Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 15:18   #211
Marvola88
Raczkowanie

Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

A ja tam lubię czerwoną herbatę, nawet tę bezsmakową, chociaż jak ją pierwszy raz miałam w ustach to z trudem się powstrzymałam od wyplucia
Gratuluję pierwszych efektów Ja jutro się szarpnę w jakimś Tesco na wagę, bo życzę sobie wiedzieć ile chudną, albo że nie chudnę :P

Dziś wszystko idzie zgodnie z planem i nawet mimo okresu nie rzuciałam się jeszcze na czekoladę, ani lody - sama się sobie dziwię
Stwierdziłam jednak, że potrzebuję jakiegoś konkretnego planu na to odchudzanie. Szperałam trochę w necie, ale nic ciekawego nie znalazłam, ale koleżanka poleciła mi dietę ONZ (Odchudzanie na zawołanie) na której fajnie schudła i co najważniejsze, przynajmniej na razie, nic jej spowrotem nie wróciło
Od jutra zaczynam. Pewnie nie będę się trzymała jej aż tak restrykcyjnie, w sensie dołożę jakieś produkty białkowe i węglowodanowe, których nie ma na liście(jest napisane, że dla najlepszych efektów lepiej nie, ale przecież bym się zanudziła z tym żarciem na śmierć, bo mam zamiar zrobić kilka takich 9-cio dniowcyh cykli), ale oczywiście system posiłków w całości zachowam.
Jak nie podziała, to koleżanka dostanie po paszczy
Stary 2009-10-27, 15:28   #212
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marvola88 Pokaż wiadomość
A ja tam lubię czerwoną herbatę, nawet tę bezsmakową, chociaż jak ją pierwszy raz miałam w ustach to z trudem się powstrzymałam od wyplucia
Gratuluję pierwszych efektów Ja jutro się szarpnę w jakimś Tesco na wagę, bo życzę sobie wiedzieć ile chudną, albo że nie chudnę :P

Dziś wszystko idzie zgodnie z planem i nawet mimo okresu nie rzuciałam się jeszcze na czekoladę, ani lody - sama się sobie dziwię
Stwierdziłam jednak, że potrzebuję jakiegoś konkretnego planu na to odchudzanie. Szperałam trochę w necie, ale nic ciekawego nie znalazłam, ale koleżanka poleciła mi dietę ONZ (Odchudzanie na zawołanie) na której fajnie schudła i co najważniejsze, przynajmniej na razie, nic jej spowrotem nie wróciło
Od jutra zaczynam. Pewnie nie będę się trzymała jej aż tak restrykcyjnie, w sensie dołożę jakieś produkty białkowe i węglowodanowe, których nie ma na liście(jest napisane, że dla najlepszych efektów lepiej nie, ale przecież bym się zanudziła z tym żarciem na śmierć, bo mam zamiar zrobić kilka takich 9-cio dniowcyh cykli), ale oczywiście system posiłków w całości zachowam.
ta dieta jest super stosowałam dieta `odchudzanie na zawołanie (turbo)` byłam zadowolona z efektów.
Stary 2009-10-27, 15:35   #213
Marvola88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
ta dieta jest super stosowałam dieta `odchudzanie na zawołanie (turbo)` byłam zadowolona z efektów.
no własnie patrzyłam na Turbo, ale chyba nie będę się od razu na nia porywac i najpierw spróbuję ONZ classic
Tylko kurna widzę, że w kółko to samo szamać będę... trudno, jakoś przeżyję chyba, skoro Tobie się udało
Stary 2009-10-27, 16:42   #214
monkalot1
Raczkowanie

wiecie co dziewczyny?ja wam niepolecam tych diet.sama byłam na turbo i fakt że polecialo 3 kilo ale po 2 tygodniach wróciły.i naprawde niejadłam dużo po tej diecie.ona ma poprostu bardzo mało kalorii i póżniej jak zaczynamy normalnie jeść nasz organizm magazynuje wszystko.no i te monotonne żarcie.OHYDA!!!
Ale jak macie ochote to możecie same na sobie sprawdzic.pozdrawiam
monkalot1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 17:06   #215
Rock4ever
Raczkowanie

Podsumowanie dzisiejszego dnia:
Śn: zupa mleczna
Ob: zapiekany wyż z sosem, udko pieczone
Pod: jabłko
Kol: sałatka (4 liście sałaty , pół pomidorka, 2 rzodkiewki, 1/4 dużego ogórka, przyprawy, sok z cytryny), 1 kromka WASY z masłem
A u Was jak idzie? Ja po raz pierwszy wierzę że się uda Mam słabe chwile, ale sie nie daję!
Rock4ever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 17:34   #216
vilema
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rock4ever Pokaż wiadomość
Herbata czerwona PU- ERH firmy "Bio- Active". I są różne smaki
Ostatnio piłam grejfrutowo- jakąś A teraz mam cytrynową. Do koloru, do wyboru ... A jeśli nie podchodzi Ci czerwnona, to możesz pić zieloną- tak samo zdrowa ;D
Cześć dziewczynki
Ja też piją tą herbtę na początku to była dla mnie męczarnia ale już się przyzwyczaiłam i nawet niezle teraz smakuje
Ja dzisiaj bez grzeszków- ufff było ciężko. A jutro zamierzam zrobić sobie male oczyszczanie czyli jakieś kefirki, jogurty, herbata czerwona musowo i duużżżoooo wody
Stary 2009-10-27, 18:46   #217
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

ojj ja dzisiaj poległam troszkę za dużo słodkiego mi się zjadło. ;/ ale cóż tak się kończą wizyty u kochanej babuni. ;P ale za to były ćwiczonka więc mam nadzieje, że troszkę spaliłam tych kalorii. ;P a co tam u was ? xD
paradiseshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 18:50   #218
gosiafoteczki
Zadomowienie

ja piję czerwoną vitaxu.. i zieloną na zmianę .. i w sumie się przyzwyczaiłam.. ;D piję bo ponoć pomaga w odchudzaniu ???
ogólnie to nigdy nie piłam dużo herbaty.. teraz tak coś tylko .. więc nie słodzę.. bo co mi tam

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez paradiseshine Pokaż wiadomość
ojj ja dzisiaj poległam troszkę za dużo słodkiego mi się zjadło. ;/ ale cóż tak się kończą wizyty u kochanej babuni. ;P ale za to były ćwiczonka więc mam nadzieje, że troszkę spaliłam tych kalorii. ;P a co tam u was ? xD
No ja 9 dzień bez słodkiego.. kurcze wymiękam już powoli.. ;/ czuję że w końcu nadejdzie ten dzień.. że coś zjem..;D chyba nie umiem żyć bez słodyczy..póki co jeszcze się hamuje... jak dla mnie te 9 dni to i tak dużo bez batonika... cukierka.. a nawet landrynki
gosiafoteczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 19:03   #219
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

No ja 9 dzień bez słodkiego.. kurcze wymiękam już powoli.. ;/ czuję że w końcu nadejdzie ten dzień.. że coś zjem..;D chyba nie umiem żyć bez słodyczy..póki co jeszcze się hamuje... jak dla mnie te 9 dni to i tak dużo bez batonika... cukierka.. a nawet landrynki [/QUOTE]

jej podziwiam Cię. ja ostatnio to nie moge się oderwać od słodyczy. Nie wiem co mi się stało najlepsze to, że ja wcześniej nie jadłam w ogóle słodkiego, a teraz to jeden wafelek za drugim. Poprostu brak silnej woli nie mogę się zmotywować żeby powiedzieć nie.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

ojej coś mi ten cytat nie wyszedł.
Stary 2009-10-27, 19:03   #220
vilema
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki Pokaż wiadomość
ja piję czerwoną vitaxu.. i zieloną na zmianę .. i w sumie się przyzwyczaiłam.. ;D piję bo ponoć pomaga w odchudzaniu ???
ogólnie to nigdy nie piłam dużo herbaty.. teraz tak coś tylko .. więc nie słodzę.. bo co mi tam

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

No ja 9 dzień bez słodkiego.. kurcze wymiękam już powoli.. ;/ czuję że w końcu nadejdzie ten dzień.. że coś zjem..;D chyba nie umiem żyć bez słodyczy..póki co jeszcze się hamuje... jak dla mnie te 9 dni to i tak dużo bez batonika... cukierka.. a nawet landrynki
Biedulko wiem co za koszmar przeżywasz bo mam tak samo.
Ja mam metodę że jak czuję ze muszę cosik słodkiego to na mały kawałeczek sobie pozwole (mały nie zaszkodzi diecie). Najgorzej to na nic sobie nie pozwolić, bo przyjdzie słabszy dzien i się rzucisz na kilogramy czekolady i wszystko co ci wpadnie w łapki .
(to też z autopsji)
Stary 2009-10-27, 19:04   #221
gosiafoteczki
Zadomowienie

Tak naprawdę sama sobie się dziwie... chyba mocno chcę szybko schudnąć )) jak dopnę do tej wymarzonej to wtedy sobie pozwolę... dodam więcej ćwiczeń i wszystko z umiarem póki.. co daję z siebie ile fabryka dała hehehehehe chciałabym ważyć na sylwka 72... więc to 8,4 kg wyzwanie jest....jak się uda chyba się popłaczę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 19:07   #222
vilema
Rozeznanie

Ja też bym chciała być już chudziutka i zgrabniutka ale niestety długa droga przede mną i w dodatku droga wcale nie prosta
Ale mam nadzieję że z wami osiągnę swój cel
Stary 2009-10-27, 19:10   #223
gosiafoteczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilema Pokaż wiadomość
Biedulko wiem co za koszmar przeżywasz bo mam tak samo.
Ja mam metodę że jak czuję ze muszę cosik słodkiego to na mały kawałeczek sobie pozwole (mały nie zaszkodzi diecie). Najgorzej to na nic sobie nie pozwolić, bo przyjdzie słabszy dzien i się rzucisz na kilogramy czekolady i wszystko co ci wpadnie w łapki .
(to też z autopsji)
A no właśnie ja sobie tak teraz tłumaczę że przyjdzie słabszy dzień.. nerw albo coś i wtedy ... jeśli poczuję że to ten .. zjem cosik ale rano potem ćwiczeniami odrobię .... już wiem że na tyle jestem silna że nie rzucę się bo słodyczy mam całą szafeczkę ... jeszcze nikt nie zjadł na złość

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Dzisiaj przez chwilę widziałam program... tvn.. rozmowy w toku.. tam mówili że schudli po 50 kg.. masakra.. np.. chłopak ważył 150 pare.. schudł do 90 pare.. ja nie wiem to jest dopiero wyczyn.. ale z drugiej strony to też nieźle jak to zrobił że się tak zapuścił ja bym się nie dała ale kurcze..... niektórzy to mają siłę ..... ja teraz też się nie dam o nie!!!
Stary 2009-10-27, 19:12   #224
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

jej miałam dzisiaj oglądać ROZMOWY W TOKU ajj zapomniałam. ;P
Stary 2009-10-27, 19:16   #225
gosiafoteczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paradiseshine Pokaż wiadomość
jej miałam dzisiaj oglądać ROZMOWY W TOKU ajj zapomniałam. ;P

No ja chciałam ale chłopak do mnie akurat przyszedł i mówił o nieee ja już nie mogę słuchać o odchudzaniu.. i nom gadaliśmy tak między sobą i sobie leciało no i nie wiem co oni zrobili że tyle zrzucili hehe ciekawe trzeba mieć cierpliwość... a mój men też przytył wzrost 180.. i waga 102.. koks normalnie;D heh ale biegać ze mną nie chce echhh.... niedobry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 19:16   #226
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

to na prawde nieźle musiał się zmobilizowac aby tyle schudnąć ja sobie nie daje rady żeby się pozbyć tych 6 kg. ;P
Stary 2009-10-27, 19:16   #227
vilema
Rozeznanie

Kurcze ja też chcę wszystkim pokazać że tym razem dam radę i będe szczupła a przynajmniej bez boczków i brzuszka .
Razem jakoś damy radę a wsparcie z waszej strony baaarrdzooo pomaga. Dziękuje kochane
Stary 2009-10-27, 19:20   #228
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki Pokaż wiadomość
No ja chciałam ale chłopak do mnie akurat przyszedł i mówił o nieee ja już nie mogę słuchać o odchudzaniu.. i nom gadaliśmy tak między sobą i sobie leciało no i nie wiem co oni zrobili że tyle zrzucili hehe ciekawe trzeba mieć cierpliwość... a mój men też przytył wzrost 180.. i waga 102.. koks normalnie;D heh ale biegać ze mną nie chce echhh.... niedobry
Hehe. ;P
ale to wiadome, że faceci podchodzą inaczej do takich spraw. ;P

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Kurcze ja też chcę wszystkim pokazać że tym razem dam radę i będe szczupła a przynajmniej bez boczków i brzuszka .
Razem jakoś damy radę a wsparcie z waszej strony baaarrdzooo pomaga. Dziękuje kochane
ja na boczki to hula hop. pomagał i to bardzo ale po pewnym czasie przestałam kręcić i deitka poszła w odstawkę i znowu powróciły. ;/
Stary 2009-10-27, 19:26   #229
Marvola88
Raczkowanie

Kurczaki, też miałam oglądać cóż, życie...
Pusto przy moim nicku w tej tabelce... wyspowiadam się ze swojego stanu w piątek, bo wtedy będzie mi dostępna waga... kurde, aż się boje co pokaże... jakby mnie nie było, to znaczy, że padłam na zawał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 19:28   #230
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

Cytat:
Kurczaki, też miałam oglądać cóż, życie...
Pusto przy moim nicku w tej tabelce... wyspowiadam się ze swojego stanu w piątek, bo wtedy będzie mi dostępna waga... kurde, aż się boje co pokaże... jakby mnie nie było, to znaczy, że padłam na zawał
hehe. xD no co Ty na pewno źle nie będzie.
Stary 2009-10-27, 20:00   #231
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez powered Pokaż wiadomość
Nie wiem,ale mam mięsowstręt:P może mi przejdzie

Balsam to; Eveline slim extrem 3d- termoaktywne serum podelujące brzuch,uda i pośladki. Był w promocji za 14 zł i do tego super blyszczyk powiekszajacy usta gratiss,a normalnie balsam kosztuje ok 20zł i błyszczyk 12
Ale uwaga,mocno grzeeeje!)
Włoski farbuje na beżowy blond, zakupiłam już farbę
Dziiiewwczyny baty proszę, zgrzeszyłam paskiem mlecznej czekolady i kromka grahama z miodem ale mialaam taka mega ochote na slodkie
tłumacze sobie,ze lepiej to niż jakieś chipsy albo batony,ale i tak nie powinnam
Jutro lecę do sklepu bo ten balsamik no jasne, że lepiej niż chipsy także dzisiaj bacików nie będzie ja sama dzisiaj lepsza nie byłam... wprawdzie słodkiego nie jadałm, ale skusiłam się na 2łyżki spagehetti ehhhhh...

Cytat:

Ja to samo - moja przygoda z czerwoną herbata zaczęła się 3lata temu, kiedy pierwszy raz ją spróbowałam myślałam, że zwymiotuję normalnie... a później ją bardzo polubiłam Obecnie przerzuciłam się na zieloną, ale chyba zakupię i czerwoną
Sama się zastanawiałam na ta dietą... <myśli>

Cytat:
Ja też bym chciała być już chudziutka i zgrabniutka ale niestety długa droga przede mną i w dodatku droga wcale nie prosta
Ale mam nadzieję że z wami osiągnę swój cel
Cytat:
Ja też chcę juz by szczuplutka ależ ja niecierpliwa jestem wrrrr i tez mnie najbardziej przygnebia mój brzuch... nawet jak zjem mało to on jest i tak wystający,że masakra no ale...
Walczymy razem i nie poddawac się!!

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 20:01   #232
winyl
Zakorzenienie

Ale się rozpisujecie dziewczęta :P.
A ja wrócę do tego balsamu z Eveline, jak on wygląda? Bo ja miałam jakiś taki biały z zieloną zakrętką, ale to chyba nie ten, wiem, że na wizażu ktoś jakiś Eveline właśnie polecał, tylko który (kolorek opakowania i zakrętki, bo tak najłatwiej zapamiętać ) ?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 20:14   #233
gosiafoteczki
Zadomowienie

No to ja mam chyba gorzej.. ;/ bo ja rozstępy mam gdzieniegdzie.. widocznie takie ciało czy co ..... mam w biuście 103.. i w sumie nawet jak ważyłam 72.. to miała 100... więc praktycznie od zawsze kiedy pamiętam kiedyś w gimnazjum jeszcze nie zwracałam uwagi tak na moje ciało.. ale piersi te urosły.. i nawet na nich tak od dołu lekkie rozstępy mam niestety..;/ i chyba będę musiała z nimi żyć... nie są one widoczne na szczęście nawet w stroju czy coś mojemu facetowi to nie przeszkadza bo lubi poduszki no ale rozstępy na tyłku.. hm... ..jak dobrze że tego tak nie widzę a są jakieś kremy w ogóle .. ?? bo ja nie słyszałam o żadnych skutecznych jedynie maść jakaś z mocznikiem dla sportowców... ale jeszcze nie praktykowałam..
Stary 2009-10-27, 20:36   #234
vilema
Rozeznanie

Co do kremów to też się kiedyś smarowałam gdzie się tylko dało i co...i nic tylko samopoczucie było lepsze
Jedyne czego nadal używam do krem do biustu. A tak to kupuje dobre balsamy do ciała i tyle mi narazie wystarcza.
Stary 2009-10-27, 21:09   #235
pa00ti
Przyczajenie

Witam Was jestem tutaj nowa i chciałabym się przyłączyć... W sumie to lepiej pożno niż wcale.. Mam 158 wzrostu i 60 kg. przydało by sie zejść do tych conajmniej 52. Planuje diete 1200kcal. Nie wiem czy się uda bo pracuje w gastronomii więc pokus jest wiele ale są tego oczywiście też jakieś plusy. Co do ćwiczeni to hula hop i rowerek ale czy pomoże zobaczymy... Przyjmiecie mnie tutaj?? pozdrawiam... sorki że tak w połowie wątku
pa00ti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 21:21   #236
gosiafoteczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pa00ti Pokaż wiadomość
Witam Was jestem tutaj nowa i chciałabym się przyłączyć... W sumie to lepiej pożno niż wcale.. Mam 158 wzrostu i 60 kg. przydało by sie zejść do tych conajmniej 52. Planuje diete 1200kcal. Nie wiem czy się uda bo pracuje w gastronomii więc pokus jest wiele ale są tego oczywiście też jakieś plusy. Co do ćwiczeni to hula hop i rowerek ale czy pomoże zobaczymy... Przyjmiecie mnie tutaj?? pozdrawiam... sorki że tak w połowie wątku

Ja nie mam nic przeciwko im więcej nas tym lepiej
Zapraszamy)
Stary 2009-10-27, 21:52   #237
SharMea
Rozeznanie

Oj, dziewczyny rozpisałście się .
Co do tabelki, uzupełnie ją w wolnym czasie, bo niestety na razie go nie posiadam ;|

17 dzień za mną, w opis wpisałam już 18, aby poprawić sobie jeszcze bardziej humor . Za słodyczami nie tęsknię, jeżeli mój chłopak je je, ja po prostu powącham batonika, wezme blonnik i już mi się odechciewa .
Mimo iż mam okres, dla ciekawości zważyłam się, i waga wskazała 78,8 kg. Nie mam pojęcia dlaczego mi tak szybko waga spada w dół i trochę się tym martwię. Jem 5 posiłków dziennie, dzisiaj nawet zjadłam na obiad naleśnika w cieście szpinakowym z parówką i kawałkami sera żółtego, niebo w gębie, ale zaraz poleciałam na spacer i kajak .

Ogólnie, wygląda to tak:
Ś: serek wiejski z rzodkiewką i czerwona herbata.
Ś2: jogurt jogobella light (nie miałam czasu aby sobie cokolwiek do szkoły przygotować.)
Przed obiadem: sok ze świeżych mandarynek.
Obiado-kolacja: kromeczka razowego z polędwicą, pomidorkiem i chudym twarogiem i owy naleśnik .
Dzisiaj wprawdzie trochę mało, ale myślę, że więcej jak 1000 kcl będzie przez tego naleśnika

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 06:05   #238
Rock4ever
Raczkowanie

A witam wszystkie śpiochy
Ja zaraz do szkoły tylko wpadłam napisać, że na śniadanko wszamałam 2 kromki WASY z masłem, szynką , sałatą i jajkiem i czerwona herbatka
Miłego dnia życzę
Rock4ever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 06:25   #239
eMisss
Zadomowienie

cześc!
dzisiaj u mnie na śniadanie zupa pomidorowa z ryżem, mam nadzieje że to nie jest duży grzeszek

Cytat:
Napisane przez monkalot1 Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny?ja wam niepolecam tych diet.sama byłam na turbo i fakt że polecialo 3 kilo ale po 2 tygodniach wróciły.i naprawde niejadłam dużo po tej diecie.ona ma poprostu bardzo mało kalorii i póżniej jak zaczynamy normalnie jeść nasz organizm magazynuje wszystko.no i te monotonne żarcie.OHYDA!!!
Ale jak macie ochote to możecie same na sobie sprawdzic.pozdrawiam
ja schudłam 6 kg po 2 turach i tylko jeden kg wrócił.
ale to żadna nowośc że kg wracają jeżeli po diecie zaczyna się normalnie jeść, trzeba nadal jakoś dieta trzymać, nawet taką małą i kg na pewno nie wrócą .

Edytowane przez eMisss
Czas edycji: 2009-10-28 o 06:28
eMisss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 06:31   #240
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
cześc!
dzisiaj u mnie na śniadanie zupa pomidorowa z ryżem, mam nadzieje że to nie jest duży grzeszek

ja schudłam 6 kg po 2 turach i tylko jeden kg wrócił.
ale to żadna nowośc że kg wracają jeżeli po diecie zaczyna się normalnie jeść, trzeba nadal jakoś dieta trzymać, nawet taką małą i kg na pewno nie wrócą .

A ile czasu zajęło ci zrzucenie tylu kg??

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości