|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
[QUOTE=MamTenStylx3;150280 41]
Cytat:
po pierwsze , zaczynasz dopiero swoją '' karierę '' tu i uwierz że wiem lepiej . a akurat ten opis dodała jedna z Wizażanek z dopiskiem ; rozmowa z moim TŻ . po prostu przy mnie bądź , nie zawiodę , obiecuję <3
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
los, jak wszystkim, dał mi jedną tylko postać i nie nazbyt nią ucieszył mnie.
sztuczny wdzięk odbierasz słowom, czynisz zwykłym każdy gest. i znów jestem tą tysięczną wśród tysięcy. tak mi z sobą nie do twarzy..
|
|
#3093 |
|
Raczkowanie
|
`Słodki ****a Jezu, jaki on jest piękny...
`Leci mi z nosa, a on mówi,że jestem nacudowniejszą,najpięknie jszą kobietą na tym świecie , oszalał ; o `jestem masochistką umówiłam się na spacer z 2 parami , słaba jestem, weny nie mam , moja inspiracja prawdopodobnie się nudzi się gdzieś przy stole z rodzinką....wybaczcie.
|
|
|
|
#3094 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jej kocham
Motywujące bardzo i to dzięki wam teraz piszę bo miałam się odezwać w następnym tygodniu dopiero ![]() ![]() W następnym wcieleniu będę sexy murzynką, kręcącą tyłkiem na scenie, w sexy black loczkach po ramiona. Będę też łysym turkiem w zabawnej czapce nauczę się palić wodną fajkę i będę napychać sie jakimkolwiek zielskiem.
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
dzięękuję
![]() ale tu chodzi o sam fakt, tak bezczelnie, perfidnie, przpisany opis, a mówi że nie z wizazy, jak jedna z wizazanek dodała to jako autentyczna rozmowe. yhhh... * * * zakochani w kroplach deszczu. a to tak boli, gdy cię kocham, a ty proponujesz mi przyjaźń... fajnie jest mieć przyjaciela, lecz nie wtedy gdy się go kocha :/ ![]() ![]() ![]() smutno mi....
|
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
Gdy mówię: Kocham! Słyszę tylko odbicie powracającego echa...
Miłość piękna lecz skuta w kajdany, bo człowiek kocha, a nie wie czy jest kochany.
|
|
#3097 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
**_______________________
Dziś przebieram się za szczęśliwa dziewczyna. I wiesz co? Idz w cholerę! "w sercu kod dostępu założyłem, by chronić swoje sny." Płonę, tęsknię, umieram. Zaczęłam dzień od herbaty, której nie mogłam wypić i od łez, których nie mogłam powstrzymać Przeszczepcie mi serce jakiegoś dupka i wytnijcie część mózgu odpowiedzialna za pamięć. w pudełku z kredkami dwadzieścia cztery odcienie szarości
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
Seks i gra w brydża mają wiele wspólnego - jeśli masz słabego partnera, musisz mieć mocną rękę.
![]()
|
|
#3099 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę. Cytat:
![]() akwem - rozumiem, że się podobało? bardzo się kochana cieszę. O trolu na kulawym kucyku kradnę. jestem księżniczką. zechcesz być mym księciem? każda księżniczka ma swojego księcia... więc gdzie, do cholery, podział się mój!? nie oceniaj mnie po wyglądzie, bo to charakter to coś, co podbija serce. zapomniałam już, jak dawałeś mi całego siebie. jak to możliwe, że oddycham bez Ciebie przy swoim boku? mam nadzieję, że zawsze znajdę tak seksowny powód do uśmiechu jak Ty. (; I'm so sexy that I turn straight into lesbians and gays into straight. ;D
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
Gdy stoisz tu, cały świat nie liczy się..
Dźwięk Twoich słów tak, jak wiatr unosi mnie.. Nie pozwól mi, bym Ciebie zapomniał.. Zachować chcę ulotny Twój obraz.. Zatrzymać chcę te chwile na zawsze.. Tak bardzo chcę mieć Ciebie naprawdę..
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
opowiem ci bajkę, o księżnicce, która nigdy nie doczekała się swojego księcia...
bo nie ma księcia, rozumiesz? nie ma i nie będzie!
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam jeszcze pierwszy pocałunek, gdy Ty zapomniałeś o ostatnim...
|
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
w efektownym fałszu ukryć się.
pan z najsmutniejszą z pań, pan z panią Melancholią. zapewne przyszedł pan, aby wykonać plan, plan roczny zasmucania. ja niewinna jestem - to ty pchałeś mnie do zła!
|
|
#3104 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kurczę ja się kłócić nie chcę. ale nie spisałam go z wizażu naprawde jest pelno takich opis wszedzie np, http://uczucia-pisane-slowem.blog4u....ze-418402.html albo http://grono.net/opisygg/topic/17938...2/221238832/0/
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mi gościć w Twojej Top 15, nawet nie wiesz.. Dziękuję ; * i grzechem byłoby nie spróbować Ci pomóc ; ) szary pionek ustawiony na szachownicy życia. przypominam smutnego ptaka, który zna tylko jedną piosenkę. Spróbuję zacząć nowe życie. Może to doda mi sił.. ___________________ Ręka jej drży kiedy patrzy na drzwi. wróci? czy znów trzaśnie ?
jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca. zaje.biście się bawisz, rozrywając serce na pół. </3 Ona jeszcze nie jest w Twoim sercu.. co mam zrobić jeśli to nastąpi ?
|
|
|
#3106 |
|
xoxo
|
...dziś wiem, że nie warto było czekać.
a potem wzeszło słońce i nadeszła szara rzeczywistość.
|
#3107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'ej. życie, weź mnie czymś zaskocz, bo ta monotonia mnie do szału doprowadza.!' mało pomogłam, wiem, ale jak dla mnie jest mistrzowski. i okradam z tych wyżej. ![]() ____ być dla Ciebie wszystkim. mogę ? ja - Twój sens w bezsensie. nie dziś karmelowe - jak Twoje oczy zmieszane z promieniami słońca.
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
znasz całe moje ciało oczami i dotykiem a moje serce jest nadal przez Ciebie nieodkryte .
our love was tragically . /nasza miłość była tragiczna./ never woulda said forever if we knew itd end so fast . /nigdy nie powiedzielibyśmy "na zawsze" gdybyśmy wiedzieli, że to koniec./ tried to call again and get your mailbox like a letter left unread . /jestem zmęczona ciągłym wołaniem i sprawdzaniem skrzynki meilowej jak nieistniejących listów./ some things go right some things go wrong . /niektóre rzeczy idą dobrze, niektóre idą źle./ he's the kind of boy that u see in the movies . /on jest rodzajem chłopaka jakiego możesz zobaczyć w filmie./ sometimes I wish that I could be his girl . /czasami chciałabym być jego dziewczyną./ większość ludzi którzy Go znali mówili, że taki chłopak jak On zdarza się raz na milion . nie mieli racji . taki chłopak jak On zdarza się raz na całą ludzkość . zawsze jest po części dobrze . .
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
poduszki wypchane myślami, kołdra z wyobrażeń o lepszym jutrze.
mów do mnie za 30 groszy. ogrzał mi ręce. a nie powinien. jak nie słodzenie sobie na wzajem dla samej zasady, wzdychanie do siebie, nadużywanie słowa kocham (a jak którejś nie ma miesiąc, to zapominacie o swoim istnieniu) to ciągłe kłótnie. jak dzieci. to tyle. żegnam forum (; |
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaBrazylijka
![]() Issuee ![]() Guziki xD ![]() me9so3horny ![]() 96LadyPoziomka96 ![]() Kinderka13 ![]() ciiri ![]() xxgroszek07xx ![]() marcepka ![]() lovers2friends ![]() Smak grzechu zlizywała z jego warg.
Wierzę w anioły, ale nie te ze skrzydłami ani te z aureolą nad głową, ale w te, które przyprowadzą Cię do mnie, gdy Twój własny dom zmieni się w naprawdę dziwne miejsce i podświadomie będziesz szukał ukojenia.
Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2009-11-01 o 16:23 |
|
|
|
#3111 |
|
Wtajemniczenie
|
absurdalnie - dokładnie.
![]() ---------------------- W ten oto sposób odstąpiłeś mnie innemu. Nie dziękuję. Bo to ja pierwsza, Panie Doskonały, powinnam była dokonać wymiany na lepszy model. A ja tak cholernie lubię chorować. I tak notorycznie pożyczać od Niego zeszyty. Skrzywiła się na myśl o nim. Poczuła bolesne ukłucie w sercu. Kiedy ostatnio powiedzieli sobie coś miłego? Kiedy przestali udawać, że się kochają?! Miałam ochotę do niego zadzwonić. I powiedzieć.. Co? Że jestem kretynką. Że jestem idiotką. I co gorsza podłą su.ką. Nie brzmi to obiecująco, nie? Za późno. Słowa już niczego nie zmienią.. Nie chciał dłużej czuć się, jakby świat uciekał mu spod nóg a on sam miał już nigdy nie odzyskać kontroli nad własnym życiem. za mało zaufania, za dużo złości. za dużo kontroli. za mało miłości. Nie mogę znieść tego, że, będąc w domu, nie mogę się nikomu wygadać, wstaję rano sama, a w lodówce mam tylko połowę cytryny. Miłość wypełniłaby moją lodówkę, która jest już pusta od jakiegoś czasu. |
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tu nowa i mam kilka opisów..Mogą się wam nie spodobać, bo jak już mówiłam jestem nowa...
-Patrząc w lustro mówiła : "Mam tylko Ciebie" -Nie mów, nigdy nie tęskniłeś tak jak ja.! -Gdzie są ...? Gdzie są jej marzenia ? -Bałam się, że tracąc Ciebie, stracę też siebię... |
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
Miło strasznie
![]() ![]() A potem powiem mamie, że nie chce już innych kolegów! Że lubię bawić się tylko z Tobą, że Ty w piaskownicy mi wystarczasz . Jeśli kogoś kochasz, to walczysz o tego kogoś do końca. Nie poddajesz się, nie mówisz "nie mam szans". Nie boisz się, że ktoś Cię wyśmieje.
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami, to tylko znaczy, że ich wyprzedziłeś.
|
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
` tak niewinnie kłamałeś.
` Już miłość mi się obrzydła. ` Chwyć mnie za rękę i pobiegnijMY do miejsca naszej miłości. ` Zniszczyłeś nas. a teraz niszczysz mnie. ` Myślisz, że ja na pstryknięcie palca zapomnę?!. ` Kochałam te Twoje kłamstwa. Bo dzięki nim byłam szczęśliwa. ` cały świat okłamuje, jak tylko się da. _________________________ _______ Dziewczyno, po co ci to? On Cie wcale nie kocha. Woli chłopaków z bloku i wyjśc na jointa. Ty siedzisz znów w domu. Kto zapłaci rachunek? Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz. Wiem, to musi być gorzkie; zostawić tak osobę, Z którą dzieliłaś pościel a w niej sny I kto wie.. Może miałaś już plany, może tylko marzenia, Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak, Dałaś mu szanse. Zmarnował i następne, kolejne I wiesz komu prędzej to serce pęknie Wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie tęskni Kto będzie znów łykał nasenne tabletki. Świat jest mały i wielki zarazem, Masz niefart, Zamknęłaś sie w świecie bez świeżego powietrza, Otwórz oczy i umysł. Miłość to artystka Jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach.. _________________________ _______ czekolada, lekiem na całe zło. ![]() |
|
|
|
#3116 |
|
Zadomowienie
|
KUR*A! że tak powiem.
koniec. kłótnia z MamTenStylx3 zakonczona. chociaz nawet jej nie było. absurdalnie odchodzi... hm.... * * * zmieszani z błotem w imię miłości. czy naprawdę było warto?
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Martusssia - rozumiem, że się podobają ;> ; ).
__ Czemu uśmiecham się tylko na Twój widok? Jedyny ślad jaki mam.. to tylko w sercu. Przebywać z Tobą tylko ja mogę, innej na to nie pozwolę! |
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
: ************************
takie jakieś smutne znalazłam.. (
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Szczęście potrzebuje przestrzeni.
Ostatnio dajesz mi do zrozumienia, że naszych relacji nie da się już odbudować. Nie odwiedzasz mnie w domu, a odwiedzasz mnie w snach. Chyba wyolbrzymiam swoje krzywdy. Naprawdę wypiszesz mnie ze swojego życia? I przyjdzie Ci to z taką łatwością?
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
beMine - dziękuję Ci bardzo kochana! ;*
ZnijknijzOczuMi - kradnij ile chcesz. ;*Tusilla - okradam. <3 ___________________ `please don't leave me here. `teraz wiesz, czemu tak się boję.. `ponieważ nie ma sklepów z przyjaciółmi, ludzie nie mają przyjaciół. `jeśli muszę i wybrać będę mógł, jak odejść. to przecież dobrze, dobrze o tym wiem. chciałbym umrzeć przy Tobie. <3
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

bo miałam się odezwać w następnym tygodniu dopiero