|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() ________ Rozwiązuję sobie "arkusiki" ![]() Brrrr, głupawkę mam. niech mi ktoś manto spuści porządne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No gdzież taką wiedzę spalić ! ![]() ![]() ![]() ![]() Jakie arkusiki robisz? ![]() ![]() Ja wczoraj zrobiłam sobie test z jakiegoś przykładowego i miałam 18/20 ( w tym 1 nie miałam jeszcze ) i otwartych mi się nie chciało :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://bi.gazeta.pl/im/7/7093/m7093997.pdf Na razie dobrze. Kurna, ale to jakieś takie proste niemożliwie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeśli przywiozą osobę z wypadku czy np. śpiączka czy coś takiego to są określone procedury i badania, które trzeba wykonać w jakimś określonym czasie i wtedy stwierdza się śmierć... trochę to zagmatwane, ale ciekawie się słuchało... i mówił, że są przypadki, w których mózg już nie funkcjonuje, ale podtrzymują krążenie i oddech i to jest możliwe przez kilkanaście dni.. np. u kobiet w ciąży, bo jest szansa, że dziecko będzie zdrowe, ale zdarza się to bardzo rzadko.. dzisiaj rozmawiałam o tym z koleżanką i jej babcia wmawiała, że niech nie podpisuje, bo to właśnie jakby igrała z losem... a już 2 lata nosi zgodę w dokumentach i ma się dobrze ![]() ja narazie nie podpisuję, trzeba jeszcze trochę dojrzeć ![]() wróciłam z meczu i padam.. te emocje ![]() a tu jeszcze trzeba chemię porobić... bio przeczytać i na polski 'rozdzioną nas kruki, wrony' ![]() i koleżance licytuję torbę na all.. mam max 77zł dawać, a jest już 67 i 25min do końca ;P zobaczymy czy się uda ![]()
![]() |
#1147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet ja potrafie rozwiazac tą mature ![]() ![]() te matury z wyborczej wogole sa jakies latwe, rozwiazywalam biologie i geografie na poziomie rozszerzonym i tez cos to za latwe bylo
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zadomowienie
|
pp
![]() Cytat:
![]() ____ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciiicho ![]() pozyje troche nadzieja że jestem dobra z matmy ![]() minke juz widzialam ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Okropna jest. Nie dość, że jest słabym nauczycielem, to po prostu okrooopnym babsztylem. Było mi jej żal, że dostała zawału, ale jak dowiedziałam się, że wraca w poniedziałek, to mój żal szybciutko się ulotnił ![]() ______ Idę odespać wczorajszą noc. Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | ||||
Zakorzenienie
|
;***
Cytat:
![]() jaka pamięć ![]() ![]() jo. o ile nie zamulę jak dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też żadnych poprawin nie ma ![]() Cytat:
![]() dobranoc Buziaki ;*
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Jak Wy arkusiki, to ja sobie porobiłam Kiełbaskę
![]() Dzisiaj znowu wchodzę do księgarni "poproszę Kiełbasę..." ![]() Ja do tych testów podchodzę dosłownie tak jak do historii - wszystko zrobię, żeby tego nie robić, nie umiem się zebrać ![]() ![]() ![]() Chociaż... może jednak coś przejrzę, a pouczę się rano... Cytat:
![]() ![]() poka poka ![]() Sama nie wiem, jakie one są... Bo niby podatne, ale jakoś zawsze każda fryzura się rozwala. Ogólnie są cienkie (tzn pojedynczy włos ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ja też chcę z Wami szukać sukienki ![]() (To nic, że już mam ![]() Branoc ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
ale zawsze możesz nam pomóc ![]() ![]() dzień dobry Żbiczki ;** ale się wyspałam ! chyba zacznę sobie robić drzemkę popołudniową ![]() ![]() w ogóle, przypomniało mi się, że mam dzisiaj sprawdzian z geo, z mapy. (durne te sprawdziany są, bo facet sam sobie mapę narysuje i się cieszy, a ja mam rzeki podpisać. Uwaga, bo się nie pomylę. ![]() i mam sprawdzian z religii, ale nie wiem z czego ![]() no to miłego dnia ;** PS. dziękuję Komuś za radio BBC ![]()
#1155 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() coś takiego: puff..tsss...sss.... ![]() ![]() a tak na serio ten dźwięk jest straszny. np. wczoraj wróciłam koło 2 w nocy i wchodzę tak po ciuchu a ten air wick znowu mi groził. ![]() byłam na tej imprezie, ale szczerze nudziło mi się. Bez rewelacji, no ale nie poszłam do szkoły bo byłam zmęczona. ![]() dzisiaj w planach dużo nauki.
![]() |
#1157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żyję. ![]() Nie bałam się podpisać, jak umrę to umrę. Ja też xD Cytat:
![]() Ja też się za te testy zabierałam, że łohoho. Maiłam Mendla zaliczać ale znowu gościówka nie przyszła. Super ![]() To sobota ? ![]() Kto będzie jeszcze te sukienki kupować ? ![]() Dzień Dobry Marudki ;** Zasypiałam na lekcjach dziś. Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam. Skleroza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Ojoj dziewczyny nie mówcie mi nic błagam o wtorku ... weekend z matematyką czeka
![]() Wam też dowalili jeszcze w następnym tygodniu klasówki? To co , że ta powalona matma, ale klasówka musi być ... :| Dziś spałam ... uwaga uwaga!! AŻ 3,5 godziny . Ale napisałam klasówkę ![]() ![]() Na lekcjach myślałam, że zasnę :O. I "obiecuję" sobie, nigdy więcej takich akcji, z nauką nocą !!! Nigdy!:P Idę spać!:O A potem ... testy testy testy ... Cytat:
![]()
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-10-30 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Nie, nawet pani od polaka nam Ludzi Bezdomnych na piątek przełożyła (mieliśmy zacząć w pon) bo stwierdziła, że musimy się z matmy uczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1161 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przecież nawet ja Ci mówiłam, że przyjeżdżamy do Warszawki, więc musiałaś o tym wiedzieć. ![]() ![]() ![]() Śmieszny jest ten patolog z okularkami 'rozpinanymi'. ![]() ![]() Nie wszystkie. ![]() Cytat:
![]() Marta znajdzie rozwiązanie na wszystko. ![]() ![]() Cytat:
![]() W "Chirurgach" był taki przypadek. xD Patrz jaki to fenomen medycyny. Kurczę, w sumie to chciałabym być lekarzem. ![]() Cytat:
![]() To przyjeżdżaj do Wawy za miesiąc. ![]() Cytat:
![]() Sobota. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Śmiałam się przed chwilą z mamy co musieli sobie ludzie o niej pomyśleć w sklepie. Kupiła 10 (słownie: dziesięć) kg ryby.
![]() ![]() Zgadnijcie co mam dziś na obiad. ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Chciałam już się zbulwersować kto mi się wcisnął w posta. ![]() Bo miało się połączyć. xD ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jeszcze chciałam się podzielić moim dzisiejszym doświadczeniem. xD Skończyłam lekcje, wyszłam ze szkoły, poszłam do domu iii ... 2 minuty od domu przypomniało mi się, że zapomniałam parasolki ze szkoły. ![]() ![]()
![]() |
#1163 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja chyba nie będę jakoś specjalnie się uczyła do tej matury ![]() Cytat:
ja kiedyś zostawiłam pierścionki na sali gimn. i nie chciało mi się wracać :P Ale następnego dnia sprzątaczka znalazła i odzyskałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam znów ;P laptop mi się zepsuł i nie miałam jak pisac ![]() Przeraża mnie wizja wtorku. Mam takie dziwne wrażenie że ta matura mi źle pójdzie ![]() ![]() Ogólnie to mam viste i nie mam 'C' z kreseczką haha jak chce wstawiC to mi jakieś okienko wyskakuje ![]() ![]()
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
a ja mam w poniedziałek pracę klasową z matmy, w środę kolejną z matmy i sprawdzian z religii. no.
tak nas kochają ![]() a dzisiaj się dowidziałam, że na maturze można mieć tylko czarny długopis, linijkę i prosty kalkulator ![]() nie można ołówka i cyrkla mieć? ![]()
#1166 |
Wtajemniczenie
|
mozna a nawet trzeba miec ołówek i cyrkiel i jeszcze kątomierz
![]()
#1167 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
czesc dziewczyny ;* ZJDD, nawet nie mam sił żeby napisac cos sensownego ;] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
:O:O dzieki za przypomnienie! ![]() muszę jutro leciec kupić ![]()
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które robiły maturę z wyborczej ile miałyście procent?
![]() ![]()
#1170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to rób parówko, rób! ![]() nie mam żadnej foty ![]() ![]() jak znajde jakas fote to pokaze ![]() no wiem o co Ci chodzi ![]() ej, wstaw na nk fote z nową fryyyzuraaa ![]() szukac DLA NAS mozesz ![]() Cytat:
![]() jakto sprzeczka ![]() no gdzie mówiłaś! nie mówiłaś, że wtedy co martyna! gadałas o sylwestrze ![]() ej, nie pamietam ![]() no ba że znajdę ![]() nie mozna tak siedzec z zalozonymi rekoma i marudzic ![]() Cytat:
![]() wiec w sumie nie wiem, wezme wszystko ze soba a juz NA się okaże jakto w końcu jest ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15002132]mam tak samo ;] i niewiem co mam zrobic żeby to cos mi nie wyskakiwało ;] i dowód osobisty ;] czesc dziewczyny ;* ZJDD, nawet nie mam sił żeby napisac cos sensownego ;][/QUOTE] łe, ja mam viste i nic mi się nie dzieje ![]() ojeju, co się dzieje? aczkolwiek, moje Z tez JDD. przez polski miedzy innymi, a jakze. i szkole, ktora NICZEGO mnie nie uczy. nienawidze jej. zaluje ze ja wybralam. nienawidze tych nauczycieli, dyrekcji. sztucznosci, tego ze kazdy usiluje byc sympatyczny a co sadzi to zupelnie co innego. świetnie. jestem w k u r w i o n a o to. tata mi poradził, żeby wyrzucic te mysli z glowy i odpoczac od tego. uda sie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.