Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 12:28   #2311
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
sala jest kamerzysta fotograf tylko podpisać umowę i też jest
no to ładnie z koluczowych spraw zosatał tylko zespół

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
No miały tyle nie pisać przez weekend
ja nie pisałam dużo za to te drugie to powinny oberwać od Ciebie dobrze że stoisz na straży kalendarzyku urodzinowego

Nicolaaa wszystkiego dobrego dużo uśmiechu i miłości i przyjemności z przygotowań do ślubu i dużo szczęscia

Martilla sto lat miłości i radości i żeby Cię omijały wszelkie troski

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:30   #2312
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

zespół też jest góralski :P hehehe(podpisać umowe )
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:31   #2313
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Cześć
Postaram się wszystko nadrobić.. troche mnie tu nie było, ale to przez to że troche chorowałam , troche problemów było... Za to duzo się wydarzyło
21 listopada mamy zaręczyny w restauracji - przy których obecni będą moi i TŻ rodzice (wreszcie się doczekam )
4.06.2011- to nasza data zmieniona przez to ,że ustępujemy siostrze TŻ naszą datą którą ustaliliśmy wczesniej, no i to jest czas po maturach a przed egzaminem zawodowym więc tak akurat (data zaakceptowana przez rodziców :hura: )
No i wybralismy sale Taką jaką chcemy , no i moja mama powiedziała że dadzą nam pieniądze na wstępne rezerwacje itd i że jeśli chcemy tamtą sale to żebyśmy ją już rezerwowali, no i pokazałam jej zdjęcia w internecie i baardzo jej się spodobało Ufff...

-----------
A ja za tydzień (tydzień i 2 dni) mam artroskopie... juz zaczynam się bać..
Super, że wszystko się tak świetnie ułozyło
Trzymam za zabieg

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
nie moglam sie postrzymac
No to chyba lepiej miec male piersi

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dokladnie ja tak samo zalozyla bym mala czarna a my to chyba bedziemy tak normalnie yubrani sama nie wiem? chociaz moj Tz to uwielbia garnitury i tylko szuka okazji zeby sobie w gajerk wskoczyc hehe;P on to wogole lubie eleganckie ubrania az mi wkurza czasem tym;/
wow, mój ma 1 garnitur, ktory kupił sobie na moją studniówkę, tylko spodnie zmieniła, bo w pierwszych wypalił dziurę, a następne za krótkie się okazały ale on nie lubi elagancko sie ubierac za bardzo, woli glany i skórę

Cytat:
wlasnie mialam pisac czy ciekawe czy bedziesz bo znalzlam suknie z odkrytymi plecami i jak dla mnie piekna jest
śliczne sukienki, dzięki

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ja też wychodzę za mąż w 2011 roku i chciałabym dołączyć do Waszego wątku. Na wizaz jestem od niedawna i mam dużo zaległości ale mam nadzieję że z czasem uda mi się wszystko nadrobić i na pewno we wcześniejszych wypowiedziach no i w bieżących znajdę jakieś przydatne informacje dla siebie no i że Wam też może będę mogła w czymś pomóc. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Witaj

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Lula poka poka pierscionek jak masz zdjecie a i zapomnialam napisac, ze fajne te sukinki co znalazlas, tzn ta ostatnia taki kształt mi sie marzy ale be zplecow-choc piekne-to moge sobie pomarzyc jak juz powieksze piersi
A czemu nie można bez plców?? Ja mam dużepiersi, bo C miseczkę, ale chce sukienkę bez pleców, najwyżej nie będę skakac

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
A ja bym nie chciała oficjalnych zaręczyn. Za duży stres i w ogóle ... nie lubię takich wydarzeń. Ale może wreszcie rodzice mieliby okazję się poznać hehe
Ja tez oficjalnych bym nie chciała, tylko takie sam na sam, muszę o tym Tomkowi wspomnieć coby nie wymyślił nic dziwnego

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
O to, że goście nie dotrwają do oczepin się nie boję, bo u nas to normalna godzina. Sama wolałabym o 15, ale własnie boję się, żeby wesele nie było za krótkie. Zespół przestanie grać o 3, a tu nikt nie będzie chciał wyjść i co?

18 to dla mnie zdecydowanie za późno. Moi goście pewnie by powiedzieli, że oszczędzam i obiadu im nie chcę dać.
I jak tak sobie policzę, to wychodzi na to, że obiad byłby podany gdzieś koło 20, pierwszy taniec pewnie koło 20.30 - 21. Strasznie krótkie to wesele.
Dla mnie 18.00 to zdecydowanie za późno, ja bym chciała o 15.00 lub 16.00
A byłam tez na weselu kolezanki o 12.30, to było zdecydowanie za wcześnie, nie mozna się było z niczym wyrobić

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
u nas menu to jest jakoś tak że około 4-5 ciepłych dań dwa razy chyba zupa jest podawana na poczatku i chyba jakos w oczepiny (nie pamietam czy przed czy po) no i non stop jakies tam przekaski.
U nas będzie 2-daniowy obiad, kolacja z deserem, 4 dania gorące i 8 rodzajów dań zimnych i to wszystko tylko za 80 zł ciasta, owoce i napoje kupujemy sami

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No wlasnie?? chyba w bardzo wczesnych godzinach porannych

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:39   #2314
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Super, że wszystko się tak świetnie ułozyło
Trzymam za zabieg

No to chyba lepiej miec male piersi

wow, mój ma 1 garnitur, ktory kupił sobie na moją studniówkę, tylko spodnie zmieniła, bo w pierwszych wypalił dziurę, a następne za krótkie się okazały ale on nie lubi elagancko sie ubierac za bardzo, woli glany i skórę

śliczne sukienki, dzięki

Witaj

A czemu nie można bez plców?? Ja mam dużepiersi, bo C miseczkę, ale chce sukienkę bez pleców, najwyżej nie będę skakac

Ja tez oficjalnych bym nie chciała, tylko takie sam na sam, muszę o tym Tomkowi wspomnieć coby nie wymyślił nic dziwnego

Dla mnie 18.00 to zdecydowanie za późno, ja bym chciała o 15.00 lub 16.00
A byłam tez na weselu kolezanki o 12.30, to było zdecydowanie za wcześnie, nie mozna się było z niczym wyrobić

U nas będzie 2-daniowy obiad, kolacja z deserem, 4 dania gorące i 8 rodzajów dań zimnych i to wszystko tylko za 80 zł ciasta, owoce i napoje kupujemy sami

No wlasnie?? chyba w bardzo wczesnych godzinach porannych
Ślub takze chciałabym na godzinę 16

A w restauracji w cenie mamy dwudaniowy obiad, 4 dania gorące oraz 15 przystawek, napoje. Ciasto, alkohol i owoce dokupujemy sami

Biorę na święta BN wolne na więcej dni to będziemy zamawiac zespół, kamerzystę, fotografa oraz kościoł

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:46   #2315
cobra115
Zakorzenienie

isabele ja też jestem za tym co dziewczyny mówią, dzwoń od razu bo potem będą niemiłe sytuacje:/
justi no to extra

Nie chce mi sie nic jak zwykle
Stary 2009-11-02, 12:48   #2316
kaska87
Zakorzenienie

dzwoń bo jak oni zaczna sobie zaklepywać wszystko to juz będzie po ptokach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:50   #2317
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
isabele ja też jestem za tym co dziewczyny mówią, dzwoń od razu bo potem będą niemiłe sytuacje:/
justi no to extra

Nie chce mi sie nic jak zwykle
To prawda, zadzwonie jeszcze dziś wieczorem i powiem że mamy już zarezerwowaną salę na 17 wrzesnia

Dzięki dziewczyny za pomoc o dobre rady

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzwoń bo jak oni zaczna sobie zaklepywać wszystko to juz będzie po ptokach
Hehe dzieki Kasiu, tak mnie nakręciłyście że już bym sięgnęła za słuchawkę

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 12:55   #2318
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Ojj baby a ja Wam powiem, że jakoś nic mi się nie chce załatwiać Tym bardziej, że staneło na DJ-u i jakoś tak sobie myślę, że na pewno kogoś znajdę
Czasem jestem zła na TŻ-a, że mi się oświadczył przed maturą i egzaminem zawodowym
Teraz o niczym innym nie myślę tylko o ślubie i weselu a i tak nic nie załatwiamy ;] Fotograf jest... Płacimy 700zł w tym są 3 albumy i CD więc myślę, że cena niezła Znajomi już tą babkę wypróbowali, widziałam zdjęcia- zadowalają mnie
Musimy zapłacić w końcu zaliczkę w domu weselnym ale jakoś nie po drodze cały czas tam mamy ;P Noo i cena wzrozła już o 5zł

A jeśli chodzi o godzinę ślubu to będzie 12:00 u nas tak zazwyczaj robi się śluby i nie wyobrażam sobie jakoś mieć ślub np o 16... ;P

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:56
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:57   #2319
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ojj baby a ja Wam powiem, że jakoś nic mi się nie chce załatwiać Tym bardziej, że staneło na DJ-u i jakoś tak sobie myślę, że na pewno kogoś znajdę
Czasem jestem zła na TŻ-a, że mi się oświadczył przed maturą i egzaminem zawodowym
Teraz o niczym innym nie myślę tylko o ślubie i weselu a i tak nic nie załatwiamy ;] Fotograf jest... Płacimy 700zł w tym są 3 albumy i CD więc myślę, że cena niezła Znajomi już tą babkę wypróbowali, widziałam zdjęcia- zadowalają mnie
Musimy zapłacić w końcu zaliczkę w domu weselnym ale jakoś nie po drodze cały czas tam mamy ;P Noo i cena wzrozła już o 5zł

A jeśli chodzi o godzinę ślubu to będzie 12:00 u nas tak zazwyczaj robi się śluby i nie wyobrażam sobie jakoś mieć ślub np o 16... ;P
Ja chyba najbardziej cieszyłabym sie w chwili obecnej z nowego mieszkanka

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 13:00   #2320
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

Najważniejsze, że by Wam się podobały zdjęcia bo jak powiadali starożytni - de gustibus non est disputandum
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:02   #2321
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele ja też
Zwłaszcza jak sobie przeliczyłam, że na dom nas nie stać

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:05   #2322
kaska87
Zakorzenienie

xxxjustinxxx a jak to dostaliście mieszkanie? ze spółdzielni? czy jak bo nie rozumiem

Stary 2009-11-02, 13:05   #2323
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

isabele- mieszkanie to swoją drogą- już widzę je urządzone oczami wyobraźni i jak ja mam w takiej sytuacji myśleć o szkole? z jednej strony wizja ślubu, z drugiej wizja mieszkania- na maturę czasu już nie mam

Kaśka- mieszkanie dostaliśmy od babci TŻ-a. Wykupiła je po śmierci prababci, do końca października wynajmowała a teraz jest nasze Tzn TŻ-a NASZE będzie po ślubie

Czas edycji: 2009-11-02 o 13:07
Stary 2009-11-02, 13:07   #2324
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
isabele- mieszkanie to swoją drogą- już widzę je urządzone oczami wyobraźni
ja oczyma wyobraźni mam już urządzony nasz dom, ale póki co jestem na wyganiu we wrocku, a to jest 80km od mojego rodzinnego miasta i nie wiem czy tutaj wrócimy i wtedy będziemy musieli kupic mieszkanie

XXXJusti to super, a ile macie pokoików? super szkoda, że ja nie mogę naszego domku wyciąć i wkleic gdzieś we wrocku jak to się robić w the sims

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-02 o 13:09
Stary 2009-11-02, 13:15   #2325
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Mamy 2 pokoje całkiem przestronne w małym bloku 6-mieszkaniowym na parterze tylko przeraża mnie wielkość łazienki- ma chyba ze 3m2- wchodzi tylko wanna i WC

Gdybyśmy muslieli kupować mieszkanie to chyba nigdy byśmy sie nie doczekali :/ Ze spółdzielni na 100% byśmy nie dostali bo za TŻ "za dużo" zarabia i nie wiem gdzie byśmy się podziali...

Stary 2009-11-02, 13:16   #2326
cobra115
Zakorzenienie

W simsach wszystko jest łatwiejsze

Ja ci się justi nie dziwię ze ślub o 12 bo wiem że na śląsku tak robią, moja kumpela z Rybnika miała o 11 bo mieli 1 dniowe wesele i chcieli mieć go jak najdłużej
U nas popularne są o 14, ale my jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ostatnio facet z zespołu nam mówił, że lepsze są na późniejsza godzinę, bo przynajmniej szybciej się rozkręca I tu mu przyznaję rację, byliśmy na 16 na weselu i od razu taka super bibka a jak na 13/14 byliśmy to dopiero koło 17/18 sie rozkręcało weselicho, a tak to tylko po dwie trzy pary na parkiecie były
Stary 2009-11-02, 13:18   #2327
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele ja też
Zwłaszcza jak sobie przeliczyłam, że na dom nas nie stać
Nas na razie takze na to nie stać

Cytat:
isabele- mieszkanie to swoją drogą- już widzę je urządzone oczami wyobraźni i jak ja mam w takiej sytuacji myśleć o szkole? z jednej strony wizja ślubu, z drugiej wizja mieszkania- na maturę czasu już nie mam

Kaśka- mieszkanie dostaliśmy od babci TŻ-a. Wykupiła je po śmierci prababci, do końca października wynajmowała a teraz jest nasze Tzn TŻ-a NASZE będzie po ślubie
To super Babcię ma Twój TŻ A do matury proszę się uczyć pilnie

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
W simsach wszystko jest łatwiejsze

Ja ci się justi nie dziwię ze ślub o 12 bo wiem że na śląsku tak robią, moja kumpela z Rybnika miała o 11 bo mieli 1 dniowe wesele i chcieli mieć go jak najdłużej
U nas popularne są o 14, ale my jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ostatnio facet z zespołu nam mówił, że lepsze są na późniejsza godzinę, bo przynajmniej szybciej się rozkręca I tu mu przyznaję rację, byliśmy na 16 na weselu i od razu taka super bibka a jak na 13/14 byliśmy to dopiero koło 17/18 sie rozkręcało weselicho, a tak to tylko po dwie trzy pary na parkiecie były
no właśnie w naszych rejonach sluby sa na 16. 17 i 18. Tutaj pod Krakowem śluby sa bardzo wczesnie. byliśmy na weselu już o 12 30

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 13:21   #2328
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy 2 pokoje całkiem przestronne w małym bloku 6-mieszkaniowym na parterze tylko przeraża mnie wielkość łazienki- ma chyba ze 3m2- wchodzi tylko wanna i WC
dlatego ja coraz bardziej jestem za tym by za te 2 lata wrócić tutaj, mam dom (salon kuchnia jadalnia 3 sypialnie) z wilekim ogrodem tyle tylko co meble kupić, pomalować po swojemu, a tam mieszkanie 3 pokoje ponad 300.000 i kredyt na 30 lat i stres

Cytat:
Gdybyśmy muslieli kupować mieszkanie to chyba nigdy byśmy sie nie doczekali :/ Ze spółdzielni na 100% byśmy nie dostali bo za TŻ "za dużo" zarabia i nie wiem gdzie byśmy się podziali...
takie durne czasy, że za własne m trzeba całe życie prawie płacić

Stary 2009-11-02, 13:24   #2329
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cobra powiem Ci, że coś w tym jest, że im wcześniejsze wesele to jakoś ciężko imprezę rozkręcić, a jak jest latem gorąco to już w ogóle. Nawet jak ślub o 15 to początek wesela bym taki sobie jak byłam.
Ja chcę ślub o 16. I mam nadzieję, że czerwiec 2011 nie będzie taki kapryśny jak w tym roku, choć w nasza rocznicę -2 było ładnie

64 => 55
Stary 2009-11-02, 13:24   #2330
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

isabele- no ja nie przepadam za babcią TŻ-a ale teraz nie mogę dać tego po sobie poznać A jeśli chodzi o maturę to jakoś do mnie nie dociera, że to w tym roku Ale już chodzę na korepetycje z matematyki

cobra- właśnie chodzi o to, że mamy 1-dniowe wesele i szkoda mi czasu marnować Tym bardziej, że nasza sala jest tylko do 3.
Może coś w tym jest, że późniejsze wesela się szybciej rozkręcają ale jeśli nie będzie innej pary na nasz dzień to na pewno ślub będzie na 12

Kaska- ja tez mam ogród, no może ogródek Moja mama już się cieszy, że będzie mogła sobie plewić :P
Ja zawsze marzyłam o małym, parterowym domku.. 3 pokoje, salon, kuchnia, łazienka... TŻ obiecał, że kiedyś mi wybyduje ale czas pokaże.. A jeśli chodzi o kredyty to jest masakra... Głupie 20. 000 spłaca się wiecznie ...

Czas edycji: 2009-11-02 o 13:28
Stary 2009-11-02, 13:25   #2331
cobra115
Zakorzenienie

Dzwoniła narzeczona kuzyna ma jakieś katalogi z bukietami ślubnymi:d lece będe później
Stary 2009-11-02, 13:31   #2332
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Apropos zdjęć ślubnych, my chyba zdecydujemy sie na tego Pana

Ale,ale!! zapomnialam Wam powiedziec wczoraj na tym spotkaniu z kumpelami przyszla siostra jednej z nich z narzeczonym (fajans jakich malo, bo potem ja zostawil i poszedl na disco gdzies tam) i oni biora slub w przyszlym roku we wrzesniu. i wyobrazcie sobie, ze ona ma DWA pierscionki zareczynowe-podobno jest taki przesad, ze jak para nie pobierze sie w rok od zareczyn to narzeczony musi jej dac kolejny pierscionek.za kazdy rok "zwloki" kolejny itd...nie wiem czemu ma to sluzyc,ale ona wlasnie dostala drugi slyszalyscie o takim "przesadzie"? ja ja oczywiscie wysmialam moj TŻ by chyba padl jakbym mu o tym powiedziala a poza tym co z tego jak sie nie dogaduja kompletnie, siostra tej dziewczyny (czyli moja kumpela) powiedziala, ze to dluzsza historia z tym ich zwiazkiem,ale to chyba kolejny przyklad na to, ze takie "przesady" sa g... warte!
jakbym to mojemu Tomkowi powiedziala, to by poczekal z oświadczynami do 2011, żby nie musiec następnego pierścionka kupować

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
karolinusienka
asia no to czekamy czekamy na relację
dotta witaj
madabell u nas raczej robi się poprawiny, ale wiadomo, że to od regionu zależy
conslusion co do tych stringów to ja lubię jedynie jak noszę obcisłe rzeczy tzn spodnie czy przylegając kiecki, ale przez lato albo na jakąś imprę do rozkloszowanych kiecek to nie wkładam:d bo mam jakies obawy ale każdy jest do czegoś innego przyzwyczajony

Nie byliśmy dzisiaj na grobach, podobno jest strasznie zimno wiec sobie odpuściliśmy byłam w koncu w poniedziałek jak je myłyśmy z mamą

Yeah pękło mi 700 już mam 699 dni do daty "Ś"
U nas tez raczej się robi poprawiny, ale my nie chcemy za bardzo
W strinach chodzę, ale ostatio mi się spodobaly takie spodenkowe majteczki, chociaż mniej z koronki, bo sa niewygodne raczej

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Hehe no to super No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić.
A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej...
Jeśli chodzi o zaliczki to orkiestrze dalismy symboliczne 100 zl, za salę nic, a za catering czekamy do stycznia, aż TŻ usklada trochę kasy, żeby wplacić 3000-4000, bo od kwoty wpłaconej zaliczki jest 20% upustu, więc bardziej się opłaca poczekac i wplacić więcej

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja tez za strinami nie przepadam ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna bedzie dluuugie poszukiwanie tego idealnego na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
dobry pomysł z tymi 3 kompletami

Cytat:
heheh to mowilabys ze Cie oko swedziala i ze chyba Ci rzesa wpadla hehehehe:P:P

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:35   #2333
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzwoniła narzeczona kuzyna ma jakieś katalogi z bukietami ślubnymi:d lece będe później

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 13:36   #2334
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

TŻ właśnie wrócił z pracy więc zmykam na obiadek i na mieszkanie pozrywać tapety

Stary 2009-11-02, 13:42   #2335
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że ja nie mogę naszego domku wyciąć i wkleic gdzieś we wrocku jak to się robić w the sims

Cytat:
dlatego ja coraz bardziej jestem za tym by za te 2 lata wrócić tutaj, mam dom (salon kuchnia jadalnia 3 sypialnie) z wilekim ogrodem tyle tylko co meble kupić, pomalować po swojemu, a tam mieszkanie 3 pokoje ponad 300.000 i kredyt na 30 lat i stres
takie durne czasy, że za własne m trzeba całe życie prawie płacić
no ładny domek masz ja mam pieterko, czyli kuchnie, lazienke i 3 pokoje, ale jeden bedzie jadalnia sasasa i ogromny ogrod 1ha

Justi szybko ta ostatnia klasa przeleci nie dziwie się że nie myślisz o nauce

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:48   #2336
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

no ładny domek masz ja mam pieterko, czyli kuchnie, lazienke i 3 pokoje, ale jeden bedzie jadalnia sasasa i ogromny ogrod 1ha

Justi szybko ta ostatnia klasa przeleci nie dziwie się że nie myślisz o nauce
Ogród masz przeogromny

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 13:50   #2337
T'ai
Zakorzenienie

oj ciężko było was nadrobić, prawie 2h się męczyłam
ale że miesiąc zamknęłam to pomyślałam że należy mi się trochę "rozrywki"

co prawda wyjechaliśmy tylko na niedzielę, ale w sobotę rano miałam taką wojnę z mamą że wszystkiego mi się odechciało

Cobra prawdziwa z ciebie kucharka, mnie jakoś do garów nie ciągnie

Asia dobrze że wszystko już się wyjaśniło

Wisienka, Dottta, Kasiulenkowo witajcie

Lusesita no ja niestety też na zaręczynach byłam w dresie

Ma.ko tak jak ty, ja prostuję co drugi dzień, jaki płyn polecasz? O taki na suche włosy mi chodzi. Ja mam teraz jakiś chantal, ale średnio jestem zadowolona

Fotografa i kamerzystę będziemy szukali w przyszłym roku. Nie przepadam za kamerą i w ogóle, ale to chyba będzie dobra pamiątka mimo wszystko

Co do majtek wolę figi zwykłe, ale stringi też noszę. Jeśli chodzi o spodenki to uważam że podkreślają mi brzuch
a Piotrek to lubi wszystko

Godzina mszy chciałabym 17, u nas standardowo 16-18 się robi a wesele to zależy od ludzi ale tak przeważnie koło 5-6 się kończy
jak byłam na mszy na 16 to goście szybko padli, więc jestem za późniejszą
i poprawiny obowiązkowo

Prezenty dla gości chcę mieć koniecznie

Teraz Piotrek mi się rozchorował, muszę po pracy mu zakupić chusteczki i jakieś leki
Wczoraj byliśmy u mojej rodzinki na wsi. Mama była przekonana że msza na cmentarzu na 9 i że się nie załapiemy. A tu było na 12 i akurat tak zajechaliśmy. Co za pech, jeszcze tak mi się siusiu chciało . Bo generalnie to ja nie przepadam za kościołem itd. No i nie przygotowałam się zbytnio, miałam tylko półbuty, cienkie skarpetki, żadnej czapki ani rękawiczek
Piotrek troszkę rodzinki poznał, aż mu się poplątało bo były 4 siostry mamy, 1 brat, mnóstwo kuzynek i kuzynów i jeszcze 2 najmłodsze kuzyneczki (obie po 2 latka). W domu nas z 16 osób siedziało, ledwo się zmieściliśmy przy stole. Potem wiadomo troszkę
nie musiałam prowadzić bo tata wolał sam i w sumie dzięki niemu 200km pokonaliśmy w 1h 50 min
ale i tak jestem dziś padnięta bo wstałam o 7 i ledwo już siedze

A tak w ogóle gdzie jest Aina?

Nicolaaa, Martilla wszystkiego dobrego z okazji urodzin
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:01   #2338
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
jak byłam na mszy na 16 to goście szybko padli
I własnie dlatego chcę na 16, bo zespół mam do 4

A ja prostuję włosy codziennie Stosuję szampon i odżywkę Pantene, jedwab Forouk i krem wygładzający Loreala (różowy).

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-11-02 o 14:02
Stary 2009-11-02, 14:02   #2339
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
oj ciężko było was nadrobić, prawie 2h się męczyłam
ale że miesiąc zamknęłam to pomyślałam że należy mi się trochę "rozrywki"

co prawda wyjechaliśmy tylko na niedzielę, ale w sobotę rano miałam taką wojnę z mamą że wszystkiego mi się odechciało

Cobra prawdziwa z ciebie kucharka, mnie jakoś do garów nie ciągnie

Asia dobrze że wszystko już się wyjaśniło

Wisienka, Dottta, Kasiulenkowo witajcie

Lusesita no ja niestety też na zaręczynach byłam w dresie

Ma.ko tak jak ty, ja prostuję co drugi dzień, jaki płyn polecasz? O taki na suche włosy mi chodzi. Ja mam teraz jakiś chantal, ale średnio jestem zadowolona

Fotografa i kamerzystę będziemy szukali w przyszłym roku. Nie przepadam za kamerą i w ogóle, ale to chyba będzie dobra pamiątka mimo wszystko

Co do majtek wolę figi zwykłe, ale stringi też noszę. Jeśli chodzi o spodenki to uważam że podkreślają mi brzuch
a Piotrek to lubi wszystko

Godzina mszy chciałabym 17, u nas standardowo 16-18 się robi a wesele to zależy od ludzi ale tak przeważnie koło 5-6 się kończy
jak byłam na mszy na 16 to goście szybko padli, więc jestem za późniejszą
i poprawiny obowiązkowo

Prezenty dla gości chcę mieć koniecznie

Teraz Piotrek mi się rozchorował, muszę po pracy mu zakupić chusteczki i jakieś leki
Wczoraj byliśmy u mojej rodzinki na wsi. Mama była przekonana że msza na cmentarzu na 9 i że się nie załapiemy. A tu było na 12 i akurat tak zajechaliśmy. Co za pech, jeszcze tak mi się siusiu chciało . Bo generalnie to ja nie przepadam za kościołem itd. No i nie przygotowałam się zbytnio, miałam tylko półbuty, cienkie skarpetki, żadnej czapki ani rękawiczek
Piotrek troszkę rodzinki poznał, aż mu się poplątało bo były 4 siostry mamy, 1 brat, mnóstwo kuzynek i kuzynów i jeszcze 2 najmłodsze kuzyneczki (obie po 2 latka). W domu nas z 16 osób siedziało, ledwo się zmieściliśmy przy stole. Potem wiadomo troszkę
nie musiałam prowadzić bo tata wolał sam i w sumie dzięki niemu 200km pokonaliśmy w 1h 50 min
ale i tak jestem dziś padnięta bo wstałam o 7 i ledwo już siedze

A tak w ogóle gdzie jest Aina?

Nicolaaa, Martilla wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Hehe fajnie się tłumaczy kto jest kim Mój Mariusz już na szczęscie zna moją rodzinkę Ale jak sobie przypominam: "Kochanie to jest Dorota, żona Darka, syna cioci Krystyny"

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
I własnie dlatego chcę na 16, bo zespół mam do 4

A ja prostuję włosy codziennie Stosuję szampon i odżywkę Pantene, jedwab Forouk i krem wygładzający Loreala (różowy).
Też mam taki zestaw. Dziewczyny pamiętajcie, że w ten weekend Pantene w niektórych miejscach będzie za darmo wymieniał stare odżywki na nowe opakowania

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 14:06   #2340
karolinusienka
Zakorzenienie

Nicola, Martilla wszystkiego najlepszego

z koronki nici-nie bylo zadnej odpowiedniej tzn byla ale w kolorze czarnym ehhh wiec wyszlam ze wstazkami chyba bede musiala sie zadowolic zaproszeniami bez koronki ale za to kupilam na allegro krysztalki swarovskiego zobaczymy, moze bedzie ladnie

zaraz zabieram sie za dalsza produkcje pierwszych stron w zaproszeniach, bo do srodka nie mam papieru-ale juz zamowiony, wiec jak juz bedzie ustalona godzinka w Kosciolku to drukne zaproszenia imienne dla osob z rodziny, zeby juz bylo a co tam

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Cobra powiem Ci, że coś w tym jest, że im wcześniejsze wesele to jakoś ciężko imprezę rozkręcić, a jak jest latem gorąco to już w ogóle. Nawet jak ślub o 15 to początek wesela bym taki sobie jak byłam.
Ja chcę ślub o 16. I mam nadzieję, że czerwiec 2011 nie będzie taki kapryśny jak w tym roku, choć w nasza rocznicę -2 było ładnie
tez mam nadzieje, ze czerwiec w 2o11 bedzie sliczny bo inaczej to
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości