|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
A to moje najlepsze zakupy sa pod wpływem impulsu, suknia slubna tez w sumie byla kupiona pod wpływem impulsu
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
elo
![]() Cytat:
![]() Eh ja już bym chciała mieć suknię. Czeka mnie jeszcze trochę mierzenia bo podoba mi się za dużo kiecek ciekawi mnie jak będę wyglądać ,czy mi będzie pasowała Suknia Samci mnie powala a ta W1 to podobna jest i jeśli Samcia mnie nie udusi to może będziemy miały podobne kiecki
|
|
|
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
kupilam w sklepie netowym
tu http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ ![]() pewnie jeszcze nie jedzie, bo nie wiem ile przelew idzie i czy dzis zdaza wyslac. ale mam nadzieje, ze nie bedzie to dlugo trwalo ![]() Cytat:
i tak prawde mowiac zjem czasem jak daja (np. w tym browarze we Wroclawiu do piwa dawali chlebek ze smalcem ) ale sama chyba bym nie miala motywacji zeby go kupic (a tym bardziej robic ) szczegolnie jak sobie pomysle, ze to czysty tluszcz odkladajacy sie na tylku ja mam zamiar chodzic w poniedzialki, srody i czwartki ![]() Cytat:
no nie wiem, zobacze jak juz wkrocze na salony bo to tak na zdjeciach to ciezko oceniac. trzeba bedzie ubrac i sie przekonac ![]() ja wlasnie jakbym juz jakims cudem kupila nowa to wolalabym ja sprzedac (choc to nielatwa sprawa ), bo absolutnie nie chce sobie zagracac szafy zadna suknia ale przed takim zakupem sie dobrze zastanowie, bo jak pisalam - chce miec pelna swobode w jej uzytkowaniu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-30 o 15:34 |
||
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz na zdjęciach to ja nie widzę różnicy miedzy moją Lorną a w1 Jakaś różnica musi być, bo by nie robili dwóch identycznych, pewnie materiał jest inny, bo są takie same modele z innych firm w madonnie i róznia sie materialem.Tak sie od wczoraj napatrzyłam na tą moją suknie i welon i jeszcze te czerwone buty, ze sę znowu nie moge doczekac kiedy założę cały zestaw A przymiarka dopiero pod koniec maja...
|
|
#4416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też jestem ciekawa jaka jest różnica,może Lorna ma lepszą tę koronkę? tylko,że jest droższa od W1,więc bardziej mnie stać na W1.Oby mi było ładnie w niej bo bardzo mi się podoba Twoja suknia jest cudna!!! |
|
|
|
|
#4417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie bo kurier tylko dyszkę![]() Cytat:
Cytat:
Na mnie ona na zdjęciach nie robi specjalnego wrażenia, ale jak ja przymierzyłam to Ale od środy do soboty jak sobie wszysto przetrawilam to sie juz na maksa na nia napaliłam Bo wcześneij bylam w 99% przekonana, że kupie którąś z listy, bo i sie wyadawalo, że na liścvie mam wszystkie najładniejsze
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
O jej tak patrze na te madonne i ta sukienka strasznie przypomina moja
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=49.egeo tylko moja ma ladniejsze te falbanki i gorsecik troche mniej szalony
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy sie zdecyduje na czerwone usta, bo się boje, ze to będzie zbyt wyzywające...zobacze po próbnym makijazu strzele sobie serie fotek i zobaczymy - wspólnymi siłami zdecydujemy
|
|
#4420 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Chorobsko sie rozpetalo na dobre i zaatakowalo zatoki takze nie wiem co to ze mna bedzie, bo poki co ledwo widze na oczy i ogolnie jestem zmulonaCytat:
![]() A co do wstydu, to chodzilo mi o wchodzenie Pani Asi (wlascicielki) do przymierzalni, zeby pokazac jak zakladac biustonosz, ocenic jak lezy itd. Oczywiscie jesli sie zgodzisz, zeby weszla Ja mialam na poczatku z tym problem, ale sie przelamalam i nawet na "spotkaniach stanikowych" bywalam (kilkadziesiat kobiet w roznym wieku i z roznych rozmiarow biustem spotyka sie zeby pomierzyc mnostwo stanikow )Cytat:
![]() Oczywiscie kciuki beda Cytat:
![]() Czyli w rozmiarowce brytyjskiej masz okolice 65G/70F zaleznie czy wolisz bardziej czy mniej scisly obwod. To sa najbardziej typowe rozmiary i najwiekszy wybor stanikow ![]() Takze i bezramiaczkowce sie znajda Wybaczcie brak polskich znakow, ale cos laptok swiruje
|
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zamiar chodzic trzy razy na godzinke zajec + jakies 30-45 min. na silowni po zajeciach a czasem po tym wszystkim jeszcze wskocze do basenu jak nie bedzie na nim zbyt duzych tlumow a TZ bedzie 1,5h na silowni pakowal a Ty kupujesz karnet open czy na iles tam wejsc? zastanawiam sie jak to bedzie w grudniu jak beda swieta i jeszcze ten nasz wyjazd na deske... bo chce kupowac karnet na 12 wejsc w miesiacu, ale w grudniu chyba bede musiala kupic cos z mniejsza iloscia wejsc, bo sporo by ich przepadlo...Cytat:
a ktos bedzie cichaczem focil telefonem Cytat:
ja tam pod suknie nie potrzebuje jakiegos szału, bo i tak noc poslubna z full wypasem i sexi bielizna to nas pewnie dopiero w podrozy poslubnej czeka byleby sie wszystko trzymalo jak nalezy i bylo wygodnie bo jednak stwierdzilam, ze nawet jak suknia bedzie dobrze trzymala biust tak, ze nie wyskoczy to i tak chyba chce biustonosz, bo sama suknia by ten biuscik tak troche rozplaszczala, a takiego efektu bym nie chciala we'll see ![]() hmm to pomysle czy sie zgodze zeby weszla |
|||
|
|
|
#4422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli jest taka kolejność sukni to tym bardziej masz bardzo dobrą suknię w takim razie czekam na Twój próbny makijaż wydaje mi się,że nie powinno być super i Ci pasować ,masz podobną urodę do tej pani chyba https://polki.pl/uroda_makijaz_galer...lg_id=10002835
|
||
|
|
|
#4423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i przyjaciółka mnie namawia na jakieś zajęcia wdzięk i klasa na obcasach Może sie skuszę Po miesiącu zobaczymy co i jak mi sie podoba i wtedy pewnie kupię ilosciowy. Siłownię mam w domu i codzinnie rano jeżdżę na rowerze i chodze na steperze A jeszcze dodam do tego podnoszenie gryfu na leżąco, bo mam taką ławkę do podnoszenia ciężarów (tylko ja wlaśnie sam gryf, bez obciązenia ) Cytat:
|
|
#4425 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wszystkim, którzy skomentowali mój zakup -patrz super kiecka weselna- za dobre słowo
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
Tosia czujesz już przedślubny dreszczyk?
w końcu to już tak niedługo!Lain ja też będę chciała stanik pod suknię:yes: I ciekawe czy uda się znaleźć jakiś fajny bezramiączkowiec. Jak będę miała nadwyżkę gotówki, w co raczej wątpię, to może zaszaleję i sobie kupię confetti albo hestię ( http://www.dopasowana.pl/product-pol...wym-4070-.html http://www.dopasowana.pl/product-pol...ade-4540-.html Aha...zapomniałam wcześniej napisać. Samoa to wcześniejsze zestawienie białej sukni z czerwonymi bucikami było boskie:ślina: Ja nie mam tyle odwagi, ale jakbyś Ty tak zrobiła to na pewno będzie to wyglądać nieziemsko! Można jeszcze zamiast bukietu zrobić wachlarz z czerwonych kwiatów. Widziałaś coś takiego? ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Hajduszka będziesz miała przepiękną suknię! a jakie dodatki do niej planujesz?
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Samciu tak jak piszę Centi taki wachlarz był by super też
![]() znalazłam jeszcze coś takiego jeśli chodzi o makijaż https://wizaz.pl/Makijaz/Inspiracje/...-czerwone-usta ![]() kurcze ale się podjarałam tym Twoim ślubnym lookiem |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno to nie jest żaden badziew![]() No mam podobną urodę tylko nie jestem taka ładna jak ona A co myślisz o czerwonej szmince i takim make upie do kucyka?Nawet mam zdjęcie tej babki w kucyku Wklejam - co myślisz?O wkleje jeszcze ta dzisejsza laskę w welonie.
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj tak,wydaje mi się ,że jesteś ładniejsza,masz piękniejsze oczy. O tak kucyk plus czerwona szminka to jest to! właśnie tak Ciebie widzę w dniu ślubu teraz
|
|
|
|
|
#4431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle podoba mi sie taka retro bielizna(tak mi sie skojarzyło ) a buty od początku chciałam nieślubne, wiec to zdjęcie jest dla mnie wybawieniem, bo super wygladaja czerwone butki zestawioe w z koronkowa suknią a sama bym na to nie wpadła chyba Jeszcze zobaczymy co powie na to moje guru stylu Madziulka Madziulka wrzucam dla Ciebie fotke buciorków![]() Widziałam wachlach i do mnei nie przemówil, na tym ślubie znajomych PM miała wachlarz i niet ![]() Cytat:
Tylko odcień czerwieni chcialabym taki jak mam Megan Fox na tym zdjęciu, które wczesneij wkleiłaś.Mam teraz czerwoną szminke w domu, ale ona jest zbyt jaskrawa a ja bym chciała taka winną czerwień, ale nie bordo
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam np taki wachlarz: http://3.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p5...0/00000083.jpg
Dziewczyny z bladą karnacją, będziecie chodzić na solarium przed ślubem? ![]() Samoa pamiętam jak wcześniej pisałaś o innych bucikach niż białe. Myślę, że to świetny pomysł!
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-10-30 o 16:38 |
|
|
|
#4433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i właśnie gorset mocno biust ściska i spłaszcza, więc wolę mieć biustonosz pod spodemNie mam nic ![]() Przeleżę weekend w wyrku i zobaczę czy coś się polepszy, a jak nie to będę kombinować żeby do lelarza trafić. Cytat:
![]() Serio stresuję się, bo nie przywykłam do tego typu imprez, a tu nie będę mogła się ewakuować jakby coś mi się nie podobało
|
|
#4434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)step dla zaawansowanych tez odpada, hi-lo tez nie wyglada jakos zachecajaco wiec akurat sobie wybralam bpu, step (dla normalnych a rower tez mam w domu i stepper w szafie ( ), a steppera sie troche boje, bo slyszalam, ze ma tendencje do rozbudowywania lydek, a bardzo bym tego nie chciala wiec na aero i basen bede chodzic w ramach cwiczen odchudzajaco-wysmuklajacych, a na silowni przypakuje troche na roznych maszynach zeby ladnie sie miesnie zarysowaly![]() marzy mi sie lekki kaloryferek na brzuszku TZ bedzie moim osobistym trenerem Cytat:
|
||
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne by były róże czerwone do Twojego zestawu,nie mam dokładnie takiego o jakim bym myślała-taki właśnie głęboki czerwono-winno-bordowy,wkleję te co mam. |
|
|
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy idziesz?Jak bym była ladniejsza to ja bym grala w transformersach a nie ona Jeju jak załuję, że niemam zadnej koleżanki kosmetyczki![]() Cytat:
Ja nie będe chodzić na solarium, opalę sie w ogrodzie, ale lekko
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slub mam w srodku wakacji, wiec mysle, ze w lipcu zdaze zlapac troche naturalnej opalenizny tylko bede musiala kombiowac zeby mi sie zadne paseczki od stroju kapielowego/topu nie odznaczaly
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-30 o 16:48 |
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
mi sie podoba, co do czerwieni to moja kolezanka miała w sukni czerwone kwiatuszki i we włosy wpiety taki duzy no i wiazanke z roz ale mi sie to nie podobało toskaKrk zaproszenia moga byc ![]() piękny welon i długosc jak dla mnie odpowiednia. Cytat:
mijaja dni, mijaja, dzis 169
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Szana śliczny jest ten bordowy kolor. Muszę trochę przekopać moje "zbiory", może coś znajdę
![]() Czyli opcję wachlarza odrzucamy ![]() Lain tylko nie przypakuj za bardzo Ja też nigdy nie byłam na solarium i raczej jestem przeciwniczką, ale naturalnej opalenizny chyba nie uda mi się złapać
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-10-30 o 16:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

A od ktorego sprzedawcy kupiłas?
no nie wiem, zobacze jak juz wkrocze na salony 

i zaatakowalo zatoki takze nie wiem co to ze mna bedzie, bo poki co ledwo widze na oczy i ogolnie jestem zmulona

A co myślisz o czerwonej szmince i takim make upie do kucyka?Nawet mam zdjęcie tej babki w kucyku