|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
A ja tam lubię czerwoną herbatę, nawet tę bezsmakową, chociaż jak ją pierwszy raz miałam w ustach to z trudem się powstrzymałam od wyplucia
![]() Gratuluję pierwszych efektów ![]() Dziś wszystko idzie zgodnie z planem i nawet mimo okresu nie rzuciałam się jeszcze na czekoladę, ani lody - sama się sobie dziwię ![]() Stwierdziłam jednak, że potrzebuję jakiegoś konkretnego planu na to odchudzanie. Szperałam trochę w necie, ale nic ciekawego nie znalazłam, ale koleżanka poleciła mi dietę ONZ (Odchudzanie na zawołanie) na której fajnie schudła i co najważniejsze, przynajmniej na razie, nic jej spowrotem nie wróciło ![]() Od jutra zaczynam. Pewnie nie będę się trzymała jej aż tak restrykcyjnie, w sensie dołożę jakieś produkty białkowe i węglowodanowe, których nie ma na liście(jest napisane, że dla najlepszych efektów lepiej nie, ale przecież bym się zanudziła z tym żarciem na śmierć, bo mam zamiar zrobić kilka takich 9-cio dniowcyh cykli), ale oczywiście system posiłków w całości zachowam. Jak nie podziała, to koleżanka dostanie po paszczy ![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko kurna widzę, że w kółko to samo szamać będę... trudno, jakoś przeżyję chyba, skoro Tobie się udało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
wiecie co dziewczyny?ja wam niepolecam tych diet.sama byłam na turbo i fakt że polecialo 3 kilo ale po 2 tygodniach wróciły.i naprawde niejadłam dużo po tej diecie.ona ma poprostu bardzo mało kalorii i póżniej jak zaczynamy normalnie jeść nasz organizm magazynuje wszystko.no i te monotonne żarcie.OHYDA!!!
Ale jak macie ochote to możecie same na sobie sprawdzic.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Podsumowanie dzisiejszego dnia:
Śn: zupa mleczna Ob: zapiekany wyż z sosem, udko pieczone Pod: jabłko Kol: sałatka (4 liście sałaty , pół pomidorka, 2 rzodkiewki, 1/4 dużego ogórka, przyprawy, sok z cytryny), 1 kromka WASY z masłem A u Was jak idzie? Ja po raz pierwszy wierzę że się uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też piją tą herbtę ![]() ![]() Ja dzisiaj bez grzeszków- ufff było ciężko. A jutro zamierzam zrobić sobie male oczyszczanie czyli jakieś kefirki, jogurty, herbata czerwona musowo i duużżżoooo wody ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
ojj ja dzisiaj poległam troszkę za dużo słodkiego mi się zjadło. ;/ ale cóż tak się kończą wizyty u kochanej babuni. ;P ale za to były ćwiczonka więc mam nadzieje, że troszkę spaliłam tych kalorii. ;P a co tam u was ? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
ja piję czerwoną vitaxu..
![]() ![]() ogólnie to nigdy nie piłam dużo herbaty.. teraz tak coś tylko .. więc nie słodzę.. bo co mi tam ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
No ja 9 dzień bez słodkiego.. kurcze wymiękam już powoli.. ;/ czuję że w końcu nadejdzie ten dzień..
![]() ![]() jej podziwiam Cię. ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ojej coś mi ten cytat nie wyszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam metodę że jak czuję ze muszę cosik słodkiego to na mały kawałeczek sobie pozwole (mały nie zaszkodzi diecie). Najgorzej to na nic sobie nie pozwolić, bo przyjdzie słabszy dzien i się rzucisz na kilogramy czekolady i wszystko co ci wpadnie w łapki ![]() (to też z autopsji ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Tak naprawdę sama sobie się dziwie... chyba mocno chcę szybko schudnąć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Ja też bym chciała być już chudziutka i zgrabniutka ale niestety długa droga przede mną i w dodatku droga wcale nie prosta
![]() Ale mam nadzieję że z wami osiągnę swój cel ![]()
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Dzisiaj przez chwilę widziałam program... tvn.. rozmowy w toku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
jej miałam dzisiaj oglądać ROZMOWY W TOKU ajj zapomniałam. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
No ja chciałam ale chłopak do mnie akurat przyszedł i mówił o nieee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
to na prawde nieźle musiał się zmobilizowac aby tyle schudnąć ja sobie nie daje rady żeby się pozbyć tych 6 kg. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Kurcze ja też chcę wszystkim pokazać że tym razem dam radę i będe szczupła a przynajmniej bez boczków i brzuszka
![]() Razem jakoś damy radę a wsparcie z waszej strony baaarrdzooo pomaga. Dziękuje kochane ![]()
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to wiadome, że faceci podchodzą inaczej do takich spraw. ;P ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ja na boczki to hula hop. pomagał i to bardzo ale po pewnym czasie przestałam kręcić i deitka poszła w odstawkę i znowu powróciły. ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Kurczaki, też miałam oglądać
![]() Pusto przy moim nicku w tej tabelce... wyspowiadam się ze swojego stanu w piątek, bo wtedy będzie mi dostępna waga... kurde, aż się boje co pokaże... jakby mnie nie było, to znaczy, że padłam na zawał ![]()
![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama się zastanawiałam na ta dietą... <myśli> ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Walczymy razem ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisujecie dziewczęta :P.
A ja wrócę do tego balsamu z Eveline, jak on wygląda? Bo ja miałam jakiś taki biały z zieloną zakrętką, ale to chyba nie ten, wiem, że na wizażu ktoś jakiś Eveline właśnie polecał, tylko który (kolorek opakowania i zakrętki, bo tak najłatwiej zapamiętać ![]()
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
No to ja mam chyba gorzej.. ;/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
Co do kremów to też się kiedyś smarowałam gdzie się tylko dało
![]() ![]() Jedyne czego nadal używam do krem do biustu. A tak to kupuje dobre balsamy do ciała i tyle mi narazie wystarcza.
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko ![]() ![]() ![]() Zapraszamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Oj, dziewczyny rozpisałście się
![]() Co do tabelki, uzupełnie ją w wolnym czasie, bo niestety na razie go nie posiadam ;| 17 dzień za mną, w opis wpisałam już 18, aby poprawić sobie jeszcze bardziej humor ![]() ![]() Mimo iż mam okres, dla ciekawości zważyłam się, i waga wskazała 78,8 kg. Nie mam pojęcia dlaczego mi tak szybko waga spada w dół i trochę się tym martwię. Jem 5 posiłków dziennie, dzisiaj nawet zjadłam na obiad naleśnika w cieście szpinakowym z parówką i kawałkami sera żółtego, niebo w gębie, ale zaraz poleciałam na spacer i kajak ![]() Ogólnie, wygląda to tak: Ś: serek wiejski z rzodkiewką i czerwona herbata. Ś2: jogurt jogobella light (nie miałam czasu aby sobie cokolwiek do szkoły przygotować.) Przed obiadem: sok ze świeżych mandarynek. Obiado-kolacja: kromeczka razowego z polędwicą, pomidorkiem i chudym twarogiem i owy naleśnik ![]() Dzisiaj wprawdzie trochę mało, ale myślę, że więcej jak 1000 kcl będzie przez tego naleśnika ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
A witam wszystkie śpiochy
![]() Ja zaraz do szkoły tylko wpadłam napisać, że na śniadanko wszamałam 2 kromki WASY z masłem, szynką , sałatą i jajkiem ![]() ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
cześc!
dzisiaj u mnie na śniadanie zupa pomidorowa z ryżem, mam nadzieje że to nie jest duży grzeszek ![]() Cytat:
ale to żadna nowośc że kg wracają jeżeli po diecie zaczyna się normalnie jeść, trzeba nadal jakoś dieta trzymać, nawet taką małą i kg na pewno nie wrócą .
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-10-28 o 06:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ile czasu zajęło ci zrzucenie tylu kg??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.