Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 14:34   #4171
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A powiedz mi albo raczej powiedzcie dziewczyny z czego najlepiej kupić butki, by się stopa nie pociła i były wygodne? Chyba skórka nie? Tylko, że ze skórki to drogo znów ;/
w zasadzie to byciki muszą pasować do sukni więc najpierw do sukni musisz dobrać czy to ma być satyna, czy skórka czy coś pokryte koronką.. mi pani powiedziała że ja mam na dole sukni koronkę więc ona poleca mi gładkie buciki bo koronka i zdobienia na bucikach będą mi zaczepiały o koronkę na sukni i będzie mnie to wkurzalo przy chodzeniu więc ja będę szukała coś gładkiego.. chciałabym skórzane ale kurdę to już konkretniejszy wydatek bo ślubne skórzane buty nie są za tanie albo kupię jakąś podróbę skóry zeby tanio było.. nie wiem jeszcze.. ja bym chciała coś taniego bo w sumie butów nie widać ale jak spotkam coś śłicznego skórzanego to pewnie moja mama się podjara i znów mi każe kupić a nie oszczędzać..
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ooo włoski pielęgnujesz? Ty masz cudne te loki ahh ja bym chciała takie włosy jak Ty masz Tancerko
no to możemy się zamienić na głowy bo mi się znowu twoje piękne długie i proste włoski podobają
w tym tygodniu byłam u fryzjera podciąć włoski i teraz na maxa mam zamiar zabrać się za ich pielęgnację bo do ślubu to już tylko raz podetne im koncówki więc muszą być w super stanie mam cały szereg odżywek i będę się nimi ciapać
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Trochę mi głupio, ze tak Was zamęczam tym wszystkim, bo Wy to będziecie "przechodzić" wszystkie razem za jakiś czas
Muszę mniej pisać
no co ty my się bardzo cieszymy ze slubnych przygotowań innych wizażanek- a ty jesteś pierwsza więc szczególnie za ciebie będziemy kciuki trzymać
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:44   #4172
szana
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Garnitur Tż będzie szyty na wymiar i tak samo kamizelka.
Ale jak dziś założył koszulę, kamizelkę z fularem i marynarkę od tego garnituru to wyglądał obłędnie
Chociaż myślałam, że kamizelki w ogóle nie będzie, bo mi się nie podobają z zasady.
Przy jego delikatnej urodzie i jasnej karnacji naprawdę ten brąz super wygląda.

Trochę mi głupio, ze tak Was zamęczam tym wszystkim, bo Wy to będziecie "przechodzić" wszystkie razem za jakiś czas
Muszę mniej pisać
Fajnie a co to jest fular?wiem,może głupie pytanie ale nie wiem no a mogę o cenę garniaka spytać?
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to możemy się zamienić na głowy bo mi się znowu twoje piękne długie i proste włoski podobają
w tym tygodniu byłam u fryzjera podciąć włoski i teraz na maxa mam zamiar zabrać się za ich pielęgnację bo do ślubu to już tylko raz podetne im koncówki więc muszą być w super stanie mam cały szereg odżywek i będę się nimi ciapać
to dawaj Twoją a ja Ci moją prześlę moje to szoguny są zawsze marzyłam o kręconych takich jak Twoje mam taki sam zamiar jak Ty-do ślubu tylko jeszcze raz podciąć a tak to dbać

Kuba wskoczył mi na kolana i liże mnie po rękach,chyba zaraz zaśnie
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:45   #4173
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Wiesz co, idz do tesco i dogadaj sie z paniami w dziale obsługi tam gdzie stoją kosze, że Ty przyniesiesz z tesco rzeczy ktore chcesz aby znalazły się w koszu a one Ci to ładnie zrobią, ale powiedz w jakiej chcesz cenie i tez zrobią

dośc fajne i nie dorogie sa też na krakowskim w sklepie solidarności. To jest ten pasaż skelpów przed Lublinianką

ooo to nawet nie wiedziałam że można tak zrobić, bo właśnie byłam w Tesco i tam od 130zł się zaczynały, a w Leclercu po 220zł były. Ale one wszystkie chyba z alkoholem są, a ja nie chcę bo to właśnie drożej wychodzi, ale nie wiedziałam że można coś wyjąć, albo samemu skomponować Jeszcze teraz będę w okolicach drugiego leclerca wiec zajrze i tam i zobaczę, a jeśli nic nie będzie to pojadę do tej solidarności na Krakowskie albo jeszcze raz do tesco. Dzięki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:55   #4174
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

to dawaj Twoją a ja Ci moją prześlę moje to szoguny są zawsze marzyłam o kręconych takich jak Twoje mam taki sam zamiar jak Ty-do ślubu tylko jeszcze raz podciąć a tak to dbać
ciesz się że twoje marzenia się nie spełniły- szybciej mi byś tą moją głowę z powrotem odsyłała niż ci się wydaje tylko że ja już bym twojej nie oddała

jak tam Duac żel?? ja nie chcę zapeszyć ale widzę poprawę- to znaczy nic nowego mi nie wyskakuje ale strasznie wysusza buźkę- dziś musiałam 2 porcje kremu nałożyć

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

kurczę weszłam sobie na wątek panien młodych a raczej już żonek 2009 i już jedna chyba odejdzie od męża ale się smutno takie rzeczy czyta.. jeszcze z 10 lat po ślubie to jakos mozna to tłumaczyc ale 4 miesiące po slubie kosmos...
Stary 2009-10-29, 15:04   #4175
tancerka212
Zakorzenienie

kolejna KATE na allegro- rany ale mam ochotę ją znów założyć na siebie a przymiarka dopiero w czerwcu buuuuu tęsknię za moją sukienusią
Stary 2009-10-29, 15:05   #4176
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie a co to jest fular?wiem,może głupie pytanie ale nie wiem no a mogę o cenę garniaka spytać?
Dobre pytanie co to jest fular
Fular czy musznik to dla mnie wsio jedno Tutaj przykład:
http://szafa.pl/c1312693-smietankowa...re-cardin.html

Tż będzie miał kamizelkę i fular ecru w drobne prążki, nie żadne wzory.

A garnitur z szyciem na wymiar (chodzi o dłuższe rękawy i spodnie) ok. 1000zł nas wyjdzie, a garnitur naprawdę ładny i dobrej jakości

Cytat:
kurczę weszłam sobie na wątek panien młodych a raczej już żonek 2009 i już jedna chyba odejdzie od męża ale się smutno takie rzeczy czyta.. jeszcze z 10 lat po ślubie to jakos mozna to tłumaczyc ale 4 miesiące po slubie kosmos...
Nawet nie mów
My nie mamy łatwej sytuacji obecnie i nie wiem jak to będzie się kształtowało po ślubie, ale mam nadzieję, że trudności nas nie rozdzielą
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 15:08   #4177
szana
Zadomowienie

Cytat:
ciesz się że twoje marzenia się nie spełniły- szybciej mi byś tą moją głowę z powrotem odsyłała niż ci się wydaje tylko że ja już bym twojej nie oddała

jak tam Duac żel?? ja nie chcę zapeszyć ale widzę poprawę- to znaczy nic nowego mi nie wyskakuje ale strasznie wysusza buźkę- dziś musiałam 2 porcje kremu nałożyć

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

ja bym się nie zdziwiła jakby moja głowa była na drugi dzień z powrotem z żądaniem zwrotu Twojej
ja bym Twojej nie oddała,uwielbiam loczki mmm! moja mama ma takie piękne loczki a ja jakoś w ogóle po niej włosów nie mam,chyba tylko to,że są grube i dość mocne z Twoją głową wyglądała bym jak prawdziwa córeczka mamusi niet nie oddała bym za nic

no u mnie też trochę duac wysusza,ale też widzę poprawę oby było tylko lepiej A Ty też masz rozszerzone pory? i kurcze ja mam taki problem ,że buzię mam bardziej czerwoną od reszty ciała-ma inny kolor niż ciało nie wiem czemu tak mam i co mam na to poradzić?

zobaczę sobie potem na wątek PM2009,nie wiedziałam,że u jednej jest tak źle,eh straszne to jest jak tak krótko po ślubie dzieją się takie rzeczy,a może to tylko chwilowy kryzys związany z "docieraniem się"?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 15:15   #4178
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie też trochę duac wysusza,ale też widzę poprawę oby było tylko lepiej A Ty też masz rozszerzone pory? i kurcze ja mam taki problem ,że buzię mam bardziej czerwoną od reszty ciała-ma inny kolor niż ciało nie wiem czemu tak mam i co mam na to poradzić?
hmmmm ja z racji tłustej cery już po kilku godzinach mam rozszerzone pory i taką właśnie zaróżowioną bzydko buzię ale radzę sobie z tym łatwo po przebudzeniu mam ładną i świeżą buzię ale popołudniu na czerwoną i taką zmęczoną buzię świetnie działa woda termalna- kurcze taka woda a naprawdę życie mi ratuje do tego mam maseczkę wygładzającą i zwężającą pory do cery mieszanej i tłustej z Lirene- ok 15zl kosztuje cała tubka i jest niezastąpiona- używam jej już od długiego czasu jakieś 2 razy w tygodnie i obowiązkowo przed każdą imprezą i jest super. koniecznie musisz wypróbować na tą swoją różową buzię i rozszerzone pory- uwierz to działa
Stary 2009-10-29, 15:22   #4179
szana
Zadomowienie

Cytat:
kolejna KATE na allegro- rany ale mam ochotę ją znów założyć na siebie a przymiarka dopiero w czerwcu buuuuu tęsknię za moją sukienusią
piękna!!! wygląda niesamowicie! chyba sama ją przymierzę mogę?

Cytat:
Dobre pytanie co to jest fular
Fular czy musznik to dla mnie wsio jedno Tutaj przykład:
http://szafa.pl/c1312693-smietankowa...re-cardin.html

Tż będzie miał kamizelkę i fular ecru w drobne prążki, nie żadne wzory.

A garnitur z szyciem na wymiar (chodzi o dłuższe rękawy i spodnie) ok. 1000zł nas wyjdzie, a garnitur naprawdę ładny i dobrej jakości

Nawet nie mów
My nie mamy łatwej sytuacji obecnie i nie wiem jak to będzie się kształtowało po ślubie, ale mam nadzieję, że trudności nas nie rozdzielą
aaa musznik to już wiem jeśli w coś delikatnego to powinno być ładne i cena bardzo korzystna

coś się stało? pokłóciliście się? jest źle? chyba czegoś tu nie rozumiem

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
hmmmm ja z racji tłustej cery już po kilku godzinach mam rozszerzone pory i taką właśnie zaróżowioną bzydko buzię ale radzę sobie z tym łatwo po przebudzeniu mam ładną i świeżą buzię ale popołudniu na czerwoną i taką zmęczoną buzię świetnie działa woda termalna- kurcze taka woda a naprawdę życie mi ratuje do tego mam maseczkę wygładzającą i zwężającą pory do cery mieszanej i tłustej z Lirene- ok 15zl kosztuje cała tubka i jest niezastąpiona- używam jej już od długiego czasu jakieś 2 razy w tygodnie i obowiązkowo przed każdą imprezą i jest super. koniecznie musisz wypróbować na tą swoją różową buzię i rozszerzone pory- uwierz to działa
jesteś nie zastąpiona dla mnie dziękuję! już sobie zapisuję i jutro kupię co potrzeba a jaką wodę termalną najlepiej?
i oczywiście maseczkę zakupię,jejkuu dziękuję
a pytałam w 3 aptekach o krem ,który mi polecałaś-Humectan i nie mają mogą zamówić ale nie wiedzą jaka będzie cena
Stary 2009-10-29, 15:31   #4180
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
piękna!!! wygląda niesamowicie! chyba sama ją przymierzę mogę?

jesteś nie zastąpiona dla mnie dziękuję! już sobie zapisuję i jutro kupię co potrzeba a jaką wodę termalną najlepiej?
i oczywiście maseczkę zakupię,jejkuu dziękuję
a pytałam w 3 aptekach o krem ,który mi polecałaś-Humectan i nie mają mogą zamówić ale nie wiedzą jaka będzie cena
co do Kate to jasne że możesz ją przymierzyć!!!

a co do wody termalnej to ja używałam do tej pory wody z La Roche Posay i z Avene. obie są równie dobre więc po prostu kup tą która będzie tańsza w aptece- i domagaj się dodatkowo próbek bo jak się kupuje takie droższe apteczne kosmetyki to zawsze dać powinni próbki- ja ostatnio dostałam tyle że naprawdę były sporo warte- np sama tubka 15 ml kremu normaderm z Vichy czy kilka próbek Effaclaru K który za 30ml kosztuje 40zł a ja mam tych próbek z 15ml
a jeśli chodzi o Humektan to smiało możesz sobie zamówić tą mniejszą tubeczkę 30ml kremu- nie zapłacisz za niego drozej niż 15zł gwarantuję
Stary 2009-10-29, 15:38   #4181
szana
Zadomowienie

Wink Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
co do Kate to jasne że możesz ją przymierzyć!!!

a co do wody termalnej to ja używałam do tej pory wody z La Roche Posay i z Avene. obie są równie dobre więc po prostu kup tą która będzie tańsza w aptece- i domagaj się dodatkowo próbek bo jak się kupuje takie droższe apteczne kosmetyki to zawsze dać powinni próbki- ja ostatnio dostałam tyle że naprawdę były sporo warte- np sama tubka 15 ml kremu normaderm z Vichy czy kilka próbek Effaclaru K który za 30ml kosztuje 40zł a ja mam tych próbek z 15ml
a jeśli chodzi o Humektan to smiało możesz sobie zamówić tą mniejszą tubeczkę 30ml kremu- nie zapłacisz za niego drozej niż 15zł gwarantuję
to przymierzę Kate,super
zapytam w aptece,która tańsza i zapytać o próbki tak? jeszcze nigdy nie dostałam próbek do niczego nawet nie wiem jak się o nie domagać a ten Humektan wygląda tak http://www.domzdrowia.pl/39006,humektan-krem-100-g.html ? chcę tylko widzieć wizualnie mniej więcej żeby mi nie wcisnęli czegoś innego dziękuję jeszcze raz
idę na herbatkę z mamą potem będę papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 15:42   #4182
aicila
Rozeznanie

Witam wszystkie panny

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Tak sobie mysle,bo rozmawiacie tu o zespołach/dj bo my będziemy mieć małe ślub/wesele i nie wiem czy lepiej by było mieć dj-ja na weselu. Póki co mamy zespół,podpisaną umowe,zaliczki żadnej niewpłacaliśmy ale nie wiem czy jak się zrezygnuje to trzeba będzie zapłacić polowe,bo ktoś mi/nam tak powiedział.Musze zobaczyć jak jest/co jest w umowie.
ja chciała DJ choć wesele będę miała duże ale ani moi rodzice, ani teściowie się na to nie zgodzili, a jak pytałam o radę w sprawie wyboru zespołu (bo dla mnie wszystkie dziewczyny fałszują, a panowie nic lepiej nie śpiewają) to każdy z nich twierdził "że to nie ich sprawa, że my mamy podjąć decyzję". nie ma to jak konsekwencja w postępowaniu DJ nie bo nie i koniec, a zespół to sami sobie wybierzcie bo to wam się ma podobać, a nie nam rodzicom W końcu jakoś wybraliśmy, umowę mamy podpisaną, a w niej jest punkt, że strona, która zrezygnuje płaci połowę, więc zaliczka jest zbędna.

Cytat:
Wczoraj przeglądałam na innym forum fryzury slubne,noi zapisałam sobie pare.Chce mieć rozpuszczone włosy,może coś takiego:
Cytat:
madmuazelle mis ię podoba nr 2 i 4 ale tak, jak Tancia, na wesele włąśne w rozpuszczonych to ja nie pójdę, bo po kilku godzinach wyglądałabym, jak przez onko
mi też się podoba 2 i 4 fryzurka. za rozpuszczonymi włosami jest moja mama (takimi jak na 2 fotce) i wiem z doświadczenia, że takie mi się będą trzymały, ale ja wolę jakieś ładnie podpięcie

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 15:52   #4183
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa musznik to już wiem jeśli w coś delikatnego to powinno być ładne i cena bardzo korzystna

coś się stało? pokłóciliście się? jest źle? chyba czegoś tu nie
Ta kamizelka strasznie fajnie wydobywa ten kolor garnituru przez kontrast

Nie pokłóciliśmy się
Chodziło mi o trudną sytuację naszą z powodu braku pracy i niemożności znalezienia żadnej

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panny

ja chciała DJ choć wesele będę miała duże ale ani moi rodzice, ani teściowie się na to nie zgodzili, a jak pytałam o radę w sprawie wyboru zespołu (bo dla mnie wszystkie dziewczyny fałszują, a panowie nic lepiej nie śpiewają) to każdy z nich twierdził "że to nie ich sprawa, że my mamy podjąć decyzję". nie ma to jak konsekwencja w postępowaniu DJ nie bo nie i koniec, a zespół to sami sobie wybierzcie bo to wam się ma podobać, a nie nam rodzicom W końcu jakoś wybraliśmy, umowę mamy podpisaną, a w niej jest punkt, że strona, która zrezygnuje płaci połowę, więc zaliczka jest zbędna.
U nas na szczęście zaakceptowali nasz wybór.
Nawet moja mama stwierdziła, że sama by nas do DJ'a przkonywała gdybyśmy rozważali zespół
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:03   #4184
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to przymierzę Kate,super
zapytam w aptece,która tańsza i zapytać o próbki tak? jeszcze nigdy nie dostałam próbek do niczego nawet nie wiem jak się o nie domagać a ten Humektan wygląda tak http://www.domzdrowia.pl/39006,humektan-krem-100-g.html ? chcę tylko widzieć wizualnie mniej więcej żeby mi nie wcisnęli czegoś innego dziękuję jeszcze raz
idę na herbatkę z mamą potem będę papa
normalnie jak już poprosisz wodę termalną i pani ci ją poda i na kasę zacznie nabijać to mówisz "a czy dostanę jakieś próbki?" mi nie odmawiają tylko że ja te apteczne kosmetyki to kupuję w takich aptekach gdzie widać ze zajmują się sprzedażą ich i mają bogaty asortyment- wtedy na bank mają próbki. jak babka jakaś kompetentna będzie to rzuci okiem na twoją cerę i da ci coś do niej a jak nie to da ci byle co ale zawsze to za darmochę kosmetyki hehe ja dostałam oprocz kremików do buzi jeszcze peeling do stóp i 2 szampony- nie zmarnowało się
a humektan tak własnie wygląda- jest jeszcze pojemność 30ml i ja bym tą radziła na początek kupić żeby się przekonać czy pasuje

kiedy idziesz suknie mierzyć?
Stary 2009-10-29, 16:11   #4185
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ale dzis miałam meczacy dzien w pracy, robiłam podumowanie miesiaca i przez 2 godz szukałam 74 groszy masakra jakas,

toskaKrk brak pracy jest bardzo przytłaczajacy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:13   #4186
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja dzis jade podbic legitke, bo korzystam z komunikacji miejskiej, a wredne kanary pewnie zaraz po 31. pazdziernika oprocz biletow beda tez sprawdzac legitymacje no ale to tak przy okazji wizyty w bibliotece... bo tak podbic sama legitke to by mi sie nie chcialo tam fatygowac mam nadzieje, ze nie bedzie kolejek, bo caly pazdziernik glownie to mnie powstrzymywalo od zalatwienia tego wczesniej za to ta UJtowa to nie wiem czy kiedykolwiek podbije, bo akurat mam zajecia jak sekretariat jest nieczynny
nie podbilamTez jeżdżę MPK, ale mam miesięczny na legitymacji nabity wiec może jak zobacza legitke to nie odwórca w poniedziałek, żeby oblukać nakeljkę

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Wie ktos jak to jest z zarciem dla orkiestry bo jak mam wydac jeszcze tysiac dodatkowo na orkiestre to mi sie srednio widzi
Czy moze umawia sie z nimi ze podajemy im tylko obiad i zakaski na stole plus ciasto , owoce i napoje??to wtedy wydaje mi sie mniej tego wychodzi?
ja sie zapytam w restauracji jak sie robi z obsługa, póki co liczę te 8 osób po normalnej cenie.

Cytat:
a u mnie też jest możliwość zeby za zespół, kamerzystę itp płacić połowę stawki ale pani na sali powiedziała że to nieeleganckie tak w pewnym momencie podać gościom jedzenie a zespół niech się patrzy i że mimo jest taka możliwość to ona nie poleca- i ja się z tym w pełni zgadzam. zaoszczędzę parę złotych a wyjdę na sknerę i na jakiegoś dziada że zespołowi tylko połowę dań podałam a na połowę będą się gapić jak goście jedzą.. moim zdaniem takie oszczędzanie jest szczególnie nieeleganckie
tez myslę, ze nieładnie tak oszczędzać, dlatego dopóki nie wiem jak obsługe traktuje moja restauracja licze ich normalnie

Cytat:
chciałabym mieć takie długie włosy jak ta pani z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1256823249
ale w rozpuszczonych włosach na własne wesele w żyyyyciu nie pójdę bo bym z niego wróciła jako jeden wielki kołtuno-klusek
ja mam takie i nie poszłabym w rozpuszczonych

Cytat:
A powiedz mi albo raczej powiedzcie dziewczyny z czego najlepiej kupić butki, by się stopa nie pociła i były wygodne? Chyba skórka nie? Tylko, że ze skórki to drogo znów ;/
Z gore texu, ale nie na ślub tylko do chodzeniaNa ślub ze skóry

Cytat:

dlatego jak ktoś ma problemy i wątpliwości przed ślubem to nie powinien brać ślubu.

Cytat:
Ta kamizelka strasznie fajnie wydobywa ten kolor garnituru przez kontrast

Nie pokłóciliśmy się
Chodziło mi o trudną sytuację naszą z powodu braku pracy i niemożności znalezienia żadnej

U nas na szczęście zaakceptowali nasz wybór.
Nawet moja mama stwierdziła, że sama by nas do DJ'a przkonywała gdybyśmy rozważali zespół
obydwoje nie mozecie znaleźć? Mogę Ci podesłac kontakt do babki, która do mnie wczoraj dzwoniła w sprawie pracy, o ile znacie język niemiecki, holenderski albo francuski, bo to jest praca po angielsku i trzeba tez znać dobrze któryś z tych języków.

Ja juz po uczelniIde cos zjeść, bo póki co zjadłam batonika musli
Stary 2009-10-29, 16:30   #4187
tancerka212
Zakorzenienie

a ja podbiłam legitymację ale się chamsko musiałam wepchać do dziekanatu bo panie sa tam tak nierozgarnięte ze załatwianie czegokolwiek trwa tam wieki.. kolejka była kosmiczna i ja w niej oczywiście stałam ale stałam stałam i stałam a tu już czas moich zajęć nastał i po prostu weszłam z inną koleżanką- mam nadzieję że inni z tej kolejki mnie nie zapamiętali bo jak mnie dorwą gdzieś w ciemnej ulicy to będę miała ale tak to bym tam jeszcze ze 2 godziny stała..
ja za to musze uaktualizować moją legitkę w MPK- nie wiem po co po podbiciu legitymacji elektronicznej każą nam jeszcze aktualizować ją w MPK
Stary 2009-10-29, 16:33   #4188
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja podbiłam legitymację ale się chamsko musiałam wepchać do dziekanatu bo panie sa tam tak nierozgarnięte ze załatwianie czegokolwiek trwa tam wieki.. kolejka była kosmiczna i ja w niej oczywiście stałam ale stałam stałam i stałam a tu już czas moich zajęć nastał i po prostu weszłam z inną koleżanką- mam nadzieję że inni z tej kolejki mnie nie zapamiętali bo jak mnie dorwą gdzieś w ciemnej ulicy to będę miała ale tak to bym tam jeszcze ze 2 godziny stała..
ja za to musze uaktualizować moją legitkę w MPK- nie wiem po co po podbiciu legitymacji elektronicznej każą nam jeszcze aktualizować ją w MPK
ja mam bilet miesięczny własne na legitymacji elektronicznej 2w1
Stary 2009-10-29, 16:45   #4189
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja mam bilet miesięczny własne na legitymacji elektronicznej 2w1
ja też a nawet bilet 3 miesięczny mam a nie miesięczny
a ja myslałam że ty autem do szkoły jeździsz
Stary 2009-10-29, 16:54   #4190
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też a nawet bilet 3 miesięczny mam a nie miesięczny
a ja myslałam że ty autem do szkoły jeździsz
jeżdzę autem, ale z uczelni na Rynek podjeżdżam tramwajem, czasem tez nie biore auta, bo jadę z tata albo bratem i wtedy jeżdżę MPKA jak wiem, ze będe po południu wracac z tż to czasem tez zostawiam u niego pod blokiem i jade na uczelnię MPK, sa różne konfiguracjeW kazdym razie posiadanie i używanie auta nie wyklucza korzystyania z MPK
Tez bym mogła miec trzymiesięczny a nawet roczny jak taki istniejeNawet sobie sprawdzę czy nie wyszłoby mi taniej, bo teraz mam na wszystkie linie codziennie za 47 zł miesięcznie, sprawdze ile jest bez weekendów, bo w weekendy zawsze jeżdżę autem a jak jadę na podyplomowe to parkuję pod samą uczelnią, może zaoszczędzę
Stary 2009-10-29, 17:22   #4191
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jeżdzę autem, ale z uczelni na Rynek podjeżdżam tramwajem, czasem tez nie biore auta, bo jadę z tata albo bratem i wtedy jeżdżę MPKA jak wiem, ze będe po południu wracac z tż to czasem tez zostawiam u niego pod blokiem i jade na uczelnię MPK, sa różne konfiguracjeW kazdym razie posiadanie i używanie auta nie wyklucza korzystyania z MPK
Tez bym mogła miec trzymiesięczny a nawet roczny jak taki istniejeNawet sobie sprawdzę czy nie wyszłoby mi taniej, bo teraz mam na wszystkie linie codziennie za 47 zł miesięcznie, sprawdze ile jest bez weekendów, bo w weekendy zawsze jeżdżę autem a jak jadę na podyplomowe to parkuję pod samą uczelnią, może zaoszczędzę
no sprawdź sobie sprawdź ja płacę teraz za 3 miesięczny na 1 linię 70zł czyli za miesiąc wychodzi 23zł a mogę jeździć kilkoma liniami bo jeźdżą po tej samej trasie ale u ciebie pewnie tylko na wszystkie linie zda egzamin.. u mnie teraz wprowadzili 5 miesięczne bilety ale nie kupowałam bo rok akademicki trwa 9 miesięcy więc musiałabym kupić 1- 5 miesięczny, 1-3 miesięczny i 1 jednomiesięczny więc bardziej mi się opłaca 3 -3 miesięczne
Stary 2009-10-29, 17:32   #4192
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

obiecuję, że jeszcze kiedyś poklikam z Wami dłużej

pozdrrrrrrawiam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:36   #4193
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a to ciekawe, bo nie jestem wielką babą z potężną klata a dobrze się czuję w 70 i 75Teraz jak będe kupowac stanik to poszukam tego 60-65D i zobaczymy jak to wyjdzie w praniuMi sie nie ma co poprawiać w ksztalcie i jędrności, bo mam nieduze piersi i same w sobie mają ładny kształt i są jędrne a stanik sie musi po prostu do nich dopasowac a nie je kształtować
Ja mam tak samo. Ale po noszeniu uświadomionego stanika TŻ stwierdził, że chyba coś mi piersi urosły. Więc nawet z takimi ładnymi jędrnymi coś można zdziałać na plus

A co do jeżdżenia do pracy i na uczelnię. Ja na szczęście na zajęcia mogę chodzić pieszo, bo mam tylko 15 minut. I nie opłaca mi się tramwajem jechać, bo na jednym moście są taki korki, że potrafi stać 10-15 minut... Ale niestety ze względu na pracę musiałam kupić miesięczny, bo za daleko mam Dobrze chociaż, że bezpośredni spod uczelni i spod domu (bo z różnych miejsc jeżdżę). Teoretycznie mogłabym wziąć auto, bo TŻ ma 5 minut pieszo do pracy, ale są tak masakryczne korki o 16, że nawet tłukąc się pół godziny tramwajem, jestem szybciej niż gdybym jechała autem...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:37   #4194
madmuazelle
BAN stały

lusmarija,pojawiasz się i znikasz i znikasz.....

No kumpela pojechała,jutro jedziemy do niej na kawe.My zjedliśmy obiad noi dostałam telefon i jutro mam ważne spotkanie o 16.Trzymajcie kciuki.
Mówicie,że rozpuszczone są be dla Was,hm ja jeszcze to przemysle ale na 98% jestem za rozpuszczonymi wlosami.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:42   #4195
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
lusmarija,pojawiasz się i znikasz i znikasz.....
" już taki jestem zimny .... "

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:51   #4196
obca7
Wtajemniczenie

Cześć Ja tak ja Lusi pojawiam się i znikam
Nie mam czasu na nic Na necie jestem z doskoku no ale niedługo bedzie lepiej
Dzisiaj wyrywam się z domu i spotykam z dwoma kumpelami Babski wieczór się szykuje bo już dawno się nie widziałyśmy będzie Cieszę się bardzo na to spotkanie
Tak pobieżnie przeczytałam co tu napisałyście
Ja za orkiestre i fotografa płacę normnalną stawke za dzieci tez obojętnie ile maja lat. dlatego dzieci będa tylko z najbliższej rodziny.
A o fryzurce nie myślę, jaką fryzjerka mi zrobi taką będę miała Mało istotne to dla mnie. Włosy specjalnie zapuszczam na wesele(chociaż mam ich już dosyc i chce moje krótkie) i coś mi wymyśli A, że czeszę sie tam już 6 lat to na pewno się nie zawiodę i będe zadowolona A fryzur już tyle miałam, że szok: jak oglądam zdjęcia to widać za każdym razem coś innego

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-29 o 17:52
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 18:05   #4197
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ah jaka miłość. Nawet ładna ta suknia.

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
No widzisz tak to jest z rodziną,tak źle tak niedobrze.Ciężko im dogodzić.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
" już taki jestem zimny .... "
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 18:08   #4198
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy??? pytam się kiedy???
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
no następna
Stary 2009-10-29, 18:15   #4199
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no następna
No cóż... Zamieniłam się w kurę domową w tym tygodniu i czasu brak. Mama obiady już gotuje, ale nic innego praktycznie robić nie może. Ja jeżdze po zakupy, piorę, prasuje itp. W koncu zawsze wszystko w domu robiłam no ale nie sama. Jedna to, druga tamto ibyło porobione.Ale nie narzekam, trzeba się wprawiać.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 18:15   #4200
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no sprawdź sobie sprawdź ja płacę teraz za 3 miesięczny na 1 linię 70zł czyli za miesiąc wychodzi 23zł a mogę jeździć kilkoma liniami bo jeźdżą po tej samej trasie ale u ciebie pewnie tylko na wszystkie linie zda egzamin.. u mnie teraz wprowadzili 5 miesięczne bilety ale nie kupowałam bo rok akademicki trwa 9 miesięcy więc musiałabym kupić 1- 5 miesięczny, 1-3 miesięczny i 1 jednomiesięczny więc bardziej mi się opłaca 3 -3 miesięczne
nic tańszego mi się nie opłaca z tego co widzialam a jeżdżę kilkoma liniami, w zależności od tego gdzie jadę i jaki mam humor - jak chce długo jechac jade tramwajem a jak szybko autobusem albo zależy od której strony chce gdzies podjechać, albo jak nie chcę się cisnąc z ludem to wyboeram mneij zatloczone linie, az sobie teraz uświadomiłam jakie to logistyczne przedsięwzięcie

Cytat:
cześć

pozdrrrrrrawiam
wstydziłabys sie gaduło, cały czas na wizażu

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo. Ale po noszeniu uświadomionego stanika TŻ stwierdził, że chyba coś mi piersi urosły. Więc nawet z takimi ładnymi jędrnymi coś można zdziałać na plus

A co do jeżdżenia do pracy i na uczelnię. Ja na szczęście na zajęcia mogę chodzić pieszo, bo mam tylko 15 minut. I nie opłaca mi się tramwajem jechać, bo na jednym moście są taki korki, że potrafi stać 10-15 minut... Ale niestety ze względu na pracę musiałam kupić miesięczny, bo za daleko mam Dobrze chociaż, że bezpośredni spod uczelni i spod domu (bo z różnych miejsc jeżdżę). Teoretycznie mogłabym wziąć auto, bo TŻ ma 5 minut pieszo do pracy, ale są tak masakryczne korki o 16, że nawet tłukąc się pół godziny tramwajem, jestem szybciej niż gdybym jechała autem...
gdybym miala 15 minut pieszo tez bym nie jeździla MPK, z reszta jak mam humor i nie jest mi zimno to chodzę z uczelni na Rynek pieszo , czyli jakieś 5 przystankówJa zdecydowanie wolę stać w korku w aucie gdzie mam radyjko i nikt mi nad uchem nie kaszle i nie sapieU nas kazde z nas ma swoje auto, wiec nie ma dylematu, że jedno drugiemu zabiera, ale gdybyśmy mieli jedno i bysmy razem mieszkali to auto brałaby ta osoba, która ma dalej do pracy. A teraz jak mam zajęcia na podyplomie w weekendy i tż ma pracująca sobotę(a ma zawsze jedną w miesiącu) to po niego podjeżdżam i jedziemy moim autkiem, bo mam zajęcia jakieś 300 m od jego biura

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Nie mam czasu na nic Na necie jestem z doskoku no ale niedługo bedzie lepiej
Dzisiaj wyrywam się z domu i spotykam z dwoma kumpelami Babski wieczór się szykuje bo już dawno się nie widziałyśmy będzie Cieszę się bardzo na to spotkanie
Tak pobieżnie przeczytałam co tu napisałyście
Ja za orkiestre i fotografa płacę normnalną stawke za dzieci tez obojętnie ile maja lat. dlatego dzieci będa tylko z najbliższej rodziny.
A o fryzurce nie myślę, jaką fryzjerka mi zrobi taką będę miała Mało istotne to dla mnie. Włosy specjalnie zapuszczam na wesele(chociaż mam ich już dosyc i chce moje krótkie) i coś mi wymyśli A, że czeszę sie tam już 6 lat to na pewno się nie zawiodę i będe zadowolona A fryzur już tyle miałam, że szok: jak oglądam zdjęcia to widać za każdym razem coś innego
fajnie, że sie dobrze czułas w kazdej fryzurce od tego fryzjeraJa mam taki problem, ze mogę się źle czuc w czyms co mi fryzjerka wymyśli. Mam teraz wizję nie-kucyka i zobaczymy czy fryzjerowi się uda to zrealizowac i co w ogole powie na taki pomysłW ogóle to mi sie podobają fryzury ala lata 50.W ogóle ostatnio czerwona szminka i eyeliner nawet poszedł w ruch, jakies takie mam klimatyMyślicie, ze eyeliner i czerwona szminka pasują na ślub????Sprobuje poszukac fotek PM w takim wydaniu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości