|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
sliczne ciuszki.... a ten kombinezon z biedronki swietny!!! strasznie mi sie podoba... no nie tak bardzo jak ostatnie zdjecie ![]() Cytat:
eve pamietasz jak gadalysmy na irlandzkim o szwgrach... znaczy glam cos mowila i ja opowieadalam o moim... otorz dostaje dzisiaj maila od Kamila babci i ta mi pisze ze szwagier wzial wszystkie swoje rzeczy z domu i powiedzial ze nie bedzie juz przyjezdzal... no moze na swieta wpadnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3572 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny potrzebuje jakies pomysly na szybkie przekaski
![]() ![]() ![]() ![]() marika super rzeczy ![]() malgosiu brawo dla Antosia ![]() ![]() Illbana zdaj relacje ze spacerowkowej wyprawy ![]() Iwcia d pamietamy, pamietamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
!
cześć mamuśki, ja na szybko, bo mam siostrzyczki u siebie, ale chciałam poczytać coo tam u Was.
Aguśka mów co na to Twój Tż!??? Carolajna ładna z Ciebie kobitka więc nawet gdy byś się nie uczesała było by okej ![]() marika ciuszki bombowe, ten kombinezon biedronkowy super, a powiedz, gdzie butki kupiłaś?? małgosiu, barwo dla Twojego małego chłopaka! iwcia d oczywiście, że Cie pamiętamy ![]() ![]() nie wiem co komu odpisywać bo szybko przeczytałam i nie pamiętam, więc wszystkie cieplutko pozdrawiam i ![]() A u mnie nadal z Tż zima, wielka zima! A dieta wciąż, jak mówiłam mam siostrunie2u siebie, wczoraj jak przyjechały to jedna powiedziała, że dupsko mi sapdło ![]() ![]() superzabula u mnie sprawdzają się na szybko jajka z majonezem, jak mam czas to po spód śledzik i majonez z groszkiem zielonym, sałata z fetą i pomidorkiem i ziołami, na szybko również koreczki, nabijasz co masz, byle by się nie gryzło, jak mi się przypomni co jeszcze napiszę Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-24 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja mysle ![]() ![]() ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-10-24 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
Iwcie obie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Slicznie synek spal widzisz...juz coraz starszy i madrzejszy... Aguska gratulowalas Aleksowi... a ja zastanawialam sie czego...i wiem... pomyslilas mojego Aleksia z Gosikk bo to jej synek zrobil obrot ![]() A męzowi wszystko dobrze powiedzialas...pewnie byl w lekkim szoku i teraz przemysla swoje postepowanie... napisz nam co on na to? Iwcia dens ojjj to ciezka noc za wami... a synek odsypia? Ty tez powinnas odpocząc Z ta wysypka pyliscie juz u lekarza? Moze uczula go cos z nowego jedzonka? My dzisiaj znow gorzej spalismy... pobudka po 3 a potem po 6 i polozylam Aleksa w lezaczku a ja poszlam spac...jak sie przebudzilam to on spal. Pozniej s;yszalam jak sobie gada a my jeszcze drzemalismy...do 9. Moj syn nienawidzi kombinezonu!!! Jest nie przyzwyczajony do takich grubuch ciuszkow bo w holandii to tylko w sweterku i bylo cieplo a tu nagle taki skafander zalozyli... ![]() No ale w wozku juz ok Zaraz ide na dworek(jak mały sie obudzi) i wejdziemy do sklepu po jakis przysmak i zobacze te pieluszki jeansowe... Moj tz dzisiaj jedzie na walke Goloty i Adamka... wiec ja tu sobie z wami bede.... tylko ze dzis przy sobocie bedzie was mniej... o nie! i Carolajny nie bedzie... o kurde to z kim ja tu bede gadac???
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam jajko z majonezem i groszkiem... u nas zawsze znika ze stolu w mig ![]() pozatym koreczki, super sprawa, bo szybkie i mozesz pofantaziowac... salatka warzywna (tu juz jaka lubusz) na łódeczkach z papryki (ja robie na rozno kolorowej... robie jeszcze maszt z zoltego serka albo szynki na wykalaczce ![]() ![]() jeszcze dobrze mi sie sprawdzaja koreczki owocowe... banan, brzoskwinia, winogrono ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,tak szybko chcialam sie tylko przywitać i uciekam
![]() Czy któraś z was używa siedzonka do wanny,albo zamierza? Chcę kupić,ale nie wiem czy to dobre jest ![]() Oto model,który znalazłam.Please napiszcie mi co o tym sądzicie,ino szybko,bo mi dobra oferta ucieknie z przed nosa ![]() Później napiszę coś więcej ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- http://www.comparestoreprices.co.uk/...-bath-seat.jpg oczywiście zapomnialam o załączniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
Dzieki Pakusiu, super pomysl z tymi lodeczkami
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ursull ja nie uzywam i nie mam zamiaru wiec nie pomoge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Rozeznanie
|
Dzien Doberek
![]() co za noc.... wczoraj jak poszlam sie polozyc to na szczescie Kalusia sie obudzila i wyssala ze mnie to mleczko(czulam sie zle z tak nabrzmiala piersia) ale za to potem co godz!pobudki byly!no nie...padam na twarz dobrze,ze to weekend sie zaczal to nad ranem Tz wzial mala i sie nia zajmowal a ja dospalam troszeczke.Potem cycus i poszli sobie na spacerek a ja na kawusie i...ciacho ![]() ![]() ![]() a jakie ona(moja siorka) te ciach przynosi...dziewczyny...n ie mozna sie im oprzec! (pracuje w jednej z najlepszych cukierni francuskiej w Londynie,na produkcji oczywiscie,a oni maja cala siec swoich sklepikow,ale jak to na produkcji zawsze cos tam wiecej zrobia to potem moga sobie do domku zabrac,w zyciu nie schudne.. ![]() Agusiu-mam nadzieje,ze Twoj Tz sie opamieta! ![]() gdzie on by lepsza zone od Ciebie znalazl!Dobrze,ze wyrzucilas z siebie wszystko co Cie bolalo!Teraz poczekaj na reakcjie z jego strony oby wreszcie dotarlo to do niego co czujesz i "naprawil"relacje miedzy Wami ![]() iwcia dens-witaj ![]() dziekuje tak jestem szczesliwa z moim Tz-cikiem dosc pozno sie "odnalezlismy"i powiem Ci szczerze,ze wczesniej to jakies fatum nade mna krazylo jesli chodzi o facetow(myslalam ,ze nie ma juz normalnego na tym swiecie albo ja mam do takich szczescie ![]() Moja mama to nawet stracila nadzieje,ze jej corka znajdzie sobie kogos normalnego ![]() ![]() ![]() dziewczyny tak opowiadalyscie o spacerkach.... a ja wam powiem,ze nie lubie z kims spacerowac(no moze zalezy jeszcze z kim ![]() uwielbiam jak jestem cala dla corci na nich,wymyslam gdzie pojdziemy,co jej pokaze,na hustawce troszke sie razem pobujamy ![]() a jak jestem z kims to ,gdy mala czasem lacze,cos jej sie nie podoba,to jedna moja kolezanka(ma 3 letniego synka-strasznego rozrabiaki-jeszcze nigdy nie widzialam takiego dziecka...)stoi i tak sie dziwnie patrzy,usmiecha pod nosem,ze niby to taka maruda z niej,dogaduje cos tam niemilego!A raz to zwrocila sie do niej w ten sposob "usmiechnij sie do mnie!!!(pelna powaga!)no usmiechnij!!!czego sie nie smiejesz?!(dziecko patrzy jak nie powiem na kogo?)smiej sie paskudo jedna!" Bylam cierpliwa do czasu... powiedzialm jej ,ze corcia jak mama nie bedzie sie na rozkaz do kogos usmiechac,tylko jak sama zechce! a paskuda napewno nie jest tylko najpieknjejsza dziewczynka pod sloncem! ![]() ![]() Od tamtej pory nie umawiam sie z nia na spacery.. nie potrzebuje negatywnych emocji z jej strony, nie wiem czy jest zazdrosna(ale chyba tak,wywynioskowalam to z poprezdnich rozmow) raz tylko jeszcze bylam u niej ,zanioslam ciacha do kawki i chcialam dac jej jeszcze jedna szanse...ale nie warto bylo! ![]() dlatego spaceruje sama,a jak Niunia spi to dzwonie do innych kolezaek(o ile maja czas to plotkujemy napradwe dlugo ![]() Powiem szczerze,ze nie brakuje mi tutaj znajomych(mamy ich napradwe duzo)i nie przyjaznie sie z byle kim!jak mi cos nie pasuje to nie utrzymuje kontaktow! Tak pisalyscie kiedys o Polonii za granica... niestety nie pokazujemy sie od dobrej strony(oczywiscie nie wszyscy!bo sa tez normalni ludzie,kulturalni..) Czasem z daleka slychac glosne rozmowy(po polsku)i bluzgi jakie plyna...(tak z ust chlopakow jak i dziewczyn,czasem nawet gorszych..) udaje ,ze nie rozumiem ich i sie do nich nie przyznaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
miedzy 6 a 7 mleczko ok 12 mleczko ok 16 sloiczek zupki marchewki itp czasem 2 sloiczki ok 20 mleczko z kaszka ryzowa lub z kleikiem ok 2 mleczko wczesniej jakos to lepiej wygladalo u nas byl czas tez na deserek ale teraz coraz mniej mi Szymek tego mleka je wiec juz mu za duzo miedzy posilkami nie daje, bo w ogole mi mleka odmowi ![]() teraz bez jedzenia wytrzymuje mi 5 nawet 6 godzin i potrafi nie wolac tylko ja mu robie i sama daje i to czesto potrafi nie zjesc wszystkiego mowisz tak u Was wyglada gorsze spanie - ja bym powiedziala ze calkiem niezle ![]() a maz na Golote jedzie - moj tez by pewnie chcial ![]() nie wiem co temu mojemu synkowi tak placze od rana ![]() uczulenie Szymek ma na pewno od jedzonka jakiegos : z nowosci dalam mu zupke jarzynowa a ona miala seler i on moze ponoc uczulac i kaszke waniliowa odstawilam teraz te 2 rzeczy, ale sie zastanawiam czy malinowe rzeczy tez moga uczulac bo on wcina kaszke malinowa wiecie dziewczynki moze?? ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A odpowiadajac tobie na pytanie na ktorejs tam stronie, to jestesmy z Clevedon, malutka miescinka- ok 20 tys mieszkancow, nad zatoka oceanu Atlantyckiego. Przepieknie jest ale cholernie nudno.
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
wspolczuje tego wstawania w ciagu nocy..
ja juz zapomnialam co to znaczy wstawac w nocy do dziecka na cale szczescie u nas dzis brzydko.. i deszczowo a ja mialam isc na zakupy i dupa.. mam ochote na jakies ciasto czekoladowe ![]() ![]() ![]() Jutro puszczam tzta na caly dzien z kumplem i idzie na mecz rugby caly dzien go nie bedzie bo jeszcze ida przed nim do baru obejrzec mecz pilki noznej itp niech se ma ten dzien ![]() Mell zapomnialam odpisac.. bylam na spotkaniu, calkiem mila dziewczyna, pogadalysmy, pospacerowalysmy godzinke i sie rozeszlysmy do domkow ![]() zobaczymy czy sie zobaczymy drugi raz , ja bym chciala bo naprawde milo sie gawedzilo ![]() ![]() wogole czulam sie jak ciota za przeproszeniem.. cos mnie powstrzymywalo przed wyjsciem jako pierwszej z inicjatywa no i tz myslal chyba tak samo.. ja czekalam az on zrobi 1 krok.. a on czekal az ja zrobie 1 krok.. dziwne to.. ![]() .. zebralam sie na odwage... i wkoncu to ja zaczelam go namietnie calowac.. dotykac.. troche sie posmialismy bo to bylo takie troche dziwne..(oboje sie czulismy tak jak bysmy byli przed pierwszym razem.. chyba wiesz co mam na mysli) ale potem odwiedzilismy Baraszkowo ![]() ![]() ![]() wez sprawy w swoje rece bo zobaczysz ze bedzie coraz trudniej i coraz gorzej.. ![]() esterko ahh dziekuje slicznoto ![]() ![]() Malgosia widzisz jak piekne!! ![]() ![]() ![]() Agusia ![]() ja na jego miejscu nosilabym cie na rekach, bo jestem piekna madra kochajaca kobieta, wspaniala zona i rownie wspaniala matka tztowi przyda sie taki zimny prysznic nich facet oprzytomnieje marika Karolinka slodkie malenstwa ![]() ![]() ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-10-24 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze ze mi nikt ciacha nie przynosi bo to by dopiero bylo ![]() jednak trafilas na tego wlasciwego Adasia swojego i niech dba o Ciebie jak do tej pory , swoj swojego odnajdzie - dobrze ze ktos czuwal nad Toba i tych bylych przepedzil ja na swojego trafilam jako pierwszego i on na mnie tez wiec mielismy tylko siebie - ale nie zalujemy bo sie dobralismy ![]() ![]() ![]() a ta kolezanka to niefajna ![]() ![]() ja lubie z kims chodzic ale tez jakos nie bardzo mam z kim, mam sasiadke za sciana z synkiem rocznym ale ona znowu jest taka ciocia klocia - zawsze mowi to samo : ojej jak fajnie, ja jej mowie ze nocka kiepska a ona ale fajnie ![]() my tu od rana o jajkach z majonezem i naszla mnie taka ochota ![]() ![]() a ciagnac dalej watek kulinarny- dajcie dziewczyny jakis fajny pomysl na obiad ja juz nie wiem co mam robic
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-10-24 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
iwcia ja 2 dni mialam leczo(zrobilam caly garnek) i wstyd sie przyzznac zjadlam caly .. tz zjadl tylko jeden talerz... ja reszte
![]() a dzis mnie naszlo na ziemniaczki + kotlety z piersi kurczaka i marchewka z groszkiem.. ![]()
![]() |
#3586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w sumie ja dawno schabowych nie robilam moze dzis jest ich kolej mniam i marchewka gotowana dzieki Poiglotku ![]()
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
esti,pakusia, mell,doris,iwcia dens,aguska dziękuję za miłe słowa
![]() Illbanka tylko że ja mam oczy zielone a Kuba ciemnobrązowe (na razie nie wiadomo po kim) ale mam nadzieję że mu tak zostanie bo cudnie tymi oczętami czaruje ![]() Małgosia współczuje zwolnienia, ja też z nh, dokładnie Piastów, wprawdzie od pół roku jestem z okolic, bo przenieśliśmy się do babci Kubusia, tu nam jest wygodniej ale jak wrócimy to koniecznie musimy się umówić i gdzies spotkać, co Ty na to? marika zakupy super, ja też mam od paru miesięcy fioła na punkcie zakupów dla małego ale ja nalezę do obozu ciuchlikowego jak Wy to mówicie a ostatnio Kubus wrócił ze spaceru z babcia z cudownymi białymi bucikami skórzanymi z Pumy(prezent od dalekiej rodziny spotkanej po drodze), nic to że mają takie malutkie kryształki z boku bo są dziewczyńskie ![]() ursull też jestem zainteresowana siedzonkiem do wanny, bo gdy Kubus zacznie siedzieć to chyba się przeniesiemy do dużej wanny, to które pokazałaś, no nie wiem sama, myślisz że jest wygodne dla dziecka tzn czy bedzie mogło sobie poszaleć w tej wannie, na pewno dobre dla rodzica, bo nie musi Maluszka trzymac, tylko jak pupę umyć? iwcia dens u mnie karmienie bardzo podobnie wygląda 3 razy mleczko, raz kaszka i raz zupka, ja się gryzę że to trochę mało ale Kubek nie woła o jedzenie i dobrze przybiera no to może wystarczy(w schematach żywienia własnie tak jest) ale zaskoczył mnie młody lekarz w szpitalu, który stwierdził że to mało i zapisał na karcie 7 x 200 ml ![]() Jeszcze co do spania nocnego, Kubus usypia ok 21 i potem w ciągu 2 godzin ma takie dziwne pobudki z okropnym płaczem przez sen, otwiera dziobek, daje mu smoka i to wystarczy ale martwię sie skąd ten płacz, natomiast w nocy budzi sie zwykle 2, 3 razy, wystarczy dac smoczka i zasypia , ok godziny 6 pobudka ale juz bez płaczu, słychac ziewanko, przeciąganko i wtedy je mleczko, bawi sie jakies pół godzinki i śpi jeszcze do 8.30-9, wiec chyba nie jest źle ![]() No dobra pozdrawiam dziewczyny, o których nie wspomniałam bo tak na raz sie po prostu nie da, zazdroszczę wam cudownych mężów ( tych niektórych oczywiście)i talentów graficznych (Caro Ty wiesz że jestes the best, oj bedzie nam dzisiaj Ciebie brakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 14:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
Na zdjęciu akurat tv, ale zawsze kłade przed nimi jakąś zabawke i bawią sie tak na brzuszku kilkanascie minut. Haha przekładam je jak naleśniczki
![]()
#3591 |
Zakorzenienie
|
To ja
![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda do bani ![]() ![]() ![]() doris ano kupuję i sprzedaję i z paypalem za pan brat jestem,więc od dziś mów mi szefie,a raczej twój TŻ niech do mnie tak mówi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malutka 24 moja mala od urodzenia takie bąki puszcza,że szok.Pytałam lekarza czy wszystko ok i ta stwierdzila,że nie ma czym się przejmowac,to z wiekiem minie,więc się nie przejmuję,za to śmiechu jest co niemiara,gdy mala puści takie bączysko wśród znajomych ![]() marika ciuszki super,ja też wam pokaże co kupiłam małej,no i aniołeczek to z Milenki tylko na zdjęciach i to tych pozowanych,bo ona normalnie do zdjęć pozuje,cwaniara jedna ![]() esti moja marudna wogóle nie chce pić,czasem jak ją coś weźmie to tak z 30ml cherbatki wypije i już. Małgosia gratulacje dla Antosia za super spanie,może da korepetycje mojej Milence? male ja też z małego miasteczka i też cholernie nudno,ciężko było się przystosowac,bo z Wrocławia pochodzę,a tu taka dziura,nawet pożądnego kina nie ma ![]() doris,male,milenka dziękuję za rady dotyczące siedzonka,kupione za dobrą cenę.Ja już małą w dużej wannie kąpię i myślę,że takie siedzisko pomoże,bo ona cięzka już jest ![]() ![]() poiglot fajnie,że masz nową koleżankę,a jeszcze fajniej,że z TŻem ok i że w Baraszkowie wylądowaliście ![]() iwcia dens ja wczoraj placki po węgiersku zrobiłam,znaczy TŻ ziemnieki tarł ![]() ![]() milena07 witaj raz jeszcze,no synuś bomba i ciekawe skąd te oczy,ale jakie piękne ![]() ![]() ![]() anulka te twoje małe są super ![]() ![]() dołączam zdjęcia ostatnich zakupów dla małej,też uwielbiam na nią kasę wydawać ![]() no i spójrzcie jak ona potrafi pozować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
Ursull, ta twoja Różyczka to śliczności małe, modelka ci rosnie.
#3593 |
Zadomowienie
|
Anulka anulka zakochalam sie w Twoich dziewczynkach
![]() ![]() ![]() Ursull no potrafi slicznota pozowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam sobie pięciominutową przerwę w sprzątaniu
![]() Milena07 - a to dyrektor może odmówić Ci tego urlopu dla poratowania zdrowia? Nie wiedziałam. Myślałam, że jak się należy, to się należy i koniec. Na zdjęciu też masz czekoladowe oczy ![]() ![]() ![]() Anulka - boskie te Twoje dziewczyny i jak grzecznie tv oglądają ![]() ![]() Superzabula - koreczki są najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]() Iwcia dens - ojej, to masakryczna noc, tak na pocieszenie, proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - Milenka boska ![]() ![]() ![]() ![]() Doris - o matko, to się nie dziwię, że wolisz spacerować sama. Straszna zołza z tej Twojej znajomej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | ||||
Zakorzenienie
|
MAM GENIALNE DZIECKO!!!!!!!!!!
mowie wam normalnie Kuba mnie zaskoczyl... tesc pojechal po "piiekna marylke" i slysze za jakis czas ze drzwi sie otwieraja ... siedzialam z Kuba na macie i mowie do niego "pamietaj kchanie masz sie do tej jedzy nie usmiechac! rozplacz sie na jej widok.." wchodzi tesc Kuba sie smieje... wchodzi maryla a Kuba w placz!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide was teraz poczytac ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
ale teraz jak pogoda coraz brzydsza to recznik mi nie chce wyschnac wiec kupilam taka podkladke gapeczke ![]() ![]() ![]() Cytat:
co do poloni za granica mam podobnie... nie przyznaje sie do tego ze jestem polka... wstyd sie przyznac ale wstydze sie tego! nie wiem czemu tak sie dzieje... czasami poprostu jak widze jak polacy sie zachowuja tu w ie to mam ochote sie zapasc pod ziemie... pamietam na lotnisku, moj pierwszy lot do pl.... i co?? nie chcieli nas wpuscic do samolotu!!! zaczeli krzyczec na grupe polakow ze jesli dalej tak beda sie zachowywac to nikt nie poleci... a ta "cholota" zamiast isc tak jak sa tasmy rozstawione to nie patrzyli tylko pod tsamami zeby szybciej byc w kolejce!!! przepychali sie, wyzywali.... myslalam ze spale sie ze wstydu... !!!! a tu nie lepiej... sasiadow mam wielu polakow... co z tego jak to sami "bandyci" albo "lafiryndy" nic tylko imprezy, krzyki, przeklinanie.... raz zadzwonilam na policje bo o 3 w nocy robili sobie karaoke i sie tak darli ze Kuba nie mogl spac, ja z reszta tez... Cytat:
Cytat:
![]() Kuba tez zle reaguje na zmiane pogody... dzis spi caly czas! wstal o 7 i poszedl spac o 9, wstal o 10 i poszedl spac o 11! i teraz znowu ... nie wiem co z nim sliczne zakupy
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak samo bym jadla jadla az mi sie zrobi niedobrze ![]() ursul udane zakupki widze ![]() ![]() ![]() pakusia hahaha ![]() ja mialam tak samo co prawda nie buntowalam malego ale jak ta glupia wspolokatorka wziela go na rece to onw ryk.... patrzec na nia nie mogl jejku jak ja sie wtedy cieszylam poprostu bylam taka z niego dumna.. z boku to troche chore! ![]() ![]() doris oo ja ![]() ostatnio moj tz wlasnie jak wracal z pracy mowi ze weszla grupa pijanych polaczkow kolo30-40 lat z kolezankami zaczeli bluznic .. itp i robic zdjecia Hindusowi ktory spal w metrze naprzeciwko nich.. ale wies.. -_- a najbardziej rozwala mnie to jak polacy klaszcza w samolotach przy ladowaniu... ![]() ![]() ahahaha ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-10-24 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() A ja tam od rana chce wam cosik popisac ale wiecznie coś mi zabiera czas ![]() ![]() ![]() ![]() gosikk_s - widzisz jak superrrr wiedzialam że Mysia cie zaskoczy i zacznie się przewracac, musiałaś byc bardzo szczęsliwa widząc to ![]() poiglocik - Klauduś niestety mój maluch tez pokochał kciuka, ale ja się z tego nic a nic nie cieszę bo to chyba nawet moja wina bo się zaczeło te kciukowanie 2 tygodnie po tym jak mały był oduczony smoczka więc znalał sobie osobistego pocieszacza. A martwi mnie to bo często po niego sięga a od mojej kuzynki córa wlasnie skończyla 5 latek i nadal ssie tego kciuczka ![]() ![]() ![]() ![]() Mell - Ty śledziku ![]() ![]() ![]() esti - ![]() ![]() ![]() ![]() Eve - i ajk z ta świńską grypa? rozprzestrzenia się czy taka fama tylko poszla? Pieknie Ci Oluś śpi ![]() ![]() Doris - mój też na cycusiu ale daje mu tak 120ml. dziennie żeby kupki poprawic. Tz masz złotego ![]() malutka - u nas na bączki najlepsza jest woda koperkowa, jak mu dam to pierdzi jak szalony ![]() ![]() Agusia - a ja myslę że ta cala sytuacja z Tż to jakaś totalna pomyłka w jego wykonaniu, zacmiło go chyba, bo zawsze było między wami super z tego co pamietam i będzie zobaczysz. Ja się tak w części zgadzam że co poniektóre cechy wynosi się z domu ale nie koniecznie ja jestem żywym przykladem w wielu sytuacjach zachowuje się inaczej niz to bywało u mnie w domku unikam błędow rodziców. No puki co tylko maly obkupiony ![]() Małgosia - super że Tosiu zasypia w swoim łóżeczku, gratulacje, to nie lada wyczyn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
C.D.
Illbana - no a jak się podobał Hubiemu awansik na spacerówkę? No ja będę i w zime mu zakładała ten z biedronki u nas takiej zimy masakrycznej nie ma a jest ciepły. A w 5 10 15 są niektóre rzeczy fajne na wyprzedazach np. te spodnie co wkleilam takie jak na sanki były za 15zł. ocieplane ![]() ![]() iwcia dent ![]() ![]() ![]() ![]() pakusia - oj ja jstem zadowlona z zakupów, już mi nic nie trza tzn. małemu, no dobra ja tak zawsze gadam a później i tak coś do domu przysmyczę ![]() ![]() ![]() superzabula - a ja kochana robię podobnie jaja z majonezem tylko daje do tego kilka ząbków czosnku wyciśnietych przez wyciskacz i mozna dodac szczypioru, ii najlepiej do majonezu dodac pare lyżek jogurtu lub smietany i jaja skroic na mniejsze części wygodniej sie je. Lub: kupujesz brokuła lub mrożone rózyczki gotujesz, nakładasz na talerz i polewasz sosem czosnkowym własnej roboty, podobniej jak wyżej, nawet identycznie można) pychotka i powiedzmy że dietetycznie i zdrowo ![]() iwciag - butki w zwykłym sklepie dzieciecym u mnie jest taki ogromny co jest w nim wszystko i 17, 50zł z są bardzo fajne naprawdę takie ala EMU, z firmy bobas . No udobruchaj tego Tż, troszke przeskrobałaś tymi cygarami, mój tez by sie wściekł bo nie nawidzi palaczy tzn. mnie by nie zdzierzył ![]() ursull - ja bym ci kochana nie poleciła kupowac jakiegokolwiek siedzonka bo nasze niuńki będa zaraz ladnie siedziały więc chyba się to minie z celem, ale zrobisz jak uważasz. Rzeczywiście, modelka mała z niej rośnie no, no i taka odstrzelona będzie dzięki mamusi ![]() DORIS - juz wyobrażam sobie te pyszne ciachaaaaa ![]() ![]() ![]() milenka - eee no to fajny prezencik przyzmyczyl ze soba Kubuś, trza puszczac częściej an takie spacerki ![]() ![]() ![]() anulka aniulka - urocze ![]() ![]() Idę dokończyc moje papu, ryż z koktailem truskawkwym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne ![]() ![]() Możemy na ciucha wyskoczyć ![]() O jakie słodkie.... cudne ![]() Cytat:
![]() Zakupy i ja uwielbiam. A córeczka cudna. Cytat:
![]() No Kuba faktycznie genialny. Mój dzisiaj też pokazał klasę - rozpłakał się na widok teściowej! ![]() Aleś jej powiedziała... ![]() Mój dzisiaj spokojny jakiś i ma 37 stopni... Co to może być? Ani kataru, ani kaszelku.... A i dziąsełka raczej nie rozpulchnione... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no nie moge
![]() moj tz mysli ze go zdradzam chyba.. juz od jakiegos czasu zdarzalo sie ze powiedzial cos dziwnegow stylu '' ja pracuje cale dnie a ty mozesz rozne rzeczy robic'' itp.. ale smialam sie a teraz gadalam z mama przez telefon, rozlaczylam sie.. patrze a tu sms a jego tresc to :''wiecznie zajete ! kochanka masz czy co '' ![]() padlam... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- moj tz zadko pisze smsy.. dlatego mnie to zdziwilo ze az napisal.. w sumie ciesze sie ze zaczal sie cos domyslac w sumie o to mi chodzilo .. ale z drugiej strony boje sie ze mu sie wkreci.. zabardzo
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.