|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
No a przynajmniej nie tak jak większość![]() Ja mam jedne boskie szpilki w których chodzę jak w kapciach i niejedno wesele przetańczyłam
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Centi
ja mam narazie liste na 80 osob ale czuje ze bedzie z 90 i tez myslimy o Panu Tadeuszu. Powiedz jakie sa ceny Tadka?? |
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o no widzisz,dlatego mówię,że zdarzają się szpilki super wygodne
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
mam trochę czasu przed wyjściem na uczelnie, więc troszkę tu z wami posiedzę ![]() Cytat:
|
|
|
#3785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale trudno,wolę oszczędzić swoje stopy
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 162 cm wzrostu i będę miala obcas max 4 cm, chociaż już chodziłam nawet na 9 cm:P, ale nie na swoim weselu |
|
|
|
|
#3787 | |||
|
Zadomowienie
|
Anesh to super wiadomość
Już niedługo i Twój wymarzony domek będzie budowany![]() Cytat:
ale niestety do białej sukni brązowe nie pasująCytat:
![]() Cytat:
żeby do rana tańcować
|
|
#3788 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A Ceny P. Tadka - w makro z koncesją 20,50 zł, bez chyba 1-1,5 zł drożej. Jeszcze nie rozglądaliśmy się po hurtowniach. Lece dziewczyny na rozmowe, już mnie stresik łapie
|
||
|
|
|
#3789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aicila gdzieś na jakiejś stronie ze ślubnymi butami widziałam "połówki" w rozmiarach. Jak jeszcze uda mi się ją odnaleźć to dam znać
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-10-27 o 11:04 |
|
|
|
|
#3791 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ufff coraz trudniej mi nadazyc za Wami
![]() taka piekna pogoda byla rano i sie spieprzylo ![]() Cytat:
skad ten pomysl? ![]() ja na swoim weselu bynajmniej nie mam zamiaru robic z siebie zadnej 'idiotki' ![]() na razie w planie te cztery miejsca: -uliczki na krakowskim Kazimierzu -byly kamieniolom ze sliczna turkusowa woda -laka kolo klasztoru w ktorym bierzemy slub (nad wisla, tam sa takie fajne 'polskie' wierzby itp )-jezioro i plaza przy nim podczas zachodu slonca - tam mam zamiar wlezc w sukni do wody ![]() Cytat:
) i czasem w spoznionym efekcie powoduje bol glowy, ot co...to tak jak dzieci wpierniczaja czekolade choc potem boli brzuszek, a palacz pali choc potem ciuchy smierdza ja pije bo lubie Szyszynko mi sie najbardziej podobasz w tym gorsecie w serduszko dorzucilabym do niego falbankowy dol jak w tej sukni http://www.preownedweddingdresses.co...2009-40513.jpg i byloby super![]() Cytat:
![]() Sobieski moze byc, ale pod zadnym wzgledem wersja zurawinowa - syf jakich malo (to jakby komus przyszlo do glowy kupic tez kilka takich butelek )ja dalej jestem za Panem Tadkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() to uwazaj zebys Ty takiej akcji nie zrobila na swoim weselu, bo potem jacys znajomi to znajda i beda zlewac Cytat:
ja juz chce jechac w podroz poslubna \ciekawe kiedy sie te firsty pojawia i jakie beda ceny...Cytat:
ja juz na obcasie bede miala 165cm ![]() Cytat:
bo to cena z koncesja ![]() mmmm ale mam pyszna herbatke malinowo-truskawkowa (choc w skladzie najpierw wymieniona jest dzika roza i hibiskus Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-27 o 11:19 |
|||||||
|
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rozmiarów to i tak co firma to inna numeracja. Jak kupowałam w zeszłym roku w ryłko to się nagle okazało że wg nich wcale nie nosze 36 tylko 38 Tak więc szukać szukac i jeszcze raz szukać Na pewno coś znajdziesz![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj przechodziłam obok biura Alfa Star i weszłam apytać kiedy będa mieli ofertę na wakacje 2010 to powiedzieli, ze w listopadzie za jakieś dwa tygodnie. Ale nie mają Malty Tylko Rainbw Tus i Orbis mają Maltę w ofercie także my czekamy na te biura. Ewentualnie mozemy jechac na Sycylię i zrobić sobie wypad na Maltę, zobaczymy jakie będą oferty I już wiem że z Wysp Kanaryjskich najfajniejsza jest Teneryfa, bo gdzies sobie doczytałam![]() Zrobiłam sobie na śniadanie guacamole z nachosami Uciekam z tżcikiem na zakupki, bo ma dziś wolne a ja tej okazji robiłam sobie wolne na uczelni Coś mam ochotę na czekoladę w Prowincji dietetycznie jak nie wiem
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się nie mogę doczekać tylko zanim my go zbudujemy to sporo czasu minie, bo budujemy "ekonomicznie" |
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na stronie AS widziałam już tydzień temu firsty...i z każdym dniem jest coraz więcej...zaczęłi od egiptu ale teraz już i turcja jest i bułgaria i senegal gdzieś widziałam Dla mnie to mało interesujące kierunki ale zawsze coś Znalazlam nawet Egipt za 2800 na 2 tyg all ale tż kręci nosem że egipt blee
|
|
|
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe co tez wymysli Itaka w tym momencie 2 tyg. w hotelu ktory mamy na oku w marcu kosztuje jakies 3600zl tylko, ze my chcemy jechac w sierpniu, wiec pewnie cena bedzie wyzsza...a ile sie zaliczki wplaca przy kupnie wycieczki na firscie? bo jeszcze nie mialam okazji tak wczesnie kupowac wycieczki ![]() patrzylam wlasnie na Alfa... ceny super
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-27 o 11:54 |
||
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
Lain coś zakręcona jestem, dzięki za zwrócenie uwagi co do tej ceny
![]() Samoa narobiłaś mi ochotę na czekoladę! ![]() Zaraz muszę się zbierać na uczelnię, nie chce mi się a i tak sobie odpuściłam wcześniejsze zajęcia ![]() Ale fajne podróże poślubne Wam się szykują
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
ja w te wakacje bylam w turcji na tydzien za 1500 z all inclusive z biura GTI ale na last minute
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak w ogóle dojdą do skutku
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj wyjątkowo ambitnie wstałam z łóżka wcześnie, żeby mieć trochę czasu dla siebie (i wizażu) żeby przed południem spokojnie iść do biblioteki poszukać materiałów do 2 rozdziału mgr, ale jak widać lenistwo zwyciężyło i zamiast biegać między półkami siedzę przed kompem i wizażuję
jedynie co to na wykład na 13:30 pójdę, bo już ostatnio na niego nie dotarłam
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za cynk wlasnie znalazlam info, ze na first na 2009 w Itace trzeba bylo zaplacic 30% zaliczki i dostawalo sie wycieczke fakultatywna gratis w sumie im mniejsza zaliczka tym lepiej, bo jakby nie daj boze cos sie stalo... a nie wiem czy jest sens ubezpieczac sie od ewentualnej rezygnacji...oferty ponizej 2000 pewnie jakies beda, pozostaje tylko watpliwosc do jakiego hotelu mi bardzo zalezy na tym zeby hotel byl przy zatoczce i z ladna rafa, co dodatkowo ogranicza moj wybor no ale na hotel jestesmy wlasciwie zdecydowani... teraz tylko czekamy jaka cene sobie krzykna ![]() bleeee cos mnie glowa boli... a tu trzeba dalej pisac ![]() haha siostra TZa wciska nam za darmoszke bilety na This is it, bo juz kupili z mezem i cos im wypadlo... no coz, jak daja to chyba pojedziemy z braku laku
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-27 o 12:25 |
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale u mnie jest godzina wcześniej niż w Pl no i wczoraj póżno z pracy wróciłam i straszny zapierdziel był więc trzeba siły zregenerowac
|
|
|
|
|
#3805 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja sama planuję srebrne sandałki do tańca np. takie http://www.akces.biz/oferta/damskie/pas7.jpg tylko z krótkim paskiem i ze skórki eko (do eterycznej Reese ze srebrnymi stawkami będą git )szyszynka złote butki do sukienki ekri
|
||
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny od miesiaca siedze w domu i umieram z nudow....nic mi sie nie chce nawet ubrac mi sie nie chce najchetniej lezalabym na kanapie ciagle...pomocy !!!!!
apropos wzrostu i obcasow toja mam 165 a moj tz ma jakies 190 wiec wole byc troszke wyzsza
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-27 o 12:35 |
|
|
|
#3807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żadne mi sie nie podobały bo większośc ma niestety odkryte place No ale zobaczymy. Do przyszłego roku może coś mnie olśni
|
||
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
A ja coś kombinuję z zaproszeniami jakiś projekt robię, ale nie wiem co dokladnie chcę, wiem tylko tyle, że zrobię je sama. A TŻ na działce działa- tzn. pojechał wyznaczyć miejsce z którego trzeba humus ściągnąć i musi od razu koparke załatwić.
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak awansowałam z 75 A na 70 C według tego kalkulatora biustów ale przecież to baaaardzo mały biuścik jest- bo 70C a 80C to meeega różnica w misce, a moje cycki są ciągle mikro mimo że zmieniłam miseczkę po uświadomieniu.
Cytat:
a ja właśnie byłam u fryzjera.. niby babka dużo nie podcięła mi włosów ale są teraz taakie krótkie że szok ale nie mogłam dłużej zwlekać bo pani jak zobaczyła moje włosy to aż sama powiedziała że chyba długo u fryzjera nie byłam no 8 miesięcy się zeszło prawie zanim się zdecydowałam..
|
|
#3810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecila mi ja fryzjerka uzywalam jej dosc dlugo i ost znowu kupilam jest swietna nie ma nic lepszego do wlosow jesli chodzi o regeneracjei nawilzenie... trzeba ja kupic w aptece zaraz znajde to ci pokaze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

chociaż nie jedne wysokie obcasy są wygodniejsze od niskich
ale i tak wolę nie ryzykować w ten dzień i noc

skad ten pomysl?

(choc w skladzie najpierw wymieniona jest dzika roza i hibiskus 
dietetycznie jak nie wiem

jedynie co to na wykład na 13:30 pójdę, bo już ostatnio na niego nie dotarłam
a z drugiej strony jak będę trochę wyższa to chyba nic się nie stanie nie