Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 08:55   #721
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cześć Panienko! Jak tam samopoczucie?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:00   #722
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Dzien doooobry kochane !!

[*] dla wszystkich Aniolkow!!!!!!!!!

No rzeczywiscie TZ ostatnio troche wyluzowal i zgrzecznial, az na nowo go kocham Rzadziej slyszy, czy go kocham- to dla niego najwieksza kara.

Ja zaraz smigam do kumpeli Julek ma katar straszny i nic mu nie pomaga- nie macie moze jakis domowych sposobow? Dzisiaj konczy dokladnie 5 miesiecy, Anita dzwonila do lekarza i wlasciwie niewiele jej pomogl :/

Kasiu, Carol-sukienki wszystkie swietne- w moim stylu, uwielbiam takie fasony Ale wiadomo, jak sie ma ladna figurke to bardziej pasuja a nie tak jak u mnie, tu za duzo, tu odstaje

Pepus, nie znam sie na papierkowych sprawach niestety .... Mam nadzieje ze szybko sie z tym uwiniesz

Hanjah, slonce, mam nadzieje ze niedlugo te dolegliwosci ustapia i bedziesz mogla sie cieszyc swoim stanem

Sas, Anula, blagam o niedolowanie sie! Wiem, ze pogoda moze miec ogromny wplyw na nastroj, ale przelamcie to, zrobcie cos milego i przyjemnego dla siebie, napewno poprawi Wam sie humorek

Rzeczywiscie, zaplanowane kilka tesciorow na przyszly tydzien!!! Oby conajmniej 100 % bylo pozytywnych Juz sie nie moge doczekac uroczych wiesci

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Hej Panienko, usmiech prosze

Latkoo, zapomnialam napisac, ze fantastyczne zdjecie wkleilas Zabawa musiala byc naprawde udana

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:58
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:04   #723
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Jestes kochanie
Dziękuję...

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Cześć Panienko! Jak tam samopoczucie?
Lepiej... w piątek sobie duuuuuuuuużo pogadaliśmy i narazie jest ok.

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hej Panienko, usmiech prosze
Specjalnie dla Ciebie
Stary 2009-11-02, 09:05   #724
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
A ja za chwilkę mykam do domku, więc się żegnam do poniedziałku.
Kupiłam dzisiaj fląderki, bo mam ochotę na jakąś rybkę smażoną i już się nie mogę doczekać obiadu
Chyba wszyscy słyszą w biurze jak mi w brzuchu burczy.....
uwielbiam fladerki

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
ja juz po rozmowie z tz.....przyjechal po poludniu...pogadalismy sobie a w zasadzie na poczatku pomilczelismy bo jak wszedl do mnie do pokoju to pierwsze co przytulil sie do mnie i tak lezelismy chyba pol godziny.pozniej porozmawialismy i naprawde musimy przestac z klotniami.

no wlasnie Aneczko-predzej czy pozniej byscie sie pogodzili, a jakby przez Twoje nerwy cos sie nie daj Boziu satlo fasolce to to juz by moglo byc nieodwracalne, wiec mysl tylko o sobie i dzidzi
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Wiem wiem kochane ze czekacie. nie trzymam was dłuzej !! Nie mogłam wcześniej.... Ale zobaczcie...

Jestem jeszcze w szoku.....
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
A mówiłam ze bedzie dobrze duzo ze soba rozmawiajacie i bedzie w jak najlepszym porzadku a tak na marginesie Witam kochane !!!!!
jestem nacpana i przyznaje sie bez bicia !!!!

juz wyjasniam :
Naćpana byłam na targu i wąchałam wszystkie kwiaty tzn chryzantemy hahaha kocham ich zapach ( a to dziwne bo przeciez nie bardzo pachna wg mojej siostry i iles tam ludzi ) i sie normalnie tym zapachem nakreciłam

Jutro dla mnie smutny dzien Ech.....
Ale za to jaki sen miałam ała ........ ktoś mnie w nocy budzi a raczej płacz dziecka patrze a u mnie na moim łozku płacza dwa bobasy dwaj chłopcy wstaje robie im mleko w pewnym momencie pokazuje sie moja mama i pomaga mi karmic dzieciaczki miały jakies 5 miesiecy i wypijały 250 gram mleka AAAAAAAA............ patrze na te dzieci a to wypisz wymaluj moi bracia Piotr i Paweł i jeszcze powiedziałm do mojej mamy wiesz wkurzaja mnie w tym szpitalu bo niedosyc ze sie meczyłam z porodem to dopiero za poł roku ci dzieci oddaja bez sens

Obudziłam sie zlana potem i szukałam dziecka w łozku

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
DLA WAS KOCHANE!!!!!Przepraszam ze nic nie pisze ale ganiam od rana. Wiadomo jutro święto. I w sumie czuję się jakoś nijak...pewnie to normalne. TZ skacze z radości. Powiedziałam już rodzicom.
za nowy cykl........
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
A ja wam dziś kawał wrzucę:

Żona w czasie stosunku pyta się męża:
- A jeśli urodzi się nam dziecko to jak damy mu na imię?
Mąż bierze prezerwatywę i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi:
- Jeśli się stąd wydostanie to nazwiemy go MacGyver.

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Heloł

Powoli dochodzę do siebie po niefajnym popołudniu... mdłości jakoś bym przeżyła, ale dziś obiadu pozbyłam się może po 5 minutach nie wiem co mi zaszkodziło, czy to całokształt... teraz jem owoce i powoli mija mi to straszne uczucie w żołądku... ale dalej jest niefajnie
Teraz dwa dni wolnego Jutro umówię się na wizytę (szefowa dała mi wolną rękę-jak się umówię na inny dzień niż mam zaplanowane w grafiku to i tak dostanę dzień wolny).
Haniu, a na czym polega Twoja praca? powiedzialas juz o ciazy?
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Udało mi się jedno zdjęcie od koleżanki ściągnąć to wam wkleje
najladniejsza czarownica jaka widzialam
Cytat:
Pepus dlatego ja tez mam to serdecznie w dupci

Karolinko super zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądałaś ślicznie, a włosy rewelacja!!!!!!!!!!Jak też chcę na taki bal!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Jestes kochanie
Carolku nasz, spusc mnie na dol listy-nastepna @ 30.11, zaczynamy 6 cykl
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:05   #725
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość

Specjalnie dla Ciebie
Stary 2009-11-02, 09:06   #726
latko0
Zadomowienie

Zabawa była świetna uśmiałam się strasznie
Karolinko nie smuś się, teraz bal karnawałowy będzie niedługo więc nic straconego . My często ze znalomymi robimy imprezy przebierane wtedy jest meeega śmiesznie. Po za tą była jeszcze disco-polo kicz party, dresiarze kontra skate, anioły i demony, polecam takie zabawy. Sylwestra często sami też urządzamy, wynajmujemy salę, robimy zrzutkę na alko, jedzenie itd. i też wymyślamy motyw przewodni
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:11   #727
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Zabawa była świetna uśmiałam się strasznie
Karolinko nie smuś się, teraz bal karnawałowy będzie niedługo więc nic straconego . My często ze znalomymi robimy imprezy przebierane wtedy jest meeega śmiesznie. Po za tą była jeszcze disco-polo kicz party, dresiarze kontra skate, anioły i demony, polecam takie zabawy. Sylwestra często sami też urządzamy, wynajmujemy salę, robimy zrzutkę na alko, jedzenie itd. i też wymyślamy motyw przewodni
Fajnie macie Najwazniejsze z reszta to bawic sie w dobrym towarzystwie- wtedy nawet siedzenie w domu jest niezlym przezyciem My niestety nie mamy takie paczki.... A ja nie jestem dobrym organizatorem. Z reszta obralalam i obracam sie w kregu ludzi, ktorzy umawiaja sie a nie przychodza itd Tak mnie miedzy innymi na moja 18 wyrolowali Do dnia imprezy wszyscy byli pewni ze przyjda, tymczasem na pol h przed dopiero telefony- ta chora, ta @dostala, tej cos wypadlo .... I z 30 osob mialam 15 ...
Tu z kolei jak zaprosze jedna osobe to innych nie moge bo sie np nie lubia i nie moga sie zniesc na wzajem :/ Parodia normalnie

Dziewczyny, w przyszlym tygodniu moja mama do nas przyjedzie Nawet nie wiecie jak sie ciesze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 09:13   #728
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
uwielbiam fladerki

no wlasnie Aneczko-predzej czy pozniej byscie sie pogodzili, a jakby przez Twoje nerwy cos sie nie daj Boziu satlo fasolce to to juz by moglo byc nieodwracalne, wiec mysl tylko o sobie i dzidzi

gratulacje

za nowy cykl........

najladniejsza czarownica jaka widzialam

Carolku nasz, spusc mnie na dol listy-nastepna @ 30.11, zaczynamy 6 cykl
Hehe bardzo dziękuje
Stary 2009-11-02, 09:14   #729
Carol77
Zakorzenienie

Madziu juz zmieniłam
Karolinko rewelacja takie imprezy!!! Zazdroszczę strasznie, u nas zawsze jest kłopot żeby wszystkich zebrać do kupy, ale musze nad tym popracowac

Kochane moje mam pytaniepowiedzcie mi co zrobic z tymi dziewczynami które są na liście a wcale tutaj nie zaglądają i od dawien dawna się nie odzywały???? Macie jakieś propozycje???

Ja jadę teraz do lekarza po skierowanie na badania będę później

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:20   #730
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Madziu juz zmieniłam
Karolinko rewelacja takie imprezy!!! Zazdroszczę strasznie, u nas zawsze jest kłopot żeby wszystkich zebrać do kupy, ale musze nad tym popracowac

Kochane moje mam pytaniepowiedzcie mi co zrobic z tymi dziewczynami które są na liście a wcale tutaj nie zaglądają i od dawien dawna się nie odzywały???? Macie jakieś propozycje???

Usunac? Z tego co zauwazylam to odwiedzaja inne watki, wiec nasz im chyba niepotrzebny ...

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Karolinko, mnie w sumie tez mozesz usunac z listy... Albo zmienic ze starania niewiadomo kiedy.... TZ twierdzi ze jak dorosne.
Stary 2009-11-02, 09:22   #731
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Linka dwa słwowa na temat ochrony kobiet w ciąży. Umowa na czas określony jest przedłużona do dnia porodu, jeżeli jej (umowy) koniec przypada po 3 miesiącu ciąży. Po zakończeniu umowy (przedłużonej do dnia porodu) przysługuje się normalne zasiłek macierzyński. Tylko jest jedno ale, nie wiem czy umowę na okres próbny traktują tak samo jak umowę na czas określony bo np umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu
Pepus wpis do ewidencji działalności gospodarczej należy uaktualnić do końca roku, co do opłaty to może jak tylko zmienia się te PKD nie pobierają opłaty za zmianę, bo jako tako nie jest to zmiana tylko aktualizacja. Ja na twoim miejscu dopytałabym w gminie i jak nie biorą kasy, to lepiej to zmienić i mieć święty spokój.
Carol co do nieaktywnych dziewczyn, to może zrobić je takie "jaśniejsze"???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 09:24   #732
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witam Was kochane moje!!

Ja na szczescie dzisiaj jestem juz spokojniejsza. Chyba mialam jakis trefny dzien wczoraj. Postaram sie poprawic . W pracy bede w tym tygodniu bardzo zapracowana i miejmy nadzieje ze dobrze mi to zrobi. Sukienki zamowilam obie . Taki prezent sobie zrobilam na imieninki (co prawda beda pod koniec miesiaca... ). Zakupy zawsze poprawiaja mi humor wiec jestem w siodmym niebie

Latkoo super przebranie, to drugie zdjecie jest po prostu rewelacyjne . I masz racje z tymi imprezami z motywem przewodnim, naprawde jest wtedy wesolo. Ja bylam na jednej imprezce zorganizowanej przez moich znajomych i motywem byla Abba. Chlopaki mieli dlugie wlosy i przesmieszne garnitury, do tej pory sie z tego smieje jak sobie pomysle .

Carol ja bym wymazala te dziewczyny z drugiego watlu a zostawila w pierwszym. Tym sposobem gdzies jeszcze beda a jak sie pojawia to zawsze mozna je dopisac prawda?

Usmiecham sie do was wszystkich szeroko i zycze milego dzionka
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:25   #733
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Usunac? Z tego co zauwazylam to odwiedzaja inne watki, wiec nasz im chyba niepotrzebny ...

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Karolinko, mnie w sumie tez mozesz usunac z listy... Albo zmienic ze starania niewiadomo kiedy.... TZ twierdzi ze jak dorosne.
Oj nie! Trzeba dać szansę, w końcu nie każdy od razu ma fasolkę. Lepiej wysłać PW z zapytaniem czy nadal będą u nas?

Stary 2009-11-02, 09:27   #734
marlenka0505
Zakorzenienie

ja właśnie zerkłam na listę, i suuperancko wyglądają trzy ostatnie wpisy na zafasalkowanej, 3 razy II kreseczki w październiku - ech magiczny miesiąc, szkoda że już się skończył...
Stary 2009-11-02, 09:30   #735
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Linka dwa słwowa na temat ochrony kobiet w ciąży. Umowa na czas określony jest przedłużona do dnia porodu, jeżeli jej (umowy) koniec przypada po 3 miesiącu ciąży. Po zakończeniu umowy (przedłużonej do dnia porodu) przysługuje się normalne zasiłek macierzyński. Tylko jest jedno ale, nie wiem czy umowę na okres próbny traktują tak samo jak umowę na czas określony bo np umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu
Pepus wpis do ewidencji działalności gospodarczej należy uaktualnić do końca roku, co do opłaty to może jak tylko zmienia się te PKD nie pobierają opłaty za zmianę, bo jako tako nie jest to zmiana tylko aktualizacja. Ja na twoim miejscu dopytałabym w gminie i jak nie biorą kasy, to lepiej to zmienić i mieć święty spokój.
Carol co do nieaktywnych dziewczyn, to może zrobić je takie "jaśniejsze"???
To dziś tego nie zrobię No to widzę, że muszę jednak podreptać do Urzędu Miasta :/

Stary 2009-11-02, 09:30   #736
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:

No niestety mam taką ogłupiąjącą pracę... pracuję w hotelu (sprzątam pokoje). Ale pracuję z samymi Polakami, także nie ma problemu żeby pogadać i jakoś się poroumieć. A o swoim stanie powiedziałam zaraz jak wróciliśmy z Polski-żeby była jasna sytuacja, żeby mnie trochę oszczędzili.Także nie mam ciężko. Zresztą teraz zaczyna się martwy sezon, więcej pracy będzie dopiero na Boże Narodzenie, także nie jest źle.

Nie wiem już co robić... jak jestem głodna to jest mi niedobrze, jak jem to też mi niedobrze...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:34   #737
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
No niestety mam taką ogłupiąjącą pracę... pracuję w hotelu (sprzątam pokoje). Ale pracuję z samymi Polakami, także nie ma problemu żeby pogadać i jakoś się poroumieć. A o swoim stanie powiedziałam zaraz jak wróciliśmy z Polski-żeby była jasna sytuacja, żeby mnie trochę oszczędzili.Także nie mam ciężko. Zresztą teraz zaczyna się martwy sezon, więcej pracy będzie dopiero na Boże Narodzenie, także nie jest źle.

Nie wiem już co robić... jak jestem głodna to jest mi niedobrze, jak jem to też mi niedobrze...
To zjedz jakieś małe śniadanko

Stary 2009-11-02, 09:40   #738
hanjah
Zakorzenienie

Właśnie kończę śniadanie i zaraz idziemy do przychodni.
Pogoda na szczęście się poprawiła i już nie pada-jakby padało to nie wiem czy chciałoby mi się wychodzić z domu...
Stary 2009-11-02, 09:44   #739
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu juz zmieniłam

wymien z nickow pare razy i podkresl na liscie, ze jak sie nie zglosza do tego i tego dnia to bedziesz zmuszona wykreslic z listy, bo zwykle bycie na liscie wiaze sie z udzielaniem na danym watku my tak robimy na planowaniu i jeszcze jedna niesmiala sugestia jakbys mogla poprawic liste tak, by na gorze byly dziewczyny, ktore zaraz beda testowac, a na dole te co dostaly @ - plisssss
Cytat:

Jest watek o mdlosciach na poczeklani - poczytaj jak dziewczyny sobie radzily, a noz Tobie tez cos pomoze
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-11-02, 09:50   #740
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Jest watek o mdlosciach na poczeklani - poczytaj jak dziewczyny sobie radzily, a noz Tobie tez cos pomoze
Dzięki, poszukam sobie
Stary 2009-11-02, 09:53   #741
Maggie1983
Zakorzenienie

A tu moja propozycja wcielona w zycie:
-wykreslilam dziewczyny, ktore dawnio sie nie pokazywaly lub u ktorych byly same znaki zapytania
- uporzadkowalam datami
- Ciebie podkreslilam, zebysmy mialy punkt odniesienia

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIDZIĘ

Motylek85 ( Natalia, lat 25) - 1 cykl starań po @ 15.10.2009
Macocha19 (Joanna, lat 21) - 11 cykl starań, @26.10.2009
Sas ( Monika, lat 25) - 1 cykl starań, @ 28.10.2009
Ziaaa (Magda, lat 23) - 4 cykl starań @2-3.11.2009
Siala_Bala (Karina, lat 22) - 1 cykl starań @5.11.2009
Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 1 cykl starań@ 6.11.2009
Malwina24 (Malwina, lat 24) - 10 cykl starań, @06.11.2009
Latko (Karolina, lat 24) - 4 cykl starań, @07.11.2009
Pepus (Beata, lat ??) – 3 cykl starań @ 11.11.2009
Gosiaro (Gosia, lat 25) - 2 cykl starań, @ 11.11.2009
Carol77 (Karolina, lat 32) - 3 cykl starań @ 13.11.2009
Kasia_Dublin (Kasia, lat 25) - 1 cykl starań @ 16.11.2009
Marlenka0505 (Marlena, lat 29) – 4 cykl starań @18.11.2009
Maja82 ( Joanna, lat 27) - 3 cykl starań, @ 25.11.2009
Maggie1983 (Magda, lat 26) - 6 cykl starań @30.11.2009

Staranka zawieszone:

Cosmaaaaaaa (Paula, lat 20) - staranka za pół roku
Stara Panna (Joanna, lat 32) - staranka zawieszone
aa2 (..............., lat........) - staranka zabronione

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:16
Stary 2009-11-02, 10:02   #742
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
A tu moja propozycja wcielona w zycie:

-wykreslilam dziewczyny, ktore dawnio sie nie pokazywaly lub u ktorych byly same znaki zapytania
- uporzadkowalam datami
- Ciebie podkreslilam, zebysmy mialy punkt odniesienia

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIDZIĘ

Gosiaro (Gosia, lat 25) - 1 cykl starań, @ 11.10.2009
Motylek85 ( Natalia, lat 25) - 1 cykl starań po @ 15.10.2009
Macocha19 (Joanna, lat 21) - 11 cykl starań, @26.10.2009
Sas ( Monika, lat 25) - 1 cykl starań, @ 28.10.2009
Ziaaa (Magda, lat 23) - 4 cykl starań @2-3.11.2009
Siala_Bala (Karina, lat 22) - 1 cykl starań @5.11.2009
Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 1 cykl starań@ 6.11.2009
Malwina24 (Malwina, lat 24) - 10 cykl starań, @06.11.2009
Latko (Karolina, lat 24) - 4 cykl starań, @07.11.2009
Pepus (Beata, lat ??) – 3 cykl starań @ 11.11.2009
Carol77 (Karolina, lat 32) - 3 cykl starań @ 13.11.2009
Kasia_Dublin (Kasia, lat 25) - 1 cykl starań @ 16.11.2009
Marlenka0505 (Marlena, lat 29) – 4 cykl starań @18.11.2009
Maja82 ( Joanna, lat 27) - 3 cykl starań, @ 25.11.2009
Maggie1983 (Magda, lat 26) - 6 cykl starań @30.11.2009

Staranka zawieszone:

Cosmaaaaaaa (Paula, lat 20) - staranka za pół roku
Stara Panna (Joanna, lat 32) - staranka zawieszone
Laska ! A termin @ to spodziewanej czy ostatniej ? Bo taka np. Gosiaro - to albo zafasolkowana ( skoro ostatnia @ 11.10), albo zapomniała uaktualnić, że następna będzie ...

P.S. Carol - nie czujesz się żdziebko jak dinozaur wśród młodzieży ??? Bo ja tak

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:05
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:04   #743
latko0
Zadomowienie

Mi wszystko jedno, może być taka lista jak zaproponowała Maggie , ale jeśli ktoś będzie chciał inaczej to też może być,
Stary 2009-11-02, 10:06   #744
hanjah
Zakorzenienie

Na innych wątkach starczkowych widziałam, że na liście była zaznaczona ostatnia @.
Stary 2009-11-02, 10:07   #745
Gosiaro
Wtajemniczenie

No to mała poprawka do listy Maggie.

Gosiaro- II cykl starań, @ 11.11

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:09   #746
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Laska ! A termin @ to spodziewanej czy ostatniej ? Bo taka np. Gosiaro - to albo zafasolkowana ( skoro ostatnia @ 11.10), albo zapomniała uaktualnić, że następna będzie ...

P.S. Carol - nie czujesz się żdziebko jak dinozaur wśród młodzieży ??? Bo ja tak
no wlasnie z tymi datami to chyba sa jakies nizcislosci i chyba jedne podaja lat @ a inne termin kolejnej a co do wieku to gdybys nie wyczytala z listy, ktora ma ile lat to czulabys roznice wieku??? bo ja u niektorych odczuwam, ze mlode, ale Ty moj dinozaurku to bym nie powiedziala, ze jestes po 30.
Stary 2009-11-02, 10:11   #747
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
no wlasnie z tymi datami to chyba sa jakies nizcislosci i chyba jedne podaja lat @ a inne termin kolejnej a co do wieku to gdybys nie wyczytala z listy, ktora ma ile lat to czulabys roznice wieku??? bo ja u niektorych odczuwam, ze mlode, ale Ty moj dinozaurku to bym nie powiedziala, ze jestes po 30.
Więc proponuję aby na liście była ostatnia @ !!! Nie będzie zamieszania

Ja już mocno dojrzała jestem....
Stary 2009-11-02, 10:12   #748
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Na innych wątkach starczkowych widziałam, że na liście była zaznaczona ostatnia @.
no wlasnie my na planowaczkach dajemy termin pierwszego dnia aktualnego cyklu, bo to jedyna pewna data, ale z drugiej strony, tak jak tu podajemy termin nadejscia @ to fajnie widac, ktora kiedy bedzie testowac mnie tam obojetne-bo tu podaje tak, a tam tak, wiec wszystko zalezy od szefowej Carol
Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
No to mała poprawka do listy Maggie.

Gosiaro- II cykl starań, @ 11.11
poprawilam tam wyzej, w razie jakby Carolka nasza chciala skorzystac z pomocy
Stary 2009-11-02, 10:13   #749
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
co do listy to może nieaktywne dziewczyny po prostu przezucić na sam dół i innym kolorkiem żeby wiedziały że zawsze moga wrócic
a ja poprosze w takim razie też o wpisanie tam gdzie jest cosma i starapanna moze byc z adnotacją staranka zabronione

Latko super wygladasz na fotkach, to jesdnak prwda że ładnemu we wszystkim ładnie

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:20
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:34   #750
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobry
co do listy to może nieaktywne dziewczyny po prostu przezucić na sam dół i innym kolorkiem żeby wiedziały że zawsze moga wrócic
a ja poprosze w takim razie też o wpisanie tam gdzie jest cosma i starapanna moze byc z adnotacją staranka zabronione

Latko super wygladasz na fotkach, to jesdnak prwda że ładnemu we wszystkim ładnie
Asiu dziekuje, znajomi mnie nie poznali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości