|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Maggie ale masz przeboje z tą laskę
Agatka czyli to nie tylko teściowa jest taka ale3 i TZ siostra?? |
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem Wam, o co tu wg mnie chodzilo-tesciowa wie, ze ze mna cos nie tak i ze nieszybko doczekaja sie wnuka, wiec podejrzewam, ze jej powiedziala i ta zaraz poleciala tez do gina i zeby miec gorzej to zrobila afere i sensacje z tego, ze wzieli jej wymaz
|
||
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby nie wykrakala, bo jeszcze naprawde jest się coś zlego przydazy i wtedy dopiero będzie płacz ![]() nie rozumiem takich ludzie mysli, ze jak będzie miała gorzej od ciebie to tesciowa ją bardziej polubi?? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- dobra lecę się kąpać, sprzątać łazienkę. bo jak głupia od 8 siedzę i wpatruję sie w telefon tak sie pocieszam, ze skoro juz prawie 4 godz milczy to może jednak jest ta operacją ??
|
|
|
|
|
#1864 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam na więcej![]() Cytat:
... ale nie dziwię się... jak to mówią... ładnemu we wszystkim ładnie![]() Cytat:
u mnie jak na razie nie ma przebojów z rodziną męża... na szczęście Poza nieco dziwną teściową dajemy radę![]() Cytat:
no to czekamy na wieści ![]() AgatkaL współczuję Ci Ja mam wyjątkowo krnąbrny i butny charakterek więc pewnie nie poszłabym do teściowej ale tak na prawdę tylko Ty znasz dobrze tę sytuację i musisz podjąć sama decyzję, taką żeby była najlepsza dla Ciebie
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam sobie wziąć długą gorącą kąpiel. weszłam, umyłam się, połozyłam w wannie a tu telefon. (4 godz na niego patrzyłam to nie dzwonił, na chwilę wyszłam i co??) wyskoczyłam z tej wanny jak oparzona. patrze, że to babcia dzwoniłą. wiec szybko dzwonie do niej, a ona chciała mi tylko powiedziec, ze dziadek sie nie odzywał, wiec pewnie jest operacja. i że zadzwoni do warszawy do szpitala za 2 godz to moze sie czegoś dowie.
w tym przypadku brak wiadomości, to dobra wiadomość
|
|
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś pisałyście o jakichś książkach, jak być dobrą żoną czy mężem nia pamiętam już. podacie i tytuły tych książek??
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item790312201_sztu...ght_06550.html mam obie. pierwszą przeczytałam a druga narazie leży |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam drugą a nie pierwszą
tą o tytule " sztuka porozumiewania się" polecam. choc na początku mnie nudziła (duzo było rzeczy religijnych) dopiero od 80 strony (ma 220stron) się wciągnęłam ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- właśnie sobie przypomniałam, że za 2 tyg mamy z TZ 8 rocznicę trzeba coś wymyslić na tę okazję
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znacie moze jakies strony na ktorych mozna bezpłatnie założyć swoją galerię zdjęć (poza picassa - bo ją znam)
chcemy zrobic z mężem taka naszą własną stronę z naszymi zdjęciami tylko nei wiem jak sie do tego zabrac ![]() ps. znow chora jestem wykonczy mnie to latanie miedzy domami wykąpana
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze przekichane macie z tą łazienką
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
anika222 rozumiem cię
Kurde dzisiaj byłam u nas w mieszkaniu, coś pomału im to idzie , koles powiedział że do piątku powinno być pomalowane , nie wiem jak oni sobie to wyobrażają, kurde nie podoba mi się to
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
no przekichane bo mieszkamy w nadbudówce taki kurna hamerykański styl dom nad garażem
![]() a łazienka i kuchnia jest w domu teściów a pomiedzy maszymi dwoma budynkami stoja jeszcze auta tak ze ledwo mozna przejsc bo w garazu jest auto teściów przerąbane normalnie ale juz za niedługo zaczynamy budowę i bedzie lepiej teraz sie musimy meczyc
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej
mamy juz projekty teraz cos tam niby robi geodeta ciezko sie z nim dogadac szkoda gadac
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
ech na niczym dziś nie potrafię się skupić.
milam sprzątnąć łazienkę i nie sprzątnełam, miałam poczytac książkę i tez nic z tego. leże pod kocykiem, wpatruję się w telefon ![]() babcia miała o 14 dzwonić do warszawy do szpitala i potem do mnie. a telefon milczy nie chcę do niej dzwonić, denerwowac jej. poczekam. choc to czekanie juz mnie dobija.---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- no tak, nie wytrzymalam i zadzwoniłam do taty dziadek jest w trakcie operacji teraz trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, aby nie było komplikacji
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
no to rzeczywiście przerąbane, kurcze to pewnie wam jeszcze zejdzie z tą budową, ale pocieszaj się myślą że już nie długo będziecie sami dla siebie i na nikogo łasce.
Ja też mam przekichane bo remont w trakcie , i nie wiem czy się wyrobimy , ja za jakieś ponad dwa miesiące rodzę wiec nas czas ponagla , teściowa bardzo zapuściła mieszkanie i mamy sporo roboty, ogólnie generalny remont żeby doprowadzić do stanu, a kasiory na to potrzebne mnóstwo, do tego ja czekam na pieniądze z ZUS od sierpnia , wiec jesteśmy tylko na pensji tż, a to starcza na opłaty , jedznie i inne pozostałe rzeczy , do tego remont , starcza ale musimy sie z pewnymi rczeczami wstrzymywać , chodzi o materiały za które trzeba płacić większa gotówką . A chciałam teraz kupic łóżeczko i inne potrzebne rzeczy typu przewijak, wózek itp. dla dzidziusia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniła babcia.
operacja się zakonczyła. serce nie bije narazie, jest podłączony do respiratora. trzeba czekać. niestety lekarzy operujących nie było, wiec nie wiadomo jak przebiegłą operacja. babcia sie mnie tylko zapytała, czy to dobrze, ze jest ten respirator?? ja sama nie wiedziałam, ale skłamałam, ze tak powinno być. ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- powiedziałam wszystko rodzicom i.. sie poryczałam. teraz trzeba czekac aż serce zacznie samo bić, aż dziadek sie wybudzi. ja zwariuję chyba. |
|
|
|
#1879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() AgatkaL jestem w szoku ale myśle, że niewarto tak pod wpływem impulsu decydować, potrzebna wam spokojna rozmowa i jeśli TŻ bardzo chce byś się pogodziła z jego mamą to powinien Ci w tym pomóc a nie tylko wywoływać presje. Trzymam kciuki za dziadka.
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
czesć dziewczynki
![]() Agatka-Strasznie mi przykro, ze Wam sie tak nie układa ale bądz dzielna i nie podejmuj pochopnych decyzji!! Wszystko bedzie dobrze MAdzialenka-zdrówka dla dziadka!!!! tak czytam o Waszych przebojach rodzinnych i czasem mam wrazenie ze to lepiej ze oboje jestesmy z TZ jedynakami (wiem-na samoluba teraz wyszłam) ale ma to swoje minusy bo oboje mamy strasznie ciezkie charaktery-ale oboje sobie zdajemy sprawe z tego i (odpukac) nauczylismy sie ustepowac sobie w pewnych sprawach co nei bylo latwe dla upartych jak osiołki jedynakow
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia trzymam mocno kciuki za dziadziusia !!!! Informuj nas na bieząco !
Znow mam z 5 stron nadrabiania Mialam grype jelitowa i nawet nie mialam sily patrzec w kompa ![]() Dziewczynki, slyszalyscie cos o biurze podrozy Dreamtours z Gdanska? A moze ktoras z Was jest z Gdanska? Wykupilismy wlasnie podroz poslubna... teraz sie boje ze to moze byc firma krzak i 12 tys w plecy.. Maz by mnie zabil. Dodam, ze sprzedaja oferty niemieckich biur podrozy.
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
motleyyy dziekuje
![]() UWAGAAAAA dostalismy kredyt wlasnie dzwonili z banku i pozytywnie rozpatrzyli a do tego bez prowizji dla bnku wiec 5 tys do przodu ![]() ![]() i co wazneeee w srode za tyddzien podpisujemy uwowe a w czwartek notariusz i podpisanie aktu wlasnosci...ale sie ciesze juz niedlugo bedziemy wlascicielami wlasnego m ![]() ![]() ![]() dziekuje tym ktore trzymaly kciuki
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz czekamy na wiesci i zdj z parapetówy hihi Agatka, przeczytałam kilka Twoich postow.. strasznie przykre to co piszesz.. nei chce byc czarnowidzem, ale jesli mąż nie zmądrzeje, nie zmieni podejscia do Ciebie to czarno to widze! Musisz miec własne zdanie i nie możesz byc niewolnicą jego poglądów/zachcianek, bez mozliwosci realizowania siebie w tym co lubisz !! Walcz o swoje, potem bedzie jeszcze gorzej, wejdzie Ci na głowie jesli juz na początku sobie na to pozwolisz
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde ja nigdy tfu..tfu takich ekscesów jeśli chodzi o guzki, wirusy czy cos takiego ( mówię o sprawach kobiecych) nie miałam no ...poza jednym przypadkiem teraz w czasie ciąży, jakieś zapalenie ale szybko zlikwidowane , globulkami. Chociaż powiem że też się bałam bo przecież ciąża i raczej takich rzeczy się nie powinno używać ale z tego co wiem to lekarz mówił że często w ciąży się pojawia jakaś infekcja, i dość często likwidowana jest właśnie globulkami lub maściami, zależy od tego jaka to infekcja.
a ja czekam na tż aż przyjdzie z pracy pewnie zmęczony i na pewno przez mojego brata nie wyspany , zobaczymy jak dzisiejsza noc nam minie , chyba że będzie chciała jechać tam do mieszkania i spać martucha ![]() super
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-10-21 o 17:33 |
|
|
|
#1887 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak ja bym myslala o rozwodze to nie chcialabym sie kochac z mezem no ale widocznie ludzie roznie reaguja na stres ....Cytat:
ale niestety nie dala rady isc na slub ... a wesele tym bardziej bo az godzine drogi od domu mielismy lokal fanie Ci w tej fryzurce Cytat:
hahaha ile ta panienka ma lat ? bo zachwuje sie jak by miala 15 kochana moze Ty jestes dla niej takim wzorem ze az musi robic dokladnie to co Ty Cytat:
wszystko bedzie dobrze Cytat:
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeden dzień mnie nie było, a nadrabiania po prostu tyle że szok!!!
Madzia trzymam MOCNO kciuki za dziadka i za jego wybudzenie, serduszko na pewno zacznie normalnie pracować, tylko potrzebuje na to czasu. AgatkaL tak sobie czytałam Twoje posty...i...byłam kiedyś w takiej sytuacji i przegrałam walka z teściową nic Ci nie da, szantażowanie TŻ również, po moich doświadczeniach (krzyku, płaczu, wściekłości itp) wiem, że musisz znależć "złoty" środek. Ja wierzę w to, że Twój TŻ Cię Kocha, tylko się pogubił, Ty walczysz i uważasz, że słusznie ( ja też tak uważam) tylko, że Twój mąż i jego matka na pewno tak nie myślą, uważają Cię za histeryczke i pewnie okropną babe ja pomimo gniewu i złości na teściową, zagryzła bym zęby i pojechała bym do teściów, nie żeby się przeprosić, tylko po to aby porozmawiać, o pogodzie np. Pokaż TŻ że szanujesz jego rodzine, nie musisz ich Kochać po czym wytłumacz mu wtedy co Ci siedzi w sercu, w złości Twojej i jego niczego nie naprawisz, a z pomocą teściowej możecie wszystko zniszczyć ...Martucha śliczna fryzurka
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2009-10-21 o 18:16 |
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha slicznie Widze ze wrocilas do grzyweczki-ja swoja zapuszczamAgatka wspolczuje .Az nie wiem co napisac. |
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny! potrzebuję pilnie pomocy z matematyki! jest tu ktoś kto ma w tym kierunku większe zdolności niż ja..?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

powiem Wam, o co tu wg mnie chodzilo-tesciowa wie, ze ze mna cos nie tak i ze nieszybko doczekaja sie wnuka, wiec podejrzewam, ze jej powiedziala i ta zaraz poleciala tez do gina i zeby miec gorzej to zrobila afere i sensacje z tego, ze wzieli jej wymaz