![]() |
#1861 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() ![]() *** To tylko parę sekund, nie myślę, co będzie potem Więc w końcu złapałam oddech i mówię - cześć To była pierwsza część zaliczona na sześć! To był równo środek maja i zwykły dzień Teraz wiem, że to wszystko mogło skończyć się źle.. To była chwila, którą pamiętam do dzisiaj.. Ty plus ja plus miejska cisza.
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
chcę chłopaka, który zachowa wszystkie moje wiadomości by patrzeć na nie kiedy będzie za mną tęsknił.
to koniec. nie ma już nas. SOS wysyłam do gwiazd. myślałam, że jesteś moją bajką, moim snem kiedy nie śpię. girl; do you even know what beautiful is? boy; yes, you. ona mówi o tobie tak, jakbyś zawiesił wszystkie gwiazdy na niebie.
![]() |
#1863 |
Raczkowanie
|
Hmm... a kiedy ja tu byłam ostatnio... napłodziłyście dziewczynki tych opisów
![]() - ...otulona puchową kołdrą przemierzam myślami codzienność... - ...odganiam jesienną aurę łykami herbaty z malinami... - ...jak głęboko można spojrzeć w płomienie...? - ...wracaj już do mnie...już...teraz...bo tak... takie tam na początek ![]()
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te opisy i tak zabieram. lądują na fotoblogu i nie oddam ;p ;** chodziło o coś mniej kojarzącego się z seksem ;p tylko pożądanie, namiętność, chwila zapomnienia ;p no wiecie... Przyjaciel to ktoś więcej niż znajomy.. Przyjaciel to ktoś kogo uważamy za dopełnienie siebie.. Przyjaciel to ktoś komu powierzamy nasze największe sekrety.. Przyjaciel to osoba do której zwracamy się o pomoc& Przyjaciel to ktoś kto jest przy nas na dobre i na złe.. Przyjaciel to ktoś za kogo możemy oddać własne życiei tam po drugiej stronie nie będziemy tego nigdy żałować" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
.. a dziś w nocy o północy .! ^^ <3
Uwierz, że ta Twoja nienawiść nie dość, że pusta to i ślepa.. ; ( ` .. a gdy już próbowałam coś powiedzieć miałam wrażenie, że już nikt mnie nie może usłyszeć.. ` Nie będę słuchać tych, którzy sami są głusi.. ! Tkwiąc w niespełnieniu . Będę żałować.. Że Cię pokochałam. Wiem, że będę żałować. Właściwie, to już żałuje.. </3 to dla Ciebie Kochanie zakładam te skarpetki w paski <3 ` Nigdy nie myślałam o tym, by po prostu rano wstać i być szczęśliwym.. a mnie to wcale pasuje.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
Stabilna emocjonalnie jak powierzchnia wody w szklance, trzymanej przez człowieka z parkinsonem, któremu palą się spodnie i tańczy lambade.
#1867 |
Zadomowienie
|
Siedzę przy stole.Wino lśni w kieliszku.Grajek stroi skrzypce.W lichtarzach już płoną świece....Twoje miejsce wciąż jest puste...
Samotnośc może byc interesująca,kiedy się tego chce... Widziałam na niebie obłok,a na nim Twoją twarz... Uśmiechałeś się czarująco... Przyciskac Cię do serca i czule całowac.Trzymac Cię za rękę,patrzec na Twój uśmiech.Siedziec Ci na kolanach i wtulac głowę w Twoje ramiona... Czy wiesz że w moim domu zawsze są Happy Hours? Pragnę byś obejmował mnie tak długo i tak mocno,aż braknie mi tchu... ________ TORIAA- pisałaś kiedyś że Twoim zainteresowaniem są konie ![]() Magazyn :"Gdybyś miała opisac,jaki są konie komuś kto ich nie zna co byś powiedziała?" Ania: "Przede wszytkim,że są duże.Miec pod sobą zwierzę które jest dużo większe od człowieka,które więcej waży ,ma dużo więcej siły i panowac nad nim to jest niesamowite uczucie.Zakochałam się w koniach,bo mają siłe,ale też dlatego ze mają w sobie pokorę i ciepło. Spotkanie z koniem jest takie jak z przyjacielem.Wie czy się boje,czy mam zły dzien,czy naprawdę mam ochotę pojeździc,czy przyszłam tylko dlatego,że nie mam nic lepszego do roboty." Wiem że to nie opis ale może coś sobie z Tego wybierzesz...o ile to Ty prosiłaś ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
To rozpaczy złość osiąga apogeum... Szczyt nad chmurami i przepaść bez dna... Myśli zderzyły się z realiami... To nie takie proste, ból jak los zawiły... Lekkie myśli toczą bój z tymi ciężkimi... Anioł i diabeł w jednej osobie... ![]() ![]() ![]() _________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
DorotaComa - i nawzajem <3
One for all - Kochana,dziękuję bardzo za pamięć,i oczywiście zabieraj ile chcesz. Zaglądaj do nas jak tylko będziesz mogła. I mam ogromniasta nadzieje że wkrótce "Twoj grafik będzie mniej napięty",i będziesz znami częściej, bo jesteś nam tu potrzebna. <3! ____________ Noc zamknęła to wszysto,czego dzień nie potrafił zapomnieć. Pamiętasz?,miałeś moje serce na rękach. O jedno spojrzenie za dużo. -Dlaczego pijesz?. - Bo chcę zapomnieć. - To nalej i mi. Widzisz tego tulipana?,dałeś mi go jakieś pół wieku temu. Zamykam oczy,i widzę świat,jakby piękniejszy,mimo tego że nie ma w nim Ciebie. I wiesz co?,nie chcę się już budzić. Noc.Chodnik. Wielkie latarnie. i My. Schowam Cię w szafie,podobno nie boisz się ciemności. Ty biegniesz zbyt szybko żeby na mnie czekać,a ja idę zbyt wolno żeby Cię dogonić. I przyjdzie nam sie mijać na dworcu centralnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
przeterminowane marzenia schowane w pudełku
moje serce wygląda jak ser z dziurami wszystko pęka jak bańka mydlana i odlecieć gdzies na kolorowej parasolce pogwalcone fakty. pieprzone fakty ! twoja obojętność mnie niszczy bo miłośc to taka wredna suka ! dawkę endorfin prosto w serce proszę. szpilki obojętnośći.
#1871 |
Zadomowienie
|
Cudowny, lukrowy październik, a ja nie jestem pewna, czy równie cudowne okaże się bycie przy Twoim boku. Wpatrzona w chmurę, przypominającą wyglądem Ciebie. Wiatr zaraz porwał obłok na strzępy. Zniknąłeś! Należymy do siebie, mimo, że dzielą nas góry i doliny, prawda? Umiała dojrzeć w obłokach obrazy, których on nigdy by się nie domyślił. Mówiłam Ci kiedyś o wiernym przyjacielu, pamiętasz? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-22 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby, ale nie miałam dostępu do neta w ogóle... Ale teraz dorwałam komputer i jestem
![]() ![]() ![]() ________________ Czasem gdy siedzę sama to myślę ile czasu będziesz jeszcze siedział w mojej głowie. Dzisiaj wrogiem numer jeden ten co niedawno pieścił. dorosłam już. idzie mi doskonale, jestem z siebie kure.wsko dumna. Cicho szepczę do ucha chociaż wiem, że nie słuchasz.
#1873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a poczujesz się urażony,
jeżeli powiem, że już Cię nie kocham? co więcej, jestem gotowa wykrzyczeć ci w twarz, że jesteś największym dupkiem świata. ....... ty miałaś nadzieję, że będzie o ciebie walczył, że będzie cię błagał, byś z nim została. liczyłaś na to, że kocha cię tak bardzo, że nie pozwoli ci odejść. ....... dawno dawno temu ktoś kogoś kochał. później ten ktoś kogoś zostawił i od tamtej pory nie dał znaku życia. ....... wyznałam mu miłość i spytałam czy mnie kocha. był wyraźnie zaskoczony, głos uwiązł mu w gardle, pozbawiony możliwości obrony, nie mógł skłamać. nagle zmienił temat.
![]() |
#1874 |
Rozeznanie
|
Gdzie jesteś, że marznie mi szyja ? Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie. Wciąż nie mogę podnieść powiek. Ciemność sporo waży. z braku sił. zamarzłam. Schowaj mnie gdzieś w swoją przestrzeń międzykomórkową. Opieram się o życie.
#1875 |
Rozeznanie
|
Kochamy, tracimy, pragniemy, żałujemy, wracamy, tęsknimy,zakochujemy, nienawidzimy, lubimy, przyzwyczajamy, spożywamy, spóźniamy,wydalamy, piszemy, gramy, myślimy, umieramy, nadużywamy, palimy, pijemy, uzależniamy, upajamy, radujemy, smucimy, śmiejemy, płaczemy, rozpaczamy, uczymy, śpiewamy, myjemy, biegamy, jeździmy, tańczymy, mokniemy, opalamy, znosimy niewygody, zarabiamy, bankrutujemy, machamy, dotykamy, przytulamy, całujemy, krzywdzimy, naprawiamy, niszczymy, nucimy, gotujemy, znęcamy, rozmawiamy, krzyczymy, smsujemy, dzwonimy, wylegujemy się, śpimy, kradniemy, oddajemy, nie zgadzamy, sprzeciwiamy, dyskutujemy, śnimy, przebywamy, wychodzimy, zamykamy,znikamy. pewność siebie i nie noszenie stanika, jedno i drugie się łączy prawda? jestem głucha na twój głos. za łatwa dla trudnych. najważniejsze jest to że jesteś i możemy się poczuć wzajemnie. moja jesienna pasja- grabienie liści.
#1876 |
Zadomowienie
|
nie będę Cię przepraszała, pewnie znowu to zrobię .
i nagle tak bardzo zapragnęłam kogoś kto mi powie: 'nie pozwolę Cię skrzywdzić' . ale czasami czuję się taka pusta w środku . chyba mi coś niechcący wycieli . spotkać handlarza snów . p.s. uśmiechnij się . everytime your near me I never can behave . /zawsze kiedy jesteś przy mnie, nigdy nie potrafię się zachować./ I'm wrapped up in your magic . /jestem pogrążona w twojej magii./ turns me into your slave . /zamienia mnie w twoją niewolnicę./ do with me any little thing that u want to . /zrób ze mną każdą małą rzecz na którą masz ochotę./ am I insane or do I really see heaven in your eyes? /jestem szalona czy naprawdę widzę niebo w twoich oczach?/ .
#1877 |
Zakorzenienie
|
przyspieszone serca bicie.
a niebo dziś tak piękne, przesyła jasne chwile, może nie dla nas. ta straszliwa chęć; rzucić wszystko i wyjechać. i właśnie wiesz co? tamtych dni mi brak... gdy życiem chce się bawić w najlepsze...
#1878 |
Gość
|
i znowu nie potrafiłam postawić na swoim i nie ulegnąć Tobię...
Choć wiele chwil się nie widzieliśmy mieliśmy nie raz trudne chwilę nie umieliśmy rozmawiać nie odpisywaliśmy sobie na sms, ale teraz znowu jest tak jak kiedyś... Kocham, perfidnie kocham i nie umiem być dla Ciebię obojętna.. Misiu, czy będzie tak jak kiedyś. ?! ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich! jestem nowa, wiec początki mogą być trudne
![]() truskawki straciły smak.. mało śpię i niewiele jem.. 'nie lubię nie widziec Ciebie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
...cisza krzyczy zbyt głośno...gorzkie zapomnij...
...rozpalona nadzieja...uśpiona obawa...pragnący wzrok...wyślizgująca się dłoń... ...mimo wszystko... ...namaluj mi tęczę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Gość
|
witam wszystkie nowe ;dd.
![]() Ej kochanie mam znowu na Ciebie wielką ochotę... Skoro znowu coś między nami zaiskrzyło, już zawsze bądź.. Wiele kłótni, nieodzywania się, ale znowu świeci dla nas słońcę. |
![]() |
![]() |
#1882 |
Rozeznanie
|
1. Trzymasz moją dłoń, czuję dotyk Twojego ciała przywartego do mojego Ty i ja, kochamy się przez całą kolejną noc 2. Ludzie o nas gadają, mówią, że to co nas łączy to tylko gra 3. Nie chcę by wzeszło słońce, chcę się kochać Chcę tylko magii w Twoich oczach i moim sercu Nie wiem co ze sobą zrobić, nie mogę przestać Cię kochać I nie zrobię tego do zachodu 4. Czy powinnam zatrzymać swoje życie Bo ty nie wiesz, jak się zachować? I nie wiesz dokąd zmierza twoje życie? Czy powinnam poczuć się odrzucona, mieć złamane serce, siedzieć w kącie i płakać? Wybacz, jeśli tak się nie zachowuję Nie obchodzi mnie, że już cię nie zobaczę Ze mną wszystko będzie w porządku Przyjmij ode mnie ostatnią radę- weź się w garść Jakkolwiek by było, ja i tak odchodzę 5. Jestem szczęśliwa, zakochałam się w moim najlepszym przyjacielu Szczęśliwa że byłam tam gdzie byłam Szczęśliwa że znów wracam do domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Przyczajenie
|
![]()
Część tekstów piosenek Anny Wyszkoni z nowej płyty, która jest świetna
![]() Trzyma zwiędłą różę w wazonie, bo czas Nie ma dla niej wcale znaczenia Mówią o niej dziwnie na mieście, to fakt Biega boso w deszczu za tęczą, bo świat Co dzień po swojemu chce zmieniać Chodzi tylko tam gdzie zaniesie ją wiatr Gdy w kałuży widzi własny cień Cieszy się i głośno śpiewa Czasem nocą znika, bo lubi się bać Przy swojego oddechu dźwiękach Nie zadaje pytań i błądzi wśród gwiazd Często bez powodu zaczyna się śmiać Wierzy w miłość tak jak w piosenkach I nie myśli o tym co może się stać Nawet jeśli życie to nie sen Ona jeszcze o tym nie wie Minęła północ, dochodzi pierwsza Siedzę w pokoju, gadam do ścian Nie mogę zasnąć, gdy Cię tu nie ma Gapię się w lustro, zabijam czas I tak rozmyślam, aż do znudzenia Czy Ty też czekasz, czy tylko ja Zaufaj mi i nie myśl o mnie źle Opowiem ci o rzeczach które wiem Tobie najwięcej mogę obiecać Tobie nazbieram bukiet ze słów Może wystarczy, nic więcej nie mam Może na zawsze zostaniesz już? Zresztą nie ma to znaczenia Jeśli z jutrem przyjdziesz Ty Cześć to ja – Twój sen i chleb powszedni Noc i dzień i śmiech i seks niedzielny Twój cały świat Ty – mój pech i fart i koszmar senny Szach i mat i brat i gość niedzielny Niebieski ptak Nie czekaj Graj chłopaku graj Czy to mi się śni To więcej niż miłość Graj chłopaku graj Wejdę na dach I będzie nam miło Dam ci wszystko czego chcesz Tylko zostań tu i siądź i bądź Nie odchodź już na krok Przy mnie bądź Tak to ja – Twój cel i sens Początek Twój i kres Twój szach i mat Twój cały świat Nie zapłaczą po Nas ulice Otwórz oczy gdy do trzech policzę Nie zapłaczą po Nas ulice Otwórz oczy gdy do trzech policzę Raz, dwa, trzy! Chciałabym Zabrać ci sen Żebyś w nim Nie zdradził mnie Chciałabym Każdy Twój dzień Zawsze już Na własność mieć Zamieszkałam cię w sobie na co dzień Zamówiłam już lampę i sofę Ustawimy je gdzieś w mojej głowie Nie zabłądzisz już… Dałam ci Wszystko co mam Nocy lęk I radość dnia Dałam ci Mój mały świat Wszystko to, na co mnie stać ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- O niewierności, o kłamstwie, o zdradzie Chorobie dziecka, o pobycie w Pradze Fryzjerskim błędzie i niemodnym stroju O nowym wiśniowym kolorze w pokoju O za ciasnych butach i o czyjejś wierze O tym co ktoś mówił szczerze i nieszczerze O wczorajszej nocy, dzisiejszej kolacji O tym czy ktoś kłamał czy nie miał racji O złotym środku na wszystkie kłopoty, wiem Wiem o kobietach i o ich problemach O byłych facetach, których już nie ma O wielkich fortunach i braku pieniędzy O tym, że ktoś kradnie i o życiu w nędzy Gasnącej lampie, wypalonej świeczce O głupiej miłości, Bóg wie o czym jeszcze Straconym czasie, o długich rozstaniach Wiem o chwilach złości, smutnych pożegnaniach Nieprzespanych nocach, byciu na zakręcie, wiem Wiem co myślą morza, góry, oceany Wiem o każdym marnych słowie wyszeptanym O niedobrym ojcu i dziecka niedoli O tym o czym mówić nikt nam nie pozwoli O świadomych błędach, niechcianych wypadkach Zaludnionych miastach i pustych ławkach Wiem o tylu rzeczach – niech każdy słucha! Zniknie z mej pamięci ta historia krucha Ja nie mam pamiętać, mam tylko wysłuchać Znów nie mogę w nocy spać I wymyślam lepszy świat Kiedyś powiedziałeś mi Że ten świat to Ja i Ty Nie otworzę Choćbyś wydrapał „przepraszam” na mych drzwiach Nie otworzę Dziś nie chcę widzieć cię nawet w moich snach Tyle razy chciałam biec A Ty zatrzymałeś mnie Wciąż czekałam na ten dzień W którym miałeś zmienić się Nigdy nie wiesz czego chcesz Ciągle piszesz ten swój wiersz Kwiatów nie przynosisz mi Nawet w wyjątkowe dni Unoszę się jak na wietrze kurz W Twoich ustach gaśnie kilka Niewypowiedzianych słów Jestem tylko dla Ciebie jak prywatny Bóg Opętałeś moje ciało dotykiem swoich ust Bądź moim powietrzem Porannej kawy łykiem i chłodnych ust dotykiem Drżeniem rąk i serca biciem Najsłodszym szeptem moim bądź I mów mi o miłości Opowiedz mi o miłości Nie trzeba Twoich słów Milczeniem do mnie mów Po to jesteś tu Mów mi o miłości Opowiedz mi o miłości Zamiast kilku pięknych słów Daj mi dotyk swoich ust Po to jesteś tu Jesteś tu Całuj mnie tak jak dotąd nikt Wszystkie moje tajemnice możesz poznać tylko Ty Cała jestem dla Ciebie jak wino mnie pij Póki jeszcze jesteś przy mnie Póki trwa tych kilka chwil Wiosny dzień pierwszy Drobny żart śmieszny Wszystko to co masz Podziel między nas O mnie sen piękny Oczu blask, błękit Wszystko to co masz podziel między nas Jutro dasz mi cały świat Teraz milcz i ze mną tańcz I zostań, przyjdzie wiosna znów Jutro znajdziesz na to czas Dzisiaj milcz i ze mną tańcz, a słowa w dłonie schowaj Krótki deszcz letni Dotyk warg miękki Wszystko to co masz Podziel między nas Wieczór gwiazd pełny Cichy szept senny Wiem, że jesteś sam Wiem, że masz na głowie tyle ważnych spraw Nie pamiętasz już, co znaczy dobry sen Nie masz czasu na niepewność ani lęk Wiem, że jesteś sam Nic nie musisz mówić Wiem, że jesteś sam Pewnie teraz nie najlepszy na to czas Ale dzisiaj potrzebuję Twoich rad Dzisiaj proszę Cię Ten jeden raz zatrzymaj się Ten jeden raz stań tuż obok mnie Dziś czuję, że brak mi sił Ten jeden raz bądź blisko mnie Poczuć mi daj, że to wszystko ma sens Dziś wiem, że brak mi sił Ten jeden raz Dziś czuję, że brak mi sił Szalona Zmęczona Chyba zbyt wiele od życia chcę Wciąż biegnę Za szybko A czas próbuje dogonić mnie Może możesz zatrzymać świat Bo chciałabym czasem spędzić z Tobą czas Mogłabym Ci tak wiele dać Od nowa zakochać Nas Przed siebie Zbyt pewnie Znowu próbuję oszukać los Za szybko Wciąż biegnę Chcę jak najwięcej od życia wziąć To moja wina Szukam odpowiednich słów Nie mogłam cię zatrzymać Może kiedyś wrócisz tu Czas leczy rany Ktoś otwiera cicho drzwi Karmi złudzeniami Tanią miłość daje mi Tak mijają dni bez Ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez Ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknię już ostatni raz Czas dalej biegnie A ja ciągle w miejscu tkwię Chcę z nim biec do Ciebie Choć nie czekasz dobrze wiem To moja wina Wszystko mogło dłużej trwać Mogłam cię zatrzymać Staje z prawdą twarzą w twarz Może ciepło twoich ust Może echo twoich słów Ukołyszą mnie do snu Na poduszce zapach Twój Nim otulam się do snu Chcę spokojnie zasnąć znów
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Konto usunięte
|
tęsknie. i otwieram drzwi, za którymi nic nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
|
CukrowaPanna, lusterko w Twoją stronę. ; )
TiS, bardzo mnie to cieszy, bo ja Ciebie również. ;** One for all, dziękuje. ![]() abunee - jesteś rewelacyjna. i oczywiscie dwie moje ulubienice: agatee i JednaNaMilion i xDJakJaCieLubiexD ![]() chodzę w Twoich koszulkach po domu. tak uwielbiam gdy wokół pachnie mi Tobą. <3 i wtedy właśnie przestała interesować mnie pogoda i nowe filmy. wtedy właśnie uświadomiłam sobie, że jedne co w tym życiu ma dla mnie znaczenie to Ty. wtedy, gdy dzieliły już nas setki kilometrów. gdzie jesteś, miłość ? uciekłaś tak bez pożegnania. słońce, czy nie możesz wrócić i zabrać tej przerażającej jesieni. tak bardzo się jej boję. Pójdę tylko tam, gdzie poprowadzi moje serce nie trzeba mi fam Pojdę tylko tam, gdzie duszy muzyka, muzyka, muzyka moja gal Pojdę tylko tam I nie zatrzyma mnie nikt choćbym miał być sam! Pójdę tylko tam Pójdę tylko tam // jamal. To nie tak miało być, często sobie powtarzali, ale dziś trzeba iść, by choć siebie ocalić, trzeba żyć, choćby walił się świat nam nagłowę i doceniać każdy szczęścia powiew, póki możesz. // fabuła.
![]() |
#1886 |
Raczkowanie
|
Tak, tak,mnie też się podoba, ale niestety nie jest mojej twórczości. ;] ;* # Co zrobisz, jeżeli Ci powiem, że nadal Cię kocham? On i ja. Kompletna paranoja. -Wiesz, kiedyś oddałabym wszystko, żeby go odzyskać. - A teraz? - A teraz czekam na moment, żęby mu powiedzieć słodkie wypier.dalaj! _________________________ ___________ Weź mnie za rękę, Jest pełnia księżyca. To będzie spacer, który zachwyca Dwa ciała jednym sercem zaczną bić. Stracone marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Przyczajenie
|
Znam Cię... od zawsze... z moich marzeń
![]() Chcę Ci coś powiedzieć, lecz milczę bo nie chcę usłyszeć słów odrzucenia... Jesień już, znów się wcześniej kończy dzień, szukam wciąż Twoich kroków, szukam Cię Na tak wiele sposobów, wniosłeś światło w moje życie ![]() Ty i ja cicho... Nieruchomo... Ideał sięgnął bruku. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mam dosyć tego, że zawsze depczesz to, czym żyję!!
Coś na nowo się zaczyna! Pełna nadziei i marzeń! |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
oddałabym wszystko i nawet wiecej troche. wiesz?
-Twoje milczenie ma oznaczać to samo to moje? -... -ja tez Cię kocham! on: czemu sie nie odzywasz? nie mozemy miec ze soba kontaktu mimo ze nie jestesmy juz razem? ona: nie, bo mam juz dosyc budzenia sie za wczesnie i zasypiania za pozno. długich przepłakanych nocy i ciagłych wspomnien o Tobie. walcze z soba zeby zabic wszystkie uczucia ktore mam dla Ciebie i zeby o Tobie zapomniec, pozwól mi wygrac.. on: tez za Tobą tesknie... ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- 'mówiłeś, ze nie ma miłosci, a ciągle zasypiasz z jej bluzką.. obiecałes mi na zawsze razem, kiedy wschodziło słońce.. czy ona tez, robi twoje ulubione kakao, drapie Cie po plecach i gra z Tobą w fife najlepiej na swiecie? .. nalezysz do osób które nie rozumiem a kocham.
#1889 |
Zakorzenienie
|
Powiedz czemu wkradasz się w nocy do mych snów....
Powiec tylko czemu tak ciebie wciąż mi brak.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że jestem okradana przez moją ulubienicę <3 i.. będzie mi tu Ciebie brakowało ! jak tylko znajdziesz chwilę, wpadaj tutaj szybciutko! Cytat:
ja jedna z najlepszych wg Ciebie, wśród najlepszych ? pomiędzy mistrzyniami ? ![]() o żesz! ale zaszczyt ! dziękuję ; * ____________________ nie zostawiłam Cię. po prostu nie dałeś mi powodu abym została..
gdy upadnę - wstanę. otrzepię się i pójdę dalej.. Przed człowiekiem, schronić się można jedynie w objęciach innego człowieka.. and I don't need to know when You thought of me last.. i nie potrzebuję wiedzieć, kiedy myślałeś o mnie ostatnio.. Tak się serc nie łamie, Panowie i Panie !.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.