|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nasi znowu lubią się chwalić czego to my nie mamy, ale że na kredyt czy niewykończone to już nie dodają
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy się boi? Hmm... Nie raczej nie, ale nie jest w ogóle asertywny i nie potrafi odmówić, jest na każde zawołanie
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pracuje, pracuje... Ale na teściową nie ma rady :/ Jest wścibska i gra na uczuciach. Mieszkamy z moją mamą tymczasowo. W niedzielę wpadliśmy na chwilę do teściowej po drodze do mojej przyjaciólki, a ona potem dzwoni do mojej mamy, że sama musi siedzieć, że jej się nudzi, nie ma co robić. A na koniec do mojej mamy: zabrałaś mi mojego synka Normalnie padłam jak mi to mama powiedziała... Niech by tylko tak do mnie powiedziała... Zaraz byłby konflikt Dodam jeszcze, że sama oczywiście nie jest. Ma drugiego syna. Brat mojego Tż jest upośledzony umysłowo, ale w stopniu średnim. Jak ją widzę, to mi nie dobrze, a jak zaczyna ględzić to A teść nie lepszy. To taki typ pokroju teścia Butter, strasznie despotyczny
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
No i weszłyśmy na temat toskycznych teściów
![]() Dziewczyny olać to ważne, żeby nam się układało z Tżami, a teściów trzeba ścierpieć jako zło konieczne ![]() Miłego wieczoru, ja spadam
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się wszystkim tak przejmuję...
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Można sztukę "olewnictwa" opanować do perfekcji
![]() Ja opanowałam
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zapiszę się do Was na korepetycje
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
tak Was czytam i myślę sobie o moim przyszłym weselu (które stanęło pod znakiem zapytania, bo spadło już na mnie 5 plag egipskich i ostatnio nawet nie mam siły i chęci ruszać się z domu..za dużo tego jak na mnie i za bardzo boli - ale jak się pier*** to wszystko na raz..wiem), które chcemy sami sfinansować z Tżtem, gdyż wiemy jaka jest sytuacja naszych rodzin. i choć wiem, że gdybyśmy chcieli to by odkładali i pewnie nam pomogli, to nie chcemy się na to zgadzać..powiedzieliśmy im, że wesele wyprawiamy sami i dziękujemy za pomoc finansową. oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że rodzice będą się starali jak największą kwotę włożyć do koperty..ale mają rok na odkładanie spokojne i jeśli odłożą mniej to żadnej tragedii nie będzie. a i my będziemy mieli wszystko tak, jak chcemy. i tak sobie myślę, że nawet jakby sytuacja rodzinna była inna, to i tak organizowalibyśmy wszystko sami. jednak rozumiem ludzi, którzy zgadzają się na to, by wesele było sfinansowane przez rodziców.
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
już piątek !!! |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Piątek, piąteczek, piątunio ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Butter, GDZIE JEST MOJE SUSHI??
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, całe szczęście, że piątek wreszcie
![]() zamierzam porządnie odpocząć, przede wszystkim porządnie się wyspać. W dodatku mam sobotni poranek tylko dla siebie, bo tż musi iść do pracy, także to mój ulubiony układ weekendowy |
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mnie bierze jakies paskudztwo :/ pokasłuję,boli mnie gardło i jestem rozbita. Obym sie nie rozłozyła na weekend ,bo zapowiada się fajna pogoda i mielismyw planach trochę sie poszwendać. aaa..musze sie pochwalić ![]() nasza przeprowadzka jest pewna na 100% ,jakos sie finasowo ogarniamy powoli ![]() ciesze sie niezmiernie ,na darcie kotow z TZ o urzadzenie mieszkania także
Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-10-30 o 09:33 |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cwaniara Miśku mam pytanie na temat tego tuszu co okstatnio zakupiłaś Pupy ? Nadal polecasz, jesteś cały czas zadowolona ? Akurat muszę zakupić jakiś bo skończył mi się na szczęście niewypał Astora...tzn mogłabym go jeszcze używać ale nie daję rady i wyląduje w koszu
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... piątek
godzina 17 w piątek to mój najukochańszy moment tygodnia ![]() Cytat:
wczoraj byliśmy w 4 knajpach zaraz po pracy,potem przyjechała moja siostrzenica...a potem całkiem zapomniałam Wybacz Obiecuję poprawę...
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam nadal - naprawdę ładnie rzęsy maluje - niezłe firany spod niego wychodzą. Dobrze pogrubia, nie skleja, chociaż szczota duża (taka jak w diorshow, nie wiem, czy takie lubisz, bo ciężko się nią operuje, ale można się przyzwyczaić). Ma niestety jeden minus - trochę się kruszy i osypuje po całym dniu na oczach, ale ogólnie i tak jestem zadowolona. Baba w douglasie mi powiedziała, że trzeba myć mu szczoteczkę min. raz w tygodniu i miała rację, jak nie umyjesz, za dużo tuszu się zbiera na szczoteczce i zaczyna potem kleić rzęsy. Ale jak pilnujesz i myjesz, jest git a mam go już jakiś czas przecież. Nadal normalnie można używać. Zaryzykuj, moim zdaniem jest bardzo dobry, a nie kosztuje aż tak strasznie dużo. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- i znaleźliście chociaż jakąś knajpę? |
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super że jednak się udało Cytat:
Moim najukochańszym momentem tygodnia jest wtorek ![]() A piątek zazwyczaj do dupy..i tak w sobotę pracuję. Myślałam że może coś prezesa natchnie i ogłosi wolne na jutro...ale się przeliczyłam
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie najbardziej relaksującym czasem jest piątek wieczór- akurat po salsie, z perspektywą całego weekendu, coś pięknego |
||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię sobotę, jak wstanę wyspana. W piątek jestem zbyt zmęczona po całym tygodniu jednak i najczęściej chodzę dość wcześnie spać
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo...dzięki Ci ![]() Cytat:
Jeden hotel taki powiedzmy, że w miarę. wizualnie raczej średnio, ale kobietka otwarta na jakieś zmiany, menu fajne, żarcia dużo i wszystko w cenie zawarte...żarcie na stronie wygląda ładnie...sama nie wiem... Nie ważne, koniec gadek o ślubie i weselu moim... Ja mam tak samo, perspektywa całego weekendu, wolny czas, lenienie się...piątek wieczór to super czas!! |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sprzątam puste mieszkanie pod kątem lokatorów. Mam już dosyć tych stresów. Chce już być w nowym domu i się rozpakować.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż zdjęcia nowego mieszkanka, jak już się urządzicie
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że nie zabieramy mebli, bo w nowym mieszkaniu jest dosłownie wszystko. Więc się wydaje, że tylko ciuchy, rzeczy z kuchni i lazienki...a tyleeeee tego jest że normalnie nie ogarniam tego O_o Zdjęcia na pewno jakieś zrobię jak się rozpakujemy i posprzątamy ![]() A i jest tam kolejny + : duża szafa (2x taka jak obecnie mam). Co prawda minie troszkę czasu zanim będę dokupywać do niej ciuchy (w ten miesiąc posucha bo kaucje i prowizje dla pośrednika nas zjadły...) ale wszystko przede mną;] Zastanawia mnie jedna rzecz: gaz i prąd płaci się wg prognoz raz na 6 miesięcy taka prognoza jest i potem wyrównanie przychodzi (wg zużycia) no i to nie jest nic nadzwyczajnego bo tak mam i w obecnym mieszkaniu, ale..jak się liczy prognozę w przypadku nowego budynku czyli nigdy nie było zużycia więc wg czego to liczyć?;] Są pewnie jakieś "średnie", nie wiem.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

, nasi znowu lubią się chwalić czego to my nie mamy, ale że na kredyt czy niewykończone to już nie dodają

wczoraj byliśmy w 4 knajpach zaraz po pracy,potem przyjechała moja siostrzenica...a potem całkiem zapomniałam
Wybacz