Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-24, 23:47   #1291
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

ja też pewnie za rok. choć mam ochotę już pochodzić, pooglądać poprzymierzać

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Poszukałam ostatnio mojej i znalazłam za ....5 tysięcy używaną na AllegroKupiona w Londynie za 6, 5 tys.
!!!!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:50   #1292
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Ja dziś znów byłam na uczelni, ale szybko się z tz urwaliśmy. Grześka z rana bardzo bolała głowa (pewnie od przeziębienia) i chciałam u dać leki, alebał się wziąć. Dobrze, że po jakichś 2 godzinach samo przeszło. Ale po szkole ja byłam tak zmęczona, że zasnęłam u Tż na jakieś 2 godzinki hihi.
hehe Tż chciał się leczyć bez leków i poprosił, żebym zrobiła grzanki.Wysmarował je czosnkiem, a później godzinę marudził, że go język piecze
A ja już idę spać, bo ledwo na oczy widzę.
A dziś godzinkę dłużej śpimy a jutro niesttey w szkole do 19 blee.
tak więc buziaki. dobranoc

Studiujesz z TŻ to samo?Mój tata zawsze na sniadanie je ząbek czosnku i prawie nigdy nie choruje. Znaczy bola go plecy ale na przeziebienie to nigdy.

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość

Dodam jeszcze parę zdań o sobie, studiuje prawo - 5 rok, mieszkam na Podkarpaciu, mam 24 lata, nie pracuje obecnie na etat (dorabiam zleceniami) . Mój TŻ studiuje na 5 roku informatyke, pracuje w zawodzie, ma 26 lat
Ja tez pochodze z podkarpacia ale obecnie mieszkam w Krk.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kartoteks taka jest częsta reakcja Rodziców na początku. Ale wiesz jak to się potem zmienia? Sama za kilka dni zostanę ciocią i doczekać się nie mogę naszego Bąbelka Tzn.ich ale ciocinego Bąbelka (oj będę go rozpieszczać).

Ech a co do samochodu na slub...ja się nie dowiem do Dnia Ślubu jaki będziemy mieć,bo to będzie dla mnie niespodzianka od TŻa
Dokładnie uwazam tak jak ty. Teraz tak mysli ale szybko zmieni zdanie i nie bedzie sie mogła doczekac małego bobaska. Ja tez sie ciocinego Bąbelka nie moge doczekać Cesarka 5.11. oby wsio było dobrze

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

A co do walki to serce było za Gołota a rozum za Adamkiem
Stary 2009-10-24, 23:50   #1293
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukałam ostatnio mojej i znalazłam za ....5 tysięcy używaną na AllegroKupiona w Londynie za 6, 5 tys.

Ojej to strasznie dużo za używaną. Ja jestem przygotowana na jakieś 5 czy 6 tys...
Aczkolwiek no nie wiem...Ja mówiłam Rodzicom,że chcę sama kupic suknię,ale wtedy Tata zaczął się kłocić,że jak to tak-on ma córce sukni ślubnej nie kupić? I że on nawet będzie z nami jeździł i szukał (co jest dziwne bo mój Tata nie znosi zakupów). Także w zaistniałej sytuacji nie chciałabym Rodziców tak naciągać...No ale zobaczy się jak to wyjdzie.

Też idę spać Dobranoc

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:52   #1294
lusesita23
Zakorzenienie

No i po walce oczywiście TŻ zasnął i na Adamka musiałam go budzić, ale bardzo się ucieszył wynikiem mi za to Gołoty było szkoda ale taka już jestem współczująca

Kurczę zazdraszczam Wam tych przygotowań, my to na serio jak w kwietniu sale będziemy załatwiać to będzie cud-ale u nas tak wszyscy rezerwują jak sie zdążyłam zorientować, więc się nie martwię
O matko 5 tysięcy?? Moja koleżanka wypozyczała za 2 jakąś super nowośc, a ja mam nadzieję, że w 2 się zmieszczę z nową, nie żartujcie, że to aż tyle kasy???

Idę już luli. słodkich snów wszystkim

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-24 o 23:54
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:59   #1295
bambusiek
Zakorzenienie

Za 5 tys. w życiu nie kupię. Myślę, że zdolna krawcowa skopiuje za max. 1, 5 tys. chyba, że znajdę coś podobnego gotowego.

Zresztą 5 tys. to tyle, co płacimy za salę i fotografa...

To DOBRANOC
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2009-10-25 o 00:01
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 00:09   #1296
lusesita23
Zakorzenienie

Bambusiek pocieszyłas mnie, dzięki bo naprawdę juz się wystraszyłam, żetak nagle podrożały moja siostra 5 lat temu kupowała za 1,5 ze wszystkim (tzn z dwoma welonami) i ja chcialabym podobnie...no chyba, że wygramy w totka dobranocP.S ładny avatar
Stary 2009-10-25, 00:16   #1297
niunia32
Zakorzenienie

no ja będę chyba szyła, bo póki co nie znalazłam do odkupienia na polskich stronach mojego ideału. pojadę albo do Sosnowca, albo u siebie w Tychach u krawcowej gdzie moja bratowa szyła

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Dobranoc

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-25, 00:24   #1298
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
My juz mamy kupione mieszkanie w Zorach
Super A już macie urządzone ?

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wpadlam sie pozegnac lece sie pakowac i jutro jade do mojego TZcika to papapa do poniedzialku
Miłego pobytu z TŻ-em

Cytat:
mam pytanie, czy ktoras z Was bedzie kupowała ciasto na własna reke? Ile liczyliscie na osobe?
Ciasto mamy w cenie, jedynie będziemy kupować kołocz

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Faaaajny był ten Kac Vegas, ale Dawid stwierdził, ze też chce taki kawalerski
Fakt, świetny film

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała. kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"

I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę.

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak opowiadałam Wam o naszych znajomych, którzy zaręczyli się na Giewoncie?? Dowiedziałam się wczoraj że biora ślub w 2011 roku
Super wiadomość, może koleżanka też tutaj do nas dołączy

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Jenny Aniołek masz na myśli Martynę Wiśniewskiego?uwielbiam jego książki
Chodziło mi o Martynę Wojciechowską, podobają mi się jej książki

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zaczęłam studiować drugi kierunek w ŻAKU, bo się okazało, że dwuletnie studia są tam za darmo, więc sobie skorzystam. zapisałam się na Technika obsługi turystycznej.
Gratulacje bardzo fajny kierunek

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta...
dawno mnie nie bylo ale zaczely sie etudia i mam teraz od groma roboty... ciagle jakies referaty, eseje, projekty itp... wogole nie mam czasu wolnego...
na szczescie dzisiaj udalo mi sie znalezc wolna chwile wiec nadrabiam.
Witaj No jasne, że pamiętam

Cytat:
opowiem Wam cos Jakis rok temu wlasnie narzeczestwo rozwoziło kołacze, jechali szybko, policja ich złapała. Facet poszedł do policjanow, meczył sie 10 minut zeby mandatu mu nie dali, a kobietka poszła dała ciasto i po prawie
Niezła historia

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
moja mama ostatnio była lepsza, połozyła się po południu, wstała po 18 i pyta mnie co robię w domu, po czym poszła do taty i spytała czy mu robić śniadanie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14870024]A ja musiałam wyjść dzisiaj z sali wcześniej,bo mi się słabo zrobiło. Szok..Nigdy tak nie miałam![/QUOTE]

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-25 o 00:31
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 00:53   #1299
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz. II

Cytat:
Napisane przez _eta Pokaż wiadomość
a wiec PM dołączam do was na 2011.
15.01.2011 - w zakopanym będzie cała impreza
Witaj Zakopane - piękne miejsce

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
a ja dzisiaj wagaruje... no jestem do tego zmuszona... od 5:30 rano ciagle biegam do toalety, cos z pecherzem znowu mam moje kochanie zaraz pojdzie mi do apteki po jakies tabletki czy cos...
Lepiej już się czujesz ?

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]joanwi czemu odrzuciłaś moje zaproszenie na NK:P?! Nie lubisz mnie;p?![/QUOTE]

Joanwi moje też odrzuciłaś

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Oto twórczość Anety:

To On
Nie był on młody,
Nie był on stary.
Był on w sam raz
I był bardzo jary.

Słoneczko kochane,
Ty świecić nie przestaniesz,
Ty cały czas świeć dla mnie
I rób to nieustanie

Wymyśliłam że zrobię wielki odczyt jej wierszy na osiemnastce. to już za dwa lata.
Niezłe

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wysłałam CV do solarium trzymajcie kciuki zeby mnie chociaż na rozmowę zaprosili.. ajj Miałabym wtedy 2 prace...

Cytat:
Znalazłam focię kurteczki:
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez Kartoteks Pokaż wiadomość
A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego.
Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4)
Pozdrawiam.
Witaj

Cytat:
A ja mojego Tomka zobaczę dopiero w piątek po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapali
Oj to będzie się działo

Cytat:
Mamy już załatwione:
kościół, salę, kamerzystę, fotografa i wymarzony zespół. I na tym stoimy. TŻ wraca dzisiaj w nocy z Dani.
Gratuluję Bardzo dużo macie już załatwione. A godzina ślubu też już zaklepana, jaka ?

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Witam dzisiaj
Ale jestem wyrzuta. wczoraj byłam na imprezce i tak się spiliśmy z Tż i znajomymi że szok. ale fajnie było- potańczyliśmy i nawet głowa nie boli

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
moja teściowa to jak jej daliśmy z teżetem zestaw kosmetyków; typu mydło deo i jakiś zel pod prysznic to sie wymigała i powiedziała nam że czuje sie upokorzona, bo myslimy że ona sie nie myje- dla żartów! ona to ma teksty!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-10-25, 01:15   #1300
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabiania cz.III

Cytat:
Cześć dziewczyny można dołączyć do przyszłych żon ?
Witaj

Cytat:
A relację dam Wam z Naszego wątku Zazdrośnic,bo dużo tego popisałam wtedy i nie będę się powielać

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3963
Piękne zaręczyny

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
A ja dzis tez caly dzien sprzatalam, bo jutro rodzice Tzta pierwszy raz do nas przychodza, wiec musze wszystko wypucowac.. Tz za to dzis na weselu, wiec ja wieczor spedzam sama:/ moze zaczne prace pisac..

Cytat:
Piękna sala!!!

Cytat:
Butterfly piekne miałaś te zaręczyny. a u nas było tak, że Marcin obiecał mi, że w 2008 roku się mi oświadczy(akurat znajomi zaręczyli się w Nowy Rok i tak o tym rozmawialiśmy) no i dłuuugo czekałam. najpierw myślałam, że zrobi to w Walentynki, potem, że w moje urodziny w czerwcu, potem, że w górach jak byliśmy na wakacjach, a w końcu, że w naszą rocznicę. ale ciągle nic i jak już mineły święta to całkiem zgłupiałam. ale wiedziałam, że pierścionek kupil. i 30.12 czekałam na niego z kolacją, a tu nagle sms od kolezanki, żebym wpadła do niej do clubu, bo ma do mnie sprawę. często tam się spotykałyśmy bo obie tam pracowałyśmy. a ja odpisałam ,że nie, bo czekam na TŻ. ona jeszcze próbowała mnie namawiac, a ja że nie i nie. nagle dzwoni TŻ że będzie nie o 18 tylko o20, bo jedzie po brata (co m usie często zdarzało) a ja, że ok. i wtakim razie idędo tej koleżanki do quattro skoro on mnie olewa. to jeszcze sie zapytał, czy ma mnie stamtą odebrac, a ja wściekła, ze nie.przebrałam się w dresy i wściekła i zaryczana tyam poszłam. tej koleżanki nie było jeszcze, ale że znam tam wszystkich to siedziałam przy barze.i nagle odzywa się barman, ze ma do mnie sprawe i ze musimy pogadac na osobności i wprowadził mnie do takiej zaciemnionej sali, której z wejścia nie widać. stanął na środku i mówi, że to TA sprawa.i pokazuje ręką w lewo.patrzę: świece, pełno kwiatów, wino i siedzi ktoś na kanapie,ale nie mogłam rozpoznać kto to taki elegancki. i nic.i dopiero jak wstał i podszedł do mnie to dopiero załapałam, że to TŻ. i się rozryczałam uklęknął i spytał, czy zostanę Jego żoną, a ja w większy ryk. i tylko ręke wyciąnełam, a on wsunął mi pierścionek na palec, a wszyscy stali w progu i bili brawo potem okazało się, że ta moja koleżanka była w alpach i biedny TŻ nie mógł się z nia skontaktować przez cały dzień bo była poza zasięgiem.i do końca nie wiedział czy przyjdę.
Romantycznie!!!

Cytat:
Tęskniłyście??
Biorę się za nadrabianie,a poodpisuję pewnie w poniedziałek w pracy.
Całuski dla wszystkich
No pewnie , już trzymam kciuki

Cytat:
No i stało się - będziemy rodzicami. Zrobiłam test - wyszedł pozytywnie, dwie krechy jak malowane! Ciągle nie mogę w to uwierzyć - przez ostatni rok leczyłam się na bezpłodność... Niech się tylko o tym TŻ dowie!... Skacze do sufitu z radości i mam nadzieję, że wszystko będzie ok !!
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez aneczka1986 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, ale czym dłużej czytam różne wątki, tym bardziej dostrzegam, jak miło jest dzielić się nowinami o swoim szczęściu i przygotowaniach z innymi.
Też będę Panną Młodą 2011, jeszcze nie mamy wyznaczonej daty, na razie szukamy sali, wstępnie myślimy o sierpniu.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!
Witaj

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a ja znowu jestem zakatarzona.

Cytat:
mam ...tak się złozyło, ze zakochałam się w pewnej sukni i szwagierka sprowadziła z Włoch ( jej przyjaciółka ma salon z sukniami)
Zazdroszczę sukni i pokaż nam fotkę w odpowiednim czasie

Cytat:
Poszukałam ostatnio mojej i znalazłam za ....5 tysięcy używaną na Allegro. Kupiona w Londynie za 6, 5 tys.

---

Nadrobiłam wszystkie zaległości!!!
W piątek miałam tylko 1 ćwiczenia, ale zrobiłam sobie wolne i pojechałam z Piotrkiem pomóc mu w pracy, za to wczoraj pojechał z nim mój brat, bo musi trochę odpracować ten mandat za który mu zapłaciliśmy , a ja posprzatałam w domku, poczytałam trochę Martyna i zrobiłam z mama: kurczaka w kokardkach, sałatkę z tortellini oraz ciasto fale dunaju , a pozniej pojechalam na male zakupy i wieczorkiem ogladalam Mam talent i wybory Miss Polonia 2009, bo Piotrek zmeczony z jakies 12h dziś robili. Na razie wklejam fotki smakołyków, a nowych ciuszków i pościeli rano, bo teraz fotki nizbyt fajne by wyszły. Zmykam spać, kolorowych snów & dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-25 o 01:19
Stary 2009-10-25, 07:25   #1301
Feme21
Wtajemniczenie

jenny ja narazie sie powtrzymam od wypełnienia formularza bo nie mam co w nim napisac poza danymi oczywistymi, dane dotyczace slubu sa - nieznane
wiec napiszę jak cokolwiek ruszy... teraz to nie ma za bardzo sensu!

targi sa co jakis czas.. za dwa czy trzy tygodnie znów sa tylko ze w sosnowcu, potem w tychach itp... w okolicy czesto widuje plakaty o targach, oczywiscie te największe w katowickim spodku sa dopiero 14.02.2010

a co do dzisiejszych targów w chorzowie to znów nie wiem czy pojedziemy... tż miał nie isc do pracy na noc ale poszedł i dopiero przed chwilką wrócił do domu.. no i ze od dwóch dni nie spi (bo skoro nie idzie na nocke z sob/niedz to nie spał cała sobota...) wiec spi jak suseł...

pozdrawiam i zajme się czymś "twórczym"

Feme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 07:58   #1302
Mustique
Lena

Cytat:
Z ramiączkami, bo ja chcę taką całkowicie bez pleców aż do tyłka (oczywiście, żeby go widac nie było ) i ramiączka takie cienkie tak, żeby szły bardziej bokiem, a nie na środku
no, nie potrafię tego wytłumaczyć, ale w głowie mam jej przepiękny obraz
tak sie tylko pytałam bo przeglądałam suknie w internecie i wszystkie (no prawie) bez pleców były z ramiączkami.. ale jak znajdę taką jak opisałaś wkleję ci!

swoją ulubioną też znalazłam... zdjęcie wkleję u dołu. krawcowa powiedziała że da sie taką samą uszyć; z tym że będzie problem- bo jak po porodzie nie zdążę zrzucić nadmiaru ciałka, to trzeba będzie ją delikatnie zmodyfikować. zobaczymy!

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, ale czym dłużej czytam różne wątki, tym bardziej dostrzegam, jak miło jest dzielić się nowinami o swoim szczęściu i przygotowaniach z innymi.
Też będę Panną Młodą 2011, jeszcze nie mamy wyznaczonej daty, na razie szukamy sali, wstępnie myślimy o sierpniu.
witam serdecznie!

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
która się przyłączy?? ja właśnie sączę nalewkę z aronii
czemu mnie zawsze omija internetowa popijawa... trzeba sie brać za spanie później!

Cytat:
To mój TŻ taki popędliwy i wszystkich powiadomił.
to trzeba było ostudzić jego popędy. i zwlekać aż będzie widać i zrobić wszystkim niespodziankę

.....................
a ja dziś spałam samotnie.. mój teżet coś sobie przechlapał z moim pieseczkiem- okej z moim zwierzem, bo on na pieseczka już dawnio nie wygląda- i Kasztan nie wpuścił go do łóżka. Warował przy mnie i warczał jak tylko Sławek pojawił sie przy drzwiach! biedny mój teżet.. musiał spać na kanapie u mamusi!

a oto sukienka...
Stary 2009-10-25, 08:49   #1303
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeeść
Jenny Aniołek ale ponadrabiałaś Dobraaa jesteś

Co do sukienki to ja nie będę szyć. Bardzo bym się bała co z tego wyjdzie. Zresztą moi Rodzice uważają tak samo,zwłaszcza,że moja Mama miała już różne przejścia z krawcowymi (obie jesteśmy wysokie,mamy długie ręce i ciężko mojej Mamie znaleźć garsonki i żakiety).
Tak więc nawet jak będzie za 5 tys (chociaż wolałabym tańszą) a mnie oczaruje to kupię. Nawet już uzbierałam stosowną sumę,ale skoro Rodzice się upierają to przeznaczę ją na fotografa,obrączki itd...

A my jutro w końcu zobaczymy plany Naszego domku

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Mustique biedny ten Twój TŻ
Piękna suknia,fason w moim guście

Mustique przepraszam,że zapytam,bo jeszcze nie miałam czasu nadrobić wątku- a Ty jesteś w ciąży? Bo napisałaś o tej sukience,że po porodzie się przerobi itp...

Właśnie zobaczyłam suwaczek,że jesteś w 13 tyg. Gratuluję!

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2009-10-25 o 08:52
Stary 2009-10-25, 10:33   #1304
isabele
Wtajemniczenie

Ależ się wyspałam

Zaraz ide do kościoła a potem gdzieś chyba wybęde bo mnie współlokatorzy namawiają

Życzę Wam miłej niedzieli i do zgadania poźniej

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 10:57   #1305
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
No i stało się - będziemy rodzicami. Zrobiłam test - wyszedł pozytywnie, dwie krechy jak malowane! Ciągle nie mogę w to uwierzyć - przez ostatni rok leczyłam się na bezpłodność... Niech się tylko o tym TŻ dowie!... Skacze do sufitu z radości i mam nadzieję, że wszystko będzie ok !!
GRATULUJE!!! i zazdroszczę - ale w sensie pozytywnym
Druga mamuśka z PM 2011. Może w końca i mi się uda i to ja będę 3cia
(Może to forum ma jakieś rozpłodowe działanie ? skoro kolejnej się udało to i mi się wkońcu uda)
A co do dzidzi. Wkońcu dostaliśmy zdjęcie małej nowej dzidzi w rodzinie ,co sie urodziła wtydzień temu- ale piękna mała! Czarne wloski i dużo ich, oczy wielkie i taka opalona po rodzicach

Kartoteks nie wiem czy moge spytac,ale jak leczyłas się na bezpłodnośc,hormonami?
Stary 2009-10-25, 11:15   #1306
lusesita23
Zakorzenienie

Jenny przepraszam hehe;p myślałam, ze jak napisałaś, że idziesz czytać Martyneto chodziło ci o tytuł książki
Jolka trzymam kciuki, żeby Wam się też udało
Mustique to Twój TŻ ma przechalapane, ale czasem się przydaje taki "warownik-obrońca"

A ja wróciłam z kościoła i jeazcze na cmentarzu byłam, więc zmarzlam na kość tera zajme sie w końcu przygotowaniem konspektu mojej mgr, bo promotor mnie zabije Miłego dnia

Ktos wie jak można edytować dane w Formularzu?
Stary 2009-10-25, 11:46   #1307
Mustique
Lena

Cytat:

Mustique przepraszam,że zapytam,bo jeszcze nie miałam czasu nadrobić wątku- a Ty jesteś w ciąży? Bo napisałaś o tej sukience,że po porodzie się przerobi itp...

Właśnie zobaczyłam suwaczek,że jesteś w 13 tyg. Gratuluję!
dziękuję za gratulację!

ja mam dość sprawdzoną krawcową... całe nasze małe misteczko zaopatrza w suknie ślubne. i tak pięknie szyje. moją b ędzie zaczynałą szyć w czerwcu. i już doczekać sie nie mogę.
ale i tak mimo wszystko do sklepów będę chodzić na przymiarki- o co mi tam.
Stary 2009-10-25, 12:12   #1308
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai ale Ci fajnie u nas to ja zazwyczaj cos przgotowuję, ale za to TŻ robi pyszne śniadanka

Butterfly piekne miałaś te zaręczyny a u nas było tak, że Marcin obiecał mi, że w 2008 roku się mi oświadczy(akurat znajomi zaręczyli się w Nowy Rok i tak o tym rozmawialiśmy) no i dłuuugo czekałam najpierw myślałam, że zrobi to w Walentynki, potem, że w moje urodziny w czerwcu, potem, że w górach jak byliśmy na wakacjach, a w końcu, że w naszą rocznicę. ale ciągle nic i jak już mineły święta to całkiem zgłupiałam. ale wiedziałam, że pierścionek kupil i 30.12 czekałam na niego z kolacją, a tu nagle sms od kolezanki, żebym wpadła do niej do clubu, bo ma do mnie sprawę. często tam się spotykałyśmy bo obie tam pracowałyśmy. a ja odpisałam ,że nie, bo czekam na TŻ. ona jeszcze próbowała mnie namawiac, a ja że nie i nie. nagle dzwoni TŻ że będzie nie o 18 tylko o20, bo jedzie po brata (co m usie często zdarzało) a ja, że ok. i wtakim razie idędo tej koleżanki do quattro skoro on mnie olewa. to jeszcze sie zapytał, czy ma mnie stamtą odebrac, a ja wściekła, ze nie.przebrałam się w dresy i wściekła i zaryczana tyam poszłam. tej koleżanki nie było jeszcze, ale że znam tam wszystkich to siedziałam przy barze.i nagle odzywa się barman, ze ma do mnie sprawe i ze musimy pogadac na osobności i wprowadził mnie do takiej zaciemnionej sali, której z wejścia nie widać. stanął na środku i mówi, że to TA sprawa.i pokazuje ręką w lewo.patrzę: świece, pełno kwiatów, wino i siedzi ktoś na kanapie,ale nie mogłam rozpoznać kto to taki elegancki. i nic.i dopiero jak wstał i podszedł do mnie to dopiero załapałam, że to TŻ. i się rozryczałam uklęknął i spytał, czy zostanę Jego żoną, a ja w większy ryk. i tylko ręke wyciąnełam, a on wsunął mi pierścionek na palec, a wszyscy stali w progu i bili brawo potem okazało się, że ta moja koleżanka była w alpach i biedny TŻ nie mógł się z nia skontaktować przez cały dzień bo była poza zasięgiem.i do końca nie wiedział czy przyjdę
nie dość że kolacje, to jeszcze dziś śniadanko
zaręczyny piękne

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Hej Dziewczyny!
witaj

Cytat:
---
a tak poza tym formularzem, to matka Pawła nie jest zadowolona z faktu, ze zostanie babcią.
jak zobaczy dzidzię to zapewne się w niej zakocha

kurcze a my wczoraj przegięliśmy troszkę z winem i wypiliśmy dwie butelki
jeszcze sporo jedzenia i wyglądałam niezbyt dobrze wręcz bardzo niezbyt
jedyne co byłam w stanie robić to pójść spać, więc właściwe godzenie się mogło odbyć się dopiero rano
szczęście że po winie nie ma kaca
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:33   #1309
butterfly20
Zakorzenienie

Ech dziewczynki. Ja właśnie przeglądałam stronki fotografów... jeden miał tak przepiękne zdjęcia i tak oddające radość i pozytywne emocje,że normalnie...siedziałam przed kompem i ryczałam jak bóbr. No normalna baba ze mnie

Macie jakieś pomysły na dodatkowe atrakcje w trakcie wesela? Początkowo chcieliśmy wynająć kapelę góralską,która była na weselu siostry TŻa. Super grali,robili zabawy i przez kilka godzin zabawiali gości. Jednak oni podobno nagrali płytę,zrobili karierę i już nie grają na weselach. Zupelnie nie mam teraz pomysłu na inną atrakcję

Stary 2009-10-25, 12:50   #1310
niunia32
Zakorzenienie

Dzień dobry!

ja zaraz uciekam do pracy!

miłego popołudnia

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-25, 12:58   #1311
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Ech dziewczynki. Ja właśnie przeglądałam stronki fotografów... jeden miał tak przepiękne zdjęcia i tak oddające radość i pozytywne emocje,że normalnie...siedziałam przed kompem i ryczałam jak bóbr. No normalna baba ze mnie

Macie jakieś pomysły na dodatkowe atrakcje w trakcie wesela? Początkowo chcieliśmy wynająć kapelę góralską,która była na weselu siostry TŻa. Super grali,robili zabawy i przez kilka godzin zabawiali gości. Jednak oni podobno nagrali płytę,zrobili karierę i już nie grają na weselach. Zupelnie nie mam teraz pomysłu na inną atrakcję
o szkoda mi tez się marzyła kapela góralska najlepiej zakopower hihi

u mojej siostry na weselu zespół był super i to on zabawiał gości, już po oczepinach jak zapodali "Hej sokoły" to nie było nikogo kto siedział, "wokalista" zszedł ze "sceny" i zaczął z mikrofonem latac między tańczącymi goścmi i każdy z nich fragment spiewał do mikrofonu fajnie to na płycie później sie oglądało super to było i wyszło całkiem naturalnie, bo nie uzgadniali tego wcześniej. ten głowny wokalista taki młody, na luzie improwizował na poczekaniu i tak zmienił piosenkę "Czarne oczy" Ivana i Delfina, ze płakaliśmy ze śmiechu. chciałabym ich bardzo na moim weselu dobry zespół to jednak podstawa i mimo, że nie było za dużo tych biesiadndych piosenek to goście w każdym wieku się bawili-nawet moja wtedy 80letnia do 2 hasałała

T'ai czyli dobrze się bawiłaś pewnie

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-25 o 13:00
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:09   #1312
bambusiek
Zakorzenienie

Witam niedzielnie

Właśnie skończyłam robić kolacyjkę dla mojego B.
Tak sobie robimy niedzielne kolacyjki razem, a z racji, że dawno nie było takiej możliwości to . Kawusia, spacer po lesie i amu

Butterfly - też czasem się rozczulam oglądając takie zdjęcia.
A atrakcji raczej nie przewidujemy, za bardzo nie ma możliwości, ale może coś nam akurat przyjdzie do głowy...

Trzymajcie się ciepło
A propo... U MNIE NARESZCIE SŁOŃCE
G. 9.1O.18
Stary 2009-10-25, 13:11   #1313
nicolaaa
Rozeznanie

Kartoteks My się powoli rozglądamy za wódka bo podobno ma podrożeć,więc w tym miesiącu poszukujemy wódki i pomyślimy co kupić

butterfly20 widzę że interesują nas te same targi ale teraz też są. Tzn w Sosnowcu są 8.11 ale pozostałe musisz poszukac na stronce targów ślubnych

niunia32 oboje dostają min 300 tys. $

lusesita23 ja też jestem taka współczująca i bardzo mio było szkoda Gołoty, i w sumie liczylam ze wygra, ehhh

No to nadrobiłam
Byłam dziś w makro rozglądać się za wódką.
Niedługo przyjedzie TŻ i będziemy musili pomyśleć ile butelek kupić i jaką wódkę. A potem może wyciągnę go do sklepu bo obiecał mi prostownicę na urodziny bo moja się spaliła.

Ale narazie odpoczywam i TV oglądam

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:14   #1314
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai czyli dobrze się bawiłaś pewnie
pomimo zbyt dużej ilości alkoholu było fajnie

teraz lecimy z Piotrkiem i rodzicami na obiad do chińskiej, a potem do siostry Piotrka na kawę
miłej niedzieli dziewczyny
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:44   #1315
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Czeeeeść
Jenny Aniołek ale ponadrabiałaś Dobraaa jesteś

Co do sukienki to ja nie będę szyć. Bardzo bym się bała co z tego wyjdzie. Zresztą moi Rodzice uważają tak samo,zwłaszcza,że moja Mama miała już różne przejścia z krawcowymi (obie jesteśmy wysokie,mamy długie ręce i ciężko mojej Mamie znaleźć garsonki i żakiety).
Tak więc nawet jak będzie za 5 tys (chociaż wolałabym tańszą) a mnie oczaruje to kupię. Nawet już uzbierałam stosowną sumę,ale skoro Rodzice się upierają to przeznaczę ją na fotografa,obrączki itd...

A my jutro w końcu zobaczymy plany Naszego domku

Za Chiny ludowe bym nie dała tyle kasy za sukienke na jedną noc. Wolałabym kupic za 2tys a za 3tys pojechac na wakacje
NO ale wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie

Budujecie domek juz?? Gratulacje i zazdroszcze Pochwal się jaki? ( jesli oczywiscie sa plany jego na necie)

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Kartoteks My się powoli rozglądamy za wódka bo podobno ma podrożeć,więc w tym miesiącu poszukujemy wódki i pomyślimy co kupić

No to nadrobiłam
Byłam dziś w makro rozglądać się za wódką.
Niedługo przyjedzie TŻ i będziemy musili pomyśleć ile butelek kupić i jaką wódkę. A potem może wyciągnę go do sklepu bo obiecał mi prostownicę na urodziny bo moja się spaliła.

Ale narazie odpoczywam i TV oglądam
Musze sprawdzić kiedy sa Targi w Krk. Mam pytanko do Ciebie bo piszesz ze chcecie kupić wódke. Jak to sie liczy na głowe?? 0,5 litra czy 1 litr?

W ogole dziewczyny waszym zdaniem jaka najlepiej kupić wódke na wesele?

I jeszcze do dziewczyn które byly na Kac Vegas w kinie Film był z lektorem czy z napisami
Stary 2009-10-25, 16:18   #1316
butterfly20
Zakorzenienie

Nicolaaa u nas są zawsze w lutym

Hecate ja byłam na Kac Vegas. Były napisy.Ale to już kilka miesięcy temu było i u nas już daaaawno nie leci.

A co do kasy za sukienkę...każdy kupuje za tyle ile ma,albo za tyle ile chce zapłacić. Pewnie,ze wolałabym taniej,ale już się orientowałam,że te modele,które są w moim guście kosztują od ok.5 tys do 6...

A jeszcze mi właśnie odpisał ten fotograf którego zdjecia oglądając się popłakałam...i bierze 3 tys w 2010 r,a w 2011 pewnie 3,5...Łeeeeee
A to sam reportaż z przygotowań,ceremonii i wesela+ maleńki plener. Bo taki prawdziwy plener planujemy zrobić z jedną z Naszych Wizażanek i jej TŻem i być może zabierzemy ich do Włoch-tak więc chciałam wydać trochę mniej na te reportaże...

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Hecate co do domku,to po prostu mamy kolegę,który ma firmę budowlaną. Kilka miesięcy temu powiedział mojemu TŻowi,że będzie budował bliźniaki w naszej dzielnicy ( a więc mielibyśmy blisko zarówno do moich Rodziców,jak i TŻa). To są bliźniaki piętrowe, 80-90 mkw( na początek wystarczy).TŻ od razu powiedział,żeby wstępniedla nas zarezerwowali jeden.Nie ma dla nas ogromnego znaczenia jakie będzie rozłożenie w środku,bo traktujemy to jako taką przejściówkę.Poza tym te domki mają być gotowe akurat za 2 lata i po ślubie moglibyśmy się wprowadzić (głupio,żebyśmy wynajmowali mieszkanie,skoro te pieniądze można przeznaczyć na spłatę kredytu).
No i TŻ powiedział,że on własnoręcznie będzie pomagał w budowie Naszego gniazdka i będziemy mogli sobie wybierać jak to będzie wykończone. Także perspektywy są świetne

Stary 2009-10-25, 16:26   #1317
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly20, ślub się odbędzie tak jak powinien. Na chwilę obecna musimy porozmawiać tak na poważnie, jak rozłożymy pieniądze, czy będziemy szukać większego mieszkania... Ale wieżę, ze wszystko pójdzie po naszej myśli. Teraz najważniejsze, żeby dziecko urodziło się zdrowe no i ślub. ...
A reakcja TŻeta? Ojeju.. najpierw patrzył na mnie, podszedł przytulił i powiedział, że zaraz pogadamy. Widziałam z jego wyrazu twarzy, że się bardzo cieszy. ...
O jeju jak miło wyobrażam sibie jak się cieszycie a teściowa jak to ona pewnie się martwi cy wszystko będzie w porządku a jak się oswoi z myslą że będzie babcią to na pewno będzie was wspierać
Cytat:
Zależy jak rozumiesz to przyzwoicie, bo chyba ramiączka w lipcu to nic zdrożnego
ale rzeczywiście niektóre laski to chodzą do kościoła jak tirówki
Dla mnie przyzwoicie to z zakrytymi ramionami i z rozsądnym dekoltem kościół to jednak miejsce święte pm wiadmo chce wyjatkowo wyglądać i w tym dniu można przymknąć oko na odkryte ramiona, ale goście to co innego gości to już nic nie tłumaczy
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja zmykam bo Kamilek u mnie siedzi a pozniej jedziemy na "Piłę VI" sasasasa kocham ten film ...
he he jak oglądałam aż do III ale teraz mi się wydaje że za brutalny jest dla mnie i jak podobał się?

Cytat:
A mam pytanie do Was dziewczynki-kiedy właściwie powinniśmy załatwiać Kościół? Czy trzeba sporo wcześniej,czy można jakoś rok przed ślubem? Pomyśleliśmy,że może pójdziemy na pogaduchy do naszych Kościołów jak już będziemy mieć salę zaklepaną na 100%. TŻ mnie pocieszył,że nie muszę prosić Księdza z mojej nowej parafii ( a wszyscy są walnięci... ) tylko poprosimy naszego znajomego księdza z mojej starej parafii,żeby był na Naszym ślubie ekumenicznym. W sumie to chyba nie ma większego znaczenia?
Ja mam taką sytuację,że 16 lat mieszkałam obok Kościoła, w którym miałam chrzest,komunię i bierzmowanie.Ale potem się przeprowadziłam i chodzę tutaj do Kościoła. To niby którego Księdza mialabym prosić?Tego ze starej parafii czy nowej?
Z tego co się orientuję to jeśli mieszkasz gdzieś powyżej 6 miesięcy to to jest Twoja parafia i oni wydają licencję, a ze starej tylko akt chrztu i bierzmowania potrzebujesz myślę że ksiądz wszystko wytłumaczy
Cytat:
Hej Dziewczyny!
Też będę Panną Młodą 2011, jeszcze nie mamy wyznaczonej daty, na razie szukamy sali, wstępnie myślimy o sierpniu. ...
Witaj
Cytat:
A co do stroju, to mi osobiście niezręcznie jest iść na Mszę z odkrytymi kolanami czy ramionami. Dlatego też jeżeli uda mi się mieć wymarzony krój sukni, to na pewno z bolerkiem...
Ja też tak myślę a poza tym teraz jest tyle różnych bolerek (tak się odmienia?) i okryć że do każdej sukni można dobrać pasujący
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Nadrobiłam wszystkie zaległości!!! ...
W piątek miałam tylko 1 ćwiczenia, ale zrobiłam sobie wolne i pojechałam z Piotrkiem pomóc mu w pracy, za to wczoraj pojechał z nim mój brat, bo musi trochę odpracować ten mandat za który mu zapłaciliśmy ..., a ja posprzatałam w domku, poczytałam trochę Martyna i zrobiłam z mama: kurczaka w kokardkach, sałatkę z tortellini oraz ciasto fale dunaju .... ..., a pozniej pojechalam na male zakupy i wieczorkiem ogladalam Mam talent i wybory Miss Polonia 2009, bo Piotrek zmeczony ... z jakies 12h dziś robili. Na razie wklejam fotki smakołyków, a nowych ciuszków i pościeli rano, bo teraz fotki nizbyt fajne by wyszły. Zmykam spać, kolorowych snów & dobranoc ...
jakie pyszności a ja od dzisiaj na diecie już sobie na stepperku pojeździłam i ostatnie slodkości zjadłam bo od jutra koniec ze słodyczmi
Cytat:
hmm mój brat był w zeszłym miesiącu na weselu i jako atrakcja był godzinny rejs statkiem po jeziorze a ja nie porzewiduje na razie żadnych atrakcji. i tak mamy jeden dzień wesele więc trzeba się wybawić po prostu
Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Musze sprawdzić kiedy sa Targi w Krk. Mam pytanko do Ciebie bo piszesz ze chcecie kupić wódke. Jak to sie liczy na głowe?? 0,5 litra czy 1 litr?
W ogole dziewczyny waszym zdaniem jaka najlepiej kupić wódke na wesele?
Wiesz co u nas w restauracji liczą 0,7 l na 2 osoby a z tego co wiem to zależy też czy są inne alkohole, czy goście lubią piwo, bo wtedy więcej piwa idzie
my bedziemy miec finalandię
a do wyboru mamy jeszcze wyborową, sobieskiego i luksusową.
Bardzo często sobieski jest na weselach, a na ostatnim na ktorym biliśmy była luksusowa

Bambusiek piękny avar ... taki optymistyczny

A ja byłam za adamkiem

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-25 o 16:31
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 16:52   #1318
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Tęsknie za wami, jakoś tak mi dziwnie że nie mogę pogadać i poczytać co u was....na szczęście jutro około 10 już nadrobię.
A w ogóle to chciałam się pochwalić ze zaliczyłam neurologię na 5 mam z głowy! A z drugiej kartkówki wszystko napisałam, trochę ściągnęłam ale jest idę zjeść obiad bo właśnie wróciłam ze szkoły i czekam na grzesia....
Całuję i pozdrawiam, do jutra

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:14   #1319
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Witaj

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
No wypróbuj koniecznie hehe.
oj to będzie się działo jak wróci Twój Piotrek :P
Ja mam Tomka

Cytat:
[/COLOR]Dodam jeszcze parę zdań o sobie, studiuje prawo - 5 rok, mieszkam na Podkarpaciu, mam 24 lata, nie pracuje obecnie na etat (dorabiam zleceniami) . Mój TŻ studiuje na 5 roku informatyke, pracuje w zawodzie, ma 26 lat
Ja też teraz studiuję w Rzeszowie

Cytat:
a tak poza tym formularzem, to matka Pawła nie jest zadowolona z faktu, ze zostanie babcią.
Na pewno jej to przejdzie i się bardzo z wnuka ucieszy

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
tak sie tylko pytałam bo przeglądałam suknie w internecie i wszystkie (no prawie) bez pleców były z ramiączkami.. ale jak znajdę taką jak opisałaś wkleję ci!

swoją ulubioną też znalazłam... zdjęcie wkleję u dołu. krawcowa powiedziała że da sie taką samą uszyć; z tym że będzie problem- bo jak po porodzie nie zdążę zrzucić nadmiaru ciałka, to trzeba będzie ją delikatnie zmodyfikować. zobaczymy!
a oto sukienka...
Bardzo będę wdzięczna za fotki, a Twoja sukienka jest cudna bo taka jest ślicznie dopasowana i jakby z tyłu była bez pleców to dla mnie ideał

Cytat:
U nas raczej nie będzie żadnych dodatkowych atrakcji, bo nie jest to za bardzo popularne

Cytat:
Tęsknie za wami, jakoś tak mi dziwnie że nie mogę pogadać i poczytać co u was....na szczęście jutro około 10 już nadrobię.
A w ogóle to chciałam się pochwalić ze zaliczyłam neurologię na 5 mam z głowy! A z drugiej kartkówki wszystko napisałam, trochę ściągnęłam ale jest idę zjeść obiad bo właśnie wróciłam ze szkoły i czekam na grzesia....
Gratulacje

Ja jakąś godz. temu wróciłam ze szkoły, na szczęście jutro nie mam już zajęć i spobie trochę dłużej pośpię
Zmykam oglądąc Mam Talent

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:45   #1320
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ODla mnie przyzwoicie to z zakrytymi ramionami i z rozsądnym dekoltem kościół to jednak miejsce święte pm wiadmo chce wyjatkowo wyglądać i w tym dniu można przymknąć oko na odkryte ramiona, ale goście to co innego gości to już nic nie tłumaczy
Ja też tak myślę a poza tym teraz jest tyle różnych bolerek (tak się odmienia?) i okryć że do każdej sukni można dobrać pasujący

Bambusiek piękny avar ... taki optymistyczny
Dzięki To zdjęcie z Doliny Kościeliskiej z tego roku. Cały dzień lało jak z cebra, ale humorki dopisywały

Dokładnie tak samo myślę o stroju w Kościele Dla mnie to żadna różnica, że ślub jest latem.
Ostatnio widziałam zdjęcia na których PM miała cały gorset prześwitujący poza przednią częścią stanika i w dodatku połowa biustu wychodziła górą. Może i dla jej obecnego już męża widok był zniewalający, ale nie wyglądało to dobrze, tymbardziej w Kościele...

Cytat:
G. 9.1O.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości