Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-23, 19:44   #2941
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Mam suknię i zaraz Wam pokażę
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:47   #2942
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Pokaż

A Ja wcinam niebieskie M&M's

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:47   #2943
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj dawaj

cv mi się nie mieści na 1 stronie może być na dwóch albo czy mogę pisać czcionką 10?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 19:59
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:47   #2944
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Łiiiii super!!!!! czekam na pokaz
Stary 2009-10-23, 19:50   #2945
Jazzmanka
Zadomowienie

Tadam
Stary 2009-10-23, 20:01   #2946
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tadam
boże koronka pięknie gdzie za ile i jaka firma i jaki salon

wysłałam

jest już pełna kolekcja sukni Annais niektóre są cudne ta 1 jest cudna bo jest poprawioną wersją Funy, która miałą skopany bufiasty dół
Załącznik 2603780Załącznik 2603782Załącznik 2603784

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 20:18
Stary 2009-10-23, 20:15   #2947
toskaKrk
Wtajemniczenie

Przyszły do mnie próbki zaproszeń, które Wam pokazywałam niedawno.

rozczarowałam się okrutnie
Wykonanie takie, że ja bez jakichkolwiek umiejętności plastycznych, zrobiła bym je ładniej i dokładniej

Niech mi ktoś znajdzie ładne zaproszenia ecru z kokardką/wstążką i niezbyt drogie.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja tam wierszyk zamierzam mieć, dla mnie to żadne fau pax Miło, że się zgadzamy w tym temacie

A drukować samo zaproszenie będę, jak się Tż zdecyduje czy zmienia nr tel, czy nie, bo jak wpiszę jego obecny nr do dzwonienia na potwierdzenie przybycia, a on zmieni, to głupio będzie, ale wydrukowałam dziś "przody" zaproszenia i jak przyjdą kokardy to zrobię próbne
Poza tym mam kilka osób, które chcę zaprosić ale na sam ślub, więc im już w sumie mogę drukować, no chyba, ze jakimś cudem uda mi się wytrzymać do stycznia niecierpliwa się robię
I wiecie co? ja bym już chciała mieć wszystko załatwione i mieć jakiś tydzień do ślubu, ehhhhhh
Ciekawe czym my się będziemy zajmować po ślubach
Jak pisałam wyżej- skoro zaproszenia tak rozczarowują, to co będzie dalej

A po ślubie trzeba będzie coś wymyślić, bo inaczej depresja murowana

Cytat:
Robi wrażenie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:21   #2948
chilanes
Zakorzenienie

super, a welon taki długi będzie? jejciuuu ja normalnie szaleję za swoją suknią, szukam już nawet butów i patrzę za bielizną (u mnie to wielki problem z tym będzie,wiecie) i znalazłam biżuterię jaką chcę do niej
http://moda.allegro.pl/item785371073...esele_bal.html

Toska hmm przykro mi dobrze, ze zamówiłaś próbne. Dlatego właśnie robię sama, wyjdą jakie wyjdą, będą własne i z sercem,a jak nie wyjdą kompletnie, to kupię jakieś proste ;/
Przepraszam ale nie pamiętam jakie i gdzie zaproszenia zamawiałaś
W miarę ładne i tanie zaproszenia jakie znalazłam:
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=778067464
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=775420001
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=788573421
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=778759378
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=789587208
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=788246504
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=786798824
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=784625042

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 20:36
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:33   #2949
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio przegladałam ozdoby samochodu i znalazlam pare ciekawych ale kurcze tak sobie myśle ze jak ja mam złoty (moim zdaniem on jest srebrny ale Tż sie upiera )samochód to trudno mi bedzie dopasować jakies ozdoby.
Podoba mi sie pare dekoracji co sadzicie
http://allegro.pl/item774768292_deko...oza_ratan.html
Czy moze lepiej zywe kwiaty?? kompletnie nie wiem jak sie w tym odnalezc.
Anesh napisz co juz masz pozałatwiane zobacze jak daleko w lesie jestem za Tobą
Wejdz na allegro jest duzo dekoracji i napewno niektore z bnich nadaly by sie na sciany tylko trzeba by bylo wiedziec jakie sa rozmiary
Ja wezme taka pania co dekoruje jeszcze nie wiem jaki to jest koszt ale sie zobaczy .

Wogole apropos auta to mamy 4 osobowego mercedesa i kurcze chcialam do auta wziasc swiadkowa i swiadka plus my no ale potrzebny kierowca a nie sadze aby swiadkowi został powierzony samochód wiec co wypada ze albo swiadek albo swiadkowa nie jedzie z nami

My mamy załatwioną salę, ozdabiam ja sama (już wiem jak, nawet listę zrobiłam co muszę kupić). U księdza już też byliśmy, tylko, że my mamy już ślub cywilny, więc żadnych dokumentów chyba nie musimy załatwiać więcej, kazał nam przyjść koniec października/ początkek listopada jak już będzie mial nowy kalendarz, więc pójdziemy w poniedziałek. Załatwiliśmy fotografa, kucharkę (w tym kelnerki na wesele, bo na poprawiny kelnerki już osobno) i zespół. Kamerzysty nie będziemy brali, bo stwierdziliśmy, że bardziej nam zależy na zdjęciach z całej imprezy, a że mamy kamerę to po prostu poprosimy jednego znajomego, który zna się o sfilmowanie, a TŻcik obrobi, bo też się tym amatorsko zajmuje. I to chyba wszystko. AAAa, jeżeli chodzi o samochód to wlasnie też mi sie podobają takie ozdoby, ale chyba jednak weźniemy z żywych kwiatów, lepiej wyglądają.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-10-23 o 22:09
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:38   #2950
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
super, a welon taki długi będzie? jejciuuu ja normalnie szaleję za swoją suknią, szukam już nawet butów i patrzę za bielizną (u mnie to wielki problem z tym będzie,wiecie) i znalazłam biżuterię jaką chcę do niej
Ja boję się, że już nie pamiętam jaka jest moja suknia, a tym bardziej jak w niej wyglądam
Ale biżuteria, którą tu wklejałam przyszła pocztą wczoraj

A o bieliźnie też myślę Jako uświadomiona stanikowo noszę 65G/70F i jakiegoś straplessa będę szukała w tych rozmiarach
Mam nadzieję, że jakiś będzie ładnie leżał.

Buty, okrycie to będzie problem

Cytat:
Toska hmm przykro mi dobrze, ze zamówiłaś próbne. Dlatego właśnie robię sama, wyjdą jakie wyjdą, będą własne i z sercem,a jak nie wyjdą kompletnie, to kupię jakieś proste ;/
Taka bzdura, a ja czuję się jakoś tak mocno rozczarowana

Ja sama nie zrobię, bo zupełnie nie umiałabym się za to zabrać, a i mogłoby to być technicznie awykonalne przy tych wszystkich futrzastych tornadach na naszych 30m2

Wkurzam się, bo na allegro zaproszenia już przeglądałam kilka razy i właśnie te mi się najbardziej podobały.
A poza all to jak już mi jakieś w oko wpadną to cena od 5zł wzwyż

A zaproszenia muszę mieć za 2-3 tygodnie w łapkach.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:41   #2951
chilanes
Zakorzenienie

Co do ozdabiania samochodu to najpierw chcieliśmy właśnie taką dekorację z allegro, ale jednak będzie wiązanka z żywych kwiatów

Toska u Ciebie własnie problem polega głównie na tym, że Wy zaproszenia potrzebujecie w sumie "na wczoraj", ale na pewno znajdziesz takie, o jakie Ci chodzi

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 20:43
Stary 2009-10-23, 20:41   #2952
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Tadam
Ekstra!!
Też chcę szukać czegoś w tym stylu

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
AAAa, jeżeli chodzi o samochód to wlasnie też mi sie podobają takie ozdoby, ale chyba jednak weźniemy z żywych kwiatów, lepiej wyglądają.
Tak mi przyszło na myśl jak czytałam - a żywe kwaity to na samochodzie nie sklapcanieją? Wiatr i te sprawy... Mogę się mylić rzecz jasna
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:41   #2953
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dawaj dawaj

cv mi się nie mieści na 1 stronie może być na dwóch albo czy mogę pisać czcionką 10?
musi byc na jednej bo nie przeczytaja co jest na drugiej...

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:46   #2954
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Jak to Kaśka pisze,wylisiłam zaproszenia ślubne,które mi się podobają.
http://allegro.pl/item789587208_zapr...a_ekspres.html
O, fajne. Brązowe mi się podobają z tej stronki. Chociaż ostatnio mi strzelił jakiś pomysł, że może podpasuję sobie wszystko do swojego bukietu i kwiatka we włosach, czyli do różu Ale rzadko podobają mi się różowe zaproszenia, więc może jednak nie będę się bawić w dobieranie wszystkiego pod kolor

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ta swojska czekolada,jest zrobiona z mleka w proszku,margaryny etc
Zdjęcie poniżej/dzieło mojego tż ta
O kurcze. Ja myślałam, że pisałaś o takiej do picia. Dobra była? A to trudne do zrobienia jest? Masz przepis? Z samej ciekawości jak to smakuje, to bym sobie raz jeden chociaż zrobiła.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi jeszcze, czy często dostajecie takie wierszyki w zaproszeniach? Żeby zamiast kwiatów goście przynieśli wino/książki/mastotki? Albo pieniądze zamiast prezentów?

Bo spotkałam się z opinią, że to niekulturalne jest, ale z drugiej strony też wolałabym nie dostać od gości sprzętów AGD czy innych takich
Ostatnio koleżanki dziadkowie dostali jakiś taki wierszyk i byli zachwyceni, że młodzi tacy do przodu są, bo po co komu tyle kwiatów itd. a ona myślała, że właśnie dziadkom to głupio coś takiego dać, bo są starej daty itp. ale się zdziwiła.

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Hmmm!
Nie ładnie się chwalić ale chyba ja jestem najstarsza
Ma się te 35 lat więc według co "mądrzejszych" ludzi powinnam chyba zamiast białej sukni założyć worek na głowę
Ja dzisiaj jak mierzyłam jeszcze raz swoją suknię, to właśnie przyszła PM na oko w Twoim wieku i pytała się o jedną sukienkę czy ją w bieli można zamówić. A suknia była dość okazała i mi się to wcale dziwne nie wydało. Ot PM wybiera suknię. Choćbyś miała i 50 lat, to jako PM masz przecież prawo do spełnienia swoich jakiś tam dziecięcych marzeń o wystąpieniu w takiej sukni.

Cytat:
dziewczyny wypada isc do salonu samej z siostra TZ ktora ma 16 lat ??? bo kurde tesciowa moja nie moze a swiadkowej cos wypadlo a juz sie umowilysmy ze idziemy dzis??
Wiem, że pytanie się przedawniło, ale tak na przyszłość: pewnie, że wypada! Nawet gdyby miała 1o lat, ale potrafiła Ci dobrze doradzić, to Ja bym się nie zastanawiała tylko brała siostrzyczkę za rękę i na salony

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My damy karteczki z prośbą o kasę. Ja chciałam jeszcze dodać coś zamiast kwiatów, ale TŻ mówi, że to będzie wyglądało jakbyśmy same żądania mieli A poza tym fajnie będzie się obudzić w takim "ukwieconym" pokoju
Ja też zamiast prezentów wolę kasę, ale przeciwko kwiatom, to nic nie mam bardzo chętnie udekoruję sobie nimi cały domek i z radością będę na nie patrzeć choćby to trwało tylko tydzień.

Cytat:
Kurcze do tego jeszcze weszlam na strone maggie sottero i okazuje sie ze w tym salonie co to do niego mialam isc sa wlasnie te sukienki no niech to kiszka
Jestem niereformowalna bo podobaja mi sie 'pierzaste kiecki'
http://www.maggiesottero.com/dress.a...25&style=S5044
pewnie jak je ubiore to zmienie zdanie ))))))))
Pewnie nie bo fajna jest ta kiecka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
boże koronka pięknie gdzie za ile i jaka firma i jaki salon
No, jestem zakochana w koronkach Firma Duber model sukni 803.
Salon jest na Sokolniczej. Miałam ją kupić. Kosztowała 2400, ale w październiku była promocja i miałam ją kupić za 2100. Ale dzisiaj usłyszałam (wcześniej jakoś nie przyszło mi to do głowy) jak pani ze sklepu rozmawiała z inną PM o wypożyczeniu sukni i spodobał mi się ten pomysł. Tak więc wypozyczam suknię za 1500 i halkę będę miała już w tej cenie. Suknia pomimo, że będzie wypożyczona, to nie będzie taka jak z katalogu, tylko dopasują ją do mnie, a więc będę miała zakryte plecy (bo w oryginale są rozcięte) i na górze gorsetu będę miała falę, a nie taki półokrąg jaki widać na zdjęciu. No i suknia będzie biała.
Stary 2009-10-23, 20:48   #2955
chilanes
Zakorzenienie

Aaś żywe kwiaty są pryskane jakimś impregnatem ochronnym i przedłużającym żywotność i najczęściej są mocowane na stelażu z gąbką moczoną w wodzie, więc trochę pożyją, do tego samochód potrzebny jest na max 2-3 godziny, po dojechaniu na salę i pstryknięciu fotek wiązanka chyba wyląduje na stole przed nami, bo na sali dają w tym miejscu ze sztucznych kwiatków.
Stary 2009-10-23, 20:49   #2956
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ekstra!!
Też chcę szukać czegoś w tym stylu

Śliczna ta koronka....!!!!

Tak mi przyszło na myśl jak czytałam - a żywe kwaity to na samochodzie nie sklapcanieją? Wiatr i te sprawy... Mogę się mylić rzecz jasna
Ja sie boje ze w sierpniu bedzie bardzo gorąco i ze oklapna zywe kwiaty.
Tak sobie teraz mysle ze nie powiedzialam ksiedzu ze chcemy byc jedyna para na slubie w kosciele ale tak mysle ze tam w tej malej sali to sie dwie pary nie zmieszcza.hm.....

tż wlasnie powiedzial ze napewno nie zmieszcza sie dwie pary.
Ja to wiecie czego sie boje.... najbardziej sie boje jaki stroj dla TZ ja nigdy nie potrafie wybrac gajera mam jakis antytalent nie wiem nigdy czy rozmiar jest dobry i co sie teraz nosi i takie tam to bedzie dramat a moj TZ jak wezmie mame swoja na poszukiwania to nie wiem czy bede chciala stanac kolo niego przy oltarzu taki tesciowa ma szalowy gust ))

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 20:53   #2957
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Tak, nie koniecznie ten, ale chcę długi. Dzisiaj mierzyłam taki za tyłek i też był fajny, ale jednak taki bardzo długi bardziej mi się podobał.

Acha i jeszcze będę miała do tej sukni bolerko uszyte z dokładnie z takiej samej koronki jak suknia, tyle że już bez tego białego materiału pod spodem.

Też się dzisiaj w sklepie pytałam o biżuterię do sukni i mi Pani powiedziała jaki kształt do mojej kiecy najlepszy będzie i jeszcze mi powiedziała, że kryształki się bardziej mienią niż cyrkonie, więc będę szukać kryształków.
Stary 2009-10-23, 20:55   #2958
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:

Ja dzisiaj jak mierzyłam jeszcze raz swoją suknię, to właśnie przyszła PM na oko w Twoim wieku i pytała się o jedną sukienkę czy ją w bieli można zamówić. A suknia była dość okazała i mi się to wcale dziwne nie wydało. Ot PM wybiera suknię. Choćbyś miała i 50 lat, to jako PM masz przecież prawo do spełnienia swoich jakiś tam dziecięcych marzeń o wystąpieniu w takiej sukni.

Wiem, że pytanie się przedawniło, ale tak na przyszłość: pewnie, że wypada! Nawet gdyby miała 1o lat, ale potrafiła Ci dobrze doradzić, to Ja bym się nie zastanawiała tylko brała siostrzyczkę za rękę i na salony

Pewnie nie bo fajna jest ta kiecka.
Nastroiłyście mnie pozytywnie do szukania suknie bo nie dość ze sie zrazilam po pierwszym razie to jakos tak nie mialam odwagi a teraz czuje ze moge ))

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 20:55   #2959
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
musi byc na jednej bo nie przeczytaja co jest na drugiej...
Dlaczego mają nie przeczytać? Do naszej firmy 90% CV przychodzi na dwóch stronach. Szefostwo czyta wszystko

Cytat:
Aaś żywe kwiaty są pryskane jakimś impregnatem ochronnym i przedłużającym żywotność i najczęściej są mocowane na stelażu z gąbką moczoną w wodzie, więc trochę pożyją, do tego samochód potrzebny jest na max 2-3 godziny, po dojechaniu na salę i pstryknięciu fotek wiązanka chyba wyląduje na stole przed nami, bo na sali dają w tym miejscu ze sztucznych kwiatków.
Ekstra! Myślałam że na samochód to raczej się sztuczne preferuje Też wolę żywe a myślałam że będziemy skazani na sztuczne. Bosko
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 20:57   #2960
chilanes
Zakorzenienie

mówisz, że bardziej? Mi się ta biżu , co wkleiłam link podoba, ale czy to na pewno będzie pasować to nie wiem ;/ A jak nie będzie pasować? O jeju jak ja już wymyślam

Aaś tak, na pewno, jeśli oczywiście kwiaty nie będą zwiędłe już wcześniej, bo wtedy to nic ich nie ratuje W minione wakacje, właśnie w okolicach naszego terminu ślubu widziałam kilka samochodów ustrojonych podobnie, jak my chcemy i własnie żywymi kwiatami i powiem Wam, że trzymały się świetnie, a ponieważ tam, gdzie chcę zamówić termin robią dobrze i nie słyszałam na nich skarg,to jestem spokojna

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:00
Stary 2009-10-23, 20:58   #2961
szyszynka
Raczkowanie

cos mi sie wiesza
Aaś miałam praktyki w takim biurze rekrutacyjnym to podpatrzylam techniki rozne i oni nie czytali ale to pewnie jak do takich firm trafia to nie czytaja a szefowie sami to pewnie czytaja tak mi sie wydaje u mnie np nie czytaja wogole tylko patrza na wiek zdjecie i list

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 21:00   #2962
kaska87
Zakorzenienie

ok dałam czcionkę mniejszą i się zmieściło na jednej

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:02
Stary 2009-10-23, 21:04   #2963
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to wiecie czego sie boje.... najbardziej sie boje jaki stroj dla TZ ja nigdy nie potrafie wybrac gajera mam jakis antytalent nie wiem nigdy czy rozmiar jest dobry i co sie teraz nosi i takie tam to bedzie dramat a moj TZ jak wezmie mame swoja na poszukiwania to nie wiem czy bede chciala stanac kolo niego przy oltarzu taki tesciowa ma szalowy gust ))
No ja swojego TZ to w życiu z teściową po ślubny garnitur nie puszczę
Oj, dopiero by wyglądał ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:04   #2964
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
tż wlasnie powiedzial ze napewno nie zmieszcza sie dwie pary.
To niech idzie z tatą. Mój właśnie z tatą idzie, bo on mu zawsze najlepiej doradza w wyborze krawatów i garniturów.

Acha, chciałam jeszcze powiedzieć, że ponieważ suknię, która będzie szyta na mnie na miarę tak naprawdę wypożyczam, to będę miała "coś pożyczonego"
Stary 2009-10-23, 21:06   #2965
chilanes
Zakorzenienie

u mnie z CV czytają tylko to kto gdzie pracował i co umie, reszta weryfikowana jest na rozmowie.

Jazz a ile za kieckę dałaś?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:11
Stary 2009-10-23, 21:06   #2966
kaska87
Zakorzenienie

mój TZ może iść po garniak nawet z jakimś dziadkiem z ulicy bo już ma wybrany z vistuli taki czarny wystrzelony w kosmos tylko teraz stoi 1200zł, ale czekamy na promocje
http://vistula.pl/red/#/pl/collection/2/full/
musicie w prawo 2x nacisnąć i tam będzie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:10
Stary 2009-10-23, 21:11   #2967
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:

To niech idzie z tatą. Mój właśnie z tatą idzie, bo on mu zawsze najlepiej doradza w wyborze krawatów i garniturów.

Acha, chciałam jeszcze powiedzieć, że ponieważ suknię, która będzie szyta na mnie na miarę tak naprawdę wypożyczam, to będę miała "coś pożyczonego"
Nie jestem taka pewna czy tato mu dobrze doradzi chyba wysle go ze swiadkiem ja tez oczywiscie pojde

Kumpela tez szyla na miare i oddawala do wypozyczenia...tez bym tak chciala kumpela miala idealnie dopasowana za 800zl a jak to wyglada
Placisz za wypozyczenie i jakas kaucje jak wroci cala to zwracaja kaucje czy jak.
Fajnie by bylo gdyby tak bylo u mnie w salonie chcialabym tak samo bo nie chce kupowac sukni ktora potem bedzie sie gdzies kisic. bo po mnie nikt jej nie ubierze bo jestem szczuplutka a cycki mam duze i zawsze mam problem z kupnem sukienek. normalnie S a w biuscie M albo L ;/

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 21:14   #2968
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka jak 2 razy w prawo, to wyświetlił mi się Pan we wzorzystej marynarce i jeansach, to to???
dobra wyświetlił się czarny garniak nr VB9309 za 1299zł to chyba ten co?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:17
Stary 2009-10-23, 21:15   #2969
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka jak 2 razy w prawo, to wyświetlił mi się Pan we wzorzystej marynarce i jeansach, to to???
nie tylko jeden normalny garniak tam jest taki czarny a obok są niebieskie buty i pasek
Załącznik 2603891

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:17
Stary 2009-10-23, 21:16   #2970
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jakie ładne My jeszcze nie chcemy zamawiać, ale na pewno rozważymy coś w tym stylu. Wcześniej chcieliśmy takie jajcarskie WEZWANIA jak do sądu ale teraz chyba jednak wolę eleganckie Chyba się starzeję

A ja z Wami Jak się uda to może coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=bUHix...eature=related

My damy karteczki z prośbą o kasę. Ja chciałam jeszcze dodać coś zamiast kwiatów, ale TŻ mówi, że to będzie wyglądało jakbyśmy same żądania mieli A poza tym fajnie będzie się obudzić w takim "ukwieconym" pokoju

Też fajny taniec Planujecie taką ewolucję?
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości