|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
ała ała ała
dobrze, że ja mam jasne włosy wszędzie w sumie najciemniejsze to mam na głowie
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Ja nie oglądam, bo boję się, ze coś mi się spodoba, napalę się na to a później się okaże , że to mi w ogóle nie pasuje i będzie mi smutno.
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie to napisałam
Takie schematyczne to by było, że jak hiszpanski styl to od razu sobie róże wsadzić. Fajny jest tenkwiatek z fryzurki, bo jest taki troche gzotyczny![]() W ogóle to w nowym numerze Voyage jest artykul o Meksyku i mi sie marzy Meksyk znowu, powinnam mieć zakaz czytania Voyage i National Geographic
|
#4354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ty bierzesz carrere czy inna?? |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytaj sie jej a ona Ciebie
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
ona mi się ze wszystkich najdłużej podoba bo od kwietnia jakoś
ale teraz zakochałam się-niestety w tej, podo0ba mi się jeszcze bardziej bo zauważyłam jej tren Załącznik 2617670Załącznik 2617671
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi sie marzy jakas ciepla wyspa, nie wazne gdzie, byleby byly palmy i trukusowa woda |
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Raczkowanie
|
hahah aaz taka zdecydowana
Cytat:
) widzialam ja w katalogu u mnie w salonie---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
ja jak mieszkalam w londynie to kazdy mi mowil ze wygladam na hiszpanke albo wloszke raz jeden facet do mnie podszedl przygladal sie i mowi ze wygladam tak egzotycznie jakbym była z francji ... co egzotycznego jest we francji
|
||
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
muszę iśc się ubierać a tak mi się nie chce
|
#4361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Ciebie pasuja falbanki wg mnie. Cytat:
Chyba, że jedziecie w podróż poślubna na jesień to wszystkie Karaiby, MAlediwy i MAuritiusy stoja przed Wami otworem![]() Cytat:
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest masa ludnosci napływowej.
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Was podczytuję i jakoś nie mogę się "wgryźć"...
Mam dwie rozmowy o pracę w przyszłym tygodniu..jedną w poniedziałek, drugą w środę...i jakoś do obu nie jestem przekonana... zobaczę co będzie bo teraz to się kiszę jak sardynka... |
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jej nie mierzyłam i szybko nie będę bo pewnie jakoś w lutym, się zobaczy czy będzie ta Carrera czy jakas inna![]() dobra zebrałam się w sobie i idę do łazienki
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Raczkowanie
|
JA wlasnie tez chcialabym sie juz ubrac ale nie moge sie zmotywowac do tego mam dzis wlosy jak idz stad i nie wracaj
jak zwykle splacze je w jakas fryzure a'la jak mi sie dzis nie chce Cytat:
Ja na poczatku mieszkalam na BETHNAL GREEN to jak wyszlam pierwszy raz na spacer to prawie jedyna biała na ulicy a reszta to jakis pakistan i tego typu. potem mieszkalam na richmond potem na willesden green az w koncu finchley road ahh no normalnie chociaz na tydzien bym poleciala poszalec ze znajomymi |
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej pochodzic sobie na rozmowy Mój tz nawet jak nie był przekonany to i tak chodził, w obecnej pracy nawet za pierwszym razem im odmówił i później jeszcze się do niego dobijali, bo im zależało, żeby u nich pracował i dopiero po trzech miesiącach się zdecydował na pracę u nich I nie żałuje)nas przyjaciółka namawia na Majorkę, bo była w te wakacje i jest zakochana Majorka jest na drugim miejscu zaraz po Malcie, i jeszcze się zastanawiamy delikatnie nad Sycylią.
|
|
#4369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Bylam na poludniowym wybrzezu, w El Arenal Z Włoch najbardziej mi sie podobało na Capri. |
||
|
|
|
#4370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
na slubie tez wole blyszczyk, ktorym sama sie machne bez uzycia lusterka a taka czerwona szminka to niepostrzezenie moze sie na zebach znalezc mialam taka nauczycielke w podstawowce, ktora malowala usta na krwistoczerwono, a potem cale przednie zeby jakos miala w tej szmince Cytat:
musze zapytac TZa co on na to on by pewnie wolal pieczarkowa ![]() Cytat:
jest ich tam chyba z 15, wiec jedna wiecej czy mnie to dla mnie zadna roznica i tak juz sie wypchal ![]() w niektorych tych automatach owsze sa czytniki kart Cytat:
ja wlasnie nie mam ani blond wloskow ani calkiem czarnych, tylko takie troche jasniejsze a jesli to mialoby byc skuteczne w moim przypadku w 70% to mi chyba szkoda zachodu...co do kwiatkow to ja lubie roze i storczyki na razie u mnie na topie bukiet z intensywnie zoltych storczykow ja mam ciemne wlosy, ale urode mam raczej jak krolewna sniezka niz jak hiszpanka teraz jestem jeszcze troche opalona po wakacjach, ale w zimie jestem bladzioch mi sie tak podoba ![]() dzis bede dalej pisac ![]() ale najpierw ide polezec w wannie (kupilam sobie nowy olejek - trzeba go wyprobowac ) i shydromasazowac moje zmarzniete stopy
|
||||
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co Malta prowadzi A o MAjorce slyszalam, ze to mała Barcelona i że sa tam bajeczne widoki. Wszystko by sie chciało, tylko czasu na to nie ma...
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
DObra zmotywowałam sie do tego zeby sie wkoncu ubrac
![]() tylko jeszcze musze podładowac telefon bo dziś ostatni dzien tego tygodnia i mam nadzieje ze to dzis wlasnie do mnie zadzwonia z info " tak chcemy zeby pani dla nas pracowala" wogoole bylo by ok gdyby zadzwonili powiedziec tak czy nie a tak to siedze w niepewnosci od poniedzialku jak nie zadzwonia to sie chyba dzis upije z rozpaczy papa bede pozniej spadam do babci i na cmentarz posprzatac grob mamusi papapa |
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko znajde prace i tż mnie nie zlinczuje to ide na bikini Teraz robie pachy, bo taniej(co to jest 250 zł, więcej zostawiamy w restauracjach) i sa bardziej widoczne A bikini to bylby dwa razy większy wydatek dlatego na razie się nie porywam![]() Ja tez bikini nigdy nie męczyłam depilatorem, bo bym chyba umarła
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
ja bikini robiłam raz pastą cukrową i powiem Wam, że lipa straszna ból taki, że oczy wyłachodzą na wierzch
a po 2-3 dniach już był jeż
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 10:52 |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku teraz wymyśliłam Portugalię,gdzieś w Algarve, bo jeste niedaleko do Lizbony Pomysłów to ja mam masę
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
ej czaicie ze się dopiero obudziłam??? jakaś śpiączka czy co
![]() teraz pędem jem śniadanie i uciekam do tżcika ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- dziewczyny bede dopiero w poniedziałek wiec pewnie znajac was juz na nowa czesc sie załapie i tak jedząc śniadania wymyślam nazwę wątku ale nic mądrego mi do głowy nie prychodzi HU HU HA HU HU HA IDZIE PANNA MŁODA-A
|
#4377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko wlasnie slyszalam, ze taka depilacja i tak nie sprawi, ze bedzie supergladko, bo nie usuwa 100% wlosow ![]() w kazdym badz razie najpierw pojde na paste, bedzie akurat supergladko na slub i podroz poslubna, a potem ewentualnie pomysle o laserze ![]() Cytat:
slyszalam, ze tak sie mozna dosc nieciekawie uszkodzic, bo brakuje trzeciej reki ![]() ja sporo czytalam o depilacji pasta w salonach kosmetycznych i dziewczyny pisza, ze spokojnie 2-3 tygodnie jest spokoj ![]() Cytat:
kolezanka zachwycona ![]() mi sie Lizbona na zdjeciach bardzo podoba - moglabym tam kiedys pojechac moze bedzie okazja jak ten ich zwiazek przetrwa na razie 2 lata i trzymaja sie dzielnie az jej nie poznaje Cytat:
choc kto wie ja w kazdym badz razie bede miala dosc intensywny ten weekend... aczkolwiek w niedziele od 14 bede, bo moj ojciec jest nawiedzony i tak rozplanowal jezdzenia po cmenatrzach zeby w miedzyczasie ogladnac formule 1
|
||||
|
|
|
#4378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello girls
piszę do Was juz z nowego neta, Panowie raz dwa wywiercili co trzeba i podłączyli i teraz tak mi szybko wszystko działa![]() No i rano polecałam do Izby złożyć wniosek o wpis na liste aplikantów i Pani się zdziwiła że udało mi się patrona znaleźć, normalnie jakiś spisek ale moja p. notariusz nie mieszka się w jakieś układy pomiędzy lubelskimi notariuszami więc myślę że będzie spoko Cytat:
![]() Kasia może coś zjadlaś co nie za dobrze podziałało na Twój żołądek? |
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będzie ich znacznie mniej i mam nadzieję, że to mi wystarczy, tak czy inaczej będziesz miala pełna relację do wiosny, bo w lutym mam trzecią serię i zobaczymy co mi po niej zostanie. JAk będe miala usunięte 90% to będe zadowolona![]() Cytat:
Jakoś kompletnie mnie nie ciągnie do Hiszpanii kontynentalnej, jeśli cos hiszpanskiego to ta Majorka. Za to do Portugalii nie mam uprzedzeń Juz sa nawet oferty na lato 2010 na travelplanet Tylko w Portugalii nie ma all inclusive Oglada łam zdjęcie z Algarve, cudo, na Majorce, Malcie i Sycylii jest równie pięknie dlatego sama nie wiem jakie kryterium zadecyduje o tym gdzie pojedziemy![]() Idę zrobic peeling i maseczkę ![]() A co do weekendu to mnie czeka calutki spędzony z tżcikiem i na cmentarz też jedziemy razem z moją rodzinką
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-30 o 12:21 |
||
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)no all by sie jednak w podrozy poslubnej przydal moze uda sie jednak cos znalezc ![]() my z TZem jak co roku pewnie wieczorem trafimy na spacerek po Cmenatrzu Podgorskim i zapalimy pare zniczy na opuszczonych grobach. lubie te nasze coroczne spacerki. to juz bedzie 8 raz 2 lata temu nawet wdrapalismy sie na kopiec Kraka - super widok na cmenatrz z tysiacami zapalonych zniczy jest stamtad ![]() jako, ze idzie zima, kaloryfer i czapka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

dobrze, że ja mam jasne włosy wszędzie w sumie najciemniejsze to mam na głowie 

a po 2-3 dniach już był jeż
slyszalam, ze tak sie mozna dosc nieciekawie uszkodzic, bo brakuje trzeciej reki
ale moja p. notariusz nie mieszka się w jakieś układy pomiędzy lubelskimi notariuszami więc myślę że będzie spoko