|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
![]() no to doskonale Cie rozumiem, ja mialam spokojny dom rodzice nie klocili sie przy nas i ogolnie dobrze wspominam dziecinstwo i tego chcialabym dla mojego dziecka a tz o to nie dba i podnosi glos a maly sie boi i tez czasem mnie wyprowadza z rownowagi i ze spokojnej robie sie nerwowa. A nie chce tak... heheh moj tez po jakiejs drobnej sprzeczce gdzie wie ze zawinil zmienia temat
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale córa też mi tak jadła a dzisiaj nie ma problemów typu: nie zjem obiadu bo chce cukierka ![]()
![]() |
#3783 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Palikot czemu masz taką dziwną czcionkę? Niewyraźnie wyglądasz ![]() Pijana jestem
![]() |
#3784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() stukanie pomaga jak nic ![]() anulka palikot-dobre dobre, a co piłaś?? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-25 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Mell moj tz na moj placz i szloch juz nie reaguje i przykro mi z tego powodu a na poczatku "bralam" go na placz teraz to nie dziala musze byc ostra jak teraz.
#3786 |
Zakorzenienie
|
Pijanej Anulce x 2 wysłałam zapro na nk i mnie olała
![]()
#3787 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() u mnie identycznie... z tym placzem kiedys to troszke wykorzystywalam....
#3788 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz sobie wsadzę Aguś w cyce ![]()
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha lekow wykrztusnych(miedzy innymi syropow wykrztusnych) nie podawaj pozniej niz o 17 bo dziecko bedzie Ci sie meczyc z kaszlem a ma spokojnie spac wieczorem. Mnie jeszcze pomagal napar z lipy, jak bylam mala mialam duzo infekcji drog oddechowych gdzie meczyl mnie kaszel ale nie wiem czy takiemu niemowleciu mozna podac, ale chyba tak. Herbatka malinowa tez dobrze dziala, rozgrzewa.
![]() |
#3791 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a nawet udawalam ze mdleje jak mnie bardzo wkurzyl i strasznie plakalam to pozniej mowilam ze mi strasznie slabo.. ![]() Cytat:
![]() jeszcze polozna doradzila mi zeby mi maz ssal cyca ale jakos on nie mogl sie zebrac do tego a Ty chyba nie masz w zanadzu zadnego doroslego ssaka? ![]()
![]() |
#3793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Aguśka ze ssaków mam brata ale wątpie
![]() Już mam cyca ze skarpetką ![]() ![]() Co do płaczu i mdlenia ...mój patent to był ![]() iwciag 10 lat ![]() tż to mój 1 i jedyny facet ![]() ![]()
#3795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
no ciężko być poważnym mając 15 lat
![]() ale tak z 18 chcałabym mieć czsem ![]()
#3797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żegnam się z Wami babeczki, bo mój stary już chrapie i nie bazgrajcie tyle, bo znowu coś jutro przeoczę i będzie źle, bardzo źle. Dobranoc ![]() no muszę jeszcze napisać, agusia mruu! Wyskocz teraz z ciuszków i dawaj do niego, a co! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-25 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mialam 16 lat jak poznalam mojego ale jak rozstalismy sie na 3 m-ce to mialam innego (dluga historia-tz mnie olewal) a tego co mialam 3 m-ce oj do tej pory mi goraco jak o nim mysle, a pracuje na sorze u mnie w szpitalu(szpitalny oddzial ratunkowy) i czasem przywozi mi pacjentow na oddzial i wtedy wiem ze sie rumienie ![]()
![]() |
#3799 | |
Zadomowienie
|
wino hah
![]() nie olała nie olała ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Kochane mi tez bardzo teskno do czasow gdy mialam 18 lat ale jak patrze na to zdjecie tomoge miec lat 40 wiszace cyce wiszacy tylek rozstepy lysy lebek i wogole...
chyba Wam nie pokazywalam Filipa zaraz po urodzeniu... i te jego karminowe usteczka ![]()
#3801 |
Zakorzenienie
|
anulka najlepiej jakbys miala suszone lub mrozone maliny i zagotowac napar z nich
![]()
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam takich zdjęć zaraz :po: tż nie zdążył na poród ![]() a jaki omaziany Filipek był ![]() Michaś był mniej oklejony mazią albo mi się źle na mózg rzuciło ![]() uciekam spać dziołszki ![]() ![]() odciągne trochę i lulu
![]() |
#3803 |
Zadomowienie
|
co do wypowiedzi cinusiowej to moglabys nie wyzywac sie na nas jak masz zly humor.. ja rzadko tu zagladam bo nie mam czasu siedziec tu caly dzien i czytac wszystkich poprzednich postow bo jest ich za duzo ale skoro wam przeszkadza ze niektore osoby rzadko tu wchodza i napisza co u nich nie odpisujac innym i nie podlizujac sie im to przepraszam i w takim razie juz nie bede sie tu udzielac!! pa
#3804 |
Zakorzenienie
|
Karolinko wez sobie jeszcze cos p/bolowego nie wiem chyba Paracetamol mozna przy karmieniu ale nie jestem pewna.
Dobranoc ![]() Ja tez uciekam lulac papa ![]()
#3805 | |||||||||
Zakorzenienie
|
my po imprezie
![]() ![]() tescia z marylka zaprosilismy i sie ciesze z tego... a wiecie dlaczego? bo marylka mi posprzatala po imprezie ![]() ![]() ![]() oj zaczynam kochac maryle ![]() ![]() Cytat:
![]() i jak? Cytat:
![]() i nie lubie jak tz sprzata ![]() nie wiem ... dziwna jestem ![]() ale nie jest zly... trzeba do niego jak do dziecka... zrob to, zrob tamto... i nic nie mowi tylko robi... ale chcialabym zeby pomyslal... chociaz nie moge narzekac... lazienke sprzata tylko on, smieci wynosi codziennie i robi zakupy... Cytat:
szkoda ze sie nie wybawilas bo nalezy ci sie... ale brawa dla tz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tak serio to ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3806 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Ja korzystając z okazji że moi panowie już spią, weszłam poczytac co tam u was w niedziele ciekawego. Ja byłam w południe w szkole na spotkaniu z promotorka, istna porażka, kobiecina ma pierwszy raz do czynienia z taka funkcją nawet nie wiedziała czy co poniektóre tematy pasują do naszej specjalizacji ![]() ![]() ![]() iwciag - dziękuję za meilika ![]() ![]() DORIS - hmmm.... mi się wydaję że to sprawa indywidualna każdego dziecka, jedne śpia bez pobudek inne co chiwle na bacznośc. A smoka dajesz? A mój Tż najbardziej marasi w łazience ale żeby ką posprzatał to nieeeetttt ![]() aljaka - no mi kazano nie ruszac siusiczka, że kiedyś się ponoc naciągało, ale to stare szkły i że ponoc raczej szkodziły niz pomagały ![]() Mell - lepiejnzacznik od kleiku kukurydzianego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan - ja tez bym chiała pojechac na przyszle wakacje na jakąś Majorkę lub do Turcji z maluszkiem jak finanse nam na to pozwola, więc uważam że do bezpiecznych i czystych państw to bez problemu. cinusiowa - tak, tak to ja chciałam dziękuję ![]() ![]() ![]() ania - co tam na uczelni? bo tu początek a ja mam już serdecznie dosyc ![]() Carolajna - trza było brac w obroty innych chetnych panów ![]() ![]() Aguśka - a ja mam promotorkę więc obym nie miała takiego koszmaru nie na miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane nie dokończylam czytania, bo oczy mi się zamykają i glowa opada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pa! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora... Udalo mi sie przebrnac przez Wasze posty, zawsze w weekend mam problem z wizazowaniem, bo nie ma czasu
![]() ![]() ![]() Marika pytalas co ze swinska grypa... nie wiem, bo w piatek pojawila sie w miescie informacja o swinskiej grypie w jednej ze szkol i w sumie teraz cisza... ![]() ![]() Pakusia ten Twoj szwagier... oj, widocznie padlo mu na glowe i efekty sa ... A co do Marylki... Najpierw sie usmialam z tego jak ja traktujesz i jak Kuba ja potraktowal, a teraz byc moze zostaniecie psiapsiolkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell_xx a Ty ze Zdunskiej Woli jestes ??? To ja blisko bylam ![]() ![]() Aguska ![]() ![]() Tym bardziej tz powinien Cie szanowac i rozpieszczac ![]() A jesli chodzi o powtarzajace sie tematy i pytania.... Rzeczywiscie trudno wszystko wychwycic w takim tlumie wypowiedzi, a pewne rzeczy sie zapomina, do tego kazda z nas w roznym czasie spotyka sie z danym problemem (tzn nie wymieniamy fotelikow wszystkie tego samego dnia) wiec nic dziwnego, ze pytania lub prosby o rade sie powtarzaja co jakis czas... No i gdybysmy tylko jeden raz "przerabialy" temat, to mogloby sie okazac, ze juz nie mamy o czym gadac, a tak do niektorych tematow sie powraca ![]() Pisalyscie jak poznalyscie tztow... to ja szybko napisze jak bylo u mnie - zakochal sie we mnie kolega tzta, ale nie mial odwagi przyjechac do mnie sam, wiec wzial tzta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszte "pominietych" sciskam i zycze kolorowych snow (to zyczenia dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Wtajemniczenie
|
No nadrobiłam w końcu calusieńkie zaległości weekendowe
![]() ![]() ![]() ![]() Spóźniony, ale szczery ![]() Z tego co pamiętam to : - Tz'tom Agusii, Rumiankowej, Mell, Iwciag należą się porządne baty ![]() - ![]() - dużo zdrówka dla bliźniaczki Madzi i Aljaki, a Doris współczuję bólu z wzrastającym paznokciem ![]() - najwidoczniej Marylka nie jest w typie Kubusia ![]() - Katrin dla Ciebie link do mnie na nk http://nasza-klasa.pl/profile/2619442 przeszło 20 stron
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-10-26 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zadomowienie
|
Nie powiem, zeby i mnie nie zrobilo sie przykro.
Ja niestety jestem od 7 do 18 zdana na siebie. Musze palic w piecu, nakarmic zwierzeta (2 psy, 2 koty, swinka morska), ugotowac obiad, poprac, posprzatac, poprasowac i zabawiac wiecznie marudzaca Julke. Doszly tez zajecia na uczelni, na ktore wiekszosc projektow musze wykonywac w domu. Byc moze niektorym z Was jest latwiej bo macie kogos do pomocy lub Wasze dziecko nie potrzebuje az tyle uwagi. Ja niestety nie mam nikogo przy sobie i brakuje mi czasu, zeby przeczytac co kazda z Was pisze. Wszystkich, ktorzy czuja sie pokrzywdzeni chcialam przeprosic. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przepraszam ale musze napalic w chalupie, zeby jezyk do podniebienia nie przymarzal Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-10-26 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.