Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 20:03   #2251
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
faze dzieciaczka mielismy jak Piotrek był bo teraz jak go nie ma, to sama sobie o dzieciaczku nie bede gadac heheh
hehehe no tez prawda:P ale mojego tez nie ma przez telefon gadamy:P:P

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ooo drugi raz ją widzieć w moich progach dzis nie zamierzam!
już rano mnie wkurzyła. czekała aż wstanę ugoszczę ją kawą... i tak siedziała w kuchni i lukała mi do łazienki, a że my nie mamy drzwi w łazience, to sie tak tylko chowałam za ręcznikami, za ścianą! byle by tylko mnie nie dojrzała!
heheh biedna no ale przynajmniej sie troszczy o Ciebie hehe

karolinusienka ja tez chcialm skromny ale taki wikeszy jakis i wogole hehe;P bo niektorzy mowia ze jak skromny to tylko malutki a nieprawda bo wiekszy tez moze byc skromny...o moim wszysycy co widzieli mowia ze jest piekny bo skromny a zarazem nie jakis mikroskopijny mi poprostu podobaja sie wikesze pierscionki a ten i tak wybralam maly heheh

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:15   #2252
asia665
Wtajemniczenie

Ja zmykam spać

Dobranoc Dziewczyny

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:22   #2253
lusesita23
Zakorzenienie

A ja dzis spedzam wieczor z Patrickiem;p Patrickiem Swayze
Stary 2009-11-01, 20:52   #2254
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
hehehe no tez prawda:P ale mojego tez nie ma przez telefon gadamy:P:P

heheh biedna no ale przynajmniej sie troszczy o Ciebie hehe

karolinusienka ja tez chcialm skromny ale taki wikeszy jakis i wogole hehe;P bo niektorzy mowia ze jak skromny to tylko malutki a nieprawda bo wiekszy tez moze byc skromny...o moim wszysycy co widzieli mowia ze jest piekny bo skromny a zarazem nie jakis mikroskopijny mi poprostu podobaja sie wikesze pierscionki a ten i tak wybralam maly heheh
a moj jest na takim zad.upiu,ze zasiegu tam nie ma ehhh

ogladam lawine i porobie zaproszenia

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

odpisali mi z zespołu nie przyjmuja zapisow, bo beda poszerzac sklad o perkusistę obecnie biora 4ooozł + dojazd z Lublina(tylko nie wiem czy to jest cena za wesele razem z poprawinami bo tego mi nie napisali ). napisali mi rowniez, ze zapisy beda przyjmowac za jakies pol roku dopiero ehhh wiec pozostaje mi tylko czekac i patrzec codziennie czy czasem nie rozpoczeli juz zapisow
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:09   #2255
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Nakładać 3 pary skarpet tez już byłam na cmentarzu i żałowałam że czapki nie wzięłam....
miałam 2 i buty zimowe, a stopy jak co roku zmarzły wrrr. Ale tylk ostopy tak to było mi cieplo ale chodziłam w czapce

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Apropos zdjęć ślubnych, my chyba zdecydujemy sie na tego Pana

Ale,ale!! zapomnialam Wam powiedziec wczoraj na tym spotkaniu z kumpelami przyszla siostra jednej z nich z narzeczonym (fajans jakich malo, bo potem ja zostawil i poszedl na disco gdzies tam) i oni biora slub w przyszlym roku we wrzesniu. i wyobrazcie sobie, ze ona ma DWA pierscionki zareczynowe-podobno jest taki przesad, ze jak para nie pobierze sie w rok od zareczyn to narzeczony musi jej dac kolejny pierscionek.za kazdy rok "zwloki" kolejny itd...nie wiem czemu ma to sluzyc,ale ona wlasnie dostala drugi slyszalyscie o takim "przesadzie"? ja ja oczywiscie wysmialam moj TŻ by chyba padl jakbym mu o tym powiedziala a poza tym co z tego jak sie nie dogaduja kompletnie, siostra tej dziewczyny (czyli moja kumpela) powiedziala, ze to dluzsza historia z tym ich zwiazkiem,ale to chyba kolejny przyklad na to, ze takie "przesady" sa g... warte!
Zdjęcia świetne
A co do pierścionków, to nie słyszałam jescze takiego prześadu Mój Tz w takim razie musiałby kupić jeczsze 2

Cytat:
j
dziewczyny moi rodzice wiedza juz o sali i o dacie a miala byc niespodzianka moja siostra chyba sie wygadala, niby mowi, ze nie powiedziala, ze sama mama jej powiedziala a ona tylko ja utwierdzila w przekonaniu i z niespodzianki nici ehhhh niby maja udawac zaskoczonych jak im powiemy, ale to juz nie to samo cos przeczuwalam od rana, bo gadali o weselach i ilosci gosci zaproszonych na moje wesele-a ja ze twardo, ze kupe lat jeszcze, i jak jechalismy na cmentarz to tata powiedzial "slyszalem, ze wy to juz sale macie zarezerwowana na 2o11 w czerwcu jakos" a ja az zdebialam i twardo, ze nie i od razu-kto ci powiedzial, a on ze nie wazne i pozniej sie wygadal ehhhh mialam nic Piotrkowi nie mowic, ale powiedzialam i tez sie zasmucil i cala niespodzanka poszla sie @#$%^&*ać... bo to juz nie to samo bedzie ehhhh

i do tego Piotrka nie ma i nie mam sie komu wyzalić i do kogo przytulić
Hmmm ciekawe dlaczego powiedziała, a może po prostu się wygadała??A jakie masz stosunki z siostrą??

Cytat:
ja tez za strinami nie przepadam ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna bedzie dluuugie poszukiwanie tego idealnego na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
ja czasem noszę stringi, choć mój Tz uwielbia gdy je nosze, ja ostatnio nie za bardzo. Coś mi przeszkadzają ale pokochałam ostatnio szorty no i bokserki Tż (uwielbiam w nich spać) hehe.
A masz rację z tymi kompletami bielisny, trzeba ich troszkę zaskoczyć hehe

Cytat:
h
własnie obejrzałam sobie depilację brwi nitką-dobry pomysł jak sie pensety nie ma pod ręką
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM
Fajny pomysł

Cytat:
a my z Tz jestesmy dzisiaj na fazie dzieciaczka
Ja dziś nawrzeszczałam na Tż, że ma nie trzymac laptopa na kolanach, bo ja chcę mieć kiedyś dzidzi powiedział, że głupoty gadam, ale zdjął go z nóg

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:10   #2256
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Czyżby Dirty Dancing

No a ja odwiedziłam dziś z Tz groby moich dziadków, dziadków i pradziadków Tż i znajomych. Tz zmarzł, mi tylko nogi zmarzły hehe i pojechaliśmy do tz. Oczywiście Tż wypił sobie na rozgrzanie z rodzicami i bratem po drineczku (a ja i bratowa Grześka oczywiście kierowcy wrr) Ale już jestem w domku, bo Tz coś nie do życia był. Chciałam go wyciągnąć na cmentarz, ale oczywiście był zmęczony, jak baba

ok uciekam, muszę w końcu notatki poprzepisywać buziaki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 22:13   #2257
karolinusienka
Zakorzenienie

co do stosunkow z siostra-najlepszymi przyjaciolkami nie jestesmy - niestety juz sama nie wiem, pewnie tylko sie przez przypadek wygadala-ehhh trudno...bylo minelo...maja udawac zaskoczonych i tyle zobaczymy jakimi sa aktorami

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

mam ochote na lody nie ma to jak po kanapce z domowym smaluszkiem ma sie ochote na lody

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Dziewuszki ide się wykąpać i idę lulu,przynajmniej zostanie jeszcze tylko jedna noc bez Piterka

Spijcie słodko
Stary 2009-11-01, 22:52   #2258
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny moi rodzice wiedza juz o sali i o dacie a miala byc niespodzianka moja siostra chyba sie wygadala, niby mowi, ze nie powiedziala, ze sama mama jej powiedziala a ona tylko ja utwierdzila w przekonaniu ... i z niespodzianki nici .... ehhhh niby maja udawac zaskoczonych jak im powiemy, ale to juz nie to samo ... cos przeczuwalam od rana, bo gadali o weselach i ilosci gosci zaproszonych na moje wesele-a ja ze twardo, ze kupe lat jeszcze, i jak jechalismy na cmentarz to tata powiedzial "slyszalem, ze wy to juz sale macie zarezerwowana na 2o11 w czerwcu jakos" a ja az zdebialam i twardo, ze nie i od razu-kto ci powiedzial, a on ze nie wazne i pozniej sie wygadal ehhhh ... mialam nic Piotrkowi nie mowic, ale powiedzialam i tez sie zasmucil i cala niespodzanka poszla sie @#$%^&*ać... ... bo to juz nie to samo bedzie ehhhh

o kurcze to wspolczuje ze z niespodzianki nici, tak dlugo to planowaliście moze jakis znajomy w sali pracuje ktora chcecie? albo ktos rezerwowal i wasze nazwiska widział? smutne by bylo jakby siostra wygadala, chociaz czasem sie zdaza ze przypadkiem sie cos za duzo powie i nie ma juz odwrotu
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Yeah ... pękło mi 700 już mam 699 dni do daty "Ś"
to teraz masz juz tylko ponad 600 a nie 700 od razu lepiej brzmi
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej...

Pytanie:

"dziewczyny a ze się zapytam... bo chyba niedouczona jestem,.... jak wesele jest w takich restauracjach do 3 nad ranem, to po tej godzinie trzeba sie z restauracji ulatniać??? czy można bawić sie do rana?? nigdy nie bawiłam się na weselu w restauracjacvh i dlsatego pytam???"
jak malutko do slubu Ci zosatało
co do pytania to chyba trzeba sie z wlascicielami dogadac co i jak, spotkalqam sie z tym ze sie obsludze placilo za kazda dodatkowa godzine zeby nie marudzili my akurat mamy ze jest zabawa jak dlugo sa goscie.
a co do zaliczki to za zespol nic bo to znajomi znajomych i na razie nie chca zaliczki, na sale zaplacilismy przy rezerwacji terminu 500 zl a w przyszlym roku przy umowie tez 500 placimy. zas fotograf powidzial ze ile chcemy, moze byc 200 zl

Cytat:
ja tez za strinami nie przepadam ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna bedzie dluuugie poszukiwanie tego idealnego na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
he he no ja juz sie za bielizna rozgladam to lepsze niz szukanie sukni
Cytat:
ahaaaaaa a co do stringow to dawniej nosilam ale teraz jakos nei lubie;/ wole takie spodenki jakies fajne z koronki moj TZ tez uwielbia je mowi ze woli jak mam zalozone takie sexi spodenki niz gdybym miala stringi miec bo jako on to mowi stringi pokazuja wszytsko od razu a facet lubi odkrywac wszytsko powoli hehehe
Tomas tez takie spodeneczki uwielbia ja tez je lubie

Cytat:
ooo drugi raz ją widzieć w moich progach dzis nie zamierzam!
już rano mnie wkurzyła. czekała aż wstanę ugoszczę ją kawą... i tak siedziała w kuchni i lukała mi do łazienki, a że my nie mamy drzwi w łazience, to sie tak tylko chowałam za ręcznikami, za ścianą! byle by tylko mnie nie dojrzała!
ładny avar juz za nimi nie nadazam ale co jeden to lepszy
wyobrazam sobie co by sobie tesciowa pomyslala gdyby wiedziala ze sie przed nia za recznikami chowasz
Cytat:
a jaki filmik?

Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-01 o 22:58
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 22:59   #2259
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:16   #2260
lusesita23
Zakorzenienie

Film właśnie sie skonczyl...a to byl uwierz w ducha, oczywiscie

uwielbiam ten film

dobranoc dziewczyny
Stary 2009-11-01, 23:20   #2261
bambusiek
Zakorzenienie

DOBRY WIECZÓR

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Bambusiek jak znajdziesz te przepisy to bardzo je proszę
To był wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
1) z początku chciałam zrobić sama, potem zapał mi przeszedł... Znalazłam śliczne i niedrogie na allegro, ale kto wie czy nie wrócę do własnej inwencji twórczej
Najpierw bym drukowała, a potem dalsza obróbka.

2) jeszcze dokładnie nie wiemy, ale w granicach 1800-2 tys. zł za 2 fotografów od przygotowań do wesela lub przyjęcia, plener tego samego dnia lub następnego, album z odbitkami w różnych formatach (ok. 130 zdjęć), płyta ze zdjęciami ( ok. 300 - 350 szt), płyta z pokazem slajdów, ewentualnie z wstawkami filmowymi.

Cytat:
ja wlasnie usiadlam na allegro i kupilam wieksza ilosc materialow na zaproszenia ale nie wszystko kupilam, bo wole stopniowo kolejne zamowienie bedzie podwojne do tego, wiec trzeba bedzie odlozyc kaske ogolnie wyjdzie, ze wydamy za zaproszenia ok 300zl wiec niezle dobrze, ze stopniowo sie wydatek rozlozy a co jak któraś z Was bedzie tez samodzielnie robic to podam linka do fajnegio Allegrowicza kolejne zamowienie u niego zrobione bo materialy ma swietne, do tego tnie na polowki i zgina wiec cud marzenie-wszystko w jednym jest
To ja też poproszę

Cytat:
nie moglam sie postrzymac
Cytat:
hehehe a zobacz to:|P

Cytat:
Cześć
Postaram się wszystko nadrobić.. troche mnie tu nie było, ale to przez to że troche chorowałam , troche problemów było... Za to duzo się wydarzyło
21 listopada mamy zaręczyny w restauracji - przy których obecni będą moi i TŻ rodzice (wreszcie się doczekam )
4.06.2011- to nasza data zmieniona przez to ,że ustępujemy siostrze TŻ naszą datą którą ustaliliśmy wczesniej, no i to jest czas po maturach a przed egzaminem zawodowym więc tak akurat (data zaakceptowana przez rodziców :hura: )
No i wybralismy sale Taką jaką chcemy , no i moja mama powiedziała że dadzą nam pieniądze na wstępne rezerwacje itd i że jeśli chcemy tamtą sale to żebyśmy ją już rezerwowali, no i pokazałam jej zdjęcia w internecie i baardzo jej się spodobało Ufff...

-----------
A ja za tydzień (tydzień i 2 dni) mam artroskopie... juz zaczynam się bać..
Super, że udało się rozwiązać sytuację
A ubrać zdecydowanie jakąś wystrzałową kieckę

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ja też wychodzę za mąż w 2011 roku i chciałabym dołączyć do Waszego wątku. Na wizaz jestem od niedawna i mam dużo zaległości ale mam nadzieję że z czasem uda mi się wszystko nadrobić i na pewno we wcześniejszych wypowiedziach no i w bieżących znajdę jakieś przydatne informacje dla siebie no i że Wam też może będę mogła w czymś pomóc. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Witaj

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
dziewczyny moi rodzice wiedza juz o sali i o dacie a miala byc niespodzianka moja siostra chyba sie wygadala, niby mowi, ze nie powiedziala, ze sama mama jej powiedziala a ona tylko ja utwierdzila w przekonaniu i z niespodzianki nici ehhhh niby maja udawac zaskoczonych jak im powiemy, ale to juz nie to samo cos przeczuwalam od rana, bo gadali o weselach i ilosci gosci zaproszonych na moje wesele-a ja ze twardo, ze kupe lat jeszcze, i jak jechalismy na cmentarz to tata powiedzial "slyszalem, ze wy to juz sale macie zarezerwowana na 2o11 w czerwcu jakos" a ja az zdebialam i twardo, ze nie i od razu-kto ci powiedzial, a on ze nie wazne i pozniej sie wygadal ehhhh mialam nic Piotrkowi nie mowic, ale powiedzialam i tez sie zasmucil i cala niespodzanka poszla sie @#$%^&*ać... bo to juz nie to samo bedzie ehhhh

Ojej, troszku się niespodzianka nie udała... Ale nie smutaj się

----------------------------------
To tak w wielkim skrócie, padam z nóg więc idę spać.

DOBRANOC
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:22   #2262
grunia27
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Tak obaj współpracują ze soba- razem prowadzą agencje fotograficzna- i ja byłam przekonana że na każdym weselu pracują razem a dopiero wczoraj na spotkaniu powiedzieli nam że standardowo jest jeden a jak chcemy ich obu to musimy dopłacić ok 150- 200 zł. ale chyba zdecydujemy się na obu- bo 2 razy tyle zdjęć no i każdy ma inną wizje, styl więc będą różnorodne te fotki.

Dobranoc wszystkim

Edytowane przez grunia27
Czas edycji: 2009-11-01 o 23:25
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:44   #2263
cobra115
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Ach no i po weekendzie. Dzisiaj mieliśmy ciężki dzień z Dawidem. Dopadła go jesienna deprecha i przy okazji mnie, tzn. mnie tylko dlatego że widziałam smutnego TŻ Mam nadzieję, że mu się poprawi humor...

Ja też oglądałam lusesita kawałek tego filmu bo mama go lubi
Karolinusienka no kurde w życiu bym nie wymyśliła że nitką można depilacje przeprowadzać

Kurde coś czuję że i mnie dopada ten zły humor, strach i zdenerwowanie, nawet nie wiem przed czym

buuu...

Kurde nie czaje jak sprawdzałam suwala o 17 to było 699 dni a teraz jest 698 choć jesczze jest ten sam dzień

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-01 o 23:53
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 00:21   #2264
kaska87
Zakorzenienie

Karolinusienka a co to miała byc za niespodzianka z tym ślubem?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 00:35   #2265
dottta
Zakorzenienie

Kurcze, dziewczyny jak Was tak podczytuję to zazdroszczę Wam i zaczynam panikować że my nic nie mamy Nawet nie wiemy jakim budżetem będziemy dysponować

Mam do Was pytanie dość techniczne - ile napojów (soków i tych gazowanych) przewidujecie na jedną osobę? Niektóre restauracje proponowały nam w menu np. 1l soku i 0,5l napojów gazowanych/osobę i wydaje mi się to stanowczo za mało.
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 00:59   #2266
JennyAniolek
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Treść usunięta
Cały czas się zastanawiam czy samej (albo poprosić siostrę Piotrka) nie zrobić zaproszeń, ale widziałam dużo bardzo ładnych na allegro, więc chyba tam kupimy gotowe. A co do fotografa to my płacimy chyba 1200zł, chyba bo jeszcze nie mamy podpisanej umowy tylko na razie wstępna rezerwacja, więc wszystko wyjdzie w praniu, ale jak coś to nastawiam się góra na 2000zł.

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
A to już są czynne lodowiska? Na łyżwy poszłabym z przyjemnością.
U nas lodowisko otwierają w piątek 6.11, może wybiorę się ze szwagierka

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a potem jade ze znajomymi na PAINTBALL nie wiem jakim cudem sie zgodzilam i mam nadzieje za przezyje
Jak było na paintballu ???

Cytat:
nie moglam sie postrzymac
Masakra, jakie zdjęcia

Cytat:
21 listopada mamy zaręczyny w restauracji - przy których obecni będą moi i TŻ rodzice (wreszcie się doczekam )
4.06.2011- to nasza data zmieniona przez to ,że ustępujemy siostrze TŻ naszą datą którą ustaliliśmy wczesniej, no i to jest czas po maturach a przed egzaminem zawodowym więc tak akurat (data zaakceptowana przez rodziców :hura: )
No i wybralismy sale Taką jaką chcemy , no i moja mama powiedziała że dadzą nam pieniądze na wstępne rezerwacje itd i że jeśli chcemy tamtą sale to żebyśmy ją już rezerwowali, no i pokazałam jej zdjęcia w internecie i baardzo jej się spodobało Ufff...
-----------
A ja za tydzień (tydzień i 2 dni) mam artroskopie... juz zaczynam się bać..
Gratuluję wyboru nowej daty oraz trzymam kciuki za zaręczyny i zabieg

Cytat:
Obiecałam wam po drożdżówce także, częstujcie się i gratis po kolorowym beziku
Smakowicie wyglądają

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ja też wychodzę za mąż w 2011 roku i chciałabym dołączyć do Waszego wątku. Na wizaz jestem od niedawna i mam dużo zaległości ale mam nadzieję że z czasem uda mi się wszystko nadrobić i na pewno we wcześniejszych wypowiedziach no i w bieżących znajdę jakieś przydatne informacje dla siebie no i że Wam też może będę mogła w czymś pomóc. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Witaj

Cytat:
ja tez juz odkladam na fotografa najpierw na zaliczke ok 1ooo zł - niestety kupe kasy wydamy na fotografa-ale warto inwestowac w zdjecia juz doczekac sie 3go stycznia nie moge, kiedy to sobie go zarezerwujemy
Pochwal się co to za fotograf

Cytat:
Czy jak klikacie na mój "formularz pm2011 " to widzicie co jest napisane? Imie,Imie TŻ itd? bo ja nie... widze u wszystkich tylko nie u mnie.
Widzę tylko obrazek, a żadnych danych. A nie edytowałaś sobie przypadkiem postu ?

Cytat:
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez moriam Pokaż wiadomość
u mnie zadnego"posuniecia" planujemy czerwiec2011 , ale na razie palcem nie ruszylismy. Jeszcze tyle czasu
Na pewno zdążycie wszystko załatwić na czas

Cytat:

Współczuję Siostra nieładnie się zachowała

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
no ladnie, to mialas niespodzianke ja tak samo bo tylko ogladalam lapy a Tomas pewnego popoludnia przyjechal z jednym pod reka mowil ze nie musze splacac mu tegio latopa ale wiem ze to byloz pieniedzy ktore maja pojsc na remont domu wiec powiedzialam mu ze to bedzie moj wklad w remont i splacam teraz
Ty też miałaś fajną niespodziankę

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15013933]A mszę mniej więcej na którą byś chciała? Wiem,że daleko jeszcze,ale chodzi mi tak orientacyjnie.[/QUOTE]

Może pod koniec miesiąca wybierzemy się już do księdza, a chcielibyśmy na 12:00 U nas śluby o takiej porze to norma, a później gości bawią się do rana, może nie do 6-8, ale tak do 3-5

Cytat:
Jenny a co to za sałatka?dasz przepis? uwielbiam sałatkowe eksperymenty
Jasne. Jeden jest mój, a drugi od koleżanki (ale wczoraj sprawdzony)

Sałatka tortellini

1 opakowanie tortellini (miałam z szynką)
puszka kukurydzy
puszka groszku
1 papryka (miałam czerwoną)
2-3 ogórki kiszone (zależy od wielkości)
szczypta pietruszki
pieprz
czosnek (miałam granulowany)
2-4 łyżki (wg uznania)
(ostatnio dodałam też ugotowaną pierś z kurczaka- może być ale nie musi)

Ugotować makaron, paprykę i ogórki pokroić w kostkę, dodać resztę składników: kukurydzę, groszek, przyprawy, majonez (w ilości wg uznania), dobrze wymieszać i gotowe, smacznego można też odstawić do lodówki, żeby się fajnie schłodziło. Sałatka pyszna i sycąca

Sałatka parówkowa

3-4 parówki
2-3 ogórki kiszone
2-3 łyżki majonezu
przyprawy: czosnek, sól, pieprz

Ogórki oraz parówki pokroić w kostkę (można wcześniej ugotować, nie trzeba), dodać majonez i przyprawić wg uznania. Sałatka smaczna i szybka w przygotowaniu.

* nie jestem pewna czy to wszystkie składniki, ale dopytam i w razie czego edytuję post

---
Uff udało mi się nadrobić wszystkie zaległości . W czw i pt byłam z Piotrkiem w pracy, narobiłam się okropnie ale robotka skończona i można iść na następną. W sobotę wyspałam się za cały tydzień, zrobiłam sałatkę z tortellini i wiadomo sprzątanie, a później pojechaliśmy do znajomych. Dali nam odp i tak oto pojedziemy we 4 na wakacje - ustaliliśmy też wstępną trasę, koszty i miasta które zwiedzimy A wczoraj byłam na cmentarzu u dziadka i dalszej rodziny, później odwiedziny u babci - miała pyszne ciasto i bogracz , potem widziałam się z piotrkiem i pojechaliśmy do jego dziadków w odwiedziny, a na zakończenie dnia posiedzieliśmy trochę u mnie i oglądaliśmy film: Boogeyman - nie cierpię horrorów A jutro/dziś mam wolne na uczelni i może znów się wybiorę z Piotrkiem, bo ma 1 dniową robotę lub coś na zajęcia poczytam, za to we wtorek szykuje nam się wycieczka do Wrocławia i odwiedziny u moich drugich dziadków No to tyle, bo jak zwykle się dużo rozpisałam, kolorowych snów & dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-02 o 01:06
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 02:34   #2267
conslusion
Rozeznanie

Hej

Cytat:
Witam
Pozdrawiam
No to będziemy ślubować tego samego dnia Jest nas już chyba 3 lub 4 na wątku.

Cytat:
A ja już po cmentarzu i nie zmarzłam tzn stopy tradycyjnie mimo dwoch par skarpetek;p ale tak ogolnie to cieplo mi bylo bo przyszedl TŻ zapalic znicz na grobie mojej babci.kochany...
ale tez troche posmutnialam, bo powiedzial, ze juz zaczyna kombinowac z ta praca zeby po nowym roku wyjechac.ech...dostal taka propozycje, ze jesli zarejestruja sie z bratem jaka firma (obaj sa elektrykami) to beda mogli wyjechac na takie "objazdowe" budowy gdzies w europie.i za taki miesiac ok.10 tysiecy maja na czysto kazdy.ale nie wiem czy sie na to zdecyduje.ciezko tak co chwila gdzie indziej...teraz miala to by byc austria.musialam sie wam wygadac bo jego nie chce dolowac i tak mu bedzie ciezko...
Mój Tż dwa lata temu miał okazję wyjechać za granicę do dobrze płatnej pracy. Odradziłam mu. Nawet nie ze względu na mnie, ale na jego studia. Do dziś mi to wypomina i niestety chyba żałuje ...

Cytat:

Kurcze, szkoda, że niespodzianka spalona. Ale fajnie, że rodzice zareagowali pozytywnie i wesprą was finansowo.

Cytat:
Hehe no to super No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić.
A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej...
My za salę płaciliśmy chyba 1500zł, a za zespół 300 albo 500, już nawet nie pamiętam ...

Cytat:
Mam do Was pytanie dość techniczne - ile napojów (soków i tych gazowanych) przewidujecie na jedną osobę? Niektóre restauracje proponowały nam w menu np. 1l soku i 0,5l napojów gazowanych/osobę i wydaje mi się to stanowczo za mało.
My mamy nieograniczoną ilość. 1,5 l nie jest tak źle, choć moim zdaniem gazowanych za mało - z moich obserwacji wynika, że na weselach ludzie piją głównie Coca Colę. Ale może to tylko moje subiektywne odczucie, bo sama tylko to piję. W lokalach, w których są ograniczenia zawsze twierdzili, że 1,5 l wystarcza. Dla mnie optymalnie to 2l/os. Zwłaszcza w lecie.

A ja się powoli pakuję, o 4 jadę do Krakowa. Tż chrapie mi za plecami, najchętniej położyłabym się z nim, ale jak się roześpię, to koniec.

Aha, śniło mi się, że okradli nam mieszkanie i zabrali mojego laptopa (nowy, to panikuję ). A teraz mam nowe zmartwienie, bo kupiłam taki sam jak ma Tż, gdyż był bardzo z niego zadowolony. A tu wczoraj padł mu dysk.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 06:21   #2268
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
a moj jest na takim zad.upiu,ze zasiegu tam nie ma ehhh

ogladam lawine i porobie zaproszenia

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

odpisali mi z zespołu nie przyjmuja zapisow, bo beda poszerzac sklad o perkusistę obecnie biora 4ooozł + dojazd z Lublina(tylko nie wiem czy to jest cena za wesele razem z poprawinami bo tego mi nie napisali ). napisali mi rowniez, ze zapisy beda przyjmowac za jakies pol roku dopiero ehhh wiec pozostaje mi tylko czekac i patrzec codziennie czy czasem nie rozpoczeli juz zapisow
Jak ja pisałam z zespołem ,który misie strasznie podoba i TŻ też się spodobał to pisze z nimi pisze i facet napisał że cena 3500zł. Zapytałam się czy to cena z poprawinami - nie. Poprawiny 1500 zł.

Cytat:

jak malutko do slubu Ci zosatało
co do pytania to chyba trzeba sie z wlascicielami dogadac co i jak, spotkalqam sie z tym ze sie obsludze placilo za kazda dodatkowa godzine zeby nie marudzili my akurat mamy ze jest zabawa jak dlugo sa goscie.
a co do zaliczki to za zespol nic bo to znajomi znajomych i na razie nie chca zaliczki, na sale zaplacilismy przy rezerwacji terminu 500 zl a w przyszlym roku przy umowie tez 500 placimy. zas fotograf powidzial ze ile chcemy, moze byc 200 zl
No przy podpisaniu umowy będę musiała gadać z właścicielką.
Cytat:
Treść usunięta
No właśnie u nas w naszej restauracji możemy sami zrobić wiejski stół, ryby,ciasta itd

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

2) jeszcze dokładnie nie wiemy, ale w granicach 1800-2 tys. zł za 2 fotografów od przygotowań do wesela lub przyjęcia, plener tego samego dnia lub następnego, album z odbitkami w różnych formatach (ok. 130 zdjęć), płyta ze zdjęciami ( ok. 300 - 350 szt), płyta z pokazem slajdów, ewentualnie z wstawkami filmowymi.

Super, że udało się rozwiązać sytuację
A ubrać zdecydowanie jakąś wystrzałową kieckę
Ooo az dwóch fotografów? My mamy fotografa i kamerzyste.
Tez się ciesze ,że jż wszystko OK.

Cytat:
Kurcze, dziewczyny jak Was tak podczytuję to zazdroszczę Wam i zaczynam panikować że my nic nie mamy Nawet nie wiemy jakim budżetem będziemy dysponować

No ja Ci powiem tak,że moim zdaniem to jest chyba za mało, bo widziałam jak bło u nas na stoliku ostatnio, butelki 0.5 i 1 litrowe z coca colą ,fantą czy czymś tam innym szły bardzo szybko...

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Gratuluję wyboru nowej daty oraz trzymam kciuki za zaręczyny i zabieg

Widzę tylko obrazek, a żadnych danych. A nie edytowałaś sobie przypadkiem postu ?

---
Uff udało mi się nadrobić wszystkie zaległości . W czw i pt byłam z Piotrkiem w pracy, narobiłam się okropnie ale robotka skończona i można iść na następną. W sobotę wyspałam się za cały tydzień, zrobiłam sałatkę z tortellini i wiadomo sprzątanie, a później pojechaliśmy do znajomych. Dali nam odp i tak oto pojedziemy we 4 na wakacje - ustaliliśmy też wstępną trasę, koszty i miasta które zwiedzimy A wczoraj byłam na cmentarzu u dziadka i dalszej rodziny, później odwiedziny u babci - miała pyszne ciasto i bogracz , potem widziałam się z piotrkiem i pojechaliśmy do jego dziadków w odwiedziny, a na zakończenie dnia posiedzieliśmy trochę u mnie i oglądaliśmy film: Boogeyman - nie cierpię horrorów A jutro/dziś mam wolne na uczelni i może znów się wybiorę z Piotrkiem, bo ma 1 dniową robotę lub coś na zajęcia poczytam, za to we wtorek szykuje nam się wycieczka do Wrocławia i odwiedziny u moich drugich dziadków No to tyle, bo jak zwykle się dużo rozpisałam, kolorowych snów & dobranoc
Dziękuje za gratulacje i za kciuki przydadzą się!!

Edytowałam bo chciałam dopisać pare rzeczy..ale ja to taka troche ciemnota jestem .. i nie umiem tego robić.
I tak widze cały weekend z Piotrkiem-super

Cytat:

My za salę płaciliśmy chyba 1500zł, a za zespół 300 albo 500, już nawet nie pamiętam ...

My mamy nieograniczoną ilość. 1,5 l nie jest tak źle, choć moim zdaniem gazowanych za mało - z moich obserwacji wynika, że na weselach ludzie piją głównie Coca Colę. Ale może to tylko moje subiektywne odczucie, bo sama tylko to piję. W lokalach, w których są ograniczenia zawsze twierdzili, że 1,5 l wystarcza. Dla mnie optymalnie to 2l/os. Zwłaszcza w lecie.
Oj tak właśnie to zauwyażyłam ostatnio! Soki w dzbankach stały dość długo, a kelnerka zdążyła już przynieśc pare butelek Coca Coli, czy Fanty.

---------
Czas do szkoły....

Miłego dnia

A co sądzicie o podziękowaniach dla gości? Na ostatnim weselu Para Młoda rozdawala kopert w których było zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i podpis że dziękują za bycie z nimi w tak waznym dniu.
Na innym znowu weselu kiedyś tam dostałam biale pudełeczko a w środku czekoladke ,czekoladka była zawinięta w papierek na którym było zdjęcie też z sesji narzeczeńskiej (tylko że oczywiście takie malutki z 0,5 cm na 0,5 cm) i z boku była data ślubu.
A dekoracja sali?? Macie w cenie lokalu ? Czy musicie same? U mnie w cenie lokalu są materiały i pokrowce na krzesła, kwiaty musze sama .

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

Edytowane przez asia665
Czas edycji: 2009-11-02 o 06:26
asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:45   #2269
laborek
Rozeznanie

Kod PHP:
Napisane przez karolinusienka [IMG]https://static.wizaz.pl/forum/images/nowe/buttons/viewpost.gif[/IMG] ja wlasnie usiadlam na allegro i kupilam wieksza ilosc materialow na zaproszenia ale nie wszystko kupilam, bo wole stopniowo kolejne zamowienie bedzie podwojne do tego, wiec trzeba bedzie odlozyc kaske ogolnie wyjdzie, ze wydamy za zaproszenia ok 300zl wiec niezle dobrze, ze stopniowo sie wydatek rozlozy a co jak któraś z Was bedzie tez samodzielnie robic to podam linka do fajnegio Allegrowicza kolejne zamowienie u niego zrobione bo materialy ma swietne, do tego tnie na polowki i zgina wiec cud marzenie-wszystko w jednym jest 
ja też poproszę
Kochana bardzo mi przykro ztego powodu, że sie dowiedzieli, a siostre to bym chyba za uszy i do góry Ale w całej tej sytuacji widze pozytywny plus i to duży, z tego co opowiedziałaś wynika na to, że rodzice bardzo się cieszą, że już ustalone
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:11   #2270
Mustique
Lena

Cytat:
ja też z nim spedziłąm miły wieczór... ah.. rozmarzyłam się...

Cytat:
ładny avar juz za nimi nie nadazam ale co jeden to lepszy

a postanowiłam sie ujawnić! teżet miał obiekcje że jego ryjek w internecie, ale to mój awatar i mogę robić co mi sie żywnie pdooba.

..............

a u mnie dziś słońce!!!!! ale zimno!
dzis Sławek zrobił mi niespodziankę. skoro świt dostałam paczkę z biletem na samolot. i na następny weekand mamy sie spotkać w Pradze. superrrrr...... romantyczny weekand! i co ja mam mojego ancymona nie kochać!
Stary 2009-11-02, 09:17   #2271
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
wyrobiłabyśna pewno .... czasem niektore rzeczy juz sa na ostatni guzik dopiete wczesniej ja na przykład nie wiem co bym caly dzien robila jakbym dopiero na 18 sie szykowala chyba o przyzwyczajenie chodzi
Cytat:
Ach no i po weekendzie. Dzisiaj mieliśmy ciężki dzień z Dawidem. Dopadła go jesienna deprecha i przy okazji mnie, tzn. mnie tylko dlatego że widziałam smutnego TŻ... Mam nadzieję, że mu się poprawi humor...
Kurde coś czuję że i mnie dopada ten zły humor, strach i zdenerwowanie, nawet nie wiem przed czym
buuu...
Kurde nie czaje jak sprawdzałam suwala o 17 to było 699 dni a teraz jest 698 choć jesczze jest ten sam dzień ...
dobrze ze nie 700 mnie sie marzy dzien wolny z prawdziwego zdarzenia gdzie wyjechac i odpoczac ... wtedy nawet zimno by mi nie przeszkadzalo
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Karolinusienka chciała wszystko ładnie przygotować na ślub a potem zaproszenie wreczyc nieświadomym rodzicom
Cytat:
Kurcze, dziewczyny jak Was tak podczytuję to zazdroszczę Wam i zaczynam panikować że my nic nie mamy Nawet nie wiemy jakim budżetem będziemy dysponować ...

Mam do Was pytanie dość techniczne - ile napojów (soków i tych gazowanych) przewidujecie na jedną osobę? Niektóre restauracje proponowały nam w menu np. 1l soku i 0,5l napojów gazowanych/osobę i wydaje mi się to stanowczo za mało. ...
dla mnie to za mało napojów, zreszta tak jak mowia dziewczyny teraz ludzie duzo coli na weselach pija, a resauracje wola dawac soki bo mozna je troche rozcienczyc woda my mamy bez ograniczen, ale pewnie jakies beda zapytaj w sali co jesli zabraknie..
znajomi rano przed poprawinami jechali do makro sokow nakupic bo to co mieli na 2 dni poszlo w 1
a czemu nic nie macie? ciezko cos znalezc?

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jak było na paintballu ???

Uff udało mi się nadrobić wszystkie zaległości .... W czw i pt byłam z Piotrkiem w pracy, narobiłam się okropnie ale robotka skończona i można iść na następną. W sobotę wyspałam się za cały tydzień, zrobiłam sałatkę z tortellini i wiadomo sprzątanie, a później pojechaliśmy do znajomych. Dali nam odp i tak oto pojedziemy we 4 na wakacje - ustaliliśmy też wstępną trasę, koszty i miasta które zwiedzimy ... A wczoraj byłam na cmentarzu u dziadka i dalszej rodziny, później odwiedziny u babci - miała pyszne ciasto i bogracz ..., potem widziałam się z piotrkiem i pojechaliśmy do jego dziadków w odwiedziny, a na zakończenie dnia posiedzieliśmy trochę u mnie i oglądaliśmy film: Boogeyman - nie cierpię horrorów A jutro/dziś mam wolne na uczelni i może znów się wybiorę z Piotrkiem, bo ma 1 dniową robotę lub coś na zajęcia poczytam, za to we wtorek szykuje nam się wycieczka do Wrocławia i odwiedziny u moich drugich dziadków ....
Hej na Panitballu było super naprawdę polecam ... ale czuje wszystkie mieśnie bo niestety brak formy wychodzi nawet nie bylo tak ze faceci byli lepsi wybawiłam sie naprawdę troche sie tego balam ale okazuje sie ze to świetna zabawa takze polcam ... a podobno w rybniku jest jakis budynek do dyspozycji .... to tez musi byc swietne
Super macie z tym wyjazdem zazdroszcze a sylwka juz zaplanowaliscie? ja szukam namiarow na jakis pensjonacik w gorach, moze masz? korbielow, istebna, szczyrk itp.
ja nie cierpie horrorow Boogeyman
Cytat:
Mój Tż dwa lata temu miał okazję wyjechać za granicę do dobrze płatnej pracy. Odradziłam mu. Nawet nie ze względu na mnie, ale na jego studia. Do dziś mi to wypomina i niestety chyba żałuje ...

A ja się powoli pakuję, o 4 jadę do Krakowa. Tż chrapie mi za plecami, najchętniej położyłabym się z nim, ale jak się roześpię, to koniec.

Aha, śniło mi się, że okradli nam mieszkanie i zabrali mojego laptopa (nowy, to panikuję ...). A teraz mam nowe zmartwienie, bo kupiłam taki sam jak ma Tż, gdyż był bardzo z niego zadowolony. A tu wczoraj padł mu dysk.
a jakie to laptopiki?
a do krakowa z Tż jedziesz?
wiesz z tym wyjazdem to nie wiadomo jak by sie moglo wszystko potoczyc wiec lepiej sie nie zamartwiac
Cytat:
A co sądzicie o podziękowaniach dla gości? Na ostatnim weselu Para Młoda rozdawala kopert w których było zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i podpis że dziękują za bycie z nimi w tak waznym dniu.
Na innym znowu weselu kiedyś tam dostałam biale pudełeczko a w środku czekoladke ,czekoladka była zawinięta w papierek na którym było zdjęcie też z sesji narzeczeńskiej (tylko że oczywiście takie malutki z 0,5 cm na 0,5 cm) i z boku była data ślubu.
A dekoracja sali?? Macie w cenie lokalu ? Czy musicie same? U mnie w cenie lokalu są materiały i pokrowce na krzesła, kwiaty musze sama .
my dostalismy po jednem weselu znajomych jakies 2 tygodnie pozniej zdjecie ich weselne w dosc duzym formacjie z napisem dziekujemy mile to bylo bo sie nie spodziewalismy, a po ostatnim weselu nic nie bylo jakos tak smutno my co damy, ale nie wiem co
a dekoracje mamy z sali tylko kosciol est wielka niewiadoma bo u nas dziwnie to jest, jest jakas babka co sie strojeniem kosciola zajmuje i krzywo sie patrzy jak ini sie jej wtracaja

Ile placice za sam ślub-mszę?
Bo my jakieś 600 zl i jestem ciekawa czy gdzies indziej tez tak drogo, bo wszyscy znajomi mowia ze albo co laska albo 200-300 zl

DZIEŃ DOBRY

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-02 o 09:28
Stary 2009-11-02, 09:19   #2272
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dzis Sławek zrobił mi niespodziankę. skoro świt dostałam paczkę z biletem na samolot. i na następny weekand mamy sie spotkać w Pradze. superrrrr...... romantyczny weekand! i co ja mam mojego ancymona nie kochać!
ja tez chce
ach praga... piękny weekend sie zapowiada to mily poczatek tygodnia i pewnie milo sie zakonczy niespodzianka pierwsza klasa

Stary 2009-11-02, 09:22   #2273
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011

ahh niech ten czas szybciej leci )
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:26   #2274
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011

ahh niech ten czas szybciej leci )
Witaj opowiedz cos o sobie i Was

Stary 2009-11-02, 10:09   #2275
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Witajcie.
Ja ciągle na tej sieciówce jadę,już by mi mogli tego neta włączyć.
Kasiulenkowo witaj
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:12   #2276
cobra115
Zakorzenienie

Witam słonecznie

Chociaż fatalnie spałam to mam dobry humor. Nawet wiadomość że TŻ auto rano nawaliło mnie nie dobiła, może jedynie trochę mnie denerwuje fakt że chyba straciłam wszystkie dokumenty, bo jak Dawid formatował mi kompa, to zgrywał te foldery co chciałam na pen driv'a, i później mi je zgrał z powrotem i teraz patrze, a w tych folderach większości dokumentów nie ma nie wiem czy pen oszalał czy co

jenny kurde ale fajne te sałatki muszę zapisać, koniecznie bo mój tŻ uwielbia makaron w każdej postaci
mustique jej Praga
asia co do podziękowań to ciągle kombinuje, bo jestem za ale jeszcze nie wiem w jakiej formie
kasiulenkowo witaj i przyłączam się do stysik: opowiedz nam cos o was
Stary 2009-11-02, 10:28   #2277
lusesita23
Zakorzenienie

Dzien dobry

Jenny dzięki za przsepisy, wypróbuje na pewno!

Dotta nie martw się, na pewno zdążycie ze wszystkim co prawda to zalezy od regionu, ale my zaczynamy przygotowania dopiero wiosną a latem to lekko 2 l na głowe.raz bylam w takiej sali bez klimy-w lipcu-to woda z cytryna w dzbanku byla najskutecnziejsza w gaszeniu pragnienia

Mustique super ta niespodzianka

Cobra jesienna deprecha to nic fajnego,ale plus taki,ze szybko mija.trzymaj sie

Stysik no u nas ksiadz mówi:co łaska-400 zł;p czyli cennik jest z gory ustalony.swoja droga wysoko sobie cenia te 1 godzine "pracy"

Kasiulenkowo witaj, i tez przylaczam sie do prosby:napisz cos o Was

Conslusion no oprocz mnie nic TŻeta tu nie trzyma (mam na mysli szkole)na poczatek pewnie wezmie urlop w pracy...a potem zobaczymy.

Ide zaraz na pazurki bo dzis jeszcze wolne mamy w szkole

Milego dnia

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:29
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:35   #2278
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak miała byc dla rodzicow niespodzianka, mielismy im dac zaproszenia (ktore robila moja przyjaciolka specjalnie na ta okaczje) podczas kolacji i podzielic sie z nimi wlasnie w taki sposob informacja, ze chcemy sie pobrac i mamy wszystko juz pozalatwiane przynajmniej do momentu, kiedy rodzice nie wiedzieli odbylo sie bez ich wtracania, a teraz jak juz wiedza to pewnie beda chcieliw iedziec co i jak ehhh ale sie nie dam ale jest jeden plus-przynajmniej wiem na co moge sobie pozwolic a na co nie

JennyAniołek, Bambusek, laborek PW wysłane hehehe facetowy wzrosnie sprzedaż

dottta wiesz co nigdy sie nad tym nie zastanawiałam-u mnie napoje sa bez ograniczen, i to chyba najlepsze rozwiazanie jest bo wiadomo niektorzy pija sporo inni mniej i wiadomo, ze dla kazdego starczy

JennyAniołek-link do fotografa jest w moim blogu "Przygotowania...."-link w podpisie podobno jeden z najlepszych juz sie doczekac nie moge, kiedy bede miala go zarezerwowanego

asia nie strasz mnie...az sie boje wejsc na poczte i zobaczyc czy odpisali :

Co do podziekowań dla gości-sama nie wiem...może...okaże się na weselu czy nam funduszy starczy

cena za slub w kosciele hmm sama nie wiem, mam nadzieje, ze jakis upust bedzie, ze wzgledu na to, ze moj wujek jest ksiedzem i bedzie nam udzielac slubu

kasiula.... witamy wsrod PM2o11 zleci na pewno szybko

nooo nadrobilam hehehe

a u mnei od rana iskry leca-nie nie zebysmy sie klocili, ale z kontaktu-jeden sie juz zjaral i potopil kable, w jednym pokoju jest prad ale nic nie chce chodzic i prad mam tylko ja i kuchnia hehehe i tata cos tam pokombninowal i u rodzicow w sypialni gra tylko tv masakra a w sb zalalibysmy sasiadow, bo sie syfon pod zlewem rozwalil, a ze mamy zabudowany to nikt nic nie widzial i jak robilam obiad to slyszlam takie kap kap otwieram szafke a tam milion litrow wodysas iedzi sie nie skarza wiec pewnie nic do nich nie dolecialo

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

dostałam odpowiedz od zespolu- 4000PLN (plus koszty dojazdu - 1PLN/km, liczone w jedną stronę). za samo wesele i 15oozł za poprawiny 6h. ehhh kurde a tak fajnie graja...hmmm skoro tata powiedzial, ze zaplaci nawet 1oooo to ich wezme bo graja cudnie hmmm jak dojdzie do tego perkusista to pewnie beda wolac ok 5ooozł ehhh kurde oby nie podniesli strasznie ceny, bo ja ich chce
Stary 2009-11-02, 10:40   #2279
cobra115
Zakorzenienie

Trzeba spełniać marzenia nawet jeśli to ojca szarpnie po kieszeni
Stary 2009-11-02, 10:46   #2280
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

o kurcze ile stron:szok:
ale się dzialo przez ten weekend, a ja wczoraj nie zagladalam, bo byłam z mim TŻ
jak nadrobię to napiszę, ale 16 stron....

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości