DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 23:29   #2341
kasiunia5550
Przyczajenie

GG do kasiunia5550
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Trójmiasto
polecam Dr.Szeleziński.Lekarz z dużym doświadczeniem,który zna sie na rzeczy.Naprawde jest dobry,a do tego bardzo sympatyczny i da się go poprostu lubić.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Mogę Ci polecić dr.Szeleziński.Przyjmuje w Sopocie na Monciaku .Naprade jest dobry.Mojej siostrze uratował ciąze a mnie operował(miałam mięśniaki) i naprawde zrobił to bardzo dobrze i szybko doszłam do siebie.,
kasiunia5550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:13   #2342
HERDA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Imoen Pokaż wiadomość
W ważnej sprawie, lub na doroczne badanie poszłabym tylko do dwóch lekarzy : do dr. Brzozowskiego (zmienił właśnie miejsce pracy - podam Ci telefon rejstracji 532-53-65. Jeszcze w nowym miejscu nie byłam. Wczesniej pracował w Pro-Vivie na Jutrzenki - przyjmował i prywatnie i "na fundusz" w miarę możliwości). Drugi ginekolog do którego mam 100% zaufania - to dr. Swatowski - przyjmuje w Luksmedzie, oraz pracuje w szpitalu. Obaj panowie są bardzo dobrymi fachowcami, niezwykle empatycznymi i dobrze wychowanymi, dowcipnymi lekarzami. Dużo zawdzięczam ich dobremu przygotowaniu do zawodu, świetnemu sprzętowi do jakiego mają dostęp przy rutynowych badaniach, oraz człowieczeństwu przez duże C - a to nieczęste niestety.
Jeśli nie możesz zafundować sobie pierwszej płatnej wizyty u któregoś z nich - to dzwoń do 527-72-85 (Pro-Vivo) i umów się z lekarzem (na NFZ), który w trakcie wizyty zrobi Ci rutynowe badanie USG. (Bo jeden ze starszych lekarzy nie umie - nie pamiętam nazwiska).
GINEKOLOG LUBLIN
Ja szczerze polecam dr. chołubka przyjmuje on na ul. Baśnowej 8.
świetny fachowiec już na pierwszej wizycie po samym wywiadzie zdiagnoaowal moj problem (nadczynność przysadki mózgowej) wiele kobiet dzięki niemu poczuło smak macierzyństwa .
Kulturalny człowiek, pracuje rownież w lux medzie ale tam wykanuje tylko USG
Wizyta w jego prywatnym gabinecie nie należy do najańszych bo to 120zł.
Pracuje on również w szpitalu wojewódzkim na al. kraśnickich w lublinie
tel. do rejestracji :817401713 , jest czynnny w dnidch wizytWTOREK
18:00
20:00
ŚRODA
14:00
17:00

PIĄTEK
8:30
11:30
zaczą tez pracowac w soboty ale nie wiem w jakich godzinach

Edytowane przez HERDA
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:18 Powód: brak zamieszczenia telefonu do gabinetu i dni przyjęć
HERDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:34   #2343
marg0tka
Raczkowanie

Kochane !!! Bardzo pilnie potrzebuję umówić się do ginekologa w KRAKOWIE, najlepiej aby miał umowę z NFZ i abym nie musiała płacić za wizytę. I aby to była kobieta. Nabawiłam się jakiejś infekcji, nigdy wcześniej nie byłam u ginekologa (a latek już trochę mam), więc nie chciałabym mieć jakiś traumatycznych wspomnień; zależałoby mi na 100% na cytologii, badaniu piersi i ogólnym wywiadzie. Może coś jeszcze, nie mam pojęcia (((((( Pomóżcie.
marg0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:37   #2344
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez marg0tka Pokaż wiadomość
Kochane !!! Bardzo pilnie potrzebuję umówić się do ginekologa w KRAKOWIE, najlepiej aby miał umowę z NFZ i abym nie musiała płacić za wizytę. I aby to była kobieta. Nabawiłam się jakiejś infekcji, nigdy wcześniej nie byłam u ginekologa (a latek już trochę mam), więc nie chciałabym mieć jakiś traumatycznych wspomnień; zależałoby mi na 100% na cytologii, badaniu piersi i ogólnym wywiadzie. Może coś jeszcze, nie mam pojęcia (((((( Pomóżcie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...o_threadsearch
i wpisz kraków.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:36   #2345
HERDA
Przyczajenie

bardzo Cię przepraszam Marwari.
Stary 2009-10-21, 08:37   #2346
marg0tka
Raczkowanie

Jeśli chodzi o Kraków powiem tylko, że dr Ryskala nie pracuje już na Madalińskiego, podobnie jak Kopecka i Janczak-Saif nie pracują już na Szwedzkiej... A w Scanmedzie na wizytę w ramach NFZ czeka się miesiąc Czy nigdzie nie da się w miarę szybko w ramach NFZ?

A na Szwedzkiej jeśli to pierwsza wizyta to czeka się miesiąc... Jeśli nie, to można nawet jutro. Dziewczyny, pomóżcie To jest pilne

Edytowane przez marg0tka
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:13
marg0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:46   #2347
MagdalenaMonka
Raczkowanie

WARSZAWA

Piotr Raczyński gin. położnik. przyjmuje u Damiana w kilku placówkach.

Terminy cholernie długie. Ale złoty lekarz To jest lekarz który traktuje pacjentkę jak partnera w rozmowie i badaniu. Podaje rękę na powitanie. Używa logicznych argumentów. Wprowadza zdrową i przyjazną atmosferę, jest miły, śmieszny i sprawia, że można zapytać o wszystko. Wytłumaczy w taki sposób, że człowiek zrozumie i jest cierpliwy. Bardzo dobry lekarz, wyleczył mnie z kilku choróbstw kobiecych. Dba o okresowe badania. Jest na czasie z nowinkami lekarskimi. Bardzo życiowy facet Mam pełne zaufanie do niego.

Polecam.
MagdalenaMonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 17:14   #2348
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Jeśli chodzi o Kraków powiem tylko, że dr Ryskala nie pracuje już na Madalińskiego, podobnie jak Kopecka i Janczak-Saif nie pracują już na Szwedzkiej... A w Scanmedzie na wizytę w ramach NFZ czeka się miesiąc Czy nigdzie nie da się w miarę szybko w ramach NFZ?

A na Szwedzkiej jeśli to pierwsza wizyta to czeka się miesiąc... Jeśli nie, to można nawet jutro. Dziewczyny, pomóżcie To jest pilne
A z czego wynika to pilność?
niestety ciężko na nfz w dużym mieście żeby było szybko..

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 19:41   #2349
Tacca
Zakorzenienie

Prof. Rechberger z Lublina jest rzeczywiście świetnym fachowcem
Ja obecnie chodzę do dra Michała Bogusiewicza (w Lublinie)- jest asystentem profesora, byłam dziś na usg i kiedy tylko go zobaczyłam cały stres i wszystkie zmartwienia prysły. Nie jest cudotwórcą, ale na prawdę pomaga i ma podejście do pacjentek. Wszystkie badania robi tylko po to by wykluczyć chorobę. I nie tnie bez sensu gdy inni tylko w tym widzą rozwiązanie Polecam dra Bogusiewicza z czystym sumieniem!
Tacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:22   #2350
owieczkaa
Zakorzenienie

Ja w Gdańsku polecam świetną lekarkę przyjmującą na Chełmie - pani Barbara Frankowska-Konopa. Widać, że ma zamiłowanie do pracy, za każdym razem jestem przebadana kompleksowo, miło i z uśmiechem, za niewysoką jak na Gdańsk cenę - przy nowocześnie wyposażonym gabinecie. Potrafi odpowiedzieć na każde pytanie i rozwiązać każdy problem. Od razu strzałem w dziesiątke trafiła na tabletki idealne dla mnie - po dziesiątkach prób. Sama jeszcze matką nie jestem, ale wiele kobiet z okolicy powierzyło swoje ciąże pani doktor
Stary 2009-10-23, 11:35   #2351
a_gusiaczek
Raczkowanie

GG do a_gusiaczek

Cytat:
Napisane przez MagdalenaMonka Pokaż wiadomość
WARSZAWA

Piotr Raczyński gin. położnik. przyjmuje u Damiana w kilku placówkach.

Terminy cholernie długie. Ale złoty lekarz To jest lekarz który traktuje pacjentkę jak partnera w rozmowie i badaniu. Podaje rękę na powitanie. Używa logicznych argumentów. Wprowadza zdrową i przyjazną atmosferę, jest miły, śmieszny i sprawia, że można zapytać o wszystko. Wytłumaczy w taki sposób, że człowiek zrozumie i jest cierpliwy. Bardzo dobry lekarz, wyleczył mnie z kilku choróbstw kobiecych. Dba o okresowe badania. Jest na czasie z nowinkami lekarskimi. Bardzo życiowy facet Mam pełne zaufanie do niego.

Polecam.
potwierdzam
dr Raczyński odbierał mój poród na Kasprzaka i gdyby nie On to nie wiem jak bym wyglądała po szyciu.
Znakomity kontakt.

Innym lekarzemz W-wy, którego mogę polecić jest dr Mariusz Wójtowicz - jeśli tylko coś mnie niepokoi to od razu do Niego się umawiam
prowadził moją pierwszą ciążę, wspaniale się zmną zajął
gdy pojawiłam się u Niego po kilku latach (kontrola po drugim porodzie) od razu mnie poznał a ma tyyyyyyyyle pacjentek
to było niezwykle miłe
a_gusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-23, 19:57   #2352
asiala1990
Raczkowanie

Cześć! szukam dobrego ginekologa w Białymstoku.Kogo byś poleciła??
asiala1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 12:18   #2353
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Nie polecam tego lekarzaaaaa

Doktora Miturskiego z Lublina polecam jak najbardziej. Chodzę do niego kilka lat, wizyta jest miła, niekrępująca, panuje swobodna atmosfera. Robi mi komplet badań, cytologię raz w roku mimo, że NFZ refunduje raz na 3 lata. Za każdym razem biocenoza, badanie piersi, mierzenie ciśnienia. Jako, że biorę pigułki regularnie wysyła na badanie krwi. Ma supermiłą położną, fantastycznie traktują ciężarne. Zawsze poświęca dużo czasu pacjentkom. POLECAM.
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 13:50   #2354
pumas
Zakorzenienie

Ja polecam Z KRAKOWA p. dr Popiele-Żabińską. Super babka, bardzo ciepła, miła, można sie poczuc przy niej swobodnie, bez jakiejkolwiek krepacji. Do tego profesjonalistka.

Niestety jest dosc droga, poniewaz wizyta z cytologia i usg kosztuje 180 zl.

Jednak uwazam, ze warta swojej ceny i na pewno nie zamienie jej na nikogo innego.

Poza tym zawsze, jak skoncza mi sie tabletki, dzwonie do niej, a ona mi wypisuje ile chce opakowan, do kolejnej wizyty i zostawia recepte na recepcji. JEst to dla mnie bardzo wygodne, ze nie musze placic za wizyte, ani tez umawiac sie na konkretny dzien po recepte.

Aha, no i sa straszne do niej kolejki... Dzwonilam poczatkiem pazdziernika i pierwszy wolny termin jest dopiero na 20 listopada.

PRzyjmuje na Oboźnej.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 16:37   #2355
estela
Przyczajenie

WARSZAWA
zna ktoś może ginekologa który bez problemu przepisałby mi tabletki antykoncepcyjne jeśli nie jestem pełnoletnia?
estela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 11:29   #2356
HERDA
Przyczajenie

ESTELKO.

NAJPIERW PRZEMYŚL WSZYSTKO MILION RAZY CZY TO WŁAŚCIWA PORA I WŁAŚCIWY FACET!!!

BO Z TYMI MĘŻCZYZNAMI RÓŻNIE JEST.....
MOŻE SIĘ WYJDĘ NA TAKĄ, KTÓRA NIC NIE WIE O DZISIEJSZYM TEMPIE ŻYCIA. ALE MÓWIĘ TAK WIELU OSOBOM O D KIEDY MOJA 14 LETNIA SĄSIADKA ZASZŁA W CIĄŻĘ I MIMO ZAPEWNIEŃ SWOJEGO FACETA ULOTNIŁ SIĘ I JUŻ GO WIĘDEJ NIE ZOBACZYŁA. NAWET NIE WIE GDZIE GO SZUKAĆ ABY GO POZWAĆ ŻEBY PŁACIŁ ALIMENTY.
ZASTANÓW SIĘ
Stary 2009-10-25, 16:26   #2357
estela
Przyczajenie

Herda, właśnie dlatego chce je brać żeby do tego nie doszło, mam 17 lat i już jest po fakcie, wszystko było dobrze przemyślane ;]
estela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 20:00   #2358
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Z całego serca polecam ci Artura Świstaka, przyjmuje na kase chorych w przychodni w szpitalu MSWiA na Galla. Super lekarz, zresztą same pochlebne o nim opinie są na stronie znanylekarz.pl i ja sama to potwierdzam. Z tym że terminy do niego są hohohhhooooo...
Polecam ci mojego, Bartosza Chrostowskiego, prywatny, wizyta 80 zł ale jest rewelacyjny, naprawdę.

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez sayurri Pokaż wiadomość
a ja dr Springwald zdecydownie nie polecam. Byłam u niej na pierwszej wizycie- nawet smpatyczna. Po wyniki cytologii głupia umówiłam się na wizytę- zerknęła na wyniki,powiedziała, że wszystko dobrze i kazała zapłacić 60 zł jak za normalną wizytę. Przepisała pigułki anty- niby po wywiadzie, ale bez żadnych badań. Za to jak przyszłam po kolejną receptę, kazała mi zrobić badania hormonów, bo nie dostanę więcej... trochę mnie zastanowiło po co badać hormony jak się je przyjmuje i wyniki będą zależne od rodzaju tabletek itp, ale postanowiłam załatwić sobie skierowanie na badania w normalnej przychodni- po co przepłacać jak pani tamtejsza p.doktor usłyszała, że dr springwald kazała mi w trakcie brania pigułek badać hormony puknęła się w czoło i powiedziała żebym lepiej zmieniła ginekologa :p nie będę tu przytaczać całej rozmowy, w której uzasadniała bezsensowność takich badań... w każdym razie zmieniłam...( po kilku innych) na dr Barczyńską - Słoń i ją naprawdę polecam
Swojego czasu też chodziłam do Baczyńskiej-Słoń ale się rozczarowałam, cytologie robiła mi strasznie boleśnie że zemdlałam w fotelu, bolał mnie bardzo jajnik i nie chciała mi zrobić usg (poszłam prywatnie gdzie indziej i wyszła torbiel na 5 cm). Nie polecam jej.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 09:56   #2359
HERDA
Przyczajenie

ESTELKO, jeśli to przede wszystkim twój wybór i twoja decyzja - życzę ci wielu radosnych chwil .
Tylko nie zachowuj się jak wiele dziewcząt, które wstydzą się pytać lekarzy aby ci wyjaśnili im wszystko od A do Z
Mamy do tego prawo a lekarze w końcu od tego są

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 15:15   #2360
Wizazanka492
Zadomowienie

Łódź - kogo polecacie?

4 dni temu wyszłam ze szpitala Centrum Zdrowia Matki Polki, urodziłam 6miesięczne dziecko, które niestety nie przeżyło. Rozczarowałam się tym szpitalem - zła organizacja, położne strasznie niemiłe, lekarze wiecznie niemający czasu... To była moja 1sza ciąża. Chcielibyśmy z mężem zacząć leczyć się u jakiegoś naprawdę dobrego ginekologa . PILNIE POTRZEBUJEMY DOBREGO GINEKOLOGA Z ŁODZI. Jaki szpital polecacie?

_________________________ __________________

Edytowane przez Wizazanka492
Czas edycji: 2009-10-26 o 15:18
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:51   #2361
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiala1990 Pokaż wiadomość
Cześć! szukam dobrego ginekologa w Białymstoku.Kogo byś poleciła??
polecam dr Biedryckiego ze Storczykowej, na razie się sprawdza w moim przypadku
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:20   #2362
sŁoNeCzKo :)
Raczkowanie

GG do sŁoNeCzKo :)

Jestem studentką. Szukam dobrej lekarki ginekolog z POZNANIA, najlepiej na NFZ.
Możecie mi kogoś polecić?

Edytowane przez sŁoNeCzKo :)
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:23
sŁoNeCzKo :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:29   #2363
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sŁoNeCzKo :) Pokaż wiadomość
Jestem studentką. Szukam dobrej lekarki ginekolog z POZNANIA, najlepiej na NFZ.
Możecie mi kogoś polecić?
wejdz sobie tutaj
http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...inekolog+Pozna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:22   #2364
sŁoNeCzKo :)
Raczkowanie

GG do sŁoNeCzKo :)

dzięki, jak się umówię na wizytę i pójdę to napiszę u kogo byłam i jak wrażenia "po"
Stary 2009-10-28, 14:30   #2365
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
BIAŁYSTOK?

Przejrzałam cały wątek,skorzystałam z opcji "Przeszukaj ten wątek",ale informacje,które znalazłam,dotyczyły głównie panów doktorów,a wątki były sprzed kilku lat.

Ja natomiast chciałabym pójść na moją pierwszą wizytę (nic mi się nie dzieje,chcę w końcu mieć to za sobą i być spokojną,że się przebadałam) do PANI i do gabinetu,który ma podpisaną umowę z NFZ. Umowy takie podpisuje się chyba co roku albo raz na kilka lat,dlatego nie wiem,czy wątki z 2006 roku są aktualne,czy nadal te gabinety mają podpisane umowy. Ponieważ to moja pierwsza wizyta,to najważniejsza będzie dla mnie atmosfera,czyli chciałabym,aby to była miła, rozmowna, uśmiechnięta pani ginekolog.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi.
Podbijam,może jednak ktoś z Białegostoku tutaj zagląda i odpisze...
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:03   #2366
PotulnaZolza
Raczkowanie

A ja polecam z Sandomierza panią Ewę Petelewicz (przyjmuje prywatnie). Bardzo miła, sympatyczna, a do tego bardzo rzeczowa kobieta! Wszystko mi na spokojnie wytłumaczyła, porozmawiała, od razu było pobieranie wymazu na cytologię, bez problemów wypisała tabletki anty bez żadnych kazań i tak dalej. Przemiła, fantastyczna kobieta!
Przyjmuje ona w Sandomierzu na ulicy Wojska Polskiego (numeru nie pamiętam dokładnie, ale jest tabliczka z jej imieniem przy domu , przyjmuje w środy i piątki od 16 do 20, a telefon to: 015832335
Z całego serca polecam ! Ja zapłaciłam za wizytę, razem z cytologią, 80 złoty. Bez cytologii wyjdzie na pewno taniej
PotulnaZolza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:52   #2367
JoannaEl
Przyczajenie

Dziewczyny,

Opowiem po krótce swój problem i prosze Was o wskazanie zaufanego dobrego ginekologa , który wreszcie kompetentnie się mna zajmnie.
Prawie dwa tygodnie temu udalam sie do mojej gin Dr Rekosz z Warszawy bolaly mnei plecy z tylu i podbrzusze lekko, stwierdzila zapalenie przydatkow. (bez usg, posiewu) Przepisala mi Ceclor i Voltaren,
2 dni pozniej wylądowałam w szpitalu tak źle wpłynął na mnie ten antybiotyk i Voltaren.
W szpitalu Czerniakowskim okazalo się, że mam problemy z jelitami i żołądkiem przez te leki, zapisano mi Augumentin. Robili usg i nie stwierdzili neiprawidlowosci.
Biore go 4 dzien, jajniki nadal mnei bolą, do tego doszły węzły chłonne przy pachwinach. Ciagną mnie strasznie. Boje się już wszystkiego

Bardzo prosze o dobrego lekarza, W WARSZAWIE, który pokieruje mnie co robic dalej, bo juz nie wiem i jestem zalamana.
JoannaEl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:05   #2368
MissDagutka
Raczkowanie

Łódź.
Chciałabym naprawdę z czystym sumieniem polecić dr. Majewską -Kawińską, która przyjmuje w centrum "Salve" przy ul.Struga. Jako jedyna przed przepisaniem tabletek oprócz badania przeprowadziła ze mną wywiad, a gdy dowiedziała się, że palę od razu dała mi skierowanie na badania w tym krzepliwość krwi. Jak się potem okazało był to strzał w dziesiątkę ponieważ okazało się, że wynik jest tak zły, że pomimo moich 20 lat grozi mi zakrzepica. Wiem, że przyjmowała też państwowo w "Palmie" na Rewolucji ale tam jest teraz remont i nie orientuję się gdzie ta przychodnia została przeniesiona. Pozdrawiam
MissDagutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 21:30   #2369
zoolza
Przyczajenie

Dziewczyny, a kogo polecacie w Płocku?
zoolza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 00:03   #2370
malinkowo
Przyczajenie

Witam wszystkich

Potrzebuję pilnie namiary na ginekologa-endokrynologa lub ginekologa w Warszawie ale takiego, który nie traci kultury na widok bardzo otyłej pacjentki.
Jestem koło 40-tki, długo bez żadnej kontroli ginekologa. Od jakiegoś czasu mam problemy, muszę w miarę szybko coś z tym zrobić.
Nie potrafię rozmawiać z lekarzem, który otwarcie kpi z mojego wyglądu, "jezusuje" przy podawaniu wzrostu i wagi.
Jeśli ktoś miałby podobne problemy i znalazł dobre miejsce z taktownym lekarzem - proszę o namiary
Pozdrawiam
malinkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości