Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 09:57   #4351
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
i tu jest ciemna strona bycia brunetka, bo ja muszę codziennie
ała ała ała dobrze, że ja mam jasne włosy wszędzie w sumie najciemniejsze to mam na głowie na nogach mam tzw "świński blond" na rękach to samo

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:58   #4352
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tez już nie szukam bo ja jestem zmienna jak jakiś dałniak i co chwile mi się coś innego podoba i jak juz zamówię to nie wejdę na ani jedna stronę bo jeszcze mi się coś spodoba ale co ja mam poradzic jak te suknie są takie piękne
Ja nie oglądam, bo boję się, ze coś mi się spodoba, napalę się na to a później się okaże , że to mi w ogóle nie pasuje i będzie mi smutno.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:58   #4353
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Roze sa takie oklepane
no wlasnie to napisałam Takie schematyczne to by było, że jak hiszpanski styl to od razu sobie róże wsadzić. Fajny jest tenkwiatek z fryzurki, bo jest taki troche gzotyczny
W ogóle to w nowym numerze Voyage jest artykul o Meksyku i mi sie marzy Meksyk znowu, powinnam mieć zakaz czytania Voyage i National Geographic
Stary 2009-10-30, 10:00   #4354
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
idź zmierz Carrerę......wtedy poznasz ten 1% zakochasz się w niej skoro podobaja Ci się falbanki

A ty bierzesz carrere czy inna??

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:02   #4355
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ała ała ała dobrze, że ja mam jasne włosy wszędzie w sumie najciemniejsze to mam na głowie na nogach mam tzw "świński blond" na rękach to samo
i nic Cie nie drapie?łał

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
pytaj sie jej a ona Ciebie
Stary 2009-10-30, 10:03   #4356
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ona mi się ze wszystkich najdłużej podoba bo od kwietnia jakoś ale teraz zakochałam się-niestety w tej, podo0ba mi się jeszcze bardziej bo zauważyłam jej tren

Załącznik 2617670Załącznik 2617671

Stary 2009-10-30, 10:05   #4357
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie to napisałam Takie schematyczne to by było, że jak hiszpanski styl to od razu sobie róże wsadzić. Fajny jest tenkwiatek z fryzurki, bo jest taki troche gzotyczny
W ogóle to w nowym numerze Voyage jest artykul o Meksyku i mi sie marzy Meksyk znowu, powinnam mieć zakaz czytania Voyage i National Geographic
Fajny, ciekawe wlasnie co to za kwiatek Czesto slysze ze mam egzotyczna urode wiec chyba by pasował
A mi sie marzy jakas ciepla wyspa, nie wazne gdzie, byleby byly palmy i trukusowa woda
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:07   #4358
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
i nic Cie nie drapie?łał

pytaj sie jej a ona Ciebie
hahah aaz taka zdecydowana

Cytat:
ona mi się ze wszystkich najdłużej podoba bo od kwietnia jakoś ale teraz zakochałam się-niestety w tej, podo0ba mi się jeszcze bardziej bo zauważyłam jej tren

noo podoba mi sie ) widzialam ja w katalogu u mnie w salonie

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Fajny, ciekawe wlasnie co to za kwiatek Czesto slysze ze mam egzotyczna urode wiec chyba by pasował
A mi sie marzy jakas ciepla wyspa, nie wazne gdzie, byleby byly palmy i trukusowa woda

ja jak mieszkalam w londynie to kazdy mi mowil ze wygladam na hiszpanke albo wloszke raz jeden facet do mnie podszedl przygladal sie i mowi ze wygladam tak egzotycznie jakbym była z francji ... co egzotycznego jest we francji

/20100807310214.html
Stary 2009-10-30, 10:10   #4359
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

ja jak mieszkalam w londynie to kazdy mi mowil ze wygladam na hiszpanke albo wloszke raz jeden facet do mnie podszedl przygladal sie i mowi ze wygladam tak egzotycznie jakbym była z francji ... co egzotycznego jest we francji
Francja- bardzo dużo tam arabów, jak dalej będzie ich tam w tym tempie przybywać to niedługo będzie tam Francuska Republika Islamska
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:12   #4360
kaska87
Zakorzenienie

muszę iśc się ubierać a tak mi się nie chce

Stary 2009-10-30, 10:15   #4361
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

niepodoba mi się, ze ta koronka, która jest na górze w biodrach sie ni stąd ni zowąd kończy. Dół ma podobny do Kate Tanci
Do Ciebie pasuja falbanki wg mnie.

Cytat:
no to MajorkaChyba, że jedziecie w podróż poślubna na jesień to wszystkie Karaiby, MAlediwy i MAuritiusy stoja przed Wami otworem

Cytat:
to jest egzotyczne, ze co drugi Francuz to afroamerykanin albo w ogóle jakis obcokrajowiec, malo jest tam rdzennych Francuzów
Stary 2009-10-30, 10:17   #4362
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez mieszkalam w Londynie i wlasnie mowili ze wygladam jak Koreanka albo Witenamka
Stary 2009-10-30, 10:17   #4363
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Francja- bardzo dużo tam arabów, jak dalej będzie ich tam w tym tempie przybywać to niedługo będzie tam Francuska Republika Islamska
wlasnie, arabów tez jest tam cała masa. W ogole tamtejsi muzułmanie to sa takie hardcory ubrane w te sukienkowe ciuchy i czapkiTam jest masa ludnosci napływowej.
Stary 2009-10-30, 10:18   #4364
Aaś
Zakorzenienie

Tak Was podczytuję i jakoś nie mogę się "wgryźć"...

Mam dwie rozmowy o pracę w przyszłym tygodniu..jedną w poniedziałek, drugą w środę...i jakoś do obu nie jestem przekonana... zobaczę co będzie bo teraz to się kiszę jak sardynka...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:19   #4365
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
niepodoba mi się, ze ta koronka, która jest na górze w biodrach sie ni stąd ni zowąd kończy. Dół ma podobny do Kate Tanci
Do Ciebie pasuja falbanki wg mnie.
a mi się to właśnie podoba jeszcze jej nie mierzyłam i szybko nie będę bo pewnie jakoś w lutym, się zobaczy czy będzie ta Carrera czy jakas inna

dobra zebrałam się w sobie i idę do łazienki

Stary 2009-10-30, 10:19   #4366
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

no to MajorkaChyba, że jedziecie w podróż poślubna na jesień to wszystkie Karaiby, MAlediwy i MAuritiusy stoja przed Wami otworem
Bylam juz na Majorce Moze Kanary albo Rodos, zobaczymy
Stary 2009-10-30, 10:25   #4367
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
muszę iśc się ubierać a tak mi się nie chce
JA wlasnie tez chcialabym sie juz ubrac ale nie moge sie zmotywowac do tego mam dzis wlosy jak idz stad i nie wracaj jak zwykle splacze je w jakas fryzure a'la jak mi sie dzis nie chce

Cytat:
Tez mieszkalam w Londynie i wlasnie mowili ze wygladam jak Koreanka albo Witenamka
Zazdroszcze ci ja tak tesknie za lodnynem... a gdzie mieszkasz
Ja na poczatku mieszkalam na BETHNAL GREEN to jak wyszlam pierwszy raz na spacer to prawie jedyna biała na ulicy a reszta to jakis pakistan i tego typu. potem mieszkalam na richmond potem na willesden green az w koncu finchley road ahh
no normalnie chociaz na tydzien bym poleciala poszalec ze znajomymi

/20100807310214.html
Stary 2009-10-30, 10:27   #4368
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Tak Was podczytuję i jakoś nie mogę się "wgryźć"...

Mam dwie rozmowy o pracę w przyszłym tygodniu..jedną w poniedziałek, drugą w środę...i jakoś do obu nie jestem przekonana... zobaczę co będzie bo teraz to się kiszę jak sardynka...
fajnieLepiej pochodzic sobie na rozmowyMój tz nawet jak nie był przekonany to i tak chodził, w obecnej pracy nawet za pierwszym razem im odmówił i później jeszcze się do niego dobijali, bo im zależało, żeby u nich pracował i dopiero po trzech miesiącach się zdecydował na pracę u nichI nie żałuje)

Cytat:
Bylam juz na Majorce Moze Kanary albo Rodos, zobaczymy
nas przyjaciółka namawia na Majorkę, bo była w te wakacje i jest zakochanaMajorka jest na drugim miejscu zaraz po Malcie, i jeszcze się zastanawiamy delikatnie nad Sycylią.
Stary 2009-10-30, 10:31   #4369
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
JA wlasnie tez chcialabym sie juz ubrac ale nie moge sie zmotywowac do tego mam dzis wlosy jak idz stad i nie wracaj jak zwykle splacze je w jakas fryzure a'la jak mi sie dzis nie chce
Zazdroszcze ci ja tak tesknie za lodnynem... a gdzie mieszkasz
Ja na poczatku mieszkalam na BETHNAL GREEN to jak wyszlam pierwszy raz na spacer to prawie jedyna biała na ulicy a reszta to jakis pakistan i tego typu. potem mieszkalam na richmond potem na willesden green az w koncu finchley road ahh
no normalnie chociaz na tydzien bym poleciala poszalec ze znajomymi
Mieszkalam (teraz mieszkam w Polsce) na Stockwell. Tez tesknie bo kocham to miasto! W ogole lubie Anglie

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
nas przyjaciółka namawia na Majorkę, bo była w te wakacje i jest zakochanaMajorka jest na drugim miejscu zaraz po Malcie, i jeszcze się zastanawiamy delikatnie nad Sycylią.
Jak nie bylas to ja tez polecam - pieknie tam jest
Bylam na poludniowym wybrzezu, w El Arenal
Z Włoch najbardziej mi sie podobało na Capri.
Stary 2009-10-30, 10:33   #4370
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Tylko kiepsko mi w czerwonej szmince, nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze wygladam w niej wulgarnie..
ja lubie malowac oczy na ciemno, a do czegos takiego czerwona szminka to juz czesto za duzo wiec obstaje przy jasnych blyszczykach na slubie tez wole blyszczyk, ktorym sama sie machne bez uzycia lusterka a taka czerwona szminka to niepostrzezenie moze sie na zebach znalezc mialam taka nauczycielke w podstawowce, ktora malowala usta na krwistoczerwono, a potem cale przednie zeby jakos miala w tej szmince

Cytat:
jeżeli to nie będzie domowa pomidorówka to jestem za Wyobrażam sobie taki gęsty krem z pomidorów bardziej, z bazylią, cebulką, cos jaj sos bolognese (mam gdzies nawet przepis na taki krem i jest bardzo podobny do mojego sposobu przyrządzani sosu bolognese wlaśnie
no wlasnie chcialabym taki krem pomidorowy, z kleksikiem smietanki i swiezym listkiem bazylii ja tam sos do spaghetti robie taki ze sa czastki pomidorkow i cebulki, wiec do mojego sosu taka zupka nie jest podobna, ale wiem ze jest mozliwosc zaserwowanie takiego kremu na moim weselu, bo widzialam w spisie zup do wyboru musze zapytac TZa co on na to on by pewnie wolal pieczarkowa

Cytat:
też miałam Krakowska Karte Miejską od samego początku w programie pilotazowym, ale mam dużo kart w portfelu, wiec w koncu uznałam, że jak zrobię miesięczny na legitymacji to będe miala mniej zapchany portfel.
a to spora oszczędność, w ogole chyba można płacić kartą w tych automatach
moj portfel to jaskinia z kartami jest ich tam chyba z 15, wiec jedna wiecej czy mnie to dla mnie zadna roznica i tak juz sie wypchal
w niektorych tych automatach owsze sa czytniki kart

Cytat:
mówiłam, ze boli podobnie do depilatora, czyli boliJAk masz jasne włosy to u Ciebie moze to byc strata kasy. Ja może zdążę zrobic bikini jeszcze przed ślubem
Co do Mexico to na prawe nie wiedzialam (tzn. chodzi mi o to konkretne słowo, bo ogolnie wiedziałam, ze oni mają to H), pewnie dlatego, że u nas zawsze sie mówi meksiko, mekskikana, Taco MeKSikano a nie mehicano.
to juz sama niewiem... prawde mowiac nigdy sobie okolic bikini depilatorem nie potraktowalam, wiec ciezko mi sobie to wyobrazic ja wlasnie nie mam ani blond wloskow ani calkiem czarnych, tylko takie troche jasniejsze a jesli to mialoby byc skuteczne w moim przypadku w 70% to mi chyba szkoda zachodu...

co do kwiatkow to ja lubie roze i storczyki na razie u mnie na topie bukiet z intensywnie zoltych storczykow
ja mam ciemne wlosy, ale urode mam raczej jak krolewna sniezka niz jak hiszpanka teraz jestem jeszcze troche opalona po wakacjach, ale w zimie jestem bladzioch mi sie tak podoba

dzis bede dalej pisac
ale najpierw ide polezec w wannie (kupilam sobie nowy olejek - trzeba go wyprobowac ) i shydromasazowac moje zmarzniete stopy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:34   #4371
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie bylas to ja tez polecam - pieknie tam jest
Bylam na poludniowym wybrzezu, w El Arenal
Z Włoch najbardziej mi sie podobało na Capri.
własnie sobie przegladam oferty na Travelplanet. Ale chyba po prostu kupie sobie przewodniki po tych wyspach i wtedy zdecyduję gdzie si e wybierzemyPoki co Malta prowadziA o MAjorce slyszalam, ze to mała Barcelona i że sa tam bajeczne widoki. Wszystko by sie chciało, tylko czasu na to nie ma...
Stary 2009-10-30, 10:40   #4372
szyszynka
Raczkowanie

DObra zmotywowałam sie do tego zeby sie wkoncu ubrac
tylko jeszcze musze podładowac telefon bo dziś ostatni dzien tego tygodnia i mam nadzieje ze to dzis wlasnie do mnie zadzwonia z info " tak chcemy zeby pani dla nas pracowala" wogoole bylo by ok gdyby zadzwonili powiedziec tak czy nie a tak to siedze w niepewnosci od poniedzialku
jak nie zadzwonia to sie chyba dzis upije z rozpaczy

papa bede pozniej spadam do babci i na cmentarz posprzatac grob mamusi papapa

/20100807310214.html
Stary 2009-10-30, 10:41   #4373
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to juz sama niewiem... prawde mowiac nigdy sobie okolic bikini depilatorem nie potraktowalam, wiec ciezko mi sobie to wyobrazic ja wlasnie nie mam ani blond wloskow ani calkiem czarnych, tylko takie troche jasniejsze a jesli to mialoby byc skuteczne w moim przypadku w 70% to mi chyba szkoda zachodu...
tez tak myslę, bo wydatek nie jest mały. zawsze mozesz iśc na konsultację i sie dowiedziec czy jest sens. Ja tez nie nazwałabym moich włosków jako kruczoczarne tylko jako brązowe a babka powiedziała, ze mam ciemne i mocne i to dobrze, bo te do których laser dotrze na pewno będa usunięte. Wizja supergładkiego bikini jest cudownaJak tylko znajde prace i tż mnie nie zlinczuje to ide na bikiniTeraz robie pachy, bo taniej(co to jest 250 zł, więcej zostawiamy w restauracjach) i sa bardziej widoczneA bikini to bylby dwa razy większy wydatek dlatego na razie się nie porywam
Ja tez bikini nigdy nie męczyłam depilatorem, bo bym chyba umarła
Stary 2009-10-30, 10:51   #4374
kaska87
Zakorzenienie

ja bikini robiłam raz pastą cukrową i powiem Wam, że lipa straszna ból taki, że oczy wyłachodzą na wierzch czasu straciłam chyba 2 godziny a po 2-3 dniach już był jeż

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 10:52
Stary 2009-10-30, 11:02   #4375
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bikini robiłam raz pastą cukrową i powiem Wam, że lipa straszna ból taki, że oczy wyłachodzą na wierzch czasu straciłam chyba 2 godziny a po 2-3 dniach już był jeż
ja robiłam pastą cukrową tylko nogi i nie bolało jakkos wyjątkowo, ale bikini i pach bym nie ruszyła. Dlatego przed ślubem/podróżą poślubną pójde na wosk czy tam pastę cukrową na bikini, zakładam, że jeśli ktos będzie mi to robil a nie ja sama to jakos to przetrwam, bo sama sie nie potrafię tak krzywdzić

Jejku teraz wymyśliłam Portugalię,gdzieś w Algarve, bo jeste niedaleko do LizbonyPomysłów to ja mam masę
Stary 2009-10-30, 11:14   #4376
tancerka212
Zakorzenienie

ej czaicie ze się dopiero obudziłam??? jakaś śpiączka czy co
teraz pędem jem śniadanie i uciekam do tżcika

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

dziewczyny bede dopiero w poniedziałek wiec pewnie znajac was juz na nowa czesc sie załapie i tak jedząc śniadania wymyślam nazwę wątku ale nic mądrego mi do głowy nie prychodzi
HU HU HA HU HU HA IDZIE PANNA MŁODA-A
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:47   #4377
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak myslę, bo wydatek nie jest mały. zawsze mozesz iśc na konsultację i sie dowiedziec czy jest sens. Ja tez nie nazwałabym moich włosków jako kruczoczarne tylko jako brązowe a babka powiedziała, ze mam ciemne i mocne i to dobrze, bo te do których laser dotrze na pewno będa usunięte. Wizja supergładkiego bikini jest cudowna
aha, czyli moze bym sie nawet zalapala z moim kolorem wloskow
tylko wlasnie slyszalam, ze taka depilacja i tak nie sprawi, ze bedzie supergladko, bo nie usuwa 100% wlosow
w kazdym badz razie najpierw pojde na paste, bedzie akurat supergladko na slub i podroz poslubna, a potem ewentualnie pomysle o laserze

Cytat:
ale to sama sobie robilas? slyszalam, ze tak sie mozna dosc nieciekawie uszkodzic, bo brakuje trzeciej reki
ja sporo czytalam o depilacji pasta w salonach kosmetycznych i dziewczyny pisza, ze spokojnie 2-3 tygodnie jest spokoj

Cytat:
Jejku teraz wymyśliłam Portugalię,gdzieś w Algarve, bo jeste niedaleko do LizbonyPomysłów to ja mam masę
moja swiadkowa byla w tym roku w Portugalii ze swoim chlopakiem (Portugalczykiem) odwiedzic jego rodzinke. na zdjeciach wyglado to super jeszcze ten ojciec ma dom w Lizbonie praktycznie zaraz przy oceanie kolezanka zachwycona
mi sie Lizbona na zdjeciach bardzo podoba - moglabym tam kiedys pojechac moze bedzie okazja jak ten ich zwiazek przetrwa na razie 2 lata i trzymaja sie dzielnie az jej nie poznaje

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

dziewczyny bede dopiero w poniedziałek wiec pewnie znajac was juz na nowa czesc sie załapie i tak jedząc śniadania wymyślam nazwę wątku ale nic mądrego mi do głowy nie prychodzi
HU HU HA HU HU HA IDZIE PANNA MŁODA-A
biorac pod uwage, ze to taki 'cmentarny' weekend bedzie to wcale nie spodziewalabym sie nawalu postow choc kto wie ja w kazdym badz razie bede miala dosc intensywny ten weekend... aczkolwiek w niedziele od 14 bede, bo moj ojciec jest nawiedzony i tak rozplanowal jezdzenia po cmenatrzach zeby w miedzyczasie ogladnac formule 1 swir
Stary 2009-10-30, 12:13   #4378
certina4
Wtajemniczenie

Hello girls piszę do Was juz z nowego neta, Panowie raz dwa wywiercili co trzeba i podłączyli i teraz tak mi szybko wszystko działa luksus normalnie

No i rano polecałam do Izby złożyć wniosek o wpis na liste aplikantów i Pani się zdziwiła że udało mi się patrona znaleźć, normalnie jakiś spisek ale moja p. notariusz nie mieszka się w jakieś układy pomiędzy lubelskimi notariuszami więc myślę że będzie spoko

Cytat:
cześć jestem po koszmarnej nocy...po tym jak odłożyłam lapa wieczorem chciałam położyć się spać, ale miałam takie zawroty głowy, że mogłam spać tylko na lewym boku w bezruchu, bo przy próbie obrotu na prawy bok lub na pplecy-brzuch tak mi się kręciło i chciało wymiotować, że masakra teraz też ciężko było mi wstać i bałam się, że zasłabnę gdzieś po drodze do kibelka więc miałam wybrany numer do TZ na komórce teraz jak troche pochodziłam to mi nieco lepiej teraz idę coś zjeść i zobaczymy
P. dzisiaj jedzie po pralkę dla nas teraz zabieramy ją do wro bo tam mamy starą, a później będzie nasza pierwszy taki poważny zakup, mamy też już mikser, który był TZ babci, ale ona i tak nie używała a jeszcze coś TZ tato wspominał o zmywarceale ona nie pojedzie do wro tylko będzie sobie czekała na nasze przyszłe mieszkanie

dziewczyny właśnie czytam, że jedna PM 2009 się wyprowadza od męża..... oddała mu 1/2kasy z prezentów....3 miesiące po ślubie
to przykre, mam nadzieję że żadnej z Nas podobna historia i nie spotka

Kasia może coś zjadlaś co nie za dobrze podziałało na Twój żołądek?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 12:18   #4379
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
aha, czyli moze bym sie nawet zalapala z moim kolorem wloskow
tylko wlasnie slyszalam, ze taka depilacja i tak nie sprawi, ze bedzie supergladko, bo nie usuwa 100% wlosow
w kazdym badz razie najpierw pojde na paste, bedzie akurat supergladko na slub i podroz poslubna, a potem ewentualnie pomysle o laserze
ok. 90% powinno usunąć a później to sie mozna za przeproszenim ***ać z pojedynczymi włoskamiNa pewno będzie ich znacznie mniej i mam nadzieję, że to mi wystarczy, tak czy inaczej będziesz miala pełna relację do wiosny, bo w lutym mam trzecią serię i zobaczymy co mi po niej zostanie. JAk będe miala usunięte 90% to będe zadowolona

Cytat:
moja swiadkowa byla w tym roku w Portugalii ze swoim chlopakiem (Portugalczykiem) odwiedzic jego rodzinke. na zdjeciach wyglado to super jeszcze ten ojciec ma dom w Lizbonie praktycznie zaraz przy oceanie kolezanka zachwycona
mi sie Lizbona na zdjeciach bardzo podoba - moglabym tam kiedys pojechac moze bedzie okazja jak ten ich zwiazek przetrwa na razie 2 lata i trzymaja sie dzielnie az jej nie poznaje
własnie z Algarve jest niedaleko do Lizbony a że jestem ciągle pod wrażeniem klimatu ostatnio przeczytanych książek portugalsko hiszpańskich to bliskie mi sa te rejony i też by mi sie taka podróż podobałaJakoś kompletnie mnie nie ciągnie do Hiszpanii kontynentalnej, jeśli cos hiszpanskiego to ta Majorka. Za to do Portugalii nie mam uprzedzeńJuz sa nawet oferty na lato 2010 na travelplanetTylko w Portugalii nie ma all inclusiveOglada łam zdjęcie z Algarve, cudo, na Majorce, Malcie i Sycylii jest równie pięknie dlatego sama nie wiem jakie kryterium zadecyduje o tym gdzie pojedziemy

Idę zrobic peeling i maseczkę

A co do weekendu to mnie czeka calutki spędzony z tżcikiem i na cmentarz też jedziemy razem z moją rodzinką

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-30 o 12:21
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 12:36   #4380
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś kompletnie mnie nie ciągnie do Hiszpanii kontynentalnej, jeśli cos hiszpanskiego to ta Majorka. Za to do Portugalii nie mam uprzedzeńJuz sa nawet oferty na lato 2010 na travelplanetTylko w Portugalii nie ma all inclusiveOglada łam zdjęcie z Algarve, cudo, na Majorce, Malcie i Sycylii jest równie pięknie dlatego sama nie wiem jakie kryterium zadecyduje o tym gdzie pojedziemy

Idę zrobic peeling i maseczkę

A co do weekendu to mnie czeka calutki spędzony z tżcikiem i na cmentarz też jedziemy razem z moją rodzinką
ja bym mogla jechac do Hiszpanii, ale tam w okolice Gibraltaru i gor Sierra Nevada druga kolezanka wlasnie tam byla w tym roku i zupelnie mi sie zmienilo zdanie co do Hiszpanii (swego czasu uwazalam, ze nuuudy )
no all by sie jednak w podrozy poslubnej przydal moze uda sie jednak cos znalezc

my z TZem jak co roku pewnie wieczorem trafimy na spacerek po Cmenatrzu Podgorskim i zapalimy pare zniczy na opuszczonych grobach. lubie te nasze coroczne spacerki. to juz bedzie 8 raz 2 lata temu nawet wdrapalismy sie na kopiec Kraka - super widok na cmenatrz z tysiacami zapalonych zniczy jest stamtad moze w tym roku tez sie wdrapiemy jak nie bedzie blota

jako, ze idzie zima, kaloryfer i czapka to zamowilam sobie jedwab Farouk Chi Silk Infusion i odzywke Biosilk Silk Therapy... ktoras z Was probowala i ma jakies refleksje na ten temat?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości