Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 15:01   #4411
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja najbardziej niewygodną mierzyłam rybke i to byla ta http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=28.411 na zdjęciu niewyglada wcale tak rybowo, ale ta w salonie byla straszne wąska w kolanach. Nawet stalo mi sie w niej niewygodnie a jak tu klęknąc w kosciele
no popatrz a wygląda na bardziej A
Cytat:
w sumie masz rację, bo mi sie zdarzało podczas normalnych zakupow mierzyc cos w czym fajnie wygladalam, ale nie czulam klimatu, bo było to dla mnie za odwazne. Ale podczas mierzenia sukien nie miałam takiego poczucia
właśnie mam nadzieję, że w styczniu w lutym juz załatwię sprawę z suknią bo ja cały czas się boję zdecydować, że spodoba mi się cos innego, bo ja zazwyczaj kupuję cos pod wpływem impulsu i później żałuję, a z suknią nie chciałabym miec takich dylematów-może nie trafiłam jeszcze na "tą"

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:12   #4412
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no popatrz a wygląda na bardziej A

właśnie mam nadzieję, że w styczniu w lutym juz załatwię sprawę z suknią bo ja cały czas się boję zdecydować, że spodoba mi się cos innego, bo ja zazwyczaj kupuję cos pod wpływem impulsu i później żałuję, a z suknią nie chciałabym miec takich dylematów-może nie trafiłam jeszcze na "tą"
wydaje mi się, ze tamta salonowa była wypożyczana, bo była na mój wzrost i ktos mógł poprosić, żeby ja zwęzili. Tak samo jak Lorna, która mierzyłam była idealna na mnie w 9 cm szpilkach, czyli tez była wypożyczana, bo normalnie te suknie są strasznie długie.
A to moje najlepsze zakupy sa pod wpływem impulsu, suknia slubna tez w sumie byla kupiona pod wpływem impulsu
Stary 2009-10-30, 15:22   #4413
szana
Zadomowienie

elo

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
chyba myslimy o innej bo ta ktora mi sie podoba ma w nazwie pliku Rochelle i chyba nie chcialabym wypozyczac, bo mialabym stresa, ze strasznie zniszcze i bede musiala za to doplacac, a przy moich sesjach w wodzie i na plazy to calkiem prawdopodobne, ze moze byc w dosc oplakanym stanie dlatego najchetniej bym od kogos odkupila, bo wtedy juz nawet sie nie musze martwic zeby byla zdatna do odsprzedania wyjdzie w praniu
o o ta mi chodzilo:
też mi się ta Rochelle podoba i chcę ją zmierzyć jak będzie

Eh ja już bym chciała mieć suknię. Czeka mnie jeszcze trochę mierzenia bo podoba mi się za dużo kiecek ale jak na razie obstawiam W1 ciekawi mnie jak będę wyglądać ,czy mi będzie pasowała Suknia Samci mnie powala a ta W1 to podobna jest i jeśli Samcia mnie nie udusi to może będziemy miały podobne kiecki
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:32   #4414
lain
Zakorzenienie

Cytat:
aha, czyli jedzie do Ciebie A od ktorego sprzedawcy kupiłas?
kupilam w sklepie netowym tu http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/
pewnie jeszcze nie jedzie, bo nie wiem ile przelew idzie i czy dzis zdaza wyslac. ale mam nadzieje, ze nie bedzie to dlugo trwalo

Cytat:
ja jestem fanka smalcu zrobionego przez moja mame własnie z duża ilością cebulki, ale w domu bardzo rzadko, bo raz na kilka lat mam smalec. Polskie Jadło tez robi dobryRaz na jakis czas kupujemy z tzJa własnie się waham czy iśc juz w poniedziałek na zajęcia czy od środy..zdecyduję w poniedziałek
to moja mama jest amatorem smalcu i tak prawde mowiac zjem czasem jak daja (np. w tym browarze we Wroclawiu do piwa dawali chlebek ze smalcem) ale sama chyba bym nie miala motywacji zeby go kupic (a tym bardziej robic) szczegolnie jak sobie pomysle, ze to czysty tluszcz odkladajacy sie na tylku
ja mam zamiar chodzic w poniedzialki, srody i czwartki

Cytat:
A nie chcialabys Lorny?Ona nie jest taka znowu droga. A uzywana to juz w ogole tanioszka.Ja tam nie mam zamiaru sie przejmowac czy cos mi stanie z suknia, bo i tak nie chce jej sprzedawac to jak ja zniszcze to będzie wisala w szafie zniszczona
jakos Nalon mi sie bardziej podoba od Lorny no nie wiem, zobacze jak juz wkrocze na salony bo to tak na zdjeciach to ciezko oceniac. trzeba bedzie ubrac i sie przekonac
ja wlasnie jakbym juz jakims cudem kupila nowa to wolalabym ja sprzedac (choc to nielatwa sprawa ), bo absolutnie nie chce sobie zagracac szafy zadna suknia ale przed takim zakupem sie dobrze zastanowie, bo jak pisalam - chce miec pelna swobode w jej uzytkowaniu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-30 o 15:34
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:34   #4415
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
elo

też mi się ta Rochelle podoba i chcę ją zmierzyć jak będzie

Eh ja już bym chciała mieć suknię. Czeka mnie jeszcze trochę mierzenia bo podoba mi się za dużo kiecek ale jak na razie obstawiam W1 ciekawi mnie jak będę wyglądać ,czy mi będzie pasowała Suknia Samci mnie powala a ta W1 to podobna jest i jeśli Samcia mnie nie udusi to może będziemy miały podobne kiecki
no co Ty, fajnie bedzie jak bedziemy miały podobne suknieChociaz na zdjęciach to ja nie widzę różnicy miedzy moją Lorną a w1Jakaś różnica musi być, bo by nie robili dwóch identycznych, pewnie materiał jest inny, bo są takie same modele z innych firm w madonnie i róznia sie materialem.
Tak sie od wczoraj napatrzyłam na tą moją suknie i welon i jeszcze te czerwone buty, ze sę znowu nie moge doczekac kiedy założę cały zestawA przymiarka dopiero pod koniec maja...
Stary 2009-10-30, 15:42   #4416
szana
Zadomowienie

Cytat:
no co Ty, fajnie bedzie jak bedziemy miały podobne suknieChociaz na zdjęciach to ja nie widzę różnicy miedzy moją Lorną a w1Jakaś różnica musi być, bo by nie robili dwóch identycznych, pewnie materiał jest inny, bo są takie same modele z innych firm w madonnie i róznia sie materialem.
Tak sie od wczoraj napatrzyłam na tą moją suknie i welon i jeszcze te czerwone buty, ze sę znowu nie moge doczekac kiedy założę cały zestawA przymiarka dopiero pod koniec maja...
to się cieszę bardzo,że nie będziesz w razie czego zła
też jestem ciekawa jaka jest różnica,może Lorna ma lepszą tę koronkę? tylko,że jest droższa od W1,więc bardziej mnie stać na W1.Oby mi było ładnie w niej bo bardzo mi się podoba jeszcze mam zamiar zmierzyć kilka z Annais,ale moim nr 1 jest W1 427 na dzień dzisiejszy.
Twoja suknia jest cudna!!! a Ty w połączeniu z nią dodatkami czerwonymi będziesz oszałamiającą PM!!! już bym chciała zobaczyć Cię w tym zestawie! a zdecydowałaś już jaki bukiet do tego?
Stary 2009-10-30, 15:45   #4417
Samoa
Zakorzenienie

Red face Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
kupilam w sklepie netowym tu http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/
pewnie jeszcze nie jedzie, bo nie wiem ile przelew idzie i czy dzis zdaza wyslac. ale mam nadzieje, ze nie bedzie to dlugo trwalo
przegladamFajnie bo kurier tylko dyszkę

Cytat:
to moja mama jest amatorem smalcu i tak prawde mowiac zjem czasem jak daja (np. w tym browarze we Wroclawiu do piwa dawali chlebek ze smalcem) ale sama chyba bym nie miala motywacji zeby go kupic (a tym bardziej robic) szczegolnie jak sobie pomysle, ze to czysty tluszcz odkladajacy sie na tylku
ja mam zamiar chodzic w poniedzialki, srody i czwartki
no pochodzenie smalcu nie jest zbyt apetyczneJA bede chodzić w poniedzialki i środy po 2 godziny i jak mi sie będzie chciało to jeszcze w czwartki po zajęciach.

Cytat:
jakos Nalon mi sie bardziej podoba od Lorny no nie wiem, zobacze jak juz wkrocze na salony bo to tak na zdjeciach to ciezko oceniac. trzeba bedzie ubrac i sie przekonac
ja wlasnie jakbym juz jakims cudem kupila nowa to wolalabym ja sprzedac (choc to nielatwa sprawa ), bo absolutnie nie chce sobie zagracac szafy zadna suknia ale przed takim zakupem sie dobrze zastanowie, bo jak pisalam - chce miec pelna swobode w jej uzytkowaniu
nie zaszkodzić przymierzyć, moze akurat Ci sie spodoba na TobieNa mnie ona na zdjęciach nie robi specjalnego wrażenia, ale jak ja przymierzyłam toa największym szokiem bylo dla mnie to, że miałam cała liste sukien a najbardziej spodobała mi sie taka spoza listy, której nawet wczesniejw necie nie widziałamAle od środy do soboty jak sobie wszysto przetrawilam to sie juz na maksa na nia napaliłamBo wcześneij bylam w 99% przekonana, że kupie którąś z listy, bo i sie wyadawalo, że na liścvie mam wszystkie najładniejsze
Stary 2009-10-30, 15:49   #4418
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

O jej tak patrze na te madonne i ta sukienka strasznie przypomina moja
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=49.egeo
tylko moja ma ladniejsze te falbanki i gorsecik troche mniej szalony

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:51   #4419
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to się cieszę bardzo,że nie będziesz w razie czego zła
też jestem ciekawa jaka jest różnica,może Lorna ma lepszą tę koronkę? tylko,że jest droższa od W1,więc bardziej mnie stać na W1.Oby mi było ładnie w niej bo bardzo mi się podoba jeszcze mam zamiar zmierzyć kilka z Annais,ale moim nr 1 jest W1 427 na dzień dzisiejszy.
Twoja suknia jest cudna!!! a Ty w połączeniu z nią dodatkami czerwonymi będziesz oszałamiającą PM!!! już bym chciała zobaczyć Cię w tym zestawie! a zdecydowałaś już jaki bukiet do tego?
coś musi miec lepszego...babka w salonie mi mowiła, ze najlepsze suknie sa w takiej kolejności: Pronovias, La Sposa, San Patrick, W1 i Atelier Diagonal i te suknie różnia sie jakościa materiałów.Na zdjęciach W1 wyglada jak Lorna, wiec może nawet gdybyś miała wybór nie ma co przepłacać
Nie wiem czy sie zdecyduje na czerwone usta, bo się boje, ze to będzie zbyt wyzywające...zobacze po próbnym makijazustrzele sobie serie fotek i zobaczymy - wspólnymi siłami zdecydujemy
Stary 2009-10-30, 15:51   #4420
toskaKrk
Wtajemniczenie

Czesc
Chorobsko sie rozpetalo na dobre i zaatakowalo zatoki takze nie wiem co to ze mna bedzie, bo poki co ledwo widze na oczy i ogolnie jestem zmulona

Cytat:
oooo super to pojde tam na pewno na kupowanie slubnego staniczka szczegolnie, ze mam tam rzut beretem a dlaczego sie pozbylas wstydu i niesmialosci? jak ona to dobiera?
Tylko pamietaj, ze straplessy w dobrych rozmiarach raczej nie grzesza uroda
A co do wstydu, to chodzilo mi o wchodzenie Pani Asi (wlascicielki) do przymierzalni, zeby pokazac jak zakladac biustonosz, ocenic jak lezy itd. Oczywiscie jesli sie zgodzisz, zeby weszla
Ja mialam na poczatku z tym problem, ale sie przelamalam i nawet na "spotkaniach stanikowych" bywalam (kilkadziesiat kobiet w roznym wieku i z roznych rozmiarow biustem spotyka sie zeby pomierzyc mnostwo stanikowtotalny obled)

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Tak Was podczytuję i jakoś nie mogę się "wgryźć"...

Mam dwie rozmowy o pracę w przyszłym tygodniu..jedną w poniedziałek, drugą w środę...i jakoś do obu nie jestem przekonana... zobaczę co będzie bo teraz to się kiszę jak sardynka...
Juz samych rozmow Ci zazdroszcze
Oczywiscie kciuki beda

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Tośka nie zacytowało mi się Twoje pytanie o moje stanikowe wymiary: mam 74 pod biustem i 95 w biuście
Mamy prawie takie same wymiary
Czyli w rozmiarowce brytyjskiej masz okolice 65G/70F zaleznie czy wolisz bardziej czy mniej scisly obwod.
To sa najbardziej typowe rozmiary i najwiekszy wybor stanikow
Takze i bezramiaczkowce sie znajda

Wybaczcie brak polskich znakow, ale cos laptok swiruje
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:11   #4421
lain
Zakorzenienie

Cytat:
JA bede chodzić w poniedzialki i środy po 2 godziny i jak mi sie będzie chciało to jeszcze w czwartki po zajęciach.

ja mam zamiar chodzic trzy razy na godzinke zajec + jakies 30-45 min. na silowni po zajeciach a czasem po tym wszystkim jeszcze wskocze do basenu jak nie bedzie na nim zbyt duzych tlumow a TZ bedzie 1,5h na silowni pakowal a Ty kupujesz karnet open czy na iles tam wejsc? zastanawiam sie jak to bedzie w grudniu jak beda swieta i jeszcze ten nasz wyjazd na deske... bo chce kupowac karnet na 12 wejsc w miesiacu, ale w grudniu chyba bede musiala kupic cos z mniejsza iloscia wejsc, bo sporo by ich przepadlo...

Cytat:
nie zaszkodzić przymierzyć, moze akurat Ci sie spodoba na TobieNa mnie ona na zdjęciach nie robi specjalnego wrażenia, ale jak ja przymierzyłam toa największym szokiem bylo dla mnie to, że miałam cała liste sukien a najbardziej spodobała mi sie taka spoza listy, której nawet wczesniejw necie nie widziałamAle od środy do soboty jak sobie wszysto przetrawilam to sie juz na maksa na nia napaliłamBo wcześneij bylam w 99% przekonana, że kupie którąś z listy, bo i sie wyadawalo, że na liścvie mam wszystkie najładniejsze
ja sobie pewnie jakas tam liste zrobie, ale ogolnie obczaje jeszcze wszystko w salonie na zywo i co ladniejsze modele poprzymierzam a ktos bedzie cichaczem focil telefonem

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Tylko pamietaj, ze straplessy w dobrych rozmiarach raczej nie grzesza uroda
A co do wstydu, to chodzilo mi o wchodzenie Pani Asi (wlascicielki) do przymierzalni, zeby pokazac jak zakladac biustonosz, ocenic jak lezy itd. Oczywiscie jesli sie zgodzisz, zeby weszla
Ja mialam na poczatku z tym problem, ale sie przelamalam i nawet na "spotkaniach stanikowych" bywalam (kilkadziesiat kobiet w roznym wieku i z roznych rozmiarow biustem spotyka sie zeby pomierzyc mnostwo stanikowtotalny obled)
spooko ja tam pod suknie nie potrzebuje jakiegos szału, bo i tak noc poslubna z full wypasem i sexi bielizna to nas pewnie dopiero w podrozy poslubnej czeka byleby sie wszystko trzymalo jak nalezy i bylo wygodnie bo jednak stwierdzilam, ze nawet jak suknia bedzie dobrze trzymala biust tak, ze nie wyskoczy to i tak chyba chce biustonosz, bo sama suknia by ten biuscik tak troche rozplaszczala, a takiego efektu bym nie chciala we'll see
hmm to pomysle czy sie zgodze zeby weszla najpierw zobacze jak wyglada i jaka ma barwe glosu
Stary 2009-10-30, 16:14   #4422
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Czesc
Chorobsko sie rozpetalo na dobre i zaatakowalo zatoki takze nie wiem co to ze mna bedzie, bo poki co ledwo widze na oczy i ogolnie jestem zmulona
kuruj się masz coś na te zatoki?
Cytat:
coś musi miec lepszego...babka w salonie mi mowiła, ze najlepsze suknie sa w takiej kolejności: Pronovias, La Sposa, San Patrick, W1 i Atelier Diagonal i te suknie różnia sie jakościa materiałów.Na zdjęciach W1 wyglada jak Lorna, wiec może nawet gdybyś miała wybór nie ma co przepłacać
Nie wiem czy sie zdecyduje na czerwone usta, bo się boje, ze to będzie zbyt wyzywające...zobacze po próbnym makijazustrzele sobie serie fotek i zobaczymy - wspólnymi siłami zdecydujemy
wydaje mi się też(jak tak porównuje fotki),że Lorna ma jakby więcej koronki,dłuższy tren chyba też ma,ale to może tylko takie moje wrażenie?
jeśli jest taka kolejność sukni to tym bardziej masz bardzo dobrą suknię
w takim razie czekam na Twój próbny makijaż wydaje mi się,że nie powinno być super i Ci pasować ,masz podobną urodę do tej pani chyba https://polki.pl/uroda_makijaz_galer...lg_id=10002835
Stary 2009-10-30, 16:15   #4423
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
hajduczkawojtusia - u mnie w miescie ta suknia kosztuje 1600

Chciałam powiedziec ze dalej do mnie nie zadzwonili z tej firmy a dzis zarejestrowalam sie w posredniaku wiec bede wlascicielka polrocznego zasilku w kwocie 430zl
a tak z innej beczki
mam nowy zespol ale chce 5tys... ale graja bez przerw bo na przerwach dla zespolu gra wodzirej maja pelno swietnych zabaw no i ten spiew... wyrazicie opinie?
http://www.tomskiband.pl/index2.php

a to jakis scenariusz wesela
http://www.tomskiband.pl/scenariusz_wesela.html
Serio? Nowa i oryginalna? To przepłaciłam
Stary 2009-10-30, 16:20   #4424
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam zamiar chodzic trzy razy na godzinke zajec + jakies 30-45 min. na silowni po zajeciach a czasem po tym wszystkim jeszcze wskocze do basenu jak nie bedzie na nim zbyt duzych tlumow a TZ bedzie 1,5h na silowni pakowal a Ty kupujesz karnet open czy na iles tam wejsc? zastanawiam sie jak to bedzie w grudniu jak beda swieta i jeszcze ten nasz wyjazd na deske... bo chce kupowac karnet na 12 wejsc w miesiacu, ale w grudniu chyba bede musiala kupic cos z mniejsza iloscia wejsc, bo sporo by ich przepadlo...
kupuje karnet open, bo będe chodzic na fitness(BPU i pilates) i taniec tzn. fitness wdzięku - czyli salsę, taniec brzucha(zobaczymy jak mi sie spodoba potrząsanie tłuszczykiem) i przyjaciółka mnie namawia na jakieś zajęcia wdzięk i klasa na obcasachMoże sie skuszęPo miesiącu zobaczymy co i jak mi sie podoba i wtedy pewnie kupię ilosciowy. Siłownię mam w domu i codzinnie rano jeżdżę na rowerze i chodze na steperzeA jeszcze dodam do tego podnoszenie gryfu na leżąco, bo mam taką ławkę do podnoszenia ciężarów (tylko ja wlaśnie sam gryf, bez obciązenia)

Cytat:
ja sobie pewnie jakas tam liste zrobie, ale ogolnie obczaje jeszcze wszystko w salonie na zywo i co ladniejsze modele poprzymierzam a ktos bedzie cichaczem focil telefonem
mi sie na wieszkach suknie nie podobają, nawet nie siliłam sie na ogladanie wieszaków, zdałam sie na to co przyniosła mi ta babeczka do mierzenia jeśli chodzi o suknie spoza mojej listy
Stary 2009-10-30, 16:21   #4425
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Gratulacje

Możliwe, że będę miała suknię uszytą trochę na wzór sukien z M. Sottero. Okaże się w sobotę.
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Poodabają mi sie Wasze historie. Tośka,słodkie facet lat ehm ehm takie pytania,ale myśle że chciał być kulturalny,w sumie ja jestem jego pierwszą i ostatnią tak na poważnie.Miał jakieś tam,ale to chwilowo
O matko pomimo tego,że oglądałam już to,to oglądam poraz kolejny Ring.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Gratuluje zakupu wymarzonej sukni.

To życze spokojnej nocy.

Dziękuję Wszystkim, którzy skomentowali mój zakup -patrz super kiecka weselna- za dobre słowo
Stary 2009-10-30, 16:26   #4426
centipede
Zadomowienie

Tosia czujesz już przedślubny dreszczyk? w końcu to już tak niedługo!

Lain ja też będę chciała stanik pod suknię:yes: I ciekawe czy uda się znaleźć jakiś fajny bezramiączkowiec.

Jak będę miała nadwyżkę gotówki, w co raczej wątpię, to może zaszaleję i sobie kupię confetti albo hestię ()
http://www.dopasowana.pl/product-pol...wym-4070-.html
http://www.dopasowana.pl/product-pol...ade-4540-.html

Aha...zapomniałam wcześniej napisać. Samoa to wcześniejsze zestawienie białej sukni z czerwonymi bucikami było boskie:ślina: Ja nie mam tyle odwagi, ale jakbyś Ty tak zrobiła to na pewno będzie to wyglądać nieziemsko! Można jeszcze zamiast bukietu zrobić wachlarz z czerwonych kwiatów. Widziałaś coś takiego?

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Hajduszka będziesz miała przepiękną suknię! a jakie dodatki do niej planujesz?
Stary 2009-10-30, 16:27   #4427
szana
Zadomowienie

Samciu tak jak piszę Centi taki wachlarz był by super też
znalazłam jeszcze coś takiego jeśli chodzi o makijaż https://wizaz.pl/Makijaz/Inspiracje/...-czerwone-usta
kurcze ale się podjarałam tym Twoim ślubnym lookiem
Stary 2009-10-30, 16:28   #4428
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się też(jak tak porównuje fotki),że Lorna ma jakby więcej koronki,dłuższy tren chyba też ma,ale to może tylko takie moje wrażenie?
jeśli jest taka kolejność sukni to tym bardziej masz bardzo dobrą suknię
w takim razie czekam na Twój próbny makijaż wydaje mi się,że nie powinno być super i Ci pasować ,masz podobną urodę do tej pani chyba https://polki.pl/uroda_makijaz_galer...lg_id=10002835
no tak to wyglada jakby Lorna miała więcej koronki i taką delikatnijeszą tą koronkę i dluższy tren, ale też jakośc zdjęc pozostawia wiele do życzenia. Zobaczysz ja na żywo i jak Ci sie spodoba to nie ma co sie zastanawiaćNa pewno to nie jest żaden badziew
No mam podobną urodę tylko nie jestem taka ładna jak onaA co myślisz o czerwonej szmince i takim make upie do kucyka?Nawet mam zdjęcie tej babki w kucykuWklejam - co myślisz?O wkleje jeszcze ta dzisejsza laskę w welonie.
Stary 2009-10-30, 16:30   #4429
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Lain ja też będę chciała stanik pod suknię:yes: I ciekawe czy uda się znaleźć jakiś fajny bezramiączkowiec.

Jak będę miała nadwyżkę gotówki, w co raczej wątpię, to może zaszaleję i sobie kupię confetti albo hestię ()

Aha...zapomniałam wcześniej napisać. Samoa to wcześniejsze zestawienie białej sukni z czerwonymi bucikami było boskie:ślina: Ja nie mam tyle odwagi, ale jakbyś Ty tak zrobiła to na pewno będzie to wyglądać nieziemsko! Można jeszcze zamiast bukietu zrobić wachlarz z czerwonych kwiatów. Widziałaś coś takiego?

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Hajduszka będziesz miała przepiękną suknię! a jakie dodatki do niej planujesz?
A dziękuję Właśnie się nad tym zastanawiam...chyba coś nie rzucającego się w oczy, bo "Antonella" jaka jest każdy widzi
Stary 2009-10-30, 16:33   #4430
szana
Zadomowienie

Cytat:
no tak to wyglada jakby Lorna miała więcej koronki i taką delikatnijeszą tą koronkę i dluższy tren, ale też jakośc zdjęc pozostawia wiele do życzenia. Zobaczysz ja na żywo i jak Ci sie spodoba to nie ma co sie zastanawiaćNa pewno to nie jest żaden badziew
No mam podobną urodę tylko nie jestem taka ładna jak onaA co myślisz o czerwonej szmince i takim make upie do kucyka?Nawet mam zdjęcie tej babki w kucykuWklejam - co myślisz?O wkleje jeszcze ta dzisejsza laskę w welonie.
No właśnie,zobaczę na żywo,zmierzę,cyknę fotki jak będzie można i wtedy ocenię
Oj tak,wydaje mi się ,że jesteś ładniejsza,masz piękniejsze oczy. O tak kucyk plus czerwona szminka to jest to! właśnie tak Ciebie widzę w dniu ślubu teraz sexi,elegancka PM! pasuje Ci taki wygląd,jak będziesz miała kiedyś chwilkę to zrób sobie kucyka,taki make up i pokaż fotki
Stary 2009-10-30, 16:34   #4431
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ten pierwszy stanik fajny W ogóle podoba mi sie taka retro bielizna(tak mi sie skojarzyło) a buty od początku chciałam nieślubne, wiec to zdjęcie jest dla mnie wybawieniem, bo super wygladaja czerwone butki zestawioe w z koronkowa sukniąa sama bym na to nie wpadła chybaJeszcze zobaczymy co powie na to moje guru stylu MadziulkaMadziulka wrzucam dla Ciebie fotke buciorków
Widziałam wachlach i do mnei nie przemówil, na tym ślubie znajomych PM miała wachlarz i niet
Cytat:
Samciu tak jak piszę Centi taki wachlarz był by super też
znalazłam jeszcze coś takiego jeśli chodzi o makijaż https://wizaz.pl/Makijaz/Inspiracje/...-czerwone-usta
kurcze ale się podjarałam tym Twoim ślubnym lookiem
własnie o takiej kresce myślałamTylko odcień czerwieni chcialabym taki jak mam Megan Fox na tym zdjęciu, które wczesneij wkleiłaś.
Mam teraz czerwoną szminke w domu, ale ona jest zbyt jaskrawa a ja bym chciała taka winną czerwień, ale nie bordo
Stary 2009-10-30, 16:36   #4432
centipede
Zadomowienie

Znalazłam np taki wachlarz: http://3.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p5...0/00000083.jpg

Dziewczyny z bladą karnacją, będziecie chodzić na solarium przed ślubem?

Samoa pamiętam jak wcześniej pisałaś o innych bucikach niż białe. Myślę, że to świetny pomysł!

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-10-30 o 16:38
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:38   #4433
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
spooko ja tam pod suknie nie potrzebuje jakiegos szału, bo i tak noc poslubna z full wypasem i sexi bielizna to nas pewnie dopiero w podrozy poslubnej czeka byleby sie wszystko trzymalo jak nalezy i bylo wygodnie bo jednak stwierdzilam, ze nawet jak suknia bedzie dobrze trzymala biust tak, ze nie wyskoczy to i tak chyba chce biustonosz, bo sama suknia by ten biuscik tak troche rozplaszczala, a takiego efektu bym nie chciala we'll see
hmm to pomysle czy sie zgodze zeby weszla najpierw zobacze jak wyglada i jaka ma barwe glosu
Ja nawet moją suknię mierzyłam bez biustonosza (mama się uparła) i właśnie gorset mocno biust ściska i spłaszcza, więc wolę mieć biustonosz pod spodem

Cytat:
kuruj się masz coś na te zatoki?
Nie mam nic
Przeleżę weekend w wyrku i zobaczę czy coś się polepszy, a jak nie to będę kombinować żeby do lelarza trafić.

Cytat:

Nawet nie dreszczyk, a dreszcze
Serio stresuję się, bo nie przywykłam do tego typu imprez, a tu nie będę mogła się ewakuować jakby coś mi się nie podobało
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:41   #4434
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kupuje karnet open, bo będe chodzic na fitness(BPU i pilates) i taniec tzn. fitness wdzięku - czyli salsę, taniec brzucha(zobaczymy jak mi sie spodoba potrząsanie tłuszczykiem) i przyjaciółka mnie namawia na jakieś zajęcia wdzięk i klasa na obcasachMoże sie skuszęPo miesiącu zobaczymy co i jak mi sie podoba i wtedy pewnie kupię ilosciowy. Siłownię mam w domu i codzinnie rano jeżdżę na rowerze i chodze na steperzeA jeszcze dodam do tego podnoszenie gryfu na leżąco, bo mam taką ławkę do podnoszenia ciężarów (tylko ja wlaśnie sam gryf, bez obciązenia)
a to ja wlasciwie wiem na co chce chodzic, a wlasciwie na co nie chce wszelkie zajecia taneczno-salsowo-aerobicowe odpadaja, bo mnie to nudzi i chyba mam slaba koordynacje ruchowa do takich tancow wygibancow (zawsze sie gubie albo cos pomyle)
step dla zaawansowanych tez odpada, hi-lo tez nie wyglada jakos zachecajaco wiec akurat sobie wybralam bpu, step (dla normalnych ) i body shape...
a rower tez mam w domu i stepper w szafie (), ale w domu cos nie mam motywacji do rowerowania (wole prawde mowiac zwykly rower), a steppera sie troche boje, bo slyszalam, ze ma tendencje do rozbudowywania lydek, a bardzo bym tego nie chciala wiec na aero i basen bede chodzic w ramach cwiczen odchudzajaco-wysmuklajacych, a na silowni przypakuje troche na roznych maszynach zeby ladnie sie miesnie zarysowaly
marzy mi sie lekki kaloryferek na brzuszku TZ bedzie moim osobistym trenerem

Cytat:
ten drugi
Stary 2009-10-30, 16:42   #4435
szana
Zadomowienie

Cytat:
własnie o takiej kresce myślałamTylko odcień czerwieni chcialabym taki jak mam Megan Fox na tym zdjęciu, które wczesneij wkleiłaś.
Mam teraz czerwoną szminke w domu, ale ona jest zbyt jaskrawa a ja bym chciała taka winną czerwień, ale nie bordo
no i taki odcień by do Ciebie pasował
fajne by były róże czerwone do Twojego zestawu,nie mam dokładnie takiego o jakim bym myślała-taki właśnie głęboki czerwono-winno-bordowy,wkleję te co mam.
Stary 2009-10-30, 16:42   #4436
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Znalazłam np taki wachlarz: http://3.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p5...0/00000083.jpg

Samoa pamiętam jak wcześniej pisałaś o innych bucikach niż białe. Myślę, że to świetny pomysł!
Jestem blada jak ściana więc ,w moim przypadku, solarium to konieczność
Stary 2009-10-30, 16:45   #4437
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie,zobaczę na żywo,zmierzę,cyknę fotki jak będzie można i wtedy ocenię
Oj tak,wydaje mi się ,że jesteś ładniejsza,masz piękniejsze oczy. O tak kucyk plus czerwona szminka to jest to! właśnie tak Ciebie widzę w dniu ślubu teraz sexi,elegancka PM! pasuje Ci taki wygląd,jak będziesz miała kiedyś chwilkę to zrób sobie kucyka,taki make up i pokaż fotki
jej to nie mogę sie doczekac az ja zmierzyszKiedy idziesz?Jak bym była ladniejsza to ja bym grala w transformersach a nie onaSpróbuje sie tak kiedys pomalowac, zobaczymy co mi wyjdzieJeju jak załuję, że niemam zadnej koleżanki kosmetyczki

Cytat:

oj nie, wachlarz nie Ja nie będe chodzić na solarium, opalę sie w ogrodzie, ale lekko
Stary 2009-10-30, 16:46   #4438
lain
Zakorzenienie

Cytat:
never! jestem przeciwniczka solariow i moja noga nigdy tam nie postanie slub mam w srodku wakacji, wiec mysle, ze w lipcu zdaze zlapac troche naturalnej opalenizny tylko bede musiala kombiowac zeby mi sie zadne paseczki od stroju kapielowego/topu nie odznaczaly

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-30 o 16:48
Stary 2009-10-30, 16:49   #4439
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez ewelina1986 Pokaż wiadomość
co myslicie o tej sukni
mi sie podoba,

co do czerwieni to moja kolezanka miała w sukni czerwone kwiatuszki i we włosy wpiety taki duzy no i wiazanke z roz ale mi sie to nie podobało

toskaKrk zaproszenia moga byc

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no właśnie widzę Mi się podoba coś takiego:
piękny welon i długosc jak dla mnie odpowiednia.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Widze ze bedzie troche PMek hiszpanek Tez o tym mysle i mam troche fryzurek
ooo w koncu cos dla mnie az sobie zapisałam ta 3 fryzurke, bardzo ładna i włosów by mi wystarczyło

mijaja dni, mijaja, dzis 169
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:50   #4440
centipede
Zadomowienie

Szana śliczny jest ten bordowy kolor. Muszę trochę przekopać moje "zbiory", może coś znajdę
Czyli opcję wachlarza odrzucamy

Lain tylko nie przypakuj za bardzo Ja też nigdy nie byłam na solarium i raczej jestem przeciwniczką, ale naturalnej opalenizny chyba nie uda mi się złapać

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-10-30 o 16:51
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości