Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 14:19   #3841
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=4s3eF...1A50ED&index=7
ogladnijcie wstep ....
szukam piosenki na wejscie panny mlodej cos w tym stylu jak ta babeczka weszla tylko moze macie jakis inny pomysl
yyyyy naprawdę Ci się to podoba??
w życiu tak bym nie chciała strasznie mi się nie podoba

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:22   #3842
friday
Raczkowanie

GG do friday
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja też uzywam tego zagranicznego waxa i jest super wiem że wax wystepuje także w wersji poliej ale nigdy nie uzywałam

witaj w klubie ja mam takie sypkie proste włoski, aż się dziwię że fryzjerka mi ich zazdrości
moje też są jak druty - nie lubię ich za to strasznie- żadne kręcenie nie wchodzi w grę. Dlatego mam też problem z fryzurą ślubną - musi być z prostych włosów, musi to być upięcie i zakrywać moje WIELKIE uszy

szyszynka - ja też nie farbuję - już jakieś 10 lat

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:23   #3843
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
i tak chodzę w końskim ogonie jak jakaś klacz

no wiesz co... Samoa chce konski ogon na slub... sugerujesz, ze bedzie wygladac jak klacz?
ja w zimie wole chodzic z upietymi wlosami, bo sie bardzo niszcza jak sa rozpuszczone i sie placza w sniegu i potem takie to poplatane z reszta w lecie z upietymi tez wygodniej, bo chlodniej rozpuszczam wlasciwie tylko na jakies rendez-vous z TZcikiem albo imprezy moze tez dzieki temu tak dobrze sie trzymaja

eh ale mam leniuszka napisalam dzis 2 strony i to by chyba bylo na tyle
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:26   #3844
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wow hehehe odważnie
do nas to wejście nie pasuje.. ludzie by się zastanawiali czy coś braliśmy
a do nas by pasował bo y sie lubimy wygłupiac i by była kupa śmiechu, szczególnie z tż, który częśto wydurnia sie "na lovelasa"

Cytat:
witaj w klubie ja mam takie sypkie proste włoski, aż się dziwię że fryzjerka mi ich zazdrości
no to ja ma tak samoMoje włosy wygladaja jak po prostowicy i mi wszystkie koleżanki postujące włosy mówią, że zadroszczą, tylko że ja ich za chiny nie zakręcę. Ale wole moje proste niedajce się zakręcić niż kręcone albo co gorsza takie pośrednie niewiadomo jakie. A zawsze jak ide do fryjera to się zbiera koło mnie cała grupka fryzjerek podziwiających moje włosy, że takie długie i zdrowe i wszyscy chcą je czesać i mi mówią, że kupę kasy zarobie jak kiedyś będę chciała ściąć i sprzedać

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no wiesz co... Samoa chce konski ogon na slub... sugerujesz, ze bedzie wygladac jak klacz?
ja w zimie wole chodzic z upietymi wlosami, bo sie bardzo niszcza jak sa rozpuszczone i sie placza w sniegu i potem takie to poplatane z reszta w lecie z upietymi tez wygodniej, bo chlodniej rozpuszczam wlasciwie tylko na jakies rendez-vous z TZcikiem albo imprezy moze tez dzieki temu tak dobrze sie trzymaja

eh ale mam leniuszka napisalam dzis 2 strony i to by chyba bylo na tyle
[/COLOR]
jak TAncia albo ktoś inny(hmmm...) wygląda jak klacz to trudno, życieJa wyglądam fajowo w kucyku A na co dzień zawsze chodzę w rozpuszczonych, bardzo rzadko upinam w kucyka, częściej akieś śmery bajery robię z wsuwkami, ale zawsze na rozpuszczonych.
Stary 2009-10-27, 14:33   #3845
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a do nas by pasował bo y sie lubimy wygłupiac i by była kupa śmiechu, szczególnie z tż, który częśto wydurnia sie "na lovelasa"

no to ja ma tak samoMoje włosy wygladaja jak po prostowicy i mi wszystkie koleżanki postujące włosy mówią, że zadroszczą, tylko że ja ich za chiny nie zakręcę. Ale wole moje proste niedajce się zakręcić niż kręcone albo co gorsza takie pośrednie niewiadomo jakie. A zawsze jak ide do fryjera to się zbiera koło mnie cała grupka fryzjerek podziwiających moje włosy, że takie długie i zdrowe i wszyscy chcą je czesać i mi mówią, że kupę kasy zarobie jak kiedyś będę chciała ściąć i sprzedać

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

jak TAncia albo ktoś inny(hmmm...) wygląda jak klacz to trudno, życieJa wyglądam fajowo w kucyku A na co dzień zawsze chodzę w rozpuszczonych, bardzo rzadko upinam w kucyka, częściej akieś śmery bajery robię z wsuwkami, ale zawsze na rozpuszczonych.

a masz jakieś fajne fryzurki z końskim ogonem?? bo ja też sobie pomysalłam że może bym cos takiego chciała nie chce typowego przylizanego koka, myślałam o czymś takim żeby włosy były puszczone na plecy, takie półpodpięte, albo własnie całe spięte kitkę.. nie mam jeszcze dokąłdnej wizji tym bardziej ciężko jest mi to wytłumaczyć
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:41   #3846
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakieś fajne fryzurki z końskim ogonem?? bo ja też sobie pomysalłam że może bym cos takiego chciała nie chce typowego przylizanego koka, myślałam o czymś takim żeby włosy były puszczone na plecy, takie półpodpięte, albo własnie całe spięte kitkę.. nie mam jeszcze dokąłdnej wizji tym bardziej ciężko jest mi to wytłumaczyć
nie mam wizji poza gładko zaczesanym, wysoko upiętym kucykiemAle ja chce upiąć całe, nie chce mieć nic a nic rozpuszczonego. Także chyba nie pomogę
Stary 2009-10-27, 14:45   #3847
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
absolutnie!!! Samoa wygląda bardzo ładnie w kucyku bo ma bardzo ładne włosy a moje powykręcane za długie kudły ciągle zaczesane w kucyk były już tak okropne że aż się siostra z tżtem ze mnie ostatnio coś nabijali szczególnie jak góra ładnie zaczesana gładko a z tyłu taki puchaty powykręcany ogon jakbym się z tydzień nie czesała.. ale koniec z tym- teraz będę dziko dbała o włosy- jutro mam zamiar kupić tonę kosmetyków
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:46   #3848
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym chciala cos na bok, moze wlasnie konski ogon, mam cos takiego
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:01   #3849
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja bym chciala cos na bok, moze wlasnie konski ogon, mam cos takiego
fajne te upięcia

ja to znając życie bym chodziła cały czas z głową przekrzywioną bo ten kok z boku by mnie tak wkurzał

No i taka ładna pogoda była i kupa. Już deszcz pada.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:09   #3850
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Moja suknia ma wszyte od spodu kilka warstw tiulu, ale to chyba po to, żeby koło się nie odznaczało.
Tiulowa halka sama nic nie da, bo suknia jest z naprawdę ciężkiej satyny i właśnie będzie naturalnie "klapnięta"
Ruszyć się w niej mogłam na tyle, zeby dwa kroki do przymierzalni zrobić, bo ponad 20cm materiału za dużo na dole mnie obezwładniało niemalże

Więc szukam halki, tylko nie wiem jaką wybrać
Pomóżcie, jeśli wiecie jakie wasze koleżanki, siostry itd miały halki do sukni podobnej do mojej, albo jakie Wam dawali do mierzenia sukni

http://allegro.pl/item786891503_halk...a_2_druty.html

http://allegro.pl/item792911334_halk...it_a_sile.html
ja mierzyłam z czymś podobnym do tej drugiej halki, na małym kole, była wygodna, nie przeszkadzała w siedzeniu na krześle, mogłam się swobodnie poruszać, więc w dzień ślubu, jak bedzie na mnie uszyta i kiecka i halka, to będzie super
Cytat:
NIestety nie mozna jej wypozyczyc tylko kupno no ale pieknie sie w niej czuje

szukam fotki na modelce
przepraszam bardzo, ale mi osobiście się niepodoba ale to dlageo, ze jak dla mnie to takie "pierzaste" keicki są paskudne,a Ty masz piękną figurę i włoski
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmieniłam datę ślubu proszę o zmiane w naszym kalendarzu z 02.10.2010 na 11.09.2010
witam i gratuluję szybciej zostaniesz PM A czemu zmieniliście?
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
My chcemy jeszcze w tym roku kupić wódkę, więc zbieram informacje jakie wódki kupują inni bo dla mnie wódka to wódka bleee
Czasami jakiegoś drina na imprezce wypije, ale czystej ojj

A co chcesz od swojej figury?
Każda z Nas ma jakieś 'ale' Trzeba zmienić podejście i będzie dobrze
ja np nei wiem jak mielibyśmy przez degustację wybrać "najlepszą" wódkę, jak dla mnie wszystkie są ochydne
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dzięki

Ja już suknię mam tylko zdjecia w niej nie
Dlatego nie chcę czekać z przymiarką do grudnia i w listopadzie pojechać (chyba się będę musiała rozdwoić albo roztroić wtedy, ale co tam), bo już nie pamietam jak w niej wyglądam

A Twoje zdjęcie aż wyszukałam - w życiu bym nie powiedziała, że nosisz 42 Sama taki rozmiar noszę
nosi 42 i narzeka ja mama 48, a w swojej sukni czuję się na 40 i czuję się piękna będzie dobrze, na pewno pięknie będziesz wyglądała!
Cytat:
kochana ja mam mikroskopijny biuścik a jednak panie mi w salonie dały serduszko- i powiem ci że jak pokazałam zdjęcia dziewczynom w tej sukni to mówiły że wyglądam jakbym miała conajmniej miseczkę B jak nie większą
oto góra mojej sukni
wyglądałaś jak niezła cycatka
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Mi się w tej o wiele bardziej podobasz:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1256593600
mi też z tych pokazanych w tej najbardziej się szyszynko podobalaś, no ale każdy ma swój gust jeśli Ty się w tamtej dobrze czujesz, to tak powinno być
Stary 2009-10-27, 15:10   #3851
tancerka212
Zakorzenienie

pamiętam jak kiedyś czesałam się na jakąś okazję u fryzjera i na sąsiednim fotelu siedziała inna babka i robiła jej fryzjerka taką fryzurkę na bok i jak skonczyła to jej powiedziała że teraz może kręcić głową tylko w jedną stronę żeby jej się to nie rozleciało... a na swoim weselu głupio wyglądać jak sparaliżowana
Stary 2009-10-27, 15:15   #3852
chilanes
Zakorzenienie

tanciu i na fotkach tylko z jednej strony, bo druga "na sztywno"
Wiadomo już co z Kasią i Tadzikiem?
Stary 2009-10-27, 15:18   #3853
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Wiadomo już co z Kasią i Tadzikiem?
nic nie wiadomo mogłabym jej smsa napisać ale nie chcę być namolna.. może już sobie razem gdzieś ćwierkają więc nie chcę żeby Tadzik pomyślał że wizażanki za bardzo ingerują w ich życie i zabronił Kasi wizażu
Stary 2009-10-27, 15:29   #3854
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam jak kiedyś czesałam się na jakąś okazję u fryzjera i na sąsiednim fotelu siedziała inna babka i robiła jej fryzjerka taką fryzurkę na bok i jak skonczyła to jej powiedziała że teraz może kręcić głową tylko w jedną stronę żeby jej się to nie rozleciało... a na swoim weselu głupio wyglądać jak sparaliżowana
No ekstra. Siedzieć na weselu (swoim czy czyimś) ponad 8 godzi móc odwracać się w jedną stronę. Vosko O niczym innym nie marzę

Chilanes widziałaś linka który Ci wkleiłam parę stron temu? Z tekstami na zaproszenia co o niej wcześniej zapomniałam? (tak tak, wiem wiem, rychło w czas)
Stary 2009-10-27, 15:30   #3855
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
kocham moje włoski ale jak są takiej sredniej długości i jak jest lato to wtedy mogę sobie w nie wgnieść piankę do kręconych włosów i po prostu wyjść z domu i ślicznie wyglądam ale jesienią jak ciągle deszcz pada i jest wilgotno to nie ma takiej opcji żebym z domu wyszła w rozpuszczonych włosach bo już się mnie ludzie pytali czy mnie piorun uderzył po drodze jak przyszłam w deszcz z rozpuszczonymi a teraz jak zapuszczam te cholerne włosy to ani nie mogę ich pocieniować mocno bo z cieniowanych włosów ciężko fryzurę zrobić ani ściąć na równo bo będą brzydko wyglądały ani tak rozpuścić normalnie bo przecież każdy w swoją stronę.. i tak chodzę w końskim ogonie jak jakaś klacz

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

wow hehehe odważnie
do nas to wejście nie pasuje.. ludzie by się zastanawiali czy coś braliśmy
Jesli chodzi o wlosy to mam to samo tylko ja nie chodze w końskim tylko robie fryzure a'la jak mis ie dzis nei chce czesac i splatuje je byle by wiem ze to nei zdrowo bo sie łamia ale nic innego mi wtedy nie wychodzi z moich wlosow

a jesli chodzi o wejscie to jak ja NIE zrobie tego to sobie pomysla co ja bralam slynna jestem z szalonych wystapien wiec nie moge zawiezc gozej z moim TZ ale jak mowilam o tym kamerzyscie to nie zglaszam TZ zadnych zastrzezen wiec moze sie uda

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:30   #3856
chilanes
Zakorzenienie

eee poczekamyyy (nie)cierpliwie
Aaś dziękuję, widziałam, tekst samego zaproszenia to ja mam już z resztą z tż ustaliłam, ten ostatni tekst o winach i pieniądzach Tż sie spodobał, zostałz aakceptowany i taki będzie
Wstązkiz akupione już do mnie idą pocztą i jak Tż zmieni nr tel to zaczynam produkcję a wcześniej pokażę Wam zawieszko może

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-27 o 15:33
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:32   #3857
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny obecnie jem sobie witaminy w tabletkach Falvit i zastanawiam się czy mogę oprócz nich jeść jeszcze jakąś Skrzypowitę lub coś takiego? czy to już za dużo będzie.. nie chcę przedawkować jakiś witamin
Stary 2009-10-27, 15:33   #3858
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki, mam tyle roboty,że zaraz oszaleje chyba... w czwartek mialam isc na urlop i jechać z TZ do Poznania, ale chyba nie będę mogła iść ... wrrrr.....

Szyszynko, widać, że ta suknia jest stworzona dla Ciebie - bo na manekinie nie robila wielkiego wrażenia, ale na Tobie wygląda fantastycznie
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:34   #3859
chilanes
Zakorzenienie

Tanciu to już za dużo będzie, bo SkrzypoVita też ma witaminy w sobie
Stary 2009-10-27, 15:38   #3860
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
eee poczekamyyy (nie)cierpliwie
Aaś dziękuję, widziałam, tekst samego zaproszenia to ja mam już z resztą z tż ustaliłam, ten ostatni tekst o winach i pieniądzach Tż sie spodobał, zostałz aakceptowany i taki będzie
Wstązkiz akupione już do mnie idą pocztą i jak Tż zmieni nr tel to zaczynam produkcję a wcześniej pokażę Wam zawieszko może
No właśnie tak myślałam że to już za późno No nic. może komu innemu się przyda I zawieszkę też pokaż koniecznie i jak zaproszenia zrobisz to też

Cytat:
dziewczyny obecnie jem sobie witaminy w tabletkach Falvit i zastanawiam się czy mogę oprócz nich jeść jeszcze jakąś Skrzypowitę lub coś takiego? czy to już za dużo będzie.. nie chcę przedawkować jakiś witamin
Cytat:
Tez mi się wydaje że to za dużo...na opakowaniu tego Falvitu powinno być napisane czy to zalecana dawka dzienna. Na bellisie na pewno takie coś jest wiec na razie nic innego nie biorę
Stary 2009-10-27, 15:42   #3861
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie też tak mi sie wydawało.. chciałabym oprócz witamin jeść jeszcze skrzyp polny żeby mi szybciej włosy rosły ale właśnie te preparaty ze skrzypem mają dodatkowo witaminy więc nie ma co.. no chyba ze ktoś wie o istnieniu preparatu z samym skrzypem
Stary 2009-10-27, 16:05   #3862
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, mam tyle roboty,że zaraz oszaleje chyba... w czwartek mialam isc na urlop i jechać z TZ do Poznania, ale chyba nie będę mogła iść ... wrrrr.....

Szyszynko, widać, że ta suknia jest stworzona dla Ciebie - bo na manekinie nie robila wielkiego wrażenia, ale na Tobie wygląda fantastycznie

dzieki dzieki )))

/20100807310214.html
Stary 2009-10-27, 16:06   #3863
aicila
Rozeznanie

ehhh zostawiłam was tylko na jeden wykład, a tu jak zwykle poruszonych zostało 100 interesujących tematów

Cytat:
wejscie
odważna jesteś jak chcesz mnie takie wejście, ale skoro tak jak napisałaś wszyscy cię znają z takich szaleństw to jak najbardziej możesz tak zrobić. będzie to przynajmniej wyjątkowe i niepowtarzalne
my raczej zatańczymy zwykłego przytulańca, nie powiem, że bym nie chciała jakiegoś walca... ale mój Tż jest bardzo anty i boję się, że nawet gdybyśmy jakoś się go nauczyli to będzie to po prostu sztuczne i śmieszne no i byłby to niepotrzebny stres dla nas, czego w tym dniu chcemy uniknąć.

Cytat:
kocham moje włoski ale jak są takiej sredniej długości i jak jest lato to wtedy mogę sobie w nie wgnieść piankę do kręconych włosów i po prostu wyjść z domu i ślicznie wyglądam ale jesienią jak ciągle deszcz pada i jest wilgotno to nie ma takiej opcji żebym z domu wyszła w rozpuszczonych włosach bo już się mnie ludzie pytali czy mnie piorun uderzył po drodze jak przyszłam w deszcz z rozpuszczonymi [COLOR="Silver"]
Cytat:
absolutnie!!! Samoa wygląda bardzo ładnie w kucyku bo ma bardzo ładne włosy a moje powykręcane za długie kudły ciągle zaczesane w kucyk były już tak okropne że aż się siostra z tżtem ze mnie ostatnio coś nabijali szczególnie jak góra ładnie zaczesana gładko a z tyłu taki puchaty powykręcany ogon jakbym się z tydzień nie czesała.. ale koniec z tym- teraz będę dziko dbała o włosy- jutro mam zamiar kupić tonę kosmetyków
ja już też kocham moje kręcone włoski, których kiedyś niecierpiałam. na szczęscie moje loczki inaczej reagują na deszcz niż twoje. dostają wtedy jeszcze ładniejszego skrętu, więc na porę deszczową nie narzekam
a co do kitek, to mam zupełnie ta samo. góra ładnie zaczesana a z tyłu szczotka jakaś albo pokręcony mop :P dlatego robiąc teraz kitkę gdzieś 1/3 od końca włosów zakładam jeszcze jedną gumkę i dzięki temu moja kita zostaje ujarzmiona

Cytat:
ehh to kiepska fryzjerka była ja dwie imprezy przebalowałam do rana właśnie we fryzurce na bok zaczesanej i wszystko mi się świetnie trzymało obracając sie we wszystkie strony

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:11   #3864
szyszynka
Raczkowanie

pracuje nad swoim wejsciem pokaze wam jak skoncze bomba wyszlo

/20100807310214.html
Stary 2009-10-27, 16:15   #3865
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pracuje nad swoim wejsciem pokaze wam jak skoncze bomba wyszlo
kroki ćwiczysz czy muzyczkę kombinujesz??
kurdę ja pamiętam jak już sobie utówr na walca wybrałam i prawie choreografię stworzyłam a mój nieumiejący tańczyć tż nie chce nic tańczyc bo się będzie stresował.. no ale tak jak piszecie- jak to ma wyjść sztucznie i głupio to lepiej już się poprzytulac..
Stary 2009-10-27, 16:22   #3866
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
kroki ćwiczysz czy muzyczkę kombinujesz??
kurdę ja pamiętam jak już sobie utówr na walca wybrałam i prawie choreografię stworzyłam a mój nieumiejący tańczyć tż nie chce nic tańczyc bo się będzie stresował.. no ale tak jak piszecie- jak to ma wyjść sztucznie i głupio to lepiej już się poprzytulac..
muzyczke tworze )) narazie pracuje nad wejsciem bo musze reszte utworow uzgodnic z tzcikiem

/20100807310214.html
Stary 2009-10-27, 16:25   #3867
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
czy tylko ja jestem zacofana i nie farbuje wlosów a tak mi sie marza pasemka

Ja mam ciemno brązowe wlosy i też nie farbowałam włosów (do czasu tych wakcji). W wakacje zrobiłam sobie pasemka blond, ale jak na razie ich nie farbowałam znowu, bo sie w sumie zastanawiem, czy do sukni i mojej cery to będzie pasować, bo jak tylko przychodzi pierwsze słoneczko to ja jestem brązowa jak murzynek:P i nie chcę mieć zbyt jasnych włosów bo strasznie to będzie wyglądało. chociaż w te wakacje też byłam mocno opalona i mialam te jasne pasemka... ale sama jeszcze nie wiem.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:32   #3868
tancerka212
Zakorzenienie

a mi to sie w ogóle zachciało włosów aby do brody własnie hehehe tylko że musiałabym je codziennie prostowac... więc się nie zdecyduję wytrwale zapuszczam
Stary 2009-10-27, 16:34   #3869
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
mi wyszedło, że powinnam nosić 65DD (dotychczas - w zależności od firmy 70A, 75A, 70B - co mówi samo za siebie ale z ciekawości zmierzę taki jak znajdę. może wiecie, w jakim sklepie (nie internetowym) mogą być dostępne takie niestandardowe rozmiary?

Sklepy stacjonarne z szeroką ofertą rozmiarową:
Uwaga! Nie wszystkie wymienione sklepy oferują pełną rozmiarówkę i profesjonalny bra-fitting.

Kraków
  • Intimo4you, ul. Wysłouchów 3
  • Salon Bielizny, ul. Floriańska 24 (Pasaż 24) - sklep w oficynie (tam gdzie Obsessja i skate shop, po prawej patrząc w stronę Rynku) - polskie marki o szerokiej rozmiarówce (Samantha, Dalia, Gorsenia), ceny (zazwyczaj) poniżej 160zł, ale drogo w porównaniu do sklepów internetowych, sklep nie prowadzi profesjonalnego brafittingu!
  • La Chanson w Galerii Krakowskiej (Pawia 5), na dole, niedaleko Empiku - średni wybór rozmiarów - w obwodach 60 i 65 tylko staniki firmy Dalia - sklep nie oferuje profesjonalnego bra-fittingu, trzeba znać swój rozmiar!
  • La Passione w Galerii Kazimierz, (Podgórska 34) na piętrze, koło kawiarni "W biegu Cafe" - polskie marki o szerszej rozmiarówce (Samanta, Ewa Bień, Felina) - sklep nie oferuje profesjonalnego bra-fittingu, trzeba znać swój rozmiar!

Co do włosów to jeśli któraś chce mocnej poprawy stanu włosów to polecam cement termiczny z Kerastase ( właśnie go ponownie kupiłam )
przykład:
http://www.allegro.pl/item784770676_...ml_ciment.html

z tańszych rzeczy, mocno nawilżających:

http://www.allegro.pl/item788021589_...eracja_1l.html

maska tania, ale robi swoje, może trochę za mocno obciąża włosy, ale do puszących się działa super Nakładam ją pod folię/ czepek ( z waxa )
na jakieś 20 min i obficie spłukuję, moje włoski po wysuszeniu dużo lepiej wyglądają i pachna niż po:
http://www.allegro.pl/item780217040_...egeneruje.html
i szamponie z tej serii.

nie polecam WAX żółtego, mam go i nie mogę skończyć, włosy po nim dziwnie pachną ( nie jest to przyjemny zapach ) pusza się i ciężko je rozczesać, regeneracji nie widać. Dla mnie fatalna maska, szampon nie lepszy.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:37   #3870
szana
Zadomowienie

Cytat:
czy tylko ja jestem zacofana i nie farbuje wlosów a tak mi sie marza pasemka
ja też nigdy nie farbowałam i nie odczuwam takiej potrzeby

martwi mnie Kaśka,nie odzywa się,mam nadzieje,że wszystko ok
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości