|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
albo kupię jakąś podróbę skóry zeby tanio było.. nie wiem jeszcze.. ja bym chciała coś taniego bo w sumie butów nie widać ale jak spotkam coś śłicznego skórzanego to pewnie moja mama się podjara i znów mi każe kupić a nie oszczędzać.. Cytat:
w tym tygodniu byłam u fryzjera podciąć włoski i teraz na maxa mam zamiar zabrać się za ich pielęgnację bo do ślubu to już tylko raz podetne im koncówki więc muszą być w super stanie mam cały szereg odżywek i będę się nimi ciapaćCytat:
|
|
#4172 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
a co to jest fular?wiem,może głupie pytanie ale nie wiem noCytat:
moje to szoguny są![]() Kuba wskoczył mi na kolana i liże mnie po rękach,chyba zaraz zaśnie
|
||
|
|
|
#4173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to nawet nie wiedziałam że można tak zrobić, bo właśnie byłam w Tesco i tam od 130zł się zaczynały, a w Leclercu po 220zł były Jeszcze teraz będę w okolicach drugiego leclerca wiec zajrze i tam i zobaczę, a jeśli nic nie będzie to pojadę do tej solidarności na Krakowskie albo jeszcze raz do tesco. Dzięki
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam Duac żel?? ja nie chcę zapeszyć ale widzę poprawę- to znaczy nic nowego mi nie wyskakuje ale strasznie wysusza buźkę- dziś musiałam 2 porcje kremu nałożyć---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- kurczę weszłam sobie na wątek panien młodych a raczej już żonek 2009 i już jedna chyba odejdzie od męża ale się smutno takie rzeczy czyta.. jeszcze z 10 lat po ślubie to jakos mozna to tłumaczyc ale 4 miesiące po slubie kosmos...
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna KATE na allegro- rany ale mam ochotę ją znów założyć na siebie
a przymiarka dopiero w czerwcu buuuuu tęsknię za moją sukienusią
|
#4176 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fular czy musznik to dla mnie wsio jedno Tutaj przykład:http://szafa.pl/c1312693-smietankowa...re-cardin.html Tż będzie miał kamizelkę i fular ecru w drobne prążki, nie żadne wzory. A garnitur z szyciem na wymiar (chodzi o dłuższe rękawy i spodnie) ok. 1000zł nas wyjdzie, a garnitur naprawdę ładny i dobrej jakości Cytat:
![]() My nie mamy łatwej sytuacji obecnie i nie wiem jak to będzie się kształtowało po ślubie, ale mam nadzieję, że trudności nas nie rozdzielą
|
|
#4177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym Twojej nie oddała,uwielbiam loczki mmm! moja mama ma takie piękne loczki a ja jakoś w ogóle po niej włosów nie mam,chyba tylko to,że są grube i dość mocne z Twoją głową wyglądała bym jak prawdziwa córeczka mamusi niet nie oddała bym za nic ![]() no u mnie też trochę duac wysusza,ale też widzę poprawę A Ty też masz rozszerzone pory? i kurcze ja mam taki problem ,że buzię mam bardziej czerwoną od reszty ciała-ma inny kolor niż ciało nie wiem czemu tak mam i co mam na to poradzić? zobaczę sobie potem na wątek PM2009,nie wiedziałam,że u jednej jest tak źle,eh straszne to jest jak tak krótko po ślubie dzieją się takie rzeczy,a może to tylko chwilowy kryzys związany z "docieraniem się"? |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4179 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę?Cytat:
jeśli w coś delikatnego to powinno być ładne![]() coś się stało? pokłóciliście się? jest źle? chyba czegoś tu nie rozumiem ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
a jaką wodę termalną najlepiej?![]() i oczywiście maseczkę zakupię,jejkuu dziękuję a pytałam w 3 aptekach o krem ,który mi polecałaś-Humectan i nie mają mogą zamówić ale nie wiedzą jaka będzie cena
|
|||
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wody termalnej to ja używałam do tej pory wody z La Roche Posay i z Avene. obie są równie dobre więc po prostu kup tą która będzie tańsza w aptece- i domagaj się dodatkowo próbek bo jak się kupuje takie droższe apteczne kosmetyki to zawsze dać powinni próbki- ja ostatnio dostałam tyle że naprawdę były sporo warte- np sama tubka 15 ml kremu normaderm z Vichy czy kilka próbek Effaclaru K który za 30ml kosztuje 40zł a ja mam tych próbek z 15ml a jeśli chodzi o Humektan to smiało możesz sobie zamówić tą mniejszą tubeczkę 30ml kremu- nie zapłacisz za niego drozej niż 15zł gwarantuję
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapytam w aptece,która tańsza i zapytać o próbki tak? jeszcze nigdy nie dostałam próbek do niczego nawet nie wiem jak się o nie domagać dziękuję jeszcze razidę na herbatkę z mamą potem będę papa
|
|
|
|
|
#4182 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie panny
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie pokłóciliśmy się ![]() Chodziło mi o trudną sytuację naszą z powodu braku pracy i niemożności znalezienia żadnej ![]() Cytat:
Nawet moja mama stwierdziła, że sama by nas do DJ'a przkonywała gdybyśmy rozważali zespół
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja te apteczne kosmetyki to kupuję w takich aptekach gdzie widać ze zajmują się sprzedażą ich i mają bogaty asortyment- wtedy na bank mają próbki. jak babka jakaś kompetentna będzie to rzuci okiem na twoją cerę i da ci coś do niej a jak nie to da ci byle co ale zawsze to za darmochę kosmetyki hehe ja dostałam oprocz kremików do buzi jeszcze peeling do stóp i 2 szampony- nie zmarnowało sięa humektan tak własnie wygląda- jest jeszcze pojemność 30ml i ja bym tą radziła na początek kupić żeby się przekonać czy pasuje kiedy idziesz suknie mierzyć?
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale dzis miałam meczacy dzien w pracy, robiłam podumowanie miesiaca i przez 2 godz szukałam 74 groszy masakra jakas,toskaKrk brak pracy jest bardzo przytłaczajacy
|
#4186 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jeżdżę MPK, ale mam miesięczny na legitymacji nabity wiec może jak zobacza legitke to nie odwórca w poniedziałek, żeby oblukać nakeljkę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na ślub ze skóry![]() Cytat:
Cytat:
Ja juz po uczelni Ide cos zjeść, bo póki co zjadłam batonika musli
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
a ja podbiłam legitymację ale się chamsko musiałam wepchać do dziekanatu bo panie sa tam tak nierozgarnięte ze załatwianie czegokolwiek trwa tam wieki.. kolejka była kosmiczna i ja w niej oczywiście stałam ale stałam stałam i stałam a tu już czas moich zajęć nastał i po prostu weszłam z inną koleżanką- mam nadzieję że inni z tej kolejki mnie nie zapamiętali bo jak mnie dorwą gdzieś w ciemnej ulicy to będę miała
ja za to musze uaktualizować moją legitkę w MPK- nie wiem po co po podbiciu legitymacji elektronicznej każą nam jeszcze aktualizować ją w MPK
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
a nawet bilet 3 miesięczny mam a nie miesięczny![]() a ja myslałam że ty autem do szkoły jeździsz
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wiem, ze będe po południu wracac z tż to czasem tez zostawiam u niego pod blokiem i jade na uczelnię MPK, sa różne konfiguracje W kazdym razie posiadanie i używanie auta nie wyklucza korzystyania z MPK![]() Tez bym mogła miec trzymiesięczny a nawet roczny jak taki istnieje
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę jeździć kilkoma liniami bo jeźdżą po tej samej trasie ale u ciebie pewnie tylko na wszystkie linie zda egzamin.. u mnie teraz wprowadzili 5 miesięczne bilety ale nie kupowałam bo rok akademicki trwa 9 miesięcy więc musiałabym kupić 1- 5 miesięczny, 1-3 miesięczny i 1 jednomiesięczny więc bardziej mi się opłaca 3 -3 miesięczne
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
obiecuję, że jeszcze kiedyś poklikam z Wami dłużej pozdrrrrrrawiam
|
#4193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do jeżdżenia do pracy i na uczelnię. Ja na szczęście na zajęcia mogę chodzić pieszo, bo mam tylko 15 minut. I nie opłaca mi się tramwajem jechać, bo na jednym moście są taki korki, że potrafi stać 10-15 minut... Ale niestety ze względu na pracę musiałam kupić miesięczny, bo za daleko mam Dobrze chociaż, że bezpośredni spod uczelni i spod domu (bo z różnych miejsc jeżdżę). Teoretycznie mogłabym wziąć auto, bo TŻ ma 5 minut pieszo do pracy, ale są tak masakryczne korki o 16, że nawet tłukąc się pół godziny tramwajem, jestem szybciej niż gdybym jechała autem...
|
|
|
|
|
#4194 |
|
BAN stały
|
lusmarija,pojawiasz się i znikasz i znikasz.....
![]() No kumpela pojechała,jutro jedziemy do niej na kawe.My zjedliśmy obiad noi dostałam telefon i jutro mam ważne spotkanie o 16.Trzymajcie kciuki. Mówicie,że rozpuszczone są be dla Was,hm ja jeszcze to przemysle ale na 98% jestem za rozpuszczonymi wlosami. |
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
" już taki jestem zimny .... "
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja tak ja Lusi pojawiam się i znikam![]() Nie mam czasu na nic Na necie jestem z doskoku no ale niedługo bedzie lepiej Dzisiaj wyrywam się z domu i spotykam z dwoma kumpelami Babski wieczór się szykuje bo już dawno się nie widziałyśmy Cieszę się bardzo na to spotkanie Tak pobieżnie przeczytałam co tu napisałyście ![]() Ja za orkiestre i fotografa płacę normnalną stawke za dzieci tez obojętnie ile maja lat. dlatego dzieci będa tylko z najbliższej rodziny. A o fryzurce nie myślę, jaką fryzjerka mi zrobi taką będę miała Mało istotne to dla mnie. Włosy specjalnie zapuszczam na wesele(chociaż mam ich już dosyc i chce moje krótkie) i coś mi wymyśli A, że czeszę sie tam już 6 lat to na pewno się nie zawiodę i będe zadowolona A fryzur już tyle miałam, że szok: jak oglądam zdjęcia to widać za każdym razem coś innego
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-29 o 18:52 |
|
|
|
#4197 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet ładna ta suknia. Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy??? pytam się kiedy???
![]() no następna ![]()
|
#4199 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż... Zamieniłam się w kurę domową
w tym tygodniu i czasu brak. Mama obiady już gotuje, ale nic innego praktycznie robić nie może. Ja jeżdze po zakupy, piorę, prasuje itp. W koncu zawsze wszystko w domu robiłam no ale nie sama. Jedna to, druga tamto ibyło porobione.Ale nie narzekam, trzeba się wprawiać.![]()
|
#4200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo zależy od której strony chce gdzies podjechać, albo jak nie chcę się cisnąc z ludem to wyboeram mneij zatloczone linie, az sobie teraz uświadomiłam jakie to logistyczne przedsięwzięcieCytat:
![]() Cytat:
Ja zdecydowanie wolę stać w korku w aucie gdzie mam radyjko i nikt mi nad uchem nie kaszle i nie sapie U nas kazde z nas ma swoje auto, wiec nie ma dylematu, że jedno drugiemu zabiera, ale gdybyśmy mieli jedno i bysmy razem mieszkali to auto brałaby ta osoba, która ma dalej do pracy. A teraz jak mam zajęcia na podyplomie w weekendy i tż ma pracująca sobotę(a ma zawsze jedną w miesiącu) to po niego podjeżdżam i jedziemy moim autkiem, bo mam zajęcia jakieś 300 m od jego biura![]() Cytat:
Ja mam taki problem, ze mogę się źle czuc w czyms co mi fryzjerka wymyśli. Mam teraz wizję nie-kucyka i zobaczymy czy fryzjerowi się uda to zrealizowac i co w ogole powie na taki pomysł W ogóle to mi sie podobają fryzury ala lata 50. W ogóle ostatnio czerwona szminka i eyeliner nawet poszedł w ruch, jakies takie mam klimaty Myślicie, ze eyeliner i czerwona szminka pasują na ślub????Sprobuje poszukac fotek PM w takim wydaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

albo kupię jakąś podróbę skóry zeby tanio było.. nie wiem jeszcze.. ja bym chciała coś taniego bo w sumie butów nie widać ale jak spotkam coś śłicznego skórzanego to pewnie moja mama się podjara i znów mi każe kupić a nie oszczędzać..
Ty masz cudne te loki ahh ja bym chciała takie włosy jak Ty masz Tancerko
mam cały szereg odżywek i będę się nimi ciapać

kosmos...