Wielbicielki Piękna VI - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 19:56   #4081
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna VI

apropo wax'ow slyszalam ze "polskie" sa lepsze
Stary 2009-10-30, 19:59   #4082
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Renatko znajdziemy jeszcze odpowiednich mężczyzn... takich na dobre i złe
musimy...
tylko czemu to takie pogmatwane..

Jutro ta parapetówa? Ja trzymam kciuki!

ja skisnę w domu przez ten weekend.. ale dam rade, kolega jeden mnie w niedziele na piwo wyciąga. Może..

Cytat:
Napisane przez tarjaa Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny

Renatko, niestety w ogóle nie brali pod uwagę laparotomii "na linii bikini", bo torbiel trzeba było wyciągnąć w jednym kawałku. Może Twoja była inaczej ułożona? Bo moja ciągnęła się głównie z lewego boku i lekarz się zastanawiał czy to w ogóle z jajnika wychodzi ale KT i USG pokazało, żę prawdopodobnie wychodzi z lewego jajnika a w trakcie się okazało, że wychodzi z prawego jajnika a w lewym jest jeszcze jedna.
Dobrze, że nie wycięli więcej (groziło mi usunięcie całego narządu rodnego), bo jak bym była w takiej syt. jak Ty to podtrzymywanie go za pomocą leków hormonalnych byłoby chyba wykluczone, bo mam bardzo chorą wątrobę.
W każdym razie dziękuję Jak będę mieć jakieś pytania to do Ciebie napiszę

A jeśli chodzi o TZ to życzę podjęcia dobrej dla Was obojga decyzji Trzymaj się

RedApple dziękuję
Kochanie, ale ja nie miałam laparatomii tylko normalna operację. Laparotomia to takie ''zwiady'' jakby, wgląd do brzuszka gdy chca tlyko zrobic
i tez wyciągali mi całe torbiele (kilka dużych) bo potem zostały one wysłane do kliniki na badania.

No i ja miałam prawy jajnik cały obleczony torbielą, wielką jak twoja, jajnik oczywiscie do niczego, do smieci, a raczej na badania do Gliwic pod katem złościwosci raka.. lewy jajnik tez bym mocno zniszczony, ale zostawili mi tą "najlepsza" jego cząstke. Chwała Bogu im za to, mam nadzieje,ze zanim zajdę w ciąże bedzie dalej działał. Chociaz i tak nie jest u mnie dobrze.

Ale ja miałam inną sytuację- moja mama była w ciąży bliźnaiczej- ale drugi płod był na tyle słaby,ze ja go wciągnęłam w początkowym stadium
Wyobraźcie sobie,ze o wszystkim moja mama dowiedziała sie 17lat pozniej, po prostu.. ja go przejełam na tyle wczesnie,ze tamtejsze stare usg wczesniej nie uchwyciło dwoch płodów. Strrrraszne, co ja miałam w sobie

a z tego co mój lekarz mówił, to takie cięcie jak Ty stosują gdy musza wyciac jajniki, macice,no wszystko.. same jajniki, torbiel da sie innym cięciem, na dole brzucha jak mówiłam, pozioma długa krecha. Nawet cesarkę teraz tak robią.

Ale naprawde, teraz juz WSZYSTKO ZA TOBĄ, wiem co mówię
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:13   #4083
anusiuniaa
Zakorzenienie

ide dziś z koleżanka na imprezę musze odreagować troszke
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:15   #4084
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

boze przez co Wy biedulki musicie przechodzic az mi smutno sie zrobilo

anusiunia i dobrze kochana
Stary 2009-10-30, 20:19   #4085
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
a ja.. wylazłam spod prysznica, bede sie katowac dzis depilatorem gdzie sie da

zrobie sobie maseczke, pazurki spiłuje ładnie, muszę sie ogólnie do porządku doprowadzic bom się zaniedbała

A poza tym to.. leci u mnie nastrojowa muzyczka, piję winko, palą sie kadzidła i swiece.. mhm, moge tak całą wieczność.
Stary 2009-10-30, 20:23   #4086
anusiuniaa
Zakorzenienie

rozmawiałam z nim chwile na gg...
jak gdyby nigdy nic...
jak koledzy...
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:27   #4087
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
rozmawiałam z nim chwile na gg...
jak gdyby nigdy nic...
jak koledzy...
w sumie patrzac na to, jezeli macie jutro porozmawiac w 4 oczy,to ja bym tez nie wiedziała o czym dzisiaj mowic..
Stary 2009-10-30, 20:28   #4088
tarjaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
tylko czemu to takie pogmatwane..

Jutro ta parapetówa? Ja trzymam kciuki!

ja skisnę w domu przez ten weekend.. ale dam rade, kolega jeden mnie w niedziele na piwo wyciąga. Może..

Kochanie, ale ja nie miałam laparatomii tylko normalna operację. Laparotomia to takie ''zwiady'' jakby, wgląd do brzuszka gdy chca tlyko zrobic
i tez wyciągali mi całe torbiele (kilka dużych) bo potem zostały one wysłane do kliniki na badania.

No i ja miałam prawy jajnik cały obleczony torbielą, wielką jak twoja, jajnik oczywiscie do niczego, do smieci, a raczej na badania do Gliwic pod katem złościwosci raka.. lewy jajnik tez bym mocno zniszczony, ale zostawili mi tą "najlepsza" jego cząstke. Chwała Bogu im za to, mam nadzieje,ze zanim zajdę w ciąże bedzie dalej działał. Chociaz i tak nie jest u mnie dobrze.

Ale ja miałam inną sytuację- moja mama była w ciąży bliźnaiczej- ale drugi płod był na tyle słaby,ze ja go wciągnęłam w początkowym stadium
Wyobraźcie sobie,ze o wszystkim moja mama dowiedziała sie 17lat pozniej, po prostu.. ja go przejełam na tyle wczesnie,ze tamtejsze stare usg wczesniej nie uchwyciło dwoch płodów. Strrrraszne, co ja miałam w sobie

a z tego co mój lekarz mówił, to takie cięcie jak Ty stosują gdy musza wyciac jajniki, macice,no wszystko.. same jajniki, torbiel da sie innym cięciem, na dole brzucha jak mówiłam, pozioma długa krecha. Nawet cesarkę teraz tak robią.

Ale naprawde, teraz juz WSZYSTKO ZA TOBĄ, wiem co mówię
Współczuję Szkoda, że nie trafiłam na takich lekarzy jak Twoi. Teraz mam bliznę przez cały brzuch... No cóż, teraz chyba nie mam po co do tego wracać, czasu się nie cofnie. Niestety

Chociaż tak jak teraz myślę, to zrobili to cięcie chyba właśnie dlatego, że było zagrożenie, że to rak złośliwy a wtedy powiedzieli, że usuną wszystko...

Edytowane przez tarjaa
Czas edycji: 2009-10-30 o 20:32
tarjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:38   #4089
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję Szkoda, że nie trafiłam na takich lekarzy jak Twoi. Teraz mam bliznę przez cały brzuch... No cóż, teraz chyba nie mam po co do tego wracać, czasu się nie cofnie. Niestety
ale może faktycznie, od czegoś to musi zależeć.

a poza tym 'mój' lekarz powiedział mi PO operacji,że ryzykował dużo bo nigdy w ten sposob oiperacji nie przeprowadzał.. wziął to na siebie, bał sie strasznie, ale był świaodm konsekwenji. Ma szczeście,ze mu wyszło,bo ja o tym nic nie wiedziała, gdyby tak spartolił.. nie wiem co by było.

aco do blizny- naprawd epoczytaj o maściach na blizny, moze dermatolog Ci zaradzi coś. Mówie Ci, jak bliznę na cąłym policzku, poszarpaną od siekiery, poszyte, naprawde ładnie wygladziło to twoją takze.
W imieniu w.w. kolegi- polecam

mogę spytać jak to wykryłas?

ja po prostu 17lat z tym żyłam, od urodzenia, aż pewnej nocy z soboty na nidzieli myslalam,ze umre z bólu, rano bylam juz na pogotowiu.. wcześniej objaw brak, jakichkolwiek. okresy bezbolesne, no tylko ten brzuszek troche wypukły..ale nie myslalam o tym wtedy, nawet mi do glowy nie przyszlo.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:

a poza tym 'mój' lekarz powiedział mi PO operacji,że ryzykował dużo bo nigdy w ten sposob oiperacji nie przeprowadzał.. wziął to na siebie, bał sie strasznie, ale był świaodm konsekwenji. Ma szczeście,ze mu wyszło,bo ja o tym nic nie wiedziała, gdyby tak spartolił.. nie wiem co by było.

aco do blizny- naprawd epoczytaj o maściach na blizny, moze dermatolog Ci zaradzi coś. Mówie Ci, jak bliznę na cąłym policzku, poszarpaną od siekiery, poszyte, naprawde ładnie wygladziło to twoją takze.

ja po prostu 17lat z tym żyłam, od urodzenia, aż pewnej nocy z soboty na nidzieli myslalam,ze umre z bólu, rano bylam juz na pogotowiu.. wcześniej objaw brak, jakichkolwiek. okresy bezbolesne, no tylko ten brzuszek troche wypukły..ale nie myslalam o tym wtedy, nawet mi do glowy nie przyszlo.
a czy to rak złośliwy u mnie też nie wiedzieli, póki probki nie pryszly z gliwic, z kliniki, juz PO wycieciu całego tego swinstwa.
Chyba otwierajac brzuch nie maja pojecia czy to zlosliwy czy nie.. na to są specjalistyczne badania.. z tego co kojarze, ale czy tobrze
Stary 2009-10-30, 20:43   #4090
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

ide obejrzec plotkare za 40 minut wracam
Stary 2009-10-30, 20:44   #4091
Eloska
Wtajemniczenie

ja miałam tak, ze zrobił mi sie bolący guzek pod pachą, byłam 3 razy u lekarza i dawała mi tylko antybiotyki...

Aż kiedyś niedawno budzę sie rano z mokrą pachą, myślałam, że sie spociłam (mądra - tylko pod jedną paszka :P) poszłam pod prysznic zmyłam to i dalej. Patrze a tam taka dziura i leje się, bo ten guzek pękł, poszłam do chirurga rozciął mi to trochę wypłynęło co miało wypłynąć brałam mocne antybiotyki i teraz chodzę na kontrole. W pon ostateczna, co z tym robimy, czy wytniemy czy coś...

z tym zdrowiem to dupa, już nie mówiąc o lekarzach
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:46   #4092
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Właśnie nadrobiłam a miałam co

Właśnie 3 godziny temu wróciłam ze szpitala Mam usuniętą torbiel a poza tym 3/4 prawego jajnika i jajowodu i kawałek lewego. Póki co mogę pocieszać się tym, że wstępne badania wykazały, że to nie był nowotwór złośliwy. Ale na plaży to się chyba przez kilka lat nie pokażę Blizna idzie przez cały brzuch i koło pępka skręca w lewo, bo torbiel miała wymiary 18cmx18cmx11cm

Jestem trochę podłamana dopiero co niedawno dowiedziałam się o innej poważnej chorobie a teraz to. To chyba jakiś pechowy rok bo wszystko mi się wali...

Przepraszam, że tak narzekam ale jak widzę te wszystkie zdjęcia z pięknymi dziewczynami to robi mi sie smutno bo sama długo ćwiczyłam na mój brzuszek a tu takie coś:/ Przynajmniej wiem dlaczego był ciągle taki wypukły no i mam to z głowy.
Trzymaj się, życze żeby już teraz wszystko było dobrze

Cytat:
tarja Kochanie
jak chcesz jakieś info,kogos z podbna sytuacja, ale juz 3lata po.. to piz PW, odpisze na wszystko chętnie!c

ja miałam jeszcze wiksza torbiel, rak, potworniak skórzasta.. dobrze,ze niezlosliwy! Wycieli to całe świnswo ze mnie, czyli cały prawy jajnik, znaczna czesc jajowodu i duza czesc lewego jajnika.. mam tam jakies strzępki jednego jajnika, zamiast 2;/ na dodatek cały czas go lecze, podtrzymuje, bo Oni tą resztke jajnika w sumie tak na siłę uratowali, zebym miala jakąkolwiek szanse na dziecko..

Rozumiem Cię doskonale, ale to nic strasznego, już jest po wszystkim, teraz już masz spokój

aaaale..! Dlazego Cie tak pocieli? Mi robili dokladnie tą samą operację, a lekarz patrzac na niespełna 17latke z ta chorobą(mnie).. powiedział,że bierze to na wlasna odpowiedzialnosc, ale nie potnie mnie przez cały brzuch,tylko na podbrzuszu, na linii majteczek mam długą kreske, ale cienka i tyle.

Jednak.. te maści na blizny są super pomocne, nie żaluj na nie pieniędzy. Mój kolega w czasię bójki został zraniony siekierą w twarz!! Dzis nie ma prawie sladu, a miał szyty cały policzek..

z innej beczki: z TŻtem sie nie uda, nie wierze juz..

A pamiętasz może jak sie ta maść nazywała?

Jeju dziewczyny naprawdę wam współczuje
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:49   #4093
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Trzymaj się, życze żeby już teraz wszystko było dobrze

A pamiętasz może jak sie ta maść nazywała?

Jeju dziewczyny naprawdę wam współczuje

ie pamietam, ja jej nie używałam, swoją blizne zaakceptowałam choc spod biodrówek tez mi wystaje.. ale przecież to nic złego, tylko blizna, nie ebde jej ukrywac.

A nazwe maści moge sie dowiedziec w ten weekend- jesli komuś zależy
choc cena wysoka, ok.100zł. No,ale jak komus zalezy to warto.. tak jak ten kolega- cały policzek mial w bliznach, wiadomo, młody chłopak, nie jego wina,że trafił na świrów, a wygladac jakoś chce..
Stary 2009-10-30, 20:53   #4094
Airish88
Zakorzenienie

Ja tez siedzę sama w domku, ale bez winka ...

U mnie z Tż też już raczej szans nie ma ...
Z jednej strony wiem, że to dobrze, a z drugiej przykro mi, że się nie odzywa i że sama jestem
Ehhh ciągle robię coś żeby zabić ten czas :/
Stary 2009-10-30, 20:53   #4095
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:

ie pamietam, ja jej nie używałam, swoją blizne zaakceptowałam choc spod biodrówek tez mi wystaje.. ale przecież to nic złego, tylko blizna, nie ebde jej ukrywac.

A nazwe maści moge sie dowiedziec w ten weekend- jesli komuś zależy
choc cena wysoka, ok.100zł. No,ale jak komus zalezy to warto.. tak jak ten kolega- cały policzek mial w bliznach, wiadomo, młody chłopak, nie jego wina,że trafił na świrów, a wygladac jakoś chce..
Jakbyś mogła się dowiedzieć to bym była wdzięczna ja mam póki co contractubex.
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:01   #4096
RedApple
Zakorzenienie

jak długo trzymacie wax'a? na saszetce pisze ze ok 15-30min ale nie wiem moze przytyrzymac? Bo wlasnie z nim siedze 1szy raz
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:01   #4097
tarjaa
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

a czy to rak złośliwy u mnie też nie wiedzieli, póki probki nie pryszly z gliwic, z kliniki, juz PO wycieciu całego tego swinstwa.
Chyba otwierajac brzuch nie maja pojecia czy to zlosliwy czy nie.. na to są specjalistyczne badania.. z tego co kojarze, ale czy tobrze

Robili wstępne badanie laboratoryjne podczas operacji. Ale ten 100% wynik to dopiero za 3 tygodnie.

Z tym wykryciem to na prawdę przegięcie... Brzuch od tego torbiela miałam duży i to od dłuższego czasu. Trzy lata temu poszłam do lekarza rodzinnego, bo w okolicy prawego jajnika wychodził mi czasem taki guzek, z tym że raz się pojawiał a potem znikał. Jak byłam akurat na wizycie to go nie było i lekarka zbagatelizowała to. Powiedziała, że to może przepuklina ale nic nie zrobiła. Chyba pomyślała, że sama to sobie uroiłam bo przepisała mi magnez i inne makroelementy na stres...
W tym roku w czerwcu byłam u ginekologa, który też nic nie wykrył!
Dopiero w związku z inną chorobą trafiłam we wrześniu do szpitala na biopsję wątroby, ale podczas ręcznego badania brzucha lekarz coś wykrył. Ze względu na wystający brzuch podejrzewano mnie o ciążę(co akurat było wykluczone). Zrobili mi test ciążowy a potem usg i okazało się, że to duża torbiel no i kazali mi najpierw uporać się z tym problemem.
Stary 2009-10-30, 21:08   #4098
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja tez siedzę sama w domku, ale bez winka ...

U mnie z Tż też już raczej szans nie ma ...
Z jednej strony wiem, że to dobrze, a z drugiej przykro mi, że się nie odzywa i że sama jestem
Ehhh ciągle robię coś żeby zabić ten czas :/
mi tez smutno tak samej w domku siedziec.. ale po co iagnac coś, co nas przytłacza gdy trwa

"chwyc się cieniutkiej niteczki pewności,że minie, to minie.. " - cytat z nowej płyty Hey, której nie umiem przestać słuchac chyba pasuje.

Minie..

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Jakbyś mogła się dowiedzieć to bym była wdzięczna ja mam póki co contractubex.
nie ma sprawy, jutro do niego zgadam i napiszę

Za to jakie ja mam ucho poszyte, naszczęście bardziej z tyłu, jak córka Frankensztajna wyglądam po tym wypadku na wiosne

chyba zrobię sobie parówke i wycisnę co sie da z tych moich porów, a potem położę zieloną glinkę,zeby je zamknac.. ale mi sie nie chceee

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Robili wstępne badanie laboratoryjne podczas operacji. Ale ten 100% wynik to dopiero za 3 tygodnie.

Z tym wykryciem to na prawdę przegięcie... Brzuch od tego torbiela miałam duży i to od dłuższego czasu. Trzy lata temu poszłam do lekarza rodzinnego, bo w okolicy prawego jajnika wychodził mi czasem taki guzek, z tym że raz się pojawiał a potem znikał. Jak byłam akurat na wizycie to go nie było i lekarka zbagatelizowała to. Powiedziała, że to może przepuklina ale nic nie zrobiła. Chyba pomyślała, że sama to sobie uroiłam bo przepisała mi magnez i inne makroelementy na stres...
Dopiero w związku z inną chorobą trafiłam we wrześniu do szpitala na biopsję wątroby, ale podczas ręcznego badania brzucha lekarz coś wykrył. Ze względu na wystający brzuch podejrzewano mnie o ciążę(co akurat było wykluczone). Zrobili mi test ciążowy a potem usg i okazało się, że to duża torbiel no i kazali mi najpierw uporać się z tym problemem.
skąd ja to znam.. Ci lekarze.. najpierw oczywiscie opcja wyrostek- ja mowie, taaa, od poczatku w to jakos nie wierzyłam.. a potem WPIERALI mi wręcz ze mam problemy z pęcherzem, że pewnie mam problem z oddawaniem moczu, rzadko itd na co ja im,że co jak co, ale mi nie wmówią,że do kibla nie chodze, to ja sama juz wiem najlepiej
a dziewicy pod kątek ginekologicznym badać, chyba im do głowy nie przyszło, dopiero ten mój lekarz jak na duzyr przyszedł wystawił diagnoze.

a brzuszek wypukły, ot ja miałam od zawsze.
Aż dziwne,że takie wchłoniecie płodu było przeoczone, to niepojete dla mnie w ogóle.
Stary 2009-10-30, 21:25   #4099
cierra
Raczkowanie

Dobry wieczór Nadrobiłam właśnie zaległości w czytaniu tego co napisałyście, troszke smutno sie zrobiło i poważnie, ale najważniejsze że wszystko dobrze się skonczyło odnośnie waszego zdrowia i życzę wam tym samym duuuużo zdrówka Troszke przestraszyłam się a propo wystającego brzuszka bo jako osoba szczupła też od zawsze mam z tym problem A poza tym siedze sobie w domciu, tż wyskoczył na męski wieczór na piwko, a ju tu hmmm gniję sama?

„Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził”
cierra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:26   #4100
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez smutno tak samej w domku siedziec.. ale po co iagnac coś, co nas przytłacza gdy trwa

"chwyc się cieniutkiej niteczki pewności,że minie, to minie.. " - cytat z nowej płyty Hey, której nie umiem przestać słuchac chyba pasuje.

Minie..
Ładne to. Muszę koniecznie ściągnąć tą płytę ...
Musi minąć, tylko ja głupia ciągle zastanawiam się czy przyjdzie do mnie na urodziny czy już dał sobie spokój ...
Stary 2009-10-30, 21:33   #4101
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:

Z tym wykryciem to na prawdę przegięcie... Brzuch od tego torbiela miałam duży i to od dłuższego czasu. Trzy lata temu poszłam do lekarza rodzinnego, bo w okolicy prawego jajnika wychodził mi czasem taki guzek, z tym że raz się pojawiał a potem znikał. Jak byłam akurat na wizycie to go nie było i lekarka zbagatelizowała to. . Powiedziała, że to może przepuklina ale nic nie zrobiła. Chyba pomyślała, że sama to sobie uroiłam bo przepisała mi magnez i inne makroelementy na stres...
mam tak samo
Stary 2009-10-30, 21:35   #4102
ichii
Wtajemniczenie

ja jestem zestresowana niedzielą. nie jestem chrześcijanką, a ojciec domaga się żebym nie robiła mu obciachu i klękała przed grobami. któraś z was jest w podobnej sytuacji? jak reagujecie? bo ja w zeszłym roku olałam po prostu to co do mnie mówią, ale wiem, że teraz będą znowu marudzić. jak reagować, żeby nie było im przykro?
Stary 2009-10-30, 21:36   #4103
tarjaa
Rozeznanie

Cytat:

skąd ja to znam.. Ci lekarze.. najpierw oczywiscie opcja wyrostek- ja mowie, taaa, od poczatku w to jakos nie wierzyłam.. a potem WPIERALI mi wręcz ze mam problemy z pęcherzem, że pewnie mam problem z oddawaniem moczu, rzadko itd na co ja im,że co jak co, ale mi nie wmówią,że do kibla nie chodze, to ja sama juz wiem najlepiej
a dziewicy pod kątek ginekologicznym badać, chyba im do głowy nie przyszło, dopiero ten mój lekarz jak na duzyr przyszedł wystawił diagnoze.

a brzuszek wypukły, ot ja miałam od zawsze.
Aż dziwne,że takie wchłoniecie płodu było przeoczone, to niepojete dla mnie w ogóle.
Brzuch wypukły to też miałam od wielu lat.Ale to wchłonięcie płodu to na prawdę dziwne, nigdy bym nie pomyślała że takie coś jest możliwe Tak przy okazji, to ja mam bliźniaka

Poziomeczko myślę, ze skoro niepokoją Cię jakieś obawy to powinnaś znaleźć jakiegoś dobrego lekarza i z nim o tym porozmawiać. Bo to nie zaszkodzi a może pomóc. Nawet jeśli to przepuklina to też powinno sie ją zoperować. Mam jednak nadzieję, że wszystko okaże się w porządku

Edytowane przez tarjaa
Czas edycji: 2009-10-30 o 21:41
Stary 2009-10-30, 21:38   #4104
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
ja jestem zestresowana niedzielą. nie jestem chrześcijanką, a ojciec domaga się żebym nie robiła mu obciachu i klękała przed grobami. któraś z was jest w podobnej sytuacji? jak reagujecie? bo ja w zeszłym roku olałam po prostu to co do mnie mówią, ale wiem, że teraz będą znowu marudzić. jak reagować, żeby nie było im przykro?
ja zawsze stoje i na stojac sie modle itd.
Stary 2009-10-30, 21:41   #4105
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
ja zawsze stoje i na stojac sie modle itd.
nie ma u ciebie zwyczaju "na powitanie" klękania przy grobie i odmawiania jakiejś tam modlitwy? bo u mnie się klęka, modli, a po modlitwie wstaje. no i właśnie ten etap "klęczącej" modlitwy chcę sobie odpuścić.
Stary 2009-10-30, 21:44   #4106
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma u ciebie zwyczaju "na powitanie" klękania przy grobie i odmawiania jakiejś tam modlitwy? bo u mnie się klęka, modli, a po modlitwie wstaje. no i właśnie ten etap "klęczącej" modlitwy chcę sobie odpuścić.
nie, zawsze stoimy,
bo to wiadomo blotko te sprawy,
aha i kazdy sobie sie modli "w myslach"
Stary 2009-10-30, 21:46   #4107
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, zawsze stoimy,
to bym miała kłopot z głowy, gdybym mieszkała w szczecinie
Stary 2009-10-30, 21:49   #4108
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
to bym miała kłopot z głowy, gdybym mieszkała w szczecinie
nic nie stoi na przeszkodzie
i cmentarz mamy 3 co do wielkosci w europie
zastanow sie dobrze hehe

edit:
spokojnie mozna sie zgubic

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-10-30 o 21:50
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:49   #4109
coolasana
Zadomowienie

Dziewczyny ja potrzebuje Waszej pomocy
Niedługo idę na 18 kuzyna i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać..
18 jest na takiej świetlicy niby-będzie posiadówka i jak ktoś chce to może tańczyć, muzyka będzie puszczana z laptopa.
i w co sie ubrać??? Nie mam kasy, żeby kupic sobie nowe ciuchy wiec jestem w kropce
To samo...niedlugo mam panieński wieczór koleżanki..i też nie wiem w co sie ubrać, chyba najpierw bedziemy siedziec w domu troszke..a potem pójdziemy do mini clubu, i także w co sie ubrać?

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:51   #4110
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ładne to. Muszę koniecznie ściągnąć tą płytę ...
Musi minąć, tylko ja głupia ciągle zastanawiam się czy przyjdzie do mnie na urodziny czy już dał sobie spokój ...
świetna płyta, ale ja ogólnie wielbię Nosowską. Polecam

też to mam.. mam ochote do niego napisac,zeby spędził,ze mna jutro wieczór,byleby sie nie nudzic.. a to takie głupie

Cytat:
nie, zawsze stoimy,

u mnie tak samo jest

Usmażyłam sobie właśnie ser w panierce, upiekłam bułeczki, potarłam czosnkiem i zapijam zimnym mleczkiem mniam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości