|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
no to ładnie
z koluczowych spraw zosatał tylko zespół ![]() ja nie pisałam dużo dobrze że stoisz na straży kalendarzyku urodzinowego ![]() Nicolaaa wszystkiego dobrego dużo uśmiechu i miłości i przyjemności z przygotowań do ślubu i dużo szczęscia ![]() Martilla sto lat miłości i radości i żeby Cię omijały wszelkie troski
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
zespół też jest góralski :P hehehe(podpisać umowe
)
|
|
|
|
#2313 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za zabiegNo to chyba lepiej miec male piersi Cytat:
ale on nie lubi elagancko sie ubierac za bardzo, woli glany i skórę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A byłam tez na weselu kolezanki o 12.30, to było zdecydowanie za wcześnie, nie mozna się było z niczym wyrobić Cytat:
ciasta, owoce i napoje kupujemy samiNo wlasnie?? chyba w bardzo wczesnych godzinach porannych |
||||||||
|
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w restauracji w cenie mamy dwudaniowy obiad, 4 dania gorące oraz 15 przystawek, napoje. Ciasto, alkohol i owoce dokupujemy sami ![]() Biorę na święta BN wolne na więcej dni to będziemy zamawiac zespół, kamerzystę, fotografa oraz kościoł
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
isabele ja też jestem za tym co dziewczyny mówią, dzwoń od razu bo potem będą niemiłe sytuacje:/
justi no to extra ![]() Nie chce mi sie nic jak zwykle |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoń bo jak oni zaczna sobie zaklepywać wszystko to juz będzie po ptokach
|
#2317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za pomoc o dobre rady ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj baby a ja Wam powiem, że jakoś nic mi się nie chce załatwiać
Czasem jestem zła na TŻ-a, że mi się oświadczył przed maturą i egzaminem zawodowym Teraz o niczym innym nie myślę tylko o ślubie i weselu a i tak nic nie załatwiamy ;] Fotograf jest... Płacimy 700zł w tym są 3 albumy i CD więc myślę, że cena niezła Znajomi już tą babkę wypróbowali, widziałam zdjęcia- zadowalają mnie Musimy zapłacić w końcu zaliczkę w domu weselnym ale jakoś nie po drodze cały czas tam mamy ;P Noo i cena wzrozła już o 5zł ![]() A jeśli chodzi o godzinę ślubu to będzie 12:00 u nas tak zazwyczaj robi się śluby i nie wyobrażam sobie jakoś mieć ślub np o 16... ;P
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-11-02 o 12:56 |
|
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak powiadali starożytni - de gustibus non est disputandum
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele ja też
Zwłaszcza jak sobie przeliczyłam, że na dom nas nie stać |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
xxxjustinxxx a jak to dostaliście mieszkanie? ze spółdzielni? czy jak bo nie rozumiem
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
isabele- mieszkanie to swoją drogą- już widzę je urządzone oczami wyobraźni
i jak ja mam w takiej sytuacji myśleć o szkole? z jednej strony wizja ślubu, z drugiej wizja mieszkania- na maturę czasu już nie mam ![]() Kaśka- mieszkanie dostaliśmy od babci TŻ-a. Wykupiła je po śmierci prababci, do końca października wynajmowała a teraz jest nasze Tzn TŻ-a NASZE będzie po ślubie
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-11-02 o 13:07 |
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() XXXJusti to super, a ile macie pokoików? super szkoda, że ja nie mogę naszego domku wyciąć i wkleic gdzieś we wrocku jak to się robić w the sims
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 13:09 |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy 2 pokoje
całkiem przestronne w małym bloku 6-mieszkaniowym na parterze tylko przeraża mnie wielkość łazienki- ma chyba ze 3m2- wchodzi tylko wanna i WC Gdybyśmy muslieli kupować mieszkanie to chyba nigdy byśmy sie nie doczekali :/ Ze spółdzielni na 100% byśmy nie dostali bo za TŻ "za dużo" zarabia i nie wiem gdzie byśmy się podziali... |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
W simsach wszystko jest łatwiejsze
![]() ![]() ![]() Ja ci się justi nie dziwię ze ślub o 12 bo wiem że na śląsku tak robią, moja kumpela z Rybnika miała o 11 bo mieli 1 dniowe wesele i chcieli mieć go jak najdłużej![]() U nas popularne są o 14, ale my jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ostatnio facet z zespołu nam mówił, że lepsze są na późniejsza godzinę, bo przynajmniej szybciej się rozkręca I tu mu przyznaję rację, byliśmy na 16 na weselu i od razu taka super bibka a jak na 13/14 byliśmy to dopiero koło 17/18 sie rozkręcało weselicho, a tak to tylko po dwie trzy pary na parkiecie były
|
|
|
|
#2327 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A do matury proszę się uczyć pilnie---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra powiem Ci, że coś w tym jest, że im wcześniejsze wesele to jakoś ciężko imprezę rozkręcić, a jak jest latem gorąco to już w ogóle. Nawet jak ślub o 15 to początek wesela bym taki sobie jak byłam.
Ja chcę ślub o 16. I mam nadzieję, że czerwiec 2011 nie będzie taki kapryśny jak w tym roku, choć w nasza rocznicę -2 było ładnie
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
isabele- no ja nie przepadam za babcią TŻ-a ale teraz nie mogę dać tego po sobie poznać
A jeśli chodzi o maturę to jakoś do mnie nie dociera, że to w tym roku Ale już chodzę na korepetycje z matematyki ![]() cobra- właśnie chodzi o to, że mamy 1-dniowe wesele i szkoda mi czasu marnować Tym bardziej, że nasza sala jest tylko do 3.Może coś w tym jest, że późniejsze wesela się szybciej rozkręcają ale jeśli nie będzie innej pary na nasz dzień to na pewno ślub będzie na 12 ![]() Kaska- ja tez mam ogród, no może ogródek Moja mama już się cieszy, że będzie mogła sobie plewić :P Ja zawsze marzyłam o małym, parterowym domku.. 3 pokoje, salon, kuchnia, łazienka... TŻ obiecał, że kiedyś mi wybyduje ale czas pokaże.. A jeśli chodzi o kredyty to jest masakra... Głupie 20. 000 spłaca się wiecznie ... Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-11-02 o 13:28 |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniła narzeczona kuzyna
ma jakieś katalogi z bukietami ślubnymi:d lece będe później
|
|
|
|
#2332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W strinach chodzę, ale ostatio mi się spodobaly takie spodenkowe majteczki, chociaż mniej z koronki, bo sa niewygodne raczej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie wrócił z pracy więc zmykam na obiadek i na mieszkanie pozrywać tapety
|
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam pieterko, czyli kuchnie, lazienke i 3 pokoje, ale jeden bedzie jadalnia sasasa i ogromny ogrod 1ha ![]() Justi szybko ta ostatnia klasa przeleci
|
|
#2336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
oj ciężko było was nadrobić, prawie 2h się męczyłam
![]() ale że miesiąc zamknęłam to pomyślałam że należy mi się trochę "rozrywki" co prawda wyjechaliśmy tylko na niedzielę, ale w sobotę rano miałam taką wojnę z mamą że wszystkiego mi się odechciało Cobra prawdziwa z ciebie kucharka, mnie jakoś do garów nie ciągnie Asia dobrze że wszystko już się wyjaśniło Wisienka, Dottta, Kasiulenkowo witajcie ![]() Lusesita no ja niestety też na zaręczynach byłam w dresie ![]() Ma.ko tak jak ty, ja prostuję co drugi dzień, jaki płyn polecasz? O taki na suche włosy mi chodzi. Ja mam teraz jakiś chantal, ale średnio jestem zadowolona Fotografa i kamerzystę będziemy szukali w przyszłym roku. Nie przepadam za kamerą i w ogóle, ale to chyba będzie dobra pamiątka mimo wszystko ![]() Co do majtek a Piotrek to lubi wszystko Godzina mszy chciałabym 17, u nas standardowo 16-18 się robi a wesele to zależy od ludzi ale tak przeważnie koło 5-6 się kończy jak byłam na mszy na 16 to goście szybko padli, więc jestem za późniejszą i poprawiny obowiązkowo ![]() Prezenty dla gości chcę mieć koniecznie Teraz Piotrek mi się rozchorował, muszę po pracy mu zakupić chusteczki i jakieś leki Wczoraj byliśmy u mojej rodzinki na wsi. Mama była przekonana że msza na cmentarzu na 9 i że się nie załapiemy. A tu było na 12 i akurat tak zajechaliśmy. Co za pech, jeszcze tak mi się siusiu chciało Piotrek troszkę rodzinki poznał, aż mu się poplątało bo były 4 siostry mamy, 1 brat, mnóstwo kuzynek i kuzynów i jeszcze 2 najmłodsze kuzyneczki (obie po 2 latka). W domu nas z 16 osób siedziało, ledwo się zmieściliśmy przy stole. Potem wiadomo troszkę ![]() nie musiałam prowadzić bo tata wolał sam i w sumie dzięki niemu 200km pokonaliśmy w 1h 50 min ale i tak jestem dziś padnięta bo wstałam o 7 i ledwo już siedze ![]() A tak w ogóle gdzie jest Aina? Nicolaaa, Martilla wszystkiego dobrego z okazji urodzin |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
I własnie dlatego chcę na 16, bo zespół mam do 4
![]() A ja prostuję włosy codziennie Stosuję szampon i odżywkę Pantene, jedwab Forouk i krem wygładzający Loreala (różowy).
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:02 |
|
|
|
#2339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Mariusz już na szczęscie zna moją rodzinkę Ale jak sobie przypominam: "Kochanie to jest Dorota, żona Darka, syna cioci Krystyny"![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Nicola, Martilla wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() z koronki nici-nie bylo zadnej odpowiedniej tzn byla ale w kolorze czarnym ehhh wiec wyszlam ze wstazkami zobaczymy, moze bedzie ladnie ![]() zaraz zabieram sie za dalsza produkcje pierwszych stron w zaproszeniach, bo do srodka nie mam papieru-ale juz zamowiony, wiec jak juz bedzie ustalona godzinka w Kosciolku to drukne zaproszenia imienne dla osob z rodziny, zeby juz bylo a co tam ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

dobrze że stoisz na straży kalendarzyku urodzinowego

za zabieg
ale on nie lubi elagancko sie ubierac za bardzo, woli glany i skórę
ale mam nadzieję że z czasem uda mi się wszystko nadrobić i na pewno we wcześniejszych wypowiedziach no i w bieżących znajdę jakieś przydatne informacje dla siebie no i że Wam też może będę mogła w czymś pomóc. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
a i zapomnialam napisac, ze fajne te sukinki co znalazlas, tzn ta ostatnia taki kształt mi sie marzy
ale be zplecow-choc piekne-to moge sobie pomarzyc jak juz powieksze piersi
Perfect Housewife 

z jednej strony wizja ślubu, z drugiej wizja mieszkania- na maturę czasu już nie mam 
A do matury proszę się uczyć pilnie