![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Dziewczyny.... macie coś o tym, że zraniłam mojego przyjaciela? bo zrobiłam coś, czego nie powinnam była robić...
i ze ja go przepraszałam, a on się zachował jak ostatni dupek.... jakbym była nikim... i za mi jest tak źle. i że przepraszam... ale że mam odsyć wszystkiego... ![]() proszę.... wszystkie proszę.... jest mi tak źle z tym.... extremalna, issuee, xDJakJaCieLubiexD,XXXLOLK AXXX, dontlookdown, cukrowapanna, bananowa brazylijka, one for all, truskawkowa1993, ciiri, papergirl, TiS, suve, onax3, Plotkaraaa.... i wszystkie! proszę...
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-24 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Rozeznanie
|
kiedyś będą o nas pisali w książkach
z Tobą polecę do gwiazd powiedz mi powiedz swoje lęki i fobie płakałam od wewnątrz dyskretna po kość po całości
#2043 |
Zakorzenienie
|
okradam Was po cichu : )
Wybacz, że herbata jest zimna, u mnie dziś gorące są tylko uczucia . instynkt i głupota z moralizą ezopa splecione jak z butanem propan . chwytam się już czego mogę . życie jest czekaniem . spadam po miedzy zdania . Jestem pracusiem na minusie powietrze cuchnie nibylandii tragikomizmem . na chorym rozwidleniu moich jaźni Czasem wierze że z kłód rzucanych mi pod nogi wybuduję niezatapialną tratwę |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ Obróciła się w lewo - za głosem serca. Na ścianie wisiało lustro. Spojrzała w nie a z jej gardła wydobył się krzyk. Pełen bólu i rozpaczy. Krzyk tak głośny i przeraźliwy że nawet ją samą napawał strachem. Już wiedziała co ja obudziło.
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Przyczajenie
|
![]() -zamarzło. -co zamarzło? -zamarzło, mi serce. -jak to? -normalnie, to on do tego doprowadził. -co zrobił? -właśnie, o to chodzi, że nic, zupełnie nic. odszedł po prostu, odszedł do niej. a mnie zostawił z chłodnym sercem, które zamarzło już całkowicie, i złamało się w pół.
![]()
#2046 |
Zadomowienie
|
Ktoś całkiem nowy tuli Cię do snu..
Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu. Ja opisałabym C i e b i e Śmiech, szczery śmiech. Dobrze że jesteś. Promienny okruszek dnia nim słońce wzejdzie Odnajdę kiedyś Ją – Miłość Naszą Dopiero teraz wiem jak nisko upada kto nie wypełnił swego czasu w pokorze |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Raczkowanie
|
Tylko ten kto kocha potrafi przebaczyć... potrafi zrozumieć...
Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść Zgaś... zgaś podły uśmiech ludzi złych.. świecić będzie jej urody nagość jak dobrze słyszysz, gdy nie słuchasz Niech się rzeka nie kojarzy z rzeką łez...
![]() |
#2048 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hymmm.... Może: Kolejna edycja sztucznego uśmiechu. Moja wina. albo: Milionowa rocznica odkrycia smutku. Dlaczego? Ty wiesz. .
![]() |
#2049 |
Wtajemniczenie
|
I'd say the words but I don't understand the meaning.
I know I'll never star believing in the truth. I try to quit, but I can't make you go away./ Wypowiadam słowa ale nie rozumiem ich znaczenia. Wiem że nigdy nie zacznę wierzyć w prawdę. Próbuję to skończyć ale nie mogę sprawić byś odszedł. Was a fool, yes a fool to think that I'd find anywhere anyone's better for me than you./ Byłam głupia, tak głupia myśląc że znajdę gdziekolwiek kogokolwiek lepszego od Ciebie dla mnie.
#2050 |
Raczkowanie
|
Jednak musisz mieć coś w sobie, bo ciągle myślę o Tobie... ![]() Abyś zechciał zechcieć, jak ja chcę... ![]() Ci, którzy kochają sami sobie kształtują sny... Moje oczy są oczami wariatki, kiedy spotykają się z Twoimi oczami... ![]() _________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zadomowienie
|
Cudowna piosenka
![]() ![]() najpierw tekst: Your fingertips across my skin The palm trees swaying in the wind Images You sang me Spanish lullabies The sweetest sadness in your eyes Clever trick I never want to see you unhappy I thought you'd want the same for me Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream I'm trying not to think about you Can't you just let me be? So long, my luckless romance My back is turned on you I should've known you'd bring me heartache Almost lovers always do We walked along a crowded street You took my hand and danced with me Images And when you left you kissed my lips You told me you'd never ever forget these images, no I never want to see you unhappy I thought you'd want the same for me Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream I'm trying not to think about you Can't you just let me be? So long, my luckless romance My back is turned on you I should've known you'd bring me heartache Almost lovers always do I cannot go to the ocean I cannot drive the streets at night I cannot wake up in the morning Without you on my mind So you're gone and I'm haunted And I bet you are just fine Did I make it that easy To walk right in and out of my life? Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream I'm trying not to think about you Can't you just let me be? So long, my luckless romance My back is turned on you I should've known you'd bring me heartache Almost lovers always do tłum: Twoje opuszki palców na mojej skórze Palmy kołyszące się na wietrze Chwile Śpiewałeś mi hiszpańską kołysankę Najsłodszy smutek w twoich oczach Mądre posunięcie Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego Myślałam że chcesz tego samego dla mnie Żegnaj, mój niedoszły ukochany Żegnaj, mój beznadziejny śnie Próbuję o tobie nie myśleć Nie możesz po prostu pozwolić mi być? Tak długo, mój pechowy romans Jestem obrócona do ciebie plecami Nie powinnam wiedzieć Przyniosłeś mi ból serca Niedoszli ukochani zawsze tak robią Spacerowaliśmy zatłoczoną ulicą Wziąłeś mnie za rękę I ze mną tańczyłeś Chwile A kiedy odchodziłeś zostawiłeś pocałunek na moich ustach Powiedziałeś mi że nigdy przenigdy nie zapomnisz tych momentów, nie Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego Myślałam że chcesz tego samego dla mnie Żegnaj, mój niedoszły ukochany Żegnaj, mój beznadziejny śnie Próbuję o tobie nie myśleć Nie możesz po prostu pozwolić mi być? Tak długo, mój pechowy romans Jestem obrócona do ciebie plecami Nie powinnam wiedzieć Przyniosłeś mi ból serca Niedoszli ukochani zawsze tak robią Nie mogę chodzić nad ocean Nie mogę jeździć ulicami nocą Nie mogę budzić się rano Bez myśli o tobie Więc odszedłeś ale wciąż o tobie myślę I założę się że nic sobie z tego nie robisz Mogłabym zrobić tak samo? Żebyś raz wracał a raz uciekał z mojego życia? Żegnaj, mój niedoszły ukochany Żegnaj, mój beznadziejny śnie Próbuję o tobie nie myśleć Nie możesz po prostu pozwolić mi być? Tak długo, mój pechowy romans Jestem obrócona do ciebie plecami Nie powinnam wiedzieć Przyniosłeś mi ból serca Niedoszli ukochani zawsze tak robią a tu link do piosenki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EDEEz...layer_embedded
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-24 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Przyczajenie
|
Z radością chcę powiedzieć Ci, zrozumiałam, nie mogę bez Ciebie żyć...
Szczescie lubi uciekać, ale nie lubi wracać. Za Twoje ciało dam sie sponiewierać. Nigdy nie wiąż sie z facetem tylko dlatego, ze jesteś samotna. Dręcz mnie ręcznie. Sztuką jest zrobić wszystko, by pokazać, że popełnił największy błąd w życiu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
BAN stały
|
Potrzebuję dużo czekolady, ciastek, tortów i bitej śmietany z kawą, by osłodzić nieco życie
Ludzie się zmieniają, przychodzą, odchodzą, pękają serca, łamią się istnienia, a życie toczy się dalej. myśli kręcą piruety, a koncentracja wyszła na spacer. Krzyczy ciągle to cholerne miękkie serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Gość
|
Twoje dotknięcia dłonią wzbierały we mnie smutek...
Nie wiem czy już jest sens jeszcze raz zaczynać wszystko od nowa... Zaprosiłeś mnie na domówkę choć wiesz że i tak nie przyjdę. Bo poprostu nie chcę znowu płakać.. |
![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Mam prośbę.Możecie mi pomóc? Szukam opisu który mówi że ktoś ma już dość życia.Może być w 3 osobie . Z góry dziękuję ;** Może pomożecie :
freak9,Artistic soul,Drift,BananowaBrazyl ijka,Dejection,claudiusia a,m4dziar4,Czarnula4,pann a_miodowa,Extremalna,MamT enStylx3 . oraz inne ![]() ![]()
#2056 |
Rozeznanie
|
dobrze zdajesz sobie sprawę, że nigdy bym Cię zostawiła, tylko dlaczego wystawiasz mnie na tak ciężką próbę i gdzieś znikasz..
słowo 'zależy' to Ty znasz, chyba z dyktanda w podstawówce.. przeszedłeś obok, głupie słowo, a ja brak oddechu, serce uderzeń setki na sekundę, nogi jak z waty, dziwne uczucie, a jednak tak cudowne. uwielbiała być w jego ramionach, uwielbiała to ciepło, które od niego biło.. daje sobie radę, ale wiem, że długo tak nie wytrzymam.. już naprawdę nawet rozwal wszystko co poukładałam, rozwal jak tylko możesz, ale wróć i powiedz, że już będziesz zawsze.. zabij ją. dobij ją, z niej i tak mało już pozostało. dość zaburzona psychika, kłębek nerwów i rozmazany tusz pod oczami.
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
Nie ma podstaw by twierdzić, że łączyło nas coś prawdziwego.
Pewnie byś mnie pokochał Chciałam poczuć znowu jak to jest po prostu żyć – zamiast snuć się niczym zombi i przyglądać się jak żyją inni. Musisz przestać wreszcie przeżywać swoje życie w wyobraźni i przywoływać wspomnienia. To droga donikąd. Nie potrafię ruszyć do przodu tak jak wy wszyscy i udawać, że nic się nie stało. Gdy on szuka jej dłoni, aby zamknąć delikatnie w swojej... To co wydawało się miłością, okazało się złudzeniem. Oswajanie samotności. Jak zawsze nienasycona, niezaspokojona w swym głodzie bycia z Tobą. Bo nawet kiedy jesteśmy tu razem, czuję, widzę, jak myślami jesteś nie całkiem przy mnie. I wcale bezmyślnie nie błądzisz Historia mojego życia (...) przeczytaj mi ją, a zawsze do Ciebie wrócę. Ciągle mi się wydaje, że nadal należysz tylko do mnie. Dziwny z ciebie gościu. Ale lubię Cię. Powtarzałaś mi że, nic nie może się stać. Że będziemy zawsze zakochani, kłamałeś. Czekałam na niego. Całą sobą. Czas. Ile go już zmarnowaliśmy...? A może zupełnie niepotrzebnie, obydwoje wciąż go marnujemy na siebie ? Zapomnieć...Przy kimś. Lepszym od Ciebie. Powiedz mi co serce Twoje wie, a czego nie wiem ja. Do wczoraj miałeś mnie codziennie A dziś się znów się nic nie liczy Znowu udaję, że nie kocham cię. Wyrzuciłam Cię z pamięci jak wyrzuca się bez żalu stary zużyty but, pomięty skasowany bilet. Doprowadziłeś mnie do takiego stanu, że mogłabym uczynić dla ciebie wszystko, wszystko poświęcić, wszystko rzucić, o wszystkim zapomnieć. Wyrzuciłam wszystkie jego rzeczy, porządkując swoje serce Przykryj mnie szeptem dnia i powiedz jak bardzo mnie kochasz. Są wspomnienia - na marzeniach kurz. Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. W milczeniu spojrzysz na mnie I będę wiedział już Kochać i tracić jest tak łatwo. Moich uszu dobiega jego szept: - Jesteś moja… Jego usta smakują dokładnie tak, jak myślałam… Niezwykłe. Nienawidzę siebie za to, ze moje ciało budzi pożądanie. Za to, ze wiem, iż potrafię to robić. Najbardziej boli mnie to, że to ciało należało do Niego. Ze dotykał je, oglądał, badał, a ja pozbyłam się wstydu, bo czułam, że On je kocha i że go nie porzuci. Boli mnie to, że był we mnie i oddałam Mu wszystko, co mogłam dać.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Raczkowanie
|
-Wiec tak to wygląda. Nigdy nie byłam po tej stronie jeziora.
- A ja nigdy nie byłem po tamtej. -Niewiele tracisz. -Naprawdę ? Myslałem, że jestes krolowa tych spotkań. -To się staje nudne. Liczy się tylko to jak jestes ubrana, kto spotyka się z kim i popisywanie się chłopakiem . -Niezbędne informacje. -Tak. Te bzdury sa tam sprawą życia i smierci. Ale tutaj myślę sobie : dlaczego w ogóle mi zależało. Ale Tobie nie zalezy? -Na czym ? -Nie zalezy Ci na tym co mysla inni. Jesteś.... sobą . -Cokolwiek to jest. -To jest coś dobrego. To jest cos naprawdę dobrego.... Często tu przyjeżdzasz ? -Yhym. -Fajnie. Znalazłam Twoje gniazdko. -Nie wiem czemu to zrobiłaś. Szanse wynoszą jeden na miliard. -Dziwniejsze rzeczy miały miejsce prawda ? - z filmu "Keith" Ej, mam pare pytań, ap ropo dawnych marzeń, dlaczego pozwoliłeś, aby legły w gruzach?` I nie będzie co ma być, tylko będzie po mojemu.. Mogę Tobą poodychać? tak bardzo pragnę Cię. I chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć .
#2059 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały. ;*
___ Kochanaa : (Dziękuję za wyróżnienie ) -Czasami "przepraszam" to wszystko co możesz dać,jednak nie zawsze ktoś to doceni. - Żeby coś stracić trzeba docenić.przepraszam. - Jestem jak powietrze.czasami "przepraszam" nie wystarcza,czasami trzeba umieć wybaczać.Ty nie potrafiłeś.. - Zawiodłam.Pierwszy i ostatni raz. Przepraszam ale tylko to przychodzi mi do głowy. I trzymaj się. ____ Wódka papieros.Wódka papieros.. Popadanie w euforie zapomnienia. Definitywne NIE. stanowcze TAK. Brak chęci i nadziei. Kocha. Nie kocha. Kocha. Nie kocha.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Wtajemniczenie
|
_szatanka_ - kradnijj, ii ja, bogini? zwariowałas :P
![]() ---------------- Leżała bez ruchu. Oczy puste, bez wyrazu. Wargi poprzegryzane z bólu. Paznokcie krzywe i połamane. Włosy w nieładzie zamoczone w rozlanej na panelach kawie i martini. Na fakt, że żyje wskazywał jedynie dym ulatniający się z dopiero co odpalonego papierosa.. problem z wysławianiem się. Ile świtów oglądałam w Twoim domu?... "Lubię się z Tobą całować" mówi Wielki Marekk, którego wymysliłam, który miał zastepowac mi wymarzonego faceta, tak jak mówi zawsze , a ja odpowiadam" ja też" tak, jak należy odpowiedzieć w takiej sytuacji. Grzeczna dziewczynka. euforia. dobrze. dzisiejsza noc jest najwspaniajsza wśród wszystkich. On wykąpał się ze mną. potem dotknął nawet mojego mózgu. będziemy rozmawiać cała noc. on mnie nie zostawi. nie pójdzie o 3 nad ranem. będzie na zawsze. pomoże w szkole. w domu. w sercu. chyba jestem nienormalna. siku. ojoj pojdzie ze mną na imprezę. do kościoła. do szkoły. będziemy razem palić papierosy na łące o każdej porze roku. widze go. i chce więcej. ale boję się. serce mi zaraz wybuchnie. nicość,zeszmacenie,durne obietnice że to juz ostani raz. przedkładając miłość nad wszysto inne. - Albo ja, albo oni. - Oni. Wiesz dlaczego? Bo nigdy nie postawili mnie przed takim wyborem. Wyznali już sobie miłość, a teraz, jak każda para w tych okolicznościach, nie potrafili spojrzeć sobie w oczy. jeśli jest coś takiego jak miłość, to może do tej pory tego nie przeżyłam, lecz - kiedy przyjdzie pora - zamierzam zaangażować się BEZ RESZTY. Na miejscu. Zrobię dla niego wszystko. Nazywaj to, jak chcesz. Wczoraj było do d**y, dzisiaj jest do d**y, jutro pewnie też będzie do d**y. Czyżby upragniona stabilizacja?.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Przyczajenie
|
Witam Was ;*
Jestem nowa, ale wasze opisy przeglądam i kradnę nałogowo. ![]() bez Ciebie muszę stanąć, bez Ciebie iść nie mogę. są dni kiedy wszytsko jest na nie. niestety dłużej czekać na Ciebie nie będę. Nasz czas minął . To zwykła pomyłka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Raczkowanie
|
takie se..
~~~ ii trzy metry nad niebem . istotą człowieczeństwa jest być z kimś. Ściśle tajne , łamane przez nie wiem ; ] czas na prawdziwą przyjaźń przyjdzie a ludzi trzeba poznawać
#2063 |
Rozeznanie
|
DorotaComa & _Panna_Migotka_ - dziękuję, Aniołeczki. <3
Kochanaa . . ![]() minął czas nocnych marzeń. porannych nadziei.
minął szczęścia nowy żar. płomiennych uniesień. spojrzeć wstecz, zobaczyć wiosennych alei wielką pustkę. a za oknem, w duszy, JESIEŃ. lecą z nieba zimne przejrzyste nuty. piękną melodię grają. człowiek zawsze przez nie ukuty. o liście drzew rytmicznie uderzają. po szybie delikatnie płyną. łza cichutko w oczy się wkrada.
![]() |
#2064 |
Raczkowanie
|
Skradnę Cię Kochanie...Tak! Planuję porwanie... ![]() Miłość jest jak matematyka, trudne to zadanie... Dziękuję wszystkim istotom mi przyjaznym... ![]() Gdyby Ciebie nie było moje serce by nie biło... ![]() Jabadabadu !! ![]() ![]() ![]() ________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Wtajemniczenie
|
mam serce, mam duszę, a Ty co masz mi do zaoferowania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |||
Rozeznanie
|
Wiem, kochanie. Ale związek mi się rozpadł więc potrzebuję trochę samotności.
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14890879]Artistic soul panna_miodowa NieZTejBajki Kochanaa Plotkaraaa ciiri DorotaComa Kamisha PaperGirl KeeendyRilen madziam90 xxxLOLKAxxx misjaaaa . naaaj.! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Dziękuję ;* Nie wiem, ale miło mi, że tak twierdzisz ![]() Cytat:
Cytat:
2. Podałam Ci na tacy pełne skruchy oczy. Wbiłeś w nie wykałaczki... 3. Czasem mamy ochotę odczepić nasz wagon i pomachać na pożegnanie życiu. Tylko tyle jestem w stanie wymyślić. Trzymaj się maleńka ;* Cytat:
_______ 1. Kinder niespodzianka z gó.wnem w środku. 2. Chciałam przyczajonego tygrysa, dostałam leniwego Garfielda. 3. A ja głupia dla Ciebie nauczyłam się lepić pierogi. 4. Postawię kolejkę każdemu kto odgadnie co ten pan do mnie czuje. 5. A wszystkie prezenty od Ciebie wylądowały w koszu między obierkami po ziemniakach. 6. Płaczę krwią, bo łez już zabrakło. 7. Oj serce, serce... Dlaczego masz tak mały rozumek? 8. sto pięćdziesiąt trzy szpilki. Wszystkie wbite w serce. 9. Ten związek to ku.rwa na obcasach. 10. Niedługo nawet miłość będą sprzedawać na wagę. 11. W dzisiejszych czasach miłość to gacie w serduszka. 12. -Jak się czujesz? -Jakby moje serce spacerowało po rozbitym szkle. 13. Od lat poluję na złotą rybkę i dżina w butelce. Może któreś z nich wyczaruje mi odrobinę miłości... 14. Mówiłeś, że będziemy w niebie, prowadząc mnie prosto do piekła. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
Wybacz-rzekłam i powoli odsuwałam się w stronę drzwi.
- w Twoich oczach musi coś być. - tak, nawet wiele rzeczy, np. źrenice ![]() chcę zapomnieć, nie zapominam, a ciągle widzę Twoją twarz choćbym miał szukać po całym świecie, tak pięknych oczu nie znajdę nigdzie codziennie każdy z nas powie jakieś słowo, zdanie, którego potem żałuje. chciałby się cofnąć czas, ale niestety często bywa za późno. wtedy pozostaje tylko czekać, czekać [...] i czekać. z niepewnym krokiem zmierzając do przodu ... topię się. topię się w problemach jak czekolada na Twej gorącej dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |||
Rozeznanie
|
okey kochanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nic się kochana nie stało ![]() kochane ; ** .Dziękuje każdej z osobna ; ** < 33. dziękuje dziękuje ! < 33 ![]() ![]() ____________________
A Ty jednym spojrzeniem sprawiasz, że zapominam, jak się nazywam ; 33 Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu . czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku który istnieje . Ale to też było bez sensu . i chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym Ciebie mieć. Starała się udawać, że już zapomniała,
![]() |
#2069 |
Rozeznanie
|
*Nie byłeś moim życiem, byłeś w nim tylko rozdziałem.
*Pewnie gdzieś tam został cień uczucia. *Tamte dni zamarzły mi w pamięci. *Dopiero po kilku latach jestem w stanie przyznac, że On był miłością mojego życia. Po 50-siątce uświadomię sobie, że prawie całe swoje życie kochałam. Trochę smutne, że tak późno.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-10-24 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję skarby. bo na Was można liczyć. ciiri - nie szkodzi ![]() bananowa brazylijka - pomogłaś... dzięki złotko ![]() * * * bo kiedyś byliśmy 'my'. teraz jesteś tylko 'ty'...
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-24 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.