|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
ups zapomnialam fotek dodac
|
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Moj TZ zażyczył sobie Pana Tadeusza
|
|
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas tz chciał kupić sobieskiego albo luksusową. Po tym jak starszyzna stwierdziła, ze luksusowa się popsuła to kupił sobieskiego. Nr 1 wśród wódek weselnych-ostatnio na wszystkich weselach jest. Ale to chyba dobrze, to znaczy że wszystkim smakuje.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-26 o 22:56 |
|
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My bylismy ost na weselu (czerwiec) to byl absolwent tzn ) butelka po niem co sie okazalo zakretka odkrecala sie razem z reszta wiec przelewali na kilku imprezach po weselu jeszcze chlopaki ja pili i wszyscy potem zapychali rury tak sie pochorowali po niej mam nadzieje ze nie bylo to paliwo lotnicze Dobranoc laseczki ide spac bo moj Misiu juz chrapie
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-26 o 22:57 |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Szyszynka powiem ci że mierzyłaś bardzo ciekawe suknie- nie widziałam podobnych jeszcze na zadnej pannie młodej
|
#3727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten z wymarzona suknia ta za mała to www.flavie.pl a ten co jest ta pierwsza z duzymi falbanami i ta ost to www.fabulous.one.pl Carrerę też przymierze w czwartek w tych gladkich kieckach czulam sie potwornie
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już zostałam uświadomiona![]() ekstra! mi się baardzo podoba
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Ale mi się podobasz w tym gorsecie
![]() Tylko halka z większą ilością kół się odznacza, ale zawsze można dobrać inną. Ta EB jest podobno takiej klasy jak PT, tylko ciut tańsza. Jak już sobie o niej przypomniałam, to muszę teraz TŻ przypomnieć, że mieliśmy ją na próbę kupić ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Szyszynka i przemyśl jeszcze białty kolor sukni, bo moim zdaniem białe suknie są stworzone do Twojej buzi. Idem już spać, bo rano chcę wstać o 5 na siłownię. Karnecik się kończy i czuję, że nie mogę teraz sobie odpuszczać
|
|
|
|
|
#3730 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak fajnie się z Wami gada, że mi się humor poprawił Szkoda tylko, że zaraz wszystkie spać pójdziecie
|
|
#3732 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3733 |
|
BAN stały
|
Weszłam na filmiki wykonane przez mojego fotografa a tam dwa filmiki z udziałem mojej sąsiadki,którą w czerwcu miała ślub.Jeden taki z początku ślubu i sesji i drugi z zabawy.Uśmiałm się bo wyrżneła orła bo chciała kogoś kopnąć.
|
|
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas żadnego filmowania nie przewiduję
|
|
#3735 |
|
Rozeznanie
|
W zasadzie u mnie też miało nie być filmowania, ale będzie
![]() Mój tato jest kamerzystą na ślubach i stąd jego kolega nam będzie "kamerował" na ślubie a nawet na przyjęciu.. . I za to "kamerowanie" nie płacimy ![]() Jakaś tam pamiątka będzie. Z TŻ się śmialiśmy, że za 10-20 lat będziemy oglądać i wspominać hehehe ![]() Chyba już nikogo nie ma, więc też idę lulu... Dobranoc |
|
|
|
#3736 |
|
BAN stały
|
My też kamerzyste nie przewidujemy,ale z drugiej strony to fajna pamiatka.Oni mieli ślub na 35 osob i widać,że można przy małym gronie fajnie się bawić
![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Tośka,wysłalam Ci na PW filmiki.
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na weselu, na którym byliśmy w weekend była Wyborowa. Trochę dała w kość podczas picia i miałam małą fazę, ale przynajmniej było śmiesznie W niedzielę miałam małego kaca, ale na szczęście mój żołądek pracował mniej więcej bez zarzutów |
|
|
|
|
#3738 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale przezornie kupiłam 2KC i w trakcie łykaliśmy, dzięki czemu w niedzielę tylko mnie oczy bolały i uszy (oświetlenie i hałas)
|
|
#3739 |
|
BAN stały
|
To oglądnij sobie jutro te filmiki.
![]() Przed chwilą przeglądałam strone naszej dekoratorki,mam troche uwag co do strojenia Kościoła,a sali będzie ok tak myśle.Jutro zresztą Wam coś pokaże. Dobranoc
|
|
|
|
#3740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dzieczyny
Cytat:
![]() musze dzisiaj auto oddac co elektryka i jechac jutro autobusem do pracy o matko a to sie równa wczesniejsze wstawanie dla mnie kazdza minutka jest wazna rano zeby pozniej wstac ![]() Wczoraj mój TŻ dostał nagłego olsnienia na temat ślubu
|
|
#3741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My chyba bedziemy mieć Sobieskiego i bedziemy powoli kupować od stycznia..a słuchajcie pomyslałam żeby zrobić taki stoliczek gdzie by były inne alkohole.. jakiewś piwo, takie już zrobione drinki np sobieskiego itp.. myślicie że byłby to dobry pomysł? czy lepiej nie ryzykować że goście będą mieszali i to się źle skończy?? |
||
|
|
|
#3742 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będzie z Ciebie śliczna PM ![]() Zmykam na uczelnię. Miłego dzionka |
|||
|
|
|
#3744 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak przyjde wczesniej to mi nie podetnie1cm rosnie na miesiac wiec to wychodzi 2cm i idziesz do fryzjera ale scinasz tylko cm wiec w sierpniu bede miala przyrostu 5cm kurcze to malo ;/ ja mam krecone wlosy wiec tylko jak wyprostuje to widac ze mam dlugie ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
Miłego dzionka życzę
![]() W zasadzie ponad pół nocy nie przespałam, nie mogłam zasnąć Ale dziś śliczna pogoda, od ranka już słonko się pojawiło Pójdę na spacer, a potem mała pielęgnacja przed wyjściem na rozmowę do firmy... ![]() A ja dla siebie będę mieć prosty gorset, wydaje mi się, że serduszka są dla kobiet z solidniejszym biustem, ja niestety nie bardzo mam czym się chwalić , ale podobno małe jest piękne . Już mam prawie wypatrzoną suknię i wiem już, że na wysokości biustu na gorsecie będzie wyrazista koronka, żeby uwypuklić troszkę co nieco Przymierzałam suknie z halką i rzeczywiście suknia wydaje się lżejsza, a nie taka spuszczona - a mi się wcześniej wydawało, że będzie ten dół strasznie odstawać i będę się czuła jak bańka, ale jednak nie..
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mu się to bardzo spodobało tylko że ja u fryzjera to już nie byłam z ponad pół roku więc najwyższy czas się wybrać.. a co do koloru sukni to jak się ma ciemną karnację to wcale nie znaczy że ma się brać suknię ecru- najlepszy przykład moja szwagierka- ciemne oczy ciemne włosy, ciemniejsza karnacja a wszystkie panie w salonach jej powiedziały że jednak w białym wygląda lepiej- mimo że w ecru ładnie to jednak w bieli lepiej
|
|
#3747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam podobna karnacje i wybralam kolor waniliowy- w bialej wlasnie wygladalam na mocno opalona a wcale nie bylam ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oto góra mojej sukni
|
|
#3749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Chyba ze cos pomylilam
|
||
|
|
|
#3750 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na ślubie będę miała rozpuszczone włosy - tak muszę mieć. Mam jakiś pomysł na lekką fryzurę, zobaczymy co mója fryzjerka podpowie. Z tego co słyszałam w salonach to generalnie panie z ciemnymi włosami lepiej jest w bieli, a blondynkom lepiej w ecru. Cytat:
Ja jednak się nie odważę na serduszko, choć jest bardzo ładne w niektórych sukniach...---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
A jednak można, chyba jestem mało odważna
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

i nie moglam w niej oddychac rozmiar 34 

hehehe
o matko a to sie równa wczesniejsze wstawanie
dla mnie kazdza minutka jest wazna rano zeby pozniej wstac