|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Jestem jestem
byłam wczoraj u znajomych pograć w Carcassonne - polecam wszystkim, i dziś spałam do 13 teraz wysłałam TŻta na zakupy (będzie zapiekanka z naszego wątku ).Aragona - odsyłam - cóż ja się lubię garbić a wtedy to wygląda okropnie ![]() Fergi - zazdraszczam relacji z mamą, ja niestety ani córeczka mamusi ani tatusia. Moi rodzice chyba niestety nie dorośli do tego żeby być rodzicami. No i na dodatek mam świetną pamięć do złych rzeczy - a to nie pomaga. Teraz jestem daleko i nie widzę się z nimi za często - więc jest w miarę ok. |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trochę z innej beczki teraz
pochwalić się chciałam prywatnym odkryciem.Testuję różne róże z EDM (ta firma jak chodzi o róże podeszła mi najbardziej) - przewinęło się ich przez mój kuferek mnóstwo (śmiem twierdzić, że jakieś 70% z dostępnych kolorów, tylko w tym momencie mam 19 sporej wielkości sampli i 5 bigów nie wspominając ile jeszcze do mnie przyleci od Winly...) i stwierdzam, że znalazłam swój róż idealny! Najśmieszniejsze, że to jeden z pierwszych jakie w ogóle wpadły mi ręce: Snuggle
|
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Ferg, przyznaj się natychmiast, co i gdzie masz
I mów, czy na bodymodzie jesteś Ja się napaliłam na tragusa jakiś czas temu...Super, że masz taką rodzinkę, jesteście potwierdzeniem, że "da się"
|
|
#1715 |
|
po prostu Łinli
|
dzien dobry. wlasnie wrocilam od fryzjera. poszlam, zeby poprawic humor i poczuc sie lepiej. I zje*** mi sie jeszcze bardziej, bo gorzej mi spieprzyc wlosow nie mogla
jakies fatum nade mna wisi czy jak ? chcialam taki cieplutki kolorek jak ostatnio, pomiedzy brązikiem a ciemnym blondem...a mam rude czerwone masakra ![]() jak Tż mnie zobaczy to chyba od razu mnie rzuci wiecie jak wygladam wiec mozecie sobie wyobrazic, jak wygladam w czerwonych wlosach
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-10-31 o 16:23 |
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lemirko-ale to naprawde ciezka praca byla
i duuuzo cierpliwosci. Moi bracia juz nie maja takich relacji z rodzicami-ze mna maja super kontakt, ale z mama juz sie kloca. I wiecznie telefony: "zadzwon do Dawida i powiedz mu to i co". "Magda, zadzwon do mamy i jej wytlumacz to".. szkoda ze mnie nie ma na miejscu..![]() Cytat:
Tragusa juz daaawno chcialam zrobic i nadal mi sie podoba, ale jakos osłabł mi szał. wiem ze masz/miałaś w luku brwiowym-tu akurat nie miałam i jakoś mnie nie ciągneło do niego, ale w nosie tak(wyjęty już) i strasznie podobaja mi sie koło ust(tyle że ja mam tam duż o pieprzyków i srednio by to wyglądalo..za duzy bałagan..)Teraz przez Ciebie znowu zaczne myślec o tragusie ![]() z tego w jezyku jestem najbardziej zadowolona i nie wyjme go-tylko na praktyki wyjmowałam(szkoła podstawowa.. tylko nie myślcie że całe ciało okolczykowane wszystko w normie, i wiem że mi "pasują"(poza tym wiekszości teraz nawet nie widać-i o to mi właśnie chodzilo)---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Vio-Snuggle tak zachwalasz... hmmm... :ide sprawdzić czy mam: ![]() ja musze Sylwii new car smell wysłać-moj ulubiony z kolei. Najpiekniejszy na ferguussonowym świecie ![]() i dziekuje aaaaaaaaaaaaa.. i jeszcze, na poprawe humoru i wolne popoludnie jeśli macie polecam moja ulubioną kreskówkę AMERICAN DAD -fenomenalna parodia amerykanskiego społeczeństwa. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-10-31 o 16:29 |
||
|
|
|
#1717 |
|
po prostu Łinli
|
ja tez uwielbiam snuggle, jest cudowny
a pozniej sie przekonalam, ze jest super
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny..ale zabiegana jestem...urlop mam niezły. Wreszcie ruszyłam do ludzi, byłam u jednej cioci i o dziwo o nic nie pytała , nie widziała żadnych zmian.
A co do tej tapety o która pytałam ....pojechałam do sklepu gdzie kiedys były najlepsze kosmetyki. Miałam do wyboru Revlon no i Pupa. Babka poleciła mi Revlon Color Stay. Powieedziałam że mi się skóra łuszczy i że mam wielkie czerwone gule. No to chyba był najgorszy dzien mojej skóry...Zmyłam minerały , delikatnie nałozyłam podklad na cere!!! Masakra!!!Zaczął się wałkować , kruszyć , pryszcze zaczęły jeszcze bardziej puchnąc , zrobiły mi sie strasznie czerwone. wyglaałam jakbym się błotem brazowym wysmarowała. Zmyłam to dziadostwo za 70 złotych i nigdy więcej go nałożę. Wziełam moje minerałki , połozyłam je bez primera , pędzeelkiem z BS do cieni bo np na nosie nie moge niczym innym do niemoge dociskać . Ladnie się wchłonal , stopił z moja cera , gule czerwone znikneły i sie uspokoiły. Mam nauczkę. Szkoda tylko że 70 złotych poszłlo na marne . Albo ten Revlon jest do Mam nadzieje że u Was dziewczynki wszystko ok . W poniedziałek juz lecę Nie chcę...
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że Lush Ci służy ja kupiłam dla siebie scrub cukrowy - bardzo sobie chwalę (mam oba) Mydełko - zapach obłędny, coś do kąpieli - jeszcze nie próbowałam ale zapach cudowny, dla TŻta to chociaż w sumie to sama używam i uważam że jest to najlepsza rzecz do golenia jaką miałam okazję stosować. I tego śmierdziela wyrzuciłam jak tylko powąchałam. Zastanawiam się tyko jak zrobić kolejne zakupy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Co tańczę? Nic nie tańczę staram się podrygiwać w miarę rytmicznie i nie robić krzywdy tańczącym obok.A jeszcze wracając do narzekania na siebie itp to ja w sumie mogę powiedzieć, że mimo wszystko jestem zadowolona z tego jak wyglądam do ideału mi daleko ale... bądźmy szczere - ideały są nudne ja to bym chciała zrobić sobie tatuaż ale się boję
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest tragus?
![]() Krystle - ja mam tatuaż i powiem Ci jedno: chyba nie warto. Tzn nie narzekam, bo celowo zrobiłam go w takim miejscu, żeby łatwo można było ukryć (nad pośladkiem, jakby "na nerce" Widzę, że więcej osób lubi Snuggle w opakowaniu mnie przeraża, ale na policzkach ![]() Winly może Ty wyglądasz w tych włosach lepiej niż Ci się wydaje hm? Inny nie znaczy gorszy Biorę się za naleśniki i oglądam Brzydulę
|
|
|
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
ja to bardziej niż bólu i tego że wzór przestanie mi się podobać boję się że jak się kiedyś roztyję to tatuaż przestanie ładnie wyglądać
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
To też fakt. Dlatego podziwiam dziewczyny, które robią tatuaż np. na brzuchu - wtedy w przypadku ciąży to już więcej niż pewne, że tatuaż sie zepsuje. A ból - niesamowity
chyba tylko przy ostrym ataku wyrostka (zakończonym natychmiastową operacją) przeżyłam większy |
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
ja bym tatuaz porownala do wyrywania wloskow depilatorem
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale zmiana stanu skóry to fakt; znam jedną taką, która kiedyś miała na pośladku śliczną czterolistną koniczynę, teraz ma główkę sałaty
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, właśnie zapoznaję koleżankę z wizazem. Napiszcie coś do mnie na forum, bo ona nie wierzy, że naprawdę jesteście po drugiej stronie. Pozdrówcie bobonkę
![]() ![]()
|
|
|
|
#1727 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Się nie bój, trzbea tylko iść do osoby, która Ci buraka nie zrobi. Jakby coś, mogę doradzić i za rączkę potrzymać
![]() Cytat:
![]() Pozwolę sobie nie zgodzić się co do tatuaży Ból to kwestia osobnicza, w moim przypadku ponad 5h dało się przeżyć i chcę jeszcze, ale to mój motywator (będzie w nagrodę, jak mi się uda to, co zamierzam ). Dobre wykonanie to podstawa, a nawet jak się znudzi wzór, to można tak poprawić, czy przerobić, że nie się nie pozna, co było wcześniej.Snuggle mam w moich skromnych zbiorach, ale jeszcze nie próbowałam. Chyba zatem przyjdzie jutro nań czas ![]() Poplosę naleśnika ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edit: pozdrowienia dla Bobonki
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-31 o 17:40 |
|||
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fanko, ja tak się zastanawiam nad tym od kilku lat ale ostatnio stwierdziłam, że popracuję nad sobą trochę (w sensie ujędrnię się tu i tam ) i może się odważę na jakiś skromny tatuaż ![]() A wsparcie się przyda
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyślę prv, jak tylko to ogarnę, jest wielu dziabaczy robiących tuszem takie rzeczy, że
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Tatuaże fajna sprawa - ale chyba wolałabym coś co się da potem łatwo usunąć
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny !
Postanowiłam wyjść z ukrycia. Raczej się nie udzielam, ale podczytuję Was regularnie od paru dobrych miesięcy. Jestem fanką minerałów zwłaszcza EDMu, bo te odkryłam dzięki Wizażowi i bardzo mi pasują. Mam już sporą kolekcję i ciągle mi mało. Teraz dubluję pędzle. To jest jak choroba, niedługo mój mąż straci cierpliwość. Jak wielka jest radość z każdego nabytku Wiecie najlepiej. Dziękuję Wam za Wasze wątki i porady. Robicie kawał dobrej roboty! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do bólu - każdy znosi inaczej. Ja mam wysoki próg bólu (np. przy depilacji woskiem okiem nie mrugnę) a o dziwo przy tatuażu o mało nie zemdlałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy z mojego tatuażu dałoby się stworzyć cos innego... ale i tak nie chcę Naleśnik dla Ciebie właśnie się smaży
|
|||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magdo ![]() Co to? Fergie się oferowała ![]() ![]() Jeśli podtrzyma propozycję, jak już przyjdzie co do czego, koniecznie bierz baby face. Ja chyba z pięć sztuk od razu wezmę ![]() A ten śmierdziel faktycznie taki śmierdzący? Jak gdzieś rzeczoną wcześniej bobonkę na forum przyuważycie, weźcie ją pod opiekę, please Olena, witaj
Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-10-31 o 18:20 |
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Olena
|
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Naleśniczek )---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Kamila podawałam linkę do tragusa parę postów wcześniej ![]() Olena
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-31 o 18:23 |
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Z szynką, papryką, kukurydzą, cebulą i cukinią zapiekany pod żółtym serem
![]() Olena |
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baby face mnie swoim wyglądem przeraża a śmierdziel - cóż wąchały go 3 różne osoby i każdemu się zbierało na wymioty, nawet trudno mi do czegoś porównać ten smród - ale aż mi się włosy na rękach zjeżyły i myślałam, że nie wytrzymam i będę biegła ![]() Masakra - stwierdziłam, że nie ma nawet co próbować pod prysznicem bo mogę nie zdzierżyć. |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, już znalazłam. Ale to chyba trzeba chrząstkę przebić, no nie?
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

byłam wczoraj u znajomych pograć w Carcassonne - polecam wszystkim, i dziś spałam do 13
teraz wysłałam TŻta na zakupy (będzie zapiekanka z naszego wątku 

pochwalić się chciałam prywatnym odkryciem.
nie wspominając ile jeszcze do mnie przyleci od Winly...) i stwierdzam, że znalazłam swój róż idealny! Najśmieszniejsze, że to jeden z pierwszych jakie w ogóle wpadły mi ręce: Snuggle
klik!
I mów, czy na bodymodzie jesteś 
jakies fatum nade mna wisi czy jak ?
masakra 
szkoda ze mnie nie ma na miejscu..
:ide sprawdzić czy mam: 

Co tanczysz..?
może Ty wyglądasz w tych włosach lepiej niż Ci się wydaje hm? Inny nie znaczy gorszy 

chyba tylko przy ostrym ataku wyrostka (zakończonym natychmiastową operacją) przeżyłam większy