Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 09:23   #1591
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Witojcie w ten sobotni poranek

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
WŁASNIE DOSTAŁAM SMS OD AGUSI-

O 20 zaczeły mi odchodzic wody i tak odchodza do tej pory,leze w szpitalu i czekam na jakies skurcze bo narazie nic nie ma...jak do rana nie bede miala to jakas kroplowke mi podłaczą na wywołanie,mówia ze do 24 godzin powinnam urodzic...zobaczymy.Buzia ki dla calego wizazu
Agusia kochanie trzymam żebyś dała radę bez kroplówki.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
dziarska mamusia jesteś
Wcale nie taka dziarska, ale się staram

Cytat:
Ja dzisiaj po wizycie. I tu najwieksza niespodzianka: synek jest juz glowka w dol!!! To jak on mnei tak po bokach "okopowywuje" ja sie pytam???? Bylam pewna ze lezy poprzecznie
Wszystko ladnie i pozamykane. Mialyście badania na paciorkowca robione???
No i wazy 2700.
No to cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie i synka
Ja miałam robione badania na paciorkowca w 37 tc.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
No i przylazłam... wcześniej niż planowałam, bo o tej porze to planowałam spać, ale zasnąć nie mogę Od 21 mam skurcze co 8 minut, między skurczami mała mnie boksuje gdzie popadnie, jest mi gorąco jak w piekarniku i mnie trafia . Do tego stopy mam jak balony Ale przynajmniej dół mi przeszedł
Kochana, może to już to ?

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Brombri jakoś nie mogę uwierzyć ze to małe cudo jest twoje- przeciez miałas przeterminowac a tu proszę... Gratuluje.
I wzajemnie Malinko
Zapomniałam oczywiście wczoraj napisać, że Twój Tomek jest śliczny, a zdjęcie z bratem normalnie mnie rozwaliło, Kuba jest takim pięknym chłopcem, te oczy te usta pewnie Tomeczek tez będzie taki przystojniak

Noc minęła nam bardzo dobrze, karmiłam Młodego o 22, koło 1, po 3.30 i przed 8. Nawet zmęczenia nie czuję, chociaż w sumie pół nocy nie spałam, bo każde karmienie zajmuje nam przynajmniej 40 minut.
Jestem dobrej myśli

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:27   #1592
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Agusia- trzymam kciuki za ciebie,.:cmok :

Cześc wam ja spałam cała noc.Na dodatek niewstawałam siusiu dziwne trochę,ale nic.Jem śniadfanko i was podczytuję bo coś nawet wstać mi się niechciało źle się czuję dziś.Nic mi się niechcę nawet śniadania niehciało mi się robić.Ale wstałam jakoś i poszłam robić śniadanko herbatkę i oglądam niekończącą się opowieśc.Już też bym chciała byc po ale jak zaczne sobie wyobrażać poród że zacznie się w domu i że na porodówce będę się męczyć to masakra ale nic.Czekam bo wiem że Wiktor i tak wyjdzie wcześniej niż tego 10,11 lub 16,11.więc boję się tego wszystkiego.Jak lekarze zobaczą mnie w stanie takim że jestem wystraszona to zaraz leki na uspokojenie mi dadzą jak w pierwszy dzień ostatnio jak byłam w szpitalu.Na noć dali mi zastrzyk żebym usnęła bo czerwona byłam jak burak i cała się trzęsłam.Dobra uciekam oglądać koncówke filmu tzn.baśni.

Stary 2009-10-31, 09:27   #1593
brombusia
Zakorzenienie

Simpatica Twój TŻ bardzo uzdolniony plastycznie jest
A z Ciebie bardzo ładna Mamusia

Stary 2009-10-31, 09:37   #1594
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Simpatica Twój TŻ bardzo uzdolniony plastycznie jest
A z Ciebie bardzo ładna Mamusia
dziekuję Brombusiu Tż ten talent ukrywał - ja nie wiedziałam ze on tak potrafi rysowac fajnie sie chodziło z takim rysunkiem na brzuchu, szkoda że Olka tak szybko się zmyła

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:44   #1595
gissh
Raczkowanie

Witam

Cytat:
WŁASNIE DOSTAŁAM SMS OD AGUSI-

O 20 zaczeły mi odchodzic wody i tak odchodza do tej pory,leze w szpitalu i czekam na jakies skurcze bo narazie nic nie ma...jak do rana nie bede miala to jakas kroplowke mi podłaczą na wywołanie,mówia ze do 24 godzin powinnam urodzic...zobaczymy.Buzia ki dla calego wizazu
Agusiu, trzymam kciuki (chociaż Ty już mam nadzieję po)

Dziękuję Mamusiom za namiary na staniki i pozdrawiam

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 10:06   #1596
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Agusia trzymam kciuki i czekamy na wiesci :kc iuki:

A i dziewczyny moge prosic o przeslanie listy na PW z numerami telefonów?? Juz nie pamietam ktora sie tym zajmowała bon w razie czego chce miec kontakt do was.

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2009-10-31 o 10:07
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:29   #1597
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Witam. Ja jeszcze nie zdązyłam wszystkiego nadrobić a tu znowu sie coś dzieje- AGUSIA trzymam kciuki

Dziewczynki dziekuje za miłe komentarze odnośnie chłopaków i wogóle za wszystkie miłe słowa gdy leżałam w szpitalu. Jesteście niezastąpione

Brombri jakoś nie mogę uwierzyć ze to małe cudo jest twoje- przeciez miałas przeterminowac a tu proszę... Gratuluje.

Kareninko i Kate chłopcy są obłędni

Kropciu czekam na wiadomości

Kachula mam przeczucie że cie dzis rozpakuje
Malinko chyba bym Cie po nozkach wycałowala jakbys okazala sie dobra wrózka :pliz :

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
hej, witam sobotnio

Malinko ale masz ładnych chłopców no no

dodaje obiecane wczoraj zdjęcie z zajec SR. Tż po instrukcji od położnej sam wyczuwał gdzie Olka ma główkę, kręgosłup, pupę i nóżki. póżniej musiał ją narysowac a na koniec odnaleźc tętno swojego dzieciątka (to już przy pomocy odpowiedniego sprzętu). no i wyobraźcie sobie że tetno było idealnie słyszalne w miejscu gdzie Tż narysował szyję czyli tak jakby rzeczywiscie ta szyja była w tym miejscu co narysował

dziekujemy serdecznie za podpowiedź i również pozdrawiamy Ciebie i Adasia

Agusia oby szybko poszło.

a i jeśli chodzi o to liczenie od daty ruchów to położna mówiła że w pierwszej ciąży dodaje się 20 tyg - a rękę bym dała sobie uciac ze tydz temu mówiła 18... no i bym bez ręki chodziła

Alez śliczne dzidzi i mamusia,no no tz ma talent,pewnie było to najśliczniejsza dzidzia w szkole rodzenia

A ja zadowolona bo mam tz w domu ,juz zgoda i nawet wykurzanie małego bylo ale chyba nic nie dało chociaz taki porzadny skurczybyk mnie wczoraj chwycil ze wkoncu wiem co to skurcze przepowiadajace ale ja chce ich wiecej i juz nie przepowiadajace a porodowe:brzydal :

Lecimy na jakies zakupy,jutro jeszcze gosci mamy,brat tz i btarowa.troche mi sie nie usmiecha bo do szpiutala bede sie szykowac i chce jeszcze mieszkanko ogarnac przed samym szpitalem no ale jakos przezyje

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:42   #1598
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Gucia i jak?? skurcze dosc czeste wiec moze to juz??
Cytat:
Kochana, może to już to ?
No niestety... Jeszcze w dwupaku. Skurcze przeszły mi ok 4 i w końcu mogłam zasnąć i spałam do 9 także czuję się całkiem przemielona, ale na dalsze spanie też nie mam ochoty i cały czas mi gorąco
Kropka, te skurcze to były cały czas w tych samych odstępach czasu i raczej bezbolesne, tyle, że dość wkurzające. I teraz znów się zaczynają, ale ja po prostu wiem, że to jeszcze nie to - taki babski zmysł
Ale według wszelkich symptomów i wg książek powinnam urodzić w ciągu kolejnych ok 7 dni, czyli może też być, że całkiem terminowo

Cytat:
dodaje obiecane wczoraj zdjęcie z zajec SR. Tż po instrukcji od położnej sam wyczuwał gdzie Olka ma główkę, kręgosłup, pupę i nóżki. póżniej musiał ją narysowac a na koniec odnaleźc tętno swojego dzieciątka (to już przy pomocy odpowiedniego sprzętu). no i wyobraźcie sobie że tetno było idealnie słyszalne w miejscu gdzie Tż narysował szyję czyli tak jakby rzeczywiscie ta szyja była w tym miejscu co narysował
Fajna pamiątka
I ładna z ciebie mamusia

Cytat:
A ja zadowolona bo mam tz w domu ,juz zgoda i nawet wykurzanie małego bylo ale chyba nic nie dało chociaz taki porzadny skurczybyk mnie wczoraj chwycil ze wkoncu wiem co to skurcze przepowiadajace
Super, że się z tztem pogodziłaś
A z tymi skurczami mam tak samo. Jak się zaczynają te przepowiadające to wtedy chciałabym, żeby zaczęły się rozwijać do porodowych, albo żeby woda poszła

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-10-31 o 11:44
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:04   #1599
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Witajcie:

dziewczyneczki

Gratuluje mamusia ktore urodzily swe dzieciaczki

U nas...Maly miewa sie Super....Ja tez jestesmy juz wdrozeni w tryp...senno-dzienny....

No dziewczyny od jutra zaczyna sie nas miesiac.....:ro lleyes::rolleye s:

i pomyslec ze jeszce pownnam byc w 2 paku.....

Domi-trzyma kciuki....

Buziaczki dziewczyny:cm ok:
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:21   #1600
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Dudziakowa dzieki

Agusia trzymam kciuki

Ja bym chciala juz wyjsc dodam, ze mnie strasznie piersi bola i mleko mi leci ale nikomu nie mowilam tutaj. Bol zaczal sie dzis rano, moze przez to ze mialam stanik, bo sie lało ze mnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:36   #1601
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Noc minęła nam bardzo dobrze, karmiłam Młodego o 22, koło 1, po 3.30 i przed 8. Nawet zmęczenia nie czuję, chociaż w sumie pół nocy nie spałam, bo każde karmienie zajmuje nam przynajmniej 40 minut.
Jestem dobrej myśli
i co budzik nastwiasz?

Jak zrobić tak, żeby jedną wypowiedź rozbić na dwa razy jak chcę komuś odpowiedzieć?

Cytat:
dziekuję Brombusiu Tż ten talent ukrywał - ja nie wiedziałam ze on tak potrafi rysowac fajnie sie chodziło z takim rysunkiem na brzuchu, szkoda że Olka tak szybko się zmyła
Pogratulowac tż talentu a przed wszystkim pięknej żonki

Cytat:
Malinko chyba bym Cie po nozkach wycałowala jakbys okazala sie dobra wrózka :pliz :

Alez śliczne dzidzi i mamusia,no no tz ma talent,pewnie było to najśliczniejsza dzidzia w szkole rodzenia

A ja zadowolona bo mam tz w domu ,juz zgoda i nawet wykurzanie małego bylo ale chyba nic nie dało chociaz taki porzadny skurczybyk mnie wczoraj chwycil ze wkoncu wiem co to skurcze przepowiadajace ale ja chce ich wiecej i juz nie przepowiadajace a porodowe:brzydal :

Lecimy na jakies zakupy,jutro jeszcze gosci mamy,brat tz i btarowa.troche mi sie nie usmiecha bo do szpiutala bede sie szykowac i chce jeszcze mieszkanko ogarnac przed samym szpitalem no ale jakos przezyje
Kachulka udanej soboty! I żeby Ci na zakupach wody nie odeszły

Cytat:
No niestety... Jeszcze w dwupaku. Skurcze przeszły mi ok 4 i w końcu mogłam zasnąć i spałam do 9 także czuję się całkiem przemielona, ale na dalsze spanie też nie mam ochoty i cały czas mi gorąco
Kropka, te skurcze to były cały czas w tych samych odstępach czasu i raczej bezbolesne, tyle, że dość wkurzające. I teraz znów się zaczynają, ale ja po prostu wiem, że to jeszcze nie to - taki babski zmysł
Ale według wszelkich symptomów i wg książek powinnam urodzić w ciągu kolejnych ok 7 dni, czyli może też być, że całkiem terminowo

Fajna pamiątka
I ładna z ciebie mamusia

A z tymi skurczami mam tak samo. Jak się zaczynają te przepowiadające to wtedy chciałabym, żeby zaczęły się rozwijać do porodowych, albo żeby woda poszła
Gucia cos czuję że to juz niedługo...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Dudziakowa dzieki

Agusia trzymam kciuki

Ja bym chciala juz wyjsc dodam, ze mnie strasznie piersi bola i mleko mi leci ale nikomu nie mowilam tutaj. Bol zaczal sie dzis rano, moze przez to ze mialam stanik, bo sie lało ze mnie
Domi powinnaś powiedzieć lekarzowi o tym mleku i piersiach.
Koniecznie, masz powiedzieć

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2009-10-31 o 12:38
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:49   #1602
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Fajna pamiątka
I ładna z ciebie mamusia

Gucia Ty to chyba bedziesz szybciej rozpakowana niz ja bo u Ciebie chcociaz jakies skurcze sa a u mnie czasami jakis sie zawieruszy i na tym koniec

Cytat:
Hej

Dudziakowa dzieki

Agusia trzymam kciuki

Domi migusiem do lekarza i powiedziec ze cycorki bola,lekarz musi to wiedziec:tasacz ek:
Cytat:
i co budzik nastwiasz?
Jak zrobić tak, żeby jedną wypowiedź rozbić na dwa razy jak chcę komuś odpowiedzieć?

Kachulka udanej soboty! I żeby Ci na zakupach wody nie odeszły

Gucia cos czuję że to juz niedługo...

Domi powinnaś powiedzieć lekarzowi o tym mleku i piersiach.
Koniecznie, masz powiedzieć

A moze nawet i lepiej by było jakby odeszły,moze by mnie do kolejki wpuscili heheh i wtedy odrazu do szpitala

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-31, 13:07   #1603
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

A moze nawet i lepiej by było jakby odeszły,moze by mnie do kolejki wpuscili heheh i wtedy odrazu do szpitala
I gości byś jutro nie miała...
przynajmniej nie w domu...

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:15   #1604
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
I gości byś jutro nie miała...
przynajmniej nie w domu...

No wlasnie
Ci goscie jutro to mi troche nie na reke mogli by dzis przyjechac bo jak mowilam poszykowala bym sie na spokojnie do szpitala,tz do pracy a tu bede musiala jeszcze biegac przy nich ,obiady gotowac etc..

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-31, 13:27   #1605
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, Ty powinnaś o tym chyba powiedzieć, może to ma jakieś znaczenie ?

Cytat:
i co budzik nastwiasz?
A po co budzik?
Mały przecież wie, kiedy jest głodny, on się budzi i wtedy ja sie budzę

Stary 2009-10-31, 13:31   #1606
kamilla123
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!!!

A ja sobie dzisiaj pospałam do 12, a co! Korzystam póki mogę, tym bardziej że w nocy budzę się co chwilę. Wygląda na to, że dzisiaj kolejna rozdwojona mama nam przybędzie

Agusia

Kachula mi się dzisiaj śniło, że urodziłaś, ale 5 listopada, tzn. wyczytałam to w gazecie "m jak mama" i tam było to napisane I coś tam jeszcze pisało, ale już nie pamiętam, ale zobaczymy czy się sprawdzi, chociaż podejrzewam, że do 5 to się Tobie nie bardzo chce czekać

Ela dzięki za ten przepis na ciasteczka owsiane, wczoraj się skusiłam i wyszły mega pyszne!! Cukier też miałam po nich OK więc na pewno je jeszcze zrobię

A że dzisiaj Halloween to proponuję coś takiego:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...102061182.html

Miłego dnia!!!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 15:05   #1607
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!

A ja sobie dzisiaj pospałam do 12, a co! Korzystam póki mogę, tym bardziej że w nocy budzę się co chwilę.
Szczęściara, że chociaż do 12 pospać sobie możesz

A paluszki... fuj... okropieństwo
Stary 2009-10-31, 15:40   #1608
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
dodaje obiecane wczoraj zdjęcie z zajec SR
no jaka piękna mama z pięknym brzucholem

AGUSIA !!!!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:04   #1609
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Fajna pamiątka
I ładna z ciebie mamusia
Cytat:
Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
no jaka piękna mama z pięknym brzucholem
dziewczynki dziękuję za te wszystkie miłe komplementy

Domi mi też sie wydaję że powinnaś powiedziec o tym mleku

Kachula Wy z Gucią to chyba niedługo skurcz w skurcz bedziecie szły

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:12   #1610
tarasia
Wtajemniczenie

Ciekawe jak Kropka. Ona miała iśc dzisiaj na 14:00!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:20   #1611
martaN23
Zadomowienie

Domi-dziewczyny mają rację powinnaś powiedzieć o tym mleku lekarzom
ja jakoś ostatnio źle się czuję,staram się dużo odpoczywać bo chyba już porai chcę dotrwać do tego 19.11później już chyba mogę się rozpakowywać
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:20   #1612
elalank
Zadomowienie

cześć mamusie

ale dziś piekny dzień był, byliśmy z TZ na spacerze w lesie, dotleniłam się, że hej, no i po powrocie poszłam spać na 2 godziny
niedługo jedziemy także na cmentarze zapalić znicze-lubię chodzić po cmentarzu jak jest ciemno i palą się lampki

Agusia -powodzenia!!! ale pewnie już jesteś po!! och jaka jestem ciekawa co i jak???

Konspiracja- ja sobie zrobiłam we własnym zakresie badania pochwowe na bakteri w w tym paciorkowca, tak dla świętgo spokoju- w 36 tyg

Kamila- fajnie, ze ciasteczka Ci smakowały i możesz sobie pozwolić na taki deserek a te paluchy okropne - tzn pewnie pyszne ale wyglądają strasznie

simpatica - ale masz zdolnego TZa i jaka śliczna z Ciebie Mamusia.
A skoro 20 tyg od momentu pierwszych ruchów to wychodzi mi na 20 czyli wtedy na kiedy mam wyznaczony termin

ale wkrótce zaczynam wdrażać wszystkie metody wywoływania porodu- herbatki z liści malin, "gimnastyka z TZ" , masaż sutków, mycie schodów i okien itp itd Oby się udało, bo nie chcę czekać do 40 tyg

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-10-31 o 17:22
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:49   #1613
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!

Kachula mi się dzisiaj śniło, że urodziłaś, ale 5 listopada, tzn. wyczytałam to w gazecie "m jak mama" i tam było to napisane I coś tam jeszcze pisało, ale już nie pamiętam, ale zobaczymy czy się sprawdzi, chociaż podejrzewam, że do 5 to się Tobie nie bardzo chce czekać

Miłego dnia!!!

Wow to sławna jestem jak o mnie w gazecie pisza :brzyda l:
A no Kamilus jakos do 5 nie chce mi sie czekac ale skoro tak wysnilas to moze jednak zaczekam

Cos Agusia sie nie odzywa a ja nie chce do niej pisac i przeszkadzac
Ciewawe czy juz urodzila

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-31, 18:07   #1614
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
ale dziś piekny dzień był, byliśmy z TZ na spacerze w lesie, dotleniłam się, że hej, no i po powrocie poszłam spać na 2 godziny
niedługo jedziemy także na cmentarze zapalić znicze-lubię chodzić po cmentarzu jak jest ciemno i palą się lampki
Ja najbardziej lubię Junikowo, taka jest tam inna atmosfera. Miłostowa się trochę boję po zmroku, za dużo tam lasów

Ja właśnie wstałam z małej drzemki, bo mnie trochę zmogło. Mam nadzieję, że pomimo tego będę mogła w nocy zasnąć
Stary 2009-10-31, 18:14   #1615
domi7ks
Zakorzenienie

Spytałam o to mleko zarowno lekarza jak i polozna i oboje powiedzieli, ze moze sie tak zdazac...

Napisalam sms'a do Agusi ale ktos z jej telefonu mi odpisał:

"Agus odezwie sie w tygodniu"

Napisalam tez do Kolanosi, wyniki nerek ma zle, siedzi juz dwa tygodnie i nie ma humoru i nie wiadomo kiedy ja wypuszcza
Porazka normalnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:29   #1616
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Spytałam o to mleko zarowno lekarza jak i polozna i oboje powiedzieli, ze moze sie tak zdazac...

Napisalam sms'a do Agusi ale ktos z jej telefonu mi odpisał:

"Agus odezwie sie w tygodniu"

Napisalam tez do Kolanosi, wyniki nerek ma zle, siedzi juz dwa tygodnie i nie ma humoru i nie wiadomo kiedy ja wypuszcza
Porazka normalnie
Biedna Kolanosia. Mam nadzieję, że szybko jej się poprawi

Kurcze, czemu ciąża nie może być rzeczywiście pięknym czasem oczekiwania bez żadnych problemów...
Stary 2009-10-31, 19:04   #1617
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

a ja wrocilam

pojechalam do szpitala, moj lekarz przyszedl i pyta jak sie czuje mowie ze super, ze nic mnie nie boli..
zrobilismy usg, badanie potem polezalam pod ktg no i faktycznie nic.. no to doktor do mie zebym moze poszla z tz na spacer, pochodzila po schodach w gore i w dol ze 3 razy
potem kolejne badanie i ktg i dalej nic..
umowilismy sie na 3go a najlepiej byloby do 7go listopada.. no i mam odstawic magnez i zobaczyc co sie bedzie dzialo
generalnie ten 7/11 to juz ma byc ostateczny termin..

no to pzynajmniej bede rodzic w listopadzie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 19:07   #1618
tarasia
Wtajemniczenie

Jezeli któras z was nie ma jeszcze kocyka to w Lidlu są fajne dwuwarstwowe z mikrofazy.
wymiary: 75 x 100 cm za 24,90.
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...oc_z_mikrofazy

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
a ja wrocilam
O kurcze!
w sumie to lepiej, że później ale stresik był, no nie?

Stary 2009-10-31, 19:10   #1619
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
O kurcze!
w sumie to lepiej, że później ale stresik był, no nie?

ale szczerze mowiac wiekszy stres mialam ze Adi bedzie plakal jak nas nie bedzie (byl z ta moja przyjaciolka z krynicy) ale on nawet o nas nie zapytal..

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 19:14   #1620
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:

ale szczerze mowiac wiekszy stres mialam ze Adi bedzie plakal jak nas nie bedzie (byl z ta moja przyjaciolka z krynicy) ale on nawet o nas nie zapytal..
ha ha nieźle.
to w takim razie spokojnie mogę iść na basen.

a dzisiaj tak mi cukier szalał, że byłam w szoku. Zjadłam na śniadanie 1,5 kromki chleba z sałata i wędliną i po godzinie wyszło mi 134

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości