|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Chyba Novo pisała, że nie jadła sushi : ja też nie, ale to wiecie już wszystkie. Kusicie...jaki to jest smak jakbyście miały opisać?
Spory wydatek widzę, i widzę, że można się naciąć na niedbre, ale chętnie bym sprawdziła jak smakuje.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My te ż nigdzie nie jedziemy, brzydko mówiąc, wolimy się barłożyć. ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Madlen, w tym cały urok sushi, że to ma swój specyficzny smak, niepodobny do niczego.Trzeba spróbowac i samemu ocenić - jak z oliwkami i kaparami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze tesciu odzywał sie do nas jak czegoś potrzebował a tu zaproszenie na obiad ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam wszystkie groby na miejscu, TŻ też, więc to będzie tylko szybka rundka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
mnie rok temu nie było akurat w Polsce w tym czasie, dlatego w tym roku chcemy obleciec wszystkie groby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
My jak zwykle imprezowo przy okazji 1 listopada. Jutro w klubie, w sobotę idę do pracy a na 15 przychodzi kumpel na obiad, wieczorem spotkanie nie znajomymi, a w niedzielę rodzinny obiad i spacerek na cmentarz.
A w ogóle to tej jeden z nielicznych weekendów kiedy mąż jest w domu więc mamy zamiar na maksa go wykorzystać. I na pewno nie na siedzenie w domu ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-29 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj miałam stracha, ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Ja też się nigdzie nie wybieram no bo przeprowadzka i musze się rozpakować. A tylko w weekend mogę liczyć na większą pomoc małża w tej kwestii więc będziemy cały weekend się urządzać.
Haniu: miałam kiedyś Twój numer kom (przed ślubem) ale zmieniałam swoją więc utraciłam. Czy mogę się prosic o podanie jeszcze raz na wszelki wypadek jak będe bez netu, a np wyskoczy spotkanie forumowe, lub po prostu będę chciała smsem was pozdrowic i napisac co u mnie? Zakładam, że aż tak odcięta nie będę, ale nie zaszkodzi mieć ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Madziu: mieszkanko jest tylko w pewnym sensie moje bo wynajmowane. ale, że budynek nowy i mieszkania wyłącznie pod wynajem, to jeśli wszystko będzie ok można tam mieszkać nawet kilka lat. A więc dla mnie to będzie duży komfort. Zdażę pójśc do pracy, poprawić swoją "stpę życiową" i dopiero będe myśleć o czymś swoim.
Tak czy siak jest to dla mnie niesamowita zmiana. Ja dziewczyny jeżdżę na wózku już...8 lat. a więc to tak jakby po 8 latach niewoli wyjśc na wolność. W moim odczuciu to mniej więcej coś takiego, stąd mój haj i ciągle pisanie o tym samym. Czasem mnie p prostu skręcało z bezsilności, pamiętacie moje dołki. Haniu: dziękuje bardzo, odesłałam ci swój numer.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Madlen ja wiem, że mieszkanko jest wynajmowane, ale tak jak piszesz na dośc długo i co ważne będziecie tam tylko sami... a własnie tego mi bardzo brakuje. chciałabym miec swoje mieszkanko (nawet wynajmowane) takie tylko dla mnie i TZ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo sie cieszę że podjęliście takie kroki no i że się udało ![]() Jak w ogóle radzisz sobie z nowym wózkiem??
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-29 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
witajcieee
wlasnie wrocilam od fryzjera ![]() ![]() Tz tez juz po spotkaniu w agencji i maja do niego dzwonic w piatek albo w poniedzialek wiec ciagle czekamy i szukamy ![]() aaa i mam pytanko: mila pani w salonie zaproponowala mi bon upominkowy a akurat przyjaciolka ma urodziny i nie mam pomysla na prezent i moge dac jej taki bon do zrealizowania w dogodnym dla niej terminie. Moge albo wykupij jej jakas usluge np. masaz calego ciala albo wplacic jakas kwote i ona sama zdecyduje na co ja przeznaczy. Czy to jest dobry pomysl?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz zdjęcia nowej fryzurki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
narazie nie mam kabla od aparatu (z tego powodu jestem wsciekla ale to inna historia
![]() fajnie ze podoba sie pomysl bo ja sama chcialabym cos takiego dostac ![]() np masaz calego ciala to 50 zl po znizce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo tanio, ten masaż bym brała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Hania: coraz lepiej, takie średnie krawężniki umiem juz pokonać, umiem stanac na 2 kołach tym wózkiem i się utrzymać.
Kotek: ja też bym brała masaz, imo, świetny pomysł!
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądałam makijaże jesienne z konkursu i doszłam do jednego wniosku. Jak ładna buzia, to i makijaż wydaje się ładniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
z fryzjera jestem zadowolona, taka konkretna babeczka i nawet tlumaczyc nie musialam, poprostu siadlam ona zaproponowala fryz i o dziwo ja sie z nia zgodzilam
![]() ![]() Dorinko no wlasnie niedrogi ten masaz i to wlasnie jest relaksujaco-odprezajacy i narazie promocja jest do konca roku. Najdrozszy masaz jaki u nich widzialam to wyszczuplajacy 45-90 zl. To pewnie dlatego ze to maly salonik na osiedlu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad pracy: na pracę " w zawodzie " jak się domyślacie - jest za wcześnie. Ale chcę znaleźc jakąkolwiek, mogę pracować w sklepie parę miesięcy, korona mi z głowy nie spadnie..., ( na kasie zatrudniają ON - + taki, że pracodawca nie płaci za mnie żadnych podatków (ma zwrot z pfron i wszystkie ew szkolenia też za free) więc może cokolwiek udało by się znaleźć, chciałabym, żebyśmy mieli jakieś oszczędności, bo teraz ich nie ma, a wynajmując mieszkanie dobrze jest mieć zaplecze. No ale ad mjej szkoły i zawodu. Na tym samym osiedlu co mieszkanie (jakieś 300metrów) jest poradnia uzależnień, stowarzyszenie terapeutów, jakaś większa placówka. Być może udałoby mi się tam załatwić praktyki, również mogę robić cokolwiek ważne by się "napatrzeć", złapać klimat. A jak mówiłam mam do zrobienia minimum 100 godzin, a więc muszę szukać już. Gdyby udało się tam znaleźć : mogłabym sama tam sobie iśc i wrócić, bo miałabym bardzo blisko domu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ja już się nie boję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, że już koniec pracy za 5 min lecę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też nie jadłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam z mamą w Krk. Nie miałam w planach zakupów dla siebie, a służyłam tylko jako kierowca i doradca w jej zakupach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w niedzielę idę tylko na spacer z mężem na nasz miejski cmentarz, a wieczorem przyjeżdża do nas moja przyjaciółka z chłopakiem, z którym zaczęła się spotykać nie dawno ![]() A w poniedziałek po południu jadę z mamą na cmentarz 56km do jej taty ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-10-29 o 14:09 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez oczywiście. POza tym 3 miesiące byłam bezrobotna i jakoś rodzice nie pchali się z propozycjami pomocy - ani jedni ani drudzy, więc stwierdziliśmy z mężem, ze teraz to MY jesteśmy najbliższa rodzina i robimy chcemy/ Tesciowie to juz zwłaszcza - odkąd się dowiedzieli z enie mam pracy,t o przestali się odzywać, zeby przypadkiem nei usłyszeć ze mamy jakiś porblem. Poradziliśmy sobie sami, to nas bardzo wzmocni ło jako związek. Ale teraz wszyscy wara od naszych planów i naszych pieniędzy (oczywieście cała rodzina jest zainteresowana ileż to ja teraz zarabiam). Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-10-29 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mówiłam brać mieszkanie wykończone do wprowadzenia, ale tu znowu teście mądrowali z moim mężem, a że z formalnościami sporo pomogli to siedziałam cicho ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam, Dori, u nas luzik. Trzymamy z mężem jeden front, to najważniejsze. teściowie lubią się chwalić tym co mamy albp gdzie pracujemy. Kiedy byłam bezrobotna, to nie byłby obciach w socjecie, gdyby się wydało. Ale teraz to już co innego... ![]() Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-10-29 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.