Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 21:24   #841
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

asia665 no takie w kolorze skóry-dużo jest teraz właśnie takich figów,stringów i biustonoszy w tym kolorze. I one się zupelnie nie rzucają,bo są właśnie jak skóra. Pomyśl nad tym. I pochwal się kiecą!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:25   #842
lasoa
Zakorzenienie

mam pytanie, czy ktoras z Was bedzie kupowała ciasto na własna reke? Ile liczyliscie na osobe?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:31   #843
Konto usunięte

lasoa my będziemy mieli pieczone ciasto,a ile to nie wiem. Ja to nie wiem,jak się to liczy:P.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:32   #844
lasoa
Zakorzenienie

a ile placicie? Bo zastanawiam sie dziewczyny co bardziej sie oplaca menu za 130 zł bez ciasta czy za 150 zł z ciastem ?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:34   #845
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
A welon tak jak biała suknia oznaka niewinności i dziewictwa dlatego czasem się ludzie krzywo patrzą ale teraz to chyba prawie wszystkie dziewczyny w sukniach innych niż białe i bez welonu musialyby do ołtarza iść
Mów za siebie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14850994]grunia27 ja tez mam taką ciotkę,tylko jej dzieci są jeszcze małe. To jest żona,mojego ojca-brata. Jej rodzina jest najlepsza. Wesela w jej rodzinie są najlepsze,a w tej to kicha. I w ogóle taki fotograf i kamerzysta jak my wzięliśmy to jest bez sensu,ale z jej rodziny taka jedna miała fajnego. I sukienkę miała piękna. Bull shit! Była w 6 miesiącu ciąży i wyglądała ohydnie! Miała zielone włosy,bo jej fryzjerja zrąbała,kamerzysta nie znał się nic na tym co robił,a sukienka tak jej odstawała od cycków,że jej stanik było widac i miała krzywo skróconą. Ale jak to mówią: "U siebie w oku belki się nie widzi,ale u kogoś to się drzazgę zobaczy". Debilka![/QUOTE]
Nie denerwuj się słonko ja sobie zawsze tłumaczę że chociaż jest się z kogo pośmiać

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wpadlam sie pozegnac lece sie pakowac i jutro jade do mojego TZcika to papapa do poniedzialku
Powodzonka! Bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

mi się zawsze obrywa za mój pokój. za NIEŁAD ARTYSTYCZNY na biurku i krześle
ARTYSTYCZNY NIEŁAD...skąd ja to znam

wpadłam powiedzieć ładnie DOBRANOC

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14851178]lula177 tylko bądźcie grzeczni[/QUOTE]
Marzenia ściętej głowy

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:39   #846
Konto usunięte

Dobra,ja też umykam. Jak mi się uda przeczytać takie coś to pójdę rano na zajęcia,a jak nie,to nie. O!
Dobranoc!
Stary 2009-10-21, 21:40   #847
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze
moja mama ma tak wykańczającą fizycznie robotę że nawet jak mi się nie chce to staram się za nią robić w domu co trzeba
Mi się nigdy nie chce sprzątać, ale już raz w tygodniu się zmuszam heh. moja mama nie pracuje codziennie (dorabia tylko raz w tygodniu) więc zawsze podłogi pomyje i kafle czy coś, a mi zostaje na sobote kyrze i odkurzanie. Łazienka niby też należy do mnie, ale cięzko mi się za nią zabrać - z reguły znajduję czas tylko przed świętami a tak to mama mnie wyręcza. mam wyrzuty sumienia.

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Kurcze muszę iść dzisiaj na solarium bo tak mi na buzi wyskakuja pryszcze, a zawsze jak raz na miesiac zaszłam to miałam spokój... Ciekawe co mi Dawid powie
Ja też muszę iść, ale ja wygrzać zatoki Faktycznie jak chodziłam zimą regularnie, to nie bolały aż tak.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Asia..Nie zmądrzeje.. Zrobi sobie nowe i juz Znam Go.. wiem jak na to leje... Masakra...
To chyba nie do końca tak jest., mój Tz po wypadku i po tym jak mu zabrali prawko załamał sie trochę. Fakty był kierowcą, ale został magazynierem w tej samej firmie. Ale juz przyzwyczaił sie wozić pupe i cięzko mu było. i oczywiście miał pretensje do całego świata, co myśmy się z nim nieli swego czasu. Dobrze że za 3 miesiące oddają mu prawko. ufff.

Cytat:
Ale o przedmałżenski chodzi czy tanca bo nie doczytałam za tańca płaciliśmy 70 zl za 6 spotkań a za przedmałżeński to u nas się nie placi... nie slyszałam nic o opłatach a nawet na jednych zajęcach kiedyś bylismy przez przypadek
Teraz pytałam o przedmałżeńskie hihi,a le dobrze wiedzieć ile kosztuje tańca

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
GRATULACJE
U nas dziś na liczniku 556 dni
szczęściara :P

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
[I][B]cobra115
napisze tylko tyle-bo zmykam swietowac
miłego wieczorku bejbe
Oj masz co świętować

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
[
ma.ko - my tez myslelismy zeby wlasnie w ramach podziekowan na slubie nie wreczac rodzicom jakiegos badziewaia ktore mozna tam kupic po sklepach, tylko wlasnie zrobic takie ladne albumy dla nich, ze zbiorka naszych zdjec, tylko wlasnie te z weela tez bysmy chcieli im tam wkleic wiec jeszcze nie wiem jak to zrobimy..
Też tak chciałam, tylko nie wiem jak to rozwiązać. Ale zawsze można rodzicom na weselu wręczyc kwiaty, a póxniej jak będziemy im dziękować po weselu to wręczyć oba al;bumy. Jeden ten fotoalbum, a drugi ten, który mamy od fotografa (w cenie mamy 2 albumy dla rodziców i 1 dla nas)

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mam pytanie, czy ktoras z Was bedzie kupowała ciasto na własna reke? Ile liczyliscie na osobe?
Oj nie mam pojęcie, u nas ciasto i tort jest już wliczone.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:41   #848
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mów za siebie
pierwsza wersja była że wszystkie ale zmienilam na prawie bo jeszcze ktoras sie by obraziła no ale Elunka ty to chyba we wianku nie pójdziesz?

Ja jeszcze nad ciastem się nie zastanawiałam, bo w sumie to my mamy z sali ale oprócz tego będziemy zamawiać ale chyba kołacz muszę jeszcze nad tym pomyśleć

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:46   #849
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

A ja dziś wkońcu zobaczyłam się z Tż ale wymyślił sobie, że musi kupić herbatę poziomkową i zeszłliśmy pół miasta w poszukiwaniu herbaty. Aż w końcu w ostatnim sklepie była hehe. Ale ja jestem dobra dla niego.
I zeszyt mu kupiłam, żeby ładnie notatki robił na zajęciach hehe

A teraz ide spać, bo jutro już cały dzień w pracy mnie czeka i jakieś głupie szkolenie.
A jecsze się dzisiaj w kurzyłam. przychodze rano do pracy i koleżanka mówi do mnie "wiesz, że zostałyśmy wytypowane na ochotnika do szkolenia" no ładnie nawet mnie nie było i jestem wytypowana na ochotnika to jakiegoś głupiego szkolenia z inwentaryzacji. i jeszcze księgowa chce mi wcisnąć archiwum.A takiego wała. Nie zgodze się. I co jecsze.
Ehh sorry,a le musiałam się wykrzyczeć.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Jenny wiem, że jescze 668 dni ale w porównaniu do 556 bambusiek to masa czasu.

Dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-10-21, 21:47   #850
Stysik
Zakorzenienie

Ma.ko to nieładnie postąpili i tą najgorszą robotę Tobie dają Asertywności u nas Elunka i T'ai uczą

Stary 2009-10-21, 21:51   #851
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Chyba się do nich zgłoszę Chociaż ostatnio uczę się w pracy wredoty.
A ta księgowa, to tylko wszystkim na około roboty szuka i robi zamęt o nic. Panikara jedna.
A wiesz jak uzasadniła to, że mnie typuje na szkolenie? "Bo ja jestem mądra, inteligentna, szybko się uczę i nie boję się komputerów". Już nieraz informatyka zastępowałam, wystarczy. Qrcze jednak trzeba jak najszybciej te pracę zmienić

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Ok, ide już serio spać :P
kolorowych snooof

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-10-21, 21:55   #852
Stysik
Zakorzenienie

Ma.ko to Ty powinnaś tam wszystkimi rządzić no księgowa wie jak człowieka podejść komplemetami

Dobranoc Dziewczyny

Stary 2009-10-21, 22:08   #853
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
my chcemy wziąć wersję z ciastem. tem jest chyba 1 czy półtora kawałka na osobę. ewentualnie, po sprawdzeniu u brata ile ciasta zejdzie.

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy...
Na wesele mam sukienke- bombka, na ramiączkach klor: wrzosowy.
No i dzisiaj sobie ją przymierzyłam i tak wiecie "poskakałam" w niej i zobaczyłam ,że zsuwają mi się ramiączka No i drugi problem co zrobić ze stanikiem? Silikonowe ramiaczka? Czy może zwykłe tylko ,że w kolorze suienki? Mam dość spory biust wiec musze miec dobrą stabilizacje.
wg mnie przyszyj ramiączka do sukienki

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wpadlam sie pozegnac lece sie pakowac i jutro jade do mojego TZcika to papapa do poniedzialku
Baw sie dobrze

A ja dzisiaj nie miałam pół dnia internetu i jak siedziałam na kompie to grałam w glupiego Pająka

no ale przynajmniej przepisałam wykład

śpiąca coś dzisiaj jestem, chyba pójdę spać zaraz.

a co do nauk przedmałżeńskich to my będziemy robić w 2011 przed świętami Wielkanocnymi. mamy jeden dzień nauk, a potem na dzień skupienia do innej parafii.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

ma.ko nie ładnie w pracy zrobili.

a u mnie do ślubu 675.

Jenny, ma.ko uważajcie, niedługo szatańska liczba dni do ślubu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:13   #854
lusesita23
Zakorzenienie

Niunia a jak Ci się udało tylko jeden dzień nauk załatwić? matko, kumpela moja to chyba z miesiąc chodziła, a klęła jak szewc

O cieście sie nie wypowiadam, bo aż tak daleko moje plany nie sięgają ale bardziej chyba sie opłaca oddzielnie, tak słyszałam

Ma.ko księgowe są najgorsze, wiem coś o tym jak pracowałam w biurze (bo teraz pracuje w domu ze względu na bardziej napięty plan) to zawsze mnie jakims komplementem obdarował,ale nigdy bezinteresownie. i wypłat często nie dostawałam na czas, bo ona "bardzo przeprasza,ale zapomniała" wrrrr...a powiedz:też jest stara i gruba? bo moja taka była(jest)-na szczęście nie musze juz znosic jej widoku

Ja też idę spać, bo jakoś niedospana chodzę.ale na szczęscie mam juz weekend

Dziś TŻ rozwalił mnie swoim SMSem - bo ja teraz już nic nie mówię o ślubie, chce żeby sam zaczął-i pisze mi, że w pracy rozmawiał z kolega, który się żenił niedawno i M. był w takim szoku, że salę "ogarniali JUŻ rok wcześniej" i "ja nie wiedziałem, że takie kolejki są"ech możeteraz sam dojdzie, że to juz czas-ale to sięwiąże chyba wtedy z jego wyjazdem do pracy

Nie będe się na noc dołować...

Dobranoc dziewczyny

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:15
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:17   #855
cobra115
Zakorzenienie

Faaaajny był ten Kac Vegas, ale Dawid stwierdził, ze też chce taki kawalerski

Oglądam na jedynce fajny film o nastoletnich rodzicach kurde przekichane w takim młodym wieku....
Stary 2009-10-21, 22:19   #856
niunia32
Zakorzenienie

Lusesita u mnie w parafii zawsze w jeden dzień są. rozmowa z księdzem, z kobieta z poradni. jeszcze chyba cos. nie pamietam i to jeszcze w sobotę albo niedzielę, tak by wszyscy mogli być

aaa pisałyście coś do pracy, Adam wspominał ostatnio, że chciałby pojechać za granicę do pracy.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:40   #857
lusesita23
Zakorzenienie

O to fajnie masz z tymi naukami

Widzę, że nie jestem sama z "problemem" pracy za granicą.

Kurczę nie wiem nadal co o tym mysleć, jesli nie będę mogła jechać to pojedzie sam-wiadomo,ale...ufam mu, to raczej oczywiste po 9 latach w związku, ale chyba jestem mało pewna siebie skoro pierwsza mysl, która przychodzi mi do głowy to to, ze nie wróci, ze wciągnie go coś/ktoś i tam zostanie.absurd-wiem.tym bardziej, ze to na razie tylko luźne pomysły, nie żadne plany,ale myśli juz są,ech...

Cobra moja mama właśnie ogląda ten film na jedynce. a ja po kapieli juz i i de spać. dobranoc

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:42
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:45   #858
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

No to dlugo sie pouczylam, raptem godzine..ehh..chyba bede musial jutro jakiegos zurawia zapuscic do kolezanek na tym tescie, bo z mojej wiedzy to nic nie wydobede..

jolkjp - u mnie chociaz mieszkam w malej miejscowosci nikt nie zwraca uwagi na welon, moja siostra tez brala slub jak bylo w 4 miesiacu ciazy i miala biala sukienke z welonem i nikt nic nie mowil, nawet nie wiedzialam ze sa takie zwyczaje..

lasoa - wydaje mi sie ze 130 bez plackow bardziej sie oplaca, no chyba ze masz tam juz wliczone placki ktore dajesz goscia w paczuszkach..bo tak na prawde bardzo malo sie je plackow na weselu i nie wiele ich trzeba, mojej siostrze po weselu bardzo duzo zostalo, musielismy to zamarazac zeby sie nie zmarnowaly..

grunia27 - ja tez mam taka dalsza ciotek co to ona i jej coreczki to cale zycie swiete i wogole najlepsze pod kazdym wzgledem, a tu nagle okazuje sie ze jedna z nich nagle bierze slub, najlepsze ze nigdy wczxesniej nie slyszalam zeby nawet jakiegos faceta miala, no i zaraz po slubie pojawil sie dzidzius i wszyscy wiedzili ze oni sobie wpadli, a one calemu swiatu wmawaiaja ze on jest wczesniakiem i ze ma 4 miesaice mniej niz w rzeczywistosci, a jak to dziecko sie urodzilo to ona z domu nie wychodzila wogole zeby nikt sie nie skapl ze ona juz urodzila..normalnie masakra jakas..ja to sie tak z tego smieje za kazdym razem jak one taki kit pociskaja..ze on taki duzy a ma dopiero tyle miesiecy..hehe..nie wiem jaki to ma cel..

niunia32 - u mnie te nauki przedmalzenskie sa masakryczne, chodzi sie kilka razy i do ksiedza i do babek z poradni, a oni tam o takie rzeczy wypytuja..ze glowa boli..az mnie odrzuca jak mysle ze mam na to isc i odpowiadac ksiedzu czy tym babkom na intymne pytania..i rysowanie wykresikow..maskra, nie wiem jaki to ma cel..ja mysle ze wystarczajaco wiem na temat antykoncepcji a ich uswiadamianie jest troszke zalosne..ale coz nie da sie tego przeskoczyc..

Ide spac, bo mialm dzis ciezki dzien, caly na uczelni..ale jutro moj TZ do mnie przyjezdza i zostaje do piatku jak milo spedzic chociaz jeden dzien caly razem
Slodkich snow

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:59   #859
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Honolinka narobiłaś mi ochoty na fotoksięgę U nas kosztuje 1500 zł, ale to chyba będzie zbyt duży wydatek - zresztą album mamy. I tak się zastanawiam nad samodzielnym zrobieniem fotoksięgi Samemu wybrać zdjęcia, wydrukować i oprawić ladnie Ale pewnie nie będzie czasu

No ciekawe jak Hecate Oby wróciła do nas
Dziekuje za pamiećI polecam Ci fotoksiązke. Mój brat ma taka ze ślubu i wszyscy którzy ogladali byli zachwyceni. Swietnie to wyglada

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14842465]ivona84 no my się jednak na tę fotoksięgę zdecydowaliśmy. Po pierwsze jest to trwalsze,a po drugie,nikt mi nie będzie wyciągał zdjęć z albumu,bo wiem,że takie sytuacje się zdarzają,na co uczulił nas pan Wojtuś. Poza tym do tej fotoksięgi wchodzi mnóstwo zdjęć i na końcu jest papirus z datą,naszymi imionami i nazwiskami,świadków,rodzi ców,rodziców chrzestnych,a jak się ma małą liczbę gości to się jeszcze gości wypisuje,ale u nas niestety nie da rady,bo ponad 240 osób będzie wiec..[/QUOTE]

Honolinka gratuluje nie bedziecie załować. taka fotoksiazka to naprawde super sprawa. Ja tez cos takiego chce.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Ps. mój Sławek często za babkami sie ogląda. jakoś na razie mnie to nie rusza, czasem nawet dla żartu jeszcze mu podpowiadam, a on bidoczek sie peszy! lubię jak sie czerwieni! a i mi zdarza sie rzucić dłużej oko za jakimś :"ciachem"...
Mam tak samo. Np jedizemy w tramwajce i mowie do Michała "patrz jaka doopa" a on wtedy robi smieszna mine, czerwneni sie i udaje ze nie wie o czym mowie Jakos nie zauwazyłam zeby gapił sie na inne baby ale nawet jesliby to nie miałabym pretensji wiem ze skonczyłoby sie tylko na gapieniu a zreszta ja sama nie raz mowie do niego jak lookne fajnego faceta "zobacz jakie ciacho" I nie powiem czasem mam rózne fantazje:diabel ek: ale on wtedy mi zawsze mowi ze na fantazji musi sie skonczyc i ze musi mi wystarczyc bo sie nie bedzie dzielił

Po za tym jego była dziewczyna go zdradziła i strasznie to przeżył dlatego ja bym mu tego nie zrobiła.

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Mój nie miał jeszcze nauk, więc pójdziemy na pewno razem, tylko pytanie kiedy
U nas ani ja ani Michał nie mielismy nauk. W ogole to te wszystkie kwestie koscielne to ciezkie beda u nas bo Michał jest niewierzący. Juz czuje jak sie bedzie kłócił na tych nauka przedmałzenskich Mimo ze jest niewierzący to zna bardzo dobrze Pismo Świete i zawsze sei z kazdym ksiedzem kłóci.

W ogole to ciekawa jestem jak załatwi kwestie spowiedzi
Stary 2009-10-21, 23:00   #860
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zostałam panią magister!!!

dziękuję za trzymanie kciukasów
Gratuluje: roza::d ziekuje-kwiatek::wi nko::c mok:

Isabele tobie również Kochana gratuluje : roza::d ziekuje-kwiatek::wi nko::c mok:

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziewczyny a zdejmujecie swoje pierścionki do mycia garów/sprzątania/spania ?
ja zakladam go tylko jak wychodze a jak wracam sciagam i wkładam do pudełeczka. Nie lubie w domu w nim chodzic bo zachaczam o wszystko.
Stary 2009-10-21, 23:01   #861
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ja ściągam kilka razy dziennie i do snu i jeszcze żyję
I też mam teściów daleo
Ja mam teściów na tej samej ulicy, kilka nr domu wyżej

Cytat:
Ja tez sciagam

A i jeszcze mowila ze jak da sie pierscionek zareczynowy komus przymierzyc, to tak jakby oddawało sie swojego Narzeczonego
No to oddałam mamie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość

Ja zdejumuje zaraz po przyjściu do domu Ale wychodząc z domu musze mieć pierścionek na paluszku bo czuje się jakbym goła chodziła bez niego
Mam tak samo Pani Magister

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
jest tylko jeden plus - jest idealnym kandydatem na męża
oczywiście nie tak na co dzień, ale kiedy jest sam to sprząta, pierze, gotuje (wszystko umie zrobić, a jedzenie to robi lepsze ode mnie )
Mój Michał tez mi pomaga. Zawsze sprzątamy razem i razem gotujemy. Znaczy z tym gotowaniem to jest tak ze ja gotuje a on siedzi ze mna w kuchni i opowiada co sie w pracy działo albo pyta co tam u mnie na uczelni słychac.
Stary 2009-10-21, 23:03   #862
grunia27
Raczkowanie

Dobranoc kobietki spijcie slodko
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:04   #863
hecate5
Raczkowanie

Z góry przepraszam za 4 posty pod rząd ale miałam sporo do nadrobienia.

Dziekuje Wam wszystkim za pamieć Kochane jesteście.

Na razie jakoś się ułożyło. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby było już tylko lepiej Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stron Szalone wy moje

Diana chciałam jeszcze ciebie spytać w jakim miejscu w krk chciałabyś plener???

Edytowane przez hecate5
Czas edycji: 2009-10-21 o 23:14
hecate5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:27   #864
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele Tobie również gratuluję !
Dziękuję

Cytat:
ja będę ciasto kupować na własną rękę - ale sądze że tym zajmie się moja mama

Cytat:
a ile placicie? Bo zastanawiam sie dziewczyny co bardziej sie oplaca menu za 130 zł bez ciasta czy za 150 zł z ciastem ?
Wydaje mi się że bez ciasta wyjdzie taniej. Kilogram ciasta kosztuje 20 zł a nie sądze że każdy gośc zje kg ciasta przez wesele

Hecate dziękuję za gratulację i cieszę się, że ułożyło się między Tobą a Michałem

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:30   #865
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
No dzisiaj dośc chłodno jest. NFS - kiedtś cos tam próbowałam grać ale simsy i tak sa moją miłością
Ja też uwielbiam Simsy Asie tak mają

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
My będziemy mieli w parafii B. Swojej nawet nie dopuszczałam, bo nie czuję się w niej dobrze, a w jego idealnie a tradycja.... Chyba lepiej tam, gdzie czujecie się lepiej.
Jakby co, to wtedy nie trzeba załatwiać tej licencji
Ja w ogóle nie za bardzo chcę ślub kościelny, ale jeszcze się nad tym zastanwiamy, i w swojej parafii nie chciałabym mieć, a TŻa jest jeszcze gorsza i nie wiem co tu zrobić, jak wy już godzinę mszy ustalacie

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jeszcze, bo poklucilysmi sie tu w pewnej sprawie..czy uwazacie ze jak wasz facet patrzy na inna kobiete i ona mu sie np. podoba to mysli o tym jak by mu bylo z nia w lózku? bo ja jako przyszla zona, i obecna narzeczona wyskoczylam ze moj TZ tak na pewno nie mysli, bo wydaje mi sie ze na tyle go znam ze moze mu sie ktos podobac ale na pewno nie chcial by sie przespac z pierwsza tam lepsza bo tylko mnie kocha..a mnie tu kolezanki zmiazdzyly ze kazdy facet mysli patrzac na inna laske jak by bylo z nia w lozku, a ja sie z tym nie zgadzam..wogole!!! a one mnie tu do tego przekonuja, a mnie sie wydaje ze ja poznalam na tyle mojego TZta przez te 5 lat,ze juz nawet jestesm w stanie powiedziec co on mysli w danej chwili..boze czy tylko ja jestem taka naiwna, czy po prostu zakochana..
Ja też mojemu TŻowi nie robię wyrzutów z powodu ogladania się za innymi, czasem sobie z tego żartuję nawet, a ja też sobie lubię popatrzeć na 'ciacha' i pomarzyć... ale mamy do siebie zaufanie, więc takie rzeczy są dozwolone

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Przyszłam się przywitać Wczoraj sie obroniłam i mogę sie już tytułowac jako Pani Magister znaczy Panna jeszcze było troszkę ciężko, ale dziś ulga niesamowita Mariusz i nasi współlokatorzy przygotowali mi super niespodzianki Pękło 5 butelek wina 2 butelki nalewki mojej Mamy i 1 ogromna butla szampana Więc moge uznać, że Mgr mam oblany Dziś od rana jestem w pracy i po południu świętuje tutaj z dziewczynami
GRATULACJE!!!!!: oklaski:

Ehh, dziewczyny ale pędzicie, co przeczytam stronę to już nowa jest, a ja dopiero na 25 jestem, ale idę już spać, bo jutro na 8.00 mam

Dziś nie miałam jak wcześniej wejść, bo robiłyśmy remont w naszym pokoiku i mamy teraz takie ładne ściany - zielone i żółte i jest przytulniej, ale ile żeśmy się nagłowiły jak dobrze wykorzystać przydział farby to szok, bo dostałyśmy z akademika może po 2,5 l zielonej i białej farby, a to trochę mało jest, a jeszcze przez cały tydzień trzebabyło chodzić i prosić
Ale na szczęście już wszystko ok jest

Jutro może koło południa nadrobię resztę, bo całe popołudnie mam zajęcia, a wieczorem idziemy na film z koleżankami, bo jest w Rzeszowie Festiwal Filmów Optymistycznych

Dobranoc i słodkich senków

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:52   #866
JennyAniolek
Zakorzenienie

Wpadłam tylko na chwilę. Spędziliśmy dziś miło dzień pogadaliśmy trochę, próbowaliśmy szukać kamerzysty, ale nic ciekawego na necie nie znalazłam, zrobiliśmy razem gyros i oglądaliśmy film "Pakt milczenia" , a teraz zmykam poczytać trochę Martynę albo od razu spać, bo jutro wycieczka do Katowic i pobudka ok 7:00 Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 08:15   #867
Konto usunięte

Dzień dobry leniuszki!
Wstawać,wstawać!
hecate5 cieszę się,że jesteś...
Stary 2009-10-22, 08:26   #868
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień doberek

Jolka Może uda się następnym razem.

Lasoa zazdroszczę tego mieszkanka
Ciasto piecze nam kucharka i z 10 blach ciocie i mama upieką I tak liczę ok. blachę na 10 osób, ale jeszcze z kucharką o tym nie rozmawiałam. Ale na Twoim miejscu decydowałabym się na wersję bez ciasta, bo 20 zł to dużo - nikt tyle ciasta nie zje na weselu

Lula do poniedziałku

Asia dziewczyny Ci dobrze radzą najlepiej doszyć ramiączka do sukienki. I wydaje mi się, że lepiej będą wyglądały ciemniejsze, choć lepiej by było jakbyś fotkę rzuciła sukienki i ramiączek.
A jak chcesz mniejsze piersi to daj mi trochę

Karolinusienka jak po świętowaniu?

Lusesita pod suknię ślubną na pewno będę chciała coś wypychająco - podnoszącego, bo niewielki mam biust Ale jak wybiorę suknię to dopiero będę się zastanawiać Czasem w salonie wszywają takie wkładki, które ładnie modelują biust. Czytałam wypowiedzi dziewczyn z małym biustem i były zadowolone, więc jak mi zaproponują coś takiego to się chyba zgodzę
Widzisz jak koledzy TŻa robią za Ciebie całą robotę w urabianiu TŻa
A praca za granicą - czasem to niestety konieczność

Ma.ko na ochotnika Nie ładnie się zachowali Schorowaną kobietę tak obarczać

Hecate wróciłaś Cieszę się, że wszystko się ułożyło między Wami

Miłego dnia
My dziś świętujemy 57 miesiecy razem

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 08:29   #869
Konto usunięte

Ja zmykam na zajęcia,odezwę się po południu.
Tylko tu nie produkować dużo
Stary 2009-10-22, 09:24   #870
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
pierwsza wersja była że wszystkie ale zmienilam na prawie bo jeszcze ktoras sie by obraziła no ale Elunka ty to chyba we wianku nie pójdziesz?
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A jecsze się dzisiaj w kurzyłam. przychodze rano do pracy i koleżanka mówi do mnie "wiesz, że zostałyśmy wytypowane na ochotnika do szkolenia" no ładnie nawet mnie nie było i jestem wytypowana na ochotnika to jakiegoś głupiego szkolenia z inwentaryzacji. i jeszcze księgowa chce mi wcisnąć archiwum.A takiego wała. Nie zgodze się. I co jecsze.
Ehh sorry,a le musiałam się wykrzyczeć.
Ja to bym powiedziała że sobie nie przypominam żebym się zgłaszała, i że skoro jestem już taaaakaaaa mądra to niech jakieś osły idą żeby się czegoś nauczyć dasz radę

Cytat:
Asertywności u nas Elunka i T'ai uczą

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Faaaajny był ten Kac Vegas, ale Dawid stwierdził, ze też chce taki kawalerski
Fajny, fajny, a jaki opalony Pan Młody na końcu

Cytat:
Lusesita u mnie w parafii zawsze w jeden dzień są. rozmowa z księdzem, z kobieta z poradni. jeszcze chyba cos. nie pamietam i to jeszcze w sobotę albo niedzielę, tak by wszyscy mogli być
Fajnie masz....ech....też tak chce!

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Z góry przepraszam za 4 posty pod rząd ale miałam sporo do nadrobienia.

Dziekuje Wam wszystkim za pamieć Kochane jesteście.
Nie przepraszaj tylko witaj wśród
swoich!Tęskniłyśmy!
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14857407]Ja zmykam na zajęcia,odezwę się po południu.
Tylko tu nie produkować dużo[/QUOTE]

Papapa

-----------------------
Ja wczoraj gadałam trochę z mamą no i się pytała skąd takie rzeczy wiem, no to mówię "A bo siedzę w pracy na wizażu w necie i dziewczyny mówią"
I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości