane są z wahaniami hormonów w trakcie cyklu albo to nerwobóle związane np. ze stresem... Nie ma się czym martwić

Cytat:
Nie mam w co się jutro ubrac ;/ nie mam żadnych sweterków na zimę, wszystko prawie na krótki rękaw, zdałoby się isc na jakieś zakupy !!!!!!!
U mnie też niedobór cieplejszych ciuszków, ale w czwartek chyba wybiorę się z sis na rajd po galeriach...

Cytat:
Moja Niunia dzisiaj pierwszy raz stała sama w łóżeczku.
Jaaaaki zuch!

Cytat:
Gadaaaaaaaaaaanie, będziesz świetną matką Polką

Cytat:
Udało mi się za to wcisnąć dzisiaj rano. Mam nadzieję, że szybko mi to choróbsko minie, bo już tracę cierpliwość...
Zdrówka życzę! Niech w końcu dadzą Ci jakieś leki bo ile można się męczyć...

Cytat:
wczoraj zasiedzialam sie do 1 bo sprzatalismy z tz i nawet o 22 trzepałam chodniczki pizze spalilam napewno
wow jaka mobilizacja

Cytat:
Co by nie mówić Izi jakaś taka ciężka się zrobiła. Ale może za dużo jej dali - nie dość, że zmarł Dany, potem choroba, Dżordż, a teraz zwolnienie...szkoda mi tylko Alexa.
A ci pomorańczowi - fakt - jacyś dziwni są i Webber który kompletnie nie jest tym samym ciepłym szefem... Buuu. Aż się boję co będzie dalej.
Eeeee myszaki, nie mówcie co będzie w grejsach bo ja jeszcze jestem w czarnej i nie mam czasu oglądać nowych odcinków;p A dzieje się, dzieje Zainspirowałyście mnie, muszę ponaglić Tżta o nowe odcinki

Cytat:
A co do mówienia, to Niuńka jest nieziemska, bo wali pięknymi słowami, że nawet pani doktor ostatnio była w szoku - mówi np.: cześć, dzidziuś, kotek, hau, mniam mniam, mama, tata, dziadek, baba, papa, bumbum, otwórz, ostatnio ją małż uczy mówić śrubeczka i mamy przy tym niezły ubaw, bo mówi ećka, co uważam jest olbrzymim wyczynem. Tak więc mówić Niuńka zaczęła bardzo szybko, a teraz tylko się rozkręca
eheheh jaki słoooodziak mały

BRY pięknym Paniom
Jakoś takoś dalej szaro buro i ponuro za oknem, pogoda i mi się udziela;/ Najchętniej przespałabym cały dzień więc nie będę tu smęcić...

Zmykam coś zdziałać. Buziole miłego dnia skarby!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:17   #1242
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Cytat:
Byłam dziś na USG piersi i nic mi nie wykazało wszystko jest ok, tylko czemu boli;/?
Jutro mam znowu zaliczenie a nawet 2 i mam juz tego dośc ;/
ciesze sie ze wszystko ok. na usg i trzymam kciukasy za zaliczenia

Cytat:
a mocznikiem udoskonale sobie balsam z BD a duzo tego mocznika dajesz? bo mam w domu i nie uzywam

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

olej mozesz zamawiac... ale bardziej ekonomicznie oplaca sie kupic puszke jadalnego 700g za 10 zeta... tyle, ze ten co ja mam jest grudkowaty i bez zapaszku kokosa a ten mazidlany pachnie wiorkami kokosowymi i ma konsystencje maselka
czyli lepiej brac odrazu wiecej

Cytat:
Niuńka ucałowana. Łobuz mi dzisiaj kompletnie nie chce spać... 23 a ona dalej buszuje... ale ja to odbieram pozytywnie ze mala rozrabia, chociaz ty zagladasz czesciej o! Gwiazdeczko rozrabiaj czesciej!

Moja Niunia dzisiaj pierwszy raz stała sama w łóżeczku. Coś jej się nie spieszy do chodzenia, ale nawet pani doktor stwierdziła, że będzie chodzić pewnie dopiero na święta. Zobaczymy. Ale i bez tego wszędzie jej pełno. ja tez zaczelam pozno chodzic a gadalam juz przed skonczeniem roczku
Ja nie miałam wyboru, bo u mnie była sytuacja zagrożenia życia mojego i Niuni (dłuuuga historia) tak więc nawet nie było opcji rodzenia naturalnego. Tak więc zastrzyk w kręgosłup przeżyłam i dałam radę. A co do bólu... po cc też boli i to straaaaaaszliwie.... ojejku ale dobrze ze wszystko sie szczesliwie skonczylo
Trzymam kciuki co by przeszło najłgodniej jak się da, bezproblemowo i szybciutko. I fajnie, że masz już przy sobie TŻta, zawsze to chociaż jeden stres mniej. A spakowałaś już torbę do szpitala? To chyba już powoli czas... no wlasnie jeszcze torby nie mam spakowanej ale powoli sie za to zabieram

Kostko, Malinn, Joyce wyglądacie prześlicznie. Ja napradę nie wiem z czego Wy się odchudzacie. Jesteście przesympatyczne. Miło Was zobaczyć. I proszę nie wygadywać głupot, że grube i w ogóle , bo to stanowczo nie na miejscu.
sie zgadzam

Cytat:
Noo, biorąc pod uwagę, że jak wczoraj stanęła, tak od tego momentu ciągle stoi, to pewnie będzie moment...
uwielbiam dzieciaczki ktore zaczynaja gadac, a pozniej jak zaczna calymi zdaniami sypac to w ogole

wlasnie wstalam moge teraz 24 na dobe spac ide na sniadanko
Stary 2009-10-21, 11:55   #1243
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
A Ty w końcu oglądałaś z subtitlesami?
noooo.
powiem Ci ze jednak wolalam najbardziej 3 zeson, jak byl Berk, Adison, i tak fajowo wtedy oni sie trzymali i wogole

a no ogladalam z napsiami, z wielkim bolem bo neianwidze ale nei moglam sie doczekac co u moich ziomków z SGH

kobiecinki wrocilam z nauk hahaha:P
i jzu mam wstret jak pomysle o jutrze caaaaaaaaaaaaaaaaaly dzien od 8 do 16 cwiczenia cwiczenai i cwiczenia.
gadalam dzis w kolezanka ktora woogel nie ejst na diecie, a mowila ze ciagle jej sie ostatnio jesc chce, ze cigle by jadla i jadla.....hmmmmm teraz widze jest now yzeson....sezon na SMOKA;D
[czyt glod;d ja jak mi burczy w brzuniu to zawsze mowie ze smok sie odezwał haha]
Stary 2009-10-21, 12:08   #1244
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
noooo.
powiem Ci ze jednak wolalam najbardziej 3 zeson, jak byl Berk, Adison, i tak fajowo wtedy oni sie trzymali i wogole

a no ogladalam z napsiami, z wielkim bolem bo neianwidze ale nei moglam sie doczekac co u moich ziomków z SGH

i jzu mam wstret jak pomysle o jutrze caaaaaaaaaaaaaaaaaly dzien od 8 do 16 cwiczenia cwiczenai i cwiczenia.
gadalam dzis w kolezanka ktora woogel nie ejst na diecie, a mowila ze ciagle jej sie ostatnio jesc chce, ze cigle by jadla i jadla.....hmmmmm teraz widze jest now yzeson....sezon na SMOKA;D
[czyt glod;d ja jak mi burczy w brzuniu to zawsze mowie ze smok sie odezwał haha]
Merydith Ty tu nie o serialach tylko powiedz ile schudłaś i jak Ci tam idzie??
Ja juz 2 dzień na tej diecie turbo... Hmm... Nic Wam narazie nie powiem oprócz tego, że mój "smok" warczy co 3 minuty hihii. Ale jest nieźle... Dietę mam trzymać do przyszłego czwartku, potem robię tzw 3 dni oszukańcze i ponownie zaczynam dziesięciodniowy trasn odchudzania. O rezultatach Was pinformuję.

Limonko gratulejszyn

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:32   #1245
virginia
Zakorzenienie

Hey girls
Rano do Was nie zajrzałam, bo znów były kłopoty z prądem , więc zabrałam się za porządki w szafie a potem pojechaliśmy z TŻetem do biblioteki.
Teraz kończę surfowanie po necie w poszukiwaniu fajnych materiałów na korki z dziećmi a za chwilę lecę po płaszczyk . Mam nadzieję, że dziś znajdę ten jeden, jedyny .
Zajrzę do Was wieczorem po korkach, wtedy Was poczytam .

I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:34   #1246
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ja juz 2 dzień na tej diecie turbo... Hmm... Nic Wam narazie nie powiem oprócz tego, że mój "smok" warczy co 3 minuty hihii. Ale jest nieźle... Dietę mam trzymać do przyszłego czwartku, potem robię tzw 3 dni oszukańcze i ponownie zaczynam dziesięciodniowy trasn odchudzania. O rezultatach Was pinformuję.

Limonko gratulejszyn

Malinn a do czego kwas hialuronowy dajesz? krecilam sobi jakis czas temu serum (chyba na naczynka juz nie pamietam) z tym kwasem ale nie bylam zachwycona, tak sie zastanawiam moze wrocic do niego bo wszedzie jest tak zachwalany
Stary 2009-10-21, 13:59   #1247
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Dobry
Wiecie co? Wy to jesteście jedna gorsza od drugiej Joyce, jesteś PRZEŚLICZNĄ, PRZESYMPATYCZNĄ dziewczyną i masz najładniejszą opaskę na świecie Już nie mówię o tym, że jak dla mnie to Ty w ogóle nie masz się z czego odchudzać.
Ech... Wszystkie jesteście jednakowo śliczne co głupiutkie i uparte, tyle Wam powiem
Danke schon

A wieczorkiem mam hiszpański

Miłego dnia, dziewczyny Sorry, za chaotyczne pisanie, ale trudno się skupić między jednym wycieraniem nosa a drugim
Jak dostaniesz porządne leki to raz dwa staniesz na nogi. Zobaczysz
Cytat:
Wow, ona serio już tyle mówi? Moja chreśnica ma półtora roczku i też tyle daje radę, chociaż z "ci" ma jeszcze problem. Także brawa dla Nadusi!

Heh, dzisiaj jakoś nie mogłam się zwlec z łóżka. Obudziłam się koło 9 i jeszcze przed 2 godziny czytałam w wyrze Potem posprzątałam mieszkanko i zaraz muszę w końcu coś zjeść, bo padnę. Resztę dnia planuję spędzić z Tżem, więc dzień zapowiada się bardzo miło.
Miłego dnia wszystkim!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:02   #1248
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Malinn a do czego kwas hialuronowy dajesz? krecilam sobi jakis czas temu serum (chyba na naczynka juz nie pamietam) z tym kwasem ale nie bylam zachwycona, tak sie zastanawiam moze wrocic do niego bo wszedzie jest tak zachwalany
ja go sobie bardzo chwale daje do serum z Q10 i fajnie nawilza i pieknie pachnie
Stary 2009-10-21, 14:09   #1249
Malinn
Zakorzenienie

Dobryyyy

Dopiero wrocilam a juz mam dosc.....

Mam zajecia z mega crazy szalonym czlowiekiem.... swir jakich malo....
Dzisiaj pojezdzał hiszpanow, ze nie potrafia mowic po angielsku... a sam ma taki akcent jak by sie w chinach tego angielskiego uczyl wiec sa to zajecia na cierpliwosc i umiejetnosc sluchania ze zrozumienie....

Mamrotko zelik HA jest swietnym nawilzaczem.... ale jesli sie stosuje z czyms...bo sam moze wysuszyc.... Dobry jest pod krem/olej do wlosow...

Wytestowalam wczoraj ta oliwke.... i jest boooooskkaaaa nie jest tepa, ani mega sliska... no i ten zapach

Lece jesc...dzisiaj moja dieta sie trzyma

Kostko ile wychodzi tak w ogole za przesylke? Jeszcze mysle, czego potrzebuje.... wczoraj jak wrzucilam wszystko co potrzebuje to mi wyszlo, ze musze ponad 120 zl zaplacic i ograniczylam sie do absolutnego minimum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 14:23   #1250
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Kostko ile wychodzi tak w ogole za przesylke? Jeszcze mysle, czego potrzebuje.... wczoraj jak wrzucilam wszystko co potrzebuje to mi wyszlo, ze musze ponad 120 zl zaplacic i ograniczylam sie do absolutnego minimum
jak nie przekroczymy kilograma to chyba 11zł priorytet wieczorkiem sie tym moze zajmiemy, ja chyba tylko 3 rzeczy ale jeszcze popatrze
Stary 2009-10-21, 14:26   #1251
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
łółłł, to dałaś po spaniu Ja dzisiaj chciałam być dzielna, nastawiłam sobie budzik na 9.00 (żeby powoli przyzwyczajać się do porannego wstawania bo od poniedziałku zaczynam szkołę;/), ale moja sis w nocy strasznie chrapała więc wkurzyłam się, stwierdziłam, że i tak się nie wyśpię przez nią i budzik wyłączyłam ;P Jutro robię drugie podejście

Cytat:
hyh, faktycznie sezon na smoka bo ja też ciągle go czuję

Cytat:

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Hey girls
Rano do Was nie zajrzałam, bo znów były kłopoty z prądem , więc zabrałam się za porządki w szafie a potem pojechaliśmy z TŻetem do biblioteki.
Teraz kończę surfowanie po necie w poszukiwaniu fajnych materiałów na korki z dziećmi a za chwilę lecę po płaszczyk . Mam nadzieję, że dziś znajdę ten jeden, jedyny .
Zajrzę do Was wieczorem po korkach, wtedy Was poczytam .
Trzymam kciuki za ten jeden jedyny wymarzony płaszczyk Oby się gdzieś objawił

Cytat:
Heh, dzisiaj jakoś nie mogłam się zwlec z łóżka. Obudziłam się koło 9 i jeszcze przed 2 godziny czytałam w wyrze Potem posprzątałam mieszkanko i zaraz muszę w końcu coś zjeść, bo padnę. Resztę dnia planuję spędzić z Tżem, więc dzień zapowiada się bardzo miło.
Miłego dnia wszystkim!
To się nazywa miły dzionek

Uhhh, a ja dopiero skończyłam prasowanko i sprzątanko;/ Ciągle chce mi się żreć, no nie wyrobię niedługo wrrrrrrrr. Dość mam już diety, chcę wpierdzielać pizzę bez opamiętania ;P męczę się z tymi ostatnimi kilogramami, aż wstyd;/ mało zostało do zrzucenia a tu klops

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:11   #1252
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
a nie wiele , tylko te 6 kilosow w 2 tygodnie, a w 3 tygoniu od kiedy zeszly wegle juz nic, stoje w miescju i zastanawiam sie czy nei zaczne puchnac;/;/
a skad masz ta dietę pipko??
myslisz ze podziała??? bo aj kpodziala to ja tez chce stosowac bo ja musze byc piekna zgrabna i powabna bo lada dzien koniec swiata a ja nadal sama;(
P.S. masz juz zdjecia sesjowe i film? bo wiesz ze obiecałas do mnei wpasc z owym

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
hyh, faktycznie sezon na smoka bo ja też ciągle go czuję
tia, sezon na big milka mija to sie pojawia sezon na smokusia;/
Stary 2009-10-21, 15:24   #1253
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
Wow, ona serio już tyle mówi? Moja chreśnica ma półtora roczku i też tyle daje radę, chociaż z "ci" ma jeszcze problem. Także brawa dla Nadusi!
Hihi, no gada że aż miło. Uwielbiam ją za to. Mówi też ucho, oko, nosek, miś to śśśś i pewnie jeszcze coś, ale nie pamiętam. Ona bardzo szybko zaczęła gadać. Zawsze jak wstawaliśmy rano mówiliśmy jej cześć kochanie i jakieś było nasze zdziwienie, kiedy taki mały szkrab pewnego dnia odpowiedział nam czeeeeee...

Cytat:
Miłego dnia wszystkim!
No to faktycznie To miłego przytulania

Cytat:
noooo.

masz rację, 3 i 4 sezon były chyba najlepsze. Brakuje mi teraz tego fajnego klimatu. Np. kompletnie nie w moim typie jest osobowość Hunta i w ogóle siakoś tak dziwnie jest. W sumie teraz to najfajniejsza jest mała Grey i Sloan, tak pod względem osobowości. No i może jeszcze Torres.

Cytat:
hihi coś w tym jest a może to ta nieuchronnie zbliżająca się zima tak działa?????

Cytat:
uwielbiam dzieciaczki ktore zaczynaja gadac, a pozniej jak zaczna calymi zdaniami sypac to w ogole
a zobaczysz jak to będzie jak Twoje własne maleństwo będzie gadać. Tego nie da się porównać z niczym.

Cytat:
Toś poszalała z tym spaniem. Ale korzystaj póki możesz. Końcówka też jest senna, za to potem...
A co do torby, to myślę, że czas goni. Nie zapomnij spakować aktu śłubu, bo to ważne. Aaa i dobrą strategią są dwie torby - Twoja i Niuni. U mnie to zdało egzamin w 100%. Jak szłam do szpitala zabrałam ze sobą tylko moją. Drugą potem dowiózł TŻ.

Qrczę a ja się zbieram do BU zbieram i zebrać nie mogę. W tym miesiącu stwierdziłam, że większym priorytetem są zakupy ciuchowe. Może w listopadzie w końcu się uda, choć nie powiem, żeby moja szafa była przygotowana w pełni na zimę...

Virginia udanych łowów płaszczykowych.

Kupiłam wczoraj tego Astora 3 style o którym pisałyście. Dzisiaj wielkie testowanie i stwierdzam, że już mi się podoba . Ciekawe tylko czy nie będzie się kruszył pod koniec dnia.

Aaaa się zapytam - czy któraś z Was używała może podkładu Rimmel Stay Matte, który teraz tak reklamują??? Szukam godnego następcy dla Mattitude, który odpada ze względu na zawarte w nim filtry i tak się przymierzam do tego rimmela. Szczególnie, że podobno on taki naturalny i w ogóle (btw muszę to sprawdzić na biochemii). Jak macie jakieś rewelacje to ja poproszę.

Miłego dnia.
Stary 2009-10-21, 15:41   #1254
Kostka09
Zakorzenienie

Joyce - miłego przytulankowego dnia

Mamrotko - wypoczywaj jak najwiecej bo potem bedzie Ci brakowało czasu na sen juz nie moge sie doczekac Gabi

Olcia - daj znać jak służy Ci ten tuszktorys musze kupic

Ines - te Twoje bole pewnie są hormonalne, sa takie krople na takie bole bez recepty chyba ogolnie na PMS ale nie pamietam nazwy

zrobiłam dzisiaj Tagine z kurczakiem i zrobiłam Wam sesje
1. podsmażam cebulke, czosnek, cytryne kiszoną z mięskiem
2. potem dorzuciłam warzywa surowe i podlałam bulionem z przyprawami
3.dusi sie
4.gotowe

kto chce troche??
Stary 2009-10-21, 15:42   #1255
Kostka09
Zakorzenienie

no i zdjęcia
Stary 2009-10-21, 16:02   #1256
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
zrobiłam dzisiaj Tagine z kurczakiem i zrobiłam Wam sesje
1. podsmażam cebulke, czosnek, cytryne kiszoną z mięskiem
2. potem dorzuciłam warzywa surowe i podlałam bulionem z przyprawami
3.dusi sie
4.gotowe

kto chce troche??
Ja, ja, ja, ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Wygląda super!!!
Stary 2009-10-21, 16:07   #1257
Malinn
Zakorzenienie

kostko ale to wyglada smakowicie
Stary 2009-10-21, 16:08   #1258
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
no i zdjęcia

Olenko no mam zamiar spakowac dwie torby
mam jeszcze pytanie do ciebie, jaki termometr macie? chce kupic taki do ucha/czola ale nie wiem na co sie zdecydowac
Stary 2009-10-21, 16:48   #1259
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć plociuchy

Ja tylko na chwileczkę.

Ogłaszam, że dziś jest chyba Międzynarodowy Dzień Podrywania Limonek Przez Starych Obleśnych Facetów
Najpierw lekarz (w wieku mojego taty) z lubieżnym uśmiechem stwierdził,że mam 'bardzo brzydkie zapalenie oskrzeli i bardzo ładne oczy' po czym zainteresował się 'ile ja właściwie mam lat'. Kusiło mnie, żeby powiedzieć, że w porównaniu do niego to bardzo mało, ale ugryzłam się w język.
Później po drodze do pracy zaczepiało mnie jeszcze dwóch amantów w wieku 50+. Gdybym takie emocje budziła w normalnych mężczyznach życie byłoby o wiele piękniejsze

U lekarza jak widzicie byłam. Dostałam antybiotyk, kategorycznie odmówiłam przyjęcia zwolnienia i mam nadzieję,że mimo to będę zdrowieć z każdym dniem

A teraz zmykam, bo już mnie wszyscy wołają na Espanol! Zajrzę później
Stary 2009-10-21, 17:47   #1260
fiolusiek
Zakorzenienie

witajciejestem ale zaraz mnie nie ma zmeczona jestem i w koncu sie zebralam w sobie zeby zaczac mniej jesc i zaczac brzuszki w koncu zmeczona jestem i lece dokoncczyc
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości