![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za ktores z : - L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta jak NOWA http://dcdpaznokcie.pl/sklep/index.p...oducts_id=3206 - Estee Lauder - Stay in Place - baza na powieki-zużycie widoczne na zdjęciu (nieznaczne wgłębienie w słoiczku - wydajna "cholera"). Poj. pierwotna 7ml. Kosztowała 75 zł -zakupiona w Sephorze - Guerlain Meteorites - Mythic 01, miniatura, poj. 8g, NOWE - raz maźnięte pędzlem, ? odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Kochana moze znalazłabys cos u mnie?Podoba mi sie sporo rzeczy
![]()
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Hej.Znajdziesz cos u mnie za Rubialine?
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie pare rzeczy m.in maseczka SVR oraz produkty do włosow L'oreala i pare probeczek aptecznych.. Zajrzyj prosze do mojego watku...jesli jestes naczynkowcem jak ja to zapewne znajdziesz cos dla siebie..
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Witaj, moze wypatrzysz cos u mnie w zamian za maske rubialine i filtry biodermy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za zainteresowanie, ale nic dla siebie nie widzę...
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Zainteresował mnie korektor HR. Podaj mi tylko proszę datę ważności i kiedy mniej więcej go otworzyłaś. Nie jestem tylko pewna odcienia... Czy oby na pewno będzie ok do dosyć jasnej karnacji. Podpowiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - SVR rubialine masque - - SVR rubialine creme - ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
coś za trilaser?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
svr jest właśnie negocjowany
![]() to trilaser za peeling i krem pod oczy? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- spytam jeszcze jaka data ważności? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- a może znajdziesz jeszcze jakiś drobiazg za Laura Flynn McCarthy - Uroda bez tajemnic ??? ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- oczywiście że świeżutkie ![]() kremik 11.2011 peeling 06.2010 a co z książką? ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- skłonna byłabym ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- ok, mam nadzieję że opakowanie do którego zrobię odlewkę nie jest dla Ciebie istotne? ![]() bo tak naprawdę nie mam żadnych nowych flakoników na "próbki" ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2009-11-11 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Avene Hydrance optimale legere..Poj. wyjściowa 40 ml. Zostało pół tuby - Culture BIO, Yves Rocher - krem na dzień dobry, 50 ml - użyłam 3x, i jeszcze pewno bym cos wybrała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie najbardziej spodobały mi się 2 kasetki z czwórkami Givenchy.... Ale na pewno tak prosto nie oddasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
No hej, hej
![]() ![]() Hmm.. rozumiem, że już nic więcej nie widzisz ? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-12 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może z zieloną czwórką łatwiej się rozstaniesz - z datecalculatora wynika, że data prod to 11.2006. Hmm? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W Dauglasie kiedyś zakupiłam róż Shiseido, dopiero w domu sprawdziłam po kodzie datę i wyszło 03.2004, byłam zła,.ze sprzedają starsze kosmetyki, ale zużyłam go prawie do końca, bo nic się z nm nie działo...choć wiem,że miałam prawo go oddać ![]() ![]() Cienie Givenchy są bardzo fajne i nie pozbywam się na siłę ![]() A powiedz mi, czy miałabyś cos z mojej wspaniałej listy oprócz Avene? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Hmm.. troszkę mało , jak dla mnie 1/2 kremu Avene i YR.Więcej chyba nic jednak nie dobiorę, zresztą nie chciałbym tez tak się rozdrabniac, rozumiesz prawda ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.