![]() |
#2341 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Trójmiasto
polecam Dr.Szeleziński.Lekarz z dużym doświadczeniem,który zna sie na rzeczy.Naprawde jest dobry,a do tego bardzo sympatyczny i da się go poprostu lubić. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Mogę Ci polecić dr.Szeleziński.Przyjmuje w Sopocie na Monciaku .Naprade jest dobry.Mojej siostrze uratował ciąze a mnie operował(miałam mięśniaki) i naprawde zrobił to bardzo dobrze i szybko doszłam do siebie., |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja szczerze polecam dr. chołubka przyjmuje on na ul. Baśnowej 8. świetny fachowiec już na pierwszej wizycie po samym wywiadzie zdiagnoaowal moj problem (nadczynność przysadki mózgowej) wiele kobiet dzięki niemu poczuło smak macierzyństwa . Kulturalny człowiek, pracuje rownież w lux medzie ale tam wykanuje tylko USG Wizyta w jego prywatnym gabinecie nie należy do najańszych bo to 120zł. Pracuje on również w szpitalu wojewódzkim na al. kraśnickich w lublinie tel. do rejestracji :817401713 , jest czynnny w dnidch wizytWTOREK 18:00 ŚRODA20:00 14:00 17:00 PIĄTEK 8:30 zaczą tez pracowac w soboty ale nie wiem w jakich godzinach
11:30 Edytowane przez HERDA Czas edycji: 2009-10-20 o 12:18 Powód: brak zamieszczenia telefonu do gabinetu i dni przyjęć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
Kochane !!! Bardzo pilnie potrzebuję umówić się do ginekologa w KRAKOWIE, najlepiej aby miał umowę z NFZ i abym nie musiała płacić za wizytę. I aby to była kobieta. Nabawiłam się jakiejś infekcji, nigdy wcześniej nie byłam u ginekologa (a latek już trochę mam), więc nie chciałabym mieć jakiś traumatycznych wspomnień; zależałoby mi na 100% na cytologii, badaniu piersi i ogólnym wywiadzie. Może coś jeszcze, nie mam pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wpisz kraków.
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o Kraków powiem tylko, że dr Ryskala nie pracuje już na Madalińskiego, podobnie jak Kopecka i Janczak-Saif nie pracują już na Szwedzkiej... A w Scanmedzie na wizytę w ramach NFZ czeka się miesiąc
![]() A na Szwedzkiej jeśli to pierwsza wizyta to czeka się miesiąc... Jeśli nie, to można nawet jutro. Dziewczyny, pomóżcie ![]() ![]() Edytowane przez marg0tka Czas edycji: 2009-10-21 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Piotr Raczyński gin. położnik. przyjmuje u Damiana w kilku placówkach. Terminy cholernie długie. Ale złoty lekarz ![]() ![]() Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ciężko na nfz w dużym mieście żeby było szybko..
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Prof. Rechberger z Lublina jest rzeczywiście świetnym fachowcem
![]() Ja obecnie chodzę do dra Michała Bogusiewicza (w Lublinie)- jest asystentem profesora, byłam dziś na usg i kiedy tylko go zobaczyłam cały stres i wszystkie zmartwienia prysły. Nie jest cudotwórcą, ale na prawdę pomaga i ma podejście do pacjentek. Wszystkie badania robi tylko po to by wykluczyć chorobę. I nie tnie bez sensu gdy inni tylko w tym widzą rozwiązanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Ja w Gdańsku polecam świetną lekarkę przyjmującą na Chełmie - pani Barbara Frankowska-Konopa. Widać, że ma zamiłowanie do pracy, za każdym razem jestem przebadana kompleksowo, miło i z uśmiechem, za niewysoką jak na Gdańsk cenę - przy nowocześnie wyposażonym gabinecie. Potrafi odpowiedzieć na każde pytanie i rozwiązać każdy problem. Od razu strzałem w dziesiątke trafiła na tabletki idealne dla mnie - po dziesiątkach prób. Sama jeszcze matką nie jestem, ale wiele kobiet z okolicy powierzyło swoje ciąże pani doktor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dr Raczyński odbierał mój poród na Kasprzaka i gdyby nie On to nie wiem jak bym wyglądała po szyciu. Znakomity kontakt. Innym lekarzemz W-wy, którego mogę polecić jest dr Mariusz Wójtowicz - jeśli tylko coś mnie niepokoi to od razu do Niego się umawiam prowadził moją pierwszą ciążę, wspaniale się zmną zajął gdy pojawiłam się u Niego po kilku latach (kontrola po drugim porodzie) od razu mnie poznał ![]() ![]() to było niezwykle miłe ![]()
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
Cześć! szukam dobrego ginekologa w Białymstoku.Kogo byś poleciła??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Doktora Miturskiego z Lublina polecam jak najbardziej. Chodzę do niego kilka lat, wizyta jest miła, niekrępująca, panuje swobodna atmosfera. Robi mi komplet badań, cytologię raz w roku mimo, że NFZ refunduje raz na 3 lata. Za każdym razem biocenoza, badanie piersi, mierzenie ciśnienia. Jako, że biorę pigułki regularnie wysyła na badanie krwi. Ma supermiłą położną, fantastycznie traktują ciężarne. Zawsze poświęca dużo czasu pacjentkom. POLECAM. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Z KRAKOWA p. dr Popiele-Żabińską. Super babka, bardzo ciepła, miła, można sie poczuc przy niej swobodnie, bez jakiejkolwiek krepacji. Do tego profesjonalistka.
Niestety jest dosc droga, poniewaz wizyta z cytologia i usg kosztuje 180 zl. Jednak uwazam, ze warta swojej ceny i na pewno nie zamienie jej na nikogo innego. Poza tym zawsze, jak skoncza mi sie tabletki, dzwonie do niej, a ona mi wypisuje ile chce opakowan, do kolejnej wizyty i zostawia recepte na recepcji. JEst to dla mnie bardzo wygodne, ze nie musze placic za wizyte, ani tez umawiac sie na konkretny dzien po recepte. Aha, no i sa straszne do niej kolejki... Dzwonilam poczatkiem pazdziernika i pierwszy wolny termin jest dopiero na 20 listopada. PRzyjmuje na Oboźnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
zna ktoś może ginekologa który bez problemu przepisałby mi tabletki antykoncepcyjne jeśli nie jestem pełnoletnia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Przyczajenie
|
ESTELKO.
NAJPIERW PRZEMYŚL WSZYSTKO MILION RAZY CZY TO WŁAŚCIWA PORA I WŁAŚCIWY FACET!!! ![]() BO Z TYMI MĘŻCZYZNAMI RÓŻNIE JEST..... MOŻE SIĘ WYJDĘ NA TAKĄ, KTÓRA NIC NIE WIE O DZISIEJSZYM TEMPIE ŻYCIA. ALE MÓWIĘ TAK WIELU OSOBOM O D KIEDY MOJA 14 LETNIA SĄSIADKA ZASZŁA W CIĄŻĘ I MIMO ZAPEWNIEŃ SWOJEGO FACETA ULOTNIŁ SIĘ I JUŻ GO WIĘDEJ NIE ZOBACZYŁA. NAWET NIE WIE GDZIE GO SZUKAĆ ABY GO POZWAĆ ŻEBY PŁACIŁ ALIMENTY. ZASTANÓW SIĘ ![]()
#2357 |
Przyczajenie
|
Herda, właśnie dlatego chce je brać żeby do tego nie doszło, mam 17 lat i już jest po fakcie, wszystko było dobrze przemyślane ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam ci mojego, Bartosza Chrostowskiego, prywatny, wizyta 80 zł ale jest rewelacyjny, naprawdę. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Przyczajenie
|
ESTELKO, jeśli to przede wszystkim twój wybór i twoja decyzja - życzę ci wielu radosnych chwil
![]() Tylko nie zachowuj się jak wiele dziewcząt, które wstydzą się pytać lekarzy aby ci wyjaśnili im wszystko od A do Z Mamy do tego prawo a lekarze w końcu od tego są ![]()
#2360 |
Zadomowienie
|
Łódź - kogo polecacie?
4 dni temu wyszłam ze szpitala Centrum Zdrowia Matki Polki, urodziłam 6miesięczne dziecko, które niestety nie przeżyło. Rozczarowałam się tym szpitalem - zła organizacja, położne strasznie niemiłe, lekarze wiecznie niemający czasu... To była moja 1sza ciąża. Chcielibyśmy z mężem zacząć leczyć się u jakiegoś naprawdę dobrego ginekologa . PILNIE POTRZEBUJEMY DOBREGO GINEKOLOGA Z ŁODZI. Jaki szpital polecacie?
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Jestem studentką. Szukam dobrej lekarki ginekolog z POZNANIA, najlepiej na NFZ.
Możecie mi kogoś polecić?
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-10-27 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...inekolog+Pozna
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() ![]()
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
A ja polecam z Sandomierza panią Ewę Petelewicz (przyjmuje prywatnie). Bardzo miła, sympatyczna, a do tego bardzo rzeczowa kobieta!
![]() Przyjmuje ona w Sandomierzu na ulicy Wojska Polskiego (numeru nie pamiętam dokładnie, ale jest tabliczka z jej imieniem przy domu ![]() Z całego serca polecam ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
Opowiem po krótce swój problem i prosze Was o wskazanie zaufanego dobrego ginekologa , który wreszcie kompetentnie się mna zajmnie. Prawie dwa tygodnie temu udalam sie do mojej gin Dr Rekosz z Warszawy bolaly mnei plecy z tylu i podbrzusze lekko, stwierdzila zapalenie przydatkow. (bez usg, posiewu) Przepisala mi Ceclor i Voltaren, 2 dni pozniej wylądowałam w szpitalu tak źle wpłynął na mnie ten antybiotyk i Voltaren. W szpitalu Czerniakowskim okazalo się, że mam problemy z jelitami i żołądkiem przez te leki, zapisano mi Augumentin. Robili usg i nie stwierdzili neiprawidlowosci. Biore go 4 dzien, jajniki nadal mnei bolą, do tego doszły węzły chłonne przy pachwinach. Ciagną mnie strasznie. Boje się już wszystkiego ![]() Bardzo prosze o dobrego lekarza, W WARSZAWIE, który pokieruje mnie co robic dalej, bo juz nie wiem i jestem zalamana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
Łódź.
Chciałabym naprawdę z czystym sumieniem polecić dr. Majewską -Kawińską, która przyjmuje w centrum "Salve" przy ul.Struga. Jako jedyna przed przepisaniem tabletek oprócz badania przeprowadziła ze mną wywiad, a gdy dowiedziała się, że palę od razu dała mi skierowanie na badania w tym krzepliwość krwi. Jak się potem okazało był to strzał w dziesiątkę ponieważ okazało się, że wynik jest tak zły, że pomimo moich 20 lat grozi mi zakrzepica. Wiem, że przyjmowała też państwowo w "Palmie" na Rewolucji ale tam jest teraz remont i nie orientuję się gdzie ta przychodnia została przeniesiona. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a kogo polecacie w Płocku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Potrzebuję pilnie namiary na ginekologa-endokrynologa lub ginekologa w Warszawie ale takiego, który nie traci kultury na widok bardzo otyłej pacjentki. Jestem koło 40-tki, długo bez żadnej kontroli ginekologa. Od jakiegoś czasu mam problemy, muszę w miarę szybko coś z tym zrobić. Nie potrafię rozmawiać z lekarzem, który otwarcie kpi z mojego wyglądu, "jezusuje" przy podawaniu wzrostu i wagi. Jeśli ktoś miałby podobne problemy i znalazł dobre miejsce z taktownym lekarzem - proszę o namiary ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.