|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
też się doczekać już nie mogę ![]() grała byś jakbyś się pokazała w Hollywood a tak to musieli Cię zastąpić taką Megan ja mam -przyjaciółkę,która jest wizażystką mieszka na śląsku,mogę Ci pożyczyć idę poćwiczyć,papa
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
|
|
|
#4443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tego drugiego stanika to mimo jego urody odradzam, bo słyszałam że każdej dziewczynie spłaszcza biust i w ogóle niefajny kształt robi Tutaj to widać: http://balkonetka.pl/katalog/bra/pan...ia-strapless-2 http://balkonetka.pl/katalog/bra/pan...querade-hestia A tak wygląda na żywo mój strapless (nie na mnie oczywiście)http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-evie-2
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mniej skomplikowanych też, ale łatwiej mi sie skupic na tym co robię![]() Myśle, ze salsa jest na tyle prosta, że dam radę A co do stepperka to uważam, ze wcale nie taklatwo rozbudowac mięśnie, ja na stepperku chodzę 10-15 min na rozgrzewkę i tyle mi wystarczy, później ok. 40 minut na rowerku i 10-15 z hantelkami 0,5 kg do muzyki - to moja aerobowa seria w domu A co do kaloryferka n abrzuchu to mi wystarczy to co mam - czyli mięsnie widoczne tak w pionie, jakby to wytlumaczyć...mam tak, że od pępka do mostka mam takie pionowe wgłębienie i te mięsnie, które sa n aśrodku brzucha mi sie lekko odznaczają, tak mniej więcej http://dupwdrzewo.republika.pl/brzuch.jpg ale nie jestem az tak chuda, mam wiecej mięśni, ale niej niz tu, jestem tak po środku: http://i2.pinger.pl/pgr39/47082ff500...8afe982f92.jpgCytat:
|
|
#4445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
splaszczenie piersi to najgorsze co mozna im zrobic dobra, ja zmykam, bo TZ nadciaga milego wieczoru
|
||
|
|
|
#4446 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Właśnie wróciłam z makijażu MACowego, ogólnie jest przewidziana godz, a pani mnie męczyła 1h i 40 min. Efekt przepiękny Piszę o nim bo podobny do waszych - Samoa, i Tancerka, ślubno czerwono ustych wizji. Wkleję tylko usta bo całość się wstydzę (aparat oczywiście przekłamał) bo są mniej jaskrawe a bardziej nasycone.I obiecane moje prawodopodobnie ślubne buty (kolor taki jak przy lampce, aparat znowu zjadł barwę )
|
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pożycz mam niedaleko na Śląsk No tak, Megan to marna kopia mnieCytat:
W ogóle myslę, ze jestes atrakcyjna, nie wiem dlaczego, ale jakąs taka wizje Ciebie mam Masz śliczny kształt ust I ząbki takie równe Ja mam takie równe tylko na dole a gorne mam rózne długości, nie sa tak w jednej linii.Butki tez lux Mam lakier do pzanokci w pasujacym do nich kolorze A o sukni cos myślałaś?Mam piosenke do teledysku ślubnego: http://www.youtube.com/watch?v=MUg6QlSI4e8 co o niej myślicie?
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-30 o 17:59 |
||
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ponieważ głównie rozmawiałyście o sukniach to ja się nie wypowiem, bo to dla mnie nudny temat póki co tylko kilka słów co do pomysłu Samoy o czerwonych butach i ustach... to jest za******** sprawa, bardzo mi się cos takiego spodobało... sama myślałam, żeby kupić sobie inne buty niż białe - bo jakoś nie mam do białych przekonania, ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem dlatego Samoa już nie mogę sie doczekać kiedy Cię zobaczę w tym cudnym welonie z czerwonymi ustami,...wiem, wiem o ile nie będziesz wyglądała jak korek ![]() Najt te Twoje buty są
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samoa z tymi czerownymi butami to chyba przegięcie będzie, bo ta suknia jest delikatna a Ty jej dowalisz czerone buciory i po całym uroku za mocny kontrast będzie i jeszcze czerowny bukiet i całkiem jak clown-sorry tak mi się skojarzyło i jeszcze czerowny nos ![]() Gnębiłam 3 tygodniowe dziecko-fajne jest
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 18:32 |
|
|
|
|
#4450 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)"Wystarczy" zrobić zakupy na 150,- i dają Ci taki kuponik ważny 3 miesiące na darmowy makijaż. Te 150 jest baaaardzo łatwo zostawić, wystarczy np jeden pędzel i cień, lub róż i cień, lub nawet sam pędzel Panie malują przepięknie, a przede wszystkim przedokładnie. To mój hm... 4 makijaż? Jeden wygrałam ![]() Ogołnie strona MACa i ich artisty in action jest dla mnie bardzo dużą inspiracją makijażową. Szkoda że kolorków jeszcze mało ![]() Cała się wstydzę, pokażę jeszcze oko ![]() Za komplement ząbkowy dziękuję najbardziej bo to najwięcej bólu i pracy. Sukienkę mierzyłam, ot tak w Provinzas? Provinsas? Zapomniałam jak się pisze i tak nie kupię bo za drogie, ale coś w tym stylu szukam - lejące i delikatne. Coby buty było widać ![]() A co będziesz w teledysku robić? Mnie się takie widzi do dynamicznych ujęć, a nie patrzenie sobie w oczęta ![]() Cytat:
fajnie że się podobają, a jeszcze fajniej że przecenione o dobre 150 zł ![]() Wiecie, coś mi się image nie zgrywa, bo bukiet chciałabym taki (przez Ciebie Samoa wstawiany kiedyś) to z butami jeszcze przejdzie... Ale usta mi żadne do tego nie pasują, no chyba że taki róż (czerwień odpada )Bukiet zaraz, muszę kompa zmienić Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-10-30 o 19:01 |
||
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
W końcu jestem Dzisiaj mam urlop i od rana Was nadrabiam (szalone jesteście, wiecie?) - miałam ciężki tydzień w pracy i nie miałam czasu do Was zaglądać, a wieczorami byłam zajęta..uff... ale nie ominęłam ani jednego posta![]() Samoa, Lain, zmotywujcie mnie żebym też na fitness poszła... karnet w domu leży, a ja jakoś nie idę... wrrr... Co do jedwabiu CHI to też polecam Jest świetny, używałam go jak codziennie prostowałam włosy i byłam bardzo zadowolona
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
buu ale nuda nie lubię godziny między 19-20 nic nie ma w tv, czekam na "tupot małych stóp"
o 20:00 będzie ![]() ale tak mnie brzuch od tej @ boli ehh
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
kaska87 dzięki za umieszczenie mnie w kalendarzu
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
spoko nie ma za co
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu tak mało postów?
Wszystkie imprezują pewnie, a ja chora siedzę ![]() Za to wymęczyłam odmienioną listę gości, z Tż wybraliśmy wierszyki itd. i poszło to do zrobienia zaproszeń ![]() Cytat:
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie randkuję tzn randkowałam, ale P. poszedł na trening i kończy o 20:00
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg Kaśki będę wygląda jak korek, cóż![]() Cytat:
Otóz dyktatorze mody w najach, nie mam parcia na oryginalny wygląd Gdybym miała wyskoczyłabym z wachlarzowym bukietem i walnęła kapelusz albo woalkę. Mi sie wizja czerwonych szpilek do tej sukni podoba, jak widac na zdjęciu, które wklejalam bardzo ładnie komponuja sie z koronkowa suknią. Jak będe wygladac ładnie z czerwonymi ustami to takie będe miała(a nie upieram się) a bukiet będę musiała skoro to dodatek. Nie wiem w czym widzisz problem, sukni nie mam do kostek, zeby mi buty było non stop widać, czerwona szminka jest kobieca i seksowna, kwiatki jak kwiatki, śnieżnobiała suknia, dlugi welon i super to będzie wygladalo i mi sie taka wizja podoba a nie wyskocze w mdłym różu i będe wygladac jak biala plama Nie musi Ci sie to podobac, ale bądź tak dobra i nie dorabiaj ideologii o sileniu się na oryginalność i o kierunku w którym zmierzam Także dziękuje za takie "dobre" rady.
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
no i po co się ciskasz? za dyktatora mody się nie uważam, ale jakies poczucie estetyki mam
Tobie nic nie wolno powiedzieć bo zaraz jest dym i to już do któreś z kolei się rzucasz
|
#4460 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachęciłaś mnie, tylko musze mieć troche wolnej kasy![]() jakie masz ładne oko Do mocnych ust tylko takie oko pozostaje, ja jeszcze chciałabym spróbować wersje z eyelinerem, ale nie chce wygladac jak ułom, jeszcze rumieńce dorobic i wiesniaczka gotowano to ja chyba jestem nienormalna, bo sie jaram tym aparatem, ciesze jak mnie boli i widzę, ze mi sie cos przesuwa i takie tam ![]() Jak zobaczylam te Twoje usta to az poszłam do lustra obejrzec moje ząbki i nie mam takich równej długości a takie mi sie podobają...ale nic, nie można miec wszystkiego ![]() Cytat:
Cytat:
Chciałam jakies takie dynamiczne teledyski, mam wizje takiego teledysku wstepnego gdzie byśmy cos tam robili w cywilnych ciuchach, ale nie wiem czy będzie nam się chciało, jeśli tego nei zrobimy to można by do takiej piosenki zmontowac klip z całego wesela.Cytat:
Jest taki piękny...w sumie fiolety i bordo do siebie pasująCytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
I jakies pitolenie o sileniu sie na oryginalność wymyślasz Gdybys sobie darowala to statnie zdanie nic bym sie nie odezwala.
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-30 o 19:31 |
||||||
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę mój kaloryferek-oddać mi go
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 19:32 |
|
|
|
|
#4462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wreszcie Was nadrobiłam Cytat:
![]() Cytat:
Aż wstyd się przyznać Jak mam dobry dzień, to wrzuta za wrzutą ![]() WOW Ona ma drzwi Cytat:
![]() Ty mi nawet o tabsach nie wspominaj. Dwa cykle brałam i przestałam. Szkoda zdrowia i libido ![]() Cytat:
Będzie dobrze ![]() Cytat:
A ja od pół miesiąca biorę antyalergiczne na ten mój katar i muszę powiedzieć, że katar się zmniejszył i nie jest taki uciążliwy |
|||||
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
jem torcik
mamuśka zrobiła mniam na pewno to pomaga moim mięśniom na brzuchu, ale ale od poniedziałku zaczynam znów jeść mądrze
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bede ogladac filmik o sztucznych rzęsach, od dawna mam na nie ochotę dzięki, że mi uświadomiłas, ze maja taką podstronkę
|
|
#4465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazłam info o sklepie stacjonarnym w Poznaniu- Yoshi http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/2008/10/yoshi.html Zawsze możesz pomierzyć biustonosze w tym sklepie, a potem odpowiedni przez net zakupić (sama kupuję biustonosze właściwie tylko przez internet, bo są tańsze Cytat:
![]() Koniecznie muszę przez weekend się pozbierać
|
|
#4466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak poprosisz panią MACową to Ci narysuje jak Cię wymalowała i podaruje )Co do bukietu to mam właśnie problem; bo mnie się nie widzi czerwień, róż i fiolet, chyba że szminka wpadająca w róż i ten bukiet też trochę doróżowić to będzie pasić. A czy czerwień do fioletu? Chyba też, ale nie taka czysta czerwień, tzn na ustach spoko, ale żeby buty jakoś łączyły oba kolory? Aparat = no fajnie jak boli, i daje efekty, ale mnie przez te całe dwa lata obciera tzn. na dolnej śluzówce mam non stop odbite zamki, raz boli mniej a raz strasznie haczy ta odgnieciona skóra do aparatu Ta sukienka co wkleiłaś, śliczna. Tylko droga :P Szukam podobnych w "dolnopółkowych" salonach
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie przeglądam na allegro suknie Annais i widzę, że Kate i Carrera królują
|
#4470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie wole wydać kasę w MACu na kosmetyki i do tego dostać makijaż niż iśc na sam próbny makijaż za 70 zł Na pewno skorzystam![]() Cytat:
Jeszcze myślałam, że może by ten bukiet zmiskowac z jakimis strasznie ciemnofioletowymi i bordowymi kwiatkami, nie wiem sama. Ale tez strasznie nie chce czerwonego bukietu, nie chce róż, ten fioletowy bukiet jest idealny ![]() A ten bukiet jest z tej kwiaciarni z Krk gdybys chciała tu zamówić http://kwiaciarniafantazja.com.pl/towary.php?k=32 Cytat:
Podobną kupiła szwagierka Tanci to jak przyjdzie to mozna jej zapytać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Kiedy idziesz?Jak bym była ladniejsza to ja bym grala w transformersach a nie ona
też się doczekać już nie mogę 

TZ bedzie moim osobistym trenerem 
)

za mocny kontrast będzie i jeszcze czerowny bukiet i całkiem jak clown-sorry tak mi się skojarzyło i jeszcze czerowny nos
i tak nie kupię bo za drogie, ale coś w tym stylu szukam - lejące i delikatne. Coby buty było widać 

Będzie dobrze
mamuśka zrobiła mniam