|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
T'ai ja tez nie potrafię żyć bez chleba. muszę się czymś dopchać
i aj chcę schudnąć ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Uciekam spać. dobranoc
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam kilka zaproszeń, więc w razie czego ja to ja.
Tylko nie wszystkie jeszcze znalazłam/zidentyfikowałam. |
|
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że u mnie też odbędą się targi ślubne 12 grudnia
i chyba się powstrzymamy z zespołem do tego czasu---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
Edytowane przez laborek Czas edycji: 2009-10-29 o 22:06 |
|
|
|
#1954 |
|
Rozeznanie
|
laborek, tak, ale byłambym wdzęczna, gdybyś edytowała posta i usunęła moje imię, tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
ok rozumiem
![]() ja właśnie dlatego nie zapisze się narazie do tego klubu na NK zbyt rozpoznawalny login mam
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa nie dąło się zainstalować Windowsa DT i mam znowu Xp ... no ale dobre i to. Już myślałam ze nie zrobi mi z tym dzisiaj i będę odcięta od świata. Się tak przestraszyłam
a potem pomyślałam, że głupia jestem skoro tak histeryzuje Dobranoc dziewuszeczki Jutro jak ogarnę kompa pochwalę sie drożdżówkami bo pyyyyyszne były. Z tym ze wszystko mi już zjedli
|
|
|
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jesteśmy już dwie z sala Przybyszówka No powiem Ci piękna sala -całkiem znajoma A co do South beah to własnie na niej schudłam te 9 kg bez efektu jojo. A przytyłam z mojej winy po 2 latach od diety - eekt rzucania sie na lodowkę i zajadania stresów.... i teraz ponownie South Beach... Jak schudnę 10 kg to będe szczęśliwa,a wiem,że da się .... nie moge tylko wchodzic do sklepu z chipsami-dzisiaj mi slinka ciekła jak patrzyłam na półke w sklepie Ale mam po drodze do szkoły taki kiosk warzywniak i tam sobei co ranek kupuje jakiegos owoca żeby nie jeść złych rzeczy (choć łamię troszkę zasady South beach-ale zawsze łamałamDla mnie to priorytet. Chce schudnąc. Kiedyś ważyłam 59 kg-schudłam na tej diecie do 50 kg-51 kg. Potem trzymałam wagę w okolicach 53 kg bardzo długo. A po maturze....nie wiem co mi się stało.... najpierw 59 kg,potem 61, 65, 68 - potem po operacji 65 kg-a teraz jak doszłam do siebie po wszystkim znów 68-69..... az płacze jak tak patrze jaka byłam ładna kiedyś z figury. choc nie narzekam bo mam talie i od pasa w góre uwazam sie za w porządku. Ale ta dupa i uda za przeproszeniem..... ![]() Jak schudne te 10 kg to padnę z radości. a czas daję sobie do wrzesnia za rok ![]() Ale ciężko sie zmobilizować.... jak coś to będę wam płakała do ekranu bo wizaż pomaga
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
Ja w dietowaniu dobra nie jestem. W sumie nigdy wcześniej nie miałam potrzeby. Ale odkąd wyjechałam na studia ... no, trochę się przytyło.
No i jestem fanką makaronów niestety. |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka to trzymam kciuki, żeby Ci się udało
ja w wakacje próbowałam troszke schudnąć, ale i tak nie jest źle bo przy wzroście 168cm ważę 58 kilo.ale trochę bym chciała i tak![]() W avatarze mam zdjęcie z sesji nie moge go umieścic w załączniku, nie wiem czemu.........cos sie wiesza![]() No teraz to naprawde ide spać-buziaki
|
|
|
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
No no no, sesja zapowiada się super
|
|
|
|
#1961 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja żeby trafić na rocznicę ślubu rodziców to bym musiała czekać do 2012. ale ja nie chcę w październiku, zawsze mi się marzył ślub w lecie Cytat:
smaczne drugie śniadanie miałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrówka życzę Cytat:
powiem Ci, że teraz w ogóle te święta tracą swój smak. wszystko przez te święta w sklepach. kto to widział 2 listopada choinki, bombki, lampki. brakuje tylko kolęd. aj. wsie... u mnie, wystarczyło pojawić się na pogrzebie z Tż i już ciotka która prowadzi kronikę rodzinną wpisała, że jestem po ślubie. Tylko skąd ona miała takie informacje. może jeszcze dzieci mam?? chciałabym zobaczyć tą kronikę ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- co do odchudzania t ja jak byłam na diecie to jadłam wszystko, tylko w małych ilościach no ale ruch obowiązkowo. teraz z tym krucho. chciałabym spowrotem wrócić do 59-60 kg. muszę się zmobilizować. tym bardziej, jak chcę założyć tą suknię ![]() pisałyście jeszcze o mieszkaniu. my chcemy kupić mieszkanie teściowej. w ten sposób mielibyśmy 3 pokoje. już nawet planujemy jak się wyremontujemy. choć kiedyś Adaś wspominał o tym by na początku mieszkać z jego mamą. ale ja nie chce, mimo że lubię teściową... chciałabym zamieszkać przed ślubem z adamem. zobaczymy co z tego wyjdzie... o przypomniałyście mi o graniu wspólnym. my to dawno nie graliśmy razem w nic. a kiedyś graliśmy w eurobiznes albo chińczyka ![]() * * * a u mnie w pracy ok. mało siedziałam na kasie. prawie cały czas na informacji byłam. jeszcze usłyszałam, że mam się nauczyć jak najwięcej. ciekawe... ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- dziękuję za zaproszenia na NK
|
||||||||
|
|
|
#1962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Elunka jeszcze tylko jeden dzień i weekend
![]() ![]() Cytat:
a ciekawe?Cytat:
chociaz trzeba poszukac bo niektore serwisu chca opaty za tego samgo ebooka ktory nic nie kosztuje gdzies indziej ![]() ja nie mam talentu do worms ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakos bardzo nie narzekam ale z 5 kg by mnie ucieszylo ostatnio sobie za duzo pozwalalam, ale to przez tomasa bo on mnie próbuje podtuczyc ![]() a co do wsi to ja mieszkam na wsi ale to prawda ze kobity na wsi lubia sobie poplotkowac, chociaz tak naprawde to nie zalezy od miejsca zamieszkania, moze sie po prostu o czyms innym plotkuje? ja ograniczam kontakty ze spolecznoscia lokalna wiec nie mam pojecia co oni o mnie wiedza a czego nie szczegolnie z babcia wole nie rozmawiac "o mnie" bo ona taki wiejski szpieg jest i nawet rodziny nie oszczedza ![]() dobrze ze juz sobie to wyjasniliscie ja kiedys na spowiedzi uslyszalam ze ktorys swiety mowil zeby nad naszymi klotniami nie zachodzilo slonce jakos zawsze mi sie to przypomina jak sie z tz poprztykam ![]() piekny avar...czekamy na reszte... no to teraz się godzimy no moze nie teraz ale jutro ma byc sielanka ![]() Ma.ko eh moja mam tez ma od niedawna cukrzyce i to jakas dziwna mam nadzieje ze z tata bedzie dobrze to prawda z ta placa i praca, dlatego my kobity musimy sie razem trzymac ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Kobity
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-29 o 23:06 |
|||||
|
|
|
#1964 |
|
Rozeznanie
|
Mi się marzy domek. Jeśli po studiach wrócę w rodzinne strony, to kto wie, może się uda. Natomiast jeśli osiądziemy w Krakowie lub innym dużym mieście - marzenie ściętej głowy. Przynajmniej w perspektywie najbliższych kilkunastu lat.
Też nie lubię tych świąt w sklepach na 2 miesiące przed. Ale święta same w sobie zazwyczaj są bardzo fajne. Mam dużą rodzinę, wielu kuzynów, zwłaszcza za granicą, więc jak przyjeżdżają na święta, to jest okazja do spotkania się. Chociaż już nie jest jak dawniej, bo wszyscy zakładają swoje rodziny itd. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- [QUOTE=Stysik;14991569 dobrze ze juz sobie to wyjasniliscie ja kiedys na spowiedzi uslyszalam ze ktorys swiety mowil zeby nad naszymi klotniami nie zachodzilo slonce jakos zawsze mi sie to przypomina jak sie z tz poprztykam ![]() [/QUOTE] Też gdzieś to kiedyś usłyszałam i mocno utkwiło mi w pamięci. Póki co, udaje nm się do tego stosować. |
|
|
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1966 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Madabell - śliczną masz córeczkę ![]() Joanwi - ciekawy pomysł na pracę Ja właśnie szukam pomysłu na temat na licencjacką ![]() Cytat:
Cytat:
Wcześniej były gumy, a od ok 2 lat tabsy - czasami mam humory, a libido w ogóle nie spadło, czasami nawet za wysokie , wiadomo czasami mam obawy czy będziemy mogli mieć dzidziusia, ale czas pokaże...Lekarz na początku wypisał mi na 2-3 opakowania, a jak się okazało że wszystko jest w porządku to zaczął na 6 opakowań, a teraz jak idę po nowe to przy okazji robię badania i nie muszę latać co chwilę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie odzywałam się, bo przez całe 2 dni nie mieliśmy dostępu do neta, przez jakąś awarię ![]() ![]()
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-29 o 23:51 |
|||||
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2009-10-29 o 23:52 |
|
|
|
#1968 |
|
Rozeznanie
|
Moja mama zawsze mi powtarza, że takie mieszkanie ze sobą przed ślubem niczego nie daje. Bo jak się dwoje ludzi kocha, to się nie rozstaną z powodu porozrzucanych skarpetek i nie opuszczonej deski klozetowej, tylko się będą docierać. A równie dobrze można to robić po ślubie. Wtedy nawet łatwiej, bo się walczy o związek bardziej, niż przed ślubem. Przed ślubem są łatwiejsze rozwiązania, jak choćby rozstanie.
Natomiast taką prawdziwą próbą i sprawdzianem dla pary jest wg niej pojawienie się dziecka, bo wtedy życie wywraca się do góry nogami. Myślę, że coś w tym jest. W każdym razie ja nie stawiam sobie czy nam takich warunków: bez wcześniejszego mieszkania nie ma ślubu. A jak wyjdzie, to się okaże. Czeka na mnie kolejna sterta prasowania, ale chyba już nie dziś. Jakaś śpiąca jestem. |
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Kucze miałam już napisanego kolejnego posta, ale
Odezwę się wieczorem, o ile znów nie będzie jakiejś awarii Dobranoc
|
|
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tylko na chwileczke. Wrocilam do domu, jestem ledwo zywa..strasznie ciezki dzien mialam:/ jeszcze jakies przeziebienie mnie chyba bierze, bo cos mnie miesnie zaczynaja bolec i ogolnie jakas slaba jestem
![]() Kolokwium z tamtego tygodni zaliczylam..jedno z glowy..a dzisiejsze bylo jeszcze gorsze..ale sie nad nami pastwia..ehh..student na piatym roku jest trudny do wyeksploatowania.. Jutro ponadrabiam wszystko, a na razie musze sie wreszcie wyspac Dobranoc
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piątek Nadrobiłam Was po wczorajszej pracy - dawno tak nie miałam, ale wychodzi to siedzenie na wizażu w pracy O czym Wy tu pisałyście ![]() Ksywki - Łukasz mówi do mnie "Dziubeczku", "Kochanie", "Bąbelku", a ja do niego "Misiu" ![]() Co mamy grube - ja ma grube uda i szerokie biodra, a biust mizerny. Przy wzroście 162 cm ważę o zgrozo 61 kg - mówią, że nie widać, ale ja i mama widzimy Od poniedziałku ćwiczenia i jakaś dieta oczyszczająca na początek, a potem MŻ Cel 55 kg ![]() Mieszkanie z teściami - z moimi na pewno nie, bo za daleko, ale może z moimi rodzicami na początek, ale chyba nie da rady, bo dom mały. Więc chyba sami tak jak teraz i w sumie dobrze - za dużo sie nasłuchaliśmy o wtrącaniu się teściów ![]() A domek mi się marzy ![]() Rocznice ślubu rodziców - moi 20 sierpnia 2011 będą mieć 28 rocznicę ślubu i bardzo chciałam mieć ślub w ten dzień, ale już był termin zajęty na sali Gry - Łukasz gra w PESa, a ja mu kibicuję, bo sama w noge grać nie umiem. Ale mówi, że jak siedzę obok to mu lepiej idzie Wieś - ja mieszkam na wsi i normalnie nienawidze tych plotkar Ale mam je w A w zeszłym roku byłam już po ślubie i w ciąży Święta - im jestem starsza tym mniejsze robią na mnie wrażenie i poza zmęczeniem to nic innego nie czuję, żadnej magii nic ------------------------------------------------------------------ Karolinusienka piękne te wiązanki, ale moja mam też takie robi ![]() Cobra dzięki za przepisy Lusesita super to zdjęcie na avatarku Senira zdrówka ![]() Ma.ko Elunka trzymam kciuki za zdrowko Waszych tatków ![]() Mój też schorowany i w dodatku leniuch, bo do pracy nie chce iść ![]() Zgadzam się z niesprawiedliwością co do zarobków. Zastanwiam się albo nad zmianą albo po ślubie wyjedziemy z Łukaszem z Kielc - zobaczymy. I wiecie, że nie dostałam jeszcze 30% wypłaty z września A botków póki co nie pokażę ![]() Odstawiam tabletki - wczoraj już nie wzięłam. Dlatego, że mam wiecznie doła, brak ochoty na seks i wielką Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Ja już w pracy, ale dziś wychodze wczesniej może już około 13 ![]() miłego dnia kobitki życzę
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem dokładnie co do której książki się odnosi natomiast "Odwet oceanu" pewnie mi zajmie 2 tygodnie, bo ja jakoś niby nic nie robię, a czas mi umyka Teraz wrócił Piotrek to wiadomo, poza tym ja duuuuużo czasu z rodzicami spędzam i jeszcze z kotem ![]() Cytat:
dużo ludzi mi powtarza że zmienia się wszystko po narodzinach dziecka tak naprawdę, prawdziwa rewolucja a jeśli ludzie się kochają to jakoś muszą się dogadać we wspólnym mieszkaniu ![]() Cytat:
coś pochmurno się robi ![]() ale jest piątek i to najważniejsze rano w pracy coś net mi się zwiesił i już byłam bliska załamania ale coś powciskałam, zresetowałam kompa, sprawdziłam te modemy, kabelki, poczarowałam coś i git |
|||
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj z Piotrusiem do kina nie doszliśmy hehhee zaczeliśmy pożegnanie i nam tak jakoś zeszło ![]() ![]() ![]() ![]() hehehe ![]() dzisiaj sie z nim bede widziec tylko na chwilke bo o 3 w nocy wyjezdzaja zaproszenie wybrał jak dorwe aparat to zrobie fotke i wrzuce sie pochwalić i wiązanki bardzo mu sie podobały, nawet nie zdażył się rozebrać a ja już go zaciągnęłam do pokoju zeby sie pochwalić hehehe ![]() w załączniku wrzucam moje próbki zaproszeń i innych gadżetów
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten mglisty, zimny poranek brrr ...
Wrocilam wlasnie z pracy hihi po drodze zapiekanke sobie zjadlam mniam mniamjak dobrze ze przez 2 dni zas nie bede wstawac tak wczesnie eh mialam taki kryzys dzis przy wstawaniu ze szok... a wczoraj mialam taki bol gloowy ze tylko ketonal pomogl ![]() narazie nie mam zadnych pl;anow oprocz solarium ale nie wiem o ktorej pojde :P Lusesita... ale avatar
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wyszło przed chwilą słońce MiciaKicia zapraszam do mnie
kurcze wszyscy mówią że wyglądamy z Piotrem jak rodzeństwo nie wiem czy to dobrze czy źle |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1980 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czosnek
Niestety B. jest bardzo wrażliwy na jego zapach i smak, więc muszę uważać co wrzucam do potraw, ktore on ma zjeść. Wogóle uwielbiam różnego rosdzaju zioła i przyprawy![]() A moje ukochane śledzie pod pierzynką to jem tylko jak mam się z B. nie zobaczyć, bo tego by chyba nie przeżył Cytat:
Ja przez liceum i studia oscylowałam między 44 - 46 kg. Teraz mam kilka więcej. Mam nadzieję, że niedługo będzie kilka mniej ![]() Cytat:
Po prostu śliczne![]() A herbatką z cytrynką to nie pogardzę ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też po skończeniu studiów mam taką pustkę... Ale na razie nie zaczynam nic następnego. Może za jakiś czas kurs albo podyplomówka... Dzięki za pamięć Cytat:
raz chyba oglądałam urywek tego programu, ale jak dasz cynka na Twoją kuzynkę to koniecznie całośćCytat:
![]() Ja też kiedyś statystowałam... W "Psim sercu", z Magdaleną Wójcik i Marcinem Dorocińskim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------------------------------------ A nam do ślubu zostało równo PÓŁTORA ROKU A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

i aj chcę schudnąć

Perfect Housewife 
.... nie moge tylko wchodzic do sklepu z chipsami-dzisiaj mi slinka ciekła jak patrzyłam na półke w sklepie
Ale mam po drodze do szkoły taki kiosk warzywniak i tam sobei co ranek kupuje jakiegos owoca żeby nie jeść złych rzeczy (choć łamię troszkę zasady South beach-ale zawsze łamałam

)
Miała porozmawiać w TŻ i jakoś się nie odzywa
Nie odzywałam się, bo przez całe 2 dni nie mieliśmy dostępu do neta, przez jakąś awarię 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Niestety B. jest bardzo wrażliwy na jego zapach i smak, więc muszę uważać co wrzucam do potraw, ktore on ma zjeść. Wogóle uwielbiam różnego rosdzaju zioła i przyprawy