|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Cytat:
a probowalas powiesic na palaku wiecej zabawek? moze by sie zainteresowal
|
|
|
#3482 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Cytat:
![]() Antek chyba niekomfortowo się czuje bujając, jakby się troche bał. Na początku 3 razy zasnął, a teraz siedzi lekko wystraszony ![]() No tania nie jest, ale ja chyba teraz kupując wybrałabym graco, tyle, że to sama huśtawka bez leżaczka ![]() http://allegro.pl/item800204164_hust...o_uzywana.html
|
|
#3483 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() mi zalezy na lezaczku do 18 kg, a TZ chce zeby byla tez hustawka - a taka jest tylko ta z fishera
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam ta ksiazeczke a co
![]() juz nie moge sie doczekac az ten lezaczek przyjdzie i jak Weronika zareaguje na bujanie
|
#3485 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Za zdrówko dziękujemy
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomnialam wam napisac ze mala ulała ostatni raz wczoraj rano i teraz pije 130ml za jednym lykiem -ladnie odbija bez ulewania-nie chce zapeszac ale mogloby tak zostac
wlasnie nie wiem jak dlugo dawac jej ten zagestnik-moze jak wprowadze po 4 mcu kaszki i inne pokarmy to juz nie bede dawac nutritionu bo przeciez kaszka zagesci mleczko tak samo kleik- a ktory kleik lepszy waszym zdaniem ryżowy czy kukurydziany??
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziewczyny Wy jesteście niemożliwe ... jak siedzę na wizazu to jest raptem jedna strona do przeczytania, a jak mnie nie ma jeden dzień to tu już 5 stron ![]() to ja tam wyrywkowo ![]() sto lat dla Antonia UnholyOne witaj!!! ... czytałam, ze Twój Antos tez sie tak wygina w literę C ... jakie macie ćwiczenia zalecone??? Bo mój Bartek skończył juz 3 miesiace, a dr nie zaleciła zadnych ćwiczeń tylko kazała głowę przekładać, i nie nosić na prosto a za miesiac do kontroli ![]() to narazie lecę małżowi obiad zagrzac ,bo właśnie z pracy wraca ... wpadnę potem to moze Was nadrobie
|
|
|
|
#3488 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na razie mamy ćw od Pani dr, do rehab. dopiero się wybieram. Otwierać łapki i *dotykać do siebie nawzajem (jak do klaskania), ale przytrzymywac cały czas wyprostowane paluszki *dotykać do kolanka (na skos) *dotykać do paluszków u stópek (na skos) Ważne są "rozprostowane" łapki Magi, dziękuję za info o syropach i podziękowania od Antośka
|
|
#3489 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
kleik lepiej ryzowy a moj maly je kaszki mleczno ryzowe
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja kupilam kukurydziany jak nie podpasuje malej to kupie ryzowy
|
|
#3491 |
|
BAN stały
|
jeszcze zapomniałam wam napisać jak trzymam Amelke pod paszki to skubana jest tak silna że prawie sama stoi tylko nie pozwalam jej czesto bo to raczej na bioderka nie za dobrze chyba
idę sprzatac bo jutro sie nie zechce |
|
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mi Tż rano robił jajecznicę i upadła mu patelnia z rozgrzanym olejem. Na szczęście jemu sie nic nie stało, ale cała ściana w oleju To farba niby zmywalna ale w walce z olejem przegrywa.A w załączniku zadowolona klientka
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2009-10-30 o 17:18 |
|
|
|
|
#3493 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
dziewczyny dziekuje za slowa otuchy.
|
|
|
#3494 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzis pospałam
Młoda jak kimła o 21 tak dopiero 6:50 rano sie ockneła Cytat:
Współczuje tej nerwówkiCytat:
A mi sie cały czas w głowie kręci. A cisnienie takie sobie 60/100, juz nizsze miewałam. |
||
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Masz wspaniałego synka
Nie byłam u lekarza, robiłam badania prywatnie i oprócz obojętnego pH moczu i czegoś tam podwyższonego związanego z białymi krwinkami, wszystko jest OK, a w głowie mi się kręci ![]() Co On tam znów zmalował? ![]() Cytat:
|
|
|
#3496 |
|
BAN stały
|
ja już dziś uciekam, mąż wracca i Amelka mi marudzi to ją zaraz kłade.
dobrej nocki |
|
|
|
#3497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miramej a ja wlasnie malego skonczylam kapac i tak mi sie rozszalal ze pol lazienki mi zalal tak fikal!juz sie wanienka robi za mala.chyba musze zaczac kapac w wannie ale wtedy plecy wysiadaja a tak ustawie wanienke na kibelek siadam na wanne i spoko luz.a jak wy sobie z tym radzicie?
|
|
|
#3498 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja kapie w sypialni na lozku
jak maly bedzie juz siedzial to bedzie sie pluskal w lazience a ja ide dzis do kina na Galerianki, to zn prawdopodobnie ide bo pierwszy raz w zyciu sie spodkalam z tym, ze cala sala jest zajeta, doslownie nawet jednego pojedynczego miejsca nie ma az pod sam ekran - ale duzo ludzi nie odbiera rezerwacji wiec ide z kolezankami moze nam sie uda dostac miejsca przed samym seansem
|
|
#3499 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cytowałam i cytowałam i cytowałam i kopnęłam w komputer który się zresetował
. Tak więc zaczynam od początku.Cytat:
Sliczny złośnik, i jaki ma fajnie zadarty nosek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój Lord uwielbia się kąpać i ubierać po kąpieli, on wogóle lubi być tarmoszony i ubierany, tylko nie lubi zakładać czapki Cytat:
Jaki słodziak, nio śliczny jest poprostu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ci zazdroszczę wyjścia do kina .Witam się serdecznie. Byliśmy dziś z Alanem na kontreoli u neurologa no i niestety czeka nas od wtorku rehabilitacja. troszke jest napiety i trzeba poćwiczyć. Moje dziecko sobie wymyśliło, że będzie się budziło o 5 rano na gadanie . koniecznie musze z nim 15 minut porozmawiać potem kładę go do łóżeczka a on pięknie sam zamyka oczki i dalej śpi . poza tym dziś jadł w nocy róóóóówno co 3 godziny, coś chyba mu się poprzestawiało, bo potrafił już przespać 6 godzin!!!Aaaaaaa, P4W zapomniałam dodać że masz baaaardzo przystojnego bąbelka i aż trudno uwieżyć że już 70cm ma. Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2009-10-30 o 20:57 |
||||||||
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
Wybaczcie ale dzisiaj nie pocytuje choc wszystko dokładnie przeczytałam Miałam dzisiaj troszke roboty, bylismy w miescie na zakupach. Potem robiłam obiad na jutro i szykowałam małemu składniki na zupki do zamrożenia. Dostałam dzisiaj kolejną paczkę: soczek jabłko z marchewka Bobofruta, deserek jabłko z marchewka Gerbera, probka kaszki ryzowej o smaku banana, probka mleka Nan 2 i jakies tam ulotki. W Rossmanie odebrałam nastepna paczke z Hippa w srodku był obiadek - jarzynki z indykiem, soczek jabłkowy, łyzeczka, probka kremu na odparzenia. W sumie całkiem sporo tych prezentow było Aha i wykorzystałam kupony rabatowe, ktore byly w tej paczce z Hippa, na morele, oliwke z Hippa, herbate jablko z koprem i sok jablkowy. Kuba byl dzisiaj grzeczny, jak zwyke o 17 kapiel, 170 ml kaszki i spanko ![]() Ja tez uciakm juz spac. Zmeczona jestem. Jutro napisze wiecej. Miłego wieczorku.
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2009-10-30 o 21:13 |
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam jeszcze jedną korzyść - miałam problem z pleśniawkami - nie pomagały żadne specyfiki, a odkąd zaczęłam dawać jabłuszko o przecier w warzyw po pleśniawkach nie ma śladu (bez żadnych leków) ja wychodzę nawet jak wieje i jest zimno - chyba, ze pada non stop (co się nie zdarzyło jeszcze) to raczej bym nie wyszła, a jak pada to przesuwam czas spaceru Twój Alan ma szansę dogonić mojego Tomcia-Paluszka ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#3503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alezadnej z hippa z kuponami nie dostałam ![]() Cytat:
twój tomuś jest z czerwca a mój alan z lipca wiec jest spora różnica wieku a waga podobna .chyba też zacznę z nim wychodzić nie zaleznie od pogody. Niech się chłopak hartuje, a co!!! ![]() Dodałam(wreszcie mi się udało) kilka zdjęc do albumu. JeSli jesteście zainteresowane wyglądem mojego szkraba to zapraszam, tylko chyba musze was gdzieś pododawać tak??? sorki ale głupia jestem i nie wiem jak wszystko się robi Uciekam spać bo małż już zaprasza do łóżeczka )))))))
Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2009-10-30 o 21:45 |
||
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm chodzilo mi o to ze jak dla ciebie kazdy cukier.Cukier czy glukoza to ten sam cukier, to to zmienia postac rzeczy, bo dla nas to zupelnie 2 rozne cukry.Bardzo ładny art wkleila jakis czas temu Cass nt cukru.
Nie zacytuje, bo nie chce mi sie szperac wstecz.Sama jestem w nienajlepszym nastroju.Od wcz bolal mnie zab i dzis wyladowalam u dent ktora mi go zatrula i jeszcze pobolewa,, a zadalam sobie zakupy w realu-zalezalo mi na pampkach.Kupiam juz 4 bo kupa bokiem wyskoczyla juz 2x ![]() A tamto to sie do niczego nie doczepilam tylko przepisalam z opakowania herbatki, ze nie ma konserwantow itp Nic zlosliwego nie mialam na mysli Ja sobie chwale nasivin. No i floxal ale to juz na recepte. Hustawke mam tez taka.Znaczy Laura i jestem bardzo zadodolona.Mala lubi w niej siedxziec i sie bujac,a nawet w niej spac.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... napisz potem co robicie na rehabilitacji Ja się zastanawiam czy nie iść czasem z Bartkiem prywatnie do neurologa, bo ta wizyta dopiero za miesiąc, a wtedy to On już będzie miał 4,5 m-ca ![]() Cytat:
... a co do plamy - to nie mam pojecia ![]() Amelka wygląda cudownie Cytat:
![]() Cytat:
pytałaś o kaszki - ja jeszcze nie podawałam ![]() Niezły klocuszek z Alana ... 8 kg no no no ... mój Bartosz ma 66 cm i waży 6,5 kg ![]() No i z tym spaniem dzisiej mielismy dokładnie taka samo ... równo co 3 godziny ... tylko ze Bartek ngdy nie zaśnie sam w łózeczku Cytat:
... na języczku już chyba zniknęły, ale teraz przeniosły sie na wewnętrzną stornę wargi ... moze tez powinnam zacząć dawac jabłuszko Ostatnio nawet zauważyłam ze Bartuś dziwnie na mnie patrzy jak ja jem ... nadyma policzki i mlaska |
|||||
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Aha, no i mój Mały, jak śpi na pleckach, to główkę przekręca do końca, tak jakby ją trzymał leżąc na boczku. Kubuś też fan kąpieli , gorzej z ubieraniem po Wiem już, że kąpiel powoduje, że staje się rozluźniony i śpiący i stąd takie reakcje po.Czapka też jest be , ale skorzystałam z rady Ani (przy okazji Aniu dziękuję ) i kładę Go na brzuchu i wtedy zakładam czapkę Ja wychodzę nawet jak wieje (chyba że bardzo mocno, to wtedy nie), jak pada to idziemy na balkon. Kuba bardzo lubi spacery i najlepiej śpi na świeżym powietrzu. Cytat:
|
|
|
#3508 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
my dzis jedziemy do domu wiec odezwe sie dopiero w poniedzialek najwczesniej. buzka i do napisania |
|
|
|
#3509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ta hustawka jest chyba do 10 kg tylko, więc w tym momencie już bym nie kupiła Cytat:
mój małż był chory, ja tez mam katar, a synus póki co zdrowy Cytat:
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piekna sloneczna sobote
![]() mnie dzisiaj czeka wielkie sprzatanie domu, bo zawsze tak po łebkach a dzisiaj mama ma wolne to bedzie z mala a ja bede sprzatac ![]() na wieczor zadnych planow nie mam narazie-chcialam isc do kina ale zobaczymy.... Weronika spala dzisiaj 12 godzin!!! i ja tez sie wyspalam......oczywiscie wstala raz na mleko
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

trol jeden 
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
... jak siedzę na wizazu to jest raptem jedna strona do przeczytania, a jak mnie nie ma jeden dzień to tu już 5 stron

Współczuje tej nerwówki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i kładę Go na brzuchu i wtedy zakładam czapkę