Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 15:38   #4021
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

CZeść dziewczynki.
Mój Tz zapisał się do tej drugiej szkoły. Jak pytali się go dlaczego się przeniusł powiedział wprost ze WSPiZ w Zduńskiej nie miała akredytacji i nie mia ło to by najmniejszego sensu aby chodzić, i dla tego się przenius. Dojazdy ma tańcze bo z kolegą bedzie jeździł samochodem. I szkoła tu miał płacić 380zł miesięcznie a tam płaci 320zł.... Jest zadowolony teraz 2 będzie szedł tylko nie wie jeszcze do jakiej grupy trafi.
Aktualnie od miesiąca juz poszukuje pracy ale nie myślałam ze bedzie az tak źle:/ Podania juz prawie wszędzie poskładał i nic. Ponoć w jedenej firmie maja być w przyszłym tygodniu przyjęcia mam nadzieje ze mojego Michasia przyjmą... 13 listopada jade juz na 100 przymierzyc kilka fasonów sukien ślubnych, a to dla tego ze mama ma wolne więc ja sobie wezme urlopik.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 15:59   #4022
lain
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Jak myślicie, która opcja jest Waszym zdaniem najlepsza?
mi sie najbardziej podoba ta czwarta ma ladny gorset i dol bez takiego jakby fartuszka co jak dla mnie jest bardzo na plus

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie od okulistki, zamówi mi soczewki, hurrra
a umiesz nosic soczewki czy dopiero sie bedziesz uczyc?
moj TZ sobie kiedys wymyslil soczewki, zamowil z vision express i wszystko byloby ok gdyby go szlag nie trafial jak je mial na oczach do tego mial w nich tak czerwone oczy jak krolik... jechac z nim z tymi soczewkami samochodem to bylo ryzyko dlatego podziekowal i zwrocil im te soczewki, a oni oddali kase zostal mu tylko plyn do soczewek, ktory juz sie chyba przedatowal mial sprzedac na all, ale cos sie chyba w koncu nie zebral

wlasnie mi wpadla w lapki ulotka restauracji, ktora dopiero co sie otworzyla niedaleko wyglada spoko, a i ceny bardzo atrakcyjne, wiec trzeba bedzie przestestowac chyba sie jutro wybierzemy, bo widze w menu TZowego ulubionego tatara

zmykam do TZa, bo wlasnie przyjechal z pracy, a potem na babski wieczorek, bo kolezance sie mieszkanie na dzisiejszy wieczor zwolnilo
milego wieczoru, papa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-28 o 16:12
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 16:16   #4023
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
CZeść dziewczynki.
Mój Tz zapisał się do tej drugiej szkoły. Jak pytali się go dlaczego się przeniusł powiedział wprost ze WSPiZ w Zduńskiej nie miała akredytacji i nie mia ło to by najmniejszego sensu aby chodzić, i dla tego się przenius. Dojazdy ma tańcze bo z kolegą bedzie jeździł samochodem. I szkoła tu miał płacić 380zł miesięcznie a tam płaci 320zł.... Jest zadowolony teraz 2 będzie szedł tylko nie wie jeszcze do jakiej grupy trafi.
Aktualnie od miesiąca juz poszukuje pracy ale nie myślałam ze bedzie az tak źle:/ Podania juz prawie wszędzie poskładał i nic. Ponoć w jedenej firmie maja być w przyszłym tygodniu przyjęcia mam nadzieje ze mojego Michasia przyjmą... 13 listopada jade juz na 100 przymierzyc kilka fasonów sukien ślubnych, a to dla tego ze mama ma wolne więc ja sobie wezme urlopik.
to chociaż Tyle, że ejst zadowolony i mam nadzieję, że wszystko bedzie ok!
Stary 2009-10-28, 16:18   #4024
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

a umiesz nosic soczewki czy dopiero sie bedziesz uczyc?
moj TZ sobie kiedys wymyslil soczewki, zamowil z vision express i wszystko byloby ok gdyby go szlag nie trafial jak je mial na oczach do tego mial w nich tak czerwone oczy jak krolik... jechac z nim z tymi soczewkami samochodem to bylo ryzyko dlatego podziekowal i zwrocil im te soczewki, a oni oddali kase zostal mu tylko plyn do soczewek, ktory juz sie chyba przedatowal mial sprzedac na all, ale cos sie chyba w koncu nie zebral
Ojjj no już o tym rozmawiałyśmy kiedyś Ale co tam, odświeżę Twą pamięć Ja noszę soczewki od ponad 1,5 roku i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona. A Twój TŻ może należeć do osób które mają wrażliwsze oczy, które nie tolerują ciała obcego. Tak się zdarza, jesli miał prawidłowo dobrane soczewki a jednak oczy robiły się czerwone i wogóle czuł się niekomfortowo, tzn. że oczy ma wrazliwe
Stary 2009-10-28, 16:26   #4025
onaella
Zakorzenienie

właśnie zadzwonili do mnie z tej pracy co byłam ostatnio na rozmowie na 6 rano i jutro idę

jutro tylko kilkugodzinne przeszkolenie a potem juz normlna praca

mam nadzieję, ze się nie zawiodę

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 16:44   #4026
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

a ile razy wypadaloby zrobic ta oxybrazje?
bo jak w Krk to kosztuje 250-300zl to hmmm
to zależy czego po niej oczekujesz- jeśli masz blizny i przebarwienia po trądziku to przynajmniej 5-6 zabiegów w odstępach co 2 tygodnie a jeśli chcesz sobie tylko odswieżyć cerę to wystarczy raz- nawet w dniu ślubu możesz sobie na nią pójść ja masz ochotę wyglądać super świeżo i kwitnąco z tym że strasznie drogo to u was!!!! tak jak ty mi znalazłaś ten gabinet kosmetyczny co za 80zł robią oxybrazję to u mnie 3 a nawet 4 zabiegi mogłabym zrobić za tą kasę co u was w krakowie kosztuje jeden najdroższy gabinet oferuje za 110zł taką przyjemność.. a może to jakaś wypasiona wersja tej oxybrazji np z dekoltem i szyją bo za samą twarz tyle kasy

ciekawe jak tam Samoa po depilacji laserowej

byłam dziś w rossmanie i zakupiłam sobie odżywkę bez spłukiwania z Elseve. miałam ochotę jeszcze na odżywkę w sprayu ale to już za dużo bym zapłaciła bo kupowałam jeszcze inne drobiazgi i i tak wydałam więcej niż planowałam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 16:57   #4027
aicila
Rozeznanie

Witam dziewczyny
po 4 ćwiczeniach i 1 wykładzie i jestem padnięta. zarówno fizycznie jak i psychicznie, ale dałam radę nadrobić wasze dzisiejsze rozmówki
strasznie lubię te ćwiczenia, bo są bardzo życiowe i przydatne na przyszłość, ale aktywne uczestnictwo w nich bardzo wypompowuje

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja teoretycznie załapuję się na stypendium ale teraz coś bieda na tym moim uniwersytecie i nie wiadomo czy nie zrobią tak że stypendium będzie tylko dla jakiegoś określonego najlepszego procenta studentów
a ja jeszcze nie wiem, czy się załapię na stypendium, bo moja uczelnia jeszcze nic w tym kierunku nie zadziałała i nie wiadomo jeszcze od jakiej średniej w tym roku będzie przysługiwało stypendium na moim kierunku i roku
a mam cichą nadzieję, że coś tam będę dostawała

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
nie wiem z kim to gadalam o wypadajacych wlosach i ze trzeba je kiedys policzyc. a wiec umylam wlosy i rozczesalam nad wanna duzo poszlo bo ja rozczesuje pod prysznicem tak raz na tydzien to naliczylam 83 wlosy... mam dlugie wlosy i cebulki sa słabe liczac pozostala czesc co wypadnie w ciagu dnia to tak podejrzewam ze ze sto bedzie. Czy to duzo? Gdzies kiedys czytalam ile wlosow powinno wypasc i wypada ale nie pamietam

o to wyczytalam
A teraz trochę teorii. Może wydać się to niewiarygodne, ale problem wypadania włosów dotyczy 100 % populacji ludzkiej. Na skórze głowy znajduje się ok. 100 000 –150 000 włosów. Prawidłowo codziennie powinno wypadać ok. 40 –100 włosów. Z punktu widzenia dermatologicznego o nadmiernym wypadaniu włosów mówimy wtedy gdy wypada ponad 100 włosów dziennie.

czyli jestem w normie bo ta duza kepka to byla po rozczesaniu wlosow pod woda super ))
ze mną pisałaś o wypadaniu włosów. ja wczoraj policzyłam ile mi ich zostało na grzebieniu po rozczesaniu włosów po myciu i byłam zaskoczona wynikiem, bo było ich tylko 51, więc nie jest źle z tym moim wypadaniem włosów. choć i tak uważam, że przez ostatnie 3 lata straciłam ich 1/3

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Wracając do tematów ślubnych - tak jak wcześniej wspomniałam, w sobotę mam kolejny etap przymierzania sukni w jednym salonie, gdzie mogą mi uszyć suknię taką jaką chcę/wymarzę.
Jednak nie chcę wymyślać nic nowego, wolałabym już przymierzoną-wymierzoną na sobie wybrać i zamówić na miarę.
Podczas drugiego już nalotu do salonów z sukniami, była jedna suknia, która bardzo mi się spodobała, ale jednak nie do końca była odpowiednia.

Poniżej wrzucam fotki, pierwsza - to ta którą przymierzałam. A kolejne to propozycje.
Planuję tak, żeby krój i tę górę w koronce zostawili, natomiast te marszczenia na brzuchu jeszcze muszę przemyśleć. Suknie, które proponuję mają marszczenia na brzuchu trochę moim zdaniem łagodniejsze i lepiej wyglądające niż ta którą przymierzałam.
Jak myślicie, która opcja jest Waszym zdaniem najlepsza?
wszystkie te sukienki są prześliczne. ja myślę, że właśnie w tym kierunku będę szukała sukienki

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
właśnie zadzwonili do mnie z tej pracy co byłam ostatnio na rozmowie na 6 rano i jutro idę

no to super gratuluje
to tylko chyba ja tu jestem straszny leń i zajmuję się tylko "studiowaniem"

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 17:01   #4028
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

ciekawe jak tam Samoa po depilacji laserowej

byłam dziś w rossmanie i zakupiłam sobie odżywkę bez spłukiwania z Elseve. miałam ochotę jeszcze na odżywkę w sprayu ale to już za dużo bym zapłaciła bo kupowałam jeszcze inne drobiazgi i i tak wydałam więcej niż planowałam
O Samoa zdecydowała się na depilację laserową, fajnieCzekam jak zda relacjęBo wybrałabym się, ale stracham się

Ja nie lubię odżywek bez spłukiwania, bo mam potem dziwnie tłustawe włosy; a poza tym gdzieś tam czytałam że lepsze są odżywki do spłukiwania

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:06   #4029
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
nie tylko ty ja też tylko studiuję.. ale na ostatnim roku. do tego robię kurs który też zajmuje mi dużo czasu- szczególnie uczenie sie na niego zajmuje mi więcej czasu niż na studia.. no a jak niedługo zacznę pisać pracę magisterską to na pewno będę miała co robić dlatego nie szukam póki co pracy. chociaż nie ukrywam że chciałabym juz być niezależna finansowo...

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja nie lubię odżywek bez spłukiwania, bo mam potem dziwnie tłustawe włosy; a poza tym gdzieś tam czytałam że lepsze są odżywki do spłukiwania
kochana ja mam odżywkę do spłukiwania, maskę do włosów, odżywkę w sprayu i teraz jeszcze dokupiłam odżywkę bez spłukiwania a moje włosy i tak chcą jeszcze- bo są kręcone a o za tym idzie skłonne do puszenia się w porze jesiennej dlatego potrzebują maxymalnego nawilżenia i "obciążenia". moje włosy nie są obciążone i oklapłe po żadnej odżywce bo mają naturalną skłonność do bycia bardzo objętościowymi więc nawet potrzebują takiej ogłady dodatkowej żeby nie fruwały jak pierze tylko były gładkie. myślę jeszcze o zakupie jakiegoś wygładzającego balsamu do włosów ale narazie poużywam tej odżywki
Stary 2009-10-28, 17:08   #4030
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

Gratulacje, będzie dobrze A co będziesz robić?

Ja tam jestem ekstremalny przypadek, bo i pracuję i studiuję dziennie i zaocznie i piszę dwie prace. I niezależna finansowo niestety nie jestem, bo zarabiam grosze, z których nawet nie ma co odłożyć Normalnej pracy będę szukać w maju...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:18   #4031
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja tylko na chwile ( podczytuje Was póki co ) bo smaże naleśniki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:28   #4032
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć.

ide do ciebie
Stary 2009-10-28, 17:30   #4033
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

fajnie gratuluję
a ja czekam na TŻ i jedziemy po mój samochodzik, bo juz naprawiony.

Dzisiaj mama przysłała mi paczkę z rzeczami i jest wśród nich piękna podwiązka i prześliczny album ślubny mama zbiera już prezenty powoli, już ma ramkę z napisem just married

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:33   #4034
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
no to super gratuluje
no co Ty, ja w czerwcu sie obroniłam i na studiach też nie pracowałam, tzn jak już bylam na 5 roku to tylko od marca do czerwca pracowalam.

kozystaj ze studenckiego zycia poki mozesz

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-28, 17:37   #4035
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ide do ciebie
Zapraszam,naleśniki są z dżemem malinowym z bitą smietaną i posypaną czekoladą. Odrazu mówie/napisze że nie są za słodkie.Tylko,że bita śmietana się właśnie skończyła,a zapomnieliśmy do/kupić.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
fajnie gratuluję

Dzisiaj mama przysłała mi paczkę z rzeczami i jest wśród nich piękna podwiązka i prześliczny album ślubny mama zbiera już prezenty powoli, już ma ramkę z napisem just married
Widze,że Twoja mama tak samo jak moja "szaleje" z przedslubnymi sprawami.

Onaella,gratulacje.
Stary 2009-10-28, 17:37   #4036
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
nie tylko ty ja też tylko studiuję.. ale na ostatnim roku. do tego robię kurs który też zajmuje mi dużo czasu- szczególnie uczenie sie na niego zajmuje mi więcej czasu niż na studia.. no a jak niedługo zacznę pisać pracę magisterską to na pewno będę miała co robić dlatego nie szukam póki co pracy. chociaż nie ukrywam że chciałabym juz być niezależna finansowo...

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

kochana ja mam odżywkę do spłukiwania, maskę do włosów, odżywkę w sprayu i teraz jeszcze dokupiłam odżywkę bez spłukiwania a moje włosy i tak chcą jeszcze- bo są kręcone a o za tym idzie skłonne do puszenia się w porze jesiennej dlatego potrzebują maxymalnego nawilżenia i "obciążenia". moje włosy nie są obciążone i oklapłe po żadnej odżywce bo mają naturalną skłonność do bycia bardzo objętościowymi więc nawet potrzebują takiej ogłady dodatkowej żeby nie fruwały jak pierze tylko były gładkie. myślę jeszcze o zakupie jakiegoś wygładzającego balsamu do włosów ale narazie poużywam tej odżywki
No kręcone włosy to inna bajka
Wymagają częstego podcinania, ale nie tak po całości tylko 'strzępienia'.
Miałam w Ogólniaku koleżanką z kręconymi włosami, więc co nieco wiem

Cytat:
fajnie gratuluję

O fajnie
Wstaw foteczki, z chęcią popatrzymy na ślubne gadżeciki
Ty mieszkasz z TŻ?Pytam bo nie pamiętam czy pisałaś

Stary 2009-10-28, 17:38   #4037
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wow to widzę bedziesz miała mnóstwo prezentów skoro już je zaczynasz dostawać muszę sobie zapisać żeby kupić podwiązkę

aaa właśnie zapomniałam wam napisać że dostałam na urodziny od koleżanki piękny wielki szklany wazon więc kolejną rzecz mogę skreslić na mojej liście rzeczy niezbędnych do zakupienia do nowego mieszkanka
Stary 2009-10-28, 17:42   #4038
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Cześć.

smaka mi narobiłaś xD

a ja kupiłam bilety do domu i s powrotem.. jadę niestety sama

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:43   #4039
madmuazelle
BAN stały

Apopro włosów,to ja mam ze swoimi nielada problem Moje włosy są grube,po umyciu puszyste i się kręcą od połowy głowy.Używam szamponu Sunsilk plus z tej samej firmy odzywka,noi mam maseczke do włosow którą używam na suche koncówki.Noi niestety,ale musze je traktować prostownicą bo nie lubie mieć puszyste i kręceone włosy,o wiele lepiej się czuje w prostych.
Stary 2009-10-28, 17:44   #4040
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
wow to widzę bedziesz miała mnóstwo prezentów skoro już je zaczynasz dostawać muszę sobie zapisać żeby kupić podwiązkę

aaa właśnie zapomniałam wam napisać że dostałam na urodziny od koleżanki piękny wielki szklany wazon więc kolejną rzecz mogę skreslić na mojej liście rzeczy niezbędnych do zakupienia do nowego mieszkanka
a co fajnego jeszcze dostałaś, co?Pochwal się
Ja też mam za parę dni urodziny

Jak bylam świadkową to sama kupiłam PM podwiązkę, oczywiście wcześniej jej powiedziałamA kupiłam ją bo gdzieś wyczytałam że powinno się dostać podwiązkę od świadkowej

Stary 2009-10-28, 17:44   #4041
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
no co Ty, ja w czerwcu sie obroniłam i na studiach też nie pracowałam, tzn jak już bylam na 5 roku to tylko od marca do czerwca pracowalam.

kozystaj ze studenckiego zycia poki mozesz
no ja też jestem na ostatnim roku i od przyszłego tygodnia biorę się za pisanie 2 rozdziału pracy, więc jakoś ten wolny czas sobie zapełnię.
no ja też bym bardzo chciała być niezależna finansowo (szczególnie teraz przed weselem), ale w HR (a z tą branżą chciałabym się związać) nikt bez doświadczenia mnie nie zatrudni więc w grę wchodzą tylko praktyki i to oczywiście bezpłatne.
może byłoby inaczej gdybym miała Tż na miejscu, a tak to w co drugi weekend jadę do niego i zostaję tam na kilka dni (bo nasze spotkania mamy ustawione zgodnie z moim planem zajęć, a raczej ich brakiem co drugi tydzień) bo wolę posiedzieć z nim niż w tym czasie pracować albo na jakiejś praktyce być.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:51   #4042
obca7
Wtajemniczenie

CześćZnowu tyle do nadrobienia

Cytat:
A jak suknie będziesz odbierać to nie dostaniesz??. Bo w niektórych salonach dają w prezencie

Onaella gratuluję pracy
Trzymam kciuki żeby innym też się udało z pracą
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:56   #4043
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
smaka mi narobiłaś xD

a ja kupiłam bilety do domu i s powrotem.. jadę niestety sama
znów jakaś kłótnia z tżtem? Kasia ostatnio to tylko same smutne buźki w twoich postach.. tak nie moze być..

Cytat:
a co fajnego jeszcze dostałaś, co?Pochwal się
Ja też mam za parę dni urodziny
dostałam telefon komórkowy od tżta
od siostry tusz do rzęs i śliczne kolczyki
od rodziców ubranka, ubranka i jeszcze raz ubranka (no i jeszcze meble kuchenne nam fundują więc teraz 10 tysięcy dostaliśmy z tżtem)
no i wazon od koleżanki... nie pamiętam co jeszcze dostałam

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A jak suknie będziesz odbierać to nie dostaniesz??. Bo w niektórych salonach dają w prezencie
a bo ja wiem hehe pani nic nie mówiła ze dostanę podwiązkę w sumie to nie żadna pilna sprawa.. zdążę na pewno ją kupić.. a może od szwagierki sobie pożyczę chociaż nie chcę mieć z jej "małżenskim szczęściem" nic wspólnego więc wolę mieć swoją i sobie na pamiątkę zostawić
Stary 2009-10-28, 17:59   #4044
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
znów jakaś kłótnia z tżtem? Kasia ostatnio to tylko same smutne buźki w twoich postach.. tak nie moze być..

dostałam telefon komórkowy od tżta
od siostry tusz do rzęs i śliczne kolczyki
od rodziców ubranka, ubranka i jeszcze raz ubranka (no i jeszcze meble kuchenne nam fundują więc teraz 10 tysięcy dostaliśmy z tżtem)
no i wazon od koleżanki... nie pamiętam co jeszcze dostałam

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

a bo ja wiem hehe pani nic nie mówiła ze dostanę podwiązkę w sumie to nie żadna pilna sprawa.. zdążę na pewno ją kupić.. a może od szwagierki sobie pożyczę chociaż nie chcę mieć z jej "małżenskim szczęściem" nic wspólnego więc wolę mieć swoją i sobie na pamiątkę zostawić
Fajnie
A ubranka sama wybierałaś?Jakiś big shopping był
Powolutku można sobie takie gadżeciki typu podwiązka czy pończoszki kupować, potem mniej na głowie Nam zostanie

Stary 2009-10-28, 18:02   #4045
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

O fajnie
Wstaw foteczki, z chęcią popatrzymy na ślubne gadżeciki
Ty mieszkasz z TŻ?Pytam bo nie pamiętam czy pisałaś
mogę wstawić ale pewnie dopiero jutro albo w piątek bo nie mam aparatu
Ja nie mieszkam jeszcze z TŻ, mieszkam narazie z babcią, bo moja mama jest za granicą, a rodzice są po rozwodzie.

Cytat:
no oficjalnie to jeszcze nie dostałam, bo mam dostac po ślubie ale już wiem co dostanę. Pokażę Wam bo to śliczne rzeczy są, ale jak mówię dopiero na dniach

Cytat:
Widze,że Twoja mama tak samo jak moja "szaleje" z przedslubnymi sprawami.
no szaleje, ostatnio wymyśliła że musi nam kupic taką małrzeństą kołdrę, żeby była dużo większa czasami nie daję rady na jej pomysły no ale fajnie że coś kupuje, bo nie zawsze takie ładne rzeczy w sklepach można dostać jak chce się właśnie kupić, więc powoli zbiera, oczywiście przysłała tez kilka siatek rzeczy dla małych dzieci mówiłam Wam że ona juz od 3 czy lat gromadzi ubranka dla dzieci No i kupiła piękną pozytywkę dla dziecka, może też zrobię zdjęcie to pokażę
W sumie to nie wiem czy moge tak pokazywać, skoro prezenty po ślubie mam dostać dopiero, ale jak i tak wiem co mam dostać to chyba nic nie szkodzi.
Idzie TŻ, odezwę się później

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:03   #4046
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio widzialam taki za***iaszczy flakon, delikatnie fioletowy z gróbego jakby popękanego szkła

trochę drogi był więc go nie kupiłam ale jak tylko bedę dostawala stala wypłatę to go kupię napewno

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-28, 18:03   #4047
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
nie nie pokłóciliśmy się tylko że teściowa (mamuśka tż) nakłoniła go aby nie jechał na Wszystkich Świętych do domu, więc będę sama przez kilka dni w NDZ plus koło 6h w pociągu (razem w jedną i drugą stronę..) dlatego jestem nie pocieszona..

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-10-28 o 18:04

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 18:11   #4048
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie
A ubranka sama wybierałaś?Jakiś big shopping był
Powolutku można sobie takie gadżeciki typu podwiązka czy pończoszki kupować, potem mniej na głowie Nam zostanie
ubranka sama wybierałam ale jeden sweterek i tak dostałam gratis jako niespodziankę

a z tym kupowaniem na przyszłość to ja ciągle coś kupuję na ten ślub hehe same wiecie że już mam suknie, bolerko, welon, biżuterię, bieliznę słubna, buty na zmianę białe, sukienkę na poprawiny zakupione więc z tą podwiązką narazie się wstrzymam- za to chodząc po sklepach szukam już czegoś na noc poślubną żałuję że nie kupiłam w lato takiego ślicznego biało-srebrnego kompleciku bielizny- jak go wypatrzyłam w sklepie to stwierdziłam że nie ma co się z tym spieszyć bo bielizna zawsze jest ładna a teraz żałuję bo w niedzielę łaziłam po galerii i nic mi się nie podobało...
także bielizna na noc poślubną to kolejny punkt na mojej liście rzeczy do załatwienia

Cytat:

no oficjalnie to jeszcze nie dostałam, bo mam dostac po ślubie ale już wiem co dostanę. Pokażę Wam bo to śliczne rzeczy są, ale jak mówię dopiero na dniach
ale to ty już masz ten prezent w rękach? czy dopiero masz go dostac? bo skoro masz już go w rękach to już dostałaś i możesz pokazywac

Cytat:
nie nie pokłóciliśmy się tylko że teściowa (mamuśka tż) nakłoniła go aby nie jechał na Wszystkich Świętych do domu, więc będę sama przez kilka dni w NDZ plus koło 6h w pociągu (razem w jedną i drugą stronę..) dlatego jestem nie pocieszona..
dziwne że mama nie chce żeby syn do domu na wszystkich świętych przyjechał
Stary 2009-10-28, 18:17   #4049
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
dziwne że mama nie chce żeby syn do domu na wszystkich świętych przyjechał
mówiłam, że mam specyficzną teściową
chodzi jej pewnie głównie o to, że ona będzie cały czas w pracy..

Stary 2009-10-28, 18:22   #4050
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam, że mam specyficzną teściową
chodzi jej pewnie głównie o to, że ona będzie cały czas w pracy..
nooo masz baaardzo specyficzną tesciową
ciekawe co tż będzie robił sam bez ciebie cały weekend ja to bym za moją druga połówką zaraz jechała do domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości